PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dijous, 20 de maig del 2010

ALGUNES ANOTACIONS DE FINAL DE TEMPORADA


Estimem Pellegrini.

Estimem un home bo i noble, un gran entrenador que ha estat acomiadat del Real Madrid per un explotador conegut per Florenstein Pérez. Hem de reconeixer que Pellegrini no encaixava en un cementiri grotesc com el tinglado que presideix Pérez. El president blanc prefereix gent antipàtica, antifutbolística i provocadora. Mourinho s'adapta millor als standards de la casa blanca. Pellegrini era i és, senzillament, bo i educat. Des d'avui la Penya Bogarde inicia les gestions per incorporar el xilè al cos tècnic de Guardiola i així podrà integrar un tripleta de solvència al costat d'en Pep i en Tito. Per damunt de tot, educació i bones maneres. Som un club d'acollida. Apostem per la justicia. Llarga vida a Pellegrini. Estimem Pellegrini.




portada del 31-5-2009



portada del 25-10-2009

La premsa al servei de Florenstein Pérez ha fet la feina amb el seu estil habitual

(aquestes portades son autèntiques i no han estat manipulades)


LA MORT DEL FUTBOL

El futbol està tocat de mort. Mourinho ha destrossat el noble art de la pilota. Aquest passarell va prendre nota al costat de Lord Bobby Robson. El portuguès, però, es va convertir en un mal alumne del mestre i, en deixar el FC Barcelona, va recorrer Portugal, Anglaterra i Itàlia per sembrar la mala llavor que mataria el futbol per on ell hi deixés l'emprenta. Curt i ras.


La gira luctuosa de Mourinho ha convertit Itàlia en el pitjor escenari de l'antifutbol. De sempre, Itàlia, ha estat el bressol de l'antifutbol. Avui, però, amb el passi fugisser de Mourinho, Itàlia i Milà passen a la història com a referents de la mort del futbol. Els que van presenciar la final de la Xampinyons van ser testimonis de com es mata el futbol.



MAI UN EQUIP HAVIA EXHIBIT UNA BEFA MÉS GRAN AL NOSTRE ESPORT com ho va fer l'equip de l'enterrador Mourinho. El magistral Bayern de Van Gaal, com va passar amb el grandiós Barça, va poder experimentar a les seves carns el que estem dient.



L'antifutbol, les males maneres, l'acumulació de defenses, la negació golejadora d'Eto'o (des que va deixar el Barça ja no juga a futbol), tot ha estat un manual de la tàctica mortuòria de Mourinho. I la UEFA? I la FIFA? Res diuen aquests organismes caducs. El futbol es mor i callen. Dit això, convé recordar que la darrera Champions League, abans de la mort del futbol, va tenir per campió el nostre club. El darrer campió LEGAL de la Xampinyons. No oblidem. Roma 2009, data final de la darrera Champions. Quan encara existia el futbol. Recordeu? El futbol!



La final de la Xampinyons va tenir per escenari un cementiri -com correspon en temps d'enterraments- anomenat Santiago Bernabeu. Un estadi lleig, un monstre arquitectònic. TV3 -la televisió més madridista del món- va coronar el maussoleu blanc amb una producció i realització faraònica i una retransmissió carregada de l'autobombo habitual d'aquesta cadena.

( els locutors Bernat Soler i Pichi Alonso al costat del nou cap d'esports Sandrino Perez amenitzant la prèvia de la final de la Xampinyons a les instal.lacions de TV3 )


TV3 va proclamar el seu amor al Santiago Bernabeu i, en temps de crisi i retallada social, va despilfarrar els diners del contribuent en un exercici nefast d'apologia d'un cementiri i d'un enterramorts. l'Antiestadi i l'antifutbol elevats a la categoria de mites per una colla de periodistes madridistes a sou de la Generalitat de Catalunya. De nou, Mònica Terribes té un problema. De nou, en temps de mort esportiva, demanem amb urgència la constitució d'una comissió d'investigació parlamentària: Què passa a TV3? S'han begut l'enteniment? Què hi ha darrera de la secció d'esports de la televisió de Sant Joan Despí? I això és només el començament.



La temporada vinent tenim Mourinho entre nosaltres, escampant la seva ira ente la gent i estenent la seva taca mortuoria. Mourinho viurà al cementiri blanc. TV3 ja ha mostrat les seves credencials blanques.

Però, com al cinema i a les millors novel·les, els bons sempre acaben guanyant. El futbol, la resurrecció de l'esport de la pilota, l'art i la màgia estan en bones mans: Guardiola i els seus. Villa és el primer reforç. Però no cantem victòria.



Un clon de Florentino amenaça el Nou Camp i plana damunt La Massia: Sandrino Pérez, conegut també per Florensandro Rosell. Anem amb compte. La mort passeja per les terres de ponent i camina entre la boira.


Els bogardencs estarem amatents.

La Junta de la Penya no farà vacances.




HEUS AQUÍ DUES INSTANTÀNIES DE LA FASE TERMINAL DEL NOSTRE "AMIC" MADRIDISTA . LES DESPROPORCIONADES INGESTES DE PEIX FREGIT HAN CAUSAT UNS EFECTES EVIDENTS EN EL COS DE LA VÍCTIMA. DE TOTES MANERES, RESPECTUOSOS COM SOM, APROFITEM L'AVINENTESA PER SALUDAR EL NOSTRE "AMIC" MADRIDISTA I PER DEMANAR-LI QUE NO ENS DEIXI MAI. VOLEM QUE AQUEST "ENTRANYABLE" MADRIDISTA ENS VISITI SOVINT I QUE SEGUEIXI AL NOSTRE COSTAT EN AQUEST CAMÍ NOSTRE DE VICTÒRIES I ALEGRÍES.


Signat : LA JUNTA DE LA PENYA BOGARDE



NOSALTRES GOVERNEM,



NOSALTRES FITXEM.



CORREN TEMPS DE VOLTORS I CANDIDATS QUE VOLEN REMENAR EL CLUB SENSE BRÚIXOLA I NI PROJECTE.


NOSALTRES- CANDIDATS IN PECTORE- ENS AVANCEM A TOTHOM I PRESENTEM EN EXCLUSIVA EL NOU ASTURIÀ DE CAN BARÇA


SOM ELS RESPONSABLES DEL FITXATGE DE VILLA. EL PREU INCLOU UNA APORTACIÓ A CAUSES BENÈFIQUES I LES INVERSIONS ES REALITZEN PER VIES ALTERNATIVES A LES DEL MÓN DE LES FINANCES.


SOM GENT NETA.


NOSALTRES FEM FITXATGES NETS



EN TEMPS DE CRISI I "PILOTASSOS".



QUE N' APRENGUIN !!!!!


30 comentaris:

MADRIDISTA DENUNCIA ha dit...

POR VELADAS Y OSTENSIBLES ALUSIONES.

QUERIDOS GILIPERDICES BARCELONI-TAS:

ME JODE A LO BESTIA LO DE REPLICAR VUESTRAS GRACIAS. ME JODE PERO OS VOY A REPANTOCHINAR LETRA POR LETRA Y FOTO POR FOTO LA INFAMIA QUE OS MENEA EL CEREBELO DE ARENILLA TUROLENSE.

OS PIDO ATENTA LECTURA A MI RÉPLICA.

EL DETALLE FETÉN QUE OS HABEIS GARBEADO SE CAE POR SU PROPIO PESO.
YO SIEMPRE QUE PUEDO Y CADA DÍA VISITO Y DEJO MIS COMENTARIOS EN VUESTRA FIESTA.
EMPEZÉ COMEDIDO Y SIMPATIZANDO CON EL JOLGORIO INGENIOSO DE VUESTRO BLOG.
TENIENDO EN CUENTA LO ABURRIDOS QUE SON LOS CATALANES POCO ACOSTUMBRADOS A LA JUERGA Y MUY ESCORADOS EN LA TEMPLANZA A LO SUIZO, PIENSO QUE VUESTRO BLOG-WEB APORTABA UNA IRONIA RUBICUNDA Y ACEPTABLE.
ANTE ESTA IDEA ME SUBÍ AL CARROMATO PARA OPINAR EN PLAN CABALLERO Y DEDICAROS PALABRAS ACOMPAÑADAS DE ALGO QUE PARA MÍ ES SINÓNIMO DE BUEN VIVIR: LA COMIDA DE MI TIERRA DE ADOPCIÓN ANDALUZA Y COSMOPOLLERA.
PERO AHORA ME METEIX EN ONCE VARAS CON UNA BARRIGA DE BISTURÍ Y UNOS CATAPLINES COLGANTES QUE NO SE PARECEN EN NADA A MIS ATRIBUTOS.
TODO POR LA REQUETETRONCHANTE ARROGANCIA DE UNA TONTA LIGUITA QUE HABEIS MAL-GANADO Y QUE OS EMPEÑAIS EN DERRITIR HABLANDO DE VUESTRO TRÁJICO PROBLEMA QUE NO ES OTRO QUE LA OBLIGADA REFERENCIA AL REAL MADRID CLUB DE FUTBOL.

ESE PROBLEMA DENOMINADO MADRIDITIS VA EN AUMENTO.
ME DESPIDO CON LA LISTA DE FICHAJES FILTRADA A LA AGENCIA EFE POR VALDANO, COMO PARA RETIRARSE DE LA LIGA AMIGOS MÍOS, PUES YO DE USTEDES ME APEABA DE LA TEMPORADA 2010-2011.

TENGAN PREPARADO EL LÁPIZ, TOMEN NOTA:
MOURINHO, DROGBA, YAYA TOURÉ, CANALES, MILITO DEL INTER, ROONEY... ETO'O... Y CASI SEGURO QUE REGRESA ROBEN.

VENGA, A LLORAR, A RETIRARSE, JOLINES, QUE MANERA DE LLORAR LA LIGUITA GANADA DE CUYO NOMBRE USTEDES NI SE ACUERDAN.

ASÍ ME GUSTA, HABLEMOS DE MOURINHO.

POSDATA:
ME RESERVO QUERELLARME Y OBTENER DIVIDENDOS GRACIAS A LA SENTENCIA PUNITIVA QUE OS PUEDE CAER SI OS MANDO A LOS TRIBUNALES POR INSULTO Y DIFAMACIÓN GRÁFICA

KaliKenyo fil i prim ha dit...

Teniu raons de pes per esperar a veure qui guanya el mundial i fitxar tota la selecció guanyadora.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Vull aportar el meu testimoni personal i compartit amb l'amable secretari Enric, del que ha estat l'experiència de tractar de tú a tú al nou astre asturià del FC Barcelona, el davanter Villa.

Efectivament, Villa ja està aquí. Mentres la junta interina de Joan Laporta (bon amic nostre) no sap què fer amb els calerons del calaix, mentres els voltors aspiren a destrossar el Barça (candidats continuistes) o a convertir el nostre club en un nou Real Madrid (és el cas del Florensandro Rosell, digne alumne de Pérez), mentres passa això, mentres tothom remena la perdiu...nosaltres, la Juna Directiva de la Penya Barcelonista Winston Bogarde de Premià de Mar, ens anticipem i anem de cara a la feina:
Villa, el secretari Enric i un servidor, varem acordar una cita secreta el dilluns passat a Premià de Mar. La reunió tingué lloc al restaurant La Puerta del Mar, davant de la parada de taxis de la N-II. Villa, modest i trempat, va arribar amb la RENFE i encara recordo la seva imatge travessant la N-II trepitjant el mític Boogie Road (el pas zebra dels campions).

Entaulats, els tres reunits prenguerem unes coca-coles amb llimona i uns suculents Kebabs. Cosa obrera, cosa senzilla i cosa directa.

L'Enric va treure un tovalló de paper i el va posar damunt la taula. El nostre secretari va escriure amb un boli BIC la paraula: "fitxat" i els números: "2011-2020"... i el modest Villa va signar damunt d'una altra paraula: "accepto". L'import (mil euros i una mensualitat de 100 euros) és la cosa més maca de tota aquesta operació. Ara la premsa enemiga (especialment el diari sandrista El Mundo Deportivo i la molt madridista TV3) s'afanyen a parlar de 40 milions i altres disbarats. Res és cert. Algú vol treure "tajada". Villa estima el club i el contracte real és el que es va signar a La Puerta del Mar.

Bon nano el Villa. Amable, asturià i simpatic!

posdata:
Amic Madridista, menjar no fa mal, pots contiunuar la teva odissea abdominal! Però el que fa mal és la barcelonitis que impera al teu club. Ells només fitxen en funció de la roda triomfal del Barça. Mourinho us anirà de perles... és l'home que mai riu... això vol dir que -malgrat la felicitat d'aquests dies que volem intensificar- la propera temporada et tocarà treball extra. els teus habituals "ja ja ja" seran el complement necessari als "snif snif snif" del ploraner i maleducat MouMou (*)

(*) Quan les vaques ploren diuen mu-mu-mu.

salutacions presidencials.

MADRIDISTA MOURINHISTA ha dit...

SOIS UNOS FOROFOS QUE NO ENTIENDEN NADA DE NADA CUANDO EL MAESTRO DEL FUTBOL LLAMA A LA PUERTA DEL REAL MADRID. RESULTA QUE VUESTRO ODIADO MOURINHO ES LA LETAL SOLUCIÓN QUE OS ESCUECE Y OS PONE DE LOS NERVIOS.

VOSOTROS, GILIPONDIONES, CREASTEIS A MOURINHO, GRACIAS OS DOY PUES ASÍ CRECIÓ, SE ENGRANDECIÓ, CONQUISTÓ MEDIO MUNDO Y AHORA LLEVARÁ AÑ REAL MADRID A DÓNDE NADIE LO LLEVÓ.

EN UNOS DIEZ AÑOS HABLAREMOS DE...
VAMOS A POR LA VENTEAVA COPA DE EUROPA.

RESULTA QUE EL REAL MADRID VA A CONQUISTAR 10 CHAMPIONS SEGUIDAS GRACIAS A SU BUEN JUEGO Y A LOS AÑOS DE MOURINHO.

TENEMO 9 TITULOS EUROPEOS, WEMBLEY MARCA EL 10 Y DE AHÍ HASTA LOS 20 SOLO VA UN PELLIZCO.

G R A C I A S B A R C E L O N I T A
P O R H A B E R A C O G I D O
A M O U R I N H O

A H O R A L L E G A L O M Á S G R A N D E

Joan Estruch ha dit...

que maco és poder dir que hem guanyat la lliga malgrat que una potència econòmica enorme ha fet el possible per guanyar-ho tot a cop de talonari i NO HA GUANYAT RES DE RES.

i ara tiraran la casa per la finestra per tenir l'entrenador més car (i antipatic) del món.

doncs, mireu, torno per on començo i dic que maco és poder dir que hem guanyat la lliga malgrat que una potència econòmica enorme ha fet el possible per guanyar-ho tot a cop de talonari i NO HA GUANYAT RES DE RES.

Joan E.

puxa puxa asturies ha dit...

els asturians estem de gran festa per Villa

villa
abelardo
quini
luis enrique

sidra a manta

horreo

vacas

pastos

cabrales


visca

soci dels fundadors de la penya ha dit...

em preocupa el sandro pérez o en florentino rosell, malamant doncs, i a més avui a el mundo deportivo surt que el Núñez demana el vot per el sandro.

reó de més per demanar el vot al tandem pagès-almar,

sandro madridista vé a la cibeles!

Anònim ha dit...

Madridista estas genial en las fotos, sera por lo de
"LA COMIDA DE MI TIERRA DE ADOPCIÓN ANDALUZA" a ver si tomas mas verduras Gili .....

MADRIDISTA MUY FELIZ ha dit...

MOURINHO ARRASA A VAN GAAL, LEVANTA LA COPA, SE PONE A LOS PIES DEL BERNABEU Y SE QUEDA EN ESPAÑA.
MÁS CLARO IMPOSIBLE.
DICHO DE OTRA MANERA: MOURINHO VENCE Y CONVENCE A UN TRISTE BAUERM. CONQUISTA LA CHAMPIONS, ENAMORA EL BERNABEU Y FICHA POR EL MEJOR CLUB DEL MUNDO DÓNDE LE AGUARDA EL TORPEDO CR9.
¿USTEDES QUIEREN MÁS?
MOURINHO Y CRISTIANO, MEJORES ENTRENADOR Y JUGADOR DEL MUNDO, LEBANTAN DIEZ CHAMPIONS EN EL PERIODO 2011-2021 CON SENDAS LIGAS EN EL BOLSILLO Y OTRAS TANTAS COPAS DEL REY.

RESULTADO: MOURINHO Y EL REAL MADRID LIBERAN EL FUTBOL DE LA PIZARRA ABURRIDA EN QUE LO METIÓ EL CHULO GUARDIOLA CON SU FUTBOL DE ECUACIONES Y QUEBRADOS.

VUELVE EL IMPERIO DEL FUTBOL FUERZA, DEL FUTBOL RESOLUTIVO Y MUSCULOSO.

ADIÓS AL ANTIFUTBOL DE LABORATORIO Y DISEÑO DE GUARDIOLA Y SUS POCA-SANGRES.

EL FUTBOL VUELVE POR TODO LO ALTO.

BIENVENIDO AL PALACIO DEL BALÓN, DON JOSE MOURINHO.

FELIZ Y LARGA ESTANCIA EN MADRID.

Joan des de Llançà ha dit...

Cum laude al periodista que ha escrit la crrònica de la chanmpions i és que ningú s'atreveix com vostès a dir la veritat del Mourinho, del Sandro Rosell i de la vergonyosa televisió que paguem entre tots.
Un aplaudiment des de Llançà. Ara que pica el solet de la tarda això d'obrir el portatil i llegir la penya és un plaer i feia temps que no ho feia, perdoneu per tot aquests temps i ara repasso els articles anteriors SOU COLLONUTS

Joan

SECRETARI AMIC ha dit...

benvingut Joan , ja et trobàvem a faltar i espero que t'aprofiti el bon peix que et deus estar fotent, sino ja veus que passa als que no tenen cap mesura i mengen i mengen sense control, suposu que portats per la histèria mental que pateixen desde fa anys , bé , disfruta des de Llançà i segueix atent al blog que no tanca per vacances .....

MARGA BOSCH I EL SEU VERB ha dit...

xavalotes us heu superat en aquest article de meravella i quines imatges més bones amb terror i cementiris i el gordo madridista us queda collonut i és més gordo del que jo imaginava quan llegeixo les seves tonteries.


baaarçaaaa!

Henry és collonut ha dit...

GRAN NOTICIA.

El mitic i estimat Henry fitxa per un dels equips germans del Barça i equip de confiança del president de la Penya---
EL West Ham United fitxa HENRY!!!!


Noticias sobre henry west ham

En Inglaterra se resisten a ver Henry en la MLS‎ - hace 3 horas
Según The Sun, Henry cobraría alrededor de 85.000 euros semanales y sería el crack del nuevo proyecto del West Ham, capitaneado a priori por el israelí ...
Mercafutbol.com - 61 artículos relacionados »
El West Ham está a punto de contratar a Thierry Henry‎ - Diario Vasco
Ofertón del West Ham por Henry | SPORT | Barça
22 May 2010 ... Ofertón del West Ham por Henry. El presidente de los 'Hammers' quiere que Henry sea la pieza clave de su nuevo proyecto que dirigiría el ...
www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44... - En caché
El West Ham quiere a Henry | Fútbol | elmundo.es
22 May 2010 ... El West Ham estaría dispuesto a hacerse con los servicios del delantero del Barcelona Thierry Henry por una oferta de siete millones y medio ...
www.elmundo.es/elmundodeporte/.../1274528997.html - En caché
El West Ham quiere fichar a Henry | Barça
22 May 2010 ... El West Ham podría estaría dispuesto a fichar a Thierry Henry. Diferentes medios ingleses se han hecho eco del supuesto interés del club de ...
www.elmundodeportivo.es/.../el-west-ham-quiere-fichar-a-henry.html - En caché
Vídeos sobre henry west ham


Henry goal vs west ham
24 s - 3 Sep 2008
www.youtube.com


Thierry Henry - West Ham 2-2 Arsenal
50 s - 27 Jun 2009
www.youtube.com
El West Ham le ofrece a Henry casi nueve millones por dos ...
22 May 2010 ... David Sullivan, su copresidente, reconoce en 'The Sun' haberle hecho una propuesta que convertiría al francés en el jugador mejor pagado en ...
www.as.com/futbol/articulo/west-ham-le...henry/...2/Tes - En caché
El West Ham ofrecería más de ocho millones por Henry - MARCA.com
22 May 2010 ... El West Ham ofrecería más de ocho millones por Henry - El West Ham estaría dispuesto a hacerse con los servicios del delantero del Barcelona ...
www.marca.com/2010/.../1274526177.html - hace 21 horas - En caché
Thierry Henry transfer rumours and transfer news - [ Traducir esta página ]
West Ham have launched an amazing bid to sign Barcelona striker Thierry Henry, offering him about £75000 a week to join them. ...
www.footballtransferleague.co.uk/football_player.aspx?...Henry - En caché - Similares
Mercado: El West Ham tentará a Henry con una millonada - Goal.com
22 May 2010 ... El West Ham podría tentar a Henry para que no se marche la próxima temporada a la MLS y se quede en Europa dos campañas más. ...
www.goal.com/.../mercado-el-west-ham-tentará-a-henry-con-una-millonada - En caché
Thierry Henry es tentado por el West Ham | DEPORTES | latercera.com
David Sullivan, copresidente del West Ham, reconoció que le hizo una propuesta a Thierry Henry que, de aceptar, lo que convertiría "en el jugador mejor ...
latercera.com/contenido/656_261768_9.shtml - Chile - hace 16 horas
Ofertón del West Ham por Henry : FC BARCELONA NOTICIAS
Ofertón del West Ham por Henry. El diario 'The Sun' publica este sábado unas declaraciones del presidente del West Ham, David Sullivan. ...
fcbarcelonanoticias.blogspot.com/.../oferton-del-west-ham-por-henry.html - hace 13 horas

Vidal ha dit...

aquesta de l'Henry és una bona noticia. En Tití mereix una comiat amb aplaudiments malgrat haver tingut una temporada discreta. Hem de recordar el Tití del 2009-10 i sobretot el Tití del 2-6 al Bernabeu, el millor de tots els Henry's també l'hem conegut encara que sigui en petites dosis.
M'agradaria que tornés a la Premier League. Un senyor de cap a peus com Henry mereix estar a la lliga més antiga i clàssica i si acaba fent les amèriques ser+a trist. Ànims Henry!

Tema Mourinho:
El xulo i amargat Mourinho a més de ser un pessim entrenador ha demostrat ser una persona tirant a dolenta. És mala persona això de negociar amb un club com el Real Madrid la mateixa setmana que prepara una final de champions. És de molt mala persona carregar-se l'afició italiana i dir que n'està cansat, justament quan encara s'ha de jugar la final, és encara de molt més mala persona que un guanyador de la Champions no celebri amb els seus jugadors ni amb la seva afició el triomf i que es quedi a Madrid fent els seus negocis mentres a Milà els aficionats celebren el títol. Aquesta mala persona ha deixat amb un pam de nassos a la seva afició, als seus jugadors, als seus directius i al club que l'ha fet guanyar una champions. Aquesta malíssima persona sense sentiments, mercenari, poc company dels companys, ha deixar tirats els seus només per poder estar a Madrid mentres es celebra la victòria interista per negociar amb un altre equip. Aquest tipu ha fet un lleig a l'afició amb un gest que no es recorda en la història de l'esport. Deixar plantats els jugadors en plena festa, deixar l'afició plantada a Milà...
Us imagineu això a un altre lloc.
És el que mereix Florentino: un tiu de mal caràcter, un personatge nefast, sense sentiments, maleducat i personalista, un tiu capaç de menysprear la seva pròpia afició, el seu propi club, els seus propis jugadors, els seus companys de vestidot, els tècnics, a tots, per poder tenir temps per proclamar l'amor interessat per un altre club, una altra cartera, un altre president i un altre sac de milions.
Aquest Mourinho està fet a la justa mesura del seu nou president Florentino. Deu els crea i ells s'ajunten. I sort que el Sandro Rosell no és encara el president del Barça, sabut era que Mourinho és la nineta dels ulls d'aquest altre element.
Esperem aviat les rodes de premsa de l'entrenador més antipatic, desconsiderat, personalista i poc compromés amb els clubs que existeix.
Serà fabulós veure el Mourinho posant les banyes a Florentino, emprenyant-se amb la seva afició i visitant el Nou Camp amb la seva habitual mala llet i les seves gesticulacions de marrullero.

penyabogarde ha dit...

Molt bé Vidal!
així es parla!
Saps una cosa?
VidaL rima amb Abidal
com Títí rima amb Henry,
com Vidal rima amb GENIAL!

MADRIDISTA TOMA NOTA ha dit...

¿ QUÉ OS PARECE SI NOS VEMOS EN LOS JUZGADOS ?
LO VUESTRO SE SGUIR ASÍ SE TENDRÁ QUE DIRIMIR ANTE UN JUEZ. UNA COSA ES LA BROMA Y LA OTRA ES LA PURA Y LLANA CALUMNIA. OS PUEDE CAER UNA SANCIÓN, PUNITIVA SIN LUGAR A DUDAS.

¿ DÓNDE ESTÁ EL BUEN ROLLETE DE CUANDO EMPEZASTEIS ?

INSULTO MÁS INSULTO = SANCIÓN PUNITIVA.

penyabogarde ha dit...

el col·legi arbitral demana 5 anys d'inhabilitació a Guardiola...ostres, aquests senyors són imparcials? caram! quina manera d'ensucrar l'arribada de l'entrenador més sinistre de tots els temps, Mourinho, i embrutar la viva estampa de la bona gent, Guardiola. Si encara algú dubta de quina mena de moral tenen els florentinistes que maneguen els fils de l'opinió pública i de les federacions, ja em direu.
Monstruós i definitivament Villarato i tongo.

MADRIDISTA BRONCEADO ha dit...

ESTAIS TOCADOS Y HUNDIDOS
ENVIDIA POR MOURINHO
SANDRIO ROSELL Y MARC INGLA A LA GREÑA
IVRA SE LAS PIRA
EL ARSENAL NO SUELTA A CESC

SOLO PENSAR EN ELLO ME PONGO DE CHUPETE GALLEGO

Y NADIE SE ACUERDA DE VUESTRO INSULSA LIGUITA

VERANO TROTÓN
BRONCEADO Y... A LOS JUZGADOS

diable blaugrana ha dit...

ja pots prendre el sol que et cremaras com una tèia atiada per la foguera de sant joan

Joan ha dit...

Què tindrà el madrid que tot el mal es concentra en un mateix punt?

cristiano, mourinho, guti, florentino...

Què tindrà el madrid que a les bones persones els foten al carrer?

pellegrini, del bosque, roben, sneijder...

puxa puxa asturies ha dit...

no sé però el barça té una cosa molt bona, tots els millors asturians acaben a can Barça

luis enrique
quini
abelardo
villa

horreo, cabrales, sidra, molinón, sporting

puxa asturies!

MADRIDISTA BAILA EL VALS ha dit...

EL VALS DEL RESPETABLE



CUCAÑA CUCAÑA
JODIDA GUADAÑA
ME LO PASO DE LECHE
MIRANDO LA SAÑA

CUCAÑA CUCAÑA
JORDIDA GUADAÑA
EL BARCELONI-TA
ME SUENA A MALA CAÑA

DIVERTIDO ATREVIDO
ME VEO CAMPEÓN
Y VOSOTROS CON SAÑA
YA SOLO PENSAIS EN LO VIVIDO

SE ACABÓ LA MONA
SE ACABÓ LA LATA
EST ES MOURINHO
ESTO ES LA LANA

penyabogarde ha dit...

Ostres madriles, quin estil més rar que tens com a poeta del poble, mira que mirem i que remirem, però això del a "cucaña" sona al "corro de la patata". Realment tens estil. L'estil "cine de barrio". Apuntem les teves arts i buscarem editor per publicar-les. Bon treball poètic.

MADRIDISTA EN MERCEDES ha dit...

LO VUESTRO ES DE CLÍNICA,

APAGO EL ORDENADOR Y ME MONTO EN EL MERCEDES.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

mecasum dena! madriles! Que vull que em portis dalt del Mercedes al Nou Camp.

Acceptes ser el xofer de la directiva de la Penya Bogarde?

cAP dE ha dit...

Les seccions arrasen:
Basquet: els millors d'Europa.
I ara Handbol... a la final.
Aviat la de hoquei... i anar fent.

Per cert i les seccions de Basquet del Madrid , i la de handbol i la de hoquei i la de , i la de....doncs... res de res: A ZERO.

MADRIDISTA PELO EN PECHO ha dit...

NO ME VENGAN CON MONSERGAS PARA MARIQUITAS CON BALÓN EN UNA CANASTA.

MOURINHO OS DEJARÁ CON EL CULITO AL AIRE.

Joan des de Llançà ha dit...

Amigots i amigotes de la Penys Bogarde:

s'ha de reconeixer que el senyor Florentino Pérez té una gran habilitat per distreure l'atenció quan no es parla dels seus negocis. Algú recorda la lliga blaugrana de fa quatre dies? algú parla d'Alcorcón? Algú recorda Lió?
Aquest talòs és l'encarnació de la perversió total i mira per on que porta un iman que magnetitza els més dolents de la galàxia: MouMouMou, Cristianet-Paquer i ell mateix, el botxí dels edificis, un paiot que només inverteix en futbol per fer calers. Però aquesta web recorda cada dia la felicitat blaugrana.

MADRIDISTA EN GLOBO ha dit...

ESTAIS PERDIDOS
MOU LO TIENE CLARO
UN CICLO LARGO Y BLANCO
A JODERSE BARCELONI-TA

Llançà ha dit...

madriles, el globus que et porta al cel, està perdent aire, viigla que pots prendre pupa