PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 28 de novembre del 2022

La Roja restableix el gremi dels cambrers, el bogardisme ho celebra i la felicitat inunda les nostres ànimes. ////// Eurobarça al Nou Camp i festa grossa al Wanda Metropolitano + Boicot a Qatar i La Roja (3a fase)

S'ha acabat el deliri de La Roja. 

Serem molt breus. El nostre doble boicot al Mundial de Qatar suma la lluita contra el despotisme d'aquell règim sagnant i el rebuig sempre festiu i joiòs cap a tot el que representa la tristament coneguda com a "Roja". Ens agrada el roig però no pas aquesta versió d'un color alegre i combatiu. Festa grossa en el gremi dels cambrers i, que consti en acta, cap connivència del bogardisme amb la monarquia alauita. Es tractava de que la gespa testifiqués una saludable eliminació i puntu! Palestina lliure, Sahara lliure i visquin els pobles africans i arabs que lluiten contra les tiranies que els empaiten. Bogardisme!

Nota de la redacció: La propera crònica inclou un nou capitol de la gira d'Eric Cantona denunciant el Mundial i, com sempre, un apartat d'honor per a les nostres Girls en llur singladura continental. 






I PUNTU !

 

.........................................................

..........................................................

....................................

...................

 

 



Les coses molt clares. Comencem per una bona notícia. Ha tornat Mariona Caldentey. La nostra mallorquina s'ha retratat donada d'alta davant dels facultatius Mentxu Alpari i William Sbobet. El trio exhibeix un carregament d'ensaïmades mallorquines ben empaquetades.

Seguim amb la nostra mallorquina. Aquí la tenim ben acompanyada: 200 mariones davant del Acueducto de Segovia. Pancarta habitual i contundent.

Especial fotogràfic dedicat a l'Eurovesprada bogardista a Can Barça. Una potent delegació de la nostra penya visita l'estadi, anima les Girls, celebra el 3 a 0 davant del poderós Bayern de München i desplega el bo i millor del bogardisme alegre i combatiu. Dossier a la vista (retratistes Xànxels- Tosea):

1er gol :

2on gol :

3er gol :


Per si encara no en teniu prou: 1 a 6 al Wanda Metropolitano. Mariona dirigeix una segona part descomunal. Mireu la nostra Mariona plantant cara a Simeone (vestit de senyora enfaldillada i rojiblanca).

I ara us oferim noves imatges de la lluita contra el Mundial de Qatar i contra aquella cosa horrible coneguda com La Roja. Primer de tot, pancarta ben tibada per Joan Patateta, Fakir-Vampir Bayo i Nico Nubiola. Escenari: El Liceu!

La pancarta ben tibada exhibida per Eric Cantona. Després del seu exit a CANTOnigròs, el nostre amic es retrata a l'entrada de Tona. 

Cantona a TONA!

Eric Cantona segueix la seva gira per terres catalanes, en aquesta ocasió mostra la pancarta a l'entrada d'ArgenTONA.

Cantona a ArgenTONA

Per acabar la sessió, el nostre activista biciclista Eric CANTOna es retrata dalt del PORT del CANTÓ. Pancarta muntanyera! Seguirem amb nous capítols d'aquesta meravellosa sèrie.

Cantona al port del CANTÓ!


177 comentaris:

Mat Cluny ha dit...

No realitzo cap objecció als continguts que sincerament em causen més agror i decepció que altra cosa, el que vull deixar clar és que us passeu de frenada cada vegada de manera més intencionada quan surten comentaris importants en el reportatge anterior i els talleu publicant un altre reportatge sense deixar resposta

canta

Hard Mod ha dit...

Doncs et fots , ploramiques de merda .
Muhahahahahhaahahahahhaahah
Muhahahahahahahahahahahahahhaahahahajahahahahahahahahajajhaahhahahahagagagagagagagggagahhahahahahahahahahahjajauuayayatagagaajkaaiyagacanmaaloauahavavav
#sotonto.

Hard Mod ha dit...

Com es habitual , la crónica es Excel·lent pel text i la resta.
Ens emociona veure com passem la ma per la cara desde el golden corner/ can francisquet als mes envejosos, que no surten a la crònica , no s’els espera, mes enllà de remugar algun post de merda .
Molt guap@s a lea fotos els que ja Sabeu i es que el tema fotos es un dela nostres preferita i dela que més Ena fan Moira el bigoti per sota el nas… al búnker de la bogarde Sabem perquè , els em ofegats de finde , no .
Geniol i puntu.
Muhahahahahahahhahahahahahaah

Pocahontas Mermeliu ha dit...

quins collons! ara es demostra la SINCRONITZACIÓ total entre algoritme Romanov increat i Bogarde. Van a una, a la una, units, un sol home cagant la mateixa merda

Francesc: Resilència i expertesa ha dit...

Important

Anem a deixar les coses clares. Anem a posar punts damunt les "i". Ja dura massa la monserga del muhahaha i la cobertura respectuosa que li tenen des de Bogarde. El que s'ha de preguntar un davant del mirall és si hem de ballar tots al so de la marxa funebre d'aquest algoritme amb veu de vaca, hereu bord i bastard de la dinastia Romanov i taca fosca en l'expedient de la Creació taumatúrgica del gran demiurg que fou Déu.

Aclarim i fem bugada de tanta, tants, tantissima tanta i tanta murga d'aquest pet quimic que respon al àlies algoritmic de HardMod i que cal abraonar la tènia telèmatica que habita en el seu Alien-Organisme de pitiminí.

Fem la gran bugada en plaça pública i el retem a que surti del fangar de cantonada que google maps ubica a Fleming-Verdaguer de Premià de Mar.

Si no vol bugada, pitjor serà que li farem un off i quedarà esborrat per sempre més de totes les xarxes socials. Com? Fàcil, molt fàcil. Tenim accés bèstia a la seva petjada telemàtica.
Qui? Nosaltres! Qui som nosaltres? Jo i els meus amics i amigues de LA IDEA.

Avisat està i compte enrere, no cal arribar al sagrat moment de la creació, no el trobarem pas, ni tampoc al moment executori de la família Romanov en el refugi rus, tampoc. Com tampoc el trobarem en el directori mundial d'algoritmes ni a la seu documental de la humanitat que tenen els mormons a l'estat de Utah, Salt Lake City.

Només cal cartografiar Fleming/Verdaguer/Premià de Mar

Posem en valor el que sabem fer.

Resilència i expertesa.

TEDBERRIGANFÀSTICBONADA ha dit...

Atura't Viri-Hard-Ato!
Atura la màquina que ara ja et segueixen alguns de totalment nous per aquí que la taca s'escampa i semblarà que l'àlies Hard respon a la realitat. Fes-me cas, hòstia, atura't!
No ets conscient de la dilapidació del teu carisma? El personatge se't menja com li passa al Joaquin Sabina, que de cantar ha passat a fatxatjar. Consell: Atura't i deixa el Hard.
Viriato!!!!!! Recorda en Serra amb el Ventolín que de tant ensumar l'spray li va sortir el veritable "jo". Si a ell li passava mig en broma, no vegis en el teu cas.

Atura't i canvia que has tard

August Pulido de Mataró dins de muralles ha dit...

Marga em va dir que aquí tindria feina i el repte és meu.

Exin Castillos Bogarde i jo que soc massa previngut i avui perdo la por del que diran.

Obro una llauna d'olives farcides El Serpis.
Obro la boca, mossego, salivejo i empasso.
Surt un biscuter del garatge d'en Valls, el condueix un pìlot pakistanès.
Tanco els ulls quan veig la papallona verda de Xipre que em deixa un llepet al braç dret.
Torno a les olives El Serpis i no sé pas si podré escurar les dents empastades d'anxova.
Faig bugada com demana Francesc i dubto que així es pugui tancar la boca d'un Romanov.
Obro una altra llauna d'olives però ara són arbequines.
Torno al garatge, taques d'oli deixen l'emprenta del Biscuter.
EL pakistanès que pilota el Biscuter utilitza oli d'oliva per al motor del vehicle.
Oli d'oliva excedent de les llaunes de les olives El Serpis.
Ara ja ho entenc tot.

Muhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahaha
Muhahahahahahahahahaahahaahha
Muhahahahahahahaahahahaha
Muhhahahahahaahahahaha
Muhahahahahahahah
Muhahahahaha

Gallocanta és senyal de llauna d'olives anacrònica.

Dormiré en un Motel. Muralles de torronet de Xixona.

Bon Nadal.

penyabogarde ha dit...

Dia que passa, el nivell puja a la Bogarde. Comentaris sucosos, sens dubte.

La Junta

Astrid Barriada ha dit...

Bogarde, només et passa pel cap de dir que els comentaris són sucosos?
Alguns potser ho són de sucosos, però jo en veig de molt mal intencionats.
Què puc pensar quan aquí l'insult és el pa de cada dia?

Hard Mod ha dit...

Veient catàlegs de cotxes ens ha agradat molt el Renault Grana.
Molt Bogarde tot plegat .
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
Muhahahahahahahahahahahahahahabababah
#Verdaguer/Fleming.

Hard Mod ha dit...

Tu pallasso la única petjada que tens es la de la sola d’unes botes goril·la que et varen rabentar els ous jugant a futbol al Cole .
Així et vas quedar de per vida.
Amb la petjada a l’entrecuix i una veu de pito sospitosa.
Muhahahahahahahahahahahahahahahha
Muhahahahahahahahahhaahahahahahahahahahahahhaah
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahahahahahahahah
#Petjadaman #l’has espitxda

Hard Mod ha dit...

Que es això fastigós , un va de retro perquè t’estas ofegant en la teva pròpia merda berrigana , ens encanta lanteva desesperació , deia tenir també petjada … muhahahahahahahhaahahhaaha
Muhahahahahahahahahhahahahahhaahahahhaah
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahah
#Stop espitxats.

Mat Cluny ha dit...

Bon dia, avui em vesteixo de bata blanca i amb oscultador frontal.

observo amb suma atenció que les diferències entre algoritme Hard i el suposat Hard anterior es van reduint. Els dos casos pateixen greument la malaltia rara de la FIBRO-WEB-MIÀLGIA. Per tota la gent que no estigui al corrent cal explicar que aquesta patologia consisteix en la participació constant en blogs, webs, whatsapp, instagram, tik tok, twittter, etc fins al punt de no viure en viu la vida viva. En el cas d'un algoritme té la sort de que aquest és el seu modus vivendi, però aquí es tracta d'un algoritme que vol imitar la vida real.

Tres intervencions seguides blasmant als altres demostren la simptomatologia avançadament greu del que signa Hard-Mod

Afegiré el detall de lesa gravetat quan el comentarista malalt aporta als llenguatges d'imitació humana els de caràcter animal, per entendre del que parlo només cal escatir el significat biològic del crit o remugamenta de muhahahaha que és del tot animal.

Gravetat màxima i absoluta.
Ja ho he dit i m'ha sortit rodó :
És un no viure en viu la vida viva

August Pulido de Mataró dins de muralles ha dit...

Llevar-se i trobar-se vexat només sortir el sol és una manera fotuda de començar el dia. Supera la previsió. M'esgarrifa aquest Hardakiri Modakiri més amunt del que em va advertir la Marga. Joder! Ni les de por del cine Serras prenent Cacaolat mentre ens tapavem el rostre.

Pocahontas Mermeliu ha dit...

sincerament el Hard em fot pena. Tractant-se d'un algoritme de joguina em recorda el cavallet de cartró que em van portar els reis i que no m'agradava i es va florir en un racó de la casa vella.

Astrid Barriada ha dit...

Avui les tres claus apuntades ja fan figa:
1)Algoritme sense piles
2)Dinastia Romanov arxivada per Putin
3)Biblia indefinida en quan a la Creació

Quina serà la nova parida del Hard?
N'espero poc i em quedo satisfeta veient com s'arrossega.
M'encanta i aixi soc privilegiada, llesta i sana.

Hard Mod ha dit...

Tu saltimbanqui de tres al quart de pista ee can ringlig , tanca la porta per fora, que es el que t convé, fer-te el mil homes dabvantnuna mòmia es el pitjor que et pot passar, mes quan com dius tens un negoci per defensar.
El Maresme no deixa de ser un raconet de xarxa intrincada on tot aflora.
De res .
Muhahahahahahahahahahahahahahahhaahahah
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
#lamomiaquedaambundemataróalzurich

Hard Mod ha dit...

A can qtarra tots lluiten per classificar-se , els piltrafilles actuen només per participar, d’altres estem sempre , sempre a la final per guanyar-la , i es que la bogarde , mai , mai ….. mai falla.
I puntu .
Muhahahahahahahhaahahahahahahahhahahahahahahhahaahahah
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahhahahahahahahahahahahhahaahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahhaahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahah

#Stop absolute begginers.

August Pulido de Mataró dins de muralles ha dit...

Recordo la Silomey mal dita que era The Sailor Man que li replicava al Popeye allò de "Menja espinacs que faras bola" i va sortir un dia el fill d'en Rimblas i la va vessar menjant més herba del que el seu esofag podia metabilitzar i aleshores tots de pet a la ferreteria Piñol del costat del cine Serras a comprar un tirabuixó per practicar-li una extracció d'espinacs sense passar per urgències.
M'estas cagant H-M, cagant de color verd fosc, cagant a la que obres la boca. Jo escric aquí per recomanació de la Marga i no vull ser pas un corcó i només dir-te que no estic aquí per altra cosa més que per FC BARCELONA

penyabogarde ha dit...

Baralla a la vista, fins i tot batalla campal. Sembla la Premier League dels anys setanta!

Francesc amb comprensió ha dit...

Bogarde: com i com de fort que encobreixes la bèstia eh????

Hard-Romanov:
SAPS UNA CANÇÓ D'EN NEIL SEDAKA, el que cantava com un saka-saka?
te la tradueixo en castellà, valen?
canta, kanta, Romanov

"Una sensación de merecer
me persigue sin cesar.
Un exceso de valoración
me pudiera confundir.
Dónde estás
que tan poco se te ve.
Como admitir como deformidad
lo que no es repetición.
Si la maldita elección la posibilidad
es la sola solución.
Y todo lo que consigo
es que nadie entienda que
a la sombra de una mentira
moriré."

ETS TU. TURURÚ HARD-ROMANOV

Maria Josep Rierol Altamirada (des del castell 1960 Vilassar de Dalt) ha dit...


Mea Culpa, potser no he fet el que caldria fer.

La penyora que paguem és no haver fet tot el que haviem de fer per apagar el foc del piroman. A vegades penso que hem fet tard. Haurem de cantar El Vals de las Mariposas, Danny Daniel i Donna Hightower, com feiem en el Metropol de Vilassar de Dalt a les balleruques joves, ara no tenim ni el Metropol per ballar ni per anar al cinema.

Penyora: Ell ha creat un algoritme i es dispara sol, el patim i el protegeix Penya Bogarde.

marga bosch i el seu verb ha dit...

No podem abaixar la guàrdia, amiga Maria Josep.
No li podem donar peixet i que tregui pit aquest brut esser de clavaguera.

Hard Mod ha dit...

Estem atents a que portis tota la confraria de botiguers de Mataró , però esperem quw siguin prou bocamolls per entrar dient que venen a buscar brega i després cagadets d’en des diguin …. Quina colla de pampinfles.
Muhahahahahahahahahahahahahha
Muhahahahahahahaahahahahahahahahahahhahahahahaha
#Stop saldos. #n’hiaquesurtenescaldatsabansdecomençar.

August Pulido de Mataró dins de muralles ha dit...

Estimo Damocles per la subliminal posició de la seva espasa damunt del crater que enterra el senyor del Mu-Mu

Fem cua a la ferreteria Piñol, venen espases.

Faust Puig dels Gudulermis de Vic ha dit...

Tinc notícies d'en Santi Espert, les deixo per demà que ara veig molta carn a la graella.
Fins demà bogardes! A Gudulermi, dracs!

marga bosch i el seu verb ha dit...

Hard, per enèssima vegada et dic que de la mateixa manera que jo tinc dret a dir el que vulgui sobre la teva bruta personalitat, et dic que tu no tens dret a res. A RES!!!!
Fot el camp de la vida dels altres! Neteja la teva emprenta amb salfumà industrial.
Mataró no es toca, guarrindongo ets i repeteixo que no tens dret a res i jo tinc dret a tot.

VAMPIR FAKIR BAYO "el Vampus deVallvidrera" (ᕗ ͠ ° ਊ ͠ °) ᕗ ha dit...

Em veig a les fotos
sang guapa
moltes gràcies
estic d'acord

(ᕗ ͠ ° ਊ ͠ °) ᕗ(ᕗ ͠ ° ਊ ͠ °) ᕗ(ᕗ ͠ ° ਊ ͠ °) ᕗ(ᕗ ͠ ° ਊ ͠ °) ᕗ

Bayo

August Pulido de Mataró dins de muralles ha dit...

aquesta si que és molt bona, un vampir que és fakir

marga bosch i el seu verb ha dit...

Pulido, ja ho veus i com pots veure no tot és la sangonera bruta

August Pulido de Mataró dins de muralles ha dit...

Marga m'estic enxufant a aquest blog. Abans he explicat allò de Damocles, ara explico la posiciò del dard de Guillem Tell que esquiva la poma i elimina el H.M.

A la ferreteria Piñol els dards no estaven en venda però compravem broques primes i feien la feina igual.

TEDBERRIGANFÀSTICBONADA ha dit...

Bon dia:

S'està desdibuixant per moments el mer objecte d'aquesta penya.
I si fem un esforç, passem del fals àlies i de qui l'alimenta i ens dediquem a aplaudir les obres del Nou Camp?

Jo no puc donar més consells. M'esgota i plego de conseller.

Acabeu amb el rol que té "ell" i sense el meu ajut.

Visca el Barça!

August Pulido de Mataró dins de muralles ha dit...

El comentari del Tedberriganfasticbonada em sembla esgarrifós, tantes coses negatives passen aquí? Jo encara no acompleixo la primera setmana bogardenca i estic prou motivat per totes les línies mestres que intento surfejar, rebo garrotades, contesto, enfilo la virolla, aporto idees i no em sembla malament del tot. Puc entendre que hi ha qui es crema però jo no em cremo pas ja que jo solet soc el foc que ha vingut aquí per dir Visca el Barça i fora qui molesti,
A la Piñol tenien uns fantàstics paquets de cargols N8-accaiao de fabricació italiana, els recordo sortint de veure La Caida del Imperio Romano, la projectaven al cine Serras i molt de nit vagament recordo una escena de la paret de les monges del carrer Sant Josep. Ara millor encara quan vam veure menjant xurros la dels 55 días en Pekín, el pis de dalt s'ensorrava de closques de pipes com n'hi havia.

El H-M no m'altera la meva intenció de triomfar aquí com l'Estrella Damm i el Barça

Pocahontas Mermeliu ha dit...

quin fitxatge, soldat Pulido!

August Pulido de Mataró dins de muralles ha dit...

Mermeliu ets de la colla de la Marga, segur i fas molt bé

A ferreteria Piñol tenien unes abraçaderes Pilmoner, per abraçar entre amistats, doncs aviat ens coneixerem pel que em diuen que es prepara.

Renoi, estic enganxat com un ionki a aquest blog

marga bosch i el seu verb ha dit...

Descansa Pulido, que necessitem estalviar energies per tornar tots els cops que ens voldrà fotre el brut de torn, perdona per si a vegades semblo pesadeta, però molts entraven aquí amb bona fe i mira com veus que les pinyes abunden sempre des del mateix galet. Em fa ilu que recordis la ferreteria Piñol, abans Mataró era com un poblet però net, tots ens coneixiem i anavem a les mateixes botigues, ens anem preparant per la festassa que preparem amb el Javi, ja ens coneixeras. Jo et faig enllaç a What's, som LA IDEA i com sempre dius bé que Visca el Barça!

sklop romesco de Bordils ha dit...

com es nota que encara no hi ha lliga! Cony i recony, collons i recollons! Sort que juga l'equip femení que és millor que el dels tius.

Hard Mod ha dit...

Au , ves a fregar voreres … seràs tu la que digui qui te dret a res … lletrada. Muhahahhaahhaahamuhahahahahahahahahah
Muhahahahahahhaahahah
#quepallassalamomia

El conseller ha dit...

Tu conseller de que ?? Hahahahahaha
De cafès andorrans i gràcies amb el permís del Mat-at.
Conseller diu!! Hahahahahahajahajajahabahahahhahahahahahahahaahahhaahahahjaahahahahahha
Muhahhahahahahahahhahahahaahahahhaahahhaah
#socapullo

Washington Colmenero BADALONA ESFÈRICA ha dit...

dos comentaris despectius de Hardm i zero de contingut esportiu

marga bosch i el seu verb ha dit...

tinc dret a llevar-me, obrir l'ordinador amb el cafè als llavis i no haver de suportar un agressor de catadura moral del Hard.

Tinc dret a dir que Hard no té dret de fer res.

Potser, qui sap, si es dutxa i demana disculpes. Aleshores podem començar a parlar sense que això sigui sinònim de solucionar les coses, però podria ser un pas.

August Pulido de Mataró dins de muralles ha dit...

Es respira mala llet. No serà que aquest home pesat (Hard vol dir pesat, tradueixo) té mal de cor i necessita esplai? Potser unes piles Tudor, ja ens entenem, s'aquelles planes o grosses amb connexió de llauna, grosses com un paquet de tabac, de primera fila a la Ferreteria Piñol.

Astrid Barriada ha dit...

encara ets verge en aquest femer, amic August. Et dic jo que el més greu encara et falta, jo n'he rebut de molt desagradables, però finalment he trobat un truc d'almendruc per passar de llarg: Jugo amb el seu cant de guerra i sé dir muhahahahahahahahahahahaahhaha

marga bosch i el seu verb ha dit...

Can Bruguera abans de Nadal...spoiler IDEA pactada amb Javi

Quim Boix Bon Culer de La Garriga❀✿** ha dit...

No pot ser !!!
No pot ser !!!

Per què tot aquest sidral ??
Sempre que algú diu el que sigui, resulta que li fot una hòstia el mateix pavo.
Les normes d'aquest blog van per aquest camí pel que es veu.
Encara soc nou i no ho capto.

No pot ser !!!
No pot ser !!!

❀✿** puc posar flors i ni així ❀✿**
Per si un cas us dic VISCA EL BARÇA, per recordar que entenc el blog com finestra de culers

marga bosch i el seu verb ha dit...

Can Bruguera abans de Nadal...spoiler IDEA pactada amb Javi
Can Bruguera abans de Nadal...spoiler IDEA pactada amb Javi
Can Bruguera abans de Nadal...spoiler IDEA pactada amb Javi
Can Bruguera abans de Nadal...spoiler IDEA pactada amb Javi
Can Bruguera abans de Nadal...spoiler IDEA pactada amb Javi

Agenda Agenda i detalls molt aviat

Nikita Zix però Nico Nubiola millor ha dit...

Morgen

no oblido els compromisos ja siguin supins, prons, pristins o superficials. En el vostre cas. bogards sou i de bona espardenya resistent al fred, mereixeu compromís satisfet i empaquetat. En tindreu prou quan us faci l'avís pertinent per prendre volada, caminar ferms i rebre un present que culmina l'any del pany. No soc nadalenc, aviso amb bala, no soc gens nadalenc.

No tinc previst fer cap curset de riure-teràpia, em sembla una garrafal forma de reincidir el l'errada de garrafa del fet mateix del riure imbècil.

Sempre m'heu tractat amb finor exquisida i respectant la meva poca tendència al contacte directe, als vernisatges inaugurals plens de pocasoltes i al terrible postureig que assota el món actual.

Em remeto als paquets, als envelops, al correu clàssic i a la relació epistolar més seriosa i germànica.

El present relliga el nou projecte i el tastareu en primícia especial.

Anticipo que es tracta de l'afer Alexander von Humboldt.


Fins molt aviat.


Danke
Öbs
Neubaten
Holz

Hard Mod ha dit...

Convençuts estaríem que faries la convocatòria al teu blog si no fos per que sabem que ea una putissima merda de blog i has de fer-ho aquí , que no ens va ni ens ve, però així es el teu fracàs dia reté dia , que el fa etern.
Ens encanta !!!
Muhahahahahahahahhaahahahahahahahhaahahahahha
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahahahahahahahha
#Stop puputs

marga bosch i el seu verb ha dit...

L'enveja que tens muhahahaha! Harhahahha!!!! Hardddddddd!!!!
Can Bruguera relleu del Clot i aviat tornarem a la roda del Clot a Can Bruguera anar i tornar. La colla augmenta i l'enveja augmenta molt i molt més.

penyabogarde ha dit...

Nico,

moltes gràcies per l'atenció i per el que estas anunciant que ben segur serà un altre present magnífic que com sempre celebrarem i respectarem.
Ets un gran bogardista.

La Junta de la Penya Bogarde

Pocahontas Mermeliu ha dit...

Senyorots de la Junta
Us està molt guai i xaxi piruli que us tireu floretes entre amics, però és demencial que no defenseu la gent que està sent atacada des de fa anys uns quants i des fa pocs dies els més novells. No us costaria estirar de les orelles al Hard i si no ho feu és per ser part de vosaltres mateixos.

penyabogarde ha dit...

Mermeliu, nosaltres no tirem ni flors ni floretes. Som gent gentil que agraeix el que ens indica el nostre molt estimat amic Nico.

Mat Cluny ha dit...

a mi me la bufa tot el que no sigui demanar perdó i reconeixer que LA IDEA talla el bacallà, que tenim més enginy, que dominem el tema del futbol i que per imaginació i companyonia no ens guanya ningú i molt menys el Hard-Algoritme-Romanov-No Creat pel Creador.

No ens fareu callar idiotes!
Visca el futbol i el que sabem més de tot que és estar de bon humor i no remugar com una mula nuhardosa i hardosa dle muhahah

Hem guanyat des del primer dia

August Pulido de Mataró dins de muralles ha dit...

quina rauxa! quanta guerra! i jo que soc nou ho miro amb atenció!
per sucar-hi pa i per clavar xinxetes al cul de qui insulta.
Xinxetes A56/NIAGARA com les que sempre compravem al Paco de la Ferreteria Piñol.
Quina passada de Penya, a mi no m'altera el que fa mu-mu

Hard Mod ha dit...

L’altre winner 2.0.
Va entrar aquí manifestant als 4 vents que entrava a buscar brega i ara surt amb aquestes ….
Que guanyador!!!!!
Muhahahahhaahhahaahhaahahahaha
Muahhahahahhaahhaahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahha
#siesquesoumoltcurts.

Hard Mod ha dit...

Efectivament vareu entrar guanyant i heu estat guanyant dia a dia sense treva . Sou uns winners !!!
Ens encanta que guanyeu i quw només vulgueu guanyar.
De la mateixa manera bo callàreu perquè no s’us poden esborrar els escrits … clar.
Muhahahahahahahahahahahahahahah
Muhahahahhaahahahahahahahahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahjahahah
Muuuuuuuuuuhahahahahahahhaahahahahahhaahahahahahahahahahahahahuauauauauauauauuahahahahahhaahahahahhahahaaha
#quedivertitsonelscanaris

COYOTE sense DAX bareto CAPOTE Arenys de Mar a la riera a baix amb la N-II ha dit...

Dues perles seguides a càrrec del molt honorable president de la Muhalitat de Hardalunya!
Quin desastre de país amb aquest president i aquesta institució.
Dos pets més que ja no vé d'aquí, ni aquí, ni a la conxinxina, jo millor encara en el meu Capote Bar esmorzant de forquilla amb sèpia i moixernons elaborats pel gran Grosset del Capote

Mat Cluny ha dit...

potser que un dia haurem d'anar amb cortejo-Idea al bareto que dius, amic Dax

Francesc amb comprensió madura ha dit...

Avui passejant el gosset he hagut de correr amb el nas tapat en passar per la confluència de l'hedor fecal, la terrible cantonada Fleming-Verdaguer

Hard Mod ha dit...

Aixó es que et venía la ventisca de cara.
Muhahahahhahahahahahaaha
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
Muhahahahahahahahjaabbaababahahahahahajahahahahahahhahhahaahhaahahhahahaahahahahahahahahahahahahhaha
#Stopassejagossets.

Hard Mod ha dit...

Tu si que tens una merda de bar, només cal veure les ressenyes que té a la xarxa … ni en chicote gosaria entrar, caldrà avisar als de sanitat a qué facin una inspecció.
Treu el fregall que tens visita.
Muhahahahahahhaahahhaahaha
Muhahahahahahahhaahahahahahhahaahhaahahahahahha
#Stop llardosos

COYOTE sense DAX bareto CAPOTE Arenys de Mar a la riera a baix amb la N-II ha dit...

del Capote només en soc client i és una passada de bar, o sigui a filar més breu i que si tens coses a dir vas al tripadvisor o a la cara i no em facis amo del que per mi és lloc de bones tapes i cara amable.
Procura oblidar la meva vida, idiota !

Oblida la meva vida, idiota, llardós ets tu que ni del Barça, del meu Barça, ets capaç de dir ni el teu "mu"

soc client i no pas amo

idiota

August Pulido de Mataró dins de muralles ha dit...

No soc de ficar-me en converses d'altres i molt menys de finar-me en baralles i querelles dels altres, però a primer cop d'ull aquest Hard-Mod se les porta de tempranillo esvalotat. No vull caure en la matraka del que replica ni del que repica. Per picar la tinc un martell que en el seu dia vaig adquirir a la Ferreteria Piñol, pobreta ella, al costat del Cinema Serras, pobret ell. Un martell insuperable que recomano a tothom que és el Real Steel 0501.

Per picar, doncs, el martell Real Steel 0501.

I per repicar?

No ho dubteu i mireu l'arxiu de TV3: Tres pics i repicó.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Pulido estas fet un crack del bon mataroní, orgullosa i galdosa n'estic de tenir al meu costat un com tu, ben parlat el dia del Fossar Xic, ganes també de tornar a la Lliga al cafe de la Muralla i al dia estaras de la sortida a Can Bruguera, falten detalls per coordinar amb Javi del Clot i combinacions de tren o bus, ja direm.
Quina bugada li estem fotent al porc, eh? Ja et vaig dir que entre tots i mica en miqueta li anem treient brillo al molt porc i brut. Ara espero que acabat el rentat ens passi una propina que ho fem per a amor a l'art, per neteja i higiene


Canviant de tema, estic preparant un nou article molt curradet per la nostra web-blog,
el dedico a tu.

August Pulido de Mataró dins de muralles ha dit...

Marga,
jo vermell n'estic
del teu escrit bonic
del que sabem jo i tu
i de l'idiota bu-bu-bú

Ja que això és un embolic encara recordo el filferro enrotllat que vaig comprar a la Ferreteria Piñol, manoi quins temps aquells Marga!

Era un filferro marca FILFERRO PLAS.50MT.2.8MM VERD EHS que en aquells temps et sortia a 5 pts i ara va per uns 5.45 euros

marga bosch i el seu verb ha dit...

JA HO HE PUblicaaaaaattt

publicattttt

el Hard quedarà jinyat

igual que la realitat

fidel del tot al que representa


ha quedat net i clar, que es prepari


http://margaboschlaidea.blogspot.com/2022/12/s-o-m-q-u-e-la-hardamenta.html

Mariona Talavera ha dit...

Marga i August, Bosch i Pulido, sou una parella de fet molt pesada i que garla de coses que poc importen als essers humans, diàleg xungo el que feu i que estaria millor que us fotessiu una birra sense alcohol a mitges en un mausoleu del rot

ja torno a circular per la costa, aviso

marga bosch i el seu verb ha dit...



llegiu i apreneu, la Talavera també, i el Hardbrut encara més


està que trina la colla, aqui si que ho deixem tot ben atrapat




http://margaboschlaidea.blogspot.com/2022/12/s-o-m-q-u-e-la-hardamenta.html

Pocahontas Mermeliu ha dit...


El conte del hardindi.

Once Upon A Time One Dindi Cock!
Hi havia una vegada un gall dindi i ara us en faig quatre ratlles del trellat dindi.

El gall dindi remena la cua i ningú li fa cas, ai pobre gall dindi, que resulta ser un algoritme dindi, emulador del darrer Romanov dindi, increat mai creat pel Creador ni com a dindi. Realment el gall dindi és un gra al cul del món però no passa de dindi. Mireu que arriba a ser dindi el gall dindi que no pot ni alçar el vol i tots l'ignorem per dindi que és el massa dindi que voldria ser un Dandy i ha de canviar a per i més y per una altra i. De dindi a indi no hi va res, per això el dindi fa l'orni que és com fer l'indi.

M'ho estic passant d'alucino mandonguilles de gall dindi, que bo i que gran em veig davant d'un microbi dindi. Hardindi hardindi hardindi !!!

Juas juas juas la vella Renoda empaitant un gall dindi en el corral del gall dindi Hardindi.

Hi havia una vegada un gall dindi molt petit que va caure en una bassa i va quedar estabornit, mireu que n'era de dindi que esborrifat i foll es va despertar com un Hardindi.

Washington Colmenero BADALONA ESFÈRICA ha dit...

mola el conte Mermeliu i per més INRI el tiparraco dindi queda retratat entre línies

marga bosch i el seu verb ha dit...

com diuen els joves ara, ho estem petant. La bugada ja és pràcticament definitiva.
La Idea creix i som imparables

Joan Patateta també Williams ha dit...

el que més em flipa positivament de tot el que surt per aquí és que la Penya Bogarde passa olimpicament de la neurastènia de la Marga Bosch i dels seus acòlits, el que em flipa enormement de bé és la campanya inalterable del blog contra la merda del Mundial i la Roja.
Soc un tro amb llamp incorporat i m'agrada que hagueu recuperat la meva icona amb llavis morruts de l'Angelina Jolie. Quan tornin els partits del Barça m'apunto al bar Golden Marina i us veig feliçment

Visca!

Hard Mod ha dit...

Efectivament el Golden corner es inexpugnable i l’atalaia de
Can francisquet inalterable .la Bogarde , mai , mai , mai ,……. Mai falla, mai.
Muhahahahhahaahhaahhah
Muhahahahahhaahhahahaahhaahahahahahahahahahah
Muhahahahahahahahahahahahahahaahahhaah
#Maidiguismiaunmai

Mat Cluny ha dit...

Escolta torment banal de ca l'ample, Hard de joguina tarada!

Tens previst tocar els copiminequis a la bona gent al llarg del cap de setmana?
Ho dic per un detallet important de que a les 5 vaig a l'aeroport per anar a Paris fins dimarts i no penso contestar cap dels teus tele-algoritmics comentaris de Romanov residual i mal criat.

Ja estas informat, sàtrapa!

marga bosch i el seu verb ha dit...

No pateixis Mat, LA IDEA sap organitzar el servei de guàrdies i no en deixarem passar ni una d'aquest nen consentit i com dius mal criat. Nen que altrament és zero en carn i cap, ja que és un algoritme brut mancat de piles i bateria neta.

Hard Mod ha dit...

Així ens agrada que ens mantinguis informats , però sobretot vole
Que et perdis per on et roti en tal de que no entris a qui a merdejar amb les teves misèries habituals.
Com si et quedes a montmartre o als invalids o surant pel sena .
Muhahahahhahahahahahhaahhaaha
Muahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahhaahha
#autevourecomdeiavoltaire.

Marc Galí tots els divendres que puc, el vostre serafí ha dit...

Bon dia de part meva i de la part mestratgera del meu mestre mentor EDUARD ANTIARTISTA de Reus.

El poema del divendres com a excepció parlarà de pau i no de futbol per aportar un bri d'esperança entre els que es discuteixen amb agror en aquests comentaris que fan pampallugues en el meu sistema ocular.


DEDICAT A LA PAU BOGARDA

Oh piadosa pietat dels que estimen i canten
com els teuladins enfilats als terrats d'or
i del preuat misteri de llurs excrements oh!

Fem de la pau un missatge d'advent i senderi
que de les bases de la vida en surt bon vent
quan clama la prima de risc i ja n'és cosina.

Vector d'amor i fecunda solvència simbiótica
de tosferina i no pas de l'aspirina i repica
com campana de campanar rovellat i sens vida.

----


Passeu un brillant cap de setmana

Marc

Mat Cluny ha dit...

Marimatxo Hard, més que matón.
Fins a les 5 encara et puc advertir més vegades, juasss juasss juasss la mandòquia!
juasss juass juass gorila Manila ets de juassssssss juassssssss!
i que el món sàpiga la hiena covarda que ets.
Sàtrapa sense ànima!

MADRIDISTA BANZAI EL NIÑO DE LA BOLA ● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤ ha dit...

¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ GALITO !!!!!!!!!!!!
LLEGAS A SER BOBO POETILLA DE TRES AL CUARTO.
TUS LETRITAS SABEN A MAZAPÁN CADUCADO DE POREXPAN.

● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
¡¡¡¡ SERÁS BOBO !!!!

● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
APROVECHO LA OCASIÓN A TODO PECHO PARA DEDICAR UNAS PALABREJAS A HARDITO LINDO.

● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
HARDITO LINDO SIGUES EMPATADO EN MI TABLA CLASIFICATORIA DE GENTES ODIADAS.
DISPUTAS EL TRONO A CHUSEP, PATATITA Y BOGARDITO.

● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
HARDITO LINDO, ERES EL HAZMERREIR DE LA PENÍNSULA IBÉRICA.

● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
TE JODE QUE HABLE DE TU CONTUMAZ ALITOSIS HEREDADA DE UN BOCATA DE CHORIZO CADUCADO.

POR CIERTO HARDITO LINDO:
¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ CADUCADO POR SER CHORIZO BIRMANO !!!!!!!!

● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
HARDITO SABES MUY BIEN DE QUE HABLO CUANDO DESTACO LO DE BIRMANO APLICADO AL CHORIZO

● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿ LO SABES ??????????????

● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
EN BIRMANIA LAS RESES TORDAS MENEAN LA COLA CUANDO ESTÁN EN CELO BIRMANO
Y EMITEN EL MUHA MUHA MUHA QUE TANTO AMAS Y ANHELAS.

¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ SO BOBO !!!!!!!!!!!!!!!

● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤

RECUERDA QUE LO MÍO ES EL ARTE,
TENGO UNA GALERÍA,

● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
SOY EL NIÑO DE LA BOLA
Y COMO MANDAN LOS BOLEROS QUE CANTO SARTÉN EN MANO GOZO LA REHOSTIA.
Y SOY DE LO MÁS DIALOGANTE.

● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤
BERZAS ERES HARDITO LINDO

● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤● ⚫ ⬤



BANZAI OBJETIVO BIRMANIA

Joan Patateta també Williams ha dit...

El Banzai no s'adona que la paraula Banzai és japonesa i que el Japó va guanyar a la Roja dels nassos. I ens despista amb Birmania quan el que fa és fer veure que no sap el que va fer Japó en el camp davant de la famosa Roja, em ric de gust quan em diu Patatita per no saber escriure Patateta

August Pulido de Mataró dins de muralles ha dit...

cada dia que passa em sento més privilegiat de visitar aquesta pàgina, Marga m'ho vas garantir i es superen les previsions. Ara guipo aquest de la bola, diantre de bola quin passarell!

el que no acabo d'entendre és el rol de jefe del que es fa dir hard-mod i l'automatisme que gasta responent sense motiu a qualsevol que estornuda o brama.

em passa per la ment aquell dia que vaig demanar al dependent de la ferreteria Piñol si tenia un tornavís amb manec vermell i em vai dir que disposava d'un tornavís amb manec groc marca Torx T8 Mando Xbox360 que costa de trobar des que Stanley fa distribució arreu i capitalitza el color del manec groc.

marga bosch i el seu verb ha dit...

anar a la Piñol era com anar a un festival de Magia, tens raó Pulido,
i del Banzai has de pensar que si s'esvera té una part comprensible com a victima que és, una més de les victimes del brut algoritme Hardromanov.
Ens veiem aviat i passat el pont fem la convo de Can Bruguera

Javi Lidón Mingorance EL CLOT EL CLOT Y EL CLOT ha dit...

Apreciado Hardmo'd

Ahora que puedo percibir que eres algoritmo con cierta ascendencia rusa y un somero encuadre en lo inciertamente creado por Dios.

Ahora recuerdo un grito de los gentiles ante Cristo en su varadero hacia la cruz:

" ¡ Crucifícalo ! ¡ Crucifícalo ! ¡ Crucifícalo ! ¡ Crucifícalo ! "

Sabe mal llegar a estas conclusiones pero tal vez lo que propone Marga sea curador y sanador de tanta divagación sentimental.

Se me antoja interesante lo de " Can Bruguera " y de que seas uno de los presentes en el encuentro y que tal cima no sea un calvario, ni un Gólgota, infortunado.

Nos vemos muy pronto, amigo del alma, de momento sin bodegas, pues la propuesta inicial va de montaña y compadreo.


Javi

Apolo aquella nit Garrotxa anava a Barcelona i us vaig pillar guais ha dit...

Hòstia com està el pati amb integristes rollo Mingorance

Frencesc diu adéu i prou a Hard ha dit...

Brometa rere brometa el muhaldejador de torn encara remena el peroné damunt de la gent que està tipa de la seva brometa pesadíssima i que som gent com jo mateix que li tinc dit que pari prou de fer escarnis a la gent i d'emular animals de granja.

T'ho dic clarament Hard, acabarem molt malament tu i jo. No penso posar mai més el peu a la cantonada Fleming-Verdaguer pujant a mà dreta i optaré per fer-ho per l'esquerra.

No ho tornaré a fer ni jo, ni el meu gos, ni els amics a qui jo expliqui com ets i com també sap que ets en Berrigan.

A mi de tu no m'agrada ni la farsa que et portes amb la Festa Major i dic que Berrigan encara és massa moderat i bonàs davant del teu alter-ego festiu.

Ets el pitjor de Premià de Mar, siguis algoritme, siguis dels Romanov, siguis de la festa major, siguis de la Bogardera fauna, siguis el que siguis.

Acabem la festa en pau, d'acord?

Esborra el teu segell de la meva vida i pira't cap al sarcofag més confortable en el ninxol més resistent i si no t'hi sents a gustirrinón gustirríní ja saps de què va la cendra incideradora o l'urna escampant residus en un terram groguenc

O sigui que PROU i acabem la festa en pau.

Avui mateix

Hard Mod ha dit...

Com deia en Cuní , prou , prou prou!!!
Topant de cap en una i altra soca,
avançant d'esma pel camí de l'aigua,
se'n ve la vaca tota sola. És cega.
D'un cop de roc llançat amb massa traça,
el vailet va buidar-li un ull, i en l'altre
se li ha posat un tel: la vaca és cega.
Ve a abeurar-se a la font com ans solia,
mes no amb el ferm posat d'altres vegades
ni amb ses companyes, no; ve tota sola.
Ses companyes, pels cingles, per les comes,
el silenci dels prats i en la ribera,
fan dringar l'esquellot, mentres pasturen
l'herba fresca a l'atzar... Ella cauria.
Topa de morro en l'esmolada pica
i recula afrontada... Però torna,
i baixa el cap a l'aigua, i beu calmosa.
Beu poc, sens gaire set. Després aixeca
al cel, enorme, l'embanyada testa
amb un gran gesto tràgic; parpelleja
damunt les mortes nines i se'n torna
orfe de llum sota del sol que crema,
vacil.lant pels camins inoblidables,
brandant llànguidament la llarga cua.
Muhahahahahahhahahaahhaahahahahahahaha
Muhahahahahajajajajajaajajajajahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaha
#kinakolladrkapullos

Anònim ha dit...

Vermut !!!!
Muhahahahahhahahaahhaahahahahahahha
Muhahahahahahahahhahahahahaahahahahahahahah
#Vermut!!

Francesc de manera molt educada ha dit...

hi ha una peli que es diu EL SOPAR DELS IDIOTES

hi ha una segona part que es diu EL VERMUT DELS IDIOTES

per ser més exactes es diu EL VERMUT DE L'IDIOTA

un agoritme solitari i abandonat per la dinastia Romanov que mai va ser persona creada pel Creador

Un fracassat que fa el vermut sol i idiotitzat


Sense paladar, fet merda. Idiota

el meu gos m'ha comnicat amb un cop de cua que calia anar a un bar de la Granvia, hem anar al Anec Groc i hem vist el vermut del solitari idiota.

Washington Colmenero / Badalona i visca el Barça!! ha dit...

ara tenim un nou Cinzano Boy que passa el dit pels llavis.
Ha nascut Hardzano el vermutero calent

Hard Mod ha dit...

Vermut i encara en reaten 8 dies!!! Geniol !!!!!
Muhahahahhahahahahahahahahahahhhahhaha
Muhahahahhahahahahhahahaahhahahaahahhaah
#Stop pagafantes.

Astrid Barriada aportant dades històriques sobre Hard ha dit...

mai s'ha vist un algoritme que compta els dies quan no existeixen.

No paguem fantes, ni vermuts.

El vermut per qui el treballa.

El vermut al culet culet

TINC DADES HISTÒRIQUES I N'ESTIC ORGULLOSA SENSE VANITAT

marga bosch i el seu verb ha dit...

és de jutjat això de veure com el mal beure converteix un brut descendent dels Romanov en el borratxo de la seva cantonada i de com per ser no creat pel Creador, francament ni amb Netol

marga bosch i el seu verb ha dit...

whats activat som-hi a la brigada de neteja, Idea a sac!

Hard Mod ha dit...

El pagafantisme oficial del blog campa com es habitual amb lamseva impostura impostada . Ena encanta poder gaudir del mal to i baix nivell de discurs, perquè ens referma en la convicció que cal escombrar tanta púrria del blog.
Per altra banda gaudim de que els pijoprogres i jipiscaviar del blog siguin ben lluny , sigui a la sardanya ca diuan eys, o a qualsevol pista d’esquí … ens la dessua.
Ah !!! Quin vermut més engrescador!!!
Muhahahahhahahahahahhaha
Muhahahhahahahahahahhahaahahhahaahahahhaahahahhaahahha
Muhahahahahahhahahahhahhahahahahahahaahahahahahhaahhaahahhahaahahah
#Stop cheerleaders-mòmia .

Francesc amb comprensió madura ha dit...

pluralitzes quan ets singular
idiota com tu sol ets i seràs
fill unic dels Romanov
Algoritme simple
Unitat singular mai creada

des que canvio de vorera pujo millor per Fleming i vaig a comprar el pa sense risc d'infecció

Washington Colmenero BADALONA ESFÈRICA ha dit...

Hardzano llavi brut vol ser Cinzano Boy i es queda en Hardzado, mal rotllu tiu!

Pocahontas Mermeliu ha dit...

Hardzano , quina troballa més guapa, colequi Washington!!!!!!!!!!!!!!

BurburuSuns ha dit...

a mi ningú m'engatussa que ho dic pensant en bordolmog i Crodo

Astrid Barriada ha dit...

T'has colat Burburusuns, no estaves a Sant Corneli, a les mines de Figols?

Nico refredat Nubiola morgen-fred ha dit...

Morgen

Els dits em fan figa i em costa establir les lletres damunt del paper.

Vull culminar el meu OPUS en forma de pergamí original que lliuraré en breu al cilindre groc i vertical que exhibeix una ranura frontal per a on hi llisquen cartes envelopades obra de gent que com jo detesten el correu electrònic.

El fred m'agrada, per això també m'agrada Fred Astaire.

Només em molesta una cosa d'en Fred Astaire. Em sembla erroni que per ballar damunt de la pluja, o del gel o d'una pista teatral, s'hagi de riure.

Sempre pot ser que es tracti de les pessigolles projectades des dels patins, des de les sabates de claqué o des dels ulls de poll que apareguin insospitadament.

Tindreu present i anunciaré l'entrada del material a l'interior del cilindre groc.

Fet aquest fet, el problema es diu Servei de Correus.



Danke
Öbs
Neubaten
Holz

Astrid Barriada ha dit...

quin talòs de cucurutxo amb potes aquest Nico del fred! No l'entén ni Santa Rita amb estudis.

quin talòs de mantecau el Burburusuns, no l'entén ni la Colometa ni Sor Pitet de Judea.

dos més que sumen talositat a la talositat romanova, increada i algoritmica del Hard

COYOTE sense DAX bareto CAPOTE Arenys de Mar a la riera a baix amb la N-II ha dit...

Bon pont, amics meus!
A tots menys al remugador de tots els dies!
Muhalero a callar!
El vermut és meu i és del Capote!

August Pulido de Mataró dins de muralles ha dit...

He obert una ampolla de Marfil d'Alella per acompanyar l'esmorzar, no és habitual però faig el pont avui i torno dimecres. Endevineu com he obert l'ampolla? Amb un tirabuixó Llevataps Pulltex Pulltap's vermell. En tenia un model antic comprat, a on? A la ferreteria Piñol, del costat del cine Serras, Mataró per més senyals.

Mai convidaria a un personatge que quan escriu insulta, se sobre-entent de qui parlo.

penyabogarde ha dit...

Benvolgut Nico: Quan sigui l'hora ho celebrarem de bon grat. Una vegada més les nostres gràcies més anticipades i serioses, tal com ben segur t'agraden.

La Junta

Hard Mod ha dit...

Entre coleguis cuquis , de plastes de llavis rellepats, aprenents de ferreteria de Monzó, tietes que es confonen de personatge i despistats que s’equivoquen de blog, tenim el típic ram d’impresentables fent la fanta de rigor a l’hora del vermut.
Ho deixarem en maldestres per no dir ineptes d’atrofia pregona.
I puntu.
Muhahahahahahhaahahhaahhaahahahahahhah
Muhahahahahahajajajajajajajajahahahhahahahahahahahhaahhaahahahahahahahaha
#FasticGPSman.

Francesc aixeca acta final ha dit...

Et creus l'amo i senyor de la xarxa?
Estornudes per simular que ets viu?
Determines amb la teva vareta màgica qui vols que sigui teu?
Ets el sheriff King amb xapa d'estrella que mana al saloon de Reno Nevada?
Ets el mandamàs del cosmos, capullo?

No, no, no i no!

Ets algoritme bord.
Ets ombra de Romanov.
Ets la part ignorada pel Creador.
Molestes!
Xerres per injecció solar!
Remugues!
Muhahaha!
Puts a merda!
Pudent com ets: Puts!

No ens amargarà cap pont el teu autoritarisme de capataç dels horrors!
Treu-te la bata de capataç!
Marxa!
Guilla!
Fot el camp!
Porta!
Carda el dos!
Plega!
Surt!
Pira!
Obre't!
Clausura't!
Salta!
Vés!
Adéu!
Bye Bye!
Agur!
¡¡¡ Hasta nunca !!!
Adéu siau!


Ja estas del tot finit, puts a esquelet xupat per formigues.

Puts!

Puts molt!

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Borinot 45 escolta Serp 467 i li diu a l'orella que cal un "a/b/34"

Borinot 45 diu:

1,2,2-B, 3 a la de terme mig surt l'escac del 6
{\displaystyle C_{n}\sim {\frac {4^{n}}{n^{3/2}{\sqrt {\pi }}}}}
em refereixo a Talamàs Sin6


serp 467 diu:
Ho enteneu segur per Talamàs Sin6 SEGUR DE BOGARDE
{\displaystyle C_{n}\sim {\frac {4^{n}}{n^{3/2}{\sqrt {\pi }}}}}

Pocahontas Mermeliu ha dit...

El Canaló sembla que s'ha fet un Hard a la teulada, un altre remugador ara digital pel que sembla, quines amistats que cria el muhahaha Déu no el va crear però els dos es van ajuntar

TEDBERRIGANFÀSTICBONADA ha dit...

Sincerament i francament, humor a la vista? A vegades ric, a vegades sento indiferència, el que resulta preocupant és que el nivell del blog passa amb un suficient pelat i en canvi els comentaris denoten un trist epitafi que acompanya la davallada moral de VIRI-HARD.

Sincerament puc donar un cop de mà, ho vaig fer en els temps en que això era un blog de contingut sarcastic culer, ara no sé com agafar-ho si amb pinces o per la maroma.
Sou lliures.

El que realment em fot és la insistència de VIRI-HARD en carregar les tintes en tothom i sense frenada, tot li molesta a aquest alies que es fa evident la llunyania de Viriato, plourà molt per oblidar el que va ser un, quin desastre no?

Fins i tot has de reprimir els que no volen fer el vermut amb tu?

Vas de xuleta amb el vermut i em consta que ets més de cervesa sense alcohol per allò que va passar al Psycho Anxova.

No em facis parlar, home. Ara farem un pont com un acueducte romà, no m'esperis ni per internet. Acabaras tornant a tu mateix.

Washington Colmenero BADALONA ESFÈRICA ha dit...

Inepte d'atrofia pregona seras tú, muhahahahahahahaha
vigila les paraules que te les llegeixo al dedillo
inepte d'atrofia pregona només n'hi ha un que ets tururú

inepte d'atrofia pregona inepte d'atrofia pregona inepte d'atrofia pregona
inepte d'atrofia pregona inepte d'atrofia pregona inepte d'atrofia pregona

Washington Colmenero BADALONA ESFÈRICA ha dit...


Hard Mocs inepte d'atrofia pregona inepte d'atrofia pregona inepte d'atrofia pregona
inepte d'atrofia pregona inepte d'atrofia pregona inepte d'atrofia pregona
Hard Mocs inepte d'atrofia pregona inepte d'atrofia pregona inepte d'atrofia pregona
inepte d'atrofia pregona inepte d'atrofia pregona inepte d'atrofia pregona
Hard Mocs inepte d'atrofia pregona inepte d'atrofia pregona inepte d'atrofia pregona
inepte d'atrofia pregona inepte d'atrofia pregona inepte d'atrofia pregona
Hard Mocs inepte d'atrofia pregona inepte d'atrofia pregona inepte d'atrofia pregona
inepte d'atrofia pregona inepte d'atrofia pregona inepte d'atrofia pregona
Hard Mocs inepte d'atrofia pregona inepte d'atrofia pregona inepte d'atrofia pregona
inepte d'atrofia pregona inepte d'atrofia pregona inepte d'atrofia pregona
Hard Mocs inepte d'atrofia pregona inepte d'atrofia pregona inepte d'atrofia pregona
inepte d'atrofia pregona inepte d'atrofia pregona inepte d'atrofia pregona
Hard Mocs inepte d'atrofia pregona inepte d'atrofia pregona inepte d'atrofia pregona
inepte d'atrofia pregona inepte d'atrofia pregona inepte d'atrofia pregona
Hard Mocs inepte d'atrofia pregona inepte d'atrofia pregona inepte d'atrofia pregona
inepte d'atrofia pregona inepte d'atrofia pregona inepte d'atrofia pregona
Hard Mocs inepte d'atrofia pregona inepte d'atrofia pregona inepte d'atrofia pregona
inepte d'atrofia pregona inepte d'atrofia pregona inepte d'atrofia pregona

Conrad Canaló Stewart ha dit...

els exercicis repetitius en lletra es consideren reiteratius
els exercicis repetitius numèrics assoleixen més economia comunicativa
i es poden desplegar fent combinacions infinites per unitats, parelles i agrupacions que van del 0 al 10 en diveres direccions.

La més coneguda és la de caràcter ordinal que pot incloure el "0"
així; 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 i 10
Plantejat així es pot iniciar un seguit de combinacions infinites i algunes de finites.
Fins i tot es poden aplicar formulacions, taules, sumes, restes, multiplicacions, divisions, potències, teoremes, diagrames i un seguici de diversificacions pautades, conegudes o per explorar.

La grandesa de la matemàtica només es supera amb la meva ciència que és l'ALFANUMEROLOGIA.

Francesc ha dit...

A veure si en Mat llegeix tot el que està sortint aquí si no és ara a la tornada del viatge, vas dir dimarts de Paris?

Maria Josep Rierol Altamirada (des del castell 1960 Vilassar de Dalt) ha dit...

torronet torronet vedella i bolet
gripau la pau i el duro com la clau
sou macos sou macos sou bogarderistes!

Hard Mod ha dit...

Tu en canvi molta -tontes vas sortir d’una caixa de petri de rebuig d’assaig clínic d’un laboratori d’institut de FP.
I s’et nota, la tonteria, el retard i tan patosa com ets, ens encanta !!! Quedarem un dia per fer un vermut, a veure si trobem una fanta per tu … que , emocionada eh ? … així ens agrada, que et posis contenta i xal·lis d’alló més.
De res.
Muhahahahahahahhahahahahahhahahaahahahahahahahahahhahahah
Muhahahahahahahahaahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahah
#obrim concurs pesadet/a del mes.

Hard Mod ha dit...

Sincerament i francament , pots anar a donar la brasa a la llar d’avís, que pel que sembla se’ls han acabat les piles del sonotone.
De res .
Muhahahhahaahhahahahahahahahahahahahahahaahhaahahhaahahhahaahhaahhaahhahaahha
#Concurspesadetdelblog

Hard Mod ha dit...

Palomo cojo de palomar colmenero colmado de tontería .
Ens encanta el teu post infantilista que copia i repeteix varíes vegades el que altri ha dit i tant et molesta … Felicitats , estem orgullosos de tu, no esperavem menys de la teva capacitat per mostrar-te tan menja mocs .
Per molts anys !!!
Ens encanta !!!
Muhahahahahahahhaahahahha
Muhahahahahahahajahajajajajajahahahahah
#Concurspesadetdelblog.
#unamirindapelnen

Hard Mod ha dit...

Tampoc calia que et prenguessis tan seriosament el concurs pesadet del blog, però ens encanta el teu impetu !!!
A mes de mirinda tenim un bony per tu i una bossa de kikos .
Pack complert!!
Esperem quw quan t’acabos els
Donuts , trobis la cartera . De res.
Mujahahahhahahahahahahahaahhaahahahahahaha
Muhahahahahahahhaahahahahhaahahahahahhaahahahahahahhaahahah
#Concurspesadetdelblog

Hard Mod ha dit...

Hard Mod ha dit :
Tu en canvi no passes mes enllà de ser borde i puntu, borderline per ser mes exactes.
Muhahahahhahaahhahaahahahahahhaahahmuhahahahahahahahhaahhaahahahahjaah
#concurspesadetadelblog

Mat Cluny ha dit...

Arribo a casa, desfaig maleta, faig dutxa, obro portatil i 6 comentaris estupits d'un que es pensa mil homes.

Mira mira Hard, o deixes per sempre en pau als meus amics i amigues oquedarem sols un davant de l'altre i passarem comptes.

Estic disposat a destrossar-te de manera dissecional

com un gripau moll de llac llardós

acabem i deixa que visqui la gent el seu pont de la setmana al gust que mereixen

Francesc i Barça ha dit...

La hiena Romanov que es algoritme increat per Dèu s'ha proposat fer mal aprofitant el pont llarg de la constitució, fer mal sense preguntar, un perill greu des que el propi Hard ha decidit incoar merda a tothom inventant concursos i merdes per seguir bramant.
No ens aturarà aquest cabró, a Premià ja és un zero vexat i aixi serà a tot el món.

Vés a la putissima merda imbécil i cabró i visca el Barça !

Hard Mod ha dit...

Paquirrin ens encanten les teves amenaces , la tieta de Mataró dou que les apunta en un bloc de notes , hi ha qui en fa una captura de pantalla … cadascú al seu rotllo.
Pel que fa a nosaltres ens la pots seguir mamant. De res .
Muhahahahahahahahahhaahahahahahahahahhaahahahha
Muhahahahahahhaahhahaahhahahaahahahahahahah
Muhahahahahahahhaahahahhahahahaahahahahahahhaahahahahahahahah
#Pagafantes.

Francesc FART ha dit...

Mira que ja no puc més. Em dic Francesc, ho saps.
No hi altre remei i ens hem de trobar cara a cara.
Et puc fer molt mal i ho saps. Pateixo només pensar en com baixarà Doctor Fleming, no serà aigua.
Inundacions de sang direcció a la platja.
La costa de Premià serà com el mar roig.
Em fas patir, quedem i ho liquidem.
D'acord?

Ted Berrigan Fastic Bonada ha dit...

la barreja fa que considereu incompatible anar amb la selecció, amb el Barça i amb Catalunya.
Manies i prejudicis, jo vaig amb Espanya per ser l'estat no per bandera, vaig amb el Barça i em contento amb que la selecció catalana sigui existent i faci els seus partits, vaig amb els tres i no entro en el que per la Penya és pecat.
Feu-me cas, siguem més equànims i dels tres en surt un bon rollo i no cal potenciar males dinámiques que acaben amb el classic joc de crits del meu amic, ex-Viriato

Nico zix Nubiola pix ha dit...

Morgen

Em sap greu haver de dir que l'envelop no s'acaba de tancar per manca de saliva i no puc fer la fermatura.
Trigarà lo seu. Soc lluny de casa, a Camprodon, Massa gent que fa gresca del pont m'obliga a marxar i demà vaig a Breda a on un ell amic m'orirenta sobre l'estat del suro.

El present arribarà, tinc temps de provocar salivera i quan la tingui serà un tres i no res que tanco envelop, llisco cilindre i que Déu salvi els carters del món.

La meva pituitària ensuma Nadal i veig a venir la garrafal errada dels pessebres de plàstic, la decoració dels carrers fent feridura i el lamentable din-dong de la loteria. El Gordo, en diuen El Gordo, del tot trist, xaró i morrut.

El meu recader és diu Abdelazzin i ahir em va manifestar amb seriosa cara que el seu Marroq va guanyar.


jo voldria Alemanya repartint joc però riuen massa i els eliminen.

Pensem-hi junts i seriosament.


Danke
Öbs
Neubaten
Holz

Coyote sense Dax, Arenys de Mar a tope amb EL CAPOTE BAR ha dit...

Vaig a visitar en Marcel, ho parlo tot, crec que sumem nou fitxatge contra Hard

Hard Mod ha dit...

Mes pallasso no podies ser … ens encanta !!!!
Muhahahahhaahhaahhaahahahhaah
Muhahahahahhahaahhaahahahahahahahahhahahaha
Muhahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahhaahhahaahhaha
#Stop pixapins.

Hard Mod ha dit...

Tu em que ets , has estat o seràs es un Capullo escrivint cap ullades i puntu.
Au nyordo , tira,
poca-pena .
Muhahahahhaahahhaah
Muhahahahahhahahaah
Muhahahahhahahaahhaha
#Stop bocamolls nyorduts

Hard Mod ha dit...

Heu det tants fitxatges quw només es pot concloure que sou uns inútils de merda.
Es així , ni puta en teniu de fitxar, frikis , tietes, caps buits i capullos.
De res.
Muhahahahahhahahahahahahahahahahahaahhaahhaah
Muhahahahahhahahahahahahaahhahahahaahhaahhaahbabahaha
Muhahahahahahaahahhaahhahahaajajjaja
#Prouineptes!!!

Boniatoalexandra ha dit...

calla botorut del cul estret

Boniatoalexandra ha dit...

les heures creixen al pas del boques de marres que ens fa agror de magresa pirrica i llavorens massega fins que em faig de LA IDEA ENTERPRISE 666 AFTERVODKA

Hard Mod ha dit...

Si bon teníem prou frikis xarrupa tolls, entra el capoll de torn a la pista central del ringling amb el puto nas lila.
Au sabatot … torna oer on has vingut i ves a fer anuncis lamentables del Micolor.
Mes quw res que el cupo de frikis , tarats , i endarrerits , el tenim ja sobremeaurat i no hi ha mea places.
Busca’t un altre raconet de merda en el blog de la xoni capgrossa de Mataró, i a gaudir que son dos dies, campió.
Muhahahahahahhahaahhaahahahhaahahhaahahhaahhaa
Muhahahhahahahaahhahahahahaahahahhaahahahahajaha
Muuuuuhahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahahha
#Stop pallassos.

Boniatoalexandra ha dit...

jo no parlo amb marsupilamis i el que espero del blog és amistat i la gent que m'ha aconsellat de venir i gaudir cabories

Boniatoalexandra ha dit...

quan Jaume Rafanell em va dir que pilli Bogarde, ho vaig fer i de sobte la guerra dels Balcans en una rajola de Grés. O sigui que la costura del jersey es va desfilant quan faig colzes llegint Felix Cucurull sobre la revolta agraria del segle XIX i el cas Moreno. Vaig del pal colegui i rebo garrot aqui i dic què passa a nivell de cor i pulmons a la ONG de Metges sense Fronteres, rollo St Pere Pescador... Ja veus senyor meu que em fas cascar la ment només entrar aqui, pitjor que la Volkswagen.

Boniatoalexandra ha dit...

Har Mod he repassat la teva benvinguda i resulta de panic, em pregunto quins set sous has aplicat per fer un atac de llambregada com el que has escrit. Jo soc de llinatge guapera per part de pare i emprendedora en part de mare, si et resulto antipática a la primers de canvi ja veig el nul desig que tens per les petxines com el cinc d'oros en taverna masculina. Doc dona de carácter i socia del Barça com el meu ex. No em facis ara reviure la soca de la vida. Permi flipo mandonguilles i de pallassa res de res. Avui la Puríssima, demà un pont que em farà sultana i diva. Eo eo eo!

Alexandra de Tiana

Hard Mod ha dit...

Pava, avorriries a un jipi parlant de cucs de mar.
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Au passa i ves a donar la brasa amb la teva merda d’història infumable al teu ex o al yo qui que has de temir al portal de casa, de pesadets ja t’hem dit que aquí en sobren, sobres, plasta.
Muhahahahahahahahahahahahahahahahaha
Muhahahahahahhahahahaahahahahahahahahah
Mujahahajahahahahahahahahahahaha
#Segon avís.
#Stop escalfa braguetes .

Boniatoalexandra ha dit...

no vull prejutjar però es pot considerar lo teu com maltractament. Ets de caracter agosarat i no saps jugar a escacs, em temo que faig el que puc per edtsr espavilada

Hard Mod ha dit...

Els piltrafilles aneu d’agosarats i tots,tots, tots, han entrat trepitjant fort i han sortit escaldats, així que boniata, procura ser mes original, posa’t a la cua o millor no, millor compra’t un animalet de companyia i li dediques aquesta merda de temps lliure que perds aquí, Win-Win.
I tots contents .
La merda d’impostura en que comences dient que no vols prejutjar, zzz i ja ho has fet només entrar al blog en anteriors comentaris … au, podreixi-te, bocamolla i sobretot ves a la merda, i mes que res perquè com comentes vas d’espavilada però anar de llest es ciclic, i a tu t’ha passat com els graciosos, que t’has passat de llesta i has passat ditectament al principi … a tontadelcul, i mira … t’escau .
Muhahahahahahahahhahaahahahahhaahahahhahahahahahahahahah
Muhahahahhahahahaahhaahahahahahahhaahahahahjaahahahahahah
#auacagaralavia

Boniatoalexandra ha dit...

Has ficat els peus dins de la galleda i et delates a tu mateix. La brida s'ha trencat i has caigut a la fosa en public i jo només venia a valorar el mundial i la tripa de Cantona el futbolista de gran nivell. Ahir Tiana era terra d'Escudella. Bon dia a la Penya Bogarde i res especial per HartdMod. Aprimem la gralla i els aguts faran tremolar torres i estatues. Conec Malta i la creu que la representa. Qui es fica amb mi em resulta sospitosament oriund de Hawaii i aleshores Magnum aixeca la cellla i accelera el Ferrari.

Boniatoalexandra ha dit...

Si sabessis que La Idea m'ha encarregat fer guardia de pont sense tenir gaire informació i em van dir que era facil de preveure, oitant que si A la primera ja sé amb qui em jugo els quartos

Hard Mod ha dit...

Que crack !!! Ces per on no ensumaven que eres una mercenaria de la pandilla piltrafilla … au puja el nivell que fots pena, que t’han promès , un tallat i un croissant o s’estarien fins al cafè amb llet …. Tietisme clàssic .
Au tira cap a la llar d’avís no fos que acabessis al museu egipci en una tina.
Muhahahahahahhaahahahahahahahahahahahha
Muhahahahahahahahhaahahahahahahahahahahha
#siesquenomeatrobenfrikis
#Stop escorrialles de guàrdia .
#Fora xarrupanaps

Boniatoalexandra ha dit...

Senyor HdeM. Superes i supures.

Superes el que em va informar na Marga.

Supures la mala sang de rat penat xucla pivots sense equip.

No coneixes la maldició dels vedells i les foques trans LGTBI.

Falles davant porteria buida i em fas sentir que soc finestra oberta a les Illes del Pacific.

Et vaig parlar de Hawaii com Mecano i Bombai. Sempre he volgut un flirt amb Ana Torroja.

Apunta aquest ultim imput.

Hard Mod ha dit...

Ves a donar la vara al psicho anxova i fes una volteta pel tanatori .
I per rematar-ho et passes per la via a cagar una estoneta .
Així t’escoltes a la ano to rojo i me cago en la madre del topo.
Au a cascar-la pava !!!
Muhahahahahahahahahahahahababab
Muhahahahahahaahahhaahahahahahahahahahahahahahahah
Muhahahahahahhahaahahahahahahahahahah
#Stop tietes de mecano

Boniatoalexandra ha dit...

m'ho ha dit Marga!!!!!

HardMod és broquil i una cita biblica diuen, també hi ha un bolet de llegum de col

M'ho diu Marga!!!!
El que em vol a la creu no disposa de claus.

Els que no sou de la corda del Mu Ha, us estalvieu IBI i rebaixen taxes.

Vull marro woman to woman amb Ana Torroja i dic Hawaii

Boniatoalexandra ha dit...

Ada Colau ha visitat avui Kiev.

HardMod apren d'ella em diu Marga

Ok?

Hard Mod ha dit...

Espectacular día de vermut a can quimet. Avui aixó promet de Valentí.
Quin goig , quina joia.
Can Franciesquet resta inexpugnable al ritme de can Quimet , els seus beuratge a i les seves tapes. I puuuuntu!!!!!
Muhahahahahahahahahahahahahahhahahaahah
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahha

Boniatoalexandra ha dit...

No tinc cap problema en desenvulupar els encàrrecs que he rebut. M'agrada que em confiin la defensa de gent que reposa d'un merescut descans de Pont curt o llarg.

Estic molt contenta.

La llar del sabater ja no repara esclops i al botorut li puc dir que fa pena i MU HA

Boniatoalexandra ha dit...

Ada Colau ha tornat de Kiev i ha demostrat ser sensible i els hards fan guions de Crims de pena i broquil.

Joan Patateta Wiliams ha dit...

No puc entendre com Boniato Alexandra es dedica a fer de cacatúa per encàrrec

Vent de gregal al Masnou

Sklop Romesco BORDILS ha dit...

Jo també he fet vermut i ha estat al meu bareto favorit de La Bisbal.
Quin personatge aquesta del Boniato Alexandra, ha sortit del manicomi?
La Bosch es deixa fer i ens presenta una cosa paranormal.

Boniatoalexandra ha dit...

Sento feridura i descomposició fecal amb els dos comentaris insolents que em precedeixen.

Tal volta un mocador de farcell sigui el regal de Nadal que li fariq a gent dolenta i pregunto si el fet que cumpleixi encarrecs em disposa una escudella i el mapa del Pallars Sobirà amb les trampes dels inferns i les maragdes exotiques de Samarcanda.

Us molesta que faci substitucions dels amics que ara gsudeixen el pont?

Boniatoalexandra ha dit...

el que molesta és que Ada Colau torna de Kiev i envia missatge d'estat de part de Barcelona i encara us molesta molt més que Ada Colau i la Carla Simon d'Alcarrás siguin amivjed.

Això irrita.

Boniatoalexandra ha dit...

siguin amigues Ada i Carla

Hard Mod ha dit...

Ni mea ni menys que el fill de Jorge Messi ho ha deixat ben clar :
-Que mires Boniato, que mires ……
Muhahahahahahahahahajabbah
Muhahahahahahahahahahahahahahhaahahahhah
#Elquefanperuncacolat. Guàrdia el pena i el ridícul.
#StupenduT

Hard Mod ha dit...

Parlant de substituts :

You think we look pretty good together
You think my shoes are made of leather
I'm a substitute for another guy
I look pretty tall but my heels are high
The simple things you see are all complicated
I look pretty young but I'm just back-dated...yeah
Your lies for fact
(Substitute) I see right through your plastic Mac
(Substitute) I look all white but my dad was black
(Substitute) My fine-looking suit's really made out of sack
I was born with a plastic spoon in my mouth
The north side of my town faced east and the east was facing' south
And now you dare to look me in the eye
Those crocodile tears are what you cry
It's a genuine problem, you won't try
To work it out at all, just pass it by...pass it by
Me for him
(Substitute) My coke for gin
(Substitute) You for my mum
(Substitute) At least I'll get my washin' done
I'm a substitute for another guy
I look pretty tall but my heels are high
The simple things you see are all complicated
I look pretty young but I'm just back-dated...yeah
I was born with a plastic spoon in my mouth
The north side of my town faced east and the east was facing' south
And now you dare to look me in the eye
Those crocodile tears are what you cry
It's a genuine problem, you won't try
To work it out at all, just pass it by...pass it by
Me for him
(Substitute) My coke for gin
(Substitute) You for my mum
(Substitute) At least I'll get my washin' done
(Substitute) Your lies for fact
(Substitute) I see right through your plastic Mac
(Substitute) I look all white but my dad was black
(Substitute) My fine-lookin' suit's really made out of sack


Muhahahahahah
Muhahahahhaahhahaha
Muhahahahahahhaahahahahahh

Boniatoalexandra ha dit...

em fas un curset d'anglês?
De franc?
si t'agrada la tortuga, ja saps que en surt un biombo gris amb japonesa kilomba rollo geisha.

Aigua de Vichy amb espurnes de sotamonja. Et recordo que Ada Colau i la de l'Arcarràs Carla Simon aniran juntes de la llista munivipal.

Gent maca

Hard Mod ha dit...

Ara resulta que com que la minyons ha marxat de pont, la Pija mòmia i el seu llepaculs oficial s’ho ha polit i deixen a la palanganera de la casa a donar consells de caracter polític … quin nivellas !!!!!
El següent que serà … dir-li al jardiner que ens parli de filosofia i literatura .
Aquí sobren xonis i puntu .
Muhahahahahahahahahahhaahaahahahahaahhaahhahahahahahah
Muhahahahahhahahahahaahahahahahahahahahhahaahahhaahhahahahahahahahahahahahahhahaahahah
Muhahahahhaahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahaahahhahahahahahahahahahahah
#Stop frikis

Boniatoalexandra ha dit...

Colau i Simon fan tandem per una ciutat viva

Hard-Mod no deixa que el Pont sigui biombo de Geisha

Boniatoalexandra ha dit...

Una nota interior de Marga indica que faci esment de "Algoritme-Romanov-No Creació". Retallo i enganxo. Ni flowers del significat però m'asseguren que esmentar això comporta mal de panxa a qui es dedica a ventilar arcades en aquest blog. Confio en qui m'encarrega el fet dominical.

Boniatoalexandra ha dit...

estalvia't sexisme escrit i pujaras l'escuma de la glòria i del saber

Boniatoalexandra ha dit...

No facis menyspreu d'una geisha. Ho dic clarament per domini de la cultura oriental i esperit de servei a qui pateix agressió per cantamanyanes Gusy Luz i per blat verd abans de collita. No soc ni enemiga, ni adversaria teva. Tinc un encàrrec per 4 dies i prou. Després ja no em tornaras a llegir. Modera la boca.

Boniatoalexandra ha dit...

falles molt. Jo segueixo encarrec

Hard Mod ha dit...

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Quin aborrimento de lloro de repetición de la cap grossa escuada.
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Anem a fer el vermut i puntu .
Muhahahahahahahahahahahhaahhmuhahahahahahhaahahahahhaah
#Stop pagafantes.

Boniatoalexandra ha dit...

no saps el que representa Cokau, Simon i Geisha

Boniatoalexandra ha dit...

Colau
Simon
Geisha

Boniatoalexandra ha dit...

com et pica que Colau hagi fitxat Carla Simon la d'Alcarrás per segona de la llista electoral a Barcelona.

Tens agror de panxa quan ho repeteixo

Hard Mod ha dit...

Dilluns relaxant de balneari, sals i dolços.
Ni en winston ho apreciaria millor.
#Vermut de dilluns.
Muhahahahahahahahahahahhaahahahha
Muhahahahahahhahaahahahahahahahahah
Muhahahahahahahahhahahahahahahahaahahahah
#SantDillunsantornemhi

Boniatoalexandra ha dit...

et perds el que diuen de mi en el nou escrit dels bogards

Boniatoalexandra ha dit...

et perds els piropos que rebo en el darrer document

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

sembla que es fa necessari que tregui les fragates

Anònim ha dit...

Amb dues xaiques i un balandre faríem .
Els piltrafilles son morralla de baixa estofa i mai, mai, mai , mai arribaran a la cofa.
Anem D’empopada i de través i
Com can francisquet, no hi ha res .
Vermut.
Muhahahahahahhaahahahahah
Muhahahahahahahahahahahahah
#rodolí.

Hard Mod ha dit...

Dimarts , i alguns que entraven a triomfar com la coca-cola, resulta que se’ls ha fet Pepsi-Cola el cul… pshshshsshshsh.
Geniol!!!
Que mires , Babau !!!!
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahaah
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahajajjahahaahjajajajaj
#Elgripaublau.
#Escreiaserperodeveritatunprincepencantat.

Boniatoalexandra ha dit...

vas tard bordegàs que en el nou post van a feina feta

Boniatoalexandra ha dit...

més de 35 comentaris del nou post a favor de fer excursio a Can Bruguera, ens coneixerem en pau i acollida.

Hard Mod ha dit...

Que Mires babau!!
Muhahahahahahahahah
Muhahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahaha
Muhahahahahahahahahajajajahaahahahajajahahah
#Stop substituts

Boniatoalexandra ha dit...

no acceptes que es faci una excursió a la teva salut? Estan fent llistes i t'hi volen dins. M'hi trobaras i ens saludarem.

Hard Mod ha dit...

Canvia de camell.
Muhahahahjahajajajahaha
Muhahahahahahhaahahahahahahahahahahahahah
#Stop impostors.