PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


diumenge, 17 de juliol del 2011

LA COMUNA DE BADAL

DARRERA HORA

Primers objectius assolits. La revolta bogardiana és imparable. En un sol dia dues dimissions, canvis de plans sobre Cesc i més manifestacions. La força del bogardisme ha fet caure el president del València FC, senyor Camps.


La força del bogardisme ha tombat el president del Barça, senyor Rosell. No comparem els dos casos, òbviament. Camps havia convertit el club valencià en una mala caricatura de si mateix i, lògicament, havia de caure tard o d'hora. El cas de Rosell ja és més complicat.

Avui, tal com mostra la fotografia inferior, Rosell ha sortit de la Masia amb la cua entre cames: Guardiola ha declarat que Cesc (Francisquito) no és prioritari. L'empenta indigbogardiana ha assolit una fita important. Rosell marxa a peu i amb una misterios cartera (Maxwell Smart haurà de prendre mesures).




IMATGES MEMORABLES DE LA JORNADA DE LLUITA DEL DIA 20 DE JULIOL...


Leonard Cohen ha abandonat l'aparador de la botiga de matalassos i, un cop xapada, ha manipulat el cartró blindat i el fusell articulat Riot-103-W. Els guàrdies rosellians han reculat davant l'embat de Cohen.


Zelig, el gat insurgent, ha estrenat sabates rojes i s'ha lluit davant del seu amo Òscar en un passi de models digne de la Fira de la Moda Felina de Bangalore.

La fotografia capta el moment en que uns indigbogardats irrumpeixen a la seu del FC Barcelona.
(1) Joan Goliat, pare de la Laura Goliat, (2) Òscar Roig, (3) Arnau, (4) el barber Girona, (5) Toni G Estrader, barman del Golden Corner Marina, (6) Puro Kalikenyo, (7) el Missatger, (8) Ramonet 77, (9) Jacques Tati, (10) Naomi Watts.


Les germanes Goliat, Petúnia i Laura, de performance antiRosell a l'Hospitalet.



Núria Feliu, d'esquena, enlluerna les masses cantant A LAS BARRICADAS.
Sandro, Zubizarreta i Basté, s'amaguen enmig de les manifestacions i intenten prendre el camí de l'exili a Andorra.


Moment en que Naomi Watts perd el metro a l'estació de Badal (esperant l'Òscar)


Exteriors de Badal...cada dia igual...



El cap dels serveis secrets de la junta del FC Barcelona, Arnau Segrelles, presenta la dimissió i aplaudeix el discurs insurgent de Núria Feliu efectuat aquesta matinada davant les càmeres de Al-Jazzira News.




DARRERA HORA.

El personal de neteja del Nou Camp es suma a la revolució.



El marsupilami Kubala dòna suport al poble blaugrana
sublevat i s'enfronta als antiavalots rosellians a cops de cua
i amb un matasogres com a arma de destrucció masiva,
tot un "katxondu"

Memorial democràtic

LA COMUNA DE BADAL EN VIDEO
Cliqueu la pantalleta





Arriben noticies de can Barça. Justament avui - DIECIOCHO DE JULIO- s'ha posat en marxa la maquinària campiona del Barça 2011-2012. Justament avui, els jugadors, el Pep i en Tito han hagut de sortejar els obstacles que han trobat pel camí. Les ferralles, les restes de la metralla, les llambordes arrencades, les línies de fil ferro i altres impediments, han retardat l'entrada del contingent esportiu a la seu dels nostres somnis. Els guàrdies d'assalt rosellencs han adobat el camí amb tota mena de burots i check-points.


En Pep i el Messi aconsegueixen sortejar
la barrera dels guàrdies d'assalt rosellencs


El Gendarme Abidal i en Titus Vilanova saltant per sobre
la línia de filferros muntada pels oficialistes.


Pep i Tito s'han adreçat als sublevats proletaris de Badal i els han arengat -megafon en mà- comunicant el suport de la comunitat esportiva al poble blaugrana alçat. El divorci entre el conglomerat esportiu i guerriller, d'una banda, i la directiva rosellenca, de l'altra banda, apunta males formes i remor de sables.




Els jugadors, posicionats clarament a favor dels sublevats, s'enfronten a les forces policials oficialistes i exigeixen al President Rosell la retirada de la samarreta més monstruosa
de tots els temps i del patrocini de Qatar Fondation, apostant per l'esponsorproposat per la Penya Bogarde en el seu moment:
la cooperativa solidària CA L'ENRIC.

Rosell insisteix amb Francisquito i apreta els seus contactes brasilers per portar-nos un altre vividor bossa-novista i festivaler nocturn... L'aposta de Rosell per la samarreta més monstruosa de tots els temps segueix en ferm. Rosell, per acabar-ho d'adobar, no accepta Cantona i no vol saber res del tandem científic Miravitlles-Sagan. Per el dèspota pedralber no hi ha joc net. La jugada de ficar el Flotats a vetllar per un pacte ha resultat ser paper mullat i una maniobra de distracció. La burla rosellenca no té aturador. Sandro també rebutja el reforç d'Oleguer Presa de la Pastilla. El poder es fa el sor i no escolta. Sandro mereix una oposició sorollosa.

Els indignats -armats o no- de la mà de la Fúria Feliu tenen un as a la mànega...El mariscal comandant Louis Van Gaal!




Des que el mític Louis va encapçalar les campanyes tanquistes a la zona de Qatar, no teniem notícies seves. El gran mariscal no s'ha fet esperar i s'ha ofert per redoblar les línies de la resistència. Talment una columna de les brigades internacionals, els tancs del mariscal Van Gaal giren cua i abandonen el Golf Persic en direcció Badal.

Rosell va de cul i intenta trobar aliances a qualsevol preu. Els suports assolits per el pijo Sandro no s'han fet esperar. Silvio Berlusconi enviarà una divisió de carabinieri . Nicolas Sarkozy ofereix una esquadreta de Mirages dirigida per Johnny Halliday (amb el suport de Julio Iglesias).



Aquestes dues adhesions d'Itàlia i de França queden compensades, però, per l'arribada a Badal d'una patrulla de partisans de la marineria Garibaldi capitanejada per
Adriano Celentano en bicicleta i d'una unitat de gendarmes dirigida per Louis de Funes. Com no podia ser d'una altra manera, Celentano & De Funes aposten per la revolta permanent. L'estiu s'escalfa. La tardor serà un infern. L'hivern bullirà i l'estepa patirà una inversió climàtica. Anem de pet a la gran revolució.




La unitat especial
de la Gendarmeria Bogardenca

sota les ordres del
Gendarme General Louis de Funes

desfilant per l'avinguda de Sants
sota els aplaudiments

dels resistents blaugranes.
No podia faltar.



QUE MALAMENT CANTA L'ENEMIC
I QUINES MALES COMPANYIES TÉ...

  1. YouTube - DUO JULIO IGLESIAS JOHNNY HALLIDAY

    www.youtube.com/watch?v=KzDUogB3xMk3 min - 3 Feb 2008 - Subido por FRENCHSONGS
    Y unos de los cantantes más importante de toda la Historia europea y el indiscutible Nº1 francés, el grandídimo Jonhhy Halliday! ...

++++++++++++++++++++


ESPECIAL PREMIS FORTUNY 2011

Benvolguda bogardada,

Informem de la celebració clandestina en un bunker de la gala dels premis Fortuny-La Força en un Puny. Enguany, malgrat les contingències revolucionàries i els impediments derivats del caos insurrecional, la junta directiva de la Penya Bogarde ha procedit a condecorar els senyors "Missatger" i Òscar Roig. Malgrat els temps que vivim i que patim, la nostra condició blaugrana "in extremis" no ens priva de reconeixer els prohoms de la comunicació alternativa i resistent.



Sr. OSCAR "WAITS" ROIG

Sr. MISSATGER


I ara...una nova sèrie!!!!

M I S T ER I S
D' E S T I U

(AL DESCOBERT)

Presentem per segona vegada un misteri que no ha rebut prou atenció. Observeu la foto mòbil i anoteu tots els angles del dilema plantejat. L'estiu implica un capteniment virtuós. El bogardisme ha entrat en una nova fase. La fase decisiva. La gran fase. La mare de totes les fases.


OBSERVEU I OPINEU...



Alexandre Rius i Jofre Biosca ens saluden des de la banda dreta d'aquesta imatge. Magda Brunet estira la cama i juga amb les manetes. Marcial Doncos i Laura Goliat saluden des de la pantalla televisiva situada al fons. Tot això seria normal però no ho és. Res és normal quan el que passa és part de la Dimensió Desconeguda. Senzillament ens saluden. Mostren la seva felicitat i un respecte infinit per la Penya Bogarde. Ara ja no som el que erem. Hem superat qualsevol paràmetre i avancem per un espai de guixos de colors. Tornassolats per la llum Alfa, els bogarders ja hem passat a l'altra banda del Matrix i som enormement feliços. Veniu tots!

Nova secció:
Zoologic bogardià.
Avui presentem Zelig, el gat llest!





64 comentaris:

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Gràcies pel premi! El vull dedicar a totes les dones que mai no tindran el meu premi, pobretes. Aquest gat de la foto lamento comunicar que no és el Zelig, el meu gat és tot negre, talment com el Bogarde. Bé, té només una taqueta blanca al coll que el dota de gran elegància. D'altra banda, aclarir que els gossos també em cauen bé, si no són madridistes, és clar. No tant com els gats, però també m'agraden. No tant com les senyores, Núria Feliu a banda... En fi, no m'embolico més... Visca el Barça, i visca jo i el Tom Waits!

MADRIDISTA GOLFO APANDADOR ha dit...

PAUPÉRRIMO Y ABYECTO
TRISTE Y CUTRE
INSULSO Y PARLANCHÍN

OS HUNDIS EN EL BARRO DE VUESTRA CACA
YA NO SABEIS NADA DE NADA DEL DEPORTE

LA NOTICIA DEL DÍA OS VA A DOLER A RAUDALES

LOS ANGELES GALAXY 0
REAL MADRID 4

ESTO DUELE
Y VUESTRA WEB APESTA

TOBÍAS A LA CARGA

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau guau guau zeliquito
guau gau que eres negrito pero vas de grisito

guau gato chungo

guau guau

joan estruch ha dit...

quin tandem cutre el madriles i el seu gos.

quin tandem meravellós aquest tom waits i el del Missatger.


Però la meva esposa es diu Monica i de cognom Bellucci, per més senyals.


i la meva dona de la neteja es diu Naomi Watts que no vol dir "waits"

Marc ha dit...

Em mullo en el misteri i tambñe diria que m'interessa la Goliar.

Jo dic que aquest misteri és com el de la Sultana Galbany de Reus quan els emails es creuaven i sortia una pouada de 1000 metres de fons.

oi?

Coma ha dit...

la que em preocupa és la Magda Brunet asseguda entre dos parelles que saluden al món i la pobra mossa està amb el pica-pica. Serà bogardiana?

Carod Blaugrina ha dit...

a mi m'intriga en Jofre Biosca que igual serà el nou secretari de ERC

SECRETARI DESCONEGUT ha dit...

per mi , el misteri està amb les botes que el Sr. Alexandre Rius no ens permet veure la persona que les porta . la Dimensió Desconeguda té aquestes coses ...

Joan Estruch ha dit...

En Doncos no serà el tapat del madridista?

Anònim ha dit...

LES BOTES, ai les botes del gat Zelig, el gat amb botes

penyabogarde ha dit...

son les botes del madridista!

MADRIDISTA GALAXY ha dit...

PATADITAS, PERRITOS, GATOS CHUNGOS, TODO VALE MENOS HABLAR DE LOS CUATRO GOLES DEL REAL MADRID ANTE LOS ANGELES GALAXY

OS ESPERA LA DE CAFARNAÚN A LO BESTIA

JO JO JO JO

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau guauuuuuuu ggggguau

mi amo, mi querido amo, yo muerdo sin permiso, empiezo por la pierna de la señora Goliat y sigo con la garganta de Biosca.


mi amo, mi amo, soy todo colmillos

guauuuuuu azulgrana mordido


guauuuuuuuu a mandar que es un placer

Marc ha dit...

tu i el teu gosset faldiller si que esteu mossegats per la rata que porta la ràbia veninosa.

sou bitxos de mal ull i cucs d'aixella irritada.


sou sangoneres de poca talla i consumidors de sang caducada


sou llardons poblats de mosca verda

Arnau ha dit...

caram això és el memorial democràtic que la generalitat darrerament s'ha carregat, felicitats!

el tema dels gossos i els gats, jo el derivo cap als marsupilamis. Tinc un marsupilami molt semblant al de l'Spirou que es diu Kubala.

a que mola?

El missatger ha dit...

Sens dubte el fitxatge de la dupla Miravitlles-Sagan és un moviment clau del bogardisme, que torna a demostrar la seva excel•lència tàctica i estratègica. Amb els seus contactes siderals, els dos científics permetran que el barcelonisme continuï instal•lat en la novena dimensió dels èxits, l’alegria i la xerinola. En canvi, l’equip de Tobias continua sense poder sortir del forat negre Mou-Flo, tan dens que ni tan sols surt el temps, i per això semblen viure encara al Benidorm del destape.

Pel que fa a les acampades, la cosa va calenta, al poble no se’l pot enganyar, i la permanència de l’Oleguer i el Cantona són innegociables. El poble canta “Ça ira, Ça ira, la presa de la Pastilla” com a clar missatge a escoltar pel sandrinisme. Volem Ca l’Enric a la samarreta i ho volem ja.

Gràcies a la direcció per la foto. Sou bons amics i l’heu retocat per tal de que surti més afavorit. Gràcies a vosaltres la Naomi Watts m’ha enviat un missatge assegurant-me que està al club Silenci “Llorando, llorando, por ti...” L’amor...

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Si sumessim el senyoriu del Pep, els ous del Van Gaal i la tita del Tito, units a les forces còsmiques bogardenques carlsaganesques i miravitlloses, junt am els ovaris de les dones rebels i els pits de la... Ai, m'he perdut! Bé, a les barricades i a fer el vermut a Ca l'Enric!

Joan Estruch ha dit...

Jo estic totalment estorat davant de la peça d'or que acabeu de publicar.
La gran història d'un poble s'escriu amb pàgines com aquesta. M'emociona de veure com el el fons tots els bons acaben guanyant i el que m'ha arribat al fons del cor és que un home vexat i maltractat com Van Gaal hagi recuperat el seu prestigi sumant-se a una causa noble i ufana com la que planteja la revolució dels Indig-Bogardinats. A Van Gaal el van tractar malament els paletos de la premsa que mai van aplaudir les dues lligues que ens va portar. Ell va il·luminar Oleguer i va pentinar el Figo que tots estimavem. Una cosa que també m'està emocionant és que Adriano Celentano de mariner i en bici s'hagi decidit a deixar de fer el passarell i que ara sigui un més de la tropa bolxevic que anima la gran insurgència.
El que no veig per enlloc és el perfid Jonny Halliday que s'ha mullat amb Sarkozy per pilotejar el Sandro Potell mocador de farcell.
Us felicito i crido ben alt que visca la memòria històrica de la república destralera de Sants.

VISCA NÚRIA FELIU, la vertadera dama que és la musa de la revolució mundial pels segles dels segles, Feliu!

Joan Estruch ha dit...

repeteixo, enmig de tanta bona història que tinc un problema i és que estic molt motivat per la Laura Goliat.

Tarristèny ha dit...

el video del julio iglesias i el jony halliday és letal i contrarevolucionari. Deu els crea i ells s'ajunten.

VISCA EL PUM FUM FUM!

MADRIDISTA ADVIERTE ha dit...

A FALTA DE REALIDAD, FICCIÓN

A FALTA DE FUTURO, PASADO

ESTO EXPLICA QUE EL BARCELONI-TA Y SU GENTE SE MARQUEN ESTE FAROL CHUNGO PARA EVITAR PASAR POR EL TRAGO DE LO QUE LES ESPERA EN LA SUPERCOPA

TOBÍAS: YA ERES MAYORCITO, YA SABES LO QUE TIENES QUE HACER

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

GGGGGGuauuuuuu!!!!!!

Por supuesto mi amo, ya me he desayunado la pantorrilla del Mensajero y ahora estoy haciendo gárgaras con limón para borrar el sabor a sangre.


guuuuuauuuuuuuuu guau guau.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

i si Laura Goliat és una Feliu infiltrada a la pantalleta del misteri? En Doncos diuen que és un tapat però és un pianista per solters de l'Imperator.

La Comuna de Badal em recorda la de París i anima a repensar el moment actual. Jo diria que estem en una fase revolucionària clàssica i que les dates senyalades aniran ocupant el calendari...

Atenció al GAMPER, podria ser el gran dia.

Joan Estruch ha dit...

Laura Goliat és un afer meu. Si us plau deixu de posar-vos en els meus afers familiars i sentimentals. Centreu-vos en la revolució i no perdeu energies en prendre el que el meu cor ha conquerit.

Baròmetre García-Camps ha dit...

Què en treieu de fer aquests escrits?
Us ho heu pensat alguna vegada?
Francament és infantil i ridicul.

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Jo en trec vermuts gratis a ca l'Enric, sexe, molt de sexe, i rock and roll revolution. I fins i tot un premi! La resta, ni idea de què en treuen.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

jo d'aquesta penya i del seus escrits en trec una cosmovisió desorbitada i frenèticament accentuada de la més estranya de les afinitats electives: el metafootballworkingclassbizarre-es-pi-a-li-do-so que fregeix les neurones del pensament únic i de la direcció mal entomada.

Una de les coses que més bé m'entren d'aquests escrits i que, per tant, en trec és la epizona disjuntiva del sentiment immaterial rebobinat en clau segmental i ordit de pesols d'Olot adobats de barretina bòrnia.

D'aquests escrits en trec una lucidesa termodinàmica a prova de radiacions sistèmico-arancel·làries de mil parells de pebrots ecològics.

En trec felicitat, poca broma, xato del Baròmetre!

MADRIDISTA DE VACACIONES ha dit...

ME DOY EL PIRO Y LAS DE VILLADIEGO. ME VOY DE VACACIONES PERO ESTARÉ CERCA DE VUESTRO PATÍBULO. ESTE AÑO ME MARCO UNAS VACACIONES EN DOS FASES Y LA COSA COMIENZA EN TORTOSA DESDE EL PRÓXIMO FINDE. LUEGO REGRESO A CASA Y ME RESERVO UNOS DÍAS PARA BAÑARME EN SALOU.

CUANDO PILLE UN CIBERCAFÉ OS TRITURO LOS SESOS A COMENTARIOS.

PERO ME LLEVO A TOBÍAS.

VENGA, TOBÍAS, SALUDA Y DESPÍDETE DE LOS BARCELONI-TAS, VENGA YA.

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

GGGGGuuuuuuauuuuuuuuu guau gu gua guauuu++++++*******

***** guau guau guau ++++

mi amo me pide un detalle educado

guau felices vacaciones que sois mis huesos de roer

guau guau me encantan las cruces
+++++

guau guau me gustan los esteriscos
******

guau guau guau me gustan las arrobas
@@@@@@@@@

guau guau guau me ponen los porcentajes
%%%%%%%%%%%%

guau guau me molan los dólares
$$$$$$$$$$$$


felices vacaciones

perro ladrador tope mordedor

guau

Carles ha dit...

jo no dm fiaria del cap dels serveis secrets del Barça, precisament per això de ser secreta.

a veure si ens fotarà un gol a la reraguarda. que vigili Celentano que d'això en sap, no?

Cervan'tes el Car dels Deus ha dit...

feia dies que no vistava això,

valtros teniu estatuts en regla?

valtros sou democratics?

valtros no censureu el madrileny?

valtros aneu de farol?

valtros consulteu els socis?

valtros teniu permís de blog?

valtros sou penya o valtros sou entitat?

puxa asturies puxa ha dit...

xavals pensava que quan no hi futbol no hi ha bloc però esteu més treballadors que les mines de Mieres.


abelardo
quini
luis enrique
horreo
sidra
la regenta
villa
sidra
cabrales
gaita


puxa asturies puxa sporting puxa barça puxa preciado

nosaltres asturianus vam fer revolucio a les mines de la republica


brindis de sidra i moscatell
catalunya i asturies barricades

El missatger ha dit...

Jo trec un tiquet per a la Dimensió Desconeguda, una dimensió que m’agrada explorar molt més que la del món d’en Sandro, en Murdoch i la casta privilegiada político-econòmico-mediàtica-etc.
Trec també poder manifestar el meu recolzament a tots els marginats atacats injustament per les masses educades en el neolliberalisme mediàtic, per tant aquí puc dir que admiro a en Winston Bogarde (o en Bojan, Jeffren, Oleguer, Ezquerro, Zenden, Sánchez Jara...) Per a la incultura del guanyador ja hi ha altres llocs.
I trec sobretot mossegades d’un goset molt simpàtic però amb gustos molt dolents.

Visca la imaginació! La gent gris ja té el món gris de Goldman Sachs, el F.M.I., la democràcia mediàtica i el sandrinisme! Els bogardistes volem rock’n’roll i ho volem sense il•lusió!

Arnau ha dit...

us vaig dir en un comentari anterior això:

"Tinc un marsupilami molt semblant al de l'Spirou que es diu Kubala"

No mereix resposta?

Arnau

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

El marsupilami Kubala. Ho trobo digne d'estudi, senyor Arnau. A veure si la junta en treu alguna conclusió gràfica i textual.

Arnau ha dit...

el meu marsupilami és groc i negre com el que surt a Spirou i si es diu Kubala és per raó de que al mei pare en Laszy Kubala era el més gran i així em va ensenyar a ser del Barça,

Coma ha dit...

Núria Feliu és única i té la sort d'estar a tot arreu, li foten una entrevista a Al Jazira i la tenim donant la cara, s'ocupa les SGAE i la Núria es presenta al moment, barricada a Sants i la Núria a primera línia. Una titànica i forta senyora. No serà oa Laura Goliat qui li passa els anabilitzants?

Arnau ha dit...

agraeixo el retrat d'en Kubala, és el meu marsupilami i està content de sortir a la foto.
Oi que és més maco i simpatic que el gos Tubias?

SECRETARI REVOLTAT ha dit...

amic Arnau , nosaltres també li agraïm la seva participació en aquest blog i les seves aportacions, com la de tants amics que s'estan adherint a la revolta blaugrana i que ja està aconseguint els primers fruits : a partir d'avui i durant un mes aproximadament les obres per cobrir les víes de Sants obligarà a tallar trens de rodalíes d'estacions properes a Sants (la veritat no la diran mai però nosaltres la sabem : la revolta del poble blaugrana i les barricades que ja s'estenen per tot el barri fan inviable la circulació normalitzada del trens).hi ha la possibilitat que intervingui l'exèrcit, però nosaltres !!! resistirem !!! .
La nostra lluita també dòna fruits a Can Barça : és complica i molt el fitxatge del Francisquito .

!!! GUANYAREM !!!

Anònim ha dit...

de quin país és la capital KUBALA LUMPUR?

Anònim ha dit...

...de Kuba!

penyabogarde ha dit...

Ja no donem l'abast!

Joan Estruch ha dit...

em preocupa que ara tothom parli de la Laura Goliat.

em preocupa molt la cartera del Sandro.

em preocupa bastant que entre els indignats-bogardes de la foto numerada no hi surti jo que vaig ser el que va tenir la idea de fer la ocupació

núria feliu ha dit...

Nou crit de guerra:

Badal, cada dia igual!

Arnau ha dit...

a Badal sempre és Nadal
a Badal la lluita com cal
a Badal res és banal

MADRIDISTA VERANO BLANCO ha dit...

PERO...¿ME QUEREIS DEJAR IR DE VACACIONES, SI O NO?

ESTE BLOC DA ASCO EN EL COGOTE FRITO DE LA RANA MICAELA.

LA PRETEMPORADA BLANCA EN ESTADOS UNIDOS ES GENIAL.

ME PARECE BIEN QUE DIMITA CAMPS PERO ESO NO ES ASUNTO VUESTRO

YA SABEIS QUE LO MÍO ES A MUERTE CON RUBALCABA MI CANDIDATO

Y AHORA HASTA PRONTO, OS SALUDARÑE DESDE UN CIBERCAFÉ VERANIEGO

TOBÍAS, MUERDE.

el perroTOBÍAS ha dit...

A la orden mi amo

¿pero a quién muerdo?

MADRIDISTA A TOBÍAS ha dit...

MERIENDATE AL GATITO ZELIG, FIEL TOBÍAS

el perro TOBÍAS ha dit...

a saco voy ggguauuuuu
guuuuuauuuuu

nyeko nyeko dentadura arg arg

sangre, piel, hueso, entrañas


delicioso ejemplar de gato.


servilleta, tenedor i a la sartén


gracias mi amo


ggguauu

guau
guau
guau

Cervan'tes el Car dels Deus ha dit...

"aquests romans (madridistes) estan bojos"

Obelix a Asteriz.


M'ha sorprès gràtament el Leonard Cohen en primera línia de xoc.

teniu estatuts?

P r e s i d è n c i a ha dit...

vist el que passa a la penya bogarde:

Reclamen la presència del PURO KALIKENYO, el seu silenci és sospitós.


Puro, on ets?

Jabato ha dit...

caliquenyo vs, va, va . va
digues alguna coseta que ets el nen de la casa

Zelig ha dit...

Estic viu. Normalment els gats tenim set vides, però jo en tinc vuit. Aquest gos és més babau que la majoria de la seva espècie. Lamento haver-li tret un ull en la lluita, el proper dia intentaré treure-li l'altre. Quines lluites més estranyes teniu els humans, per què no us feu tots anarquistes com nosaltres?

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Zelig, t'ho he dit mil vegades, entre els humans l'anarquisme és una bella idea però no funcionaria. Algú ha de ser l'entrenador. Avui he somiat que el Camps es quedava en pilotes enmig del Nou Camp i li he acabat comprant un elegant vestit. Ha pagat "El Bigotes". Naomi, espera'm que ara viiiiiiiiiiiiiinccccc...!!!!

Anònim ha dit...

ningú s'ha plantejat la possibilitat d'incorporar JORDI LP a la facció radical del bogardisme insurgent?

David Lara ha dit...

Se supone que pronto rodará el balón y se restablecerá el deporte ese del que solo se conoce un rey: El Real Madrid. De momento momentito sigue el bochorno de una web sonrojante por lo pueril y infantiloide que es.
Observo con asombro una cierta zoofilia, una gusto por la violencia, cataratas de bellaquería callejera, toneladas de rimel casposo, bisutería literaria y muchos signos de cultura de baja estopa y radiante vacío en posición supina.

¿Para cuándo unas gotas de futbol?

el jefe de la farina ha dit...

i tú, David Lara, deus ser l'estornell duplicat que treballa durant els dies de vacances del teu amo madridista i del seu gosset assasí de gats, oi?

Gent de mal averany que bulliria a la caldera d'en Pere Botero a foc lent, oi?

O prefereixes un xarop de mel d'abella verinosa de la Sierra Nevada?

O t'agradaria prendre una copeta de residu nuclear de Vandellós amb unes gotes de "atzalina ramirosca"?

O el teu destí és un esvoranc farcit de mosques Tse-Tse a Madagascar i ben encadenat a una bola de plom basc?

Arnau ha dit...

Sagan i Miravitlles han estat inteceptats a la dutxa del vestidor del camp nou analitzant la presió de l'aigua


què busquen?

Arnau informa ha dit...

miravitlles i sagan han estat interceptats a l'escomesa de l'aigua de la gespa del camp nou. miravitlles portava una matraç i sagan portava una cinta mètrica i un GPS.

que busquen aquests dos homes de ciència?

MADRIDISTA VACACIONES ha dit...

MIRAVITLLES Y SAGAN SON TONTOS COMO VOSOTROS ¿OS VALE?

A VER SI ME DEJAIS PASAR UN VERANO TRANQUILITO. ME ASOMO AL PORTATIL Y ME CHOCO CON ESTE PANTALLÓN DE CHORRADAS.

TOBÍAS, SE TU MISMO QUE YA ERES MAYORCITO

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

mi amo a mandar
¿soy un perro adulto?
pues allá voy jjjjjjhkkk ñak ñak
guauuuuu
gu
guauuuuu

un muslo de científico por un lado y un torax de cientifico por el otro

guauuuuu colmillo va colmillo viene

casi soy un Rottweiller, amo, amo, cuando cumpla diez años te pido un regalo de cumpleaños:

quiero ir a una clínica de cirugía canina y operarme para ser un rottweiller macizo y letal


guauuuuuuuuuuuuuuuu!!!

manifest dels gossos contra Tobías ha dit...

Tobías:
Ets la vergonya de tots els gossos del món. No et volem entre nosaltres.

Signen el manifest:

MILOU
PLUTO
SNOOPY
SCOOBY DOO
LASSIE
FURIA
MARILIN
101 DÁLMATAS

gats rebels ha dit...

manifest de gats en solidaritat amb Zelig, victima d'una agressió propiciada per un gos feixista amb vocació de Rottweiller, obeint ordres d'un madridista que dissimula el seu tenebrós pensament amb la cara del candidat Rubalcaba (com a forma moderada d'amagar altres idees de marcat tarannà lleig).


els sotasignants, diem MIAU-MIAU i expressem el nostre suport al gat Zelig i li desitgem una nova vida, la vuitena, en un marc de felicitat i companyonia:

gat fèlix
gat amb botes
catwoman
"el gato que está triste y azul"
"la gata bajo el tejado de zinc"
Curiosity Killed The Cat

Zelig ha dit...

Moltes gràcies, però el nostre parlar es diu "mèu", en català normatiu. Tots els enemics fossin com el Tobias i el Mou,,,