PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dissabte, 6 de febrer del 2010

CAMPIONS SENSE PASSADÍS

Avui volem fer un reconeixement a la noble tasca detectivesca de l'agent 86. MAXWELL SMART. Aquest futbolista-detectiu està en plena forma. En una setmana ha treballat doble. Amb el gendarme Abidal a l'infermeria, el cas Piqué, el pobre Alves... i aqui tenim l'agent fent la feina defensiva, entrenant de dia i investigant de nit.
Mostrem el seu arsenal. Amb aquestes eines ha descobert el complot madridista denominat Villarato. A la foto superior, la biblioteca falsa que amaga el seu refugi termonuclear.

Imatge de les sabates nocturnes de Maxwell. El defensa detectiu.

La "pitillera" màgica de l'agent Maxwell !

Complements d'oficina a la taula de treball del sagaç Maxwell.

Vista lateral i inferior de la "sabatafònica". L'arma secreta més preuada del nostre crack!


Heus aquí la màquina fotogràfica més original de tots els temps. Just darrere de l'americana, el nostre agent retrata Villar i Florentino amb un senzill gest de descordar el botó superior de la jaqueta.


DARRERA HORA.

L'AGENT MAXWELL SMART HA DESCOBERT EL COMPLOT, LA GRAN ESTAFA BLANCA QUE ENS ESTAN ENTAFORANT AMB MALES MANERES I TOTS ELS DETALLS DEL QUE ANOMENEM: LA DIMENSIÓ OCULTA DEL CAS "VILLARATO"


La Penya Bogarde treballa de nit i de dia. La situació era insostenible. Rumors, premsa enemiga, tonteries. Per tal de saber a fons què és això del Villarato, hem encarregar al nostre agent Maxwell Smart el treball de fer una bona investigació. La sagacitat del superagent 86 ha estat expeditiva i heus aquí les proves. El Villarato no és més que un pacte estret entre Ángel M. Villar -el jefe de la Lliga- i el pesat del Florentino. Res de nou. Per tant, ens toca felicitar Maxwell Smart i reconeixer que tot això de la premsa enemiga és un merder per desviar el pecat original: L'enveja és la raó de ser del Real Madrid.

Gràcies Maxwell.
Passa per caixa.
La fotografia és definitiva i indiscutible.
Ja sabem el que és el Villarato.


Som campions i no ens fan el passadís. Inexplicable. El Barça ja fa dies i dies que ha guanyat la lliga i no hi ha manera que ens respectin. Partit que passa, passadís que ens manca. Maleducats!

Anem per feina: L'equip blaugrana, magistralment inspirat per l'absent Monsieur Henry, segueix clavant la temporada en forma de victòries infinites. No perdem mai! Tornem al tema Henry. El gran secret del Barça resideix en el factor Henry.



L'emperador del futbol, Henry, sap jugar amb pilota, sense pilota i amb tota mena de recursos. Avui ha il·luminat el bon futbol amb el seu alè des de fora del camp. Recursos infinits per aquesta màquina de felicitat que ha derrotat al Getafe -filial del Madrid- amb menys gols dels merescuts. Seguim fent història i aquesta gendarmeria virtuosa no deixa d'impresionar dia rera dia. Però, siguem seriosos, i recordem una norma bàsica del fair play: Al campió li cal un passadís.


Canviem d'escenari. A can Tongo la cosa ja té delicte. El Real Madrid és una conxorxa arbitral i maletinesca de mil parell de nassos.


Avui el tongo ha estat de manual. El Real Madrid ha pseudo-disputat un partit amb un pseudo-rival que mai ha estat adversari. L'Espanyol és una protesi blanca enxufada a la calculadora del temible Florentino. Tongo sideral al Bernabeu.

33 comentaris:

KaliKenyo ha dit...

Després d'uns dies d'absència torno a ser aquí.
I per no perdre el temps tornaré on ho vaig deixar.
Al mateix punt.
Posem fil a l'agulla....

Hola, madridista !!!
És admirable la ternura i respete que desplegues!!.
Doncs mira, amb la mateixa ternura i el mateix respecte aquesta es la meva opinió del teu estimat Cristiano:
Xulo,
Prepotent,
Egoista,
Avariciós,
Figaflor,
Malperdedor,
Insolidari,
Narcisista,
Violent,
Pesetero,
Mentider,
Fals,
Comediant,
Traidor,
Mafios (es un protegit dels mitjans de comunicació casposos)
Es posa brillantina i no te minina.

I més i mes i més...

"Lo digo con ternura y respeto. Y como siempre con cariño"

Apa, Santornem'hi

MADRIDISTA CULTO ha dit...

POR FAVOR AMIGOS.
POR FAVOR. RESPETAD Y SEREIS RESPETADOS.
EL VILLARDIZIDO ES DE JUZGADO DE GUARDIA.
ARBITRAJES DE TALONARIO LAPORTI-TA.

POR CIERTO: GUARDIOLA ESTÁ DE UN PREPOTENTE EN LAS RUEDAS DE PRENSA QUE CADA VEZ SE PARECE MÁS A SCHUSTER- PARA QUE LUEGO DIGAN.

UNA CANCIÓN OS DEDICO:

"PASA MANO PASA GUANTE
DON QUIJOTE Y ROCINANTE
PASA BRAZO PASA PIERNA
LOPE DE VEGA ANDANTE
PASA DEDO PASA UÑA
MIGUEL DE CERVANTES
PASA HUESO PASA TENDÓN
EL TEATRO DE CALDERÓN"

ESO ERA DE MI COLEGIO

Sisascau d'Olivella ha dit...

L'enveja va transformant, perquè no deixa de ser aquell desig per allò que no és teu o que no tens, un desig que pot acabar derivant en una mena de fel que s'acumula dins i no s'elimina, i aquesta amargor esdevé l'autèntica imatge deformada que pot anar desfigurante. Em fas pensar en el retrat de Dorian Gray de l'Oscar Wilde, en el quadre que amagava la seva autèntica cara, l'enveja, la dolenta principalment, acaba sent aquest quadre que ni el propi Dorian gosava mirar per l'horror que li causava...

Joan Estruch ha dit...

He de reconeixer que la cançoneta del madridista m'ha posat tendre...és com anar als Escolapis i aprendre literatura espanyola en els temps de l'extraperlo.

També he de reconeixer una altra cosa: la senyoreta rossa que està amb Titi Henry m'agrada. Crec que li demanaré la mà. Mireu per on! M'he enamorat aquesta nit d'un rostre que em posa dolç!

IU IU IU el barça està viu ha dit...

Quins colors portem al cor
aquests bogardistes, els del Barça amb orgull anant per l'autopista.

Aquest any ha serà fantàstic
els Bogarde també,
i el Madrid amb cara de fàstic
diu que juga bé.

La lliga aquest any és nostre
la copa d’Europa també,
i el Madriles menjant peixito i
fins l’any que ve.

La penya Bogarde és la millor
defensant el nostre equip,
i la conya primer de tot
que sense conya falta de tot.

Madrilenys ho teniu negre
si voleu veure futbol,
al Bernabeu és un pesebre
i aneu tots al camp nou.

El mon és Bogardista
al veure aquest gran blog,
el mon és barcelonista
per veure bon futbol

Tenim un Barça Campió
tenim un blog que emociona
tenim una penya campiona i
jo me'n vaig a dormir amb l'amfitriona.(La Monica B.)

CAMÍ RAL ha dit...

però ho fem avançant per l'autopista gratuïta, que consti!

MADRIDISTA BESADOR ha dit...

LO DEL VILLARATO Y DE SU VILLARICIDO ES DE UN CLARO QUE NI LA LUNA LLENA EN PLENO FIRMAMENTO. NO TE JODE.
MIRA QUE LE DOY AL YOUTUBE Y VEO UN BARCELONI-TA TOTALMENTE METIDO EN EL VILLARATO. Y ME PARECE OPORTUNO REPETIR QUE LO DE GUARDIOLI-TA YA EMPIEZA A OLER A CHAMUSQUINA.
GUARDIOLI-TA, EL MUY MODOSITO AL QUE NADIE CRITICA, SE PASA UN PUEBLO Y MEDIO ANTE LOS MICROFONOS, CHULEA Y MENEA PREPOTENCIA A LO BRUTO.

ME VOY A POR UNOS CAMARONES PUES ESTO SE PONE DE MALAS OLORES.

¿QUÉ TAL OS SIENTA POR ALLÍ ARRIBOTA EN PREMIÁ DE MAR CON EL FRÍO Y LA LLUVIA?

UN BESO, VILLARINES.

Goliath Mega Culer ha dit...

Hola gent maca!
Em dic Pau, però em diuen Goliath. Soc motorista, soc barcelonista i navego per internet de manera malaltissa. Algun defecte tindré, vaja. Però navegant i navegant em surt aquesta pàgina del Bogarde i em perso llegint i llegint i llegint i veig que estic dins d'un museu del bon humor i del merder tafaner del millor del millor.
Fins i tot estan les escopinades del madridisme. I em pregunto: i què?

Llegeixo i ric molt.
Però no em sabré estar de fotre canya de canguel·lo a aquest madridista trenca llaunes i boicotejador...petons, abraçades i molt cinisme el d'aquest madridista que en vol crucifixar cada dia que passa en el camí del títol. Petons, abraçade i una punyalada a l'esquena. Com correspon als botxins de la carn fresca.

Seguiré venint, xal·leu apallones de sang culé.

en Pau "Goliath"

MARGA BOSCH I EL SEU VERB ha dit...

MOLA TOT

SECRETARI AL SEU SERVEI ha dit...

Sr.GOLIATH MEGA CULER sigui benvingut a la Casa Gran del Bogardisme i apuntis a la disbauxa eterna d'aquest blog , per cert li recomano que entri a la botiga de la penya , només cal que cliki aquesta adreça
http://www.botigapenyabogarde.blogspot.com

per cert, el madridista pateix de "barcelonitis crònica" i pensi que es tracta d'una malaltia incurable , el pobre noi no té remeï .........

penyabogarde ha dit...

Per la present m'adreço de manera educada al senyor Estruch per dir-li que la donzella que apareix al costat de Titi Henry ja està ocupada. Jo l'he vist abans que vostè.
Visca el Barça!

Presidència

penyabogarde ha dit...

Senyor Madridista,

no ho veig gaire clar tot això dels petons.


Visca el Barça!

MADRIDISTA BESA COMO QUIERE ha dit...

QUERIDO PRESIDENTE.
YA SABES QUE A ESTAS HORAS UNO NO ESTÁ COMO PARA SACIAR SU APETITO CON UNA INGESTA DE BOQUERONES SALTEADOS Y REGADOS DE BUEN FINO. PERO, PERO, ESTO QUE PLANTEAS DEL BESUQUEO ME ESTÁ MOSQUEANDO.
YO NO BESO BARCELONI-TAS. YO BESO AROMAS. BESO EN PLAN FIGURADO Y QUIEN LO QUIERA ENTENDER MEJOR PARA ÉL.
ES COMO EL CUENTO DE DON VENANCIO.
¿RECORDAIS?
EL CUENTO DE DON VENANCIO DICE MÁS O MENOS:

"andaba Don Venancio por el atajo que une Pinto y Valdemoro y de pronto se puso en medio de la senda un toro. El toro no miraba hacia ninguna dirección que no fuese la opuesta a Pinto y Valdemoro, ¿Hacia dónde miraba ese toro? Sencillo. Se puso en medio del camino y bloqueaba el paso mirando hacia la derecha. Luego unas moscas le movieron la cabecita y para evitar posiconarse ante Pinto o Valdemoro, la res saltó sobre si misma para reorientar la mirada a la izquierda"

DE ESO TRATA EL DESPISTE QUE ME LLEVAIS CON ESTA LIGA DE LOS APAÑOS.

NI CHICHA NI LIMONÁ. SOLO SALTOS DE TORO MAREADO.

POR LO MENOS UNO SE LAS INGENIA PARA PONER SALSA A VUESTRO ANUNCIADO FUNERAL DEPORTIVO.
RECORDAD LA FECHA DEL FIN DE VUESTRAS MAQUINACIONES E ILUSIONES. MIRAD EL CALENDARIO, LA TARDE DE AUTOS SERÁ EN EL ESTADIO SANTIAGO BERNABEU SITO EN CHAMARTÍN. MADRID.

Y AHORA VOLVEOS A LEER EL CUENTO DE DON VENANCIO Y EL TORO BIZCO.

OS AYUDARÁ A SER MÁS LISTOS.

ME VOY AL REFRIGERADOR A EXTRAER LA CAZALLA.
NO ES HORA DE APERITIVO. ES HORA DE MENEO. MAÑANA YA ESPERO LAS RESPUESTAS DE VUESTRA PEÑITA.

LO DICHO: BESOS PERO BESOS AL AIRE.
ESTO SE PONE DE VERBENA.

penyabogarde ha dit...

ui madriles, ui!

SECRETARI SECRET ha dit...

!!! magnífic treball del nostre superagent 86 !!!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Acabo de repassar el conte de Don Venancio i no entenc res, de res, de res i de res.
El Madriles està molt literari. Alta cultura !

Quina literatura més estranya !

Qui és l'autor d'aquest clàssic del desproposit ?

Algú pot informar.

sidral sideral ha dit...

Això de don Venancio és caspós

MADRIDISTA DE TAPEO ha dit...

LO DE DON VENANCIO ES MENOS CASPOSO DE LO QUE LOS LISTILLOS CREEN PUES SE TRATA DE SABIDURÍA DEL PUEBLO.

POR CIERTO, HOY LOS MEJILLONES ESTÁN DE MIEDO REGADOS CON FINO.

MAÑANA BOQUERONES.

asturies puxa puxa barça ha dit...

jo estic procurant entendre que vol dir això d'un toro enmig d'un carrer i no hi ha punyetera manera de lligar caps.

Por cierto que lo de Venancio me suena a los cuentos de mi abuelo de cuando de chiquirritín lo visitaba en Oviedo.


puxa asturies
luis enrique
quiniç

baaaaarça.

penyabogarde ha dit...

extraordinari dossier MAXWELL.
El millor fitxatge de l'era Guardiola. Per quatre bitllets hem fitxat un agent secret virtuós i un suplent d'or en temps d'infermeria plena i repartiment mafiós de tarjetes i expulsions.

Joan Balcells ha dit...

m'he quedat patidifuso amb tot aquest recull de prestacions detectivesques del nano aquest Maxwell. En Pep Guardiola quan fitxa, fitxa diamants i surten molt a compte

gos amb senyera ha dit...

kin kataleg d'espionatge més guapo

Anònim ha dit...

Informe secret.stop.
descobert Bogarde.stop
Bogarde fent de Sinatra.stop.
Bogarde és Dr.Bogarde
http://www.myspace.com/drbogarde

Maese Pérez el organista ha dit...

Brutal aquest desplegament de les andromines del Maxwell.
Brutal la lesió del Cyghyrinsjki o com es digui.

proposo al Maxwell que investigui el cas de la destrucció de defensors blaugranes. Entre expulsions i patades i relliscades, aqui tenim la neura del Florentino fent la seva trama terrofifica, posant materials lliscosos a la gespa de Reus com en el cas Abidal o repartint euros als arbitres per mostrar tarjetes bojes.
La lliga està gunayada però ja veig el truco.

el truco de l'eliminació fisica dels jugadors consisteix en que el barça hagi de retirar-se del campionat per quedar-se sense plantilla i no poder jugar. Ja en sap aquest Florentino.

Ens volen liquidar tota la plantilla amb metodes ocults.

MAXWELL: tens feina extra.

MADRIDISTA AL LORO ha dit...

AYER MEJILLONES, Y COMO YA OS AVANCÉ AYER, HOY BOQUERONES.
PERO ANTES DE SALIR AL BAR ME LEO ESTE BLOK Y ALUCINO CON VUESTRA TEORÍA DE LA CONSPIRACIÓN A LO "ACEBES + JIMÉNEZ LOSANTOS" PERO APLICADA AL REAL MADRID.

PENOSO.

LO DEL DON VENANCIO SE CUMPLE A RAJATABLA.

UN SALUDO A POCOS METROS DE LOS MEJORES BOQUERONES DEL MUNDO.

puxa puxa asturies ha dit...

Amigu madridista jo et recomano una sidra asturiana i un kilo de Cabrales.

puxa asturies
quini
luis enrique

Goliath ha dit...

florentino està embestint amb ràbia i ens lesiona els jugadors però la lliga està guanyada com molt bé dieu

Top Secret ha dit...

Informe Maxwell...: bit bit
XZXZXZXZ
Detectada confusió als poders mediàtics...
Poders esportius en plena efervescència...
Han confós Villar per Billar....
Interceptat missatge al despatx de Villar:
..."Hola Billy, soy Floren, mira de hecharnos una mano...jugada de Billar, no podemos solos con los barceloni-tas...tu castigas a unos cuantos y Doctor NO lesiona unos cuantos... defensa bajo cero... carambola perfecta...mientras te acusamos de simpatizante azulgrana...stop... no te preocupes...maletin a tope..."

Top Secret ha dit...

Informe Maxwell...: bit bit
XZXZXZXZ
Detectada confusió als poders mediàtics...
Poders esportius en plena efervescència...
Han confós Villar per Billar....
Interceptat missatge al despatx de Villar:
..."Hola Billy, soy Floren, mira de hecharnos una mano...jugada de Billar, no podemos solos con los barceloni-tas...tu castigas a unos cuantos y Doctor NO lesiona unos cuantos... defensa bajo cero... carambola perfecta...mientras te acusamos de simpatizante azulgrana...stop... no te preocupes...maletin a tope..."

MADRIDISTA PALEONTOLOGO ha dit...

OS ESTAIS MENEANDO UNA JUERGA BUENA, MERECE UNA APLAUSO PUES REIR ES BUENO Y SER FELIX ES UNA COSA SANA PERO QUE MUY SANA.
PERO ME PREGUNTO SI HACE FALTA MENTIR PARA REIR.
VUESTRO AGENTI-TO MAWELL COBRA UN SUELDAZO PARA DECIR LO QUE VOSOTROS QUEREIS QUE DIGA Y SANTAS PASCUAS O LO MISMO QUE DECIR QUE ESTO ES UN ROBO.
EL REAL MADRID NO CAERÁ EN EL CEBO.
EN EL CEBO.
EL CEBO.
CEBO.
CE.
BO.
BOGAR.
BOGARDE.
BOGARDECE.
BOGARDECEBO
BOGARDECE
BOGARDE
BOGAR
BO
CEBO
BO.

YA ME ENTENDEIS ¡¡¡¡¡¡ PRIMATES !!!!!!!

Rodolí ha dit...

Tot un poema visual...
¿D'en Bross? NO, d'algu que fa nosa.

Rodolí ha dit...

Tot un poema visual...
¿D'en Brossa? NO, d'algu que fa nosa.

(ara s'enten millor)

MADRIDISTA OSOMADROÑO ha dit...

O-3 ANTE EL JEREZ. MADRID A TOPE