PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 20 de desembre del 2021

LA REMUNTADA SAGRADA DEL FC BARCELONA: LA LLIGA JA ÉS A TOCAR

Primer de tot, abans de dir que petem al Sevilla:

 

 

Bones festes amb Cava Jaume Creixell!

 









1 a 1. El Barça de Xavi Kohernàndez arrassa Sevilla amb un empat bogardista però condescendent davant d'una rèplica andalusa del xolisme matalasser, la violència acuàtica i les males maneres inhumanes. La lliga ja ensuma Canaletes. PLUJA DE SANG A SEVILLA. 

 


Bones festes tingueu!

..............................................................................





Bon Nadal en nom del nostre director tècnic Jaume Creixell! Aquest any, SÍ!

Efectivament. La Lliga ja és a tocar. Tots els rivals fan figa i nosaltres etzibem tres gols al potent Elx i retallem desventatges. El Barça grandiós de Xavi Koernández segueix la seva meteòrica progressió cap a l'excel·lència. Sempre hem jugat bé i ara senzillament juguem massa bé. 3 a 2 i castanya! Torna l'avi de tots els bogardistes i ens visita a la nostra seu del Golden Corner !!!

Primer de tot anem a Can Francisquet: el jove jugador Nico, el veterà Nico Nubiola i el cap de vendes de l'establiment, Oriol Serra, compareixen davant de la premsa en seu comercial francisqueta.

Unitat de pediatria de la clínica Sbobet: Nico, Gavi i Ferrán Jutglà exhibeixen llurs xumets i equipació blaugrana en companyia de l'infermera Mentxu Alpari i del Doctor William Sbobet.

Votació Espai Barça. Oferim el projecte presentat i dissenyat per Joan Patateta. El soci Patateta, arquitecte i cuiner, es retrata al costat de diverses perspectives de la seva obra. Mireu l'obra i el seu autor. Patateta sempre al costat de la seva obra magna.





208 comentaris:

«El més antic   ‹Més antic   201 – 208 de 208
Ted Berrigan Fastic Bonada ha dit...

Visca bogarde 2022 amb reformes

Mat Cluny ha dit...

visca bogardde si la penya rectifica

MADRIDISTA BANZAI ACOJONANTE ha dit...

BOBOS.

ENTRAMOS EN LA SEGUNDA FASE DE UNA NUEVA TEMPORADA LLENA VITRINAS. TODO BLANCO Y ME MEO EN HARDITO, PATATITA Y LA VIRGEN DE LA CUEVA.

SO GILIPOLLAS

BOGARDITOS A CAGAR RENACUAJOS

BANZAI BESIS

Robert Maroto ha dit...

Banzai calla que heu perdut

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Ho estem aconseguint, estimada gent de la Penya, aconseguint objectiu vital de que tot va millor en el futbol i en els comentaris que a base de persistir la pau s'imposa

Astrid Barriada ha dit...

tres dies de pau recuperant aquest 2022 la nostra armonia

Javi Lidon Mingorance ha dit...

¡¡¡Buenas!!!

En lontananza estoy pero las redes pugnan por acercarnos. Un saludo desde Castellón de la Plana y un enorme deseo de felicidad para 2022. Regreso a Barcelona en breve, miercoles o a mucho tardar, jueves.

Javi

Mat Cluny ha dit...

Hola Javi, a ver si hay cambio de normas y podemos hacer otra de bodegas. La ultima vez os dije algo de ir a Sants Hostafrancs, hay bodegas super

«El més antic ‹Més antic   201 – 208 de 208   Més nou› El més recent»