PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


divendres, 10 de juny del 2022

RABIOSA ACTUALITAT: NOUVINGUTS A CAN BARÇA I OBJECTIU OLOT ///////////////////////////////////////// SOLSTICI BOGARDISTA, TREBALLS MANUALS EUROCAMPIONS, GAMPER A LA VISTA I UN ALTRE CLUB CATALÀ A PRIMERA

Parlem clar i bogardià:

Benvinguda per Tanc Kessié i per Christensen-Simonsen Fase 2. 





Objectiu OLOT. 

Presentem el cartell de la gran estrena prèvia a la gira yankee que precedeix el Gamper de tots els gampers!





çççççççççççççççççççççççççççç



EL SOLSTICI JA ÉS AQUÍ 

NIKITA ZIX, TREBALLS MANUALS, GIRONA, GAMPER I OLOT!




Ara toca dir que l'equip de la secció de TREBALLS MANUALS del FC Barcelona ha assolit una enèssima xampions en una modalitat a on ja fa temps que hi regna en escreix i que té el handicap de disputar-se amb una petita pilota que passa d'un jugador a l'altre amb agilitat i alegria. De fet, els TREBALLS MANUALS ben portats són una veritable saragata esportiva. Ho celebrem!




Ara també toca dir que malgrat les intencions crematístiques para-barcelonistes d'alguns, enguany tampoc veurem el Podrit a la final del Gamper. 

Un Gamper que es juga en la espantosa primera quinzena d'agost convertint el Nou Camp en una extensió de la Sagrada Família. Pura difamació a la memòria de Joan Gamper, pioner del guirisme positiu culé i persona gens passavolant com les que es fan selfies a la tribuna i altres deliris del neo-guirisme. 

El finalista en homes i dones és la Roma. Mourinho torna a Barcelona. Ja l'esperem amb el record de Tito Vilanova en el nostre cor.



Felicitem el Girona. Per fi tornarem a tenir un equip català al costat del Barça a primera divisió. L'any vinent apostem per un Barça campió i un Girona subcampió. Mostrem imatge de la copresidenta del FC Barcelona, Xànxels Rojals, al costat del jugador premianenc Arnau Martínez. Germanor bogardista.




Cal dir que el primer matx de la temporada serà un fantàstic OLOT/BARÇA. Torna la màgia modesta i bogardista!


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




El solstici planteja un estat de gràcia i de recolliment previ a l'esclat de totes les llums i mereix un esforç de lectura seriosa, ponderada i conscient. Ens arriba des d'algun indret del país un nou lliurament postal que inclou un dossier en forma de meravellós relat literari, històric i gràfic. El catxalot groc (les conegudes bústies de Correus) va rebre un envelop i malgrat vagues i enrenous, el material ja obra entre les nostres mans. No podem fer altra cosa que expressar el nostre agraïment a l'autor, al soci excels i seriós, al creador de tanta qualitat literària. Un aplaudiment a NN, Nico, Nico Nubiola, Nikita Zix, Nnubiola, Nubs i a tantes variables que descriuen la personalitat de l'autor de referència del bogardisme. Primer de tot: El catxalot groc. Després, sense retalls ni censures: L'obra completa! Llegiu i gaudiu!


































203 comentaris:

«El més antic   ‹Més antic   201 – 203 de 203
Astrid Barriada ha dit...

han perdut tots els seguidors del Hard!

Washington Colmenero BADALONA ha dit...

campeones campeones oe oe oe
La idea campeones campeones
oe oe oe

Pere Talamàs ha dit...

no garles Hard, no garles i estas acojonado anodanado

«El més antic ‹Més antic   201 – 203 de 203   Més nou› El més recent»