PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 30 de novembre del 2020

A LA LLIGA I A LA XAMPIONS: UN BARÇA DE SOMNI I PUNTU!

 


Festival a Budapest! Griezmann es consolida, Barry White la clava i Dembélé ja és el gran capità. 0-3. 

 



 

Repertori combinat de Soul sofisticat i dança hongaresa. Tenim el sistema de joc degudament ordenat damunt del faristol del mestre Koeman. Anem molfort's i som geniols!

 

******************************* 

 


 

 
Ho han tornat a fer. La màquina koemanista és imparable. Sang nova combinada amb experts veterans. Un equip-missil que s'enlaira cap a la zona alta d'una lliga divertida i que acarona l'olleruda a pas de gegant. Davant de poderós Osasuna de Pamplona li etzibem quatre gols i tot esdevé geniol i massagran. Mireu-lo, Koeman, amb birret de llicenciat degudament condecorat com el grandiós entrenador que és i serà.
 

Primer de tot: Cambrers! El naufragi blanc només ha fet que començar.

Segon de tot. Messi. Homenatge merescut a Maradona. Messi és Déu i saluda al món amb els colors del Lewes FC en homenatge al seu amic Pelusa i a l'equip germà de colors i esperit del Newell's.

Ara toca rendir-nos als peus de Barry-White. Mireu-lo. El 9 disc més esperat: Barry-White "Tinc molt per donar". Una obra mestre !!!

L'home lluminós, l'home bala, sa Majestat Antoine Griezmann. Ho ha fet i ara creix en escreix cap a la futura pilota daurada. L'hem trobat fotent-se un vermut al Bar del Mig.

Can Francisquet acull l'arribada del nou Migueli. A la foto observem el flamant Òscar Mingueza en companyia de Migueli Tarzán .

La precampanya presidencial avança enmig de polèmiques. Hem trobat Victor Font i Antoni Bassas reunits amb Florentónguez dalt dels cingles de Tavertet.

Entretant hem trobat a la candidata Xanxels Rojals a Luz de Gas. Una reunió clandestina amb Jan Laporta ha segellat l'acord de coalició electoral entre la candidatura laportista i la candidatura xanxel·lista. Jan Laporta anirà a la llista de la bogardista Rojals.



69 comentaris:

marga bosch i el seu verb ha dit...

per què censureu els comentaris anteriors amb el vell truc de posar un altre article, quan el més important és que hem derrotat a Hard?

marga bosch i el seu verb ha dit...

el meu company i membre de La Idea, Mat Cluny va deixar escrit un missatge molt revelador i no mereix ser censurat. El vull adjuntar aixi tal com ell el va publicar

HARD cagat i pringat!

Pernil, cava, panses, cigrons, civet de senglar, neules, torrons, carn d'olla, mariscada, alegria! Pernil, cava, panses, cigrons, civet de senglar, neules, torrons, carn d'olla, mariscada, alegria! Pernil, cava, panses, cigrons, civet de senglar, neules, torrons, carn d'olla, mariscada, alegria! Pernil, cava, panses, cigrons, civet de senglar, neules, torrons, carn d'olla, mariscada, alegria! Pernil, cava, panses, cigrons, civet de senglar, neules, torrons, carn d'olla, mariscada, alegria! Pernil, cava, panses, cigrons, civet de senglar, neules, torrons, carn d'olla, mariscada, alegria! Pernil, cava, panses, cigrons, civet de senglar, neules, torrons, carn d'olla, mariscada, alegria! Pernil, cava, panses, cigrons, civet de senglar, neules, torrons, carn d'olla, mariscada, alegria! Pernil, cava, panses, cigrons, civet de senglar, neules, torrons, carn d'olla, mariscada, alegria! Pernil, cava, panses, cigrons, civet de senglar, neules, torrons, carn d'olla, mariscada, alegria! Pernil, cava, panses, cigrons, civet de senglar, neules, torrons, carn d'olla, mariscada, alegria! Pernil, cava, panses, cigrons, civet de senglar, neules, torrons, carn d'olla, mariscada, alegria! Pernil, cava, panses, cigrons, civet de senglar, neules, torrons, carn d'olla, mariscada, alegria!

Mariona Talavera ha dit...

Què li passa a aquesta pamfila de la Bosch?

Joan Estruch ha dit...

Atrevit, enginyós i simpàtic. Un reportatge noble i astut.
Per la qual cosa caldrà definir-lo com un reportatge pistonut.

Nota addicional:
Ja heu llegit el meu llibre de memòries?

Mat Cluny ha dit...

Gracies Marga

Hard mod ha dit...

Posa-li un cafè , Garçon.

Francesc ha dit...

calla mala bestia hardiana en formol. Hiena!

Mariona Talavera ha dit...

que algú parli de posar un cafè i que un capullàs li respongui vomitant que és una hiena i una bèstia diu molt a favor del primer i poc a favor del totil merdós segon. Atureu aquesta massacre fastigosa de la kolla madridista de merda

Francesc ha dit...

que algú aposti per Hard quan està clar que Hard és el monstre de les galetes diu molt malament de qui li fa la ona, Mariona ets carn de Hard i ets parcial del tot amb el miserable que destrossa bogarderismes ben fets

MIRILLA SUPERIOR Observer Today ha dit...

ÉS UN PUTTU fracassety
pillaty in Fleming
rodeo drive
kaos en la red
komando en komu pilla i catxo 100%
agur banderity
agur process
agur palmera
agur okiss
agur anxiva
agur a tutti plasti

kodachrome instantanea definitiva

The Winner is....Servidor Mirilla!

MIRILLA SUPERIOR Observer Today ha dit...

agur Harware Spatxurrat Forever

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

La batalleta naval perdura i és dura, els anti-bogardistes no descansen però disposo de 300 escafandristes bogardistes capaços de lliurar la darrera estocada. Si aviseu amb temps, xiulo el xiulet i els poso tots en formació d'atac.

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

MARINERI-TO BOGARDI-TO CAPULLI-TO
TE METES TUS INFANTES EN EL CULI-TO
YO SOY EL MAGO DE LA VIDA
EL MENDA QUE SOY LLEVO AÑOS DE MENEO
ME GUSTA LO DEL BUEN VIVIR
ME PIRLO POR TENER UN CHALET EN SOCUELLAMOS
COMIENDO SOY UN TRUHÁN DESBOCADO
LO MÍO ES EL REAL MADRID SIN FISURAS
ME CAGO EN TODO LO QUE SOIS UNO POR UNO


UN DÍA LEJANO ENTRE A VISITAR ESTA WEB
SOLO EMITÍ UN SALUDO Y A CONTINUACIÓN ME INSULTASTEIS
ESTO NO SE PUEDE PASAR POR ALTO
Y AHORA ¿¿ OS QUEJAIS ??

¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿ Y EL FUELLE PERMANECE TENSO O QUÉ ?????????

LA VIVA PRUEBA DE VUESTRA ASQUEROSA SINGLADURA SE DEMUESTRA DÍA A DÍA,+
CRIANDO CUERVOS OS NACIÓ UN HARDI-TO LIN-DO COMO AZOTE DE MI PERSONA.


¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ ME MANDASTEIS EL SICARIO HARDI-TO LIN-DO !!!!!!!!!!!!!

INCAPACES DE DAR LA CARA, ME MANDAIS UN PELMA ESQUIZOIDE CON ALIENTO DE MORSA.


¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ NO QUIERO LA VOZ DE HARDI-TO LIN-DO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


BOGARDE NO DA LA CARA.



一个消歧义页 一个消歧义页 一个消歧义页 一个消歧义页



BANZAI VASIJA 一个消歧义页一个消歧义页一个消歧义页

Hard mod ha dit...

Paquirrin , ara que ja s’ha engegat la temporada de calçots , aprofita la brasa a tal efecte, aquí brasa com la que dones tu no cal .

Hard mod ha dit...

Per-te un trakimazine , o dos , et cal. Mhiahahahahaha i muha. Ha

Hard mod ha dit...

Banzi ... au a xupar-la . Julai.

Washington Colmenero Zombie Guaperas Badalona ha dit...

les atrocitats de Hard i les atrocitats de Banzai justifiquen el meu rol primus inter partis i us declaro cagons de bandos enfrontats que no volen ser profitosos per una mica de decència blogger i per fer alçar vista per de la web millorada que aguanta com pot i no entenc pas si per poc

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Buenos días,

El señor "Washington Colmenero Zombie Guaperas" afirma con cierto deje sensacionalista que lo que nos atañe obedece a bandos que se enfrentan. Nada más lejos de lo que parece observar este sujeto de curioso nombre y apellidos. Nos hallamos ante un solo bando que es el bogarderismo y de un solo disidente que pugna, aflora y ruje sin motivo. Estoy totalmente convencido del mero hecho de que HardMod es de los nuestros y que su crítica rimbombante es un artificio voraz que se ejecuta para contrastar sobremanera sin poner en tela de juicio la grandeza del bogarderismo.

Para la próxima desconfinada general, sumaremos a HardMod a la árdua tarea de multiplicar a placer LA IDEA que nos acerca y nos hace más humanos.

La próxima ruta bodeguera será la del encuentro entre titanes. Hardmod es sin dudar, Alvear, un titán de la buena vida y en su pluma se nota lo cordial disfrazado de vehemente.

Saludos y abrazos para HARDMOD.

Javi

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Amigo Washington , no mismo digo para tí en cuanto a la próxima bodegada barcelonesa. Contamos contigo.

Javi LA IDEA

Mat Cluny ha dit...

Hard es la pandemia

Francesc ha dit...

i no hi ha vacuna possible contra la seva mala emprenta damunt les persones assetjades al llarg de temps i bantant moll la sombra

Astrid Barriada ha dit...

L'esteu cagant sense esborrar el que us fa mal i vol mal

Vampir / Fakir Prados de Bayo †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† de Vallvidrera ha dit...

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

molt temps sense escriure

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

ara saludo, cerco sang i punxes per la meva butaca

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

vigilo i torno aviat, visca la Penya Bogarde!

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Titol de l'article BARÇA DE SOMNI.

Ho he de prendre en conya o seriosament?

Si és el primer foteu més pena que un Hard retornant al Viriato amb ulleres Ray-Ban's i fent-se el jove que voldria ser i que ja no és per decrepitud.

Si és el segon cas puc dir seriosament que el que es despren és una humorada desconectada de tota la realitat que si fossiu genis podria ser surreal però com que aboneu els truquets del polonia a lo barato no us surt ni el vell kraklovia.

Per aconsellar que no sigui i ara si voleu fem una mica de contrast de parers.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

entro al drap proposat per Ted Berrigan:

1//// de conya em sembla de conya
2//// seriosament em sembla seriós

Jo us aconsello que seguiu sent els bogardistes que sou i que incrementeu les defenses marítimes. Les de l'aire i les de terra no les tinc controlades. Tot sigui per respondre els atacs de critics sense escrupols com aquest Ted que sembla ser un dels bunker-mens del banzaïsme professional.

Noray de plom, amarres tibades, cadenes a punt!

Grup L.C.D.L.I. La Cuadrilla de La Idea-La Colla de la Idea ha dit...

Ted Bonada té raó en el primer punt i li dic que en el segon s'ha quedat curt ja que ni polonia ni crakowia ni puces de mala aixella: És com a molt humor de Tele5

Plegueu bogardes falsos i espereu el que preparem amb LA IDEA.

Aviat web xula i itinerari per bodegues i bars de barnaaaa!!!

ja us convocarem per aprendre el que és una web i un vinatxo d'amistats

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

La vostra idea és com el Valle de los Caidos.

Hard mod ha dit...

El cucut (Cuculus canorus) és un ocell que ens marca l'arribada de la primavera amb el seu inconfusible cant, el del rellotge de cucut. Altres ocells com les tórtores (Streptoelia sp.) o la puput (Upupa epops) tenen un cant similar, però més dèbil i ululant, mentre que el del cucut és més potent i pausat.

El cucut és estival a Catalunya, on arriba de finals de març a abril provinent de la seva àrea d'hivernada a l'Àfrica subequatorial. A l'estiu el podem trobar per bona part del vell món, arribant fins més al nord del cercle polar àrtic. A tot estirar, la tornada sol ser a principis d'agost, tot i que els joves solen fer-ho més tard. El cucut es troba en una gran diversitat d'hàbitats, des de zones litorals fins a l'alta muntanya. A Catalunya és més comú a la muntanya mitjana.

El cucut és una au de mida mitjana, amb la cua i cos allargats i unes potes molt curtes i zigodàctiles (foto de baix). El plomatge de les parts superiors és uniforme i de color gris. El ventre és de color blanc amb un barrat fosc. Les femelles presenten una mica de color marronós a la zona del collar (foto del mig), o fins i tot tenir-hi totes les parts inferiors, en que es denomina fase marronosa. El cap és tot ell del mateix color que el dors i presenta un bec punxegut i una mica corbat, amb un ull amb l'iris de color groc en els adults (foto de baix) i marronós en els joves.

L'aliment principal d'aquest insectívor són les erugues, que pot identificar a llarga distància des d'una talaia (foto del mig). Una de les seves predilectes és l'eruga processionària del pi (Thaumetopoea pityocampa). El cucut esventra les erugues, en buida el contingut intestinal i a continuació se les empassa, per després regurgitar-ne els pèls.

El cucut no fa niu, sinó que, quan ha de pondre els ous, parasita el d'altres espècies, un fet que sempre ha fascinat als ornitòlegs. Cada femella de cucut parasita una espècie concreta de petit passeriforme insectívor, la dels seus pares adoptius, que poden ser els balquers i boscarles (Acrocephalus sp.), el pit-roig (Erithacus rubecula), el pardal de bardissa (Prunella modularis), el cargolet (Troglodytes troglodytes), les cueretes (Motacilla sp.) etc. Aprofitant un moment que aquests darrers ocells abandonin el niu, la femella del cucut ràpidament hi pondrà el seu ou i en robarà un de la niuada original. La femella del cucut repetirà aquest procés unes vuit vegades en nius diferents durant l'estiu. L'ou del cucut, que és mimètic amb el de l'espècie parasitada, sol ser el primer en eclosionar, i el pollet que en neix aviat farà caure del niu els ous o pollets originals. La femella del niu parasitat anirà alimentant el seu “únic descendent” fins que al cap d'unes tres setmanes, aquest arribi a la mida del cucut adult i abandoni el niu.



Això es el Que hi ha , la resta , fullaraca .

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Encara que et pensis el contrari he llegit tot el comentari sobre el CUCUT i observo la cagada de Hard i de la font suposada com a fideligna i quina cagada fica gamba!!!

Es diu PUPUT i no CUCUT.


Tonto Hard i tonta la font desinformadora!!!!!!

Astrid Barriada ha dit...

Bonissima observacio, gran Maria Josep! Es que el monstre de les galetes no para de fotre trets per la culata i va de derrota en fracas i es queda sol cagant-se a les calces.

Mat Cluny ha dit...

és que a més de ser un maleducat ara ens vol fer de mestre i xupa la wiki per dir el nom mal dir del puput. No s'aguanta ni amb pinces el pavo real aquest pancarta. El que li demano és que ens faci la historia del seu Madrid que segur que ni la consulta a la wiki ja que ho sap tot com a merengue que és, toma zasca!

Grup L.C.D.L.I. La Cuadrilla de La Idea-La Colla de la Idea ha dit...

WIKIPEDIA DE LA IDEA

La o el puput (popularment també putput o paput), o la palput/porput[1] en la parla valenciana (Upupa epops), és un ocell de la família dels upúpids i de l'ordre dels coraciformes[2] present a Europa (llevat d'Escandinàvia) i Àsia (fins al nord-est de l'Índia), i hiverna a Àfrica, sud d'Àsia i alguns indrets del sud d'Europa.


Atentament

LA COLLA / LA CUADRILLA DE LA IDEA

Francesc ha dit...

oe oe oe oeeeee !!!
zasca final !!!
la veritat sempre acaba guanyant !!!

Faust Puig dels gudulermis de Vic ha dit...


Notícia gudulermi.


Santi Espert, el surfista de riu osonenc i bogardià, anuncia que el nou repte després del descens del Ter serà trencar l'olla amb una mascareta antiCOVID19 als ulls i un antifaç d'ulls a la boca. Ho vol demostrar davant de tot el món enregistrant un video des del centre de la plaça Major de Vic amb vermut popular gentilesa del bar Snack, el més enrolladissim de la capital de la nostra comarca.
Jo soc el seu manager i com a bogarder em correspon comunicar la bona nova per aquesta pàgina.
La performance serà una realitat el proper diumenge 6 de desembre a les 12 del migdia.
Les mesures impedeixen que vingui gent de fora de Vic per ser cap de setmana, però en farem narració amb pels i senyals. Qui vingui de Vic mateix ja sap que cal mascareta a la boca i no als ulls, ja que la modalitat inversa és la que portarà a terme Santi Espert, el meu protegit.

Estiqueu a l'aguait i a gudulermi

Faust Puig

penyabogarde ha dit...

El que donariem per ser-hi presents, amable Faust!
Desitgem sort al surfista Santi Espert.
Bogardisme d'alt risc.

Mat Cluny ha dit...

Almenys El senyor Faust no insulta i aporta idees. Es el que hauria de fer HomeLesbicHard per ajudar a ser una mica humans. Encara que sigui dient tonteries com les de Faust

Marc Galí, antiartista de Reus, braç executor de les lletres del mentor-tutor EDUARD ha dit...

Bon dia en nom meu i del meu mestre mentor Eduard Antiartista.


El poema del divendres:

Ara és Bo
Ara és gar
Ara és De
Bogarde!


Passeu un molt bon cap de setmana llarg i responsable.


Marc

Grup L.C.D.L.I. La Cuadrilla de La Idea-La Colla de la Idea ha dit...

Victòria incontestable de LA IDEA

Francesc ha dit...

¡¡¡¡ Hip hip hurra !!!!!

Observatori No Frontier MIRILLA ha dit...

Spatxurrat K O
finish
okiss
i zasca boom

Astrid Barriada ha dit...

Es respira aire net

Mat Cluny ha dit...

sense Hard estem en un balneari

Ted Berrigan Fastic Bonada ha dit...

Jo em sento com un jubilat a les Bahanas

MADRIDISTA BANZAI ACOJONANTE ha dit...

HALA MADRID
MIERDA CULERA
FUERA HARDITO
FUERA CHUSEP
VIVA YO

BANZAI CHINCHILLA

Fernando Atienza ha dit...

Cura de humildad para bogarderos fritos, los resultados cantan mil almejas y me acuerdo de Fray Luis de Leon wue era el Cochise del monasterio y de los sapos de los Ancares locos ¿¿¿¿Os enterais rebuznadores de Hardmod???????
Pero acaso conoceis el Bakart Bar de Dahomey? El bogardero muere por silencio y tortilla loca.

Se acaba la zozobra y bogarde hardero yace en lecho senil

Barça cae.

Mat Cluny ha dit...

oeeee oeeee crack Atienza oeeeee oeeeee parlant sense pels a la lengua

Observatori No Frontier MIRILLA ha dit...

No hi ha copiminiquis entre cuixes per dir ke esta jinyat Hard, Bogarde, Gudufaust & Struck

je ji ji mandokia pillada

Ormenezeng Iotno!!!!

No Identity

No Catalinada dreting!

Spatxurreo integral

I'm waiting trobada per Kodachromejar instant Hard

On the Bareto

A little photo matton


Meva serie de fotos galeria de premianencs estranys

fijo Hard in my collection

parlo english per la jeta

visca the world

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

si sou sincers heu de parlar quan es guanya i quan es perd i no ho feu. Es pot fer riure i ironia tambe i preferiu domar el monstre de les galetes

Astrid Barriada ha dit...

sinceritat? demanes sinceritat, esimada Maria Josep? Aquesta penya de ganapies que blasmen, fan mal i incordien? una banda inutil que ha gafat la seva propia web. Bahhhh!

Mat Cluny ha dit...

Astrid : Has canviat el muahhhhhhh per un bahhhhhhh, pero LA IDEA ja enten el doble click hhhhhhhh la mula francis hardeante

Francesc ha dit...

Canta l'alosa de bon mati i el vero vero vero varo varo ja ha fet fortuna i La Idea ha quatllat fent escombrada al monstre derrotat i ara sense Hard anem a conquerir aquesta penya

Hard mod ha dit...

Quanta menja polles i ensuma calces , en fi , el mateix de sempre en a la pandilla basurilla en fi . Seguim .

Grup La Colla / La Cuadrilla de LA IDEA ha dit...

Hard:

Retira tot el que acabes d'escriure i respecta la gent que som més bogarderistes i persones que tú. Retira tot el que has dit immediatament.
Retira-ho, demana disculpes i procura no tornar-hi mai més dels mais.

La Colla / La Cuadrilla de LA IDEA

Pau Radar ha dit...

eLS COMpis de LA IDEA són BENEVOLOS
A Hard s'ha de dir el que pensa per dins i NO CORTARSE UN PELO
ÉS UN bORDE, Un cabrón, un jeta, un imbecil i un gilipolles!
Ole ole
en el bar si vols...a la kara !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hard mod ha dit...

Nen d’efecte doppler,Pero si tu ets el
Mes gran ensuma calces dalinià del Maresme i part de la selva. Quenxerresbtros de quòniam , desviat!!!
Muhahahahahhaaj

Observatori No Frontier MIRILLA ha dit...

Entera-te Hardgilihard que ets el kabronas make insulting

vine al bareto, somines mala gaita kabrus kabrit

la percing adidas et va deixar amb mogollon de raons

ara pringa solteron palmera

vete a psycho anxova

marxa d'aqui Bobalikon terminal

Estampo Kodachrome expo primer premi antropologia instant

Mat Cluny ha dit...

Hard és un desgraciat i està com una regadora plena de pixats

EDMOND CANYAMERES //*// Cabrera de Mar ha dit...

Primer Catalunya//*//
Segon Barça
Tercer Bogarde
Quart la vida


VISCA CATALUNYA I LA RESTA ÉS SECUNDARI //*//

Francesc ha dit...

Confirmo el que diu Mat:
Hard és un desgraciat dins d'una regadora plena de pixats.
Afegeixo que és desgraciat com el contingut fètit de l'orinal de caca toba.

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Ja veus Hard, has criat cuervos i ara reps insults com a resposta. Com erres el tret Hard. Estas ficat al jardi de can Rafart entre grups que xoquen

Astrid Barriada ha dit...

Suicidi verbal de Hard, derrota cabal de Hard.
Verbal, cabal, Hard ja no té senyal!
Al al al com l'animal!

marga bosch i el seu verb ha dit...

No hauria imaginat un desenllaç com aquest de veure el HardMod convertit en un Hard-Mocs. Mocs perillosos que quedi clar ara que hem de ser prudents amb la salut més que mai i si un sol moc de Hard surt de la mascareta en cas que Hard en porti, resutltaria molt greu. Ha valgut la pena que LA IDEA tingués aquest pla de xoc com els autos de xocs ja que hi havia un conductor que solet solet es dedicava ell solet a embestir els humans normals.

Cantem alegres que així tard però no mai acabem guanyant els bons de la pelicula.

Hard mod ha dit...

Ui, ui ui que la fiscalía t’ensuma .
Que el em tiro de la moto et repelí la llepeta de l’Ocean es nomes qüestio de repassar el word d’en pakirrin. Escrit está , mort de gana.
Muhahhahahahahahha

Hard mod ha dit...

I tu no saps ni Passejar un quisso.

Hard mod ha dit...

Tova es amb be baixa , de res , estovat,’. Muhahahhaha

Hard mod ha dit...

Serien corbs , a tu et varen criar uns desgraciats .

Hard mod ha dit...

Quina puta merda de rima ,? fàcil infantil i estúpida . T’escau, Muhahahhaha

Hard mod ha dit...

Au fes un vermut que es diumenge , la cloïssa amb salsa espinaler t’escau.
Sol solet .

Hard mod ha dit...

Agraïm desde hard & mod l’adoració que ens dispenseu. Pebleus.