PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dissabte, 30 de juliol del 2011

ELS FRUITS SABOROSOS DE LA REVOLTA


Darrera hora:

Cristinito és el nou ANTIbogardià que ha precedit l'aparició de Núria Feliu a la tribuna de les Nacions Unides... Un nou element per afegir a la contrarevolució.



  1. CRISTINITO -UN NOU ANTIBOGARDIÀ- EN LA ONU. "ESTA NOCHE TU NIGHT ...L'ENVIAT DEL MADRIDISTA CONTRAATACA A L'ONU

    youtube.com9 min - 14 Feb 2011 - Subido por elpillin1971
    CRISTINITO EN LA ONU. "ESTA NOCHE TU NIGHT" 02.11.2011

L'aixecament massiu d'aquests dies d'estiu està donant els seus fruits. El cas Francisquito ha entrat en via morta i està bloquejat. Núria Feliu i Dyango han establert la quadratura del cercle i ja gaudeixen d'un reconeixement internacional. El rei de les tietes i de les mares ploraneres (Dyango) i la sobrenatural partisana (Feliu La Fúria) han pujat a la tribuna de les Nacions Unides de Nova York requerits per sis delegacions africanes i asiàtiques.


Les intervencions de la parella insurgent han colpit l'opinió pública i ens han recordat aquells moments històrics de Pau Casals adreçant-se a la societat internacional.


Ens arriben imatges de la gran implantació internacional del indigbogardisme. S'alcen campaments a Berlin, Amsterdam, Paris, Londres i Camprodón. El cas de Berlin és il·lustratiu de la gran força del moviment en veure Jordi Tardà de la mà de l'ex-blaugrana Amunike dirigint-se a les masses amb un bogardisme desfermat i intens.


El campament d'Amsterdam ha rebut una visita inevitable. Winston Bogarde en persona ha accedit als mitjans de comunicació i ha participat a la roda de premsa en companyia de Massiel.


Arriben informacions borroses de l'acampada de Paris. Entre els manifestants hi havia Gerard Depardieu. La policia ha carregat amb contundència.


A Londres es compten per centenars els concentrats a Picadilly Circus. Els Hermanos Calatrava coordinen les accions. El cap destacat de la resistència britànica és el cantant Elton John que no para d'anar i venir de l'epicentre de la revolta repartint ànims entre el jovent insurgent.


A Camprodon, sota el pont, s'ha posat en marxa la coordinadora de resistències d'estiu que es dedica a mantenir viva la protesta entre els barcelonins estiuejants que han abandonat la capital per anar a descansar al Pirineu. Els científics Miravitlles i Sagan s'han erigit en enllaços permanents entre la muntanya i la ciutat.



El nostre reporter EL MISSATGER ens ha enviat una crònica valenta rubricada amb el seu puny i lletra. La transcrivim a continuació:



(Enviat especial. EL MISSATGER. TV Bogarde News. Cerdanyola)

Les forces vives del Sandrinisme, amb Flo Pérez, Julito Iglesias, Cuní-Basté, Pilar Rahola i la nena de l’Exorcista (la necessària quota femenina) es reuneixen sota el pompós nom de Gabinet de crisi a Cerdanyola per planificar les ajudes a un dels seus, el petit Núñez, uns dels pares del Sandrinisme, assetjat pel bogardisme. El petit Núñez va nodrir la doctrina del grup, amb lemes com el seu famós “Al sosi no se’l pot enganyar, però al contribuent sí”.


El petit Núñez s’ha reclòs en un dels seus edificis, el supositori d'Agbar, amenaçant de fer-lo servir amb tots els contribuents, però el bogardisme, amb Oleguer "presa de la Pastilla" al capdavant, està segur d’entrar-hi per portar al petit Núñez al seu lloc: les masmorres. Canten de nou “Ça ira, ça ira, la presa de la Pastilla”.

Algú pensava que el bogardisme no aconseguiria res? Primera victòria.
.......................................

Annexos
audiovisuals
per inaugurar
l'agost calent
i efervescent.

ANIMEM L'ESTIU AMB L'HIMNE
DE LA PRETEMPORADA: DANCIN'DAYS


Abertura de Dancin' Days

youtube.com1 min - 3 Jul 2006 - Subido por MyloFarmer
Abertura da novela Dancin' Days, 1978

Més material estival...
  1. Hermanos Calatrava - Gavilán o Bogarde‏ - YouTube

    www.youtube.com/watch?v=gc5xk9wVA0o4 min - 6 Feb 2006 - Subido por Nbrevu
    Los Hermanos Calatrava versionean, a su estilo particular e inclasificable, esta famosa canción. Abstenerse gente con sentido del humor: ...


CANTONA-BOGARDE-2011-2012 NOVETATS:

  1. Cantona fitxa per el FC BARCELONA Kun Fu Kick‏ - YouTube

    www.youtube.com/watch?v=ovYWY4Pf9_M11 s - 12 Jul 2006 - Subido por diegot21
    Added to queue Eric Cantona - The King of Old Trafford - The l...by BigVedolino 360269 views. Loading more suggestions. ...


    NO PASSEU L'ESTIU
    SENSE LA FELIU!!!!!!




    1. Núria Feliu - Bogardes: Ja us he reconegut i encapçalo la lluita!!!

      Visca la comuna de Badal!

      youtube.com4 min - 30 Abr 2011 - Subido por xosemi
      Català: Inici de l'espectacle "Núria a la carta", des de la mítica sala del Paral.lel de Barcelona "El Molino", per festejar ...

50 comentaris:

Arnau ha dit...

la Penya ja té corresponsals arreu del país, molt bentroibat aquest missatger

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Jo opino que els presidents de clubs de futbol en general són una mena d'espècie a banda, suposo que un subproducte genètic fruit d'una mutació entre un hooligan i un broker, una espècie altament perillosa gairebé sempre.

penyabogarde ha dit...

Totalment d'acord, estimat Òscar. Hem de distingir entre les presidències col·legiades de les penyes il·legals (la nostra) i totes les presidències futbolístiques, polítiques, associatives i ciutadanes. Les presidències (menys la nostra) fan basarda. Les presidències dels clubs de futbol (Òscar dixit) són "una espècie a banda" i, certament, un subproducte mutant.

Canviant de tema. Llancem la darrera hora de la subpenya Hammer. Avui, dissabte 30, el nostre club germà ha escombrat a tot un buc insignia del lletgisme "furbo-lístic": El Real Zaragoza.

Crònica i blog germà a:

http://penyabogarde-goldencorner.blogspot.com/

MADRIDISTA HAMBRIENTO ha dit...

ME ENCANTA EL MASCULLEO QUE OS LLEVAIS CON SANDRO ROSELL.

ME ENCANTA MUY MUCHO.

ME ENCANTA VEROS ATURDIDOS Y PERDIDOS.

ME ENCANTA QUE YA NO SEPAIS ARGUMENTAR NADA RELACIONADO CON EL ARTE DEL BALÓN.

ME ENCANTA MUY MUCHO.

ME ENCANTA QUE HABLEIS DE NÚÑEZ ASÍ HACEIS SANTO A FLORENTINO Y ES QUE UNO POR EL OTRO ME QUEDO CON FLORENTINO.

POR CIERTO QUE PINTAN BASTOS CON EL FICHAJE EN CIERNES DEL BRASILEÑO QUE CAERÁ DIOS MEDIANTE EN MADRID:

EL SUMO SACERDOTE DEL BALÓN SERÁ MADRIDISTA Y JUNTO A CRISTIANO RUBRICARÁ EL SIGLO DE ORO DEL MADRIDISMO.

NEYMAR

NEYMAR

NEYMAR

SOLO PENSAR EN EL ME PONGO DE LUCES

NEYMAR

NEYMAR

NEYMAR


POBRE MESSI, POBRE GUARDIOLA


LA SANTÍSIMA TRINIDAD DEL ARTE DEL BALÓN:

CRISTIANO, NEYMAR Y MOURINHO


ESTO PONE CUALQUER PULSO A TEMBLAR Y SI EL PULSO ES BARCELONI-TA YA VES, YA VES.


AVISAD LA AMBULANCIA QUE OS VA A SUBIR EL PULSO Y OS SUBIRÁ EL MIEDO A LAS PARTES MÁS INTERNAS DEL CEREBRO


NEYMAR
NEYMAR
NEYYYYYYYYYYYYY-MAR.

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

¿puedo morder barceloni-tas?

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

Directito a la oreja de Bogarde, mi amo. di-rec-ti-to.
salto, apunto y arggggg

guau guau guau que sabor a sangre veraniega


guuuuuau, gracias mi amo

MADRIDISTA LIBERA TOBÍAS ha dit...

TOBÍAS:
NO TE MOLESTES EN PEDIR PERMISO. ERES UN LINCE CANINO EN ESTADO DE GRACIA ETERNA. A GOZAR. A GOZAR Y A COMER.
CORRE, LIBRE COMO EL VIENTO, YA ERES AGUA CRISTALINA QUE BAJA POR EL RÍO. UN MANANTIAL DE CANDIDEZ. QUE LAS AGUAS DE TU RÍO SE TIÑAN DEL ROJO DE LA SANGRE DE TU MANJAR.

Arnau ha dit...

Madridista, calla, tonto!

Tobías, apren del Milú i seràs un bon gos!

Robert ha dit...

Qui i què és més important, el missatge o el missatger?
Carai, carai, venia preguntant com la Remei a l'Olivera.

MADRIDISTA MANCHESTERISTA ha dit...

MUY PERO QUE MUY BUENOS DÍAS.

EL MANCHESTER UNITED ARREBATA LA CHAMPIONS QUE NUNCA TUVO QUE TENER EL BACELONI-TA Y LE ENDOSA UN CORRECTIVO EN WASHINGTON.

PRONTO EL REAL MADRID LE ARREBATARÁ LA LIGA AL BARCELONI-TA GRACIAS AL SUBLIME RESULTADO QUE OBTENDRÁ EN LA SUPERCOPA DEL ESPAÑA.

VISTO Y NO VISTO, LAS COSAS VUELVEN A SU NORMALIDAD. FIN DE TRAYECTO, BARCELONI-TA.

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

yo me apunto a la fiesta del Manchester y por un día no soy perro y paso a ser un DOG.
Y donde había un GUAU ahora hay un WOH-WOH.

Òscar Roig i Carrera ha dit...

El primer partit sencer que veig del Barça i perdem! El Thiago torna a marcar, molt bé Thiago! El Villa continua deambulant pel camp sense solta ni volta, com en la majoria de partits des que va fitxar pel Barça. L'uniforme negre, a banda del logo horrible, m'agrada, és molt bogardià.
Es van notar les absències de Xavi, Messi, Alexis i Cantona. Quan hi siguem tots arrassarem com cada any, Madridista i Tobías, Mourinho si arriba al Nadal ja farà molt. El Mou seria un plat suculent per tu, Tobias, si la ràbia madridista no t'encegues!

El missatger ha dit...

Amics: a la guarida twinpeaksiana tenim poders psíquics, com ja sabeu. Fa uns minuts he rebut una informació telepàtica que us transcric:

-Guau guau, a sus órdenes amo, guau guau…
«Ya me toca hacer el paripé otra vez para este pesado madridista», piensa el pobre perro Tobías, quien soporta con entereza la cruz de tener un amo fan del Madrid y de Rubalcaba. «Tendré que ladrar para darle una alegría, al menos una. El pobre no tiene remedio. Eso de ser del Madrid es tan duro… temporada tras temporada escaldado, la champions de la ilusión en agosto, luego a recibir palizas en casa, palizas fuera, ver como el mejor entrenador está en el banquillo rival, como los mejores jugadores del mundo arropan al balón de oro, como juegan como le gustaría que jugara su equipo pero que nunca jugará… pobre madridista. Y eso que no es mala persona, el chico, aunque, eso sí, hay que reconocer que es un pesado integral, no nos engañemos. Pero bueno, me pone la comida a diario, así que tendré que ladrar y mover mi pequeña cola de pequinés para que se ponga contento. Soy la única alegría de su vida futbolera.», piensa Tobías, un poco harto de hacer la pantomima para su amo.
-Guau, guau, muerdo a todos los bogardistas, mi amo, guau guau.

MADRIDISTA A MENSAJERÖNT ha dit...

OYE CHACHI MENSAJERILLO,

PIPAS DOY QUE SON SIN PIEL
ASCOS CANTO QUE NO SON LAGARTO
ME DICES VEN Y NO VOY PUES SOY
Y COMO SOY QUE ME VENDO CARO


OYE CHACHI MENSAJERILLO,
MI PERRO ES MÁS HOMBRE QUE TU MENSAJE
MENDIGO ERES QUE TE ARRASTRAS
SO PENA QUE SEAS RICO CON GAFE

DUERME QUE LO TUYO NO ES EL SUEÑO Y QUE NO SE TE ATRAGANTE TU TELEPATÍA DE PATIO DE ESCUELA DE HABANERAS Y SIRENAS PARDILLAS DE POBRE VERA.

AUFIDENSER HERR MENSAJERÖNT

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

¿ladro en alemán, amo mío?

MADRIDISTA ALEMÁN ha dit...

CLARO CARIÑO, LADRA EN KARTOFFEN Y NO TE CORTES UN PELO

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

gracias amo..

guaen guauen herr guagen guaen herr münchen guauen herr herr herr


perrunen aldaj reuter undt!

sangre sajona guauen guauen guauen!

Joan Estruch ha dit...

No sé si és per l'edat que tinc però després de la parida ridícula dels madridistes m'he emocionat de veure el video del Dancin'Days que és pistonut. Ara mateix ho ballaré amb la Laura-Elena que per si jo ho sabeu ja és la meva esposa i després del viatge llampec a Las Vegas ara estem fets l'un per l'altra i anem a donar la vara a la revolució contra els amos del negoci del futbol.

Bragu ha dit...

amb aquests videos puc anar a la platja content i animat i fer castells de sorra amb la canalla cantant l'himne del Barça

Joan Estruch ha dit...

La Núria Feliu del video està fantàstica i en la seva millor gala rodejada de la seva gent del mundillo catalan-gore-magnetic on només falta el Frank Dubé

pistonut!

Arnau ha dit...

a mi m'agrada quan la Feliu diu "ja us he reconegut amics que m'heu vingut a veure", és la màgia del paral·lel, pura purpurina de la bona.

Anònim ha dit...

ui en nuñessss nuñesssss nuñesssss
ui ui ui en nuñesssss nuñesssss nuñesssssss nuñessssss nuñesssss ui ui ui en nuñesssss ui en nuñessssss
en nuñessssss nuñessssss nuñesss
ui ui ui ui ui ui en nuñesssssssssssss
ui ui ui ui ui ui en nuñessssss ui en nuñessssss en nuñesssssss nuñessssss nuñesssss ui ui ui ui ui en nuñessssss


en nuñesss
en nuñesssssss
ui ui ui ui en nuñesssssssssss

MADRIDISTA GUSTOSO ha dit...

ME GUSTA VUESTRO HARAKIRI

ME GUSTA

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau mi santo Yamaha Fujitsu, yo me bebo la sangre del harakiri bogarde

guau lengua guau lengua


glu glu glu glu

Arnau ha dit...

el duo dinàmico madriles-tobías és el model espertentus totalitum gran reserva

Joan Estruch ha dit...

molt més pistonut encara si la lluita per un barça de la gent ja comença a ser internacional, m'ha fer una alegria pistonuda de veure que Amunike s'enrecorda de nosaltres i es suma a la revolució

pistonut amunike

MADRIDISTA ADJETIVADOR ha dit...

OYE ESTRUCIO ¿NO SABES OTRO ADJETIVO QUE EL PESADO PISTONUDO? MIRA QUE ERES JUSTITO ¿EH?


YO TE RECOMIENDO OTRO ADJETIVO.

NEYMAR, DÍCESE DE AQUEL QUE SUPERA CUALQUIER CUALIDAD HUMANA.

A MI LA VERDAD ES QUE LAS COSAS BUENAS ME PARECEN NEYMAR.

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

maestro ¿puedo morder a Estrucio?

guau pero muy guau.

MADRIDISTA A TOBÍAS ha dit...

TOBÍAS, YA SABES QUE TIENES BARRA LIBRE POR DELANTE CUANDO SE TRATA DE MORDER BARCELONI-TAS.

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

Gracias mi señor.


craggggggg
craggggggg
graggggggg


en toda la rodilla que sabe a sangre RH+ menuda sangría de verano que ahora le añado hielo


plis plir plas el hielo preparado

sangre servida en hielo


guauuuuuuuuuuuuuuuuuu

Joan Estruch ha dit...

Per mi ja podeu parlar i mossegar tant com vulgueu ja que teniu un problema més vell que l'anar a peu: l'enveja.

Si parlo com parlo és per gust i ja està o sigui que pistonut.

Alan Smithee ha dit...

Ens en fem creus de tot. El nostre col·lectiu pondera, observa, pren nota i aprova el que veu. S'ha de veure per creure i ara es veu molt i molt bé.

Òscar Roig i Carrera ha dit...

El gos Tobías aquest es veu que amb té mania, va mossegar el meu gat, però a mi no. Jo també tinc dret a que em mossegui en Tobías! Estic grassonet i saborós, va Tobías mossega'm una mica a mi també!

Anònim ha dit...

que pesadets els madridistes que van a fotre el numeret a la ONU amb aquest espantós Cristinito (cristinio ronaldo o què?)

quin fastic fa, recony!

penyabogarde ha dit...

quin paio el cristinito chirigotaire que practica l'humor escato-delirant amb naftalina i formol combinats.

MADRIDISTA A TOBÍAS Y A OSCAR ha dit...

ANTE TODO MI MÁS PROFUNDA FELICITACIÓN A CRISTINITO POR SU INTERVENCIÓN ANTE NACONES UNIDAS.

Y AHORA VOY A HABLAR SERIAMENTE SOBRE LO QUE UN MEQUETREFE LLAMADO OSCAR ACABA DE PLANTEAR.

EFECTIVAMENTE YO SOY EL AMO DE TOBÍAS Y ENTIENDO QUE EL COMUNICANTE SE DIRIGE A MI PERRO. REPITO, MI PERRO.

TOBÍAS Y YO SOMOS LO SUFICIENTEMENTE AMIGOS COMO PARA QUE CADA UNO JUEGUE SU PAPEL EN ESTA VIDA.

ASÍ QUE TE PIDO TOBÍAS QUE LE CONTESTES CLARAMENTE AL MEQUETREFE OSCAR POR ALUSIONES.

El missatger ha dit...

Ahir el fins ara principal aliat de les forces retrògrades (Sandrinisme florentinista), don Julito Iglesias, va declarar al diari Público que li agradaven els indibogardistes perquè tenien motius per queixar-se. Va cantar Me va, me va, me va mentre es posava una samarreta amb la cara d’en Winston.
Achtung! Oju que no sigui una maniobra del sandrinisme florentinista per tenir un agent doble infiltrat. Don Julito simpatitzant del bogardisme? Va home, va!
Ha informat per a la Penya Bogarde el Missatger, admirador de l'únic autor de periodisme lisèrgic, Enric Juliana.

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

Ahora mismo suelto prensa amo mío.

Guauuuuu Oscar guauuuuuuuu


claro que mi cuerpo me pide sangre y carne barceloni-ta pero las dosis las decido yo. Si te ofreces y me dices que eres rechoncho, agradecido me lanzo a tu carne.

Lo haré. no lo dudes que lo haré, pero lo haré sin avisar y lanzándome a tu espalda para unir al placer de la carne el gusto por un buen susto.

prepara tu retaguardia mequetrefe


guaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuu
guau
guau
guau

MADRDISTA HABLA SOBRE JULIO ha dit...

lO DE JULIO IGLESIAS NO ME LO CREO, PUES JULIO SABE COMO GANARSE EL PÚBLICO Y ENTRE SUS ARTIMAÑAS ESTÁ LA DE CANTAR PARA TODOS LOS PÚBLICOS.

JULIO ES MERENGUE DE CORAZÓN Y ESO ES INDISCUTIBLE, TUVO SUS PINITOS EL EL ATLÉTICO DE MADRID PERO FUE UN FOGUEO JUVENIL Y AHORA OS APORTO UNAS PRUENAS DEL CASO.

http://www.ciao.es/Julio_Iglesias_Alicante__183962

penyabogarde ha dit...

cristinito ets un oportunista

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Guau que guai, el Tobías i jo en plan Peter Sellers-la pantera rosa- inspector Closeau i el seu criat xinès! Serà un bon entrenament bogardià per mantenir el meu esperit sempre alerta i en bona forma! Igual m'aprimo uns quilets i tot! Per provocar-lo diré que entre el Mou i el Cristiano aquest Madrid, ja naturalment per mi provocador d'animadversió, ara em provoca més que fet d'encàrrec. Serà tot un plaer continuar passant-los per la pedra blaugrana-bogardista!

David Lara ha dit...

Regreso de vacaciones con poco bronceado pero con ganas de volver al redil y aprovechar unos días antes de volver al currelo pero visito el blog y me sabe mal decirlo pues me estais decepcionando y ya no se distinguir entre una cloaca y lo que ahora estais mostrando.

Con la distancia de ser del Madrid y de no ser madridista como el que firma madridista con perrito, pero eso ya no es el simpático web donde se practicaba un humor sanote.

os seguiré pero no os librareis de mis críticas.

penyabogarde ha dit...

doncs amic Lara, com diria en Bob Dylan, els temps estan canviant i t'hauras d'adaptar als vents insurreccionals que respira la penya,o sigui, nano, ja saps com les gastem a can Bogarde.

Un petó!
visca el Barça i visca la comuna de Badal!

Amen.

maria ha dit...

Allò és Camprodon?Ho vaig confosa...^-^

penyabogarde ha dit...

oh, si, benvolguda Maria, és Camprodon vista des d'una postal arcaica Escudo de Oro. Hem decidit muntar un nucli d'exilats bogardencs que romandrà de guàrdia sota el pont de Camprodon menjant galetes Birba i bons embutits de la comarca.

MADRIDISTA CON EL CHIVAS ha dit...

MUY BUENOS DÍAS, RADIANTES BUENOS DÍAS.

QUIERO HACER ALGO MUY BELLO ANTES DE IR A LA DUCHA Y ANTES DE PERFUMAR MIS MEJILLAS CON LOCIÓN BARÓN DANDY.

QUIERO HACER UNA COSA MUY BELLA ANTES DE QUE EL JABÓN SE DESPARRAME POR MI CUERPO Y QUE BRILLE MI CUTIS MATINAL.

LO PRIMERO ES LO PRIMERO.


BARCELONI-TA 1
CHIVAS 4

ESTO ES BELLEZA

EL CUADRO DEL PAQUETE GUARDIOLI-TA SE DESFIGURA COMO UN HELADO DE VAINILLA ANTE EL MODESTO CHIVAS MEXICANO.

ANTE TODO QUERO MOSTRAR UNA TOTAL SIMPATÍA POR EL CHIVAS MEXICANO PUES SOLO POR SU NOMBRE YA MERECE EL APLAUSO DESDE ULTRAMAR.

Y AHORA VAMOS A LO QUE ESCUECE, ESTE MISERABLE BARCELONI-TA TIENE QUE ENFRENTARSE AL
R E A L M A D R I D
EN SUPERCOPA DE ESPAÑA.


CUANTO MIEDO SE VIVE EN BARCELONI-TA.

EL REAL MADRID DE CR7, DE SUPERBENZEMA, DE OZIL, PARA TEMBLAR, ESTO HUELE A LA GOLEADA DE ESCANDALO


TITAS TITAS TITAS BARCELONI-TAS SE FUNDEN TITAS TITAS


CHIVAS
CHIVAS



MENUDA TORTURA LE ESPERA A LA GUARDIOLADA


PERO YO ESTOY QUE ME PARTO DE LA RISA

PERO QUE

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

mi amo yo muerdo a destajo hoy me dedico al cuello de OSCAR que sabe a chimpanzé.


arggggg arggggg vaya cuello el de Oscar


chap chap chap chap gotea la sangre

sag asg hty bolfg ghhhhhhhh


OSCAR sabe a globulo espumoso tipo ferran adrià, menuda sangre tiene el pavo este....


guau guau guau

Òscar Roig i Carrera ha dit...

sag asg hty bolfg ghhhhhhhh

MADRIDISTA PUJA POR CHIVAS MEXICO ha dit...

USTEDES VAYAN SANGRANDO QUE QUIEN SE DESANGRA PARA SIEMPRE ES EL BARCELONI-TA VILEPENDIADO POR EL MODESTÍSIMO CHIVAS MEXICANO POR UN CUATRO A UNO DE POSTÍN Y A QUEMARROPA.

UN SURTIDO DE FRILOJES CON CHILE ARDIENTE EN TODA LA FRENTE DEL GUARDIOLA.


ME HUELO QUE EL BARCELONI-TA LUCHARÁ PARA MANTENER LA CATEGORÍA PUES ESTE CICLO COMO LOS CUENTOS COLORÍN COLORADO ESTE CICLO SE HA ACABADO


ADIOS BARCELONI-TA, PASO ABIERTO AL MEGACAMPEÓN BLANCO.

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

Amo, solo me quedan los ojos y la nariz y se acabó don Oscar..

ñaka ñaka ñaka pero que placer

ñaka ñaka ñaka ojito derecho zassss
ojilo izquierdo trassssss

kof kof clavo colmillo en natizota y rekkkk ya es mía


guauuuuuuuuuuuuuu