PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dijous, 8 de novembre del 2007

LA PENYA BOGARDE ENTRA A LA XARXA


Anem a pams. La Penya Bogarde és un referent indispensable del barcelonisme premianenc. Vam neixer gràcies a l'impuls de dos monstres del culerisme: Manel Egea i Enric Almar. Aquests dos liders van ordir la trama que avui ens fa forts. La penya ha entrat en escena amb barcelonisme trepidant i expansiu. Molts socis. Moltes nits de discusió, entrebancs, controvèrsia i afició. Els bogarderos, aparenment, ens dividim en funció de l'estat anímic dels membres que assisteixen als encontres televisats. Hem viscut I HEM GUANYAT una Champions i dues lligues, hem travessat un desert. Els orígens de la nostra penya són triomfals.
El regnat del primer president Manel Egea va precedir una travessa del desert a càrrec de l'Enric Almar. Aquest darrer senyor ha estat, però, el responsable de les nostres infrastructures i del patrimoni de la penya. Tenim Museu. Tenim Ambient. Tenim Penya. el nou president Àngel Pagès, de moment, incorpora les noves tecnologies al seu mandat. Tot està obert.
Ara toca anar directament a la conjuntura esportiva. Ahir la vam clavar davant dels Rangers, un equip que rep el suport d'una entusiasmada afició cervesera i estrident. Estem modelant un equip potent: les torres bessones (Abidal/Toure-YaYà) funcionen seguint el paradigma Bogarde. El paradigma Bogarde és senzill: força, alçada, intimidació i empenta.
Ja sabeu. Opineu i fem la penya més gran.

8 comentaris:

penyabogarde ha dit...

bo bo bo

Anònim ha dit...

Si no fos perquè m'he educat en el technicolor creuria que els colors del barça són el blanc i el negre, Touré-Yayá i Iniesta. Tota la resta és sobrer.
Este es uno...entonces.

Anònim ha dit...

ja en tinc ganes de veure els blancs patir l'alè de les torres bessones i la contundència del nostre equip!!!.
i ara una queixa: hem de demanar la millora de les nostres instal·lacions audio visuals. El Projector es difús com alguns períodes del nostre pasat i el narradors del canal+ o del PPV un desastre mediàtic anti barcelonista.
¿No podem demanar en Puyal per l'audio i un nou projector??
Presi, Angel caigut del cel, ara que has modernitzat la penya, no pots millorar les instal·lacions??
Finalment un sugeriment també pel Presi: podries editar el teu discurs de cada partit al blog i així nos ens agafaries desprevinguts...
Bo Bo Bo....

Anònim ha dit...

Avui hem jugat un partit penos, pero es no mes un partit encare quedam molts, esperem que el Mister pogui trovar una nova tactica per guanyar fora de casa, anims "BOGARDE... BOGARDE.....BOGARDE......"

Anònim ha dit...

El President fa figa. Dissabte no va aguantar la pressió d'una penya revolucionada que demanava explicacions.
President: "escurrint el bulto" i amagan-te darrera la columna metàlica de l'Amistat no solucionem els problemes de l'equip. VOLEM SOLUCIONS!!!

Anònim ha dit...

Sr.presidente de la penya:

Soy un aficionado del Real Betis Balompie, me hago cargo del mal momento que estáis pasando,debido a los resultados
negativos, que vuestro equipo esta teniendo en los desplazamientos.

Os quiero dar mi apoyo moral,no este is tristes nosotros estamos mucho peor,no tenemos el muro de las lamentaciones,pero
si tenemos una piedra de tres toneladas ,donde podemos ir a llorar juntos,también tenemos el río Guadalquivir,que últimamente
ha crecido su caudal por las lagrimas que derramamos,pero este mal trago que estamos pasando, con pescaitos fritos y vino
manzanilla pasa mejor,vosotros lo podéis hacer con monchetas y butifarra,que tampoco esta mal.

Si necesitáis jugadores, aquí estamos nosotros para ayudaros,tenemos un tal BILIC, que es un armario de cuatro puertas y
os podría ir muy bien para tapar los huecos,que últimamente tenéis bastantes.

Si necesitáis un nuevo presidente,os enviamos al Sr.LOPERA, a cambio del jefe de lavabos,seguro que este entiende mas de fútbol.

Recibid un cordial saludo de este BÉTICO que siempre estará a vuestro lado, menos en la clasificación de la liga.

Anònim ha dit...

Por cierto, por si no lo sabéis, ¡¡¡VIVA EL BETIS M´HAN QUE PIERDA!!!

Anònim ha dit...

donem la benvinguda al seguidor del Real Betis Balompié, la penya amplia fronteres, i crec que la seva proposta de canviar al Sr.D.Manuel Ruiz de Lopera per el cap dels lavabos es molt interessant i s'hauria de tenir en compte ja que tenir a la llotja al Sr.Lopera i la Carmen de Mairena amb presidència compartida, donaria un tomb total al món del futbol i per fí avançariem tots plegats cap al segle XXII, sería la 2ª part de Blade Runer ... proposo una votació sobre el tema

bogarde al poder .....