PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dissabte, 3 de desembre del 2011

ULLS, MANETES, ESPIES I ESCOLANETS


HA ARRIBAT LA GRAN HORA VILANOVA.
EL TITISME TORNA A ESCENA.
SALVEM ELS ULLS DEL MÓN.
TOTS SOM TITO.
ULLS AL DESCOBERT.
MOURINHO VOL FURGAR
LES CAVITATS OCULARS DEL BARCELONISME.



TRACTAMENTS SOFISTICATS
DE BLINDATGE OCULAR.
CAL ESTAR PROTEGITS.
EL DIT DEL MAL APUNTA ALS ULLS DEL BÉ.





ULLS SENZILLS, ULLS BELLUGADISSOS!





http://www.minijuegosgratis.com/imgs/nenuco.gif
...............................Escolania Blaugrana 4,

http://us.cdn2.123rf.com/168nwm/piren/piren0905/piren090500026/4801500-the-character-in-a-dangerous-situation-shows-aggression.jpg
...............................Bate Kalasnikov 0.

Els escolanets blaugranes juguen millor que els grans. Desobediència infantil al Nou Camp. Els nens no fan cas de Guardiola i els rondos van a tota vela. El iaio de Santpedor està preocupat per l'euro, per la Merkel i per Sarkozy. Els volem davant del Madrid. Forts, joves i enclenxinats.




Tito ordena i mana.
Avui ha nascut el Barça del segle XXII.

Amunt els cors!
Endavant l'escolania titista!




Anem amb precaució. Torna Mourinho.
Protegim els nostres ulls.



Aquest home té males intencions.
S'acosta el dia internacional de l'ull de vellut.


Fotografia Aniceto: Francisquet i Xesca. El retorn.

BARÇA 5, LLEVANT (el que va guanyar al Madrid) 0

Comencen per on s'ha de començar. La maneta ja no ens convenç. Volem més. Però no ens callarem de dir-ho: El Barça transita per la pista de la glòria i les manetes es reprodueixen com una imparable epidèmia. Som així. Us proposem un joc: Ara que diuen que el Real Madrid és el millor equip del món (pura especulació paranormal), si en el seu dia va perdre amb el Llevant-Blaugrana i ara el Barça li etziba una maneta a l'esmentat Llevant...aleshores, Quí és el millor equip del món? Molt senzill. Empíric i absolut: El FC Barcelona i punt. 5-0.
El Barça ha ofert algunes novetats com, per exemple, la coronació d'en Francisquet Cesc com a doble golejador i artífex maresmenc de la maneta de la nit. Els penyistes bogarders no s'han fet esperar i han anat a celebrar els gols d'en Francisquet davant de la mítica botiga de botons i pullovers "Can Francisquet". Tenim les fotos del nou temple del bogardisme.
En el cor de Premià s'erigeix la catedral d'en Francisquet i la Francisqueta.

Arriben notícies de l'enèssim tongo florentí. Ara ha tocat la rifa Pérez a Gijón. El maletí de petro-euros d'orígen madridista ha arribat a les butxaques del porter (?) de l'Sporting. Sense comentaris. Ni el nostre estimat Jorba Preciados ha pogut aturar el cargament de pasta Pérez. Res de nou a can Madrid. Segueix el tongo. Males ones a Asturies i poca broma. Tupinada exprés i sant Tornem-hi a casa del "buidador d'ulls" portuguès. S'acosta la bronca. Tanquem la tele. Els Pichi Boys ja pugnen per animar la blancor més negra de tots els temps. Visca el Barça!


  1. Tongo Bieber - Baby - YouTube

    www.youtube.com/watch?v=bmnU7_qhbw4
    22 Oct 2011 - 2 min - Subido por Dhkc0re
    LYRICS: WOOOUU WWAAA JAMM (3) yut not yur loming ,hay nut chut jenger, yak cha me never , an ...

INFORMACIÓ "BOGARDE CONFIDENCIAL"


Avui destapem la gran primicia. La Penya Bogarde viu hores de gran preocupació i alta tensió política. Els serveis secrets del vell teló d'acer -ara transformat en l'imperi Putin- segueixen les nostres passes. Ens estan observant molt. Ens han calat. Ens han fitxat. Ens controlen.

La seu social del bogardisme, el flamant pub Golden Corner de Premià de Mar, ha rebut la visita inesperada dels espies Smirnoff. Tenim un nou repte: El contraespionatge bogardià. Solvència contrastada: De Funes i Maxwell Smart formen part del nostre patrimoni.
Aquesta parella de detectius a sou d'alguna potència remota, ha supervisat tots els moviments dels penyistes. Boris Smirnoff i Ivan Smirnoff han ocupat una taula del nostre pub i han procedit a prendre nota de tots els moviments de la resistència. Naturalment, com sempre, tenim les fotos. Sabem qui són i sabem que ells no saben que nosaltres sabem qui són. Som llestos i ells es pensen que nosaltres no ho som però ho som. Som el que ells no es pensen que som i sabem que ells no saben que ho sabem.

Som bogarders i estem molt ben organitzats.

Els agents del contraespionatge bogardià, De Funes i Maxwell Smart son molt llestos i ho saben tot ...

72 comentaris:

MADRIDISTA SOMBRERO DE COPAS ha dit...

LOS PUNTOS CAEN Y LA BRECHA ES INSALVABLE JO JO JO EL BERNABEU ES VUESTRA TUMBA.
YA PODEIS JOROBAROS CON ESO DE LOS ESPÍAS Y LAS CHULERÍAS QUE NO CUELA NI CON DESODORANTES GUILLÉN.

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau guau hueso desodorado guau guau

Joan Estruch ha dit...

Marta? Estas a prop? allo, allo.
Mira que avui era un bon dia per anar al fanalet de Montuïri.

Mira, mira que jo ja m'he decidit i vull tornar-hi.
I al Barça guanya a la manera pistonuda que a tú i a mi ens agrada.

Pistonut tot, ei que no entenc massa això que dieu de que els bogardys estan controlat per la pasma.

la pasma us observa? Carai això no és precisament pistonut, oi?

Cervan'tes el Car dels Deus ha dit...

espionatge wau! que emocionant és tot això de la penya boggarde! No m'entero de gaire però si la cosa culé va per on esteu valtros, ossssstia culeponero.
Abraç de Reus

Coma ha dit...

Estruch, d'acord, d'acord i d'acord, però no ho expliquis aquí que és cosa nostra i recorda que em pinto els llavis i que tot el temps que he estat lluny de Montuïri les coses han canviat: M'els pinto millor i m'hi deixo molts euros.

x x x smack!

Marta C.

Adell El comodor ha dit...

M'aixeco del llit i obro l'ordonador amb les torradetes amb mel i el cafetonet.
oh sorpresa! espies a la penya. Jo no he estat mai al vostre bar però llegeixo i m'empapo de bogardada i pilota catxonda o sigui que us envio la meva solidaritat per la situació que esteu patint totalment injusta.

penyabogarde ha dit...

no patiu amics i amigues, gràcies Comodor, el bogardisme gaudeix d'un bon servei de seguretat format per voluntaris entrenats a Port Aventura i a l'Illa Fantasia. No aconseguiran intimidar-nos.

Algun comentario sobre ha dit...

Sres. de la Penya Bogarde, os mereceis una REPRIMENDA EN MAYUSCULAS por no mencionar el debut de un "premianenc" en primera division BUBACAR NJIE KAMBI "BACARI". Esperamos sabreis rectificar y hacer mencion de este hecho aunque tal situacion ocurriese "con el otro equipo de la ciudad"

penyabogarde ha dit...

Sobre "el cas Bacari":

No us penseu que estem al marge.

Ja estem fent un seguiment discret però eficaç. Aquest any juga amb l'Espanyol, el mercat d'hivern el portarà al West Ham United i en un parell d'anyets ja el tenim de blaugrana i posant Premià de Mar en en centre del món. Tot està minuciosament preparat.

A més...ja tenim les fotos de Bacari emprovant-se l'equipament oficial dels Hammers en sessió exclusiva (ben aviat les trobareu en aquest blog).

Atentament.

LA PENYA BOGARDE + The Golden Corner of Premià de Mar District Ham Club

Adell El comodor ha dit...

què se sent quan esteu espiats? és emocionant? por? orgull?

Sor.Cecilia Codina Masachs ha dit...

Bueno, ya que me pedís que os comente en vuestro blog principal, aquí estoy. No entiendo de fútbol, poco vamos lo justo para ver un partido en mis tiempos de seglar. Hoy ya no veo la Tele , soy de clausura.
Pero me parece bien que os divirtáis con ese deporte. Como os dije soy catalana de Hospitalet del Llobregat.
Bueno...que gane el mejor
Con ternura
Sor.Cecilia

Anònim ha dit...

BACARI BACARI BACARI OEEEEEEEE BACARI OEEEEEEEEEEEEEE

penyabogarde ha dit...

sorpresa majúscula, Sor Cecilia és monja de clausura de veritat! Això del bogardisme està arribant a tots els estrats mundials. Gràcies Sor Cecilia!!!!

Ossa McAndrews Replica ha dit...

alucine tripi maría tubo 100% demassié pal body coleguis mazo molón cantituby duby dú, valor y al toro, espuma bucal a tocomocho y gozada de blog maestros por un tubo.

¡¡¡¡ qué buenos sois !!!!!

Bosón de Higgs ha dit...

Son espías sin lugar a dudas,pero su trabajo cae en saco roto,deberían ver muchos vídeos del Barça para intentar copiar su forma de jugar,eso sería más provechoso aunque inútil a la misma vez.Se acerca el derby y la sombra del 2-6 se acerca al bernabéu provocando el pánico en la capital.Tranquilos bogardianos,coser y cantar.

clandestí ha dit...

però i si hi ha detencions?

haureu de parlar amb la Núria Feliu una vegada més i que tregui les castanyes del foc. Tanta policia als bars fa basarda.

Coma ha dit...

Joan,

no vull que et tanquin a la garjola, t'estimo. Vine a Montuïri, amor.

Marta C

Anònim ha dit...

Vigilen a l'Estruch?

xisco ha dit...

Aquest bloc és per flipar. Bogardians i Bogardianes. Tot apunta a que Sor Cecilia és monja de clausura de veritat!!! Els camins del Senyor i de la Penya Bogarde són infinits.
Amb la seva força arribarem al Bernabeu!!!!! i Guanyarem!!!!

Adell el Comodor ha dit...

estic d'acord amb en Xisco, Sor Cecilia no va de farol, entreu al seu blog

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

Només un breu per fer notar el look sartorialista d'un dels espies. Això és estil, home.

Seguiu-lo d'aprop.

I el tema de Sor Cecilia... frapant! Arribeu molt lluny Bogardians!

Fray Berengario ha dit...

Tocaya Cecilia,

por razones obvias me alegro de contar con tu presencia entre el bogardismo. Ya somos dos los que empujamos el bogardismo desde los conventos del mundo. Oremos con fuerza. Saludos benedictinos.

Fray Berengario

Servei de Premsa de Tribuna Bogarde ha dit...

Ramis, has fet una aportació de gran interès: l'aspecte sartorialista d'un dels agents que també ens pot remetre a un mix entre KGB, ZEPO i CIA amb elements dignes del Mossar israelià (el nas pot indicar unn cert judaïsme). Desconcertant.

Està clar que tú, Ramis, pots saber més del tema, doncs ens temem una acció dels serveis secrets madridistes. Si pots averiguar alguna cosa ho agraïrem amb una bona tramesa d'ones.

Sor Cecilia és una realitat.

Miguel Romero ha dit...

Ha muerto Sócrates
Lunes 5 de diciembre de 2011, por Mar

Miguel Romero/Viento Sur

En 1984, el medio centro brasileño Sócrates –un formidable futbolista, tan excepcional como su nombre completo: nada menos que Sócrates Brasileiro Sampaio de Souza Vieira de Oliveira- fichó por el equipo italiano Fiorentina. En la multitudinaria rueda de prensa que le recibió en Florencia, un periodista le preguntó cual era su personaje italiano favorito. Con toda naturalidad, Sócrates respondió: “Antonio Gramsci”.

Ahora llega la noticia de su muerte. Es muy triste que muera gente que nos ha dado alegría. Para los aficionados al fútbol, ver jugar a Sócrates, tan elegante, tan inteligente, tan imaginativo, era una alegría. Esto mismo es lo que nos contaban todos los amigos futboleros que tuvieron la suerte de verlo jugar en Sevilla, durante los partidos de clasificación para el Mundial de 1982, que por cierto no ganó Brasil. En realidad, debe haber muy pocos trofeos en la carrera de Sócrates; sólo este dato debería servir para desmentir ese lugar común del deporte, tomado directamente de la moral capitalista, según el cual sólo vale el que gana.

Los futbolistas suelen ser considerados como muchachos millonarios y más bien lerdos, a los que sólo interesa el dinero, ligar, jugar con la play-station y el consumo de lujo, más o menos por este orden. La “inteligencia de oficio”, muy apreciada socialmente en todas las profesiones, no se toma en consideración en este caso, o porque se considera que es una cualidad innecesaria para jugar con un balón o porque los futbolistas no son, en la gran mayoría de los casos, lo que se entiende convencionalmente por “personas inteligentes”.

Los aficionados al fútbol tenemos que explicar frecuentemente a los amigos que tienen gustos más refinados, que lo que valoramos de un futbolista es lo que hace en el campo durante 90 minutos más o menos; del resto de su vida, mejor pasamos. Por eso los “rojos futboleros” encontrábamos un placer suplementario viendo jugar a Sócrates, sabiendo que era “de los nuestros” también fuera del césped.

Dicen que ha muerto alcoholizado. Debe ser muy difícil vivir en la tierra después de pasar unos años en el Olimpo. Ojalá haya tenido tiempo para disfrutar de la vida al menos tanto como, hace unos años, en los campos de fútbol, nos hizo disfrutar a espectadores alegres durante unos ratos, gracias a él.

Miguel Romero es editor de VIENTO SUR

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Socrates, un dels nostres i barret per l'article, amic Romero

MADRIDISTA CROUPIER PORRA ha dit...

OS MERECEIS UN NIDO DE ESPÍAS QUE OS DELATEN ANTE EL TRIBUNAL DE LA FIFA POR FARSANTES.

AUPA EL REAL MADRID
AUPA MOURINHO
AUPA CRISTIANO RONALDO

PORRA: REAL MADRID 6 BARCELONI-TA 0

HAGAN JUEGO SEÑORÍAS

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau guau
yo con la manita a 5 ya estoy feliz y muerdo la gloria guau guau guau

hagan juego perritos y perritas

Joan Estruch ha dit...

accepto el repte del madriles i del gosset xungu.
porra:
real matriz 1
barça 2

Marta, quedem?

xisco ha dit...

Jo també accepto el repte.
Real Madrid 1
Barça 3

Pensau que tenim a Sor Cecilia de la nostra part i podem ser agosarats!!!!

Laura Llompart ha dit...

hops!

abraçada illenca des de muntanya a Bunyola que ja feia dies que no visitava bogardilandia.

madrid 2 barça 3

fa fred.

Laura Llompart /// Bunyola /// Mallorca

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

No vull ser l'únic mallorquí que no fa porra...

Real Madrid 4
FC Barcelona 2

I vaig més enllà: hi haurà hat-trick de Benzemà.

Ho sé, rima.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

jo no soc mallorquí, no soc del Real però soc "REALISTA".

Real Madrid 4
Barcelona 1

En sap greu dir-ho però aquest any el Madrid ens està guanyant la batalla psicològica i no tenim res a fer.


però si guanyem estaré molt content i aniré a en bicicleta a Collsacreu per la carretera de Mata, anar i tornar a Premià, 60 km, de trencacames.

El Pantera ha dit...

Àngel Soultizarre<
si comencem amb aquesta moral els estem fen l'hara kiri i necessitem anar amb el cap ben alt i de matraç químic amb mandonguilla tutti frutti

real madrid 2
barça 3

I QUE M'ENTERI JO QUE ELS BLANCS ESTEU FENT PRESSIÓ MENTAL SOBRE ELS MEUS AMICS BOGARDES. PUJO AL CAVALL I ARRI ARRI PECADOR DE LA PRADERA

TAxin taxin taxan taxon que arriba el Llanero Solitario

catuc, catuc, catuc, catuc..soooh!!!!
(les potes i ferradues fan catuc-catuc)

penyabogarde ha dit...

que torni TITO VILANOVA...
mireu quina xorradeta acaba de dir el segon del Tito:

"Resuelta la clasificación para la fase siguiente de la Liga de Campeones, el clásico del sábado contra el Madrid estuvo en boca de todos. También, de Guardiola, que descartó que un resultado adverso en el Bernabéu sea apocalíptico: "Lo más importante del día 10 es que Sarkozy y Merkel salven el euro, que nos saquen de esta"..."

Haurem de reactivar la comuna de Sants i començar a parlar clar:

pancartes:

"Qatar, banc de Sabadell i Rosell, ens volen mal! Visca el Barça!"

Fora el Banc de Sabadell,
visca el Barça sense ell.

El Cigró de Tona ha dit...

olailà la galindaira, olailà la galindó
com cantavem a l'Esquirol i a Cantonigrós quan anavem a les festes patronals i gaudiem del diumenge a la plana-
ara està més apagat i Osona ja s'assembla a una ciutat bruta sense deix de piques.
Visc a Tona i ja no canto la galindaira ni sento el galindó. Cops de bola ! Quina pàgina web és aquesta? La llei del poble, la ficada d'ull i el Barça cordial lligat curt per una tropa de bona gent.
Si em deixeu m'apunto. Puc o no puc?
Un cop d'esquena amb esquella des de Tona la perla d'Osona i dels turonets llunars. Terra de pesticides i rics rics de panxa plena, que aqui tenim molta fatxenda i l'anglada i el diable.
Pero el barcelonisme que esteu fent va de boles per prendre ratafia al bar i pujar a Vic a escampar la boira i cantar kulata kulata la galindàrie i el galindó.

Amb tot el lleu,

El Cigró de Tona

Rodri ha dit...

real madrid 0 (ni un ral)
barça 1 (un ral)

abraçades des d'Amer

Rodri

Joan Balcells / Llançà ha dit...

yepa yepa

real madrid 0
barça 2

yepa yepa

maria cristina ha dit...

Chicos, recién les contesté en mi blog, soy yo la culpable de la falta de comunicación, me avergüenza decir que no comprendo bien su idioma, por ese motivo algunas veces no dejo mensaje, pero me divierte mucho el trabajo que hacen y los felicito siempre, un abrazo grande para todos.

Xuang ha dit...

Jo apunto a una gran maneta.
Ja només per repelents, tipus Mou
M. drid 0
Barça 5

SECRETARI PERQUÈ VULL ha dit...

no en tinc cap dubte, els fotrem com sempre ...

R.Mandril 1
Barça 4

i acabat el partit cap al Japó a veure si guanyem el 3er títol de la temporada ...

El Cigró de Tona ha dit...

os he preguntat si puc ser dels vostres?
puc?

el cigró

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Pantera,
entenc la teva "reprimenda" però continuo pensant que aquest any serà un any molt negre per nosaltres i que el Madrid està imparable. També crec que Mourinho ens ha guanyat la partida psicològica i esportiva. Guardiola ara xerra massa sobre coses no-esportives (qatar, merkel, sarkozy, banc de sabadell) i Mourinho calla amb astùcia.

Jo ho deixaria per la temporada 2012-2013 amb els nens de l'escolania.

El dia 10 pringarem, el Madrid ens farà molt mal.

Estic abatut i em rendeixo.

MADRIDISTA SUMA ADEPTOS ha dit...

ME GUSTA ESTE ANGELOTE, ME GUSTA MUCHO SU DIAGNÓSTICO. ES DE UNA SINCERIDAD QUE APLASTA. SOLO QUE SE QUEDA CORTO CON EL 4 A 1 QUE SERÁ COMO YO VATICINÉ EL OTRO DÍA CON UN ROTUNDO 6-0

GUASA DE LA BUENA Y GOLFERÍA MACANUDA CON EL MEJOR DE TODOS. PIPITAAAAAAAA HIGUAINNNNNNNNNNN

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau guau esos seis goles guau guau
piqué picadillo al hueso en almibar guau guau

Cer'van'tes dar dels Deus /Reus ha dit...

si els culés som uns cagalastics ja podem plegar...
real 0
barça 3
naltros anem a guanyar

un culé mai pot abaixar el cap senyor àngel!

àngel ha dit...

no soc cagalastics, soc culé però intento ser objectiu.

El Pantera ha dit...

la penya unida mai serà oprimida

tots hem de fer porra per guanyar

fora cagalastics!

pecadors a la pradera i ja trota el cavall del Llanero Solitario

KaliPOUMKenyo ha dit...

CIGRÓ DE TONA:

Ahir mateix es comentava a la penya la seva gran intervenció...

¿Qui necessita permís, si des de la terra de grans bandolers, del restaurant quatre carreteres i l'hostal Montserrat, terra del castell encantat, demana pas?
Per la meva part , no soc ni president ni secretari, però amb la meva humil opinió de soci honorífic li dic que entri a "sac" ... a l'atac, entri i gaudeixi de les perspectives polimorfes de la nostra penya... passi i contempli; gaudeixi i intervingui que no en hi ha dansa més ufana sota la capa del cel.

(es prega llegir tot el precedent sense fer cas de la puntuació, tot de cop sense respirar, gràcies)

Per cert la meva porra:

R.M. -4 (quatre sota zero)
F.C.B. -1 (un sota zero)
és a dir, 3 a favor nostre, si per a mi fos els fotria tots a sota zero, després de l'espectacle dels Nenuco Boys d'ahir ... tots a cavar trinxeres i a fer de sapador fent filferrades i camps de mines.
ganduls que son una colla de ganduls tots els que veurem al Bernapudordepeus. SON TOTS UNA COLLA DE CAPITALISTES !!!

Fernando Atienza ha dit...

Queridos amigos de Planeta Azul, como diría antaño el otrora archifamoso Don Félix Rodríguez de la Fuente:

Les escribo al calor del clásico y metido de lleno en el puente de la Constitución.
Ante todo, calma y mucha calma.
El clásico os está dejando turulatos pero no quiero que os enojais.
El señor Angel parece que es el más cuerdo de todos ustedes y como dice esto está sencillamente blanco. Luego leo porras de ciencia ficción que no hartos de vino se pueden sostener.
El Real Madrid goleará por pura lógica pues esto es lo que lo separa del resto de mortales y ante el Barcelona no habrá excepción pues estamos a años luz de todos los contrincantes y se demuestra en la tabla, en la cancha y en el ánimo fraternal que respira la plantilla encabezada por un Mourinho que finalmente ha demostrado sus dotes de estratega y de dominador de la escena como nadie sabe hacer. El contraste con Guardiola es de porrón pues el entrenador azulgrana ya no tiene recursos verbales para su pantomima semanal ante la prensa.

Será sencillo y maravilloso. Lo más bello del partido del sábado reside en la capacidad de golear por parte del Madrid y por la contención que tendremos ante las cámaras y en la Cibeles. El Madrid vive un momento histórico que puede durar lo que dura el siglo XXI. Por pura lógica no vamos a hacer una gran celebración pues hay que reconocer que no tiene demasiado mérito hoy por hoy lo de ganar al Barcelona en la medida que este club es una sombra del lo que era y esto resta méritos a cualquier adversario. Hoy el Barcelona flaquea ostensiblemente en todas las líneas y lejos de asombrar se devanea entre lo morrocotudo y lo ensombrecido.

Un abrazo a PEDRO RAMIS, que no hay que confundir con el Pedro-Pedrito-burbuja que estalla ni con Sergio Ramos-el deslumbrante atleta sevillano.

Feliz puente.
¡¡¡¡ Hala Madrid !!!!

porra:

Real Madrid 5
Barcelona 0

El Cigró de Tona ha dit...

gràcies de tot cor i ara puc dir el que penso EL MADRID és una nafra
real madrid 1
barça barça barça 4

galindó!

penyabogarde ha dit...

amic Cigró de Tona, vostè ja forma de part de la nostra Penya i queda anomenat el nostre representant de les terres Osonenques perquè així ho volem !!!

li agraïriem ens facilités una imatge seva i, en cas de no tenirla, encarregarem al nostre servei de recerca la busqueda d'alguna que li escaigui al seu lleguminòs nom ...

sempre al seu servei ...

SECRETARI DE LA PENYA ha dit...

Fernando Atienza : entenc que encara us cou la Supercopa que us vam guanyar darrerament i la eliminació de la Champions ( recordi que a la Catedral de Wembley només poden jugar equips que practiquin un futbol exquisit, noble i d'un gran nivell) i les derrotes que us fotem cada vegada que venim a casa vostra, però en això no hi podem fer res ,som així...

nosaltres anem carregats de feina, ja que com molt bé vostè sap, després de la visita que us farem el proper dissabte, marxem cagant llets cap al Japó per jugar i intentar guanyar un 3er títol en 5 mesos , però en això no hi podem fer res, som així ...

i ara resulta que el nostre segon entrenador Guardiola perd els papers i no convoca a cap dels suposats titulars en el partit d'ahir contra el Bate i fot jugar als nens de l'escolanía culer,i, vès per on, els foten 4 gols als "bateristes", però en això no hi podem fer res, som així ...

la meva porra ja està feta, però per si de cas li repeteixo :

el seu equip 1
els nostre equip 4

nosaltres som així ...

que disfruti del pont ...

Alejandro ha dit...

Caracas azulgrana dice: 0-3

Alejandro

Anònim ha dit...

0-0

i visca l'Espanyol!

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

Sr. Atienza, vaya un abrazo también para usted, camarada en tierra hostil.

Joan Estruch ha dit...

Ramis+Atienza.

Vostès obeeixen a aquest esquema:

SATANÁS LOS CREA Y FLORENTINO LOS JUNTA.

Si us hagués creat Déu (Messi), ja seria una altra cosa ben diferent.

Aleshores podrieu ser PISTONUTS

El Cigró de Tona ha dit...

Senyor Bogarde,
ja visito aquesta web tots els dies i veig que em demana una imatge meva i li faig arribar un parell de links que li aniran bé per fer-se una aproximació del meu mot i de qui soc. Ho entenc que plantegi cuirositats per el cigró i és un detall que tincs per donar a coneixer aquest cigró peculiar que tenim a Osona.

el Cigró està explicat en aquestes ressenyes:

http://www.naciodigital.cat/osona/noticia/29087/cigro/orista
/diversificacio/cultius/seca

jo soc qui us saluda:

http://www.google.es/imgres?q=gent+de+tona&start=269&num=10&um=1&hl=es&client=firefox-a&rls=org.mozilla:es-ES:official&biw=1280&bih=623&tbm=isch&tbnid=Q-kSdlPA-9X4iM:&imgrefurl=http://www.jotep.cat/category/gent-jotep/page/54/&docid=hrWwjJlc28B1pM&imgurl=http://www.jotep.cat/wp-content/uploads/2011/09/marc_carnet11.jpg&w=555&h=379&ei=gm_gTr-II43EswbfhpCJDQ&zoom=1&chk=sbg&iact=hc&vpx=544&vpy=270&dur=568&hovh=185&hovw=272&tx=119&ty=113&sig=100089959136972226013&sqi=2&page=15&tbnh=125&tbnw=177&ndsp=18&ved=1t:429,r:8,s:269


és llarg però no falla.
VISCA EL BARÇA amics!!!!

Arbucies Kulé ha dit...

empat a 2
i ja farem una segona volta com cal.
Arbucies també diu la seva.

Fernando Atienza ha dit...

Verguenza me daría a mi ser seguidor de los colores de Urdangarín.

Fernando

El Pantera ha dit...

Escolta Fernando:

Ja saps que no tens raó. Però si vols que juguem al teu joc, et diré que a mi em faria vergonya ser seguidor del color que li agradava al dictador Francisco Franco. O és que el Real Madrid va ser el simbol de l'antifranquisme? Repassa el NO-DO, amic Fernando, el NO-DO, en blanc i negre i farcit de franquisme-madridisme, de Bernabeu-franquisme, de palcos abarrotats de torturadors i feixistes. Una mica de memòria Fernando. Fernando estas una mica desmemoriat.

Tatat-xin es posa en marxa el galop del meu cavall se Llanero Solitario pecador de la "pradera" a ka-tuc, ka-tuc, ka-tuc, ka-tuc.

Dutxa de memòria per vostè, Don Fernando "el Desmemoriado" madridista.

penyabogarde ha dit...

Totalment d'acord amb EL PANTERA

Sor.Cecilia Codina Masachs ha dit...

Noi, veg que tens bon humor
Soy de Hospitalet del Llobregat y sí soy monja de la Orden de Predicadores y feliz de serlo y poder ayudar a mucha gente con mi blog y mi correo del apostolado.
Te dejo mi ternura
Sor.Cecilia

penyabogarde ha dit...

Molt agraïts del suport que estem rebent des de tots els angles de l'univers. En bogardisme està en molt bones mans sota un cel d'estrelles i pau.

Montserrat Llagostera Vilaró ha dit...

Hola amics.
M´he fet un panxó de riurer, amb una mica yuyú, amb aquest ullets saltons.
Desde Valencia ¡¡¡¡VISCA EL BARÇA!!!
Una abraçada, Montserrat

El Cigró de Tona ha dit...

Estic com encantat de tot el que passa e aquest blok, sembla que al pas que anem hi pot haver-hi aparicions de Sants, coronacions de beats i ascenció d'ànimes.
Espero que no us hagi molestat el meu darrer comentari que no busca protagonisme personal i que es limita a oferir-vos les informacions gràfiques que m'heu demanat. Ara en podeu fer un bon ús però mai vull apareixer despullat o de perfil. I moltes moltes mercès per fer d'aquest cigró tot un homenot de la panda dels bogards.

El Cigró

MADRIDISTA A PLENO SUBIDÓN ha dit...

MUY GRACIOSO EL DON GARBANZO
MUY GRACIOSA LA PEÑI-TA
PERO EL GRACIOSO SERÁ OTRO
EL GRADIOSO SERÁ EL MNDO ENTERO QUE SE PARTIRA DE LA RISA CUANDO ESTALLE EL MARCADOR DEL BERNABEU DE TANTOS GOLES QUE OS VAMOS A METER POR TODOS LOS LADOS

LA GOLEADA DEL MADRID SERÁ HISTÓRICA, ME TEMO QUE UNA MANITA SERÁ POCO, ESTO HUELE A UN GOL CADA CINCO MINUTOS PROPULSADO POR LA MEJOR DELANTERA DEL UNIVERSO

BENZEMA
DI MARIA
CRISTIANO
HIGUAIN
KAKÁ

ESTO HUELE A UN ESCÁNDALO SIN PALIATIVOS

UN GOL CADA CINCO MINUTOS POR LA ACCIÓN DEMOLEDORA DE LA MAQUINARIA BLANCA

RESULTADO DE BALONMANO
ENTRE LOS 15 Y LOS 18 GOLES

SE VA A ENTERAR TODO EL COSMOS


JO JO JO

RECTIFICO LA PORRA

REAL MADRID 18
BARCELONI-TA 0

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau guau 18 huesos para el perrito blanco guau guau guau

Matamàtic infalible ha dit...

titoooooooo
titooooooooo
tito

tito = títol

El Cigró de Tona ha dit...

estic entusiasmat per la rebuda que estic tenint en la web més estrafalaria i divertida de totes les que es fan i es desfan i que permet fer una àmplia cobertura del nostre cigró, el cigró osonenc i sobretot el cigró de Tona. si el futbol es jugués amb pilota de cigró això seria de cel obert i js es fsrà, segur que es farà i tant segur com Segur de Calafell existeix.

la cigronada està servida i torno a dir ben alt des de les boires de la plana que li farem cigronada al Madrid.

i quina web de cel obert que es la que veig i celebro a salibera lliure que la vull aconsellar a la colla de Tona motera bum bum

Tona culé colla Tona motera i el Cigró per bandera seguirem saludant i portant amics que cuidin els ulls seguint el consell de vosaltres que sou mestres

El Cigró de Tona ha dit...

oblidava una saludada de la meva xicota Cigroneta

endo ha dit...

10/12/2011

0 1 2 : no és el telefon de sanitat no respon però.. si fem la suma dóna 3. ara per a qui seràn? permitidme la duda, estoy sometida a mucha presión, tanta estadística sobre el clàssic em pilla em números vermells. Va.. pels optimistes, 0-3, i per l'Àngel 3-0.

penyabogarde ha dit...

Avui tindrem el disgust més gran de les nostres vides blaugranes. La derrota serà a l'engròs, severa i taxativa. El Real Madrid esborarà el Barça i tornarem als temps més negres. Aleshores serà quan podrem discernir entre qui és barcelonista -a les males i a les bones- i qui és un simple papanates tevetresià. Tornarem a l'encant dels bars buits i les cerveses sense escuma. Tornarem a les tardes de la melancolia i el tabac barat. Tornarà la dimensió real del que i el qui és el Barça i el barcelonisme.

PRESIDÈNCIA