PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dissabte, 6 de març del 2010

EL COMPLOT DE LES MALETES

El nostre gendarme Louis ha descobert la trama. Els maletins del florentinato estan per tot arreu i això supera les previsions. Arbitres, periodistes, jugadors, estaments, organismes internacionals, esglesies, fundacions, constructores...tot està tocat per el florentinato.


Ja ho diu el nostre gendarme. No és tracta d'una maleta. Una, dues, tres...moltes maletes! Un complot de dimensions infinites! S'escampa l'escandol financer!

Nota: Observeu la fotografia de l'angle superior de l'esquerra d'aquest cartell. Mireu quina escena: De Funes s'enfronta amb un xicot vestit de blanc. Es tracta de l'instant precís en que De Funes bloqueja Guti. Impresionant De Funes!


Per molt que recordem Alcorcón, la premsa calla.




El més greu és que les maletes han arribat a TV3. El diner blanc circula com la pòlvora. Una maleta, dues maletes, tres maletes.... qui aturarà aquest escàndol? El complot de les maletes tot just comença.


Meravellosa fotografia en que l'home de la gabardina (un espia del florentinato) és interceptat per l'agent De Funes amb la maleta destinada a TV3...Una prova definitiva del complot de les maletes, una petita part de l'escàndol del florentinato.


Estem assistint a la cruel mutació de l'espai audiovisual del nostre país. Florentino Pérez mana arreu i és el nou responsable de TV3. El "florentinato" és aquest sistema de dominació social i econòmica que s'esten per tots els indrets. El florentinato s'ha proposat aconseguir un poder infinit i a tota costa. Perdudes les possibilitats madridistes a la copa del Reietó (recordarem cada dia de les nostres vides el 4-0 alcorconenc), ara ha arribat el moment de destrossar la televisió pública catalana. Pérez no perdona. Aprofitant el poc nivell periodistic dels xicots de TV3, la jugada magistral del florentinato és senzilla: Transmetre partits del Madrid a la tele catalana i de manera sistemàtica.



Prèviament, aquests partits han estat treballats a la cuina. La cuina prèvia és el moment clau en que els maletins circulen a velocitat infernal. Maletins per arbitres, maletins per futbolistes rivals, maletins per recullidors de pilotes i...maletins per la premsa! Amb aquests precedents la comèdia bufa de la temporada 2009-2010 està servida.


Ens consta que els maletins han arribat a l'Unió Europea, al Pentagon i al comitè central del partit comunista xinès. El Madrid ha dissenyat una temporada a la justa mesura dels interesos financers del florentinato. La final europea del Bernabeu és el punt de mira i qualsevol moviment del Pérez està calculat. Quantes tonelades d'euros rebran els jugadors de l'Olympique Lyonais el proper dimecres? I, el més greu....

què està passant a TV3?


Acte seguit fem pública la carta de la Penya Bogarde a TV3.


SENYORA MÒNICA TERRIBES, DIRECTORA GENERAL DE TV3:


SI VOSTÈ NO FOT FORA DE LA TELE A LA PARELLA BERNAT SOLER & PICHI ALONSO, ENS ADREÇAREM A LES NACIONS UNIDES PER TAL DE SER ESCOLTATS O, DIRECTAMENT, ENS DESENXUFAREM DE LA SEVA TELEVISIÓ. LA TRANSMISSIÓ DEL MADRID-SEVILLA HA ESTA DELICTIVA. ÉS IMPRESCINDIBLE CLAUSURAR TV3. ABSOLUTAMENT NECESSARI I EN BENEFICI DE TOTA L'ESPÈCIE HUMANA.



AVUI HA ESTAT LA NIT DEL MÉS BRUTAL I SINISTRE "FLORENTINATO". CRUELTAT I ESTAFA. EL BARÇA HA FET EL MILLOR FUTBOL DEL MÓN I ELS MALETINS DE FLORENTINO HAN PORTAT GUARDIOLA A LA GRADA, HAN DROGAT A PUYOL FINS QUEDAR NOQUEJAT I CONFÚS, PERDENT LA NOCIÓ DE QUINA PORTERIA ERA LA SEVA.
PERÒ EL MÉS GREU HA ESTAT LA FLORENTINADA A TV3. LA TELEVISIÓ DE CATALUNYA ÉS UNA VERGONYA NACIONAL.

MAI MÉS TV3! AQUESTA TELEVISIÓ S'HA CONVERTIT EN LA CORRETJA DE TRANSMISSIÓ DEL FLORENTINATO A CATALUNYA.


ATENTAMENT.

La Comissió de Comunicació i Mitjans Audiovisuals de la Penya Barcelonista Winston Bogarde de Premià de Mar

I ARA, UN CONSELL, COMPREU URGENMENT ELS NOSTRES PRODUCTES ABANS QUE ENS ELS XUCLI FLORENTINO PÉREZ... VISITEU LA NOSTRA BOTIGA A L'ADREÇA:

http://www.botigapenyabogarde.blogspot.com

35 comentaris:

MADRIDISTA DE LA HOSTIA ha dit...

¿HAY ALGUIEN AHÍ?

MUY BUENOS DÍAS A TODOS.

ANTE TODO ME SIENTO COMO EL SALVADOR DE TODO EL SECTOR PESQUERO DEL MEDITERRANEO YA QUE HE CONVERTIDO MI CASA EN UNA MESA PERPETUA DE BUEN PESCADO. LOS CAMARONES SE AGOTAN A RAUDALES Y MIS OREJAS EXTRAEN BERBERECHOS.

MÁS COSAS.
POR FIN SE CONSUMÓ EL FRACASO DEL BARCELONI-TA. SU ENTRENADOR EXPULSADO DEMUESTRA QUE EL TAL GUARDIOLA PIERDE LOS PAPELES CON SUMA FACILIDAD Y QUE ESO SE NOTA. DE ENTRADA ESE GUARDIOLA ES UN MALEDUCADO Y SI IMAGEN INTOCABLE YA NO CUELA. PARA BUEN CABALLERO, DON PELLEGRINI.

MÁS COSAS.
LO DEL MADRID ANTE EL SEVILLA ES DE HONORIS CAUSA. UN FUTBOL ACOJONANTE LLENO DE DETALLES DE SABIDURÍA, FUERZA, DECISIÓN, GENIALIDAD Y DEPORTE: DE-POR-TE.

MÁS COSAS.
EL SEÑOR DEL BALÓN SE LLAMA CRISITIANO RONALDO. ES ALUCINANTE. JAMÁS SE JA VISTO UN JUGADOR DE LA RAPIDEZ, ESTILO, FUERZA, RESOLUCIÓN E INTIMIDACIÓN DE ESTE FENÓMENO DE OTRA GALAXIA. EL MEJOR DE TODOS LOS TIEMPOS.

Y AHORA, VAMOS AL GRANO.
VUESTRO COMPLOT Y VUESTRA FANTASÍA DE LOS MALETINES ES ENFERMIZA. CUANDO EL NAUFRAGIO DEL BARCELONI-TA ES ENORME, SOLO FALTA QUE SE DEN ESTAS FANTASÍAS Y ARGUMENTOS FALACES DE MAL PERDEDOR.

A VER, DEJADME QUE ERUCTE UN MOMENTO, CRASKKK CROJJJJ , PERDONEN USTEDES... TENÍA UN CAMARÓN COLAPSADO EN EL CUELLO Y AHORA YA RESBALA HACIA EL VIENTRE....

PERO MIRAD QUE LLEGO A SER MEGA-FELIZ.


SE ACABÓ EL BARCELONI-TA

SE ACABÓ


PONED LA OREJA Y EL OIDO, ESCUCHAD:

MKMAMKMAKMAGMAL COLMILLAZO AL BOQUERÓN

GLU GLU GLU GLU SORBITO DE JEREZ

KGKGKGKGKGKGKG MASCANDO CAMARÓN

GLU GLU GLU GLU SORBITO DE FINO


CAMPEONES OE OE OE OE OE

POR FIN SE DESCUBRE LA MISERIA DE GUARDIOLI-TA.

UN BOCAZAS COMO MOURINHO, UN NIÑATO CHULO CASTIGADO POR BOCAS.

LA TRISTE ESTAMPA DEL NIÑO MIMADO GUARDIOLI-TA. AHÍ EN LO ALTO DE LA GRADA MASCANDO CHICLE.

LE TENÍA GANAS A ESTE CHULO DE SAMPEDOR.

AJOS COME, POR BOCAZAS

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

madriles, limita els teus excesos gastrics...i llegeix el complot que hem descrit i que tot està molt clar.

SECRETARI ANTIMADRIDISTA ha dit...

realment aquest xavalet madridista està molt malament , però també es mereix uns dies d'il.lusió abans no arribi al seu estadi l'Olympique de Lió i després el Barça. El pobre noi ja fa temps que suporta moltes decepcions i com que ell en el fons ja sap que el seu equip mai de la vida podrà igualar el rècord establert pel Barça ( i,posiblement ,cap més equip del món) només es pot limitar a repetir les mateixes tonteries dia rera dia , jo el deixo pel que realment és, un trist i maleducat madridista.

I ara m'en vaig a sopar ...

Presidència ha dit...

Proposta:

quan el proper dimecres quedi elliminat de la champions el real madrid.

trobada popular amb cava al Porxo de la Lió.

Lioneses a manta.

PRESIDÈNCIA

SECRETARI CATXONDU ha dit...

!!! FET !!! JO M'APUNTO ...

MADRIDISTA CON RETROVISOR ha dit...

VEO VEO, VEO UN LIDER Y UN SEGUNDÓN
VEO VEO, VEO UN EQUIPAZO Y UN PERDEDOR
VEO VEO, VEO UN CABALLERO ENTRENADOR
VEO VEO, VEO UN ENTRENADOR EXPULSADO
VEO VEO, VEO UN MANOJO DE TROFEOS BLANCOS
VEO VEO, VEO UNA CRISIS TOTAL EN OTRO CLUB
VEO VEO, VEO UN CLUB GRANDE Y BLANCO
VEO VEO, VEO UN SIGLO DE GLORIA BLANCA
VEO VEO, VEO UN FUNERAL AZULGRANI-TA
VEO VEO
VEO
VEO EL TEBEO
QUE TE VEO EN EL TEBEO
DUELE MUCHO ¿A QUÉ DUELE?
DUELE DUELE, DUELE EL CULITO AUSONIA
DUELE MI NIÑO, ESCUECE EL CULITO
POLVOS TALCO PARA EL NIÑO
DUELE DUELE, CULÍN CULÍN

EL BARCELONI-TA ESTÁ QUE DUELE

VEO VEO, VEO RABIA RABIÑA
RABIA RABIÑA MUERDE LA PIÑA
RABIA RABIÓN COME CAMARÓN

FELIZ SEMANA MAJETES.
VEO VEO VEO CHAMPIONS

PERO ... ¡¡¡¡LO QUE SON LAS COSAS!!!!
ME ACUERDO DE VUESTROS RETROVISORES
JAJAJAJAJAJA
GRACIAS POR LA IDEA, PUES AHORA MI
CADILLAC BLANCO LLEVA UN RETROVISOR MÁS GANSO QUE EL ESPEJO DEL CAMERINO DE PENÉLOPE CRUZ

asturies asturies puxa ha dit...

Puxa asturies
quini
luis enrique
abelardo

tranquils amics
si voleu un consell:
passeu de tot i celebrem
amb sidra la derrota del madriz a la champions

equipu derrotadu.

puxa

Anònim ha dit...

lioneses per tot arreu

Joan Estruch ha dit...

madridista, humor franquista amb el "veo veo"

ja ho vaig dir l'altre dia i es confirma

MADRIDISTA PROTESTA ha dit...

SEÑORITO ESTRUCH:
YO NO SOY FRANQUISTA,¿VALE?
RETIRE ESE INSULTO A LAS VOZ DE ¡YA!

marca ha dit...

Guardiola mal caracter , mal jugador y entrenador maleducado:

ES LA QUINTA ROJA COMO ENTRENADOR Y YA VIO OCHO DE JUGADOR
Guardiola, al asistente: "Pitas todo al revés, no te enteras de nada"

* Antes ya tuvo que ver el partido desde la grada ante Osasuna en Liga, Bayern en Champions y dos veces en el filial

EMILIO CONTRERAS/Madrid 06/03/10 - 23:56.


Pep Guardiola ha sido expulsado por Clos Gómez tras protestar un posible penalti a Messi que no lo fue en el minuto 27. Es la segunda vez que el técnico del Barça ve la cartulina roja en la competición liguera como técnico del primer equipo después de que ya lo hiciera en el Barça-Osasuna del año pasado por expulsar a Muniesa.

El entrenador azulgrana se marchó protestando al cuarto árbitro y se situó en la grada para ver lo que restaba de partido.

En el acta, Clos Gómez refleja lo siguiente: "En el minuto 27, Guardiola abandonó el área técnica, desplazándose hasta el asistente y acercando su cara a escasos centímetros de éste, a la vez que le gritaba con los brazos en alto: "Pitas todo al revés, no te enteras de nada".

Con esta roja ya son cinco las expulsiones que acumula Guardiola en su carrera deportiva. Las dos primeras fueron en el Barça B y con el mismo rival enfrente, el Manlleu. Por este motivo, el Comité de Competición le castigó en la segunda ocasión con dos partidos de suspensión al ser reincidente.

La primera vez que Guardiola vio el camino de los vestuarios antes de tiempo como entrenador del Barça fue el año pasado en el partido de Champions ante el Bayern. Howard Webb le expulsó por sus airadas protestas y la UEFA le sancionó con un partido. Luego, vio la roja en Liga ante Osasuna por protestar airadamente la expulsión del canterano Muniesa en el Camp Nou.

Guardiola es el jugador de la historia del Barça que más expulsiones acumula: ocho en total. Por tanto, ya han sido 13 las ocasiones en las que Pep ha visto la cartulina roja como azulgrana.

Lo Pipita ha dit...

hola fanatics, el detall del MARCA és cosa meva. Lo Pipita no perdona. Madrid campió i Lleida té més merengues del que vosaltres penseu.
Xavos!

De Leida vindràn que la casa et fotràn ha dit...

Per quatre xavos comprarieu fins i tot les porteries.
Per quatre xavos voleu , tan si com no guanyar una lliga, la xampinyons i el que faci falta.
Però per quatre xavos no teniu ni cantera.
¿Quans de la casa juguen al vostre equip internacional-ita que heu comprat per quatre xavos?

A mi el que digui Marca me la repampimfla com tota la caspa mediática que, després de la sequera i l'enveja mortal que heu patit, ara te un pseudo'orgasme i acabará amb coitus interruptus.
¿Quant titols heu guanyat enguany? ¡¡¡ però si encara esteu netejant-vos les ulleres de guenyo després del clatellot que us hem fotut la darrera temporada!!!

Mireu, nossaltres ja tenim la feina feta. No necesitem res més, ara disfrutem amb les vostres dèries, patiment i enveja.

Per cert, a Lleida hi han tans seguidors madridistes com calamars a la romana a l'estany de Naorte.

Et cal una terapia de grup, però em sembla que per torbar amb qui desfogar-te tindràs d'anar a Baqueira a trobarte amb el Borbó.

De Lleida... ha dit...

De Lleida evidentment, Que lo de Leida va per aquest xocotot despistat del pitita.

MADRIDISTA JUSTICIERO ha dit...

Guardiola es el jugador de la historia del Barça que más expulsiones acumula: ocho en total. Por tanto, ya han sido 13 las ocasiones en las que Pep ha visto la cartulina roja como azulgrana.

MARCA


ESTA ES LA CATADURA MORAL DEL ANTIPÁTICO GUARDIOLA QUE NOS LO VENDEN COMO UN PERFECTO Y ES OTRO MOURINHO MALHUMORADO Y FISGÓN.

QUE LO SANCIONEN PARA SIEMPRE...ES UN PROVOCADOR NATO MIMADO POR LA PRENSA

MADRIDISTA NEVADO ha dit...

ME DICEN POR TELÉFONO QUE ESTÀ NEVANDO EN TODA CATALUNYA.

¿SABEIS DE QUE COLOR ES LA NIEVE?
DEL COLOR DE LOS CAMPEONES, JAJAJAJA...

BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA
BLANCA

penyabogarde ha dit...

la pell de pipa és negra

Joan Balcells ha dit...

el barça és una màquina de treure neu...tenim foc a les sabates!

MADRIDISTA EN TRINEO ha dit...

CATALUNYA AMANECE DE BLANCO

LO LEO EN INTERNET DESDE MI CASA Y ME VIENEN GANAS DE REGRESAR AL NOSTÁLGICO MARESME BLANCO

UN BLANCO PERFECTO

foc ha dit...

el nostre Guardiola està fonent tota la neu amb la torxa blaugrana

NOTICIAS BLANCAS ha dit...

Se complica el temporal de nieve en Cataluña
Se suspende la circulación de trenes de media distancia y el servicio de autobuses urbanos en Barcelona. Tres líneas de los trenes de Cercanías de la provincia están interrumpidas. Miles de camiones estaban retenidos en La Junquera (Girona) poco después de mediodía

CATALUNYA BLANCA ha dit...

Catalunya se colapsa por el temporal de nieve, que llega a Barcelona

Al menos 200.000 abonados se quedan sin luz en la zona de Girona | La Generalitat pide que no se circule ni se realicen actividades en el exterior | El temporal deja grosores de más de 60 centímetros de nieve en el interior y olas de 7,4 metros

SOCORRO BLANCO ha dit...

4 Choza de nieve(s) para buscar un alquiler de Choza de nieve de vacaciones en Cataluña
Location & Vacances le propone 4 anuncios de alquiler de Choza de nieve en Cataluña (Choza de nieve de particulares y Choza de nieve de profesionales).
Aquí tiene ofertas a buen precio para encontrar el alquiler de Choza de nieve de vacaciones en Cataluña según sus criterios. Vacaciones deportivas, activas o relajantes en Cataluña, con el alquiler de Choza de nieve en la región de Cataluña tendrá la libertad de poder elegir.


Alquiler de Choza de nieve para 4 personas en Tossa de Mar (Girona)
Se alquila Choza de nieve para 4 personas en Tossa de Mar

Tossa de Mar, Espana, Girona
Choza de nieve, 4 personas
Un estuche entre mar y tal montaña, sería la divisa de Tossa, pueblo típicamente mediterráneo de Cataluña con determinación vuelto hacia la recepción de los veraneantes que buscan la calma y el...

WIKIPEDIA BLANCA ha dit...

Blanco
De Wikipedia, la enciclopedia libre
Saltar a navegación, búsqueda

Blanco puede referirse a:

* Blanco (color), combinación de todos los colores del espectro visible;
* Blanco (persona), término usado para designar a grupos étnicos de ascendencia europea;

Contenido
[ocultar]

* 1 Divisiones administrativas
* 2 Apellido
* 3 Política
* 4 Física
* 5 Deportes
* 6 Cine
* 7 Véase también
* 8 Enlaces externos

Divisiones administrativas [editar]

* Blancos, municipio de la provincia de Orense en Galicia, España;

Apellido [editar]

* Blanco, apellido:
* Abreviatura científica para el botánico Francisco Manuel Blanco.

Desambiguaciones de nombre y apellido

* Alberto Blanco
* Andrés Blanco
* Antonio Blanco
* Carlos Blanco
* David Blanco
* Eduardo Blanco
* Francisco Blanco



* Guillermo Blanco
* Hugo Blanco
* Jaime Blanco
* José Blanco
* José María Blanco
* Juan Blanco
* Juan Carlos Blanco



* Luis Blanco
* Manuel Blanco
* Miguel Blanco
* Roberto Blanco
* Rufino Blanco
* Santiago Blanco
* Sergio Blanco

Política [editar]

* Movimiento Blanco, fuerzas reaccionarias de la Guerra Civil Rusa en oposición con el Ejército Rojo.
* Voto en blanco, un tipo de voto.

Física [editar]

* Ruido blanco, una señal con forma de onda aleatoria.

Deportes [editar]

* Tiro al blanco

CIENCIA BLANCA ha dit...

1. ¿Por qué la nieve es blanca?
Parece una pregunta extraña, aunque también lo parecía '¿Por qué el cielo es azul?'.
Sabemos que la nieve es agua congelada, igual que lo es el hielo. ¿Qué hace que uno sea transparente y la otra blanca?.La nieve está formada por cristales de hielo de hermosas formas hexagonales, si la vemos con algunos aumentos.
La cuestión es que entre esos cristales hay aire. Esas zonas con aire difunden la luz, aunque su tamaño es suficientemente grande para que no se aprecie selección cromática. Por eso la luz difundida se ve blanca.Es un efecto parecido al que provocan las minúsculas gotas de agua en las nubes, que hace que se vean también blancas.
Así que la luz blanca que vemos proviene de la dispersión que produce el aire entre los cristales de la nieve.
Y, ¿qué pasa con los osos polares?... Pues asómbrense, su pelo tampoco es blanco.
Su pelo es transparente, pero hueco. En su interior hay aire que difunde la luz como lo hace la nieve, y así se mimetizan.

MADRIDISTA CORTÉS ha dit...

ME LO ESTOY PASANDO EN GRANDE, LIDERES, SUPER BUENOS, CATALUNYA EN BLANCO Y AHORA ME ZAMPO UN BOCATA DE QUESO BLANCO Y ME VOY A PASEAR POR LA PLAYA PENSANDO EN MI LEJANA CATALUNYA BLANCA

GRACIAS

puxa puxa asturies ! ha dit...

puxa asturies
abelardo
luis enrique
quini

no feu cas del madridisa

molinón i nou camp units

Joan Estruch ha dit...

La neu de Caldetes ja s'ha fos o sigui que el foc culé va bé

presidència ha dit...

a Mataró també avança el foc del Barça

Anònim ha dit...

el dia presenta tots els colors i el blanc s'està desfen

el gato del monte ha dit...

pues no veas que en Montgat no queda no un palmo de blanco

visca el barça

KaliKenyo ha dit...

El blanc no existeix, es tan sols un (d)efecte visual.

PRESIDÈNCIA ha dit...

a petició d'un usuari s'ha demanat censurar el madridista, no ho farem, es retrata ell solet...demà tots al porxo de la Lió.

Anònim ha dit...

Avui tots al porxo de la lió!

KakájajaliKenyo ha dit...

JIJIJIJIJI
JOJOJOJO JUAJUAJUAJUA
YUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.
LIÓ OHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOH.
JIJIJIJIJIJIJIJIJIJIJIJIJIJIJIJIJIJIJIJIJIJIJIJIJIJIJIJIJIJI.
ORGASSSSSSSSSSSSSMMME SIDERALLLLLLLLLLLLLLLLLLL
QUIN SIDRALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
JA JE JI JA JU TURURÚ
TURURÚ
TURURÚ
TURURÚ
TURURÚ
TURURÚ
TURURÚ
TURURÚ
TURURÚ
TURURÚ
TURURÚ
TURURÚ
TURURÚ
TURURÚ
TURURÚ
TURURÚ
TURURÚ
TURURÚ
TURURÚ
TURURÚ
TURURÚ