PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dimecres, 6 de juny del 2012

Més reunions de pre-temporada i més notícies-bomba





Fotografia Henry To Sea i  Lord Demian Photostudio London. 



Portada del MUNDO DEPORTIVO: Tito i Núria instrueixen Valdés.

El bogardisme no s'atura. Ja va quedar clar que el bogardisme no sap el que vol dir "fer vacances". Avui donem testimoni de diversos encontres a la tercera fase. Expliquem a continuació alguns detalls de l'agenda bogardiana. En primer lloc oferim imatges del conductor general del neobogardisme triomfal, Tito Vilanova, en companyia de la secretària general de la comuna de Sants, na Núria Feliu "La Fúria de les llambordes". Ambdues figures comparteixen la portada de EL MUNDO DEPORTIVO. Això va a tota pastilla. 100% revolució + esport! Ens ho passarem molt bé. El guardiolisme només era un aperitiu i ara arriben els millors plats. El Vilanovisme absolut!



I...Molta atenció al lider dels antiartistes i dels "malparits" bons: L'Eduard!  Aquest és el nou referent de l'antiart i del football lletrafertit. A la foto superior tenim l'antiartista Blai Poliestirè. A continuació teniu l'Eduard. Genial. Rigurós. Essencial. Total.

L'Eduard prenent un Bailey's i aixecant un dit. 

El dit atrevit d'en Dick Van Dike. 

Atenció al factor Eduard.  Solvència contrastada.


El responsable naval del bogardisme, el contramestre Esperit d'Esnaola, ens comunica que ja té preparada la seva flota insurgent. Vells vaixells de la vella Unió Soviètica degudament reciclats i desestalinitzats via Trotski. Oferim aquí dalt una imatge del propi Esnaola al costat del vaixell (Foto Estudi Albert).  Tot va bé! Molt bé i rebé. Tot és molt maco i tendre. Tot!

 Foto Buch: Imatge del MADTOB-6.
 Foto Aniceto: MADTOB-6 en companyia de l'equip del catedràtic Canaló.

Conrad Canaló és investit premi Nobel de ciències empíriques i aprofita la cerimònia per presentar en societat el MADTOB-6, altrament conegut amb el nom de "Sisè Element". El MABTOB-6 és un nou cos orgànic que combina elements gasosos, liquits, sólits, vegetals, animals i minerals. El Sisè Element ha estat descobert gràcies a la conjunció de diverses anomalies que han sotmès al Madridista Banzai i al seu gos Perro Tobías a estats de shock compulsius que han derivat en unes formacions de difícil caracterització. Canaló la va clavar amb els seus càlculs i així ha estat recompensat a Estocolm en una cerimònia exclusiva del Nobel 2012. Aportem les fotos del Sisè Element i, a continuació, les imatges de la cerimònia de l'acadèmia sueca. El sindic Josep ha participat a la sessió com a representant comissionat d'alt rang. 100% plaer i més plaer. 

Això és vida.



Ha tingut lloc a la terra neutral de Groenlàndia la primera trobada del cos diplomàtic bogardista. En aquesta ocasió s'han reunit madridistes de renom com Pedro Ramis Junior (amb barba retallada) i Pedro Ramis Senior (amb barba salvatge) amb dos barcelonistes atrevits com el xinès Xuang-Xil·li i l'argentí Lenin Corner. Els diplomatics, davant d'un iglú neutral, han establert les bases del futur Consell General del Bogardisme Exterior. Seguirem informant. El sindic Josep ha aixecat acta de la reunió àrtica. Això ja no té aturador.  Massa! Oh!

Anem a totes.



El sindic Josep ha convocat una cimera de notables davant de l'estatua de Ladislao Kubala al Nou Camp. El sindic ha inaugurat la nova etapa de la sindicatura caracteritzada per el caràcter excepcional que suposa l'esclat de revoltes abogardades en els quatre punts cardinals. Els assistents i les assistentes a la vetllada total han estat Art Garfunkel, Eduard Punset, El Cigró de Tona, Maria Cristina (vinguda des de l'Argentina), l'Hermano Ramon, Frank Sinatra i Lord Demian.



ATENCIÓ: 

VAMPIRISME A CAN BOGARDE. 
PAREU ATENCIÓ.


 Fotografia  Boggie Press: Imatge inèdita del famós  Vampir Bayo de Vallvidrera "el rat penat del Tibidabo".

En un altre ordre de coses hem de parlar del Vampir Bayo de Vallvidrera. Aquest rat-penat blaugrana apareix en el bogardisme amb ganes de fer barrila. No en teniem prou amb savis, mariners, sindics i diplomàtics, que ara fins i tot tenim vampirs. Mostrem el primer avistament del xuclador de sang bogarder. Aquí teniu un primer tast. Ja anirem ampliant detalls. Comencem per l'espectre del vampir Bayo i per la foto inferior que presenta el palau del xuclador de Vallvidrera. Això és un tast. Seguirem molt amatents al tema.

(Fotografia estudi Aniceto).


  

dedeede
El Missatger entra en escena a la recercarevulsiu de de la emajor unitat d'acció possible amb el vampir Bdayo. Aquí el tenim en pldedeena passejada noctuassadissos del palau de Vallvid

76 comentaris:

SECRETARI DE LA PENYA ha dit...

Moltes felicitats Mestre Canaló , un Nobel ben merescut !!!

Cooperativa Gafarrons ha dit...

Enhorabona excel·lentíssim Canaló!

Alan Smithee ha dit...

felicitats Canaló.

SOUNDA' ha dit...

felicitats i ànims doctor Canaló!

penyabogarde ha dit...

Sou molt il·lustre Canaló i macarró i espagueti i fideu!

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

m'alegro que compteu amb els meus serveis navals, no us defraudaré. També li envio un abraç a Conrad Canaló que s'ho mereix.

maria cristina ha dit...

Chicos, ya soy internacional! No lo podía creer, primero lo leí y luego vi la fotografía del conjunto, gracias por el honor que me brindan, un abrazo grande para todos!

penyabogarde ha dit...

Somos una gran familia, Maria Cristina.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

només puc dir gràcies moltes (+) gràcies. Dedico el Nobel al professor Albert Cerdà que em va ajudar a la facultat i a Tito Vilanova que serà molt bo.

Un asterisc ben gran per a tota la penya d'en Bogarde.

No tinc paraules, quasi les resto (-) per modèstia.

Joan Artiach*La Llagosta ha dit...

M'intriguen dos personatges nous com el vampir de Vallvidrera i el senyor Blai Poliestirè i vos pregunto per on anirem a parar amb aquest parell de fanals, eh?
Quina xamba i com puja l'ermot que s'ensuma. Em perdo amics em perdo però no abaixo la guardia

Bierzo Azulgrana ha dit...

Buenas noches peñistas,

el futbol está descansando para el retorno del FC Barcelona de la mano de su flamante entrenador Tito Vilanova.
Vemos que la web de la peña adquiere timbres de comedia al por mayor con gran aparato hilarante. La verdad es que teneis una imaginación fuera de lo común. Algunos temas nos pillan por sorpresa o poco habituados pero destacamos el madridista de las orejas enormes que puede ser la gran mascota que acompañe el descenso del Real Madrid a la segunda división, ejem.

Visca el Barça desde Ponferrada.

Vampir Bayo / Vallvidrera / ha dit...

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

jalam jalam!!! m'heu enxampat a la foto aquesta borroseta però mola i el palau una canya

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

busco colls per posar-hi el bec


†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

Fernando Atienza ha dit...

Amigos,

cuando no os meteis con el Real Madrid es para aplaudir vuestra somera imaginación.

Lástima de la exageración en el tema del monstruo que ha creado vuestro Einstein Canalón que me parece fuera de tono y que introduce un humor algo chabacano.

La temporada será reñida y pasaremos tardes inolvidables.

Adell El comodor ha dit...

La darrera trampa del Real Madrid és la convocatòria de 7 del Barça a la "selección". Risc de fatiga i de quirofan.
Ens han tornat a prendre la cartera.

Renoi, manoi, quin article i quantes idees que us passen pel cap amb els vampirs, els iglús, el sindic i tanta alegria.

marga bosch i el seu verb ha dit...

mansos, no venia feia dies i ja esteu fent bossa que felicito l'oracle Canaló, i ah els vampirs m'agraden i si son culés tropecientos

Coma ha dit...

vull anar al ball dels vampirs culés

Laura Llompart ha dit...

jo veig molt marro per la casa bogarde i de tot en tec punta però el que em descoloca i em deixa pensativa és el cas aquest del Blai Poliestirè que toca la guitarra al carrer i em costa un ou d'ubicar-lo enmig del torrent de murtra que baixa per la corrent abogardistica de punyals i senyals.
Blai Poliestirè, un crak com la droga o una canya com la birra.

S'horabaixa vol gin i un banyet a ses roquetes.

Laura

penyabogarde ha dit...

Adell, encertes molt en la conspiració de "la roja" (que per cert ja es podria anomenar "la azul").

Artiach i Laura, nosaltres també estem molt cofois amb l'entrada en escena del senyor Blai Poliestirè. La temporada serà un plaer i la pretemporada ja ho és en tota regla.

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

BUENO BUENO PERO PERO BUENO BUENO
TENGO ALGUNAS COSITAS QUE DECIR:
SI HAGO LA VISTA GORDA COMO FERNANDO ATIENZA PUEDO ACEPTAR QUE VAIS POR EL CAMINO DEL HUMOR. CALLO Y LE DOY A LA SONRISA Y PUNTO.
LUEGO ME CONVENZO DE QUE ESTE NUEVO BOGARDISMO ME GUSTA, SÍ SÍ YA LEEIS BIEN, ME GUSTA EL NUEVO BOGADISMO.

ME GUSTA EL NUEVO BOGARDISMO.

ME GUSTA.

¿POR QUÉ?

PUES POR UN MOTIVO CLARO Y APOSTÓLICO:
EL NUEVO BOGARDISMO APUESTA POR EL BUEN HUMOR Y BUSCA EN EL HUMOR UN RECURSO PARA OLVIDAR LAS PENAS. POR ESTAS RAZONES ME GUSTA EL NUEVO BOGARDISMO QUE PLANTEA UNA DANZA MACABRA DE VAMPIROS E INVETORES CHORRAS COMO CANALÓN. ME GUSTA MUCHO EL NUEVO BOGARDISMO PUES OLVIDA EL MAL TRAGO DEL FUTBOL QUE NO PODRÁ VOLVER A BRILLAR EN BARCELONI-TA Y ESTO ME CUNDE EN LO MÁS QUERIDO DE MI ALMA DE MADRIDISTA.

A FALTA DE GUARDIOLI-TA Y ANTE EL HURACÁN MADRIDISTA, ME PARECE MUY HERMOSO QUE EL NUEVO BOGARDISMO SE DEDIQUE AL HUMOR Y A LO DE LOS INVENTORES CHORRAS CANALONES Y AL BOLLERÍO DE LOS VAMPIROS.

ME GUSTAIS MUCHO.
ME GUSTA LA PEÑA BOGARDE.
ME GUSTA MUCHO.
ME GUSTA.

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau me gusta Oscar pero no lo veo guau

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Això, això i Òscar Waits què? I el perro Tobias què? Estem hiperactius a la platja i a les gelateries meditant sobre temes realment transcendents i bogardinofragilisticespialidosos...

Col·lectiu d'antiartistes ha dit...

Era una Baileys? Bé, és possible, el que és segur és que no era un tallat, que els odio.
Jo volia felicitar a l'il·lustre doctor Canaló, pel viatge a Suècia, per alternar amb la reialesa i per haver descobert aquest element tan fascinant. I felicito també al Josep, que està a tot arreu com déu pare.

PRESIDÈNCIA ha dit...

Totalment d'acord amb honorar la memòria d'un gran home, d'un entrenador "campetxà" i sorneguer, un home de football, un home que li va dir el s'havia de dir a un tal Mourinho. Merescut record a la figura de Preciado.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

caldrà resituar Oscar Waits i el seu Tobías agafats in fraganti a una gelateria de la platja...oi?

Fernando Atienza ha dit...

Preciado será siempre bien apreciado y en el caso de sus palabras para Mourinho alguna razón tuvo para que luego apareciera un Mourinho renovado y de mejor carácter a la altura del señorío que merece nuestro Real Madrid. Preciado fue un gran entrenador y con su vehemencia ayudó a engrandecer a los demás y eso se agradece.

Un abrazo madridista para Don Preciado.

marga bosch i el seu verb ha dit...

una mica fora de lloc el senyor Atienza utilitzant Preciado per fer propaganda d'un tal Mourinho que és aquell que ficava el dit a l'ull d'un col·lega i no li demanava perdó.

Vampir Bayo (Vallvidrera) †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

amb mi us ho passareu de sang

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

El Cigró de Tona ha dit...

hOLA PENYA

so el cigró més diplomatic del món i estic encantat de ser el que m'heu demant que sigui i de poder anar pel món amb el sindic Josep ratlla vermella.

GRACIES

MADRIDISTA HOMENAJEA A PRECIADO ha dit...

ME SUMO AL COMENTARIO DE FERNANDO ATIENZA RESPECTO AL PÉSAME Y RESPETO POR PRECIADO. SIN DUDA UNA LECCIÓN DE HUMILDAD EN UN MUNDO DE ENTRENADORES CHULOS Y ESTELARES COMO EL PERCHAS DE GUARDIOLI-TA QUE GRACIAS A DIOS YA SE MARCHÓ. AGUANTAR LA CHULERÍA Y LA FALSA MODESTIA DE ESE ENGREIDO ENTRENADOR DE CRANEO RASURADO Y ENCANTADO DE CONOCERSE ESO HA SIDO UN SUPLICIO.
LA FARSA DE GUARDIOLI-TA TAPABA EL MUNDO MODESTO DE GRANDES PERSONAS COMO MANOLO PRECIADO.

RECORDAREMOS A PRECIADO POR SER EXACTAMENTE LO CONTRARIO DE GUARDIOLI-TA Y POR SER UN MODESTO ENTRENADOR QUE AMABA EL DEPORTE Y NO LAS PASARELAS DE MODA Y LOS PÚLPITOS POLITICOS.

NOS QUEDAMOS SIN PRECIADO Y LO VAMOS A EXTRAÑAR. PERO LA MARCHA DE GUARDIOLI-TA ES UN ALIVIO PARA LOS MILLONES DE SERES HUMANOS QUE HEMOS ASISTIDO A SU LECCIÓN SEMANAL DE ESTRELLA MEDIÁTICA Y A SUS SERMONES DE SER PLUSCUAMPERFECTO.

GRACIAS PRECIADO

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau solo guau

ADELL : Tip del Madridista pesat ha dit...

S'ha de tenir una santa barra per jugar d'aquesta manera tant pirada amb la memòria d'un entrenador com el senyor Preciado. Sento fastic, sento agror, sento mal de panxa i em venen esgarrifances quan uns ximples que diuen ser madridistes i porten un gosset encadenat per la vida es poden dedicar a fer escarafalls de Guardiola amb el obscè i fastigós pretext de la mort d'un col·lega entrenador d'un altre equip. Si normalment aquest madridista borda més que el seu propi gosset faldiller ara el que es llegeix és un veritable escorxador de mala educació i una deixalleria de brossa mal tancada que llença contra la condició humana. Madridista ets un ser repulsiu i menyspreable i la teva broma esdevé un joc macabre i desmesurat ja que ets capaç de fer mofa i befa de la gent encar que sigui amb temes que mereixen un sentit elemental d'humanitat. T'has retratat com un paio gris, alarmanment malaltís i profundament renyat amb la vida dels altres i vull demanar-te que deixis de ser la veu de la carronya i que facis el consagrat favor de deixar que la penya bogarde i les persones que llegim aquest blog haguem d'aguantar les teves impertinències, els teus vomits i la teva bilis odiosa i infecta.
Ni el propi Real Madrid mereix tenir entre els seus seguidors a personatges tant repulsius com el tú representes dia a dia i de manera fanàtica, falsament riallera i lamentable.

"madridista", per respecte a la gent i també per respecte al madridisme i a la gent en general, millor que deixis de fer gràcies amb la tristor dels altres.

Ets molt mala persona.

Vampir Bayo / Vallvidrera / †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

El senyor Adell m'ha tret les paraules de la boca i del meu cap. Compteu amb mi per si cal fer alguna visita nocturna quan cau la lluna i el llop udola. Un vampir sempre és un amic.

Com sempre les meves credencials són aquestes:
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

SECRETARI DE PREMSA ha dit...

Adjuntem la part dels comentaris que fan referència al nostre desaparegut Amic Preciado , publicats pel Madridista el dia 14-11-2010 ( podeu comprovar-ho vosaltres mateixos clikant l'Any 2010 ,mes de Novembre):
MADRIDISTA BOCAFELIZ ha dit... "OS GUSTA PRECIADO QUE ES UN BOCAS
PERO OS DISGUSTA MOURINHO QUE ES UN PEDAZO DE ENTRENADOR" (publicat al post de la Penya Bogarde del dia 14-11-2010)

MADRIDISTA CON MOU A MUERTE ha dit... "ESTAIS TREMENDAMENTE ACOJONADOS Y OS PILLAIS AL MALEDUCADO PRECIADO QUE PASA A SER UNO MÁS DE LA SAGA DE LOS GUARDIOLI-TAS ANTIPÁTICOS"(publicat al post de la Penya Bogarde del dia 14-11-2010)

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

SOIS GENTE ABOMINABLE Y MANIPULADORA.

PRIMERA MANIPULACIÓN:

SACAR DE CONTEXTO MIS FRASES Y ADJUDICARLES UN TONO DE SENTENCIA CUANDO AMBAS SE DERIVARON DE UN CLIMA IRÓNICO Y DE MI TENDENCIA A LA SANA BEBIDA, COSA QUE USTEDES SUPERAN CON SUS SOBREDOSIS DE DROGAS DE PÉSIMA CALIDAD.

SEGUNDA MANIPULACIÓN: LLAMADA TAMBIÉN SEGISMUNDA MANIPULACIÓN POR SI LAS MOSCAS Y EL FATAL SENTIDO DEL HUMOR DE SUS SEÑORÍAS SE RALLA. A LO QUE VOY QUE ESTA SEGUNDA MANIPULACIÓN RESIDE EN LA INTOLERABLE SARTA DE DELITOS VERBALES EN QUE INCURRE EL SUSUDICHO ABRAZADAROLAS QUE FIRMA COMO A.D.E.L.L.
PUES ES TAL LA MAGNITUD DE SU DELITO, DE SU DIFAMACIÓN Y DE SU ESPANTOSA CARGA DE ODIO QUE LO EQUIPARO DIRECTAMENTE CON UN PERSONAJE DE LA GESTAPO Y ME QUEDO CORTO.


DOS CONCLUSIONES HARTO DISTINTAS:

1/ NO CALLARÉ Y SEGUIRÉ EN ESTE BLOCK HASTA QUE ME BORREN DEL TODO Y SI ESO SUCEDE REAPARECERÉ CON OTROS SOBRENOMBRES Y PUNTO, PERO SIEMPRE CON EL RESPETO QUE DESDE EL PRIMER DÍA MOSTRÉ CUANDO ME LIMITABA A DESCRIBIR MIS PITANZAS, MIS VERMUTILLOS Y MIS AFICIONES CULINARIAS. ESOS TIEMPOS QUEDAN LEJOS DESDE QUE HA AUMENTADO LA IRA Y LA FALTA DE RESPETO HACIA MI PERSONA.

2/ A DON A.D.E.L.L. LE VOY A RESPONDER POR VÍA INTERPUESTA Y DE ELLO SE OCUPARÁ MI ABOGADO QUE NO SERÁ DE OFICIO PUES YA HACE DÍAS QUE EL LETRADO OBSERVA Y TOMA NOTA DE TODOS LOS ATAQUES QUE SUFRO COMO RESPUESTA A MI CARIÑOSO MADRIDISMO A VECES DEFENSIVO Y POCAS VECES OFENSIVO. MI LETRADO MANDARÁ A DON A.D.E.L.L. AL BANCO DE LOS ACUSADOS Y TAL VEZ SE TROPEZARÁ CON KALHIMOCHO PURÓN Y EL FLAMANTE SÍNDICO DE LAS CANICAS.

UN RECUERDO POR PRECIADO, ESO ES LO QUE DIGO POR ENCIMA DE TODAS LAS COSAS Y CON EL DEBIDO RESPETO.

¡¡¡¡ PRECIADO !!!!

¡¡¡¡ BANZAI !!!!!!

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau

penyabogarde ha dit...

no cal que et preocupis xavalet madridita, tothom que ho vulgui pot entrar als comentaris sencers i treure'n l'opinió que creguin. pel que fa a tu ja ho ha dit clar i català el nostre bon amic ADELL i no cal dir que estem totalment d'acord , millor no ho podriem haver dit. realment ets un personatge penòs i trist . tu segueix insultant que és la única que cosa que saps fer ...

bona nit i tapat !!!

penyabogarde ha dit...

amiga Marga Bosch tu també l'has clavat de plè en la teva resposta al madridita Atienza , des que t'has canviat de pis estas finíssima ...


petons de tots els membres de la Junta Directiva !!!!!!!!!!!

Lo Shivita ha dit...

თებერვალი : ვერნი, ჟიულ - ფრანგი მწერალი-ფანტასტიკოსი
თებერვალი : ვერნი, ჟიულ - ფრანგი მწერალი-ფანტასტიკოსი ჟიულ - ფრანგი მწერალი-ფანტასტიკოსი


tindreu problemes amb mi, a Lleida, a Barcelona i a Madrid.

Lo Shivita està aquí per quedar-se

penyabogarde ha dit...

Lo Shivita sona a Lo Chivita i Lo Chivita sona a Lo Pipita i sona a un nou alter-ego del madridista de Cádiz (és una hipotèsi gens menyspreable).

Montserrat Llagostera Vilaró ha dit...

Hola vinc a saludaros desde Valencia.
Heu vist que també he dedicat una entrada a la Nuria Feliu?.
A sota de l´ultima entrada.
es un video del vestir del Pascual, cantat per ella.
I he copiat la lletra en els dos idiomes.
FORÇA BARÇA!!!!
Una abraçada, Montserrat

David Lara ha dit...

Hola chavales, hace mucho tiempo que no me asomo a este blok y ahora me percato del esmero que le dais al diseño y a que de humor no os falta, vaya que a mal tiempo buena cara o como decía la vieja publicidad de mi infancia lo de "¿Què me dices? ¡Qué te fagorices!".

O sea que sin Guardiola, sin Liga, sin Champions pues es meritorio que se mantenga vuestro blok.

Cierto es que me parece algo exagerado el Madridista pero muy desproporcionada la respuesta de Don Adell

Un saludo y volveré a dar un repasito a vuestro trabajo

y repito:

¿Qué me dices?
¡Que te fagorices!

penyabogarde ha dit...

No us perdeu aquest article de la Montserrat Llagostera sobre la nostra lider Núria Feliu,


poseu aquesta adreça:

http://rosadabril.blogspot.com.es/2012/06/el-vestir-den-pascual-el-vestir-de-en.html

penyabogarde ha dit...

Hola Lara, sembles Lo Shivita, Lo Pipita, Atienza i es nota.

vampir Bayo †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

Estic molt interessat en coneixer al Missatger i si dieu que camina pels passadisos del palau de Vallvidrera encara ho trobo més interessant. Missatger? Missatger? Anem de cacera nocturna? Jo hi poso la capa i la mossegada i tu el que et sembli més adient.

Missatger?
Missatger?
Missatger?
Estas aquí?




†๑۩۞۩๑†A
๑ ۩ ۞ ۩ ๑ † A †
†๑۩۞۩๑ †A
๑۩۞ ۩๑†A†

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

ME CHIFLÁN MÁS LAS BAYONETAS QUE LOS BAYOS. PUNTO
︻╦╤─
︻╦╤─
︻╦╤─︻╦╤─
︻╦╤─︻╦╤─
︻╦╤︻╦╤─
︻╦╤︻╦╤─
︻╦╤─︻╦╤─︻╦╤─
︻╦╤─
︻╦╤─
︻╦╤︻╦╤─
︻╦╤─
︻╦╤︻╦╤─
︻╦╤︻╦╤─
︻╦╤─︻╦╤─︻╦╤─
︻╦╤─
︻╦╤─
︻╦╤︻╦╤─
︻╦╤︻╦
︻╦╤─
︻╦╤︻╦╤─
︻╦╤︻╦╤─
︻╦╤︻╦╤─
︻╦╤─︻╦╤─︻╦╤─
︻╦╤─
︻╦╤─
︻╦╤︻╦╤─︻╦╤─
︻╦╤︻╦╤─
︻╦╤︻╦╤─
︻╦╤─︻╦╤─︻╦╤─
︻╦╤─
︻╦╤─
︻╦╤︻╦╤─︻╦╤─
︻╦╤︻╦╤─
︻╦╤︻╦╤─
︻╦╤─︻╦╤─︻╦╤─
︻╦╤─
︻╦╤─
︻╦╤︻╦╤─︻╦╤─
︻╦╤︻╦╤─
︻╦╤︻╦╤─
︻╦╤─︻╦╤─︻╦╤─
︻╦╤─
︻╦╤─
︻╦╤︻╦╤─
︻╦╤─

TODAS ESTAS METRALLETAS SE COMPLEMENTAN CON SUS RESPECTIVAS BAYONETAS

ÁTREVETE VAMPIRITO BAYO ATRÉVETE

¡¡¡¡ BANZAI !!!!!

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau︻╦╤─guau

El missatger ha dit...

ep, companys bogardistes, podeu enviar-me un correu?
És que tinc un dubte existencial i voldria resoldre'l.
Salut!

penyabogarde ha dit...

Distingit Missatger:
encarregarem a secretaria que es faci possible aquest correu de caràcter existencial...però on l'haurem d'enviar?

Marta Coma al senyor Vampir Bayo ha dit...

vull ser xuclada pel vampir Bayo però aviso: em pinto molt i molt els llavis.

Marta Coma

Anònim ha dit...

el madridisme està fotut de peus i cap a la galleda del rescat i volen que entre tot paguem els seus deutes i els seus fitxatges

el bogardisme ha de dir GOVERN DIMISSIÓ i fora estafes de bancs i florentinos.

Núria Feliu presidenta de la repúblics popular bogardista!!!!!!!!

David Lara ha dit...

No puedo aguantar más todo lo que está vertiendo este blog y me remito a las palabras del mejor entrenador del mundo, el que ha ganado títulos en espaá, italia, Inglaterra, Portugal, UEFA y de todo y más. Jose Mourinho.

¡¡¡¡ Basta Ya !!!!


*******

Mourinho contestó en Récord a Xavi por las declaraciones que hizo en el programa Espacio Reservado de Canal+, donde aseguró lo siguiente: "Mourinho no va a pasar a la historia del fútbol. El Barça ha sido siempre ejemplar y el Madrid no lo ha sido tanto". Según el periódico portugués, el técnico del Madrid ha encajado mal estas palabras y ha aconsejado a Xavi que "se dedique a aquello que sabe hacer, jugar al fútbol". El artículo también señalaba que, en la opinión del entrenador madridista, Xavi no necesita ser agradable y populista para convertirse en lo que ya es, un ídolo de todo el barcelonismo.

El portavoz de Mourinho, Eladio Paramés, también contestó al segundo capitán del Barcelona a través de Twitter: "Sr. Xavi: cuide su memoria y no olvide quién le apoyó y le ayudó cuando usted aún no era nadie y daba los primeros pasos en el fútbol". Minutos antes, Paramés había tirado de ironía para responder a la afirmación que hizo el internacional español de que Mourinho no está en la historia del fútbol: "Sr. Xavi: para quedar en la historia del fútbol hay que ganar el campeonato en los cinco países de Europa. Mourinho sólo lo ganó en cuatro...". ­

David Lara ha dit...

¡¡¡¡ basta ya de mentiras !!!!!

El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.

David Lara ha dit...

El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.

El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.

El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.

El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.

todo el mundo dice: ha dit...

El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.

El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.

El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.

El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.


El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.

El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.

El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.

todo el mundo dice: ha dit...

El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.

El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.

El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.

El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.


El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.

El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.

El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.

todo el mundo dice: ha dit...

El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.

El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.

El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.

El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.


El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.

El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.

El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.

todo el mundo dice: ha dit...

El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.

El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.

El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.

El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.


El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.

El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.

El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.

todo el mundo dice: ha dit...

El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.

El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.

El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.

El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.


El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.

El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.

El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.

todo el mundo dice: ha dit...

El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.

El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.

El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.

El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.


El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.

El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.

El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.

todo ha dit...

El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.

El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.

El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.

El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.


El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.

El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.

El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.

todo el mundo dice: ha dit...

El mejor es quien tiene més títulos en el museo y quien ahora es indiscutible, y se llama REAL MADRID.

Anònim ha dit...

MOURINHO
REAL MADRID
CRISTIANO RONALDO
EL TRÍO PERFECTO

Anònim ha dit...

MOURINHO
REAL MADRID
CRISTIANO RONALDO
EL TRÍO PERFECTO



MOURINHO
REAL MADRID
CRISTIANO RONALDO
EL TRÍO PERFECTO

DIOS ha dit...

MOURINHO
REAL MADRID
CRISTIANO RONALDO
EL TRÍO PERFECTO



MOURINHO
REAL MADRID
CRISTIANO RONALDO
EL TRÍO PERFECTO


MOURINHO
REAL MADRID
CRISTIANO RONALDO
EL TRÍO PERFECTO



MOURINHO
REAL MADRID
CRISTIANO RONALDO
EL TRÍO PERFECTO

DIOS ha dit...

MOURINHO
REAL MADRID
CRISTIANO RONALDO
EL TRÍO PERFECTO



MOURINHO
REAL MADRID
CRISTIANO RONALDO
EL TRÍO PERFECTO


MOURINHO
REAL MADRID
CRISTIANO RONALDO
EL TRÍO PERFECTO



MOURINHO
REAL MADRID
CRISTIANO RONALDO
EL TRÍO PERFECTO

Coz de listo ha dit...

REAL MADRID SIGNIFICA FUTBOL DE VERDAD

Coma ha dit...

madrid i futbol junts és com la sal i el sucre junts o com pintar-se els llavis amb barra llavial salada al llavi superior i barra llavial dolça en el llavi inferior.

Vull besar i ser besada per un vampir del Barça

Conrad Canaló Stewart ha dit...

El madridista és una resta (-) total i no pot sumar (+) ni el seu gos Tobías.
Quan intenta sumar (+) es fusiona i surt MADTOB-6 que ja vaig dir que era el sisè (6) element

Vampir Bayo (Vallvidrera) †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

Em sento congratulat davant de l'oferta de sang fresca de la petonera Marta Coma. Q

†๑۩۞۩๑†A
†๑۩۞۩๑†A
†๑۩۞۩๑†A

Qui ets? Com ets? Com quedem?

Fernando Atienza ha dit...

Bendito blog, por lomenos estais de buen humor, ya llegará el fin del mundo y no tendremos tiempo de risas ni los culés ni los merengues.

Alyebard ha dit...

A quin madridista se li ha d'escapçar el cap? Per cert, enhorabona al Nobel

penyabogarde ha dit...

Visca el guerrer ninja Alyebard! un fitxatge potent!

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

AQUÍ TIENEN UNAS COSAS PARA PENSAR Y CUATRO APELACIONES PARA HACER BOCA ANTES DE IR A LOS JUZGADOS.

ME PARECE EL COLMO DE LOS COLMOS QUE PASEN VARIAS COSAS MONSTRUOSAS EN EL VERTEDERO BOGARDE:

PRIMERA COSA:
¿QUÉ BERZAS PINTA AQUÍ UN NINJA ALYEBAND?

SEGUNDA COSA:
¿QUÉ BERZAS PINTA AQUÍ UN VAMPIRO DE TRES PARES DE TONTERÍAS QUE RESPONDE AL NOMBRECITO DE BAYO?

TERCERA COSA:
¿CÓMO SE PUEDEN REIR LAS BOBADAS DE DON CANALÓN Y SU TROPELÍA DE MATEMÁTICAS FÚNEBRES QUE NO PODRÍAN SUPERAR JAMÁS UN EXAMEN DE PARVULITOS REMENDONES?

CUARTA COSA:
¿CÓMO ES QUE AÚN SIGUE EN VUESTRA NÓMINA EL DELINCUENTE A.D.E.L.L. DESPUÉS DE HABER ESCRITO EL ESCRITO MÁS ABYECTO DE CUANTOS SE PUEDAN ESCRIBIR?

CUATRO COSAS EN FORMA DE CUATRO PREGUNTAS QUE MERECEN EL DEBIDO RESPETO Y LA ATENCIÓN CON RESPUESTA A CARGO DE LOS SIGUIENTES APELADOS:

PRIMER APELADO A RESPONDER: EL FAKIR NINJA ABEYBARD

SEGUNDO APELADO A RESPONDER: EL TRÁGICO VAMPIRO BAYO.

TERCER APELADO A RESPONDER: EL INSIGNE CONRAD CANALÓN RECIEN CONDECORADO AL NOBEL DEL GARBANZO DE PLÁSTICO

CUARTO APELADO A RESPONDER: EL SEÑOR A.D.E.L.L. O LO QUE ES LO MISMO, EL HOMBRE QUE OSÓ ESCRIBIR EL COMENTARIO MÁS DELEZNABLE QUE SE CONOCE DESDE LA FUNDACIÓN DE LOS BLOGGS DE INTERNET.


ESPERO LAS CUATRO RESPUESTAS DE LOS CUATRO APELADOS A RESPONDER. REPITO:

ABEYBARD
VAMPIRO BAYO
CONRAD CANALÓN
A.D.E.L.L.

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau Banzai guau jueces guaus

Adell El comodor ha dit...

Jo no penso respondre a cap pregunta d'un violent fanàtic i perillòs. Ho poso en mans del sindic de la Penya, el senyor Josep. He d'entendre que el sindic d'una penya està per aconsellar i ajudar si s'escau als penyistes de bona voluntat i aquest és el meu cas.

També vull dir que el meu cognom és Adell, soc comodor i no utilitzo majuscules amb puntets per escriure el meu cognom, el cognom del meu pare, el del meu germà i el del meu avi.

Jo no soc A.D.E.L.L. soc clarament i senzilla el comodor Adell o Adell el comodor. També soc Adell a seques i sense botifarra.

Atentament i elementalment els saluda,

Adell el comodor

Conrad Canaló Stewart ha dit...

jo dic el mateix (=) que el cavaller Comodor Adell i em sumo (+) a demanar l'assessorament del sindic dels bogardians senyor Josep. Moltes gràcies i no contesto al madridista.