PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 26 de setembre del 2011

DOSSIER "NO PASSARAN! LA REVOLUCIÓ BOGARDIANA" (primera part)


Il·lustració: Fray Berengario juga a Baseball i pica el bat per batejar feligresos i bandejar bandits (fins deixar-los batuts). Imatge de la nit dels bats.

Batut el bat. Euromaneta de batidora. Batibull golejador a l'estepa. Bielomaneta. 0-5.

Laszy Messi, de bat a bat, escac i mat.


Lionel Ku-bat-la.


Avui anem a cor batent i amb poques paraules. Batu-ca-da bielorussa, parada, fonda i a caseta.
Bat
e k.o.




Molta atenció a aquestes dues fotos. Les podeu veure augmentades si passeu el "click" damunt de cada imatge. Dues imatges parlen més que dues paraules. Benvinguts a la fase crucial del bogardisme.
La foto superior inclou una bona part (no tota) de la nostra insurrecció. Som el vent del poble. La causa de la bogarditat eterna i infinita. La foto inferior és l'eix del mal. El regnat de tots els mals. La letal intersecció de les finances i el poder. El futbol és una excusa (com anar al Liceu o al circuït de Montmeló sèrie VIP) per amuntegar poder i invertir en tissores talla-serveis. Ells o nosaltres. Ja ho varem dir. El 24-s passarà a l'arxiu històric com un capítol més de les mil i una motos venudes per un "establishment" que no té fronteres ni banderes. Florentinos, caixers, Rosells (de la patronal i del petroBarça), gent de bitlletera i palco. Mireu-los!
La foto superior inclou, entre d'altres, gent de baix, milicians i milicianes, artistes i clergues, vedettes i homenots, fumadors i fumadores, obrers i estudiants. Som el poble bogardià i el futur és nostre. Mireu-los. Mirem-nos. Si repasseu les cares hi trobareu en Tito Vilanova, el president de la Penya Bogarde, el secretari de la mateixa penya, el Puro Kalinkenyo, l'Òscar Waits, el Missatger, Louis de Funes, Maxwell Smart, Monica Bellucci, Núria Feliu, Dyango, Leonard Cohen, en Xisco de Mallorca, Oleguer Presa de la Pastilla, Winston Bogarde, Fray Berengario, el mariscal Van Gaal, Jordi Savall, Ramonet 77, Eric Cantona, Carl Sagan, Marta Coma, Martí Filosia, Karl Marx, Oscar Wilde, Emma Thompson, Elvis Presley, Bob Dylan, Joan Estruch, Monica Vitti, Jordi LP, Ariadna Gil, Tip i Coll, Naomi Watts i més espectres camuflats.
Altres bogardians que no apareixen ja tenen el seu moment il·lustrat. A la sessió fotogràfica beatlebogardiana hi faltaven alguns elements imprescindibles del bogardisme com els professors Vicenç Navarro i Lluís Miravitlles (que s'estaven fent una foto amb els Rolling Stones reproduint l'immortal disc Their Satanic Majestic Request) o uns altres bons amics com el poeta Julio, Afellay i senyora, Agustí Montal i el guru Baba (millorant la molt mítica portada del LP de Frank Zappa, We're Only In For The Money). Tot arribarà i ben lligat. Prometem un segon capítol d'aquest dossier "No passaran!"
La tupinada assemblearia del tongo 24-S ha estat impugnada per un poble bogarder que no té aturador. De Salses a Guardamar. De Fraga a Maó. De Montuïri a Vancouver. De Camprodon a Rawalpindi. De Gràcia a Kingston. De Sant Pol a Santa Pola. Guanyem de carrer. Som el carrer.

ECOS DE SOCIETAT

La polèmica Laporta/Rosell (i el neo-laportisme de Guardiola). Galeria de presidents. Banys de cava i de petroli. Llum de gas i reflexos del vil metall. Anàlisi de dues propostes prèvies a la presa de la pastilla.

El bogardisme anima les insurreccions antirosellianes. Sense mullar-nos en el tema Laporta, podem assegurar que quan en Jan Laporta es mulla amb cava a can Luz de Gas, nosaltres ho celebrem. Mani qui mani a can Barça, enyorem la gent fumadora. Aprofitem aquest apunt per penjar dues propostes que puguin ser dignes de comparació. No ens mullarem. Ells ja es mullen. Un es mulla (amb cava) i l'altre també (amb petroli). Que cada lector faci la seva lectura...Som savis i estimem el fum!








44 comentaris:

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Monumental la foto Pepper! Mentia quan deia que no he guanyat mai cap votació: vaig guanyar la de l'abolició de les curses de braus! Ara falta reconvertir la Monumental en nova seu de la insurgència bogardiana a Barcelona. Bé, jo ho dic bàsicament perquè em queda al costat de casa.. Seria un gran espai per torejar peperos i billeteros!

penyabogarde ha dit...

Acabes de fer una colossal proposta:
La Monumental, el colisseu bogardià!!!! Parlarem amb el nostre secretari i activarem un dossier sobre el tema.

Maese Pérez el OrgaSMISTA ha dit...

pedazo de foto.


¡¡¡¡ Julio, Julio, Julio !!!!!!!

fray Berengario ha perdido el órgano

Alan Smithee ha dit...

els de sota estan fora de joc i els del sargent peppers juguen i guanyen

Adell El comodor ha dit...

jo fumo, mamo cava, lligo i bogardejo.
Puc ser digne d'entrar al Luz de Gas.
Penseu que soc un pobre aturat que quan pilli un curret petitó puc privar un camió de Codorniu...visca el Barça! Manoi quin art que teniu!!!!!

Fray Berengario ha dit...

¡ Bendito sea Dios !
Me han descubierto junto a las estrellas del Sargento Pimienta. Os confesaré que en mi celda antes de orar pongo los Beatles que los tengo en un compacto que me regaló Sor Molly de la congregación mariana de Buenos Aires.
Leo por ahí que he perdido el órgano, no piensen mal pues solo he perdido el órgano musical. Este Don Maese siempre anda con bromas picantes pero si que estoy de acuerdo en algo y es que me encantaría platicar con JULIO, JULIO, JULIO el poeta barcelonista de los mares del sur, la pluma de ultramar.

¿¿¿¿ Julio ?????

Victorioso tras la lucha de estos días, te pido una poesía que me ayude a poner letra a uno de mis valses de sacristía.

Julio: ¿Estás ahí?

Arnau ha dit...

què tindran les revolucions que uneixen els puros cubans, el rom, el vodka i les barricades?

bon bogardó de falç
defensors de la bola!

MADRIDISTA CHURRERO ha dit...

FENOMENO
FENOMENO

A TORTAZO LIMPIO EN BARCELONI-TA
TODOS QUIEREN PASTA GANSA

CRISIS TOTAL

SOY UN GOLFO
MERLÍN EL ENCANTADOR OS SALVARÁ

LAGARTO LAGARTO BOLLERÍA Y FREIDURA
CHURROS CON MEDIAMANGA Y MANGOTERO

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

muerdo huesos con churro

guauuuuu

Coma ha dit...

Hi ha un que busca el Julio.
Però jo busco l'Òscar, doncs darrerament no hi ha manera que en Joan passi la nit a casa i s'acosta l'hivern.

Puro KaliPOUMkenyo ha dit...

Es un orgull compartir temps i espai amb tanta celebritat.

Excel•lent imatge.

No cal ni que us digui que tanta tonteria que ens envolta fa temps s’hagués acabat amb un Pim Pam POUM !!!

M'encanta la clandestinitat...

Joan Estruch ha dit...

si depen de mi tinc clar que la junta del barça ha de sortir de la foto de la banda Pepper

presidenta Núria Feliu?
Podria ser un bombasso a l'espinada del poder financer

tema Coma:
Marta, no hauries de parlar a qualsevol lloc de les nostres desaviences i hem de pensar en la criatura. Vinc tard a dormir per la lluita que hi ha a Montuiri.

SOUNDA' ha dit...

Pedazo de foto, si señor!!
Vivan los amigos bogardianos y la madre que los parió!!!

Anònim ha dit...

UN VITALIZIO PER LEO — Prendetela per quella che è, e cioè una provocazione della stampa catalana, innamorata pazza della sua Pulce: e se qualcuno pensasse di consegnare a Leo Messi un Pallone d’oro “vitalizio”? Una specie di riconoscimento di superiorità, una cosa del tipo “finché giocherai a calcio è impossibile assegnare il premio a chiunque altro?”. Ovviamente si tratta di un’esagerazione, una campagna nata sulle ali dell’entusiasmo dopo l’ennesimo tris di prodezze contro l’Atletico. Però fa riflettere: si parla spesso di “Palloni d’oro alla carriera”, per dare a campioni tipo Maldini e Baresi quella soddisfazione che, anno dopo anno, è sempre sfuggita loro di mano, ma quello di Messi è uno dei primi casi di “giocatore insuperabile”. Più che altro, la sparata dei media catalani riporta d’attualità il discorso sui criteri che concorrono a assegnare il trofeo: lo scorso anno, come ricorderete, Iniesta, Sneijder e Xavi erano favoriti su Messi, per via dei “tituli” vinti, ma alla fine la spuntò ancora Leo, non senza polemiche, nonostante una stagione da 55 gol e 21 assist in 53 partite. Forse sarebbe il caso di chiarire un po’ meglio cosa si intende per “Pallone d’oro”.

Anònim ha dit...

Florentino ha dit:

"Mourinho és parte de nuestro señorío"

sense comentaris. Estan molt fora de la realitat.

El missatger ha dit...

Estar entre Leonard Cohen i Dyango és: "motivo de honda satisfacción".

Proposem que la Monumental, com a temple bogardista, i aprofitant la seva forma arrodonida, es converteixi en un Ovni fins i tot amb capacitat d’ignició, per tal de que tots els que sortim a la foto, així com els que no surten, gaudim de festes bogardistes sobrevolant la ciutat de Barcelona, i per a eterna enveja dels avorrits sandrinistes.
Visca l’Ovnumental bogardista!

Per cert, aquí teniu al nou encarregat de l’àrea econòmica i vell ideòleg del sandrinisme. Ve de treballar en una empresa de Florentino:
http://www.youtube.com/watch?v=7v9L-t3gxzQ

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

ahir el "señorío" va perpetrar un tongo a l'holandesa. Sense Bogarde, l'Ajax ja no és el que era. I el tongo es va consumar sense miraments.

Arnau ha dit...

Aquest yuppi del video missatgerista és madriles de corbata, brillantina i pastisseria petromangui

Fray Berengario ha dit...

Me gusta el lugar que ocupo en el elenco del sargento Pimienta. Observo que entre los bogarderos se halla Dyango cantante dulzón que siempre me ha causado una grata impresión.

Os agradezco la acogida que me habeis dedicado y aportaré mi granito de arena al barcelonismo bueno.

Ante todo mi Racing y luego este bogardero barcelona que lo veo como un regalo de DIOS.

Oraré por sus éxitos.

Joan Estruch ha dit...

les manetes ja volten per tota la terra

Joan Estruch ha dit...

i dic una cosa més, veig que m'heu posat a la foto del disc dels beatles i em posa molt content

pistonut de ser dels bons!

La Porta Oberta ha dit...

Guipo bé i pillo el Janet Laporta fent tres coses grans amb tres mans:
calada de puret, copa de xampany francès i fina mosseta ben a prop.
No sé si presidia bé però no es tallava i ho feia sense l'arrogància dels nuevos-ricos. En Janet cargolava la cotilla, picava la truita i exprimia la nata. Un paio que sempre tenia la porta oberta i el podies guipar i pillar de festa i traca, ai el nano melindret, cacahuet, carquinyoli, espetec, ratafia i pinyonet.
La porta oberta d'en Janet Laporta, espavilat el nen.

Fray Berengario ha dit...

Me sienta bien el bate de beisbol y lo practicaré en la playa del Sardinero y en mis exorcismos nocturnos.

Buenos días y comienzan mis maitines a todo orar.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Bere! ets un màquina total!

xisco ha dit...

Perdonau la meva absència però estic ocupat defensant-me dels atacs que estan patint els serveis públics i socials a l'Ajuntament de Palma. Les retallades estan arribant per aquí. Crec que els meus companys de feina i jo necessitarem de tota l'ajuda Bogardiana. Berengario necessitam del teu bat!!!!!!!!!!
Tanta sort que els escamots bogardians no tenen por!!!!
Salut i força.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Estimat Xisco,
primer de tot la lluita!
El capitalisme és una ensarronada i l'esquifit estat de benestar és un detallet que els fa nosa. Només salvaran tres sectors: el bancari, el dels fabricans de porres i el gremi de tisoraires.
Salut i solidaritat des del Principat.
Li diuen democràcia...però no ho és!

Solità Plegamanter ha dit...

Xixarró puntaire
de camp silent i fred

Bostonc de lleu pes
és de llet, l'Alfred

L'heura porta llamps
de balindrona pira

Alço el vol carrinxo
que la guilla riu via

Vals del Barça mira
com de llum n'estalvia

Creditor de llum errant
saüc i cigroneta llana

Valent Barça, valent
guanyada està a carrega

MADRIDISTA OS MANDA CALLAR ha dit...

PERO CUANTA LETRINA OBTURADA HAY EN VUESTRA MORADA APESTOSA ¿EH?
GUARDIOLI-TA LA MENEA CON LAPORTI-TA Y SANDROTI-TO SE LIA CON EL JEQUE.
PERO SALE GUARDIOLI-TA Y QUIERE APACIGUAR LA MANADA Y LA CAGA LÍQUIDA COMO EL SALFUMÁN.

ESTAIS PELEADOS Y SIN RUMBO PERO LO QUE HEMOS DE HACER ES CALLAR Y CALLAR PARA AGUANTAR LA PENURIA DE LOS PERIODISTI-LLOS QUE SE MEAN DE MIEDO ANTES QUE TOSER AL DIOS BARCELONI-TA

PERO EL MADRID MACHACA A TODO UN AJAX DE AMSTERDAM Y NI MÚUUU QUE NO SE PUEDE HABLAR DE ELLO

¡¡¡¡PERO CUANTO EXCREMENTO!!!!!

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

g
u
a
uuuuuuuuu

la pierna de Keita sabe a requesón


guauuuuu

los cartílagos de la nariz de Piqué saben cuajada


froto mis pezuñas de placer


guau
guau
guau

xisco ha dit...

Gràcies Àngel. Com tu bé dius: "li diuen democràcia i no ho és". Que Sant Bogarde ens doni forces!!!!

MADRIDISTA RUBALCABISTA ha dit...

POR UN DÁ NO HABLAREMOS DE FUTBOL.

YA OS COMUNIQUÉ QUE YO SOY MADRIDISTA Y DE RUBALCABA A MUERTE.
RUBALCABA ES UNA BUENA OPCIÓN MERENGUE Y SABIA.

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau guau
yo soy de la Carmen Chacón
guau guau

Anònim ha dit...

Rubalcaba? però si és com tots un "manostijeras"! i és madridista!

Julio Dìaz-Escamilla ha dit...

Cuando quieran un campeonato
y que los otros equipos caigan y caigan,
pidan a Fray Berengario
una oración desde el alma.
En su celda hay un rosario,
y una alegre batucada,
que enoja a los contrarios
¡y no pueden hacer nada!
Porque yo, ya he designado,
como Fray de mis palabras
a este religioso entregado
¡al campeón Barsa, Barsa, Barsa!


Un abrazo grande.

Maese Pérez el OrgaSMISTA ha dit...

excelent Julio !!!!!!!

MADRIDISTA SOLO YO ha dit...

KIKIRIKI
KAKARAKA
KEKEREKE
KOKOROKO

KAKÁ

RESULTA QUE SE LLAMA KAKÁ Y QUE ES CASI TAN BUENO COMO CRISTIANO.

VAMOS QUE NOS VAMOS PUES HEMOS RECUPERADO A KAKÁ

SI ERAMOS LA REPERA DE BUENOS AHORA RESULTA QUE TENEMOS A KAKÁ A TODO GAS

JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA

Y EL BARCELONI-TA JUEGA CON EL FAVOR DEL COLEGIADO Y SUS JUGADORI-TOS SE PARTEN SOLOS COMO PUYOLI-TO, CESQUI-TO, EL CHILENI-TO Y PIQUERI-TO

JAJAAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA



GOLFO SOY Y ME DA LA RISA ESTE JULIO

TENEIS UN BLOG CORTI-TO

GOLFO YO Y SOLO YO

SOY GOLFO

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guauuuuu


amo, el kikirikí me da ganas de comer mordiendo pollo



guauuuuu

Anònim ha dit...

feu molta pena els dos

Anònim ha dit...

Julio, una gran poesia!

penyabogarde ha dit...

informem del tucàn a Londres:

crystal palace- 2
west ham-2


visiteu el blog dels hammers premianencs:

penyabogarde-goldencorner.blogspot.
com

penyabogarde ha dit...

los tucanes de tijuana

Arnau ha dit...

o sigui, que "tucán" significa que s'empata? Aleshores la tos del tucàn és com empatar reiteradament.

oi?

Daniel Eduardo Gómez ha dit...

Hola Penya Bogarde:

Aqui estoy devolviendo la visita y conociendo un poco el blog Donde veo que hay mucho futbol pero me quedare traduciendo un poco para entender un poco

Cordiales saludos

Bosón de Higgs ha dit...

En primer lugar felicitar a nuestro Leo Messi por igualar al mítico Kubala,luego decirte que me siento más identificado con la foto superior,en la de abajo no me quisiera ver ni por un error.
Laporta salió un poquito golfete pero hay que reconocer que le dió un aire nuevo al club y se ganaron muchos títulos como también se está haciendo ahora.Hay otros presidentes a los que no se les pillará nunca bañados en cava porque no tienen nada que celebrar.Si no hay títulos no hay fiesta.Un abrazo penyabogarde.