PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 23 de gener del 2023

Dembélé doctorat i les Girls en fan 7 contra dos equips a l'hora //////////// Les Girls són supercampiones, els Boys administren el lideratge i la Penya Bogarde incrementa llur bogardisme.

TOT S'EMBALA. TOT VOL DIR TOT.

 

Mireu d'entrada el que passa quan les Girls fan com els Boys i derroten dos equips al mateix temps...Recordeu la victòria del Barça Boys contra l'Inter i contra el City? Dos al mateix temps! Doncs ara...Més i més!

 


 I el senyor Dembélé? El noi del tricicle, el correcamins, el surfista, l'au fènix que reneix de llurs flames.



Escac i mat davant de la poderosa Real Sociedad. 1 a 0. Dembélé doctorat. I amb un  handicap molt complicat: No jugava l'astre Ferran Torres.





..............................

..............................

..............................





Les Girls són l'avantguarda del barcelonisme insurgent i ho demostren dia a dia, arreu a on van triomfen. Jugant contra un equip respectable i de debò, les nostres jugadores n'etziben tres amb un resultat De Funes en tota regla. Aquesta vegada no jugaven contra un equip prefabricat i il.legal com és el Podrit, no pas. El FC Barcelona jugava contra tota una Reial Societat de Donostia i augmentava llur fantàstica trajectória.

Acte seguit, amb el trofeu a la butxaca, Aitana Bonmatí besa el nostre patró De Funes en un acte exemplar de companyonia i amistat. Som bogardistes i elles són més bogardistes que la pròpia Penya Bogarde.

Els Boys fan un golet al Xetaff de Getafe, equip de la comunitat de Madrit, en un nou recital d'estratègia, contenció, efectivitat i geniolitat. Pedri fa la Celebració de l'elefant acompanyat d'en Jaume Creixell, fantàstic !!! 

La secció cibernètica de la nostra Penya aconsegueix un document que acredita les prestacions desbordadores, les bicicletes, les ziga-zagues i les curses emocionants i inquietants del jugador més polivalent i sorprenent de la història del club. Dembélé desferma llur triciclisme i n'oferim un detallet de caràcter artístic. Una meravellosa recreació del món d'Ousmane damunt de llur tricicle, instrument i vehicle per a llurs inesperades jugades a la velocitat de la llum:

Acabant la setmana hem descobert molts agents Creixell 007 i Maxwell Smart rodejant Florentónguez en llur despatx. El bogardisme incrementa llur bogardisme i activa el servei d'agents replicants al servei dels nostres valors.

I un missatge final: 

NO A LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE I PUNTU! (JA ENS ENTENEM)



124 comentaris:

Astrid Barriada ha dit...

prego a la direcció de la Penya que la frase final relacionada amb la comdemna de la violència de gènere contempli el cas del senyor Hard & Mod. Insults constants, escarni especial a les dones, comentaris grollers, animalades sorolloses del muhaha, amenaces, autoritarisme demencial fins i tot imposant el que la gent ha de fer el cap de setmana. Massa coses que segueixen impunes.

Boniatoalexandra ha dit...

signo la petició de l'Astrid

Anònim ha dit...

Ai , que em
Sembla que us haureu de fer fotre adés i ara …. Quina pena que ens fa la poligonera xusquera.
Au a fregar plats, cambrera!!
Muhahahahahahhaahhaahahahhahahahahah
Muhahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahaahhahahaahah
#Ole mario moreno jefesito. Bendisiones.

MADRIDISTA BANZAI EL NIÑO DE LA BOLA ● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤ ha dit...

HOLA BOBOS BOBALICONES
● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
NOS DABAIS POR MUERTOS Y EL MUERTO ESTABA DE PARRANDA.
DESTROZAMOS AL VILLAREAL, BORRAMOS A LOS DEL BILBAO A DOMICILIO.
ESTAMOS A TOPE MIENTRAS BARCELONI-TA SE MEA ENCIMA ANTE EL MODESTISIMO GETAFE.
● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
APROVECHO PARA SALUDAR A MIS ODIADOS CHUSEP, PABLO PAUETO MEJOR PEOR, HARDITO LINDO.
EL PODIO DE MIS ODIOS.
● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
Y AL PÚBLICO EN GENERAL LE MANDO UNA INVITACIÓN A VISITAR MI GALERÍA DE ARTE.
● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
YA SABEIS, HOLA HOLA SOY EL NIÑO DE LA BOLA.
● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤

BANZAI BLANCO RADIANTE

Mat Cluny ha dit...

Ets un cara girada Hard, amagant cap sota ala amb un anònim. Estas acollonit. Deixa en pau a les meves amistats. Deixa de pluralitzar la teva pesada singularitat solitària.

Joan Estruch ha dit...

M'agrada veure Louis de Funes per la qual cosa dir que sou pistonuts encara és poc. Felicitats

penyabogarde ha dit...

Senyores Boniato-Alexandra i Astrid Barriada.

No encobrim ni fem la vista grossa davant del que advertiu.
Cada comentarista és responsable dels seus mots, com vostès en són dels que escriviu.

La Junta

Washington Colmenero BADALONA ESFÈRICA ha dit...

Vull alertar de que m'estic aguantant molt com vaig dir en el final del post anterior que va quedar tallar. Vull alertar que això del Hard pot acabar molt i molt malament. Si no ho enteneu només cal veure el meu últim comentari en el POST ANTERIOR. Soc molt clar en el que vaig escriure

TEDBERRIGANFÀSTICBONADA ha dit...

Bon dia, Hard això et pot fer mal. Demano disculpes.

Viriato, per mi encara i per poc temps Viriato, ara Hard. Necessites més mostres que reforcin el motiu dels meus reiterats consells? Has de sacrificar la teva trajectòria local? Per què?
Aquests extrems de la bonhomia Viriato a l'agror de Hard, cal que segueixin?
El comentari de Colmenero té aspectes de preocupació, el de l'Astrid reincideix en queixes que venen de lluny i la Boni-Alexandra sembla que no està per comèdies.

Pensa-hi i recorda que tenim comi de festa major d'hivern a pocs dies vista i que no acabis sent la presa fàcil del Penjaculpes 2023 ara que la participació de la gent decideix el motiu i la tria.

Pensa-hi.

Ara et passo un dels meus escrits del Penjaculpes 2022 per si un cas. ET POT FER MAL.

"... El vell Viriato treballa, en efecte, en un mateix ritme sostingut, constant i tenaç, gairebé febrós, sinó que el seu braç de Viriato cansat ja tremola cada vegada un xic més i la inclinació del seu cos s'accentua també una mica més de dia en dia. La suor l'inunda tot: li brolla en el front de Viriato copiosament i els polsos i va caient de gota en gota damunt la terra: a l'esquena li forma una ampla taca on queden confoses la camisa i la pell. De tant en tant, el vell Viriato i es redreça sobre el solc, es treu el mocador que porta enganxat a la cintura i s'eixuga la suor del rostre. És un moment, i de seguida s'enganxa de bell nou el mocador a la cintura i torna a enfonsar-se en la tasca amb la mateixa ardor. Ha arribat el Penjaculpes i Viriato ho ha deixar molt clar. Sap estimar a tot un poble i es fa estimar, el Viriato sondeja la bona fama adquirida "

Boniatoalexandra ha dit...

o sigui que aquest Hardmod resulta que va de doble personalitat

Jaume el Fatalista ha dit...

no tirem coets abans d'hora, em fot mala espina que Real Madrid recuperi força

Boniatoalexandra ha dit...

enmig de tanta criminalitat i maltracte voldria conversar de futbol, del gol de Pedri i de les noies campiones. No em veig parlant dels esports mentre ell, el fariseu Cantinflas, fa malbé la convivencia

Hard Mod ha dit...

Ara resulta que anar de Drag Queen es anar d’uniforme …
Muhahahahhahahaahahahahahahahahahahahahahahahah
Muhahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahjajajajajahaahhahahahaha
#stop gilipolles.

Boniatoalexandra ha dit...

Drag Queen?
Muhahahaha?
Brivonatge?
Elemental Watson i què?
Em sembla que Ansu millora.
Aleshores dic : Manduca!
HMod no és conscient de que les dones tenim drets, tenim orgull i no ens deixarem esclafar per qui ens vol sotmeses sota la bota del mascle.

HMod carda el camp i el camp de la teva petjada en farà sulfats per a la collita de bledes.

Grinyola la llet que vas mamar.
Ets zero de futbol.

Llesca de bolinga!

Sklop Romesco de Bordils ha dit...

Prou xapa i més Barça!!

Hard Mod ha dit...

Ni xapa ni xaperos, pijipis out , aquí hi ha massa amargades, plantades i esgarrapa figes a les que les xiula ni la olla express.
Au a tefregar-se amb el cartell del marbre de la cuina mentre freguen plats i menys entrar aquí a dinar la vara tietista, avorrida i insulsa. I puntu.
Muhahahhahahahaahahahahahahahahahvaahahahhaahha
MuuuuuuahhahahahahahahahahahahahahahahjahaahhaahahahahahahahahahhahahahahhaahahahHahahahahahhahahaah
Hahahahahhahahahahahaahhahahahahaahahahahahahahahhahahahahaahhaha
#stop castanyots.

Francesc ha dit...

comentari catacrack super-masclista del Hard antifutbolero adreçat a les dones bogarderes. Uix Hard que n'ets de masclot que em recordes en *** de la zona carrer Girona Barri Cotet. Per la cagada que has escrit, i a Premià et pillen com un desastre
A més et dediques als tòpics de tota la vida i no t'adones que els que estem fins els pebrots i les vagines de la teva manera de fer resulta que som homes i dones i que probablement fem tasques de la llar entre tots i totes quan tù pressuposes merda per a tothom. Ets impresentable i has de saber que defenses coses molt color sèpia, molt VOX i tremendament homofobiques. Futbol millor i dels homes i dones sempre bé.

Pocahontas Mermeliu ha dit...

MACHO MAN HARDAMAN
CANTINFLAS CAÑÍ HARDAMAN
MACHOMAN PEFFFF PEFFF
LA RENODA LA RENODA
CUERNOS DE BORINOT

Ensayo de coro de la patata

sembla infantil però és senil de jevi que és el tema, quin tema temazo de paveria!

Quim Boix Bon Culer de La Garriga❀✿** ha dit...

bon dia i pau a la terra

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Ofereixo fragates, corbetes, llantxes de desembarcament, xalupes, zodiacs, bussos i infants de marina, tot sense pagar, per solidaritat bogardista. Si declaren la guerra a la Penya Bogarde, ja sabeu que tenim un arsenal naval de primera i només he de deslligar les naus dels seus norays.

Astrid Barriada ha dit...

molt bo Pocahontas.
Ens ho passarem pipa.
Mandonguilles a tope cantem.
MACHO MAN HARDAMAN
CANTINFLAS CAÑÍ HARDAMAN
MACHOMAN PEFFFF PEFFF
LA RENODA LA RENODA
CUERNOS DE BORINOT
MACHO MAN HARDAMAN
CANTINFLAS CAÑÍ HARDAMAN
MACHOMAN PEFFFF PEFFF
LA RENODA LA RENODA
CUERNOS DE BORINOT
MACHO MAN HARDAMAN
CANTINFLAS CAÑÍ HARDAMAN
MACHOMAN PEFFFF PEFFF
LA RENODA LA RENODA
CUERNOS DE BORINOT
MACHO MAN HARDAMAN
CANTINFLAS CAÑÍ HARDAMAN
MACHOMAN PEFFFF PEFFF
LA RENODA LA RENODA
CUERNOS DE BORINOT
MACHO MAN HARDAMAN
CANTINFLAS CAÑÍ HARDAMAN
MACHOMAN PEFFFF PEFFF
LA RENODA LA RENODA
CUERNOS DE BORINOT

wow wow wow !!!!!!!!!!!!

Hard Mod ha dit...

Muhahahahahahah
Muhahahahhaahhaahhaahahahhaah
Com borda la gossera de la pandilla piltrafilla.
Muhahahahahhahahahahahahaha
Muhahahahahahahahhahahaahhahaahahahha
#Paquirrinafregarplats.

Maria Josep Rierol Altamirada (des del castell 1960 Vilassar de Dalt) ha dit...

Cantinflas Romanov! Algoritme fallit!
estas en la fase final i ens petem de riure del teu fracàs!

MACHO MAN HARDAMAN
CANTINFLAS CAÑÍ HARDAMAN
MACHOMAN PEFFFF PEFFF
LA RENODA LA RENODA
CUERNOS DE BORINOT
Procuro mesurar les formes però avui estic molt contenta.

NEVADA A VILASSAR DE DALT MICA QUATLLANT A TERRA

Cantinflas Romanov! Algoritme fallit!
estas en la fase final i ens petem de riure del teu fracàs!


LA IDEA, LA IDEA, VISCA LA IDEA, LA IDEA!



marga bosch i el seu verb ha dit...

està nevant també a la part alta de Mataró, recordeu el camí que enllaça Mataró Parc i Can Bruguera? Doncs just a partit d'aquest punt la neu va dibuixant el camí.

Notícies boniques enmig de l'hedor del Hard terminal que embruta el terra.

Washington Colmenero BADALONA ha dit...

neu a dalt de Badalona
A Can Ruti

Visca LA IDEA!

Francesc amb comprensiói gomina natural ha dit...

dos kilometres per damunt de Premià de Mar està nevant a la muntanya,

diuen que Verdaguer-Doctor Fleming no hi neva però en cas que nevi en Hard Romanov acostuma a pixar i fondrà la neu

TEDBERRIGANFÀSTICBONADA ha dit...

A Premià estem amb pluja lenta i mirem cap amunt que es veu que per Sant Mateu diuen que neva.
Per fi parlem de coses boniques en aquests fils de comentaris.
Bon hivern amics el meu cor

sklop romesco de Bordils ha dit...

Bordils està tranquil però fot molt de fred

Boniatoalexandra ha dit...

vull una esllevisada de gel damunt les costelles de Hardmodd

Hard Mod ha dit...

Goita la mari Pepi traient pit … pipitilla … que ja no estàs per aquestes xarlotades, fas com en Banzai … que t’amagues quan convé … muhahahahahahahahahahahahha
Muhahahahahahjaajjajahahaahahahhahahahaah
#Top inepte.

Hard Mod ha dit...

Doncs bada la
Boca i beu a galet!!
Muhahahahhahahahahahahaahahhaah
Muhahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahhaha
#Neudaurada

Hard Mod ha dit...

Costelles ??? Muhahahahahahhaah
Si a tu et manca Botifarra i gruixuda , l’altre a qui no li xiula ni la olla express … xarrupa-baranes.
Muhahahhahahahahhahahahahaahahhahahaahhahahahahahahahah
Muhahahahahhahahahahjajahajahahahajahahajjajahajahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahaahhah
#Stop castanyotes

Boniatoalexandra ha dit...

ets conscient del que dius?
Mon1stre

Hard Mod ha dit...

Ai , aiiiii que ens pixem de riure !!!
Muhahahhahahahahahahahahahaha
Muhahahahahahhahahahahaahahhaahhaahahahahahah
#Stop Drusky, pelan Drusky

Boniatoalexandra ha dit...

fem un pacte? Coneixem-nos i ens ho diem a la cara

Hard Mod ha dit...

Muhahahahahhahaahahhahahahahaahhaahahahhahahaahahahaahahhahahahahaahhaahahahhahahaahah
Muhahahahahhahaahahhahahahahaahhaahahahhahahaahah
Muhahahahahhahaahahhahahahahaahhaahahahhahahaahah

Hard Mod ha dit...

Les nenes ho han tornat a fer, despres de guanyar-ho tot han aconseguit que els facin fora de la competició de la copa de la reina ñorda…. 100% bogardista i puntu .
Que farà rabia als que ha Sabem , naturalment , més motiu per fer-ho , aplaudir-ho, i esperonar-ho … i ens encanta !!!
Muhahahahhahaahhahahahahaahahahahahhaahhaah
Muhahahahhahaahhahaahahahahahahahahhaahahhajaahjaajhahaahahhaahahhaah
Muuuuuhahahahahhahahhahahahahahahahahahahhahaahahahahahhaahhahaahahha
#FCK OJE.

Mat Cluny ha dit...

Veig que la visita del Hard a una bruixa que unta cervells amb flors de bac ha funcionat!!!!

El darrer comentari tot i ser cutre almenys intenta garlar de futbol.

Visca la bruixa que et pugui guarir!!!

Muhahahaha Muhahahaha Muhahahaha Muhahahaha

marga bosch i el seu verb ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
marga bosch i el seu verb ha dit...

Gent!!!! He trobat en un bar de Mataró una còpia d'un certificat que ara us en faig una transcripció. El cas és que quadra amb la conclusió descrita per l'amic Mat Cluny.


Certificat mèdic de teràpia i bruixeria

En dia històric per a la humanitat el senyor Hard-Mod ha assistit a una experència esotèrica de la mà de la doctora Capipota del col.legi d'ocultisme curatiu. El resultat de la sessió ha estat que el pacient ja veu vida fora del seu bucle persecutori i ha descobert el futbol. Al pobre pacient se li ha administrat una frega cervical i cerebral amb flors de bac.

El pacient progressa adequadament.

Manel Porc i Fetge,
secretari de la clínica de la Doctora Capipota

Astrid Barriada ha dit...

Me n'alegro per Hard però el primer que ha de fer és reparar el mal que ha fet i persona per persona

Hard Mod ha dit...

Ay pires-vos abans que prengueu mal, si ja veniu amb un esquinç neuronal, no acabessiu amb un ictus … pallassos!!
Muhahahahhaahahahahahhaahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahhaahhahaahhaahahahahahahhaahhahahahahahaahahhaahahhaahahahahahahah
#Ojepira’t

marga bosch i el seu verb ha dit...

Ja veig que has tirat els calers amb la consulta de la doctora Capipota.
Efecte limitat, neteja breu i ja tornes a la brutor que determina el teu lamentable hàbitat natural putrefacte. Poblot brut, Hard Brut.

Washington Colmenero BADALONA ha dit...

Es pot considerar que Hard, algoritme, Romanov descendent, ara una estona futbolero gràcies a una vident, hòstia quin drama de tiu i per postres va de mula muhahahaha

Hard Mod ha dit...

Tu si tens la figa bruta .
Muhahahahahhahahahha
Muhahahahahahahhahahah
Muhahahahahahhahahahahahahahahah
#por K

Hard Mod ha dit...

Que tu vaig is de palomo cojo no obliga res ni ningú a anar de mula ….. francis.
Muhahahahahahahahahahahahahahahha
Muhahahahahhahahahahjaahhahaahahahhahah
#Minipalomino.

marga bosch i el seu verb ha dit...


Brut sense Nature

deixa d'agredir!
deixa d'agredir!
Hardagressor!
Delictiu ets!
deixa d'agredir!
deixa d'agredir!
Hardagressor!
Delictiu ets!
deixa d'agredir!
deixa d'agredir!
Hardagressor!
Delictiu ets!
deixa d'agredir!
deixa d'agredir!
Hardagressor!
Delictiu ets!
deixa d'agredir!
deixa d'agredir!
Hardagressor!
Delictiu ets!
deixa d'agredir!
deixa d'agredir!
Hardagressor!
Delictiu ets!
deixa d'agredir!
deixa d'agredir!
Hardagressor!
Delictiu ets!

Quim Boix Bon Culer de La Garriga❀✿** ha dit...



eL bARÇA NO MEREIX QUE un tiparraco que es dedica a insultar barcelonistes estigui fent us de la penya de Bogardeeeeee

el pavo Hard Mod és el nen clavaguera

jairelispery!!!!

ets de menjar i cagar, segur que cagues només menjar

jairelispery!!!!

capa d'ozono mermelada de gat!


muhahahahahaha diu la teva mascota

romanço de vedell

que vols clavell

al clatell ikikikikikell


tinc un labavo gris

de perles fines


gripau selenita

la mandoquia està servida


muhahahahahah dius sempre i no saps el que és un Trifàsic de Mascaró.


muhahahaha per què? Per Tutatis o per Victoria Beckham?


Ets un cataplasma de falornia

em rebentes molt

molt rebentat estic del teu muh muh muh

golafre matasegells

bufa bous

in inde independència


ETS UN BUROT

marga bosch i el seu verb ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
marga bosch i el seu verb ha dit...


Una factura amb data d'ahir trobada en un marge de la nacional 2
................................................................



CAPIPOTA Doctora
TERAPIA ALTERNATIVA COLEGIADA


FACTURA NUM. 345
a nombre de HARD MOD
varón
60 años
Premià de Mar

Servicios:
Masaje con flores de Bac 150 euros
limpieza bucal Herodes 200 euros
albornoz 70 euros
agua mineral Cabreiroá 3 euros
sauna 30 euros
consulta psicologa 80 euros

Total 533
IVA 10% 53.3

Total líquido 586 .3 euros



Cabrera de Mar, 24 de enero de 2023

...................................


quina manera de tirar els diners per res i per tornar pitjor del que un estava!

Boniatoalexandra ha dit...

quin pastón més mal gastat!

Hard Mod ha dit...

Com avorriu !!!!
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Muhahahahahahahhaahahahahahahahahahahah
#Stop quimeres # Stop xarlotades
#stop teatrets de puta pena
#foteu pena en garriguetes i la plantada de merda

Boniatoalexandra ha dit...

deixes masses pistes al teu pas com el llimac que put a baba

Hard Mod ha dit...

No confonguis la llapeta del tio Manel , la birra amb rebaba amb el caminet babós de llimac pudent que deixes amb la xona per on passes, que si es pudenta … Drusky.
Muhahahahhahahaahahhahahaahahahahhaahahhaahahahhaah
Muhahahahahahahahahahahahahhaahahhahaahhahaah
#amaracalces

Boniatoalexandra ha dit...

et creus llest i ets un llimac molt pudent, fins i tot ets un imbecil

Quim Boix bon culer LA GARRIGA ha dit...

la factura confirma moltes coses. Un imprudent amb la cartera per res.

Astrid Barriada ha dit...

segur que va demanar un credit a la caixa el molt curt de gambals

marga bosch i el seu verb ha dit...

ell riu i rondina però la factura és real
fins i tot era un paper net, cosa rara.
El més pelut i brut de l'afer de la factura és que portava un segell de "pagado"
per tant encara es reafirma més que aquest xicot brut ha gastat la bestiesa de 586 .3 euros
per una sessió d'alta qualitat i no li ha servit per res


la quantitat és líquida, per un dia no és bruta com ell, el brut.

Mariona Talavera ha dit...

ja ha parlat la mare superiora, aquesta anorexica mental de la Bosch

marga bosch i el seu verb ha dit...

Nena, Talavera tens la boca més bruta que un contenidor de poble.
Qui ets tú? A vegades t'he notat molt empàtica amb el Hard brut.
Ai que veig matrimoni de bruts!!!!!!!!!!!

Hard Mod ha dit...

Tu plantada , com que ets una tieta catalaneta de fatxenda de bona costums cap l’aparador, i la típica doble moral missaire i de no anar-hi, a missa . Ets tn lamentable i petit-burgèsa de merda , que només s’et acut el matrimoni, com no pot ser d’altra manera …. T’escau ,,, la teva puta moral de Merda . Merdosa .
Muhahahahhahahahahahahahahaahahahahah
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
Muhahahahahahhahaahahahahahhaahahahahahahahahahah
#apestes.

Hard Mod ha dit...

Amb la caixa només hi treballeu els esclaus , pobres i merdosos com tu. La caixa diu …. Parlem? Muhahahahahha
Que trist .
La caixa …. Lerda.
Muhahahahhahahahahahahahhaahha
Muhahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahah
Muhahahahhahahahahahahahhaahhaahab
#porta-hi la nòmina … muhahahhahahahahahahahah

Hard Mod ha dit...

A diferencia de tu , però no som uns xarrupa polles .
I puntu.
Muhahhahahahahahhahaahahahahhaahhaahhahahaa
#Drusky

Hard Mod ha dit...

Que … merdós, avui no muntes la paradeta dels pastorets com el rovelló .. o fas de lluquet?? …
Quin teatret mes dolent avorrit i infantiloide que muntes amb la plantada … que trist. Veure-us rebaixats a ina pantomima tan surrealista, fins i tot tràgica , si que esteu disposats a rebaixar-vos fent el poc-pena d’aquesta manera , la plantada et controla … t escau i pwr això ens entusiasma , ens encanta que tu mateix ens mostris lanteva baixesa i manca de caràcter i personalitat , ets gran toi , molt de la Garriga , com un puto moble funcional de baix cost.
T’han donat pel cul i encara no t’en has adonat. Geniol!!!
Muhahahhahahahahahahahhahahaahhahaahha
Muhahahahahhahahahahjaahhahaahhahahahahahahahaha
#laplantadaconvençalsmeslerdosperferelpallasso.

Mat Cluny ha dit...

El Cantinflas està arruinat

Quim Boix Bon Culer de La Garriga❀✿** ha dit...

Ets un pavo molt encabronat i estas amargat segur de la vida

Per escriure quatre missatges carregats de molt odi s'ha de ser un bestia

Hard Mod ha dit...

I tu per fer l’idiota d’aquest manera , molt inútil.
Au ves a mamar-la i a fer el mongo Mb els ionquis del teu puto poble .
Muhahahahhaahahhaahahahahahhahahahaahahahahahahahahgaahhahahaahahahahahhahahaha
#Gilipolles

TEDBERRIGANFÀSTICBONADA ha dit...

Viriato, perdó, EX-Viriato, això ja passa de taca d'oli i dia que vols dia que cous.
Et carregues gent que ni coneixes, arrasses la gent de Premià de Mar i no en tens prou que ara vas a la iugular d'un de La Garriga.

No és de rebut.

marga bosch i el seu verb ha dit...

tens raó Berrigan, aquest personatge no té limits territorials, ara li toca al bon home que és ben segur en Quim de La Garriga, poble ben net que no mereix la brutor bucal del malparit

Quim Boix Bon Culer de La Garriga❀✿** ha dit...

no us preocupeu per mi, amics Ted i Marga.
a la vida he aguantat molta mala llet i sempre en surto enfortit.
gràcies igualment pel suport.

Hard Mod ha dit...

Tu en canvi canvi grandíssima filla de puta, embaucadora i manipuladora de merda, que també et penses quw pots anar fe teatret a lo Mourinho amb nosaltres , t’equivoques i et fiques un camises d’onze vares de les quw no en podràs sortir indemne , idiota. Vas massa de llesteta i arrisques fora mida especulant sobre la intel·ligencia aliena , i es que cal ser molt curt de gambals per muntar la pantomima amb el garriguenc xarrupa fanals .
Imbècil , per creure que la resta son prou curts … No saps apostar i esperem quw tots als quw has estat en galopant per entrar al blog i n’han sortit mes escaldats que una oca per Nadal t’ho agraeixen pregonament, perquè ho mereixes .
Fracassada de la vida, amargada de que no et xiuli ni la olla express.
Au plega i queda’t al museu o a la residència d’avís a jugar a la botifarra. Inútil .
Muhahahahahahahahahahhaahahahahahah
Muhahahahahahahahahahhaahahahahahahah
#vermut!!

Hard Mod ha dit...

Tu canari , tros d’enraderit de la vida , retrassat, a fer teatre , a marxar del bloc i a fer l’imbècil com fas , vas al blog de la amargada , allà la deixalleria , punt verd i planta incineradora de residus … es el vostre lloc .
Au compra’t una tauleta fe nit i a fer nones .
Pallasso!!!
Muhahahahahahahahahahahhaah
#irimfirimiguitdilhird… gilipolles

marga bosch i el seu verb ha dit...

CINC COSES QUE EXIGEIXO A QUI PORTI AQUEST BLOG QUE FACI EL QUE ARA EXPLICO:

1/ Cal esborrar els comentaris que acaba de publicar el Hard Mod Brut

2/ Cal que qui porti el blog es defineixi PUBLICAMENT sobre el seu criteri davant l'agressor.

3/ M'ha dit entre moltes gravissimes "grandissima filla de puta". No ho tolero.

4/ Els insults que he rebut, es reprodueixen molt augmentats en el comentari que dedica al bon Quim Boix.

5/ Si no es fa el que demano, em reservo el dret a fer una denúncia formal a on correspon.


Prou !

Hard Mod ha dit...

Que et follin … bo no en saps , no t’hi fiquis , ploramiques de merda .
Que faràs … tornaràs a marxar per enèsima vegada ? Dos dies ??? De que vas golfa .
Que et follin molt i que sigui pel cul . Que llàgrimes et ragin com punys , que els ulls et surtin com taronges i que et rabentin l’esfinter de bat a bat i no tornis !!!
No tornis !!!
Et convé.
Bruta.
Muhahahahahhahahaahhaahhaahahhahahahahaahhahahaahahah
Muhahahahahahhahahahahaahhahahahahahhahaahahahahahah
Muhahahahahahhahaahahhahahaahahahhaahah
#iptenteunatila # hiperventilada

marga bosch i el seu verb ha dit...

CINC COSES QUE EXIGEIXO A QUI PORTI AQUEST BLOG QUE FACI EL QUE ARA EXPLICO:

1/ Cal esborrar els comentaris que acaba de publicar el Hard Mod Brut

2/ Cal que qui porti el blog es defineixi PUBLICAMENT sobre el seu criteri davant l'agressor.

3/ M'ha dit entre moltes gravissimes "grandissima filla de puta". No ho tolero.

4/ Els insults que he rebut, es reprodueixen molt augmentats en el comentari que dedica al bon Quim Boix.

5/ Si no es fa el que demano, em reservo el dret a fer una denúncia formal a on correspon.


Prou !
CINC COSES QUE EXIGEIXO A QUI PORTI AQUEST BLOG QUE FACI EL QUE ARA EXPLICO:

1/ Cal esborrar els comentaris que acaba de publicar el Hard Mod Brut

2/ Cal que qui porti el blog es defineixi PUBLICAMENT sobre el seu criteri davant l'agressor.

3/ M'ha dit entre moltes gravissimes "grandissima filla de puta". No ho tolero.

4/ Els insults que he rebut, es reprodueixen molt augmentats en el comentari que dedica al bon Quim Boix.

5/ Si no es fa el que demano, em reservo el dret a fer una denúncia formal a on correspon.


Prou !
CINC COSES QUE EXIGEIXO A QUI PORTI AQUEST BLOG QUE FACI EL QUE ARA EXPLICO:

1/ Cal esborrar els comentaris que acaba de publicar el Hard Mod Brut

2/ Cal que qui porti el blog es defineixi PUBLICAMENT sobre el seu criteri davant l'agressor.

3/ M'ha dit entre moltes gravissimes "grandissima filla de puta". No ho tolero.

4/ Els insults que he rebut, es reprodueixen molt augmentats en el comentari que dedica al bon Quim Boix.

5/ Si no es fa el que demano, em reservo el dret a fer una denúncia formal a on correspon.


Prou !
CINC COSES QUE EXIGEIXO A QUI PORTI AQUEST BLOG QUE FACI EL QUE ARA EXPLICO:

1/ Cal esborrar els comentaris que acaba de publicar el Hard Mod Brut

2/ Cal que qui porti el blog es defineixi PUBLICAMENT sobre el seu criteri davant l'agressor.

3/ M'ha dit entre moltes gravissimes "grandissima filla de puta". No ho tolero.

4/ Els insults que he rebut, es reprodueixen molt augmentats en el comentari que dedica al bon Quim Boix.

5/ Si no es fa el que demano, em reservo el dret a fer una denúncia formal a on correspon.


Prou !

marga bosch i el seu verb ha dit...

CINC COSES QUE EXIGEIXO A QUI PORTI AQUEST BLOG QUE FACI EL QUE ARA EXPLICO:

1/ Cal esborrar els comentaris que acaba de publicar el Hard Mod Brut

2/ Cal que qui porti el blog es defineixi PUBLICAMENT sobre el seu criteri davant l'agressor.

3/ M'ha dit entre moltes gravissimes "grandissima filla de puta". No ho tolero.

4/ Els insults que he rebut, es reprodueixen molt augmentats en el comentari que dedica al bon Quim Boix.

5/ Si no es fa el que demano, em reservo el dret a fer una denúncia formal a on correspon.


Prou !
CINC COSES QUE EXIGEIXO A QUI PORTI AQUEST BLOG QUE FACI EL QUE ARA EXPLICO:

1/ Cal esborrar els comentaris que acaba de publicar el Hard Mod Brut

2/ Cal que qui porti el blog es defineixi PUBLICAMENT sobre el seu criteri davant l'agressor.

3/ M'ha dit entre moltes gravissimes "grandissima filla de puta". No ho tolero.

4/ Els insults que he rebut, es reprodueixen molt augmentats en el comentari que dedica al bon Quim Boix.

5/ Si no es fa el que demano, em reservo el dret a fer una denúncia formal a on correspon.


Prou !
CINC COSES QUE EXIGEIXO A QUI PORTI AQUEST BLOG QUE FACI EL QUE ARA EXPLICO:

1/ Cal esborrar els comentaris que acaba de publicar el Hard Mod Brut

2/ Cal que qui porti el blog es defineixi PUBLICAMENT sobre el seu criteri davant l'agressor.

3/ M'ha dit entre moltes gravissimes "grandissima filla de puta". No ho tolero.

4/ Els insults que he rebut, es reprodueixen molt augmentats en el comentari que dedica al bon Quim Boix.

5/ Si no es fa el que demano, em reservo el dret a fer una denúncia formal a on correspon.


Prou !
CINC COSES QUE EXIGEIXO A QUI PORTI AQUEST BLOG QUE FACI EL QUE ARA EXPLICO:

1/ Cal esborrar els comentaris que acaba de publicar el Hard Mod Brut

2/ Cal que qui porti el blog es defineixi PUBLICAMENT sobre el seu criteri davant l'agressor.

3/ M'ha dit entre moltes gravissimes "grandissima filla de puta". No ho tolero.

4/ Els insults que he rebut, es reprodueixen molt augmentats en el comentari que dedica al bon Quim Boix.

5/ Si no es fa el que demano, em reservo el dret a fer una denúncia formal a on correspon.


Prou !
CINC COSES QUE EXIGEIXO A QUI PORTI AQUEST BLOG QUE FACI EL QUE ARA EXPLICO:

1/ Cal esborrar els comentaris que acaba de publicar el Hard Mod Brut

2/ Cal que qui porti el blog es defineixi PUBLICAMENT sobre el seu criteri davant l'agressor.

3/ M'ha dit entre moltes gravissimes "grandissima filla de puta". No ho tolero.

4/ Els insults que he rebut, es reprodueixen molt augmentats en el comentari que dedica al bon Quim Boix.

5/ Si no es fa el que demano, em reservo el dret a fer una denúncia formal a on correspon.


Prou !
CINC COSES QUE EXIGEIXO A QUI PORTI AQUEST BLOG QUE FACI EL QUE ARA EXPLICO:

1/ Cal esborrar els comentaris que acaba de publicar el Hard Mod Brut

2/ Cal que qui porti el blog es defineixi PUBLICAMENT sobre el seu criteri davant l'agressor.

3/ M'ha dit entre moltes gravissimes "grandissima filla de puta". No ho tolero.

4/ Els insults que he rebut, es reprodueixen molt augmentats en el comentari que dedica al bon Quim Boix.

5/ Si no es fa el que demano, em reservo el dret a fer una denúncia formal a on correspon.


Prou !

Hard Mod ha dit...

Tu aquí no ets ningú per exigir res , a fer teatre al casino. A regatejar a la gespa.
Tira capa la deixalleria que es on has de ser .
I puntu.
I puntu.
I puntu
Muhahahahahahahhahaahhaahahhaahahahahahhaahahhaahahahahahhaahhahaahahahahhaahhahahahaahhaahhahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahgahahahahahaahahahhaahhaahhaahahhahahaahhagahahahahahahhaahhahaahahhaga
#compra’t un blog.

Pulido de Mataró dins de muralles ha dit...

vEIG QUE EL HARDMOD aquest apuja el to de manera molt agresiva, tinc solució, a la Ferreteria PIÑOL de Mataró tenen unes broques ben parides de la marca i referència:
BROQUES ESPIRAL HSS METALL en una capsa amb 16 broques de tamanys molt variats

marga bosch i el seu verb ha dit...

No hi altra opció que la denúncia

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

espereu espereu, no us precipìteu, en cas de guerra ofereixo fragates, zodiacs, corbetes, destructors, balandros, llauts, portavions, portahelicopters, bussos, pescadors, dragamines, peus d'anec, bombones d'oxigen, norays.

Soc home de mar i vull pau a la terra

Sergi El Cuc Mutant d'Alella ha dit...

una setmana sense visitar Bogarde i sembla un holocaust

Javi Lidón Mingorance EL CLOT ha dit...

````````````
´´´´´´´´´´´´´´´´

¡¡¡ Muy Buenos días !!!

Que no cunda el pánico ¡¡ qué no !! Soy el primero en sorprenderme ante este giro violento y bélico que opera en la red del bogarderismo. No puedo mediar pués soy parte de LA IDEA, parte y promotor fundacional. Pero, empero, esta pugna evita el aflore de lo feliz y dilapida el potencial aflore de lo fátuo ¡¡¡¡ Monigotes me ahuyentan el florecer de las margaritas !!!!

Debo terciar y lo voy a hacer con somero deseo de que esto vaya por un buen camino sin merodear lo trillado ni juzgar espavientos de lozana embergadura.

Debo decir que me propongo lidiar con HardmOD.

Advierto que preparo una ruta rulera por Gracia. Ese barrio siempre nos queda en el tintero y tras la salida a Mataró y a Can Bruguera, enlazamos barrios barceloneses como hicimos en Clot, Navas y Camp de Arpa.

Pronto, Gracia.


Hardmod acude al freno de mano, soslaya estos espirales de litigio y evitemos juntos un fatal desenlace.


Abrazo, amigo Hardmod, abrazo cuerdo y sin rodeos.


Javi

FRANCESC PREOCUPAT ha dit...

estem prenent unes decisions en el whats i quan ho tinguem lligat en parlem.
Hard ha traspassat totes les línies possibles i ha superat tot el que ha fet de mal fins ara.
No romandrem callats. I per la part que em toca, procuraré no caminar per Fleming-Verdaguer, el risc és infinit i preocupant

Mat Cluny ha dit...

la primera decisió és de donar un marge d'una setmana per si l'administrador del blog inicia un procès de desactivació del usuari-Hard Mod.

Si no ho fa, ens declararem incompatibles amb aquesta deformada i decadent penya i ens buscarem la vida. Per sort tenim seguidors i gent de fiar.

Maria Josep Rierol Altamirada (des del castell 1960 Vilassar de Dalt) ha dit...

és lògic el que dius, Mat. Actuem amb prudència

Hard Mod ha dit...

Hard Mod republica Àstrid .

Quina mala llet que té en Quim Boix que es posa del costat de l'abrandat i miserable cabró d'en Hard quan té al davant una persona de fiar com Marga. Si Quim juga brut és per manca total de sensibilitat que opta per el molt abrandat, miserable i cabró del muhahah Hard que és el nou soci del malallet Man Quim Boix que ja és carn i ungla del molt abrandat i miserable cabró Hard que no en té prou en el fet de manipular persones sinó que les escarneix fins desposseir-les de la vida pròpia i en aquest cas de manual ens trobem com Quim Boix tria l'abrandat, miserable i cabró de Hard en comptes de fer pinya amb LA IDEA que som els que rebem tota la merda abrandada, miserable i cabrona d'aquest Hard que ara es converteix en abrandat, miserable cabró i soci del venut d'en Quim Boix.

Ho lamento


I ho lamentaràs i molt !!!
Muhahahahahahhahahaahhahaha
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

Quim Boix La Garriga ha dit...

He tingut temps per veure a que juga cadascu i tinc dubtes de tothom, pero de hardimod cap dubte de que millor marcar distancia LONG DISTANCE

Hard Mod ha dit...

Però que dius pallasso !!! So pallasso !!!!! Mes Pallasso no pots ser … llepaculs que ets un llepes de la OJE .. tarat.
Muhahahahahahhahaahahahahahaha
Muhahahahahahhahahahahaahahahahahahahahahahahahhaahhahahaahahahhahaahahah
Muhahahahahahhahahahahahhahahahahahaahahahahahahhahahahahahahahaahahahhaahahhahaah
#tirapashabobo

Boniatoalexandra ha dit...

joderrrr quin sadic el HMod joderrrrrrr

Hard Mod ha dit...

Simplement anem moltfort’s .
I puntu.
Muhahahhahahahahahahah
Muhahahahhahahahahahahahahhahahahaahahhah
Muhahahahahhahahahahahahahahahhahahahahaa
#ustarabia #ensencanta

Hard Mod ha dit...

Mourinho contraataca …

Quim Boix Bon Culer de La Garriga❀✿**20 de gener de 2023, a les 6:27
Margarita ets molt imbècil i ho ets de tal manera que des d'avui em poso al costat de Hardd-Mod i et faig creu i ratlla, estúpida! creguda! arrogant! Pelma!

Respon

Quim Boix Bon Culer de La Garriga❀✿**20 de gener de 2023, a les 6:28
m'has amenaçat amb el teu "vigila". S'ha acabat el comentari amb tu. Estic amb l'altre.

Respon

marga bosch i el seu verb20 de gener de 2023, a les 6:58
Quim m'has fallat, et feia net i polit i ara ets del costat brut i enhardejat

Respon



Teatre DEL MALO !!!

Muhahhahahahahahahhahhaahhahahahahahahhahahhaha
Muhahahahahahhahahahahahhaahahahahahahhahahahahahaahahahhahaahahhaahah
Muhahahahahahhahahahahahaahahahhahahahaahhahahahahahahahaahhahahhahahah
#Stop OJE

Mat Cluny ha dit...

Felicito Quim per haver fet una rectificacio a la vista de la grolleria del Hard Romanov

Boniatoalexandra ha dit...

Harddmod és el mal que vol mal i manipula la gent fins que les victimes s'adonen de tal mal i recuperen la vida.

Quim Boix Bon Culer de La Garriga ❀✿** ha dit...



Missatge obert
❀✿**❀✿**


En el fons el senyor Hard//Mod em facilita la feina, jo també vaig funcionar per impulsos i fora de context, ignorava que es tractava d'un problema que venia de lluny i la meva novatada va ser com aquelles del que entra en una fàbrica i li fan novatades. Vaig constatar d'entrada tota mena del que em semblaven rondinaments i em preguntava sobre l'abast d'un blog de Penya futbolera i què tenia a veure tot allò amb els objectius declarats de la vostra Penya i em vaig precipitar, ara repasso remiro i sé fer balanç i en tot cas demano disculpes a la gent que d'entrada vaig menystenir quan realment hi havia un problema de fons que es va fent visible i és aquest senyor que desbarra i ataca. Per cert que ahir el Real Madrid va guanyar per deixadesa del Atlético, però el Barça de Dembélé ja posarà les coses al seu lloc com sap fer i per acabar amb totes les simpaties per la ciutat i l'equip de Girona, el Barça ha de fer tres punts a Montivili doncs la lliga ha de ser nostra.

Gràcies per l'atenció ❀✿**❀✿**❀✿** INDEPENDÈNCIA, DONEC PERFICIAM //*//

Mariona Talavera ha dit...

la meva iaia a la gent que canvia de camisa li deia Cara Girades, això és aquest Quim Boix, un llepaOpusDei que passa a ser el mainader de tota la colla cutrista, au vés a passar el Rosari amb Sor Marga!

Marc Galí tots els divendres que puc, el vostre serafí ha dit...

Bon dia des de Reus, vila exposada al vent del sud i del nord. El vent no m'atura davant de la lírica i us lliuro el poema del divendres, sempre que puc puntual i de tot cor, amb la vènia del meu mentor i mestre EDUARD ANTIARTISTA.


Xut de cuc


Blai juga fort i xuta suau
de xut en surt un bon cuc
i quan en Blai és gai dona
en surt tota una gran cuca

Futbol amb gèneres variats
a on hi havia el xut xuta
i del cuc en surt la cuca
del tot en fem un sol vot

Xuts i xutes, gols i goles
del cor, la corda i amunt
el grat que grata, solana!
I el cuc ja viu com cuca!



Passeu un bon cap de setmana, dracs!


Marc

Hard Mod ha dit...

A can francisquet també portem 50 victòries consecutives i puntu .
Muhahahahhaahahhaahahahabha
Muhahahhahahahahahahahahahah
#OJELOSERS.

MADRIDISTA BANZAI EL NIÑO DE LA BOLA ● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤ ha dit...

HOLA BOBOS Y BOBAS ● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤

SOY EL HECHICERO BLANCO
¿¿¿¿ DE ACUERDO ????
¡¡¡ CLARO QUE ESTAIS DE ACUERDO !!! ● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤

MI HUMILDE CONDICIÓN DE HECHICERO BLANCO ME OBLIGA A DECLARA QUE TAMBIÉN SOY EL BRUJO
DEL DEPORTE REY. ¡¡¡¡¡ SOY EL BRUJO HECHICERO BLANCO !!!!! ● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤

AHORA OS MANDO A LA MIERDA, BOBOS.● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
LO DE AYER ES DE TEMBLEQUE CULERO, EL REAL MADRID NOQUEÓ AL CACHONDO DE SIMEONE.
TRES A UNO Y NADIE DE USTEDES, BOBOS, SE DIGNA A HACER EL CORRESPONDIENTE APLAUSO.

SOY UN BRUJO, SOY EL HECHICERO BLANCO.● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
OS ANUNCIO CHAMPIONS, LIGA, COPA Y BENZEMA PICHICHI.
UN MAREO DE COPAS PARA UN MUSEO BLANCO DE URGENTE AMPLIACIÓN.

SOMOS LA PERFECCIÓN DEL DEPORTE.
COPAS Y MÁS COPAS.
INSACIABLES.● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤


HARDITO ¿¿¿¿ HARDITO LINDO ????

¡¡¡¡ CONTESTA BOBAZO !!!! ● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤

VEO VEO QUE ESTÁS RODEADO DE GENTES QUE TE DENOSTAN.
ME PARTO EL ANO, LO SABES, ME LO PARTO. ● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤


UN DESEO QUE SE HARÁ REALIDAD:
LOS DEL GIRONITA VAN A MECER LA CUNA DE BARCELONITA.
AUGURO UNA NUEVA DERROTA DE BARCELONITA. ● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤


SEMANA BRUJA A LA VISTA. ● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤

CAERAN LOMBRICES DEL CIELO. ● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤

XAVITO BOBO ● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
HARDITO MÁS BOBO
Y MIS ODIOS SE DISPUTAN EL PODIO:

EL PODIO ES PARA HARDITO, PABLITO MILLORITO Y CHUSEP
MI GALERÍA DE ARTE ESTÁ DISPUESTA PARA SUS SEÑORÍAS.
VENGAN PASEN VEAN EL NIÑO DE LA BOLA OS PRESENTA LA GALERÍA DE ARTE
CANTANDO UN BOLERO GUAPO ● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤


BANZAI ALMANAQUE ● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤

Hard Mod ha dit...

Tira pashá bobo, que teniu menys punts que el carnet de conduir del vaquilla. I puntu.
Muhahahahahahhaahahahahahahha
Muhahahahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
#Stop Badocs

MADRIDISTA BANZAI EL NIÑO DE LA BOLA ● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤ ha dit...

HARDITO TE DESEO TODO EL MAL
ERES ODIOSO, SOSO Y NO ME APETECES
● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
APESTAS A MIL FLORES
ERES ESCORIA CULERA
● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
HARDITO: ¿CÓMO ANDAS DE ESÓFAGO?
● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
PIMPOLLO COBARDE
● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤


BANZAI SOY EL NIÑO DE LA BOLA JEFAZO DEL MUNDO BLANCO
● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤

Boniatoalexandra ha dit...

madridista i hard dues cares de la mateixa money

Hard Mod ha dit...

Tu en canvi ets gilipolles per ambdues. T’escau.
Muhahahhaahhahaahahhahahahahhahaha
Muhahahahhaahhahahahahhaahahbaahha
Muhahahahahahhahahahahahahahahahahahah
#Stop drusky’s

Hard Mod ha dit...

Avui el #Vermut ea complert , i puntu.!
Muhahahahahahahahahahhaahhaah
Muhahahahahahahahahahahahahhaahahahahahahahahhaha
Muhahahahahahahhahahahahahahaahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Boniatoalexandra ha dit...

mai sabrás el que és un vermut. Ets un tonto

Boniatoalexandra ha dit...

gilipohard!

Francesc ha dit...

pudor de feretre carcomat i obert a Fleming-Verdaguer

Washington Colmenero BADALONA ha dit...

formol brutal per INRI Harddead Cementerio Tijuana Gris Perla Zombie Cruz Ataud Muerte Teranyina Aranya Cucs fosa craneo huesos Mortem RIGOR Mortis kaputt entierro COMODORO SENIOR Carpa de torrent

Hard Mod ha dit...

Palomino , compra’t un diccionari, et cal , ela
De la OJE et deixaran un VOX …
Eslukehia.
Muhahahahahahahahahahahah
Muhahahahahahhahaahhaahahah
#Muhahahahahahahahahahajajahajahahahah
#Stop lerdis

Boniatoalexandra ha dit...

tens enveja de Washington

Joan Patateta ha dit...

bon 1 a 0 amb el Girona, no cal golejar equips amics i tres punts al sac

Boniatoalexandra ha dit...

penya, jo a ui esmorzo forquilla, vermut a Alella, dinar family, berenar super i netflix amb passtisets. Un tindrà ENVEJA

Mat Cluny ha dit...

Hard, ser envejos provoca caries i hematomes de pus. Cuida la vida, bonic!

Anònim ha dit...

Ah!!! Quin vermutet ha estat aquest diumenge fresquet i assolellat, la depuradora al 100%. Ambifrancisquet funciona .Muhahahahhahahaahahhahahahahaahah
Muhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahaahhahaahhaahahahahhahahah

Boniatoalexandra ha dit...

anonim amb enveja

Hard Mod ha dit...

Muhahahahhahahahahah
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahah
Quin dilluns mes fresquet , mes Que un Donut , ena encanta .
Muhahahahhahahaahahahhaahah
Muhahahahahhahahahahahahahahahahah
#enveges.

Hard Mod ha dit...

Ela cambrers inunden la taula de puntuació i puntu , algú ho havia de puntualitzar, i els paga Fantes del blog , ho saben … Garçooooonnn!!!!
Muhahahhahahahahhahahaahahahhaahahahahha
Muhahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahah
#Pringats #Losers.#Süsskartoffel

MADRIDISTA BANZAI EL NIÑO DE LA BOLA ● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤ ha dit...

BOBAZO
● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
HARDITO
● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
BOBAZO
● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤


BANZAI EL QUE JUEGA BIEN ES EL REAL MADRID
● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Gran festa naval al Les Medes

Boniatoalexandra ha dit...

Harddmod una pregunta.

El muhaha exactament de què es tracta?

Mat Cluny ha dit...

ara la gracieta del Hard consisteix en fer-se el putu expert en vermuts, l'home que va inventar el vermut, el dueño absoluto de les tapes i els vermuts, el sàtrapa dels baretos i les terrasses. Ara el Hard ens diu com es fa un vermut, a quina hora i es creu propietari dels desitjos de vermut de tota la humanitat. Ara el sàtrapa Romanov algoritme es dedica a vexar els caps de setmana de la gent que no és com ell.

Ara el Hard es pensa que fer el vermut és passar per l'embut de la seva merda de vermut que fa més feridura que plaer. Ara el Hard no en té prou amb fer mal entre setmana que quan arriba el cap de setmana ens vol organitzar el vermut a la seva dèria malaltissa.

He fet vermut tota la vida i el seguiré fent sense seguir el dictat d'un foll.

Hard Mod ha dit...

Tira pashá … que els únics punts que teniu son els de sutura de l’essfinter anal. Cambrers.
Muhahahhahahahahhahahaahhahahaha
Muhahahhahahahhahahahahhahahahahahahahahhah
Muhahahhahahahahahahahhahahahahahha
#Aturalasutura

Hard Mod ha dit...

Vols anar de banderilla i et quedes en gilda … i puntu , com sempre, com t’escau.
Muhahahahhahahhaahhaahahahahahahahha
Muhahahhjahahajahajahahahhaahahahahhahahahahahahah
#Pedrafemetxeru.

TEDBERRIGANFÀSTICBONADA ha dit...

et consideres triomfador dilapitant Viriato?

Hard Mod ha dit...

Ves a donar la vara al cementiri. Au passa , pesat!!
Muhahahhahahahahahhahahah
Muhahahahhahahahhahaahhahahahahahahahhahahahahahahhaha
Muhahhahahahahahahahhahahahahahha
#Mitsushito Viriato.