PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 12 de novembre del 2007

CARTA OBERTA DEL PRESIDENT DE LA PENYA
































No podem estar cada setmana pendents d'un resultat advers o favorable. El nostre projecte és de futur. Una Penya que sigui Penya ha de fer pinya i projectar llur unitat com un estendart de companyonia i animació. Quan el club necessita ajut i propostes positives, la Penya ha de comprometre la seva condició barcelonista amb propostes. Fets i no paraules. La Penya, funciona si el president funciona. El president, quan medita en un angle de la sala de l'Amistat, ho fa per prendre mesures i proposar solucions. Heus aquí el que proposem: Un jove africà assegut a la falda de la mare i una mare que li ensenya a modelar la pilota. La Moreneta ens mostra el camí de la recuperació. Paciència, pedrera i coneixement de l'esfèrica. No passa res. Però, per si un cas, el president proposa a la Penya que la Penya proposi al Club més pedrera. Mireu la Moreneta, mireu-la i observeu el significat de la bona educació des de menuts. No passa res. Siguem seriosos a L'Amistat i a l'estadi. Fem pinya i no desviem els recursos: pedrera, pedagogia, sentiment, barcelonisme i projecte.Què opineu?

19 comentaris:

Anònim ha dit...

és l'eto'o la solució que ens porta la Moreneta?

Anònim ha dit...

ESTO SE ANIMA

Endora ha dit...

Anava pels revolts del Paral.lel de Barcelona quan...anaven perdent per 1-0 i veig que li alcen una vermella al Zambrotta. Dins del bar del C/ Cabanes els de la Penya d'aquest carrer del Poble Sec no piulaven com tampoc piulava el president de la Bogarde al racó de l'Amistat o enllà on fos tel.lúricament, mentalment..
Un consell: Sempre es potser un Rubianes en una altra vida! i en el cas de les dones; ptsssssss...me conformo con ser Pe, listita y amb un llistat...d'enveja!
I deixar el fanatisme futbolaire per petites ocasions. Bé de fet és el que fem, però sense ser ni la Pe ni el Rubianes...snnnif

penyabogarde ha dit...

som FANS, no som FANÀTICS, Sra.Endora!!!!

Endora ha dit...

Srta. no Sra., Sr. Bogarde. Però venint de vosté tot és un cumpliment.
O mademoiselle...

penyabogarde ha dit...

si guanyem l'alcoià, dimarts, tot arreglat, el club respira i la penya anima. El factor Moreneta pot ajudar, eto'o ja camina...

la penya necessitaun secretari fidel i compromés amb el projecte.

la penya necessita que l'especialista en confeccionar carnets torni a activar la màquina.

parlem-ne!

Anònim ha dit...

una manca de respecte a la Moreneta. El barcelonisme necessita gent noble. aquesta penya no està preparada per portar els colors ben amunt.

Anònim ha dit...

poden rodar caps

Anònim ha dit...

president no ens parlis de sentiment ni barcelonisme aixó ja ho tenim nosaltres, es veu que uns quants jugadors no saben el que és aixó , vas veure la cara dels seguidors del barça al camp del getafe ? d'aixó jo en dic una gran putada per aquests seguidors que si que tenen sentiment i barcelonisme i "vergonya" cosa que no es pot dir d'altres "acomodats" , al camp s'ha de sortir a jugar guanyis o perdis o empatis i sinó que s'en vagin a fer anuncis que d'aixó si que en saben alguns... visca la penya bogarde i el barça

Anònim ha dit...

Em sembla que som nosaltres els que tremolem, ens tremola tot.
El gran problema es la manca de fe i de bons botins.
Del primer, la Moreneta ens en pot donar. I com que no crec que l'Eto'o sigui solució (rodolí), ara mateix me’n vaig a resar i meditar.
Meditar com mediten els Monjos es el que us fa falta a mes de la meitat de vosaltres ... Però si es molt senzill...¡El problema es la marca de les botes!! i mes en concret del tacs . No “Haveu vist” que els pobres jugadors relliscaven ..?? no es broma, patinaven com sobre una pista de gel: ¡ renoveu els botins i escopiu a la closca pelada dels cretins!! ... i problema resolt. !!

Endora ha dit...

M'han xiuxiuejar que s'ha fet una reserva des de la secció tècnica del FC Barcelona d'unes 4 cel.les de 5 persones al monestir de la moreneta... Rikjaard aboga per fer una tancament de recul espiritual de l'equip. Sembla.

penyabogarde ha dit...

el resultat d'avui dimarts amb l'Alcoià (DE SEGONA B !!!!!) és decisiu.

Anònim ha dit...

no tinc cap incovenient en posar el càrrec de president de la penya a disposició dels socis. En parlem aviat.

Anònim ha dit...

no busqueu tres peus al gat.
aquest any tenim dos equips a primera: el barça i el valència.

banqueta tècnica del FC VALÈNCIA:

KOEMAN
BAKERO
BRUINS SLOT

Amb dos equips, títols segurs!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

el meu càrrec està a disposició dels socis. Que quedi clar.

Anònim ha dit...

President : com a secretari gral.de la penya vull que tothom sàpiga que públicament et demano,i crec que parlo en nom de tots els socis, que segueixis al front de la penya i tens el nostre total suport en aquests moments tant difícils que sé que tú, barcelonista de tot cor, pateixis de manera molt especial, ànims i sempre al teu costat

bo,bo,bo BOGARDE !!!!

Anònim ha dit...

Deberían instalar su sede social en mi club. Sería lugar de encuentro entre los aficionados y cierto sector de la plantilla.

Anònim ha dit...

fora madridistes d'aquest blog

Com sabeu vosaltres ha dit...

No són fanàtics? Apa, i aleshores els fan2n1a's amb qui compartim les nostres passions?