PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 23 d’octubre del 2023

EUROLIDERS I EL CAS VINICIUS ENTRA EN L'AGENDA BOGARDISTA + EL PODER DEL BAIX MONTSENY ANTICIPA LA GENIOLITAT BLAUGRANA I TORNEN A RODAR LA PILOTA I LES PEDRES RODADORES

Euroliders davant dels martells del Shakhtar. 

2 a 1, barraca del grandiós Ferran i una potent superbarraca del supergrandiós nou valor de l'escola bressol de la Masia: Fermí (exFermín).

El bogardisme confirma que Vinicius no és un futbolista. Discrepem de que sigui un pallasso, doncs aquest ofici mereix un respecte. El que realment és no té nom. És un titella accionat per Florentónguez. L'home que SEMPRE mou els fils des del darrere. El règim blanc de sempre, el que tergiversa el sentit de les paraules sagrades de la llibertat, la democràcia, l'antiracisme i l'antifeixisme. 


MIKEL CAMPS 
DIRIGENT DEL  BARÇA, TÉ TOTA LA RAÓ. EL BOGARDISME EXPRESSA LLUR SOLIDARITAT MÉS ELEMENTAL I FRATERNAL I PUNTU.

 




+++++++++++++++++++++++++++++++


Primer de tot: El resum del matx!

Què bé s'hi està sense la Roja! Un matx geniol i ben trabat. Football amb thriller, emoció i sorpresa. 1-0 contra el Real Bilbao. El poder del Baix Montseny es demostra ipso-facto amb l'aparició del monstre de Sant Celoni. Marc Guiu. Mireu-lo quan fa poc anava a l'escola del Sagrat Cor de Sant Celoni:


A la veïna vila de Sant Antoni de Vilamajor a tocar de Sant Celoni, ja saben el que és un cognom amb flaires de bona teca. El Baix Montseny és tot un món:




Sant Celoni és pura pedrera sortida del Montseny:





Ara anem per feina que es gira feina. Gestió descomunal del nostre encarregat Oriol Sort. El sagaç botiguer ha ordit un meravellós negoci a Can Francisquet. Ajudat pel geniol soci d'Esparreguera, Sir George Aurin, l'esmentat encarregat ha lligat curt al famós cantant i malabarista Mick Jagger, àlies Miquel Janer, per rubricar un acord històric entre la Penya Bogarde, espotifai.cat, el nostre club FC Barcelona i les Pedres Rodadores. Oferim la fotografia que acredita el grandiós momentum Stone a Can Francisquet.



Acte seguir oferim l'aspecte de les preuades i amigues Pedres Rodadores, supervivents del llarg trajecte artístic, lluint amb somriure sincer l'equipació del FC Barcelona. La Penya, la nostra penya, ho ha petat en escreix i amb geniolitat massagran, molforta i impecable.



Com que som gent amb reflexos, també oferim la versió nostrada i skatalitzada del mateix combat propagandístic. Skatalà també és stonià!



Els del Podrit, morts d'enveja i en plena ebullició del madridisme sociològic (brillant concepte laportià), han reaccionat tard. Mostrem en exclusiva els preparatius del Podrit per fer front a la preuada samarreta blaugrana. Nosaltres anem d'Stones, ells no es queden curts i ja han relligat l'astre de les balades avorrides Julio Iglesias i el feminista exemplar i readical Plácido Domingo. De moment només sabem que han de passar pel sastre. Sastrería Roncero, naturalment.




TOTS SOM POPS!

Tenim més materials associats al gran moment musical del FC Barcelona....La galeria MOD del nostre etern Johan i llur esposa. Estil, Beat, Soul, R&B, modernisme, elegància, bogardisme, barcelonisme, football, pista de ball, tot acaba amb all, com l'all, el music Hall i el tot que és "all".








104 comentaris:

Boniatoalexandra ha dit...

está bé ara que tenim eliminat el Hard de la vida bogarderista

TEDBERRIGANFÀSTICBONADA ha dit...

hi ha coses d'aquest post que m'agraden i altres que no tenen massa sentit, però millor això que l'escatologia habitual que allunya la penya del seu bon origen.

els comentaris del post anterior verifiquen vàries coses: l'ensopiment que provoca el propi blog fa que la temàtica sigui Hard sí, Hard no. El vell Viriato ara que vaig narrant el Tabú que arrossega i no dic més de moment. Sempre ajudo si puc i no espero res a canvi.

Maria Josep Rierol Altamirada (des del castell 1960 Vilassar de Dalt) ha dit...

Ted, amic, ahir vaig escriure un comentari senzill i fer amb il.lusió i acte seguit vaig rebre el més greu dels insults mai rebuts en la meva persona i contra la meva familia.
Per això et dic que tens raó quan expliques el que produeix el propi blog obrint beligerància parda al que sempre dels sempres ens insulta.

Jo vaig escriure això:

<<<<<< tardeta de diumenge, berenar a un bar-pastisseria pel net Aniol, conversa maca i de sobte surt el tema de Bogarde i mostro els comentaris de tots, pena en grup, els convidats alucinen del nivell alt de molts i de la rebequeria del innombrable, berenar segueix >>>>>>>


el Hard em va insultar i em va dir que era de Mataró potser per doblement insultar la meva vida i la de la nostra socia Marga de la Idea.

TED US RAPORTA EL TABÚ ha dit...

a més de felicitar al jove Marc Guiu us passo el capitol 4 del TABÚ


CAPITOL 4 DEL TABÚ LVANIA


Lvania levitant davant del cofre dels aromes adquirits en un club de billar de Poble Sec i després tot era flors de xemenèia i presents de carrer amb paquets sorpresa regalats per Viriato, l'home de l'amor, el romàntic premianenc. Era un ball i era un calfred, cotxe endins que no fos vist, travessador de carrers prohibits, almenys el radiocassette i les naftalines de la Vampiresa White Face. Encara en parlem a la tertúlia. I el retorn cosmic de les magdalenes de carretera i el salitre del mar i el cap d'any amb mareig a la costa de Perpinyà amb marisc impossible de tastar. I aquell amor ferotge d'apartament i la nuesa de la vida felina, els corbs tastant la font de la besada hidroforta. Rius de besades, tornant a casa, tornant trist per l'abandonament. Depressió de dos anys i nit total de celebració i de llibertat recobrada en festa marinera a Lesmes Ruiz trobant la vella manera de fer de la bona gent de poble premianenc. I tot just es posava en marxa el recuperat VIRIATO superant el mal fari del pecat. El pecat del tabú superat amb l'ajuda de l'amistat. El tabú de la vida paral·lela prohibida i suicida que va ser clausurada per cangurs i avellanes.

Fi de la quarta part

marga bosch i el seu verb ha dit...

El Tabú planteja coses curioses,

Jo encara que una no sigui de la mateixa vila, es descriuen coses que afecten a una possible mala vida, potser així es comprèn la mala manera de garlar del brut que potser en el fons és net i la vida li posa la vida dificil. Vist des de la distància prudent de la capital del Maresme.

Fins i tot de confirmar-se tal tabú, una que soc jo podria perdonar les plantades i insults rebuts entenent un passat fotut. No soc perdonavides per regla general, però no m'alimento de la revenja.

Joan Patateta també Williams ha dit...

vinga la matraca del tabú i jo dalt d'un trampolí celebrant que vam guanyar als del Bilbao!

Boniatoalexandra ha dit...

a mi aquesta 4a part del Tabú m'ha commogut

Boniatoalexandra ha dit...

Jo et penso defensar sempre

Odilo Stop ha dit...

Bufa, bufa, gol del nano nou i per mi gol visual descobrint el penyu Bogarde de part de Joan Patateta, gracies Patateta

Odilo Stop ha dit...

mercis per enllaç Joan

Boniatoalexandra ha dit...

Odilo Stop, ets nou aqui? La meva obligació moral és dir que no et deixis portar per un que signa HardMod

Sklop Romesco de Bordils ha dit...

la cantarella dels plorabandurries no m'allunya del motiu del blog Barça i molt Barça, soc de les comarques gironines però no em deixo portar per la moda del Girona. No suporto els ex culés que ara es passen al Manchester de Girona. Han caigut a la trampa del Soriano

marga bosch i el seu verb ha dit...

Odilo Stop, hola hol.la!
Som gent que no pensem exactament igual que Bogarde's però ja aniras veient com les gasten alguns. Força i que tinguis la bona estada que oferim La Idea. La Idea som un grup que visita Bogarde's agrupats per haver estat vexats i junts hem sumat orgull. Ja aniras veient el percal

FRANCESC Francesc!!!! F.R.A.N.C.E.S.C. ha dit...

El plaer i el flaire de les hores de pau i fresca sense haver de suportar la remor d'un botxí canibalístic amb ferum de cadaver que és la teca dels voltors de carronya immunda. El plaer metafísic de gaudir de la bonança lluny de l'atroç sanglot del passeja-creus nocturn i diurn que es fa notar en la mesura que els seus pets i llufes marquen el camí de la impossible salvació. Com diria jo, diria que avui esmorzo pensant que el cafè amb llet és xampany francès, champagne de Reims, Pommery de l'any 1997. Quin sabor! Quin plaer davant del mirall de bar de l'Amistat! Passo mil pobles d'anar a l'Anec Groc per un dia no passa res. Avui el cafè amb llet s'ha fet elixir de bona vinya, Pommery del 97, ni una gota s'escapa de la meva voracitat i del bouquet del meu paladar. Em sento feliç, guanyador, noval, escumós i orgullós de ser qui soc i dir com mai que el meu nom és FRANCESC i que no en tinc cap altre, tot i que permeto CESC. El meu nom es gronxa davant de les bombolles perfectes i ascendents del meu Pommery del 97. Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, Francesc, vFrancesc, Francesc,
com FRANÇA de França Francesc, com FRANÇA de França Francesc,com FRANÇA de França Francesc,com FRANÇA de França Francesc,com FRANÇA de França Francesc,com FRANÇA de França Francesc,com FRANÇA de França Francesc,com FRANÇA de França Francesc,com FRANÇA de França Francesc,com FRANÇA de França Francesc,com FRANÇA de França Francesc,com FRANÇA de França Francesc,com FRANÇA de França Francesc,

Franmuha Franmuha Franmuha Franmuha Franmuha Franmuha Franmuha Franmuha Franmuha
Franmuha Franmuha Franmuha Franmuha Franmuha Franmuha Franmuha Franmuha Franmuha
Franmuha Franmuha Franmuha Franmuha Franmuha Franmuha Franmuha Franmuha Franmuha
Franmuha Franmuha Franmuhahahahahahahahahahahahaahahhahahahahahaahahahahahahahah

F.R.A.N.C.E.S.C, ha dit...

avui esmorzo pensant que el cafè amb llet és xampany francès, champagne de Reims, Pommery de l'any 1997. Quin sabor! Quin plaer davant del mirall de bar de l'Amistat!
avui esmorzo pensant que el cafè amb llet és xampany francès, champagne de Reims, Pommery de l'any 1997. Quin sabor! Quin plaer davant del mirall de bar de l'Amistat!
avui esmorzo pensant que el cafè amb llet és xampany francès, champagne de Reims, Pommery de l'any 1997. Quin sabor! Quin plaer davant del mirall de bar de l'Amistat!
avui esmorzo pensant que el cafè amb llet és xampany francès, champagne de Reims, Pommery de l'any 1997. Quin sabor! Quin plaer davant del mirall de bar de l'Amistat!
avui esmorzo pensant que el cafè amb llet és xampany francès, champagne de Reims, Pommery de l'any 1997. Quin sabor! Quin plaer davant del mirall de bar de l'Amistat!
avui esmorzo pensant que el cafè amb llet és xampany francès, champagne de Reims, Pommery de l'any 1997. Quin sabor! Quin plaer davant del mirall de bar de l'Amistat!
avui esmorzo pensant que el cafè amb llet és xampany francès, champagne de Reims, Pommery de l'any 1997. Quin sabor! Quin plaer davant del mirall de bar de l'Amistat!

marga bosch i el seu verb ha dit...

M'agrada el capitol 4 del Tabú, em deixa interrogants, espero el capitol 5
Celebro la joia d'en Francesc. Un exit més de La Idea: Orgull per cadascú dels seus membres.
Capitol 5, ja, amic Ted!

Mat Cluny ha dit...

No m'estranya l'eufòria d'en Francesc, ho mereixes, te les han fotut per tots els costats, endavant i sempre amunt Francesc!

Javi Lidón Mingorance EL CLOT ha dit...

Buenos días

Seré breve como un lince saltando un charco: Mi apoyo incondicional para Francesc y renovando el recuerdo de sus chistes en la Sopena y el trago largo de café licor en el Bar Gol de la zona St Antoni.

Pronto, pronto, bodegueo y amistad.

Javi

marga bosch i el seu verb ha dit...

Hola Javi
¿ manos a la obra ?
Lo comentamos en whats
#bodegalaidea

Pocahontas Mermeliu ha dit...

bieeeeennnnn!!!!!

Hard Mod ha dit...

Muhahahahahahhaahahahahah
Muhahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
#Vermut
#Gilda

F.R.A.N.C.E.S.C, ha dit...

com FRANÇA de França Francesc, com FRANÇA de França Francesc,com FRANÇA de França Francesc,com FRANÇA de França Francesc,com FRANÇA de França Francesc,com FRANÇA de França Francesc,com FRANÇA de França Francesc,com FRANÇA de França Francesc,com FRANÇA de França Francesc,com FRANÇA de França Francesc,com FRANÇA de França Francesc,com FRANÇA de França Francesc,com FRANÇA de França Francesc,

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Conec tres repetidors, antena receptora i repetidora + repetidor físic.

Repetidor 1 Tibidabo
Repetidor 2 Turó de l'Home
Repetidor 3 en Francesc

Conec dos repetidors físics.
Repetidor 1 l'all a la boca
Repetidor 2 en Francesc

Et repeteixes Francesc!

Pots utilitzar algunes etiquetes HT

Astrid Barriada ha dit...

Conrad, l'estas cagant arrenglerat amb Hard, la cagues molt i et caurà el prestigi.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Jo no cago, només excreto

Si voleu us ho dic amb número:

E1
S2
C3
R4
E5bis
T6
O7

Jaume Miró, em dedico a fer prospecció de xarxes ha dit...

Estimadissim Hard & Mod

Em plantejo dedicar-te un espai de la meva tarda entre dossiers de nous calefactors i la tarda que m'espera atenent clients dels que no compren.

Repasso molt el fil del que considero un cas únic de supervivència en la antiga existència dels blogs. Sens dubte la Penya Bogarde és un exponent del bloggisme que no es deixa portar per modes del tik tok i instragramers adolescents. Un premi mereix aquesta penya i el seu blog.

El més sorprenent és el nivell de partició constant dels comentaris existents, per la qual cosa m'estreno per aquí després d'haver fet un seguiment des de farà uns quatre anys.

Dins de la sorpresa del volum de comentaris, en destaco tots aquells que giren entorn del senyor Hard & Mod. Observo no sense risc d'estar equivocat, que el signant Hard & Mod, simplificant el Hard, és un generador automàtic de respostes afilades i es desprès un fons que possiblement no es pot copsar des de fora de les entranyes de la disputa.

Tractant-se d'un blog aparentment esportiu, futboler i especialment del Barça i de la figura d'un patrici de les pilotes neerlandeses com és Bogarde, no deixa de ser curiós que tots els comentaris amb comptades excepcions brollen, radiquen i trivialitzen entorn de fets relacionats amb una presumpta baralla entre signants de comentaris als quals el Hard & Mod sobministra material bélic en forma de sólides invectives, esquetxos de temperament, afonia sense gola i molta tralla ofensiva que segons com pot ser entesa com a defensiva.

El més dificil d'avaluar és el paper dels actors i actrius de segona fila que obren boca i tinta per respondre plausiblement el forceps de tenalla gramatical que elabora i plasma el Hard & Mod.

L'absència de la temàtica culé és més que inverosimil i al mateix temps li aporta amb el seu buit un ple de curiositats. Un blog original que se sustenta en el divorci temàtic entre els autors i els temes que planteja cada article en relació a l'allau de comentaris que susciten les disputes entre essers errants que arciculen un cosmos comunicatiu inversemblant entorn de Hard & Mod, el qual es manifesta com planeta epicentral on giren i regiren les respostes dels suposats seguidors alhora que victimes de les controvertides declaracions.

Tots aquests elements fan del blog Bogarde un cas fort. Primer de tot és fort per resistir en plena clausura i caducitat del bloggisme, segon per ser un generador actiu de comentaris com en pocs casos es pot trobar en xarxes, tercerament per plantejar una pràctica original consistent en emetre articles esportius en clau de sàtira i humor que simultàniament generen comentaris extensos totalment allunyats en aparença de l'objecte del propi blog.

La meva pregunta, la més concreta, és: Com pot resistir un blog en plena crisi dels blogs, mantenir clientela i fer-ho des de la més estranya de les temàtiques en quan a la relació entre orientació del blog i orientació dels comentaris?

I el més fascinant de tot és, com és possible que un producte així sigui un lider en una modalitat de comunicació que molts consideren obsoleta?

No sé a qui felicitar.

Boniatoalexandra ha dit...

Pilota Jaume, home savi o sicari a dit i sou de Hard? Escrius bé però mantinc dubtes.

penyabogarde ha dit...

Benvolgut Jaume,

Sense entrar en el fet que dirigeixes l'escrit a un dels comentaristes més proclius i productius que tenim, per al·lusions direm que el teu extens comentari ens fa pensar que és també una lloança envers la nostra tasca de molts anys.
Així ho entenem i així ho agraïm.

La Junta

F.R.A.N.C.E.S.C, ha dit...

Aneu a fregir espàrrecs! Escric sobre el meu orgull que estava fins ara malmès, em reivindico i rebo el suport dels amics de veritat. Surt el Hard com si res i se suma el Canaló amb reuma de peix bullit i La Junta o juntota aquesta es desfà en piropos correctes i modositos davant del primer que li tira una floreta més llarga que un dia sense pa. El menyspreu és notori, bah! Un desconegut Jaume mereix resposta i la resta que ens bombi Satanàs???????

Hard Mod ha dit...

Frikirrin , a mes se ser un ploramiques ets un absolut inepte i puntu.
Muhahahahahahahahaa
Muhahahahahaahahahahahahah
#Vermut
#Gilda

Hard Mod ha dit...

Tu en canvi no pots perdre prestigi , no es pot oerdre ela UE mai s’ha tingut, segueixes en la teva línia de baix to i de perfil sumbmarí.
Glu, glu , glu.
I punt glu.
Muhahahahahahahahahahahahahahahhahah
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahahahahhaha
#Vermut
#Ineptes
#Gilda

F.R.A.N.C.E.S.C, ha dit...

Em dic Francesc i ho saps massa bé. Premià no és el gran que sembla i ens coneixem massa.
Fleming-Verdaguer, et fot?
Em sembla que no ha pillat el quart capitol que ens ha lliurat en Ted.
Et fot o ho dissimules?
Bah! Bah! Bah!
El quart capitol diu el que tantes vegades hem tractat la colleta, eiiii!!!!
Ai las de la festa aquella de Lesmes Ruiz i tu amb la de la dança del ventre, ja fa temps eh.
T'apuntaves desesperadament a la primera que trobaves per manca de companyia després del tabú que ara desvetlla el Ted i per fascicles, que gran!!! grande grande grande grande.

A mi no em torces l'orgull, xapero de mala hòstia!!!!

soc francesc grande grande grande grande!!!!! orgull!!!!!!!!

Hard Mod ha dit...

Agraïm a la junta i als patrocinadors la possibilitat de participar i de fer uns calerons al blog , tot i que preferiríem que l’eacaleta d’extipendis fos mes generosa i a partir dels 100 comentaris, la retribució fos exponencial.
Dit això cel·lebrem que el blog de la bogarde funcioni i sigui taaaaaan fàcil fer el que fem .
Si es que ens ho deixen en safata .
Muhahahahahahahahahahahahahahahaha
Muhahahahahahahahahahahahahhahaahhaha
#Vermut
#Calerons
#Gilda.

Hard Mod ha dit...

Güita tros d’inútil … que a tu et convingui empassar-te que som qui et diuen que som , no es problema nostre i puntu, si a mes d’idiota t’esplaies en ser-ho , es cosa teva i en el teu risc …. Tonto!!!
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahhaahahahahahah
#Vermut
#Aquisobrentontosdelcul
#Yzaguirre
#Fartons
#Gilda .

Francesc ha dit...

grande grande grande
tremoles com un pollet

Boniatoalexandra ha dit...

Es creu superman i és un mininen

Odilo Stop ha dit...

em sembla que el Sr. Hard Mod té solids arguments per sentir-se vexat i per tant veig justificada la seva actitud. Primeres impresions meves, doncs l'ataca tot quisqui

Mat Cluny ha dit...

ai Odilo millor que facis un STOP abans de cometre una imprudència amb el monstre de les galetes

F.R.A.N.C.E.S.C, ha dit...

grande grande grande Mat Cluny, Stop pal pollo!
que grande ets Mat, amb poques paraules lligues un zaska històric,
grande!!!!!!

Mat Cluny ha dit...

som així de collonuts, Francesc

Hard Mod ha dit...

La pandilla piltrafilla a mes d’intentar jugar a veure qui la te mes llarga tot i fer-ho desde un pseudonim femení , a mes es fan auto claca per apujar-se l’Ego ja de per si sobre inflat .. i els peta . Normal . Propi dels naturals de Mongòlia .
No esperavem menys d’aquesta carronya lixiviada de desperdicis clínics.
Paquirrin … ets un merda , i puntu.
A mes tens un nom i el sap tothom .efectivament tot el blog es un clam.
Pel que fa a la resta avui que els bombin i ni els esmentem.
Muhahahaahhahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahhaahhaahhaahahahahha
Muhahahahahahhaahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahaha
#Vermut
#Pringats
#Fartons
#Yzaguirre
#Gilda

F.R.A.N.C.E.S.C, ha dit...

Hola gos, gos sarnós!

Vàries coses a dir, gos!
Ni som pandilla, ni menys som encara piltrafilla.
Ni claca, ni ego que per ego el teu i ben inflat per complexe d'inferioritat que et corrompeix
Mongólia, com a país pot ser interessant, però compte amb banalitzar el mot mongo, ja saps que no agrada massa jugar amb malalties mentals.
Per carronya la teva només veure com les teves caques de muhahaha són remenades per ocellots voltors.
Pseudònim femení? Jo soc home, soc Francesc, els altres són homes uns i dones altres. Som LA IDEA que és la nèmesi del teu muhahahah i si estem aquí és per defensa personal i de grup.
I si estem amb Bogarde és per ser fidels als seus origens i encara no perdem esperança de que es faci la criba i marxis del blog per tal de començar a veure si el webmaster enten que estàs fent desastres a diari.

Espavila....que LA IDEA és grande, grande, grande!!!!!!

FRANCESC
f-r-a-n-c-e-s-c!!!!!
o pels amics i parents : CESC

I talla el xapot del vermut, donya Gilda, els Fartons amb faraons i el putu Yzaguirre del PNB.

calla Hard Paperina i seras grande, grande i grande

Anònim Jaume Miró, em dedico a fer prospecció de xarxes ha dit...

A tenor dels comentaris posteriors al meu escrit que inclouen un amable agraïment de la junta directiva de la Penya Bogarde, dic que a tenor de tot, veig un llarg reguitzell que em confirma el meu anàlisi entorn el grau de notorietat d'aquest blog i en tots els sentits ja ressenyats en el meu escrit.

Pocahontas Mermeliu ha dit...

senyor Miró, permeti que faci broma amb el seu cognom, més que Miró és un "mirón", safareig, arrogància tècnica, estil professoral i palla mental sobrada per erigir-se en el fiscal del Reino a la Penya aquesta i per més inri es dedica a valorar i a executar bons i dolents amb un informe estupid que acaba lloant el Hard de marres. No veig amabilitat en cap dels seus imputs i valoracions, només veig sentències i recotxineo.

F.R.A.N.C.E.S.C. ha dit...

que grande ets Pocahontas, ets Idea 100%
aviat bodegues, ets fantàstica amb les respostes plis-plas

Grande, grande, grande!

Quim Boix Bon Culer de La Garriga❀✿** ha dit...

Francesc, encara que et piqui, no es diu "grande", es diu "gran".
T'agradaria que algú et digués "Francisco"?

Visca Catalunya lliure //*//

F.R.A.N.C.E.S.C. ha dit...

Pesat de La Garriga, jo parlo i escric com em rota i soc català. Col.labores a l'escarni del monstre de les galetes i ii fas el joc. Tu no ets grande, ets petit, pequeñajo, renacuajo, enano, liliputenc.

De res!

Quim Boix Bon Culer de La Garriga❀✿** ha dit...

feixista!

Boniatoalexandra ha dit...

Quim Boix i Jaume Miró sicaris de Hard, ja fan pinya

Hard Mod ha dit...

Un cop mes la piltrafilla perd els papers i s’obsessiona veient Hard’s per arreu … ens encanta , estem entusiasmats !!!
Pel que sembla el Copagament farmacéutic fa estralls, i l’avarícia associada, fa que la piltrafilla es quedi sense medicació … OKB !!!
Friquirrin, eixuga’t la bromera que et surt per la boca … il·luminat.
Muhahahahahahahahaahahahahahahahahahahaahahahahahahahhaahhaahahahahahahahahah
Muhahahahahaahhaahahahhahaahahhaahahahahahahahahahahahahahah
#Vermut
#Tonturc1
#Yzaguirre
#Gilda

Francesc ha dit...

Porc, ja no aguanto més. Dissabte veig el classic a l bar dels bogardes. No ho faig gaires vegades com saps. A mitja part parlem d'home a home o si vols d'home a porc. Dissabte acabem aquesta comedia.

Boniatoalexandra ha dit...

Barça 2 Shaktar 1
La Idea 100 Hardburru 0
Bon dia a les persones

F.R.A.N.C.E.S.C, ha dit...

Grande Alexandra!!!! poques paraules i ben clares, les teves sempre així de bones.
Grande i llesta com tu bé saps dir i fer. Aviat diuen que tindrem una més de les sortides de bodegues a Barna i ens retrobarem per riure, gaudiur, cantar i enfortir vincles

Jaume Miró, em dedico a fer prospecció de xarxes ha dit...

Bonipato que jo no passo per alt allò que em vas dir, Ets mistake on the web.
Ni sé qui ets, ni m'importa. Ni sé qui és el Hard que dius, ni del que em parles, però a mi de sicari res de res, prem el off i canvia d'ona.

T'ho puc dir tècnicament com a prospector de xarxes que soc i seré. Ets un spam amb potes. Gravetat màxima a la xarxa. Empatx de bits.

Nota: Abans signava com a "Jaume el fatalista" i ara que saps el meu cognom no descarto tornar a ser El Fatalista.

Hard Mod ha dit...

Com a aficionats al vermut no s’ens passa per alt el vermut Miró, igualment de Reus com Yzaguirre a qui els Xenòfobs de la piltrafilla malparlen per l’origen forani del mot, tot i de SWR de Reus de tota l vida ….
Dit això , només volem pakirranejar que truquem al 061 i al 112 per avançat no sigui que un dia de partit a Mataró vaig acabar.
OKB !!!
Piltrafa !!!
Muhahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Muhahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
#Vermut
#Miró
#Yzaguirre
#Reus
#fartons
#Gilda

Hard Mod ha dit...

Miri , miri ….
https://vermutmiro.com/
Muhahahahahhahahaahahahahahahah
Muhahahahahahahahaahahah
#Vermut
#Miró
#Gilda .

Jaume Miró, conegut també com Jaume El Fatalista ha dit...

Francament jo soc més de cervesa fresca que de vermut, però efectivament tinc referències de l'existència d'un vermut que porta el meu cognom com a estendard. A vostè no tinc el gust de coneixer-lo però la seva informació mereix el respecte d'aquest modest prospector de xarxes.

F.R.A.N.C.E.S.C ha dit...

Torna la mala gaita de dir Pakirrin a qui soc jo que només soc Francesc i ara resulta que el porc fa migues amb un Miró que mira mira i no em toquis, una més de les tantes aliances de perdedors que substitueixen la seva depresió amb artilugis de pesta bubònica que si el vermut de torn, que si l'escot i la cabellera de la Gilda i que si les faldons de la Monica Bellucci, que si Euskadi, que si Tasmania, que si puja, que si baixa, que si tomba que si gira i així infinitament fins que el dia del pet final del porc sigui resultat de la matança del porc que aprofito per desglossar peça per peça i amb rima inclosa per a borratxos impenitents:

DEDICADA AL PARE DE TOTS ELS PORCS


Avui és la diada de matar el porc
que em anat engreixant des de fa massa anys

amb llet de la més bona, amb tomàquets de l'hort,
amb la millor farina, patates i ous.
La porca està trista i nosaltres contents,
ja no passarem gana per un quant temps,
ja no passarem gana per un quant temps.

Poseu-hi unes graelles i un bon suport,
feu una gran foguera d'alzina i pi,
rostiu-lo i xisclarà, senyal que no és ben mort,

afanyeu-se que bufa vent de garbí.
Quan no li quedi un pèl, feu-li un gran tall al coll,

i amb la sang que li ragi n'ompliu un doll,
i amb la sang que li ragi n'ompliu un doll.

Puix ja de panxa en l'aire el col·loqueu,
amb la daga més fina obriu-lo en canal,
netegeu-li els budells i tot el que hi trobeu,
talleu la carn rosada i poseu-la en sal.
La porca està plorant, nosaltres rient,
ens menjarem la llengua del seu parent,
ens menjarem la llengua del seu parent.

Demà hi haurà bon tall, s'ha acabat la fam,

demà passat fuet i després pernil,
i quan s'acabi el porc hi passarà la porca
i després els garrins i tots els porcs del món.

Avui és la diada de matar el porc.
És la diada de matar el porc.
Matar el porc.

Mat Cluny ha dit...

ja tinc gana només llegir el comentari d'en Francesc.
Guardem una secallona, dos fuets i un bon pernil per la quedada de bodegues.
Aleop la gresca!

F.R.A.N.C.E.S.C. ha dit...

repeteixo???
dissabte no falto al bar del Marina, amb els que es pensen que la Bogarde no m'admet. Cara a cara amb Hard, a mitja part del partit cara a cara i evaporem del tot la ventolera. Es passaran les ganes al porc de tornar a batre el coure per aquest internet

Casio Torredemer de Milosevic-Carpanta ha dit...

una miqueta pesats ho sou eh, francesc i palmeros de La Idea!
en quan al serial del Tabú, què voleu que us digui, justet, justet.

TEDBERRIGANFÀSTICBONADA ha dit...

Casio, reserva opinió quan llegeixis el desenllaç del meu serial sobre Virihard, no precipitis la crítica. la cinquena part és la final i explosiva, ja la tindreu i tant que la tindreu.

Boniatoalexandra ha dit...

volem tabú!!!

Joan Patateta també Williams ms ha dit...

Anem per parts.
Ahir vam guanyar el partit.
Avui em desperto amo d'Europa. A la tarda ullo el blog, oh sorpresa, gran article i cronica per anar després a petar amb els fils brutals de comentaris. Oh doble sorpresa, un serial d'intriga, un tecnic supervisor de webs, olla monotematica que a falta de bolets busca Hards sota la pinassa i oh sorpresa que dissabte només puc veure el partit amb un ull mentre atenc clients. Hora puta per un cuiner tancant fogons i amb La Calandria atiborrada.

Quan pugui, oh sorpresa, seré amb la Penya en el sagrat Golden Corner que tinc a 3 Km d'Ocata.

Els idea que canviin de xapa, sispli

Boniatoalexandra ha dit...

grande que diria Francesc!

Rufino Espino ha dit...

Hostiaaaa hostia hostia de Bogarde

Boniatoalexandra ha dit...

vigila Rufino amb un tal HardMod, per si les mosques. Ataca a tots els essers humans

Rufino Espino ha dit...

Vigila Rufino em dius? Ets Boniato, tu, un vigilant de la platja?
Ja soc grandet

Rosaura Martínez ❥ ❤ ♡ ۵ ♥❥ ❤ ♡ ۵ ♥ ha dit...

llegint llegint aquí fa falta molt d'amor ❥ ❤ ♡ ۵ ♥❥ ❤ ♡ ۵ ♥

Marc Galí tots els divendres que puc, el vostre serafí ha dit...

Bon dia de part meva i del meu mestre i mentor EDUARD ANTIARTISTA de Reus.
El poema del divendres serà curt i efectiu com un punt de sutura en una ferida al ventre.

PICOR

Xutes, marques, celebres i et rasques la nou del coll.
Celebrar gols és com rascar panteres i després, per fi, la pluja.

Passeu un molt bon cap de setmana, dracs.

Marc

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Ara sembla que la tramuntana ha fet una treva i puc fer una ITV a totes i cadascuna de les meves barques de pesca. No sé si ho sabeu però a part de ser molt de la broma, quan cal soc més seriós que un ogre de Rawalpindi. M'agrada la part militat de la meva flota, però tinc temps per davant esperant el combat i aprofito per endreçar la flota pescadora.

Bon dia. Visca el Barça i visca Catalunya marinera!

Hard Mod ha dit...

Ens ensumem que ens quedarà un cap de setmana d’allò mes reeixit i molt mes enllà del vermut.
Can francisquet es i serà inexpugnable , perquè mai, mai , mai … la bogarde falla , mai.
Paquirrin au , ves a la farmàcia i demana-hi un Hemoal de quilo .
Et cal.
Muhahahaahhahahahahahahaahhahaahhaahhaahahahahahahahahahahhahahahahahahaahhahahahaahhaahahha
Muhahahahahahahahahahhahaahahhaahahhahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahhaahahha
#Vermut
#Fartons
#Galetes&Crispetes
#Aquisobrentontosdelcul
#Sindromedelbabuí
#Gilda .

Boniatoalexandra ha dit...

ets irrellevant com una papallona tropical dalt de l'Everest

Francesc ha dit...

Hola gos! Has dit Paqui.... què? Demà m'ho dius abans del partit al Marina i a la mitja part prepara les tirites que tindrem un curt assalt de lluita grecoromana. Revordarem el gimnàs Frediani de petitets. Gos!

Francesc ha dit...

és un gos fatigat perdut a la clavaguera Fleming/Verdaguer. Gos que espera els borinots i les rates que poblaran el seu malgirbat cos que fumeja sofre

Francesc ha dit...

Ja hi tornes amb lo de Paquirrr...... merdes?
Gos, més que gos. El teu muhahahaha és fictici, ets de dir bub bub bub i agonicament. Gos estret, sec, indigent i famelic.

Hard Mod ha dit...

Frikirrin … això de fer el panoli en calçotets amb tirants estil samarreta imperio , sempre ens ha semblat una frikada de ments obtuses i ocioses… com la teva que una neurona la tens de gairell i l’altra de vacances.. i així et va tot .
Tu no tens coratge d’anar al marina en calçotets d’aquests de lluita i casquet de cuir amb tovallola i xancletes … capsigrany.
Que darrera un teclat ets molt valent , però quan surts al carrer ets mes cagat que els italians a Guadalajara …. Pagafantes.
Muhahahahahhaahhaahahahahahahahahahahahahahahhahhahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahahahahahah
Muhahahahahahaahahahbaahahahahahhahahahahahahhaahhaahahahahahah
#Vermut
#Undiadepartit
#Marina
#Canfrancisquet
#Fartons
#Calçotetsdelluita
#Frikirrinenxancletes
#Aquisobrentontosdelcul
#Gilda

Francesc ha dit...

per cagat tu, gos, que quan sents "Folch" et pixes al damunt i quan sents "Bellonch" la cagarrinassa et baixa per les cuixes i marca les teves petjades. Saps que ja m'en refot que em diguis Pakito, Paquirrin o Pikolin? Un gos bub bub bub no cola. Demà al Marina serà tot grande, grande i per fi tu i jo farem bugada i sortirà tot, ara que en Ted ja t'ha facturat quatre capitols del teu tabú i del teu estigma que et va portar a ser gos.

GOS !

Hard Mod ha dit...

Tontirrin … que valent ets rere un teclat …!pagafantes!!
Muhahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahah
Muhahahahahahahahahahahahaahahahhaahahahahhahahahahahahahahahahahahahah
#Vermut
#Gilda

Francesc ha dit...

Al Marina no hi hauran ni tecles ni monitors. Fa temps que no hi vaig, però no és un partit qualsevol. No em fotis la xapa mentre va el partit. Mitja part serà teva i meva. Suposo que tenen farmaciola. GOS!

Francesc ha dit...

si vols jarana, jo la començo aquesta nit fent noche loca of Premià. A les 22h o clock ja trec el cap a la Granvia i pillo catxo amb colla cap al casc antic

Boniatoalexandra ha dit...

em cau lluny Premià i voldria aplaudir al Francesc, estem a pinyó amb tu

Rufino Espino ha dit...

per relaxar als que es barallen aposto per un Barça 2 Real Madrid 1

Mat Cluny ha dit...

mola la claretat del substantiu gos aplicat al gos

Mat Cluny ha dit...

curt i ras que és un gos

Mat Cluny ha dit...

un gos, ara ho has dit, no precisament de bona raça. Gos de clavaguera, un gos gossot malalt abandonat i brut. Hard no és un gos qualsevol, és el gos. Gos molt gos. Gossissim engossat, gossot de gosseria, gos i més gos. El gos.

Hard Mod ha dit...

Nosaltres arrisicant valentament i amb criteri de la veritat en la informació , albirem un número indeterminat de punts de sutura al capullo de Frikirrin paquito AKA Potrillo de premià - Hard Mod -0 .
Paquirrin guanya la lliga !!!
OKB
Bieeeeeeeeeeeeennnnnnnnn !!!!!!!!!!!!!
Muhahahahahahahaahahahaaaahaahahahhaahaahahahahahahah
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahahahahhaah
#Vermut
#Pagafantismedesutura
#gilda

Boniatoalexandra ha dit...

geeeent geeeent he fet el vermut al Clot... abans tacs de jabugo carrer Cifre i un tanto de Fot-Li a Sopena

Hard Mod ha dit...

En la teva i utilitat habitual no saps escriure xifré. Son tres punts menys de bogardisme i tres mes de killaquisme .
Ho petes amb aquest darrer i t’escau, aviat arribaràs a nivell barriada poligonera.
Naltros seguim brandant i lluïnt la samarra amb Skatala i el borinot borinot imperterrit.
I puntu
Muhahahahahahahhaahahahahahahahahahahahahhaahahahhahahahahahaha
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahahahahahah
#Vermut
#Skatalà
#Borinot.2
#Yzaguirre
#Gilda

Boniatoalexandra ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
MADRIDISTA BANZAI NIÑO DE LA BOLA ha dit...

SOY UN HOMBRE FELIZ
SOY EL NIÑO DE LA BOLA
SOY PARTE DE LA GRAN OBRA DE MATANZA DE BARCELONITA

EL DOMINIO BLAMVO ED INFINITO, ETERNO Y SACRO

ME CAGO EN HARDOTO LINDO
EN LAPORTITA, EN TODO LO QUE SEA BARCELONITA

BANZAI COJONES
BANZAI REAL MADRID
BANZAI LIBERTAD BLANCA Y TODOPODEROSA

Boniatoalexandra ha dit...

A mi el Hard no em donarà lliçons d'anar per la ciutat, mai, mai, i discrepo de Banzai que en el fons va de la mateixa xuleria que Hard

Hard Mod ha dit...

La teva prepotència i egocentrisme et marca pregonament … i ho exterioritzes i vebalitzes sense poder-te’n estar….
Infantilisme en estat pur.
Per altra banda , i sabent que el Barça no va poder empatar, desconeixem els punts que es varen donar.
Potrillo de premià, que tal la teva sutura d’urgencies … o no cas tenir coratge de presentar-te al Marina ? …
Pagafantes .
Muhahahahhaahhahahahhaahahahahahahahahahahahahahahhhhahahahahahahahahahahahahhaha
Muhahahahahahhahahahahhahahahahahahhaahahahahahahhahahahahahaahah
#Vermut
#Xifré , amb X
#Sutura
#Pagafantes
#Mancadecoratge
#stop oje
#Gilda

Francesc ha dit...

encara espero un gos a la plaça des d'ahir

Hard Mod ha dit...

T’hauras de fotre la Fanta pel cul.
Muhahahahahahahahahhhaahahahahahahahahahhaahahahahahahahah
Muhahahahahahahaahahahahahahahahahahahahhaahahahahahavahvaahahahahahahahhahahaahahahahahahahahah
Muuuuhahahhahahahahahahahaahhahahahahahahahahahhahaahahahahahahahhahahahaqhhahahahaahahahah
Muhahahahahahahahahahhahahhahahahaahahahahahahahahahahahahahahahah
#Vermut
#Pagafantes
#Mortdegana
#Friki&Friki
#Fartons
#Gilda.

MADRIDISTA BANZAI NIÑO DE LA BOLA ha dit...

CON ESTE SEGUNDO MENSAJE DE MI CORAZÓN TAN BLANCO, YA ME PARTO EL ANO, BOBOS.
OS HEMOS LIQUIDADO Y AHORA EL PLACER AUMENTA TRAS OBSERVAR LA LUCHA CAINITA QUE SE MECE ENTRE BOGARDITOS, HARDITOS Y DEMÁS PATRAÑA DE PERDEDORES

BANZAI PLACER

Francesc ha dit...

Hardy, et vull fer un favor. Fas soroll i et canvia la veu. Un bon gos borda i fa bup bup, en canvi tu fas muhaha.

El meu favor va de portar-te al veterinario i a veure si pot refer les teves cordes vocals.

Ets gos i mereixes bordar millor.

Ara entenc la teva incompareixença al bar de la Marina bogardiana, lloc que detesto per motius del mal tracte a Marga i a La Idea, cosa que no m'impedeix la cita amb tu. Et tornaré a convocar, gos.

Gos!

Hard Mod ha dit...

Ah , vermut , vermut !!! El
Merdós de Frikirrin buscant sempre l’excusa pagafantes …
Caqueges massa Paquirrin ,, cooooock cooooock !!!!
Muhahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahha
Muhahahahahahaahahhahahahaahahahahahahahahahaha
#Vermut
#Pallasso
#Friki
#Mortdegana
#Pagafantes
#Yzaguirre
#Gilda

Francesc ha dit...

bup bup, gos, guisso, gos abandonat bup bup, el gos vol ossos per escurar i ha de visitar Fundación Purina. Gosssss gosssss gosssss.

No ets un gos.
No ets el gos.

ETS GOS.

Joan Patateta també Williams ha dit...

tens enveja dels rolling stones

Boniatoalexandra ha dit...

Vermut Fot-Li a la bodega Sopena amb el meu marit, obrint cami per la iimminent trobada de novembre

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Gossos? Jo soc més de peixos

Francesc amb comprensió ha dit...

Els riscos d'un gos que no sap menjar

Alguns aliments dels humans són perillosos per als gossos, incloent-hi la xocolata (enverinament amb teobromina), les cebes, el raïm i les panses, alguns tipus de xiclets, determinats edulcorants i les nous de macadàmia.

La xocolata pot contenir grans quantitats de greixos i estimulants semblants a la cafeïna, com ara metilxantines que, ingerides en quantitats importants, poden produir efectes nocius en gossos que van des de vòmits i diarrea fins a pantejos, una set i una micció excessives, hiperactivitat, un ritme cardíac anormal, tremolors, espasmes i fins i tot la mort en els casos més greus. Generalment, com més fosca és la xocolata, més gran és el potencial de problemes clínics per enverinament amb metilxantines. Només 570 grams de xocolata amb llet (o només 60 grams de xocolata amarga) poden causar problemes greus a un gos de 4,5 kg. La xocolata blanca pot no tenir el mateix potencial que la fosca de causar un enverinament amb metilxantina, però l'alt contingut en greixos de les xocolates més clares pot provocar vòmits i diarrea, així com el possible desenvolupament d'una pancreatitis, una inflamació del pàncrees que pot ser mortal

Eric Puniol El Galeta d'Argentona ha dit...

Fa fredor de veure com una colla d'amants del futbol, suposadament del Barça, dins d'un blog que es dedica al bromeig i la gresca, resulta que tots insulten, apunyalen, blasmen, ataquen, maldiuen, emprenyen...
saczejen
destrossen
fereixen
casquen
maltracten
vexen
burlen
burxen
mandanguen
pessiguen
hostien
peguen
reprimeixen
foraden
foragiten
pixen
caguen
estronquen
oprimeixen
maten
endinyen
fan mal uns als altres tots els dies i en tots els comentaris