PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Winston
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


divendres, 7 de maig de 2010

L'ENIGMA DEL DOCTOR FLORENSTEINEL DOCTOR FLORENSTEIN
CONSTRUEIX UN ROBOT
ANOMENAT CR9


COP IL·LEGAL A LA LLIGA


UN ROBOT IL·LEGAL JUGA
A LA LLIGA PROFESSIONAL


UN INVENT MONSTRUÓS

OCUPA ELS CAMPS DE FUTBOL
AMB EL SUPORT DE TV3:
EL ROBOT CR9EL LABORATORI IL·LEGAL
DEL DOCTOR FLORENSTEIN.


Adquirida a preu de saldo, la Lliga i el món pertanyen integralment al magnat Pérez. El villarato, TV3, els Soprano, la fundació Samaranch i el Real Club Deportivo Español, han unit els seus esforços en una corporació totalitària al servei del Real Madrid. Màquines transmutadores, negocis, maletes i, la darrera adquisició d'un robot de nom CR9. El cas del robot CR9 és de jutjat de guàrdia. No hi ha cap capítol del reglament futbolistic de la FIFA que permeti substituïr jugadors per robots.


CR9 és una criatura animada impulsada per control remot des del despatx del doctor Florenstein. Això és il·legal! I TV3 s'ha convertir en la pantalla de l'ordinador del doctor Florenstein. La trampa és total.

Sevilla, però, és terra de la Macarena i aquesta verge és col·lega de la nostra Moreneta. El recurs espiritual és la solució definitiva davant les il·legalitats robòtiques de Florenstein.


Toca Moreneta ("Rosa d'abril...") i toca Macarena (" que es cosa buena").

VERGES SÍ, ROBOTS NO!7 comentaris:

Joan ha dit...

ara està tot més clar

Joan ha dit...

ara està tot més clar

des de CUBA amb estimació ha dit...

insuperable treball d'investigació bogardenca

JUEZ GARZÓN ha dit...

Con estas pruebas ustedes tienen todo el material necesario para llevar ante los tribunales el caso Florenstein. Me puedo ofrecer para esta causa pero me lo prohibirán los de siempre debido a mi sentimiento Culé

Juez Garzón

Joan Estruch ha dit...

bonisssimmmmmmmmmmm!!!!!
bonissssssssimmmmmmmmmm!!!!!!
bo bo bo bo bo bonissim!!!!!!!!!!!!!!!!!

penyabogarde ha dit...

manipular els textos dels altres i fer veure que pertanyen a un altre és una cosa poc fiable. Aquest blog és una broma i no preten ser una tribuna destinada a tractar temes seriosos. Visca el Barça!

Anònim ha dit...

Welcome to Christianlouboutinmy.com,the summer is coming,what are you waiting for,just come and go shopping,here are our featured and best-seller christian louboutin products:chanel shoes chanel shoes jimmy choo jimmy choo manolo blahnik manolo blahnik louis vuitton shoes louis vuitton shoes Tory Burch Shoes and so on.