PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dijous, 28 de juny del 2012

LA SELECCIÓ NACIONAL DE LES ILLES MEDES ES PROCLAMA CAMPIONA D'EUROPA. PRESENTEM JORDI ALBA. VISITEM EL NUCLI DUR DE LA REVOLTA BOGARDIANA I REPASSEM VALLVIDRERA



EXCLUSIVA INSURRECCIONAL

La fotografia superior 
ens mostra el tandem letal
del bogardisme insurgent. 
"La Doble F".  
Feliu i Forcades planten cara 
a la banca i animen el carrer! 
Cliqueu l'entrevista del C33:

Teresa Forcades: "El capitalisme no és ètic" - Televisió de Catalunya

Fa 6 dies – Es pregunta com és possible que no es pugui tocar el principi del màxim ... Teresa Forcades: "El capitalisme no és ètic" .... A "Singulars",
 
.....i ara parlem de l'Eurocopa 
i de la final de Kiev

LES ILLES MEDES 
GUANYADORES 
DE L'EUROCOPA 
DE FOOTBALL

Els nostres seguidors i les nostres seguidores han reblat el clau. Les Illes Medes és la nostra selecció i avui s'ha consumat el triomf europeu del quadre bogardià. El "medisme" és la variant internacional del football bogarder. És prou conegut el dur destí d'aquest poderós arxipèlag situat a les costes de Catalunya que des de temps immemorial malda per la seva sobirania. Si Espanya xucla a Catalunya, Catalunya xucla Les Medes. Arribat a aquest punt el bogardisme va apostar tàcticament per els punts neuràlgics ibèrics a fí i efecte d'esmorteïr el dilema hispano-portuguès entre la Roja i la Cristianada-Roncerolàndia. S'ha fet justícia i Les Medes han triomfat. Saludem els campions.  


A la fotografia inferior podem copsar l'abast del complex esportiu situat damunt  la Meda Gran. 


Dalt del poderós portaavions "Bogardemkin" s'ha fet el trasllat de l'estadi medenc. L'Esperit d'Esnaola supervisa tots els aspectes navals. Obrim nous camins que apunten les Itaques Lliures i Bogardianes.


  Alhora, destaquem el bon treball de Pedro Ramis 
surfejant davant de les illes Medo-bogardianes.




SAMARRETA OFICIAL i ESCUT
DE LA SELECCIÓ NACIONAL 
DE LES ILLES MEDES





Breu crònica del matx:
LES MEDES 1, FEROE ISLANDS 0
Gol: Martí Filosia (en el temps de descompte, minut 94').
Alineació: Sadurní; Popescu, Ortega-Monasterio, Eladio; Bogarde, Cantona; Esnaola, Arnella, Martí Filosia, Aniceto i Urtain. 
Entrenadors: Manel Estiarte i Michael Phelps. 


Aportem també la fotografia d'algunes de les estrelles campiones de la selecció de Les Medes. Lluïnt els colors blau-cels i granats, tenim a Martí Filosia, Cantona, Winston Bogarde i Popescu aixecant la Copa de :


CAMPIONS !!!

DECLARACIONS EN EXCLUSIVA DEL DAVANTER CENTRE
DEL QUADRE MEDENC, NARCÍS MARTI FILOSIA:  

"Havent nascut a Palafrugell ja us podeu imaginar el que representa aquest títol. De petitó baixava a l'Estartit i mirava fixament les Medes i formulava un desig com aquest: Algun dia no molt llunyà aquestes Illes tindran el que es mereixen i quan siguin lliures desitjo lluïr els colors de la seva selecció."



La revolta pren volada. Cimera de la permanent del comitè revolucionari a les escales de la catedral de Girona. Hermano Ramon, Teresa Forcades, Núria Feliu, Eduard Antiartista, Sindic Josep, els germans Kalikenyo i Jordi de la Banyera integren el nucli dur de la resistència i aproven les estratègies d'intervenció estival.


 L'assemblea general del bogardisme insurgent acorda per àmplia majoria delegar la direcció quotidiana de les lluites en aquest octet compacte i operatiu. Hermano Ramon portarà les tasques de propaganda i publicacions, Teresa Forcades és la responsable de formació, Núria Feliu dirigeix el front militar urbà, Eduard Antiartista s'encarrega del front cultural, el Sindic Josep -com el seu nom indica- assumeix les sindicatures de greujes i de comptes, els germans Kalikenyo coordinen els maquis de muntanya i en Jordi de la Banyera coordina el servei de neteja i els fitxatges.



Més novetats: Lucia Luna, la fotògrafa número 1 del planeta, condecorada amb el premi Aniceto en reconeixement als seus merits artístics. Lord Demian, Scarlett Johansson i el misteriós Elfreelang "Charles Dickens" l'imposen la medalla en una fresca cerimònia entre cantirs i ceràmica popular. Donarà molt que parlar aquesta genial retratitsta. La sessió ha tingut lloc a la fira del cantir d'Argentona amb una decoració ad hoc 

Teresa Forcades, monja anticapitalista i bogardiana es mulla :entrevista www.vilaweb.cat ...cliqueu aquí al damunt!

A continuació presentem imatges de les Brigades Forcades de la Resistència Bogardiana:




Entretant a les oficines del bar-pub Marina Golden Corner de Premià de Mar, Toni G i el gran dels Zepo's (en representació del president i del secretari de la penya absents degut a la seva participació a l'assemblea de les Nacions Unides), oficien la presentació el nou infantó que s'albira com a nou crack blaugranovilanoví: Jordi Alba.




Ens aturem un parell d'hores en un lloc de referència: Vallvidrera. A la vila de Vallvidrera, al palau del mateix nom, el vampir Bayo dissecciona el cos de  Cristiano Ronaldo, el talla a bossins, li manlleva sang i el classifica. Entre els assistents a l'espectacle de la sang hi trobem a Pedro Ramis, Conrad Canaló, Gustavo, Montserrat Llagostera, i els doctors Caparrós i William Sbobet. L'estiu apreta i nosaltres no farem vacances.  




La fotografia ens mostra l'estat de felicitat del Madridista. El gos Tobías ha preparat una festa sorpresa dedicada al seu amo. La preocupació per l'estat anímic del nostre madridista començava a ser un tema prioritari. Masses anys sense poder disputar la final del Gamper provoquen estats d'ansietat. El Real Madrid haurà d'esperar un any més per accedir a la finalíssima gamperiana.

71 comentaris:

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

SUPONGO QUE ESTO LO ENTIENDE LA TÍA TULA.
BUENO ESTOY CONENTO CON LA ROJA Y ESTOY MÁS CONTENTO DE QUE NINGÚN BARCELONI-TA HAYA DESTACADO EN EL ENCUENTRO. CREO QUE SERGIO RAMOS ES EL MEJOR JUGADOR DEL EUROPEO, SEGUIDO DE UN IMPECABLE IKER.
PERO LO QUE ESTAIS ESCRIBIENDO ES DE FRENOPÁTICO, LO DIGO SIN ÁNIMO DE OFENDER.

¡¡¡¡¡ BANZAI !!!!!

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

Guau mi amo estos estan de loquero guau

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

UN DATO MÁS, LA BROMITA CONTRA MI PERSONA AUMENTA EL EXPEDIENTE JUDICIAL DE ESTA PEÑA

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

Guau

cantireta ha dit...

:D Qué bé que m'ho passo...millor que lo psiconalista, hehehe...
Per molts anys!!

vampirvampir Bayo †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

estic molt content de que compteu amb mi per fer coses tant xules
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
el meu laboratori sempre serà vostre
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
és una tanocada sana i impresionant
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
això de Les Medes és el més bèstia i bo que heu fet
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

Conrad Canaló Stewart ha dit...

oh!!! jo sumo (+) el meu gra de sorra en operar el CR7. La única cosa que m'agrada de Cristiano Ronaldo és això de CR7 que com a matemàtic em resulta agradable i alfanumèric. Però el nano és un cretí i un cregut. No val un carallot. És un zero (0) patater.

Joan Artiach*La Llagosta ha dit...

ja ho vaig anunciar que serien Les Illes Medes,

La Llagosta està contenta!

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

grumets, l'esforç ha pagat la pena i el trasllat de l'estadi mereixia el trofeu,
ara podré ajudar a la llibertat de les Chafaritas i les micro-micronèsiques

Adell el Comodor ha dit...

brutal! Les Medes al poder!

El missatger ha dit...

El futur d’Europa es troba a ses illes, això està clar: políticament Islàndia és el model, i futbolísticament ho són les Illes Medes.
Cantona i Teresa Forcades m’inspiren confiança i seguretat en l’èxit final del nostre propòsit.

El bogardisme acabarà sent el paradigma del nou món. Ja queda poc per a que el vaixell del capità Esnaola arribi a bon port, mentre el vaixell Concordia s’enfonsa, amb els seus capitans Lagarde, Merkel i Tónguez ocupant el vaixell de salvament i acaparant tots els flotadors amb forma d’ànec.
Salut!

Joan Estruch ha dit...

Medes! Bona aquesta! Pistonuda!

Josep ha dit...

Les Illes Medes han tingut una rivàlitat històrica i histèrica amb les Illes Formigues.
És clar que el tercer en discòrdia, l'enemic que calia abatre era l'Illa de Maians.
Les nits de lluna plena, al camp del Club de Futbol Barceloneta, se senten els càntics dels seguidors de l'Illa de Maians.

Alyebard ha dit...

Trobo que més que un tucà hauria de ser un gavià, que tenen més mala llet empordanesa i són aborígens indiscutibles de les illes medes, després d'extingir-se el darrer indiketa que les habitava.

Fernando Atienza ha dit...

buenas,

a pesar de la broma sobre Les Illes Mdes, tengo que ser caballero y felicitar al fc barcelona por haber proporcionado una buena "colla" de jugadores a la selección y ser una parte sustancial del triunfo de la Roja. Lo cortés no quita lo valiente y ahora habrá que paladear las mieles del triunfo para volver al tajo y seguir admirando al Real Madrid que sin duda alguna inició un ciclo de efervescente dominio.

Viva el verano a todos

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

grumet MISSATGER,

Dir-li que no soc capità, soc contramestre!
Dir-li, però, que em sento contentissim de ser considerat per vos ja que vos sou un gegant que quan el vaig veure per la sèries del senyor Lynch em va frapar.
Dir-li que el bogardisme em permet coneixer gent com vostè que pertanyen a la més exquisida de les cultures de valent!

Marta Coma ha dit...

quans dies sense estar aquí i quanta gent nova que podria ser ben besada per mi:
josep, cantireta, jordi, eduard...

voleu ser besats? Jo si que ho vull ser i els meus llavis ja m'ho han demanat doncs volen ser besats i que la pintura sigui part del vostre saliveram.

podem anar a la Meda Gran a fer besades.

Coma

Bierzo Azulgrana ha dit...

Enhorabuena para las Islas Medas.
¿Nos podeis disculpar? Resulta que no nos suenan esas islas hasta que le hemos arreado a la wikipedia y nos hemos asomado al google. ¡Bellas islas! Si el bogardismo apuesta por un pais insular que merece todo el apoyo pues ahí va el Bierzo con su solidaridad.

¿Saben ustedes bogardistas de la similar situación del Bierzo al caso Medes?

Nosotros estamos sometidos al triple yugo español, castellano-leonés, gallego y aún podemos añadir el caso de la nación de Los Ancares jodidos por nuestro Bierzo. Además da gusto ver a Sadurní en la alineación medense.

En cuanto a la Roja, decir que si algo vale es por fortuna azulgrana que empuja.

Y Cristiano está partido en añicos en ese laboratorio descojonante que teneis con tanto doctor y aprendiz.

Sois un gustazo, beibis.

Visca el Barça, visca Iniesta, visca la selección de las Islas Medas.

Julie Lescaut ha dit...

Si necesiteu els meus serveis ja sabeu on soc. Puc enviar llanxes motores a Les Medes preiv acord amb els guardamarines d'en Bogarde.

Julie Lescaut

SECRETARI CONTENT ha dit...

Benvolgut amic Artiach l'has clavada de plè !!!

quedes anomenat el nostre Vident Bogardià i moltes felicitats i gràcies per la teva aportació !!!

una salutació a tots els amics de La LLagosta ...

Jordi ha dit...

Jo a la Feliu, ja ho vaig dir, la veia més de directora de la banda de música i cantant principal, però bé, també farà feina amb aquest càrrec.

Per cert, necessito spontex, escombres i paper del wc, que no n'hi ha!

He vist al Conrad Canaló molt (+) posat en el seu paper de metge disseccionador.

El senyor BANZAI se'l veu fora de si! I si organitzem un Gamper de futbolí perquè hi pugui participar?

SECRETARI DEL BIERZO ha dit...

amigos del Bierzo Azulgrana vosotros sois unos bogardianos cojonudos y no teneis que disculparos de nada , en la distancia física estamos siempre con vosotros !!!

PRADA A TOPE I FORÇA BARÇA !!!

SECRETARI PREN NOTA ha dit...

un Gamper de futbolí ? prenem nota de la teva proposta Jordi , el podríem organitzar a la prèvia del Gamper Gran al centre del camp i així el nostre madridita podría trepitjar la gespa i recuperar la felicitat perduda ...

interessant !!!

vampir Bayo †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

Anem a fer història que jo vaig aterrar aquí i no hauria dit mai que seria tant gros tot
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
cols de Bruseles? Si cols de Bruseles es recullen a les Illes Medes encara que sembli impossible
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
Cols de Bruseles que ben picades les barrejo amb verí de gripau bord i les matxuco amb sal i pebre vermell i en faig un elixir metzinós
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
Cols de Bruseles de llegenda fetes amb més estils, que les faig amb rovell d'ou, sang de gall eunuc i en faig un sorbet de llet de petunia
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
Alquimia de rebost soterrani de Vallvidrera, Bayo ho fa sangós i dolç
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
Tunejo xarops!
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
verí de sang fresca
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
possima metzina verí sangonant
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

maria cristina ha dit...

Hola Chicos, acá estoy como siempre, admirando su inagotable imaginación, un abrazo para todos!

L'HOME DEL TURÓ ha dit...

Amic vampir!

la frase "tunejo xarops" la trobo esplendorosa.

Felicitats.

L'HOME DEL TURÓ ha dit...

I a tots vostès, felicitats des de la casa del turó de la qual jo en soc només l'home. Quin treball d'inesgotable creació que manteniu, manois!

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Oda a les Illes Medes:

Illes Medes
Illes Medes

Guau

Conrad Canaló Stewart ha dit...

si sumem (+) la frase ressenyada per l'Home del Turó i anticipada (%) per el rapsoda-poeta i vampir comte de Vallvidrerasilvània, senyor Bayo ("tunejo xarops") a la poesia mínima i forta (100% intensa) del tribú Òscar (+) que inclou am mateix temps una onomatopèia canina (guau), obtindrem una combinació triple de sumatoris (+++) gramaticals que fan un gran poema resultant (=):

TUNEJO XAROPS
ILLES MEDES
ILLES MEDES
ILLES MEDES
GUAU

per tant, esdevindrà (*******) un enunciat ampliat del tipus:


ODA A LES MEDES AMB XAROPS I TUNNING DE FONS I AVISTAMENT CANÍ AL MARGE PROFUND

Conrad Canaló Stewart ha dit...

molt bo això de TUNEJO XAROPS que es pot sumar (+) a l'oda del senyor Òscar, per obtenir un resultat gramatical així (=):

tunejo xarops
Illes Medes
Illes Medes
Illes Medes
Guau!

positiu(+) i amb quatre (4) ratlles (----)

Joan Balcells / LLançà ha dit...

AIXÒ QUE FEU ÉS GLORIÓS!!!!
Heu donat a coneixer les Medes a tot el món com en Pau Casals a les nacions unides per Catalunya.

Ara hem de prohibir els bancs a la republica de Les Medes

Forcades for president!

intentarem apretar des de Llançà encara que tinguem apartamentet de segona redidència

les costes braves es posen braves a la penya eh?

tramuntana radical

Josep ha dit...

Segons el reglament, les dimensions d'un camp de futbol han de ser 45*90 com a mínim i 60*120 com a màxim.
Enderrocant el penyassegat, es pot fer un petit camp de futbol a l'illa gran de les Medes.

penyabogarde ha dit...

Moltes gràcies per l'assessorament urbanistic a càrrec del nostre sindic. Podem compensar el canvi de qualificació del sol a una ampliació de l'àrea protegida del fons marí i a declarar les Medes com a zona excempta de retalladss, rescats i prohibició de paradís fiscal.
Ho estudiarem.

MADRIDISTA BANZAI ha dit...

MIRA QUE SOIS TONTORRONES CON LO DE LOS ISLOTES, ESO SOLO PUEDE HACER REIR A UN BERZAS CULERO DE POTOLERA

el PerrO TOBÍAS ha dit...

guau Oscar siempre guau

Adell El comodor ha dit...

el madridista és totalment evitable i no cal llegir-lo.

Això de la DOBLE F pot ser decisiu per guanyar en tots els camps i temes.

gran sorpresa el triomf de la blaurosa Medes

Declaració de la presidència ha dit...

Socis i sòcies.

El bogardisme obre nous fronts i tanca velles mancances. El nostre barcelonisme és com és i dificilment el podran comprendre aquella gent que "forofeja" mirant sempre al melic del món que és un mateix. Ens estimem, i tant! Però sabem destriar el blat de la palla i dir, per exemple, que estem molt contents de que un ex-porter reserva del Barça no sigui jugador del Barça. Ens referim al petarder i horteríssim Reina, l'home gros del microfon quintaessència de l'humor que no és humor, patriotero desbocat i amenitzador d'un fenomen rar com és una extranya celebració espanyola.
Saludar el campió vol dir anar de pet a les costes catalanes i rondar amb aletes i flotadors la més maca de les terres insulars avui lliures i campiones. El medisme ha estat la sorpresa de la copa d'Europa de seleccions i el tret letal de Martí Filosia va portar al quadre de Les Medes al cim de la glòria després d'un molt disputat encontre amb els temibles jugadors de l'esquadra de les Feroe.
Tornem-hi amb el Reina: Quina fila i quina plastada amb aquest locutor de tombola i espanyolada cega.
Quina sort! Reina és un llunyà i distant exjugador del FC Barcelona. Madridista, Tobías, Fernando...disfruteu-lo i si pot ser manlleveu-lo del Liverpool per que aquest mitic club britànic pugui restablir la seva aliança amb el football.

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

SEÑOR ADELINO EL COMODORO,

UETED SE UNE AL CORO DE LOS DIFAMADORES

¿VERDAD?

ESTA ABRUPTA ENTRADA EN ESCENA DE SU PARTE ME VIENEN DE PERILLAS PARA DECIRLE QUE TENGO MUCUISSIMAS GANAS DE CONOCER SU IDENTIDAD Y A SER POSIBLE SU PERSONAJE PATRA PROCEDER A DENUNCIARLO POR INSULTO.

YA SABE DE LAS CONSECUENCIAS PUNITIVAS DE SEMEJANTE DESAFÍO ANTE LOS TRIBUNALES.

TENGO LA FUNDADA SENSACIÓN DE QUE ESTE VERANO VAMOS A SUDAR CANÍCULAS SALVAJES BAJO EL SOL QUE PEGA EN EL ASFALTO DE LA PLAZOLETA PRINCIPAL DE LA CIUDAD DE LA JUSTICIA

ADELINO COMODORO, NOS VEMOS EN TRIBUNALES

ESTO ES EL NO VA MÁS

¡¡¡¡¡¡ BANZAI !!!!!!

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau a Adelino y viva Oscarino guau

Adell El comodor ha dit...

ma mare és murciana com la meva àvia i em va ensenyar a dir: A PALABRAS NECIAS, OIDOS SORDOS, va per tú madridista i va per tú Tobías en versió de A LADRIDOS NECIOS, ODIOS SORDOS.

i totalment d'acord amb dir que Reina és una tonteria de speaker pesadot i hortera com un mussol amb ulleres verdes i nas de cartró, un tonto de la roja en versió més xabacana gran hermano tururú.

Gustavo ha dit...

Felicitaciones!!! Viva España campeon de la Eurocopa. Esta Seleccion viene con todo jaja. Ahora veremos lo que ocurra en Brasil 2014.
Un abrazo y espero que esten disfrutando del campeonato

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Por supuesto, Don Gustavo. Disfrutamos del gran papel desarrollado por la selección de Les Illes Medes. Este campeonato ha tenido diversos factores dignos de mención y que intentaré desglosar a continuación (transcribo en castellano pensando en el público bogardiano latinoamericano):

a) El secreto del cuadro insular se debe a el conocimiento exhaustivo del libro rojo de Montserrat combinado con el peso de la veteranía de su ariete Martí Filosía.

b) El buen juego del tercer clasificado (el cuadro español denominado "La Roja") se debe al quehacer de los colonos asimilados que pertenecen al FC Barcelona los cuales al mismo tiempo tienen un roce histórico con el modelo Les Medes y un roce contemporáneo con el modelo de Tit Vilanova.

c) El extraordinario juego del subcampeón (Las Islas Feroe) está intimamente vinculado a la influencia vikinga y al libro de estilo de gentes como los ex-azulgranas Lithmaanen y Larson.

d) La nota más lamentable de la eurocopa, como apuntan algunos bogardistas en este mismo serial de comentarios, estriba en el lamentable papel desempeñado por el señorito Pepe Reina auténtico bufón del españolismo telecincuente y reinvención contemporánea de la casporrería más atroz en tiempos de estafa bacaria, crisis y centralismos varios. Pan y circo en versión "la roja, el Reina y Sara Carbonero".

e) La otra gran noticia de la competición es la defenestración del globo CR7. El mito con pies de barro mordió el cesped y su carácter hizo mella en la ya pertrecha trayectoria del saltarín engominado portugués.


VISCA LES ILLES MEDES CAMPIONES
VISCA EL BOGARDISME
ENDAVANT LA DOBLE F

endora ha dit...

Aquesta selecció nacional, la LIM, és una cooperativa esportiva basada en valors F&F, és a dir, d'espiritualitat, codis d'honor, passió per la feina, reflexió, germanor..., ben semblant al que molta gent i avui en Kiko Amat explica que s'entén com a fútbol: p.ex l' UC Ceares, club de Gijón (ups no ser com se xerra en català aquesta bonica terra) que després de 60 anys d'history está a punt de fer pufff? Es que yo soy mu roja y... si no es así no me apunto a vuestra selecciónisla.

end ha dit...

CEARES, FC: uns socis/fans s'han unit per crear una cooperativa i ...recatarlo! El rescat, tradueixo gairebé textualment de l'article: El frente popular del gol, es realitza en base del fúbol associatiu: accionariat popular, un vot, un soci/a i adéu a la directiva d'empresaris.

penyabogarde ha dit...

invesrigarem les propostes de la senyora Endora Forcades

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

he visitat l'article ressenyat per la sòcia Endora. Aquí tenim una mina d'or proletarifootballistic impresionant. Instaré a la junta de la penya a establir serioses, cordials i efectives relacions amb la gent del CEARES fc... a més l'article del kamarada Kiko Amat és garantia 100% bogardiana de que això és IMPORTANTÍSSIM...
football, mods, ska, reggae, working class, aromes hammers...asturianisme internacionalista...ummmmm això promet, no ens cansarem fins que es produexi la germanor bogardiano-Cearesenca!

Laura Llompart ha dit...

és encantador de veure com Les Medes marquen el camí i que hagueu tingut la valentia de demostrar que amb més de 60 anys es pot fer un bon futbol de cap amb gent com l'incombustible Martí Filosia.
Ara toca Barça i a veure com es pot lligar la filosofia Barça amb l'empenta de les Illes màgiques i amb la decisió de la molt espavilada Sor Forcades.

Des de les Illes Balears i Pitïuses un abraç que passa per Les Medes i arriba a la vostra costa.

Com a mallorquina em pregunto on s'ha ficat el meu tocaio Pedro Ramis?

Petons.

MADRIDISTA PREGUNTA A USTEDES ha dit...

LES PLANTEO UNAS PREGUNTAS MUY SERIAS:

VAMPIRITO BAYO: ¿USTED SE LAVA LAS MANOS DESPUÉS DE PRACTICAR SU ASQUEROSO OFICIO?

CANTIRETA: ¿USTED ES UN HOMBRE, UNA NUJER O UNA COSA EN FORMA DE CÁNTAROS CHUNGOS?

CANALÓN: ¿USTED DISPONE DE ALGÚN TORNILLO DEBIDAMENTE AJUSTADO?

ARTIACH: ¿USTED ES UNA GALLETA, UN BIZCOCHO O SIMPLEMENTE UN APÉNDICE DE LA COLA SUCIA DE UN ASNO?

ESNAOLA: ¿USTED ES UN CANTAMAÑANAS MARINERO O UN BARDO EMBRIAGADO COM MAL RON?

ADELINO COMODORO: ¿USTED ES UN SER HUMANO O ES LA ESCORIA INSIGNIFICANTE DE UN CADAVER DE MOSCA TSE-TSE?

MARTA COMA: ¿USTED ES UNA COHIBA DE GATA TURULATA O UNA GEISHA DESPLOMADA?

MISSATGER: ¿USTED QUÉ CORCHOLIS HABLA?

ESTRUCHS: ¿USTED ES LA GARGANTA DE SU BOCA O ES EL PELO DE SU OREJA?

CHUSEP: ¿USTED ES LA CINTITA ROJA QUE TAPA LA CAQUITA DE UN JILGERO O ES UNA RESMA DE FOLIOS EN ESCABECHE?


ALYEBARD: ¿USTED ES ALGO?

BIERZO AZULGRANA: ¿USTEDES QUÉ SON SI ES QUE SON ALGO O QUE CANTAN SI CANTAR SABEN?

JUILE LESCAUT: ¿UESTED ES UNA BOCINA?

SECRETARIO CONTENTI-TO: ¿USTED SABE QUE TIENE UNA CAMA ESPERANDO EN UNA CARCEL?

JORDI: ¿USTED SE BAÑA EN ACIDO O EN AGUA SALADA MALA?

LAURA LLOMPARTI-TA: ¿USTED ES UNA MUJER CERO?

ANGELI-TO SOULPICHARRE: ¿USTED ES UN SAPO O ES UNA RANA?

GUSTAVO: ¿USTED GUSTA O DISGUSTA?

ENDORAN: ¿USTED QUE BERZAS DORA CON ESA TONTERÍA DE PROPUESTA CHATA?

BALCELLITOS: ¿USTED ES ALGUIEN?

OSCAR-I-TO: ¿USTED PIENSA AGUANTAR MÁS QUERELLAS?



VENGA BERZAS A RESPONDER QUE QUIERO UN CUERPO A CUERPO ANTES DE LLEVARLES ANTE LA JUSTICIA.

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau gran jefe amo guau yo tomo declaración a estos truhanes guau y a oscar sobretodo guau

vampir Bayo †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

Ja li dic Madridista que sigui la darrera vegada que vostè intenti parlar amb mi, cas contrari podeu rebre la visita nocturna del meu fillol Vampiret Bayo Junior que amb una sola queixalada el pot deixar sev de sang i la pot palmar ipso-facto.

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

madridista, vostè i jo ni tant sols hem començat una relació.

Hola i Adeu simultani

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

Alyebard ha dit...

MADRIDISTA PREGUNTA A USTEDES Sóc, en essència. I vos? responeu-vos si podeu: Dues mans piquen i hi ha un so. Quin és el so d'una mà? Koan zen;)

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

madridista: jo soc un gripau que vol que el deixin en pau.

Joan i Maria Lluïsa ha dit...

TEATRE DEL BO!

Potser aviat vindrà Maurinho a veure teatre, a Sta. Cristina d'Aro...

A l'ESPAI RIDAURA ho han encertat:
Inverteixen en creació artística i formació d'actors...
mentre que d'altres, ho fan veure i malgasten diner públic.

La producció de La Dama del Ritz és un viu exemple d'eficiència.

Varem gaudir-ne... al límit i ara volem que en gaudiu vosaltres, en aquest resum.

http://www.fempais.tv/

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Madridista insolent:

no tinc (-) ni rosques ni "tornillos", soc tot (+) fisic i una mica metafisic quan dormo.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

miri madridot jo soc un mariner de cap a peus que n'està fins dalt de tot de la seva xerinol·la feta a base de ví ranci amb moscardons verds voltors que li fan companyia de tant ranci que és.

Bierzo Azulgrana ha dit...

Hola, personaje madridista que eres un cirio ardiendo de pena. Nos preguntas que somos, pues ahí va que somos lo contrario de lo que tu eres tontorrón.

Buen vaso de vino del Bierzo

Bierzo Azulgrana ha dit...

y también sabemos cantar de todo menos los himnos militares y el himno del real madrid. tontorrón.

Laura Llompart ha dit...

escolti merengue, què s'ha cregut amb això de la dona zero? serà foll vostè!!!!
Vagi a menjar tallarines amb ceba i un xic de baladre regada amb gin

Joan Estruch ha dit...

Vandal! Madri-comi! Saltinbamqui blanquinós!
Què pretens dient que jo soc una gola o un pel? Miri el seu melic! El meu és pistonut i a callar-chitón bocasses!

Elfreelang ha dit...

Em quedo almenys amb la Feliu i la Forcades amb el Jordi Alba i les illes medes..nens feu uns posts tant exuberants que costa de seguir-los...ja hi he trobat el coronel Spock

La Bomba Antònia ha dit...

Visca Elfreelang!!!!!!!!!

Julie Lescaut ha dit...

forofo del madrid: s'equivoca dient que soc una botzina per que soc un timbre

Adell El comodor ha dit...

calla madri-avorrit-dista!

Joan Artiach*La Llagosta ha dit...

calma madriles, calma xitxa! que jo soc més que una galeta i soc un home de La Llagosta del meu Vallès que com ell no n'hi ha res de res. peufffff!

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

JAJAJAJAJAJA
SOIS ENCANTADORES
JAJAJAJAJAJA
SOIS TAN ENCANTADORES
QUE HABEIS MORDIDO EL ANZUELO
Y AHORA OS PILLO EN VOLANDAS
JAJAJAJAJAJA
AHORA TENGO MATERIAL COJONUDO
PARA LOS INFORMES
SOLICITADOS PEOR MI ABOGADO
JAJAJAJAJAJAJA
BERZAS COMO SOIS
ADEMÁS SOIS INGENUOS
INGENUOS
INGENUOS
INGENUOS
MUY INGENUOS
Y POR ESO
POR ESO
POR ESO ESTAIS METIDOS EN
EL ATOLLADERO
DE ESTE MADRIDISTA GENIO
DE LA TRAMPA DE METEROS
EN EL MÁS GRANDE
DE LOS LÍOS DE
VUESTRAS VIDAS


EL MADRIDISTA QUE OS HABLA
OS HA PILLADO
Y AHORA TODO ES COSER Y CANTAR
PARA MI ABOGADO


ME VOY A PASAT UN VERANO
LIRONDO MIRONDO
VIENDO VUESTRAS IDAS Y VENIDAS
POR LA CIUDAD DE LA JUSTICIA
MIENTRAS MI ABOGADO ACTÚA
Y MIENTRAS CARMEN MI AMIGA DEL VIDEO
OS FILMA Y ME PASA POR YOUTUBE
LA GRAN EXCURSIÓN DE LA PEÑA BOGARDE
POR LA CIUDAD DE LA JUSTICIA


VOSOTROS SI QUE SOIS TONTOS PERO QUE
MUY TONTOS DE VERDAD

JAJAJAJAJAJA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
GRACIAS CHUSEP POR EL ARMAMENTO

︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
︻╦╤─ ︻╦╤─
︻╦╤─
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
JAJAJAJAJAJAJA

︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau amo mío eres único guau guau

(con permiso de mi otro amor: ÒSCAR)

L'HOME DEL TURÓ ha dit...

Tinc un saludable presentiment que amb Tito Vilanova a la banqueta de primer entrenador encara anirem millor que amb el Pep. El que més m'agradava del Pep era el seu treball de camp i el que menys m'agradava era el personatge massa inflat i em va molestar que a la cerimonia de la medalla del Parlament digués que ens hem de lleva aviat per fer avançar el país: recony, quin paìs? qui s'ha de llevar aviat? No, que no, el que cal és treball per a tothom, ben repartit, bons horaris i temps per fer de tot i força i això es soluciona seguint les idees de la Teresa Forcades. M'agrada veure la Forcades per aqui enmig de la bimba i del Bogarde.

Un abraçada des del vertex del Turó!

Constantino Con Tino ha dit...

demonios mis ojos

me parece que me apeo en este blogazo y voy a ser cliente vuestro

menudos copones virgueros sois chatos bogardones

demonios mis ojos


este Constantino que os saluda me parece que se apunta al carromato que teneis montao

cantireta ha dit...

Jo sóc dona. NO escolto Los Chung(it)os. Estic feta de fang, com alguns humans. Pel que fa a la resta, "je ne comprends pas".

cantireta ha dit...

Alguns que escriuen per aquí, de més enllà de Saragossa, haurien de pensar abans d'escriure. Sembla que ho fan tot just havent-se llevat, sense cafè ni res.Sense ànim d'ofendre.

Visquen les illes Medes, clar.

Anònim ha dit...

Aquest és el meu testimoni de la bondat del treball del Dr.Sango. Sóc la Benita Lewis de Carolina del Nord, EUA. Ho sento haver posat això a la xarxa, però tindré que la millor roda d'encanteris d'aquest món que va portar de tornada la meva xicota, que em va deixar els últims 3 anys, m'ho va acabar explicant per aquell home de la blog publicat per un dels ajudants, i em va parlar de la roda màgica de la qual havia sentit parlar i em va enviar un correu electrònic. una adreça de correu electrònic que podria escriure a un bolígraf per explicar-me els meus problemes. En només 1 dia, la meva xicota va tornar a mi. Només vull donar les gràcies a aquest cercle just i sincer d'encanteris, senyor, per tot el que em va dir que va passar, i gràcies, senyor. Si us plau, vull dir-li a tots els que busquen alguna solució al seu problema, us aconsello que feu servir amablement aquesta roda d'encanteris, és segur, és potent i no importa el que digui el conjurador, què passarà, perquè tot el que la roda de desplaçament em diu que passi. Pots contactar amb ell: el seu correu electrònic. L'adreça electrònica és spellspecialistcaster937@gmail.com