PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 9 de novembre del 2020

Els dolents no saben perdre. Els bons fem de tot: Quan perdem en sabem, quan empatem ho celebrem i quan guanyem estem contents.

 


Escac i mat. Sense públic tot rutlla millor. Maneta al Betis. 5-2. Joc excels. Potser juguem massa bé. Cal estalviar esforços. El camí és llarg. Comencem per la clínica. Oferim una instantània carregada d'esperança. Ansu Fati ingressa a la clínica del doctor William Sbobet i es sotmet a un tractament miraculós. Aviat volarà amb plena llibertat. Ànims nen! Només és un constipat de menisc! Sense mascaretes, amb autoimmunitat contrastada (Han estrenat la vacuna Sbobet).

Tot es desborda i es desferma: José María García i Domingo Balmaña tornen als orígens i ens fan un programa en directe davant de l'Amistat Obrera de Premià de Mar. Sense mascaretes amb autoimmunitat contrastada (Han estrenat la vacuna Escorial).

Per anar fent boca què millor que oferir-vos els nostres cambrers. El Madrit va a la deriva i coneix els efectes del monstre que ha creat. Per un dia VAR+ arbitres han vist la llum i puntu!

 


 


Espetec total al Bernabeu: Donald Trump i Florentino Pérez es refugien en el búnquer blanc, totalment arrasat,  i no renuncien a ser el nou ticket electoral presidencial a Madrid i Washington. Sense mascaretes, amb autoimmunitat contrastada (Han estrenat la vacuna Escorial).

El president electe  Joe Biden  visita Canaletes i llueix els nostres colors. Sense mascareta, amb autoimmunitat contrastada. (Ha estrenat la vacuna Sbobet).

Cerimònia a Can Francisquet. Kamala Harris es retrata al costat de Jennifer Hermoso. Nou fitxatge de tardor. La flamant jugadora combinarà les seves tasques vicepresidencials amb les prestacions amb l'equip blaugrana. Mireu-les, juntes i unides al costat del president en funcions del FC Barcelona Sr. Tusquets. Sense mascaretes,  amb autoimmunitat contrastada. (Han estrenat la vacuna Sbobet).

Notícies germàniques i neerlandenques: Trobada al Tibidabo entre el soci Nico Nubiola, l'excanceller alemany Gerhard Schroeder, el cineasta Barbet Schroeder i l'auxiliar de camp Alfred Schreuder. Tots units amb fons de banderes alemanyes i holandeses. La connexió teutòniconeerlandesa funciona a tot gas.

Feina feta. Ara arriba la xorrada de la "selección" per oblidar la pena blanca.

220 comentaris:

1 – 200 de 220   Més nou›   El més recent»
Hard mod ha dit...

Molts no saben perdre i son els dolents , sabem qui son i on son , i puntu.

Mat Cluny ha dit...

Hard no respons al fil anteriot, covard!

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Hardtrump ets un salvatge, retira el que has dit en darrer article, a mi no em passa per alt la falta de respecte

Astrid Barriada ha dit...

Hard????? No té cataplins de respondre al que s'ha dit i aprofita el canvi de post per fer-se el docil per guanyar clientela per la seva terrible creuada d'insults.

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Per decencia algu hauria d'esborrar tot el que ha escrit el suposat Hard Mod en el post-article anterior. Per decencia i salut mental i per barcelonisme sa i net.

Washington Colmenero Zombie Guaperas Badalona ha dit...

El titol d 'aquest article em sembla infantil, humor inocent, entres a llegir i ja tenim la barreja sense rastre de futbol i queda engatussat el lector per despres rebre garrotada en espai de comentaris per hardmod. Es com un pla coordinat per vendre gat per llebre i fer creixer atencio. Una manera mes vella que Roma. Engatussar i arriar despres. Heu de millorar molt si voleu ser humor culer.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Està clar que es gira temporal i ensumo batalla contra l'ànima bogardista.
Si cal, mobilitzo forces i vaixells.

Washington Colmenero Zombie Guaperas Badalona ha dit...

Gràcies per tota la info sobre l'assumpte Hard/Viriato, amic i ex-veí Teddy "Berrigan", cracks com tú n'hi ha pocs. Entenc totalment el que em dius de la famosa "barreja" i m'apunto a la feina d'ajudar a desfer la farsa. Li notava el toc plaça ajuntament i el cercle es tanca com el dia del Penjaculpes de la festa d'hivern. Badalona i Premià estem units per les nostres festes majors i per l'amistat entre nosaltres dos de quan erem veins

Hard mod ha dit...


Anònim Washington Colmenero Zombie Guaperas Badalona ha dit...
Gràcies per tota la info sobre l'assumpte Hard/Viriato,

La teva impostura ja tardava a aflorar. Que malament t'ho muntes. Muhahahahahah
Ens volen enganyar, tu ets la veritat. Passa el dos papers, que ruli.

Anònim Astrid Barriada ha dit...
Hard????? No té cataplins de respondre.

Aqui els que els te grossos es en mirilla, els arrossega per en terra.
Ens encanta que recorris a la testosterona ... fots pinta de travelo. Forocoches t'espera. Gran IDEA. Muhahahahah

Que ningu es porti a equivoc, la cronica es simplement IMPECABLE, excelsa i geniol, i mai , mai ,mai , la bogarde falla, mai. colla de xarrupa-embornals ploramiques.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Colmenero!!!! de La Salle al cel!!!! Temps de fer bones migues.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Els números canten: 1,2,3,4 i 5
Les lletres canten: U, dos, tres, quatre i cinc
Els analfabets no saben llegir
Els analnumèrics no saben comptar

Nico Maske Nubiola antiCOBID19 ha dit...

Morgen,

Ho veig. Em sembla pristí. No ric. Però ho aprovo.
Heu entès el meu relat. Sou sensibles.
Mereixeu un paquet. Un present. Una primícia.

El sembla pristí però a mesura que ho repenso ho trobo supí i bondadós.
Sabeu que escrivia Hermann Hesse?
Sabeu que us veig propers a Hermann Hesse?

Schreiben ist gut, Denken ist besser. Intelligenz ist gut, Geduld ist besser.

Us ajudo?

"Escriure és bo, pensar és millor. La intel·ligència és bona, la paciència és millor"

De tenir amics bogardians, francament n'estic d'orgullós de manera pristina i supina. A vegades ho explico a gent del meu gremi, alguns no ho entenen, però jo els intento convencer de que es pot mirar el futbol amb ulls teutons, cor català i mans terrenals. El resultat és aquest: La vostra adorable companyia.

El que em sap greu de la gent del meu gremi és que la majoria ni tenen cultura com vosaltres, ni saben crear humor seriós com vosaltres, ni coneixen Silesius com vosaltres, ni poden entendre la dimensió germànica de Bonanza com vosaltres i ni saben menjar xucrut com vosaltres.

Ara torno al taller, he d'escombrar les serradures.

Amb el millor dels meus rictus de marbre estàtic de les mines de Mannheim del lander de Baden-Wurttemberg, us saludo S-E-R-I-O-S-A-M-E-N-T.

Danke
Öbs
Neubaten
Holz

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Els alemanys són bons matemàtics i sumen (+)

La Junta de la Penya Bogarde ha dit...

Estimat Nico,
El teu comentari ens omple el cor de joia i admiració.
No observem cap senyal de riure en els nostres rostres i acceptem de bon grat el missatge, l'amistat i el plaer de disposar d'una gran col·lecció d'envelops amb continguts molt valuosos que ens enorgulleixen de compartir les teves inquietuts i lliçons. Volem coincidir en directe ben aviat, esperant la mort del virus que sense dubte ens condiciona. Esperem que la vacuna sigui efectiva i si pot ser que sigui d'origen alemany com Ter Stegen i la senyora Merkel.
Moltes gràcies.

La Junta de la Penya Bogarde

Nico Maske Nubiola antiCOBID19 ha dit...

Amics us agraeixo el missatge. Vull explicar un detall que no sabeu: Si mireu bé la meva signatura hi trobareu el concepte clínic de COBID19. Està escrit amb B de Barça i no pas amb V de Venècia. El motiu és que no vull viure en un canal humit que rebrega la fusta.
Danke
Öbs
Neubaten
Holz

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Aquest senyor alemany em recorda el meu idol Einstein

La Junta de la Penya Bogarde ha dit...

Moltes gràcies per aquesta darrera explicació. Donem fe de l'efecte negatiu de l'aigua damunt la fusta i comprenem la correcció que ens informes.

La Junta de la Penya Bogarde

Nico Maske Nubiola antiCOBID19 ha dit...

Més que comprensió, amics de Penya, espero severitat en el rictus.
Us comprenc com Kant entendria el vol de les papallones arran del Rhin.

Discrepo del senyor Conrad en un extrem pristí: Einstein no dominava la fusta i no es pentinava, la qual cosa em sembla exacrable tractant-se d'un pressumpte geni.

Danke
Öbs
Neubaten
Holz

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Ara la veig que hauré de reconsiderar la meva admiració per Albert Einstein

Mat Cluny ha dit...

Deixeu-vos de carantonyes i no tapeu el mal que causa HARD amb peliculetes barates de ciència ficció i barbaritats alemanyes de tres al cuarto. Aquí tenim un problema en el que significa una web que encobreix males maneres i causa malestar entre gent que primer va fiar-se i ara les rep cada dia

Astrid Barriada ha dit...

Ben dit i escrit, Mat!

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Carantonyes?
Això és ciència!
Ignorant!

Astrid Barriada ha dit...

segur que aquest Canaló és dels que no saben fer res amb les dents

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Les dents són ciència,
especialitat biologia.
Ignorant!

Astrid Barriada ha dit...

Bah! Segur que ets Hard amb cara de Mozart. Cero patatero mestre tites.

Francesc ha dit...

quin Saska li has clavat al nou Hard del Rococó, bona Astrid!

Ted Berrigan Fastic Bonada ha dit...

La xocolata estava tan calenta i tan calenta la llengua es va cremar La cançó que mes agradava cantar a Hard al cau i a la festa quan anavem de campament a la costa del montseny, segueixo? Teniem recança de ser vistos per Mingo i Alert. I vas fer Viriato. Silenci, perdona silencio de los corderos, Verdaguer, Grau, la zona Folch, el tort Agramunt... i el monstre de les galetes... Segueixo?

Mat Cluny ha dit...

Segueix Ted, que tots volem raure la garla

Joan Patateta ha dit...

Aneu fent baralles pero jo les birres les serveixo de dues en dues i ja estic vacunat

Conrad Canaló Stewart ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Conrad Canaló Stewart ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Conrad Canaló Stewart ha dit...

"volem raure la garla". Ho he cercat en el diccionari de l'Institut d'Estudis Catalans, en el de la nostra Enciclopèdia Catalana i en diversos estudis filològics: No he trobat rastre del significat d'aquesta curiosa formulació pràcticament oximonòrica i aparenment catalana.

Pot ser que numèricament signifiqui:

VO/LEM (R Factoritzat) LA (correcte) GAR (Garatge) LA (in-correcte).
5-2 probablement, crec que és això:
5 a 2.

Mat Cluny ha dit...

hi poses molta arrogància per anar a demostrar que ets curt i aparentes ser llarg. Raure la garla és part del codi de LA IDEA, ja aniras aprenent de quin peu calcem els bogardistes que som bogardistes autentificats i que respecten el que altres no respecten.

Benet fan absolut del Capote Arenys de Mar tapeo ha dit...

Puc fer un incís? Crec que a mitjans de desembre com a molt ja obriran bars i restaurants. Us vaig parlar del Capote d'Arenys de Mar. Quins calamars! Quines olives!
A la Riera del Bisbe Pol, tocant a baix ben aprop de la N II. Trobada segura de tots i sense els pesats madridistes infiltrats que es veuen per aquests comentaris

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Senyor Mat Cluny,

No m'ha agradat la seva observació. És negativa (-) i resta.
Vostè em tracta d'arrogant. Lleig i negatiu (-).

Jo només puc dir-li que la meva saviesa és fruit del sacrifici mental (sumatori A)
de les hores sense dormir (sumatori B),
de moltes nits amb espelma damunt de l'escriptori (sumatori C),
de centenars de setmanes davant de tota mena d'ordinadors (sumatori D)

...i sobretot del fet incontestable de disposar d'una ment prodigiosa i inquieta (multiplicatori que suma A/B/C/D).

Mat Cluny ha dit...

Fantasma, Conrad Hard, fantasma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Benet fan absolut del Capote Arenys de Mar tapeo ha dit...

Us vaig parlar del Capote d'Arenys de Mar. Quins calamars! Quines olives!
A la Riera del Bisbe Pol, tocant a baix ben aprop de la N II.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

em torno a oferir per si necessiteu fragates, zodiacs, infanteria de marina o pescadors de mines submarines. Parla el senyor Benet d'un bar a Arenys de Mar, m'agrada la idea i la població disposa d'un bon port.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Jo no puc RAURE LA GARLA però en llenguatge mariner puc GUARNIR LA RADA.

Esclop Romesco Sklop Bordils ha dit...

Guarnir la rada és el que fan els que organitzen les cantades d'havaneres de Calella de Palagrugell, també es pot dir guarnir la cala.

MIRILLA SUPERIOR Observer Today ha dit...

FILA INDIA
pa los pollos
como la dinamita
tots TOGETHER JUNTS
fent la wave a hardware spatxurrat
pa qué?
pneumatic frenopatic
language exercices pa-ná-de-ná

kina sort Hard de bars tancats
circuito barety plaça, gran via,
barety psycho anxova
VACIO VACIO

a la que estigui ALL OPEN

KARA A KARA
FINISH HARDWARE

Identity zero
Banderity zero
Prucéssss zero

papatero
chips chips chips

finish independenty kaputt

Now is the Komu-Hour!

Ens retrobem un dia kara a kara.

KOdachrome radical

VULL FER REPORTATGE

Guanyar el fotopress amb your imatge


Hard mod ha dit...

Quin munt de comentaris ... ens agrada.

Seguim.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Quin pes de sobre ens hem tret del damunt!

Hem guanyat, t'has ginyat i per postres has secat la tinta de la teva ploma verinosa.
Adéu Hard, Hardelero, Harderista, Carterista! A fer de camalic al teu poblot brut com una deixalleria. Estic galdosa com mai de bé per tanta caiguda en picat i per la possiblitat de neteja que es divisa. Ara ja et tenim tancat en el teu perímetre de brutor de la teva bruta població de Premià de Mar, calladet fas bondat i et pots salvar i jo galdosa de mi em sento ufana, neta, aliviada i contenta.

Quan reobrin cafè de la Muralla tota LA IDEA passarà a la bogarderista felicitat.

Hard mod ha dit...

Veiem però que alguns esborren comentaris, també ens agrada.

Prenem nota i passem Word a la Chunta aragonesista mentre ballem un Txa Txa Txa.

Sabem que el bufet Martínez-Echevarría & Rivera, esta sobre la IDEA. Stupendu.

Hard mod ha dit...

marga bosch i el seu verb ha dit...
Quin pes de sobre ens hem tret del damunt!

Ens agrada que ens esmentis, tant parlar de tu ja avorria.

Hard mod ha dit...

Anònim Benet fan absolut del Capote Arenys de Mar tapeo ha dit...
Us vaig parlar del Capote d'Arenys de Mar. Quins calamars! Quines olives!
A la Riera del Bisbe Pol, tocant a baix ben aprop de la N II.


Si us plau, adjunta si tens la amabilitat, les coordenades, alguns aquí son incapaços de trobar el Marina a Premià, imagina't lluny com és Arenya.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

DOS IMPORTANTS TEOREMES QUE VULL COMPARTIR AMB HARD-MOD, FRANCESC I ASTRID.

He fet balanç del fil seqüèncial dels comentaris diagramàtics que disposa aquest suport informàtic lligat a l'entrada o article del qual ara en som grup/conjunt/polinomi actiu i desplaçat diagramàticament.

Senyor Hard Mod:

Els comentaris que he suprimit jo mateix han estat eliminats per dues raons més que justificades. La primera (1a) és que no m'agraden les meves faltes d'ortografia i la segona (2a) és que prefereixo rectificar abans de fer un sumatori erroni, la qual cosa ha estat rigurosament esmenada en el meu tercer comentari en cascada. Li expresso les meves gratituds per la seva fina observació, tractant-se d'una auto-eliminació és de rebut que un matemàtic ha de restar dos comentaris i evitar hipòtesis de difícil equació.

Senyora Astrid i senyor Francesc:

Em causa malestar que vostès inventin una doble personalitat entre la meva conradiana vida i la de Mozart. Si tinc una retirada al compositor no és per raons físiques. Es tracta de dos casos, Amadeus i un discret servidor, que compartim intel·ligència.

Tampoc soc un alter-ego de Hard Mod, tinc vida i miracles propis.
Jo soc jo: Conrad Canaló i si voleu Canaló Conrad, doncs l'ordre dels factors no altera el resultat final, malgrat les hipòtesis que anuncien un canvi mundial dels paràmetres de la matemàtica moderna.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Reincideixo en dir que els comentaris eliminats responen a una voluntat expressa de rectificar errades de garrafa (garrafals) i que poden donar a entendre que amago el cap sota de l'ala. No és el meu cas, jo com Amadeus vaig de cara i organitzo els meus comentaris aplicant les prestacions que em permet ser membre de la comunitat blogspot.com

Ara marxo amb mascareta de metall en direcció Estats Units. El president Biden m'ha encarregat que faci una auditoria de les endarronades de l'ex-president Trump.
Qui millor que un eminent alfanumerologista com aquest humil servidor per tancar el tema electoral americà? Ningú. Només jo.

Hard mod ha dit...

Excel.lemtissim sr canaló, agraïm la seva sinceritat i assertivitat diafana. Virtuts que tants d'altres haurien d'observar, però que la seva natura els impedeix tenir.

Volem apuntar que al Amon-Ra , Mai s'ha cantat la xocolata calenta, tema que desconeixem en absolut, de res.

Admetem a Amargada que ha guanyat, of course.

Amargada, ets la tifa major del blog, felicitats , has guanyat el concurs.
Preguem a la junta retiri ja el cartell, "hem extraviat la truja de la casa" , gràcies.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

A veure si encara hauras de fer la darrera disfressa en forma de samurai hara-kiri, Hard! Ara vas de jove? Amon Ra, tú? va no diguis bestieses ni et facis el jove que quan va canviar el nom del vell cau escolta per dir-se Amon Ra ja portaves anyets en el cau al Patronat i et fas el longuis que a la teva edat. JA SOM GRANDETS HARD.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

I si no recordes la xocolata estava tan calenta, potser recordaras el nas-de-barraca-sant-boi que cantaves com un serafí enrinxolat sota la batuta d'en Roldós el mega-cap.
Segueixo o et fas el Hara-Kiri del samurai que ja no té per a on sortir?
Segueixo Virato? Treu-te la disfressa però no la màscarera que ja ens entenem. Folch més que jo, però ens entenem. I quan cridaves "tiennniiii tiennnniii". Segueixo o ho deixem per demà? Viriato que no cola el teu agressiu paper de Hard el dur!

MIRILLA SUPERIOR Observer Today ha dit...

A ki interessa el rollety excursionero de Hard?
Jobar Teddy, ara li passes la comba?
No el deixes per inutil després del akelarre del psycho anxova?
Lo del percing adidas i la sopa encara vibra ON FIRE.
Boca closed que es creurà GOOD i ens farà LOOP.

CHITÓN i que espavili
la resta del mandrugo és cosa de la meva maquina
ara vaig a per una LEICA

Superpanorama PHOTO FLASH

PAU RADAR Pursang la moto DEL SIGLO XX ha dit...

Thanks broda per avisar!
Ara s'ha passat mil pobles el Hard.
Forever Young les ganes.
Open Bars entrarem IN ACTION.
Broda Observer A MANDAR Komando en Komú
not mula francis YES ALL RIGHT

PAU RADAR Pursang la moto eterna ha dit...

Va okiss l'alterne minuscules amb majuscules?
I 'am very well, and tres idiomes ON FIRE
Seguim CODIGO ALFA

Grup La Cuadrilla de La Idea-La Colla de la Idea ha dit...

Canaló el nou còmplice

Hard mod ha dit...

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...
I si no recordes la xocolata estava tan calenta, potser recordaras el nas-de-barraca-sant-boi que cantaves com un serafí enrinxolat sota la batuta d'en Roldós el mega-cap.
Segueixo o et fas el Hara-Kiri del samurai que ja no té per a on sortir?

Ja t'hem dit tan hard com servidoira 5681249 vegades que volem que segueixis, que no paris, tenim unes duracell per tu, per posar en aquella lot de petaca que portaves.
Ni hard ni dur ... Mod Gang ....muhahahahahahahahah.

Anònim PAU RADAR Pursang la moto DEL SIGLO XX ha dit...
Thanks broda per avisar!
Open Bars entrarem IN ACTION.

No cal qu esperis a l'obertura de bars per anar aprenent a conjugar el verb Haver ... la cultura es segura , fins i tot en tu , on és inexistent.
Ens agrada que diguis que ets el lacai avisat per venir a escriure, no t'ho tindrem en compta ateses les teves dificultats cognitives.

Anònim Grup La Cuadrilla de La Idea-La Colla de la Idea ha dit...
Canaló el nou còmplice.
Nen d'efecte doppler , insistim a mes de complice ets un trist lacai ... t'escau però. Si vares neixer per martell . que del cel t'en caiguin els claus. En el teu cas uns paquets de micolor, clar.

Hard mod ha dit...

Nas de barraca sant boi, deu de farlopa pel noi !!!
Muhahahahahahah

Hard mod ha dit...

Veiem cambrers, molts cambrers.

Potser que que demanem a l'ajuntament una cursa de cambrers a la platja.

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Estas perdut Hard i ja no tens solucio. Vas arribar per fer mal i el mal ets tu.

grrrrr grrrr gripau radar ha dit...

perdut no! eliminat per sempre!

Hard mod ha dit...

Surten cambrers de sota les estores del clot. La cria indoor de xampinyons i altres bolets és un món fascinant.
Doppler, no tens prou cambra de gas a tal efecte. Muhahhahaah
Et tenim una Milan nata per que vagis eliminant un per un els comentaris del word de paquirrin. de res.

3 gols gloriosos han plantat al marcador les fèmines de la casa, no com altres rams de bledes que corren per aquí. Radar, apunta-t'hi, ja seria hora que apuntesis un gol aquí, el teu marcador a zero es inpresentable.
Ens agrada la puixança de la IDEA, està que ho peta ... o no , muhahahahahaha. quin ridícul , per favorT. Mingarrancia ja ho ha deixat per impossible. Muahahahahahah Qui amb merdosos es gita recagat albeja.

Grup La Cuadrilla de La Idea-La Colla de la Idea ha dit...


Acord fet en el WHATSAPP de LA IDEA

Cal posar limits.
Hard supera qualsevol limit i no pot ser.
Hard ha escrit una monstruositat i no pot ser que ningú ho esborri.

Hard ha deixat un comentari atroç:
*** no tens prou cambra de gas a tal efecte. Muhahhahaah ***
Ho marquem entre asteriscs per destacar la frase.

No es pot dir segons què i tots sabem el que s'amaga darrere d'una cambra de gas.

Això és nazi.
Qui fa o escriu coses nazis és nazi.

La Cuadrilla de LA IDEA / La colla de LA IDEA marxem per sempre d'aquest espai fins que no es cridi a la disciplina a l'autor de la monstruositat.

Hi ha bromes i també hi ha monstruositats.

Toquem el dos!

Conrad Canaló Stewart ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Conrad Canaló Stewart ha dit...

Teorema dels excesos:
Exagerar vol dir sumar (+) més (+) del compte.
El que fan els de la Cuadrilla és sumar (+) més (+) del compte.

Ergo, eureka!:
Els excesos penalitzen com la suma (+).
Els excesos de sumatori (+) engreixen la resta (-).

Joan Estruch ha dit...

Bon dia, m'agrada molt l'article, el seu contingut i les seves apostes gràfiques. Tres motius i tres arguments per expressar-vos que seguiu un camí periodístic pistonut.

MIRILLA SUPERIOR Observer Today ha dit...

zzzzzzaskkkaaaaaa zaska on fire de la Cuadrilla!
No abandoneu xatisss!!!
Heu tokat el cataplin of Hard!!!
Per l'eskuadra

ONE LOVE
ONE WORLD

Identity K.O.

Report Leica PROXIMAMENTE

PAU RADAR Pursang la motonuclear ha dit...

us puc fer una pregunta amb bala?
ainGGGGGGG ainggggggg AINGGGGG PITAGORAS

Per què canteu els gols amb aquella tonada ridículety dabadadbadabada tan monya?
Suposo que quan torneu al bar ja no cantareu mai més aquella tonada ridículety.

Si no lo pregunto exploto

Hard mod ha dit...

Mandonguilletty , a tu les cares te les veurem a Belmez i ho saps .... muhahahahahah
Et veiem irritadetty, unflat, ... OKB !!!
I aprèn a escriure , home !!! que sabem que et costa, però no t'ho perdonem i puntu.

Estem encantats amb l'intent de tergiversació del relat de la pandilla basurilla... però on vas radar... matat, tampoc tens prou cambra de gas, ni nit del vidres trencats a tal efecte, pallasso. La censura, us la mengeu amb patates, la inquisició us la foteu pel KK i i la OJE us la empastifeu pels morros, Si es que quedeu mes retratats que els famosos a la catifa vermella .... mira , ara ja em feu peneta i tot.

Anònim Grup La Cuadrilla de La Idea-La Colla de la Idea ha dit...
La Cuadrilla de LA IDEA / La colla de LA IDEA marxem per sempre d'aquest espai fins que no es cridi a la disciplina a l'autor de la monstruositat.

Consensuat amb Hard i servidora , hem decidit que podeu marxar, teniu el nostre permís i així mateix us condonem la indemnització dineraria.

Ras i curt , aneu a prendre pel cul. Mes que res per estalviar-vos equívocs, sabem que el vostre llenguatge mereix aquest tipus d'expressions, ates que amb morralla intel.lectual que no sap confegir un document Word ni conjugar el verb haver, un verb que no és qualsevol .... en fi , miseria humana que sou, no hi ha altre llenguatge que us arribi. A cascarla.

Veiem entusiasmats el mercat d'hivern .
Els acolits de Joan Rosell sobreu. aixó si.

Hard mod ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Hard mod ha dit...

Anònim Fernando Atienza ha dit... OUT
Anònim Pimpinela sense Duo ha dit... OUT
Anònim Roy's Motel La Camillera ha dit... OUT
Anònim Amadeu Jordà ha dit... OUT
Anònim Cesc "Gorgui" Fortuny (Vilassar de Mar) ha dit... OUT
Anònim jersey ha dit... OUT
Anònim Amadeu Jordà ha dit... OUT
Anònim Manel Sala Blanco ha dit... OUT
Anònim Piilar B. ha dit... OUT
Anònim Segador ha dit...OUT
Anònim Nikita Zix ha dit... OUT
Anònim Javi Lidon Mingorance EL CLOT ha dit... OUT
Anònim ted berrigan fastic bonada ha dit... OUT
Anònim GodBlessAretha ha dit...OUT
Anònim Balaustrada Santiveri (Sagunt, País Valencià) ha dit... OUT
Anònim Francis del Gol Picarol //*// Sallent ha dit... OUT
Anònim Astrid Barriada ha dit... OUT
Anònim Francesc ha dit... OUT
Anònim Mari Pepi ha dit... OUT
Anonim Anònim gt volvo ha dit...OUT
Anònim MADRIDISTA BESADOR ha dit...
Anònim Manel Arcas ha dit... OUT
Anònim Pere Matas ha dit... OUT
Merneliu ha dit... OUT
Anònim MADRIDISTA ANTIBOGARDE CON ZAMBOMBA ARMADA ha dit... ( AQUEST SE LA PELA MOLT) OUT
Anònim Rosaura Martinez ha dit... OUT


Així que, aixó ja sembla el llistat de països que s'han independitzat de ñordistan septentrional, peò és el que hi ha ... OUT.

Fa olor a mar ... a marina, a golden corner, com a Napalm .... fa olor ...
Muhahahahahahah

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Impresentable i imbècil

Astrid Barriada ha dit...

Fa llistes negres com les SS

Astrid Barriada ha dit...

Amics de la Cuadrilla, m'he saltat l'acord de marxar del blog per indignació davant del que està fent Hard. Ara marxo.

Astrid Barriada ha dit...

el que vam dir, mirar, observar i no dir res. OK

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Muy buenos días

Habida cuenta de mis escalonadas intervenciones, habida cuenta de los acuedos de la Cuadrilla/Colla, habida cuenta de mi condición minoritaria en el seno del grupo de whats, voy a ser respetuoso con mis amigos de LA IDEA salvo en casos como el que procede.

Reitero mi amistad hacia Hard, se tercia y queda palmariamente demostrada la relación entre contrarios que convierte el eje amor-odio en un solo eje que es la atracción mutua mediante la cual se puede acceder al sentido menos fatuo de la amistad.

Con el permiso de mis amigos de Cuadrilla/Colla, merodearé por ende de este apartado de debates y comentario para dar fe de los movimientos grupales de LA IDEA y para salir al paso de medias verdades y de enredos PERFECTAMENTE SUPERABLES.

Los rumores más optimistas hablan de apertuta de bares para el 23 de Noviembre dios mediante. NOS CONVOCAREMOS CON LAS MEDIDAS NECESARIAS PARA GARBEAR TODOS Y SELLAR LA PAZ Y LA AMISTAD.

Amistosamente

Javi

Mat Cluny ha dit...

Jo no m'en vaig sense despedir-me personalment del culpable Hard. Em sento representat per Javi.

Així que ara ja dic adéu i fins mai

Hard mod ha dit...

Anònim Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...
Impresentable i imbècil

Aixo ho apuntarem al word de paquito , imbecil, aixó d'imbecil . Au ves al Var que hi manca gent.

Hard mod ha dit...

Anònim Astrid Barriada ha dit...
Amics de la Cuadrilla, m'he saltat l'acord de marxar del blog per indignació davant del que està fent Hard. Ara marxo.

Hhahahahahahamuahahahhamuahhaha iiiii muahahahahahahahha excel.lent , no podeu marxar , el vostre ego us ho impedeix, quina colla de tifes!!! Muahahahahahahah

Hard mod ha dit...

Mat Cluny ha dit...
Jo no m'en vaig sense despedir-me personalment del culpable Hard. Em sento representat per Javi.

Així que ara ja dic adéu i fins mai

MUHAHAHAHA A CAGAR A LA VIA,

VISCA LA IDEA ,,,, pero quina trencadissa .... és que es per bufar i no moure el ble incandescent d'una espelma .... IMPAGABLE hahahahahahha si es que es veia a venir que seria IMPOSSIBLE, que arribèssiu a cap acord i el complissiu .... mireu , colla de figa toves , estupids i imbecila en alguns cassos, aixo es la BOGARDE nanos i la Bogarde Mai , Mai ,Mai , falla , mai. Geniol.

Un text mes infumable de mingarrancia que obre l'escletxa definitiva a l'enfonsament de l'eix del clot, request i pace, hahahahahahah

"Marxeu tots que jo per deures inexcusables he de quedar-me .... que grans !!!!" MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHA

Hard mod ha dit...

Anònim Mat Cluny ha dit...
Jo no m'en vaig sense despedir-me personalment del culpable Hard. Em sento representat per Javi.

Així que ara ja dic adéu i fins mai

Nen del cafetó, ens veiem la cara a Belmez, pero ves al tantuT, no et confonguis, Belmez de Jaen , no el de cordova... que ens coneixem i no tenint ni puta idea de res, encara acabaries en un magatzem d'Ecoembes. Que passegis a gust el quisso.

Baby's back, dressed in black,
Silver buttons all down her back
High, low, tipsy toe,
She broke a needle and she can't sew
Walkin' the dog,
Just walkin' the dog
If you don't know how to do it,
I'll show you how to walk te dog
Asked a fellow for fifteen cents,
See the fellow he jumped the fence
Jumped so high he touched the sky,…

Hard mod ha dit...

Fa olor a mar ... a marina, a golden corner, com a Napalm .... fa olor ...

Bogarde fragancy.

Hard mod ha dit...

Acollonits estem de pensar que " dios mediante" obriran els bars .... aquesta penya de la cuadrilla piltrafilla es perillosa, fins i tot don claudio , ho era per la gracia de deu .... OJE en estat pur.

Aixi que cel.lebrem que DEU , el mateix DEU, interfereixi per que amb bars oberts els VARS siguin posssibles... impagable.

Si es que son una puta mina.

SIMBAT CLOT ha dit...

Carronya de gall dindi per Hatd

SIMBAT CLOT ha dit...

Ja es veu a legua el que pensa de la vida Hardemod Condemor Pecador

Marc Galí, antiartista de Reus, braç executor de les lletres del mentor-tutor EDUARD ha dit...

Bon dia amb l'aire renovat del meu mestre mentor EDUARD antiartista de Reus.
Us lliuro el poema dels divendres, breu i dedicat a la gent bona bogardenca.

PARAULES

Xutes un mot
surt una bola
va tota sola
ella, la bola.

Xutes un tanc
surt un vers
grata el vesc,
cau la barana.

Gol i prou!





Passeu un bon cap de setmana!

Marc

MIRILLA SUPERIOR Observer Today ha dit...

Si la cuadrilla es retira
plash plash not PROBLEM

kOMANDO en Komu nomSURRENDER

Nos vemos en el bar, jar jar hard hard

la palmera COYOTE Okiss

Vindrà la Percing Girl Adidas!

Hard mod ha dit...

Mingarrancia,mandonguilla assassina, se'n esta enfotent de tu .... fes-li amistat.

Hard mod ha dit...

Anònim Fernando Atienza ha dit... OUT
Anònim Pimpinela sense Duo ha dit... OUT
Anònim Roy's Motel La Camillera ha dit... OUT
Anònim Amadeu Jordà ha dit... OUT
Anònim Cesc "Gorgui" Fortuny (Vilassar de Mar) ha dit... OUT
Anònim jersey ha dit... OUT
Anònim Amadeu Jordà ha dit... OUT
Anònim Manel Sala Blanco ha dit... OUT
Anònim Piilar B. ha dit... OUT
Anònim Segador ha dit...OUT
Anònim Nikita Zix ha dit... OUT
Anònim Javi Lidon Mingorance EL CLOT ha dit... OUT
Anònim ted berrigan fastic bonada ha dit... OUT
Anònim GodBlessAretha ha dit...OUT
Anònim Balaustrada Santiveri (Sagunt, País Valencià) ha dit... OUT
Anònim Francis del Gol Picarol //*// Sallent ha dit... OUT
Anònim Astrid Barriada ha dit... OUT
Anònim Francesc ha dit... OUT
Anònim Mari Pepi ha dit... OUT
Anonim Anònim gt volvo ha dit...OUT
Anònim MADRIDISTA BESADOR ha dit...
Anònim Manel Arcas ha dit... OUT
Anònim Pere Matas ha dit... OUT
Merneliu ha dit... OUT
Anònim MADRIDISTA ANTIBOGARDE CON ZAMBOMBA ARMADA ha dit... ( AQUEST SE LA PELA MOLT) OUT
Anònim Rosaura Martinez ha dit... OUT

Hard mod ha dit...

Els dolents no saben perdre. Els bons fem de tot: Quan perdem en sabem, quan empatem ho celebrem i quan guanyem estem contents.

LA BOGARDE, MAI, MAI, MAI FALLA, MAI.

Rosaura Martínez ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ha dit...

¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥
Hard Mnod esborra el meu nom de la teva llista negra. Només et demano això i et passo una colla de cors i el desig d'un bon Nadal ¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥

Hard mod ha dit...

No es tracta d'una llista negra, sinó d'una relació de pseudònims que no participen.
I ara feia temps que no escrivies res.


*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥.

Rosaura Martínez ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ha dit...

Jo soc Rosaura Martínez, de professió mestre de primària i el meu únic pseudònim era Marta Coma. La confiança a vegades juga males passades estimat controlador de vides íntimes, però no tinc problema per explicar una intimitat sense importància. Vull jugar sense trampes i els meus cors estan aquí per pura sinceritat i simpatia per tots vosaltres.
♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥

Rosaura Martínez ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ha dit...

Sí, Marta Coma, la dels pintallavis. Penso tornar quan correspongui ♥`*.¸.*´ ♥

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Pintallavis:

llavis negatius (-) sumats a pinta de cervesa positiva (+)
igual a (= a)
llavis positius més (+) pinta de cervesa positiva (+)
igual a (= a) pintallavis!

Hard mod ha dit...

Anònim Rosaura Martínez ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ha dit...
Jo soc Rosaura Martínez, de professió mestre de primària i el meu únic pseudònim era Marta Coma. La confiança a vegades juga males passades estimat controlador de vides íntimes, però no tinc problema per explicar una intimitat sense importància. Vull jugar sense trampes i els meus cors estan aquí per pura sinceritat i simpatia per tots vosaltres.

Sàpiga Rosaura que ens importen ben poc les seves intimitats, així que li demanaríem que s'abstingui d'afirmar tal cosa i sobre la impostura d'adduir que desde Hard Mod es controla la vida a ningú, la seva tampoc, com ja hem esmentat.
Així que aclariríem que qualsevol entrada amb un nom pot ser suscebtible de ser un pseudònim o no, la qual cosa no té mes importància que vostè li dóna, li doni o li vulgui donar, però no ens la addueixi a servidora ni a altres, per ser aquesta incerta i no obstant vostè l'afirma, naltros som perruquers i tampoc li en donem cap d'importància, això es la Bogarde. Gracies.

penyabogarde ha dit...

Coneixem na Rosaura i és de bon fiar

La Junta

penyabogarde ha dit...

Comunicat tècnic i administratiu per sortir al pas d'equívocs.

a) El cas Rosaura, és un cas similar al de la relacionada com GodBlessAretha. Amdues dames són molt bogardistes.
La que signa GodBlessAretha és ni menys que l'AKA fiable d'una candidata femenina i bogardista a la presidència del FC Barcelona. Des d'avui, divendres, ja del tot "in pectore" i anunciada en el corresponent facebook oficial bogardista.
(informació contrastada i corroborada). Informació confirmada per la persona interessada.

b) Sobre la resta de noms relacionats en el comentari del benvolgut soci Hard Mod, no ens podem pronunciar amb la mateixa concreció. Observem casos reiteradament contraris al bogardisme i altres que per llur trajectòria mostren un perfil independent o més aviat proper a les nostres tesis. En tot cas els interessats sempre poden fer les puntualitzacions oportunes.

La Junta

Valentina Rius Petits Green ha dit...

només falta James Bond però Roger Moore que el primer ja la va palmar la setmana passada

Grup La Cuadrilla de La Idea-La Colla de la Idea ha dit...

La prova definitiva ja està aquí.

Merda! Escandol! la Junta tracta el monstre de les galetes com a << benvolgut soci >>, és que ja no ens queda res més que dir: El sàtrapa està protegit per aquells que administren aquest horrorós web. LA IDEA està justificada i ha nascut una nova versió de la Penya Bogarde més respectuosa i vàlida. Merda!

Merda! Es llegeix molt clarament el comunicat de tota una merda de Junta que escriu una calamitat com << benvolgut soci >> referint-se a qui ha trencat tota noció de la convivència.

Merda! << benvolgut soci >> és el primer cop que es pronuncia aquesta Penya per valorar el monstre de les galetes.

Ni més ni menys que tractant-lo de << benvolgut soci >>.

penyabogarde ha dit...


Als components de la Cuadrilla, Colla o banda de La idea:

Els socis són benvolguts i les sòcies benvolgudes. Si vostès es volen associar també seran benvolguts i benvolgudes, malgrat que han optat per conxorxar-se amb el madridisme i han apostat per una vida mancada de sentit de l'humor.

La Junta

Aeronau CLOT SIMBAT / Aeronave SIMBAD DEL CLOT ha dit...

queda clar Junta i Hard la mateixa calaña

Mariona Talavera ha dit...

Més aviat dic amb vista llarga que el que semblaria és que Clot Simbat, Simbad del Clot i la Cuadrilla de la Colla, la mateixa colla de subvencionats per Florentino Pérez. Porcs de mena, que sou com uns porcs de mena i de porca mala mena. Xominadistes! Fatxendes!

Hard mod ha dit...

Anònim Aeronau CLOT SIMBAT / Aeronave SIMBAD DEL CLOT ha dit...
queda clar Junta i Hard la mateixa calaña

Comentari molt encertat.

Mes que res per que calaña esta escrit em Ñ de Ñordo, com no pot ser d'altra manera. de res. La OJE patina.

Agraïm l'aclariment de la junta respecte a Rosaura i així mateix ens mantenim en l'ànim de ountualitzar conceptes.

Marta Coma... cosmetica astral ha dit...

Ets maco Hard Mod, ets Bogardenc. Jo soc especial i ho reconec.

Francesc ha dit...

Tu tambe, Marta Lo que sigui? Ala a blaqueixar el que fa mal Quina dedbarrada teniu

Sklop Romesco de Bordils ha dit...

Visca Bogarde

Alfons Quintà ha dit...

Aqui hi ha marro

Mat Cluny ha dit...

Alfons Quintà per aqui? El que li faltava a la hardpenya!

penyabogarde ha dit...

Volem Barça i no volem 'selección'

Hard mod ha dit...

Anònim Francesc ha dit...
Tu tambe, Marta Lo que sigui? Ala a blaqueixar el que fa mal Quina dedbarrada teniu

Pakito , et veiem irritat, no encertes ni al teclat ... la teva reinterpretació morfològica, ens agrada. Tot i que t'estàs passant per l'arc del triomf el pacte que teniu al whatsapp i ho saps, i ho sabem .... discòl. Dolentot. Si es que sou com una pilota de Tennis en un frontó, com mes fort us la fotem , abans torneu, miserables.

Selecció com la de Can Francisquet no n'hi ha hagut mai altra, genere del bó. i Puntu.
Barça o el no res.

Hard mod ha dit...

Anònim Alfons Quintà ha dit...
Aqui hi ha marro

Com et cebes amb el cluny ..... amb el que li molesta que li diguem que ens porti el cafè ... i clar , desprès queda el marro.... Oi George ?
Mira, ara ens ha fet gracia i tot.... i es ben bé bogardista. Bona línia editorial , si senyor.

Hard mod ha dit...

Aeronau CLOT SIMBAT / Aeronave SIMBAD DEL CLOT ha dit...
queda clar Junta i Hard la mateixa calaña

A veure ximple volador, escrigui simbad correctament , que com que a mes de volador ets un il.luminat, canvies la morfologia del nom i no saps ni perque ... Au informa´t ... mil i una nits. Mil i una parides, volador ... tenim una bossa d'aire per tu.
I molt miserable igual que en paquirrin, venir aqui desde la colla piltrafilla canviant el pseudonim ... si es que foteu pena. ni un minim punt d'honor. Pura miseria.

Hard mod ha dit...

Anònim Mat Cluny ha dit...
Alfons Quintà per aqui? El que li faltava a la hardpenya!

Aixó del marro t'ha fet mal ... Muahahhahaha
pero pollastrot ... que no deies que no entraries mes ? .... mira que ets mitja-tifa i pallasso bombero- torero ... ho tens tot nen .... càpsules verdes te'n queden ?

Mat Cluny ha dit...

hòstia de Hard, ja está bé no???????????????

Jo entro, surto, em quedo, m'en vaig, camino, m'estiro, em cargolo i faig el que em passa per la cornia abans que seguir les bromes, insults, parides, atacs i tortures teves i per sempre més D E I X A M en P A U

i ja n'hi ha prou de la brometa absurda del cafè que no sé que collons té a veure amb mi, jo no tinc res a veure amb el cafè a part de que el prenc quan el passa per la cornia

oblida la meva sombra

Grup L.C.D.L.I. La Cuadrilla de La Idea-La Colla de la Idea ha dit...

Un món ple de problemes amb la salut al davant de tot i la feina al costat i vinga a omplir la vida de Hard amb comentaris que fomenten ODI.
Sí odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi odi i rancunia rancunia rancunia rancunia rancunia rancunia rancunia rancunia rancunia rancunia rancunia rancunia rancunia rancunia rancunia rancunia rancunia rancunia rancunia rancunia rancunia rancunia rancunia rancunia rancunia rancunia rancunia rancunia rancuniarancunia rancunia rancunia rancunia.

Som la Cuadrilla de La Idea / La Colla de La Idea i escriurem sempre que ens agradeixin com fa HARD. La nostra ÚNICA intenció és cohesionar bogarderisme i ajudar.
A vegades cal escriure el que ens passa per la ment i a vegades és millor la retirada que per això ho vam anunciar amb oficialitat.

L.C.D.L.I

Mariona Talavera ha dit...

mama por amb la cuadrilla

Hard mod ha dit...


Anònim Mat Cluny ha dit...
hòstia de Hard, ja está bé no???????????????

Jo entro, surto, em quedo, m'en vaig, camino, m'estiro, em cargolo i faig el que em passa per la cornia abans que seguir les bromes, insults, parides, atacs i tortures teves i per sempre més D E I X A M en P A U

i ja n'hi ha prou de la brometa absurda del cafè que no sé que collons té a veure amb mi, jo no tinc res a veure amb el cafè a part de que el prenc quan el passa per la cornia

oblida la meva sombra


VAS DIR QUE NO TORNARIES, PAQUIRRIN HO TE REGISTRAT AL WORD.... TU MATEIX.
No sabem a que et refereixes quan dius "la broma absurda del cafè".
Estàs fatal xaval.

Per cert en pau podries deixar la bogarde i anar tirant cap al clot aixi , que passa i tira!!! i en pau es un tal radar d'efecte doppler, que ho sapigues , elñ llepaculs i pentina polls de mirilla moandonguilla, el pinyol de la OJE del Blog, tio, no t'en lligues un cromo, com si qls tinguessis tot tenguis, pero ni un a la mà.

Crec que t'aplaudiriem, pero no.

Hard mod ha dit...

La farmacia del clot deu d'estar tancada , veient els comentaris de la pandilla basurilla... en fi , no sabem si tirar-los unes monedes o uns tranquimazines ...
Es que son La Idea , sas? ... bonissim.

Hard mod ha dit...

Anònim Mariona Talavera ha dit...
mama por amb la cuadrilla

Pero si son quatre arraplegats rera un PC ... nah . Bocamolls i venedors de cafe, passeja quissos i pica-cromos.
Keep calm i a beure ratafia Russet, que té bon gustet.

Mat Cluny ha dit...

Hard busca querella i ho dissimula parlant de cafè per que el cafè i jo no tenim res a veure joderrr de tiu plasta pesao

Juan Sumer ha dit...

Os veo cabizbajos

Hard mod ha dit...

Anònim Juan Sumer ha dit...
Os veo cabizbajos

naltros a tu verbigraciamente.

Anònim Mat Cluny ha dit...
Hard busca querella i ho dissimula parlant de cafè per que el cafè i jo no tenim res a veure joderrr de tiu plasta pesao

Ja que vas tan de bocamoll i en la línia de la OJE, t'hem de dir que com que ets nouvingut i ignorant, que això de la querelleta ja es va amenaçat fa molt de temps.... et falta coratge i calés a tal efecte , bocamollisme de tres al quart , com sempre bocagrossa. et veiem ristretto. Pensant sempre en que la feina us la faci altri ... per incapacitats.Perfil basurilla.

Només demanar-te que deixis d'avorrir , mes que res perquè a aquestes altures fots tard ja ... es que ni el fons, ni la forma i a més a contratemps... no ni una Mat, no encertes ni una .... que ja no se si es el teu nom o el del quisso. Platz mat, platz!! Passa dreta!!!
Muhahaahahahahah

Hard mod ha dit...

Als voyeurs del blog només dir que ja hem trobat substitut a mari Pepi ... Dona el perfil, esta clar.

Si es que no era tan dificil trobar substitut.

You think we look pretty good together
You think my shoes are made of leather
But I'm a substitute for another guy
I look pretty tall but my heels are high
The simple things you see are all complicated
Look pretty young, but I'm just back dated, yeah
Substitute your lies for fact
I can see right through your plastic mac
I look all white, but my dad was black
My fine looking suit is really made out of sack
I was born with a plastic spoon in my mouth
The north side of my town faced east, and the east was facing south
And now you dare to look me in the eye
Those crocodile tears are what you cry
It's a genuine problem, you won't try
To work it out at all you just pass it by, pass it by
Substitute me for him
Substitute my coke for gin
Substitute you for my mom

Mat Cluny ha dit...

Hard vas de culturilla ara?
Escrius poesies en anglès com aquell que caga llets en grec?
Fantasma!
A MI EL CAFÈ M'IMPORTA UN RABANO

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

Colegui Mat tu no coneixes massa al HARD
NOI SI
el tenim pillety
és dels que fan pompositat culta i zero patatero
va de musiquista i ni harto vino
Parlem a Psycho Anxova
niente de rien de rien
para idiomes menda lerenda
pillety+identity kAPUtt la garla
hardware sumamente spatxurrat
no emite ondas
zero
minus zero

spoiler? Va, spoiler, com THE CROWN 5a temporada

Mola mazo el caos psicotropic de HARD ALMA EN PENA CALLES DE PREMIA DE MAR

Hard mod ha dit...

Anònim Mat Cluny ha dit...
Hard vas de culturilla ara?
Escrius poesies en anglès com aquell que caga llets en grec?
Fantasma!
A MI EL CAFÈ M'IMPORTA UN RABANO

Muhahahahahah ignorant .... Poesies en anglès .... impagable !!! Definitivament som davant un Mari Pepi 2.0.
No sabiem que tenies cafè amb gust de rave .... xarrupa'm-el . Muhahahaha.

Hard mod ha dit...


Anònim Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

Mola mazo el caos psicotropic de HARD ALMA EN PENA CALLES DE PREMIA DE MAR

Mandonguilla tu si vas de tripi , els que en saben , ho sabem .

T'ha caigut del pseudonim allò de SUPERIOR ... Muhahahahahahaha Tu si ets mes fantasma que el de canterville ....Muahhahahahaha i mancat de coratge. muhahahahaahah

Francesc ha dit...

Irrellevant Hard! Ets el increïble home menguant i ja no et fem cas ja que ets vapor i el vapor es desfà com sucre en aigua bullenta i res de res per la forrada d'anells.
EL INCREIBLE HOMBRE MENGUANTE

Francesc ha dit...

ara sí, ara us deixo amb ell i que us aprofiti

Anònim ha dit...


FRANCISCO I QUE TE VAYAS A TOMAR POR SACO A GUSTO , PESAO !!!

Cesc "Gorgui" Fortuny (Vilassar de Mar) ha dit...

Anava per davant del camp de futbol Xevi Ramon i em vaig adonar de la tristor de que tinguem tancat el camp i que algun dia tornarem. Només em sap greu una cosa del meu estimat equip del Vilassar de Mar i crec que us ho vaig dir fa anys per aquí i és que no pot ser que un equip de Vilassar de Mar hagi de viure sota la influència de la família dels Sánchez Llibre historicament lligada al ESPAÑOL i a les conserves Dani. Un culeràs i bogarder com jo es troba incòmode veient com els colors del Vilassar de Mar van tacats per l'ombra blanquiazul.

Juan Sumer ha dit...

no me hallo en condiciones óptimas para dirimir lo que sucede en bogardilandia

Amadeu Jordà ha dit...

Voldria aportar llumetes i flors de bac al que representa un viure sota un zenit de derrotes que ens encadenen a ser país errant i equip empescat en camp de mines lletges.


Voldria formular el desig de la gràcia divina, la que fa dels meus astres un munt de llimona i plata que em vol lliure i benestant en vers planer i desforagitat damunt l'heura.



Voldria les termes calentes i les calderes fredes, les dels meus manantials serens i pregons com la raresa oculta del cutis de la meva aimada inpossible i clara de bon veure.


Voldria de tú, estimada, ser el posit de les teves besades, el caure del perfum, el rostre pintat de foc i escata, com aquell dia de tarda furtiva en cau ballador de la fàbrica.


Voldria que TOTS ELS BARCELONISTES fossin AMANTS DE LA VIDA i no pas de la forca ardent que ens martirtiza i ens esclafa, del simó al carretó, del cotxe a la mula marcada.

Mat Cluny ha dit...

Rebutjo tres dubtosos senyors que segur que enganyen i no són com semblen:

Primer de tot el Magí aquell maleducat que surt amb el maleducat del Toni Soler a TV3.
Segon de tot el totil Graset que enganya les criades fent el que no sap fer.
Tercer de tot el que signa Hard Mod i que a més de ser el rei dels insults no aporta més que toxicitat i pandèmia.

Ergo dic: Magí, Xavier i Hard, si plegueu del vostre paper a la societat, en sortirem tots guanyant, el Barça, la televisió i la informació en general.

Ara si que hi he dit tot el que volia dir per avui.

Hard mod ha dit...

Anònim Amadeu Jordà ha dit...

Val, molt bé , pero et faria res cuidar una mica l'edició i no deixar tant d'espai entre paragrafs? gracies.


Anònim Mat Cluny ha dit...
Rebutjo tres dubtosos senyors que segur que enganyen i no són com semblen:

A parts, tros d'esmegma descafeïnat, passa a dormir la mona i deixa d'interrompre, aquí estem enmig d'un curset d'edicio word i interromps inútilment. de res.
Com si a premià no hi hagués prou via per anar a cagar.


Ens encanta detectar com la pandibasurilla , ha fet veure que marxava, i no nomes entren a mirar i remirar sino que inclús escriuen amb pseudonims diferents.
No nomes els hem fet fora , sino que els hem fer canviar .... la contraidea , mai falla, per que aixó , aixó es la Bogarde , i la Bogarde Mai , mai, mai , falla , mai.
Muahahahahahahah

Amadeu Jordà (DELS POETES DE REUS) ha dit...

Accepto recomanacions i les valoro com a enriquidores de part seva, senyor Hard Mod, però els espais emprats formen part d'una manera determinada de distribuir les frases que també trobarem en les obres en prosa poètica de Lluís Solà, J.V. Foix o Miquel Bauçà. Només deixo anar aquests tres magnes exemples de les nostres lletres i procedents d'indrets prou variats com la comarca d'Osona, el barri barceloní de Sarrià o les contrades interiors de l'illa de Mallorca.

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

no en té prou la hiena amb fer feridura als que no pensem com la hiena pensa, que ara ja es dedicarà a ser el gran expert en com escriure i farà de mestre tites renyant a qui s'expressa en manera d'art.

Igualet des del primer dia que la va enjegar com una ventiladora per fer de la barreja el seu santo y seña. No em canso de repetir que ara ja hem pagat tot el mal advertit.

Però no pots callar per un dia?

Grup L.C.D.L.I. La Cuadrilla de La Idea-La Colla de la Idea ha dit...

ens hem donat un parentesi via whatsapp LA IDEA i no acceptem el silenci complice dels que no defensen la gent que s'oposa a l'insult i per això si cal tornarem a escriure junts o per separat per combatre aquest atac hardiloqüent.

La parala Hard va per sempre lligada a la paraula Mal i és la nova pàraula sinonima de Mal, ara Mal és Hard en diccionaris del futur

PER QUÈ SEMPRE HEM DE CONTESTAR ELS MATEIXOS DAVANT DE LA BARBARITAT ENORME QUE SUPOSA EL DELICTE CLARISSIM DE HARD?

PER QUÈ CALLEN ELS QUE HO VEUEN I NO DIUEN RES?

HUMANITAT SOTA MINIMS.

Hard mod ha dit...

Els dolents no saben perdre. Els bons fem de tot: Quan perdem en sabem, quan empatem ho celebrem i quan guanyem estem contents.

Hard mod ha dit...

Anònim Amadeu Jordà (DELS POETES DE REUS) ha dit...
Accepto recomanacions i les valoro com a enriquidores de part seva, senyor Hard Mod, però els espais emprats formen part d'una manera determinada de distribuir les frases que també trobarem en les obres en prosa poètica de Lluís Solà, J.V. Foix o Miquel Bauçà. Només deixo anar aquests tres magnes exemples de les nostres lletres i procedents d'indrets prou variats com la comarca d'Osona, el barri barceloní de Sarrià o les contrades interiors de l'illa de Mallorca.

Home aixo es la bogarde i no una editorial , ni vostè cap dels excel.lentissims autors esmentats. aixi de passada, no convenç en absolut l'excusa. Tot sigui dit.
Gracies de totes maneres.

Hard mod ha dit...

Anònim Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...
no en té prou la hiena amb fer feridura als que no pensem com la hiena pensa, que ara ja es dedicarà a ser el gran expert en com escriure i farà de mestre tites renyant a qui s'expressa en manera d'art.


Mari pepi ... guau guau guau pots seguir bordant , aqui al whatssap o on sigui , seguiras sent el mateix .... bup. bup!!! Muahahahahahaha

Hard mod ha dit...

Si ja ho deiem , com una pilota de tennis al frontó .... quanta impostura.

Amadeu Jordà ha dit...

De la mateixa manera que jo respecto les seves recomanacions, distingit Hard Mod, jo no faig vida editorial i de part del poeta Eduard li puc dir que el vincle entre bogardisme i literatura ja té una llarga tradició de quan dos membres de Premià de Mar van assistir a la trobada antiartista del Teïna de Reus. Agraeixo el suggeriment però lamento un alçaprem discrepant en quan el com i el motiu de la meva tècnica i del fet de lliurar poesia als amics bogarders.

Marc Gali ha dit...

Merci per avisar, doncs efectivament el Teïna va ser testimoni d'una bonica trobada per viure la Penya i el record segueix viu

ex president Penya ha dit...

Per evitar polèmiques entre bogardistes i no pas amb impostors de la suposada Idea, vull manifestar la veracitat de la sessió literària a Reus amb participants bogardistes del Maresme i altres amics de Montblanc, Tarragona i si mal no recordo de Barcelona.

Som penya esportiva, cultural i massagran

ex president Penya ha dit...

crec que en aquells temps encara hi havia Reikhaard o tot just iniciava Guardiola. En Gali i l'Eduard reien del Eto'o per haver comprat un club i un cotxe Hummer militar.

marga bosch i el seu verb ha dit...

AUTODESTRUCCIÓ DE LA PENYA BOGARDE

El poeta Jordan escriu versos surrealistes
El Hard ataca al poeta Jordan
Marc se solidaritza amb poeta Jordan
un ex-president rectifica a Hard
Hard no sabe no siente
un ex-president vol fer de primus entre partis.
Tots esteu enfrontats i dividits.

Us queda alguna cosa de vida?

I si us inspireu en el que fem a Mataró:

Bar de la Muralla
Partits a la TV quan es pot per desconfinament
Bon ambient
Tots amics
Tota la gent bé
Amistats al Clot
Fem penya de debó i no us molestem


Apreneu! Voleu aprendre?

exPresident de la Penya ha dit...

Senyora Marga:

Jo no he rectificat al soci Hard, només l'he informat del contacte de Reus. Ets molt cínica Marga! Hauries de mesurar les valoracions i no utilitzar els diàlegs que tenim entre socis i de manera amistosa i en companyonia. El que vols és fer llenya per vendre la teva moto mataronina. Marga! Penso que ets un cas d'oportunisme de manual.

Atentament,

exPresident de la Penya

marga bosch i el seu verb ha dit...

Ex President ara no vinguis a fer maquillatge dels que fan mal !!!
Com pots tractar a Hard de soci? Com pots fer diàlegs que dius que són de manera amistosa? Amb qui? AMB UN CRUEL DESTRUCTOR DE SENTIMENTS????
Com pots tractar amb condescendència a Hard? No teniu moral! A mi em van plantar, em vareu plantar, em tracteu molt malament i el màxim ferotge passa a ser un soci que tractes de manera ¡¡¡ amistosa i en companyonia !!! Ho has deixat escrit tu mateix ex-president de què? Del corral de la Pacheca? De la planta de residus? Bruts que sou i bruts que voleu ser.

Mat Cluny ha dit...

Molt bé Marga, que sí que sí que tots estan compinxads per fer la ona al satán lesbic guinnes record al major insultador de la historia i del que vingui ara li has fet feridura directe al pubis del macabro

Hard mod ha dit...

marga bosch i el seu verb ha dit...
AUTODESTRUCCIÓ DE LA PENYA BOGARDE

El poeta Jordan escriu versos surrealistes
El Hard ataca al poeta Jordan
Marc se solidaritza amb poeta Jordan
un ex-president rectifica a Hard
Hard no sabe no siente
un ex-president vol fer de primus entre partis.
Tots esteu enfrontats i dividits.


Avui toca :
-Rentar.
- Tallar.
-Tenyir.
-Marcar
-Arrissar ( sobretot).
-I deixar permanent ....

Som-hi
A veure garrula plantada i pentinada .... si és que el teu intent de difamació , procurant enfrontar als que no son dels teus, es penós, pobre, irrisori, pueril, llefiscós i per fi INÚTIL.
Si es que ni en saps , ni pots ...
La junta d’entre d’altres t’ho ha deixat ben clar i si be tothom ha entès a la primera el teu intent d’embolic, estem segurs que tu encara te’l deus creure, això es una Trumpada com una casa de pagès., Lerda.
Primus inter pares, el primer entre iguals , so capulla. Ens encanta que ens demostris la teva ingènua ignorància , tu si que fots el “primus en todas partes”. Ja veus superenfrontats i dividits i no com la panbasurilla un grupet estil hogar OJE , amb gent d’aquí i d’allí i del mes enllà també cal dir-ho ( 4t mil.leni ho està investigant) i que NO ENTRA a la bogarde, MAI ... estan molt units i boicotejant amb extrema eficàcia el blog .... Esperem que aviat la editorial Bogarde ens mostri una foto de grup , tots amb barretina , davant la Sopena .... somrient això si i amb el polze aixecat.

Plantada .... que et bombin amb una canya esquerdada, inepta. Sabem que no et sents les cames.
Son 54 euros de perruqueria.
Muhahahahhahaahahahahahaha

Hard mod ha dit...

Anònim Mat Cluny ha dit...
Molt bé Marga, que sí que sí que tots estan compinxads per fer la ona al satán lesbic guinnes record al major insultador de la historia i del que vingui ara li has fet feridura directe al pubis del macabro

Si el nen d'efectedopler obre la boca cada cop que el voyeur mandonguilla pixa el mateix podem dir del torrefacte del blog.

Imitador barat. Deja vú, un rera l'altre i és que ni originals saben ser alguns.... ineptitud garantida, un altre que ve a fer el primus en todas partes ....Muahahahahahahah

Hard mod ha dit...

Rellegint posts esta clar que marga no té amics, i ni en sap fer ni mantenir, fin de la cita.

Plantada eterna.

Muhahahahah

Hard mod ha dit...


"Els dolents no saben perdre. Els bons fem de tot: Quan perdem en sabem, quan empatem ho celebrem i quan guanyem estem contents."

Mat Cluny ha dit...

Cas clinic terminal Hard, d'aquí al cotolengo passant per SANT BOI
FINISH

marga bosch i el seu verb ha dit...

Hi havia una cançó que deia

A tu techo desde tu suelo
Aire aaa soy cómo el aire
Pegado a ti
Siguiéndote al andar
Porqué te juro que soy aire
Soy cómo el aire

Pegado a ti
No puedes escapar
No te resistas nunca
Voy jugando entre tus dedos
Me adormezco sobre tu cama


Jo també sé fer recorta y pega, Hard te la dedico inter partis i la cantes a la dutxa que és el lloc que més necessites i que tingui molt sabó de pedra de rentar roba i persil


estas boig d'atar

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

¡¡ Qué lo hinchen !!
¡¡ Qué lo hinchen !!
¡¡ Qué lo hinchen !!

Et sona Hard? Ho cantaven el Cisa i el Fàbregas en el cau !!!! Ara si que estem bé. Recordant amb els dos aquells dies i de sobte ens posem a cantar el clàssic crit de guerra del cau:

¡¡ Qué lo hinchen !!
¡¡ Qué lo hinchen !!
¡¡ Qué lo hinchen !!

Ni pintat Hard, ens fas passar bones estones de confinament, trobar-se dos amics que coneixes sobradament i mostrar el mòbil amb comentaris teus i passar del temps actual a Viriato Rules per acabar amb el cau i els teus temps de nen.

¡¡ Qué lo hinchen !!
¡¡ Qué lo hinchen !!
¡¡ Qué lo hinchen !!

i tú contestant el divertit "vale, però amb la màquina d'en Sidru"

Records del transformisme, Hard, records guapissims per premianencs de socarrel.
I ben lluny de la teva nova i histriònica nova vida a la xarxa, mira que fa mal internet distorsionant la realitat.

Abans no hi ha via internet i les disfresses eren Viriato, Pirata, okiss palmera i ara recordem el ¡¡ Qué lo hinchen !! i el teu crit agut de resposta que ens torna a la infantesa:

"vale, però amb la màquina d'en Sidru"


Hard mod ha dit...

Anònim Mat Cluny ha dit...
Cas clinic terminal Hard, d'aquí al cotolengo passant per SANT BOI
FINISH

Ara resultara que aquest es metge... tots sabem qui esta com una cafetera i puntu. Au passa cap a la farmàcia, que et donin el mateix que a Mari Pepi.

marga bosch i el seu verb ha dit...

estas boig d'atar

-Tu si que ni lligues ni et pilles un cromo. Quines traduccions mes patetiques, pamfila.

Jo també sé fer recorta y pega, Hard

-Nosaltres sabem fer ciment.


Anònim Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

"vale, però amb la màquina d'en Sidru"

-Okiss pero compra't un album, per tenir-lo ben buit perquè no te'n lligues un cromo, pero ni un , ni d'en Kubala, nen.

i madre en la fábrica Uh!!
No lleva zapatos,
Mi padre en la calle
Buscando trabajo.
Y yo solo en casa con Sam Cooke,
Y yo solo en casa con Sam Cooke.
En la acera niños
Juegan a los chinos,
Solas en sus manos
Monedas de cinco.
Y yo solo en casa con Sam Cooke,
Sábado por la noche,
Todos se emborrachan,
Yo me quedo en casa
Y bebo el mejor cocktail.
Otis, Jackie Wilson y Sam Cooke,


Ous de ciment
Titola de fusta
ous de ciment
roden i no boten.




Hard mod ha dit...

Per cert Pedro Marin tenia una club de nit, el Yabba Dabba Club .... els Mods hi anaven a fer festes i copes. així que Aire!!! Muhahahahahaha

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Per fi Hard no em porta la contrària i ara ja podem parlar clarament del camí que porta del cau del Patronat amb el ¡ Qué lo hinchen ! i "però amb la màquina d'en Sidro" fins arribar a la violència sense credibilitat del Hard actual, passant per aquell gran moment Viriato. Si acceptes el que et dic ara ja puc dir el teu nom i cognoms , valen...? ...... ..... mutis por el foro ? Matí de gran intensitat "variopinta de variobirra de pinta i birra" (pilles, frase grandiosa del colegui del Psycho Anxova Bar).

marga bosch i el seu verb ha dit...

Què empatolles mauser! galdosa de coneixer la part més perversa de Bogarde Secta.
A mi no em vinguis amb yabadabba club ni idea del que em dius, xarleston!
Ara ja no hi ha limits a la meva veu i et dic: DUTXA'T.

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Buenos días:

Toc, toc, llamando a la puerta ¿Puedo entrar? Gracias. Aquí me tienen.

De antemano ruego comprensión ya que, albricias, LA IDEA no se percibe como lo que realmente comienza a ser y será: Un aporte de vitalidad con resultados positivos para todo el bogarderismo. Ahora observando en cuclillas mi pantalla trazo un repaso de comentarios y veo un exceso de volatilidad y un crujir los esbirros de la vehemencia.

Me pregunto si es de recibo esta trifulca que separa gente que me cae bien en su totalidad.

Un abrazo desde EL CLOT, mi barrio, vuestro barrio, hoy soleado y apacible.

Javi

Francesc ha dit...

Ara si que es pot dir que la Penya s'ha acabat

Astrid Barriada ha dit...

estava cantat que es podriria com una fusta vella remullada i així ha estat en un plis-plas, adéu penyota, adéu.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Veig comentaris propis d'una funeraria.
Jo veig que la Penya gaudeix de bones ones i de mar activa.
Si cal xiulo amb el xiulet de contramestre i us envio un parell de fragates.
La Penya està viva com la mar salada empordanenca!

Medes vives, penyes vives!

Hard mod ha dit...

Anònim Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...
Per fi Hard no em porta la contrària i ara ja podem parlar clarament del camí que porta del cau del Patronat amb el ¡ Qué lo hinchen ! i "però amb la màquina d'en Sidro" fins arribar a la violència sense credibilitat del Hard actual, passant per aquell gran moment Viriato. Si acceptes el que et dic ara ja puc dir el teu nom i cognoms , valen...? ...... ..... mutis por el foro ? Matí de gran intensitat "variopinta de variobirra de pinta i birra" (pilles, frase grandiosa del colegui del Psycho Anxova Bar).

Volem Nom, cognoms, DNI , Núm seguretat social, adreça, Bustia e-Mail, Talla calçotets, peu i capell, també marca de corbarta verda i senmse oblñidar formulació d'empremta digital , imprescindible, num de telefon, del fix num carnet de soci de FCB, del de la biblioteca i el de la Penya bogarde, aixi mateix num de contracte servei aigua, num client companyia de la llum i pin de la tarja de credit( també imprescindible) .... fastigós, no tens credibilitat si no aportes tot així i ho saps, es més , no encertaries ni el nom de pila.... cagabandurries. Caterina Albert t'ampari.

Hard mod ha dit...

marga bosch i el seu verb ha dit...
Què empatolles mauser! galdosa de coneixer la part més perversa de Bogarde Secta.
A mi no em vinguis amb yabadabba club ni idea del que em dius, xarleston!
Ara ja no hi ha limits a la meva veu i et dic: DUTXA'T.

Amargada, tots sabem qui cantava aire, a tu et canta la xona .... encara et regalima , rabentacatres.

Hard mod ha dit...

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...
Buenos días:
Toc, toc, llamando a la puerta ¿Puedo entrar? Gracias. Aquí me tienen.

Sobres ... no hi ha mes preguntes , fin de la cita.

Hard mod ha dit...

Anònim Francesc ha dit...
Ara si que es pot dir que la Penya s'ha acabat

Si paquirrin ... a les 20:00 tanquen per sempre, no tornis. el covid ....

Hard mod ha dit...

Anònim Astrid Barriada ha dit...
estava cantat que es podriria com una fusta vella remullada i així ha estat en un plis-plas, adéu penyota, adéu.

Estava cantat que la vostra impostura duraria el que un caramel a la porta de l'escola ... Muahahahahahahah

No hay casera , no .....Muahahahahahahah pallassos!!! necessiteu de la Bogarde, sense aixo NO SOU RES. incapacitat creadora. i puntu. Parasits.

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

ets un nediocre Hard i ho saps. Nascut per molestar i per fer de cargol treu banya. Ets un cas variat de liquens de parc infantil. Em fa basarda dir que penso que ets el Covid19. Novull ofrendre

Mat Cluny ha dit...

la mula Francis com cada dia amb el seu muahhhhhhh muahhhhhhhh. No hi ha remei per la via ordinaria i cal anar al veterinari de guardia que Hard es una mula malalta i rondina amb el seu muahhhhhhhhhhh muahhhhhhhhh

Francesc ha dit...

fem el que hem decidit al what's?

Francesc ha dit...

segon que ho fa:
muahhhhhhhhhhh muahhhhhhhhhmuahhhhhhhhhhh muahhhhhhhhhmuahhhhhhhhhhh muahhhhhhhhh

Astrid Barriada ha dit...

jo sense repetir
muahhhhh

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

bon dia Penya Bogarde
muahhhhh grrrrrrrrrrr muahhhhh

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Con toda la amistad me sumo a la consigna de LA IDEA pero que nadie crea que es con vehemencia. Es para hacer un acopio de sentido del humor.

"Las mulas del pueblo se han escapao, riau riau" Más o menos es mi versión candorosa de la famosa canción de las vacas del pueblo adaptada a las mulas que, por cierto, derecho tienen a su momento de gloria y amistad.

¡¡¡¡¡¡¡¡¡muahhhhhmuahhhhhmuahhhhhmuahhhhhmuahhhhhmuahhhhh muuuuuuuu!!!!!!!!!!!!

Atentamente

Javi

marga bosch i el seu verb ha dit...

Abans de trepitjar herba bruta em faig una mica de sabonera i us saludo seguint la pista 3 de LA IDEA.

Muhhhhh Muahhhh Muuhhhhh Muuuuuuuu.

Em sento rara fent aquesta broma però si LA IDEA passa per fases atrevides jo segueixo el sentir general del grup.

Muahhh!

Grup L.C.D.L.I. La Cuadrilla de La Idea-La Colla de la Idea ha dit...

Plas plas! Pista 3 concluida. Seguim en whatsapp després i preparem la 4.

Hard mod ha dit...


AVUI ESTEM CONTENTS :

Anònim Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...
ets un nediocre Hard i ho saps. Nascut per molestar i per fer de cargol treu banya. Ets un cas variat de liquens de parc infantil. Em fa basarda dir que penso que ets el Covid19. Novull ofrendre

Mari pepi, no t'equivoquis, es que no pots, malgrat vulguis. Això si es ser mediocre per impotència ... Au fes un Muhahahah .... muahahahahahah

Anònim Francesc ha dit...
fem el que hem decidit al what's?

Gracies per avisar paquirrín .....Muhahahahahaahah

Bieeeeennnn!!!! Moltes gracies pandilla basurilla-OJE-Piltrafilles varis del clot i assimilats, en la vostra manca absoluta de personalitat pròpia, veiem que no us podeu estar de la imitació i ens grada, i molt, ens complaem de ser el vostre referent, el vostre far, la llum que us mena, segur que voleu un autògraf, diumenge a les 19:00 a can francisquet muntarem una paradeta a tal efecte, no porteu samarretes de Figo ni de Schuster, no les pensem signar. Sabem que les teniu.
Muahahahahahahahhaa

Gracies per reconèixer la nostra marca i la vostara impostura, esteu triomfant com la coca-cola i sobretot en mingarrancia atès el seu paper d’autor intel.lectual , tot i que sona a oximoron, es el que mes tita freda esta quedant .... nen que no saps ni organitzar això,quina desbandada, fins i tot paquirrin ha de fer el xupeta una, xupeta dos , xupeta tres , salta .... passa dreta, i jau, mingarrancia .... muahahahahahahah Eh, amb mes amistat que Guerra amb Gonzalez, i dit de pas , lamentem que el castellà sigui tan i tan i tan perseguit al nostre país, això si. Muahahahahahah

marga bosch i el seu verb ha dit...
Abans de trepitjar herba bruta em faig una mica de sabonera i us saludo seguint la pista 3 de LA IDEA.
Muhhhhh Muahhhh Muuhhhhh Muuuuuuuu.
Em sento rara fent aquesta broma però si LA IDEA passa per fases atrevides jo segueixo el sentir general del grup.
Muahhh!

Tu el que fas es obeir i puntu , que t’empatolles , si sembles una puta vaca que ni un Muhahahahaha saps fer... inútil. .... Muahahahahahahhahahahahahahahahaha

Ens admireu, ens imiteu, no teniu altre cosa que un whatsapp per ser aqui .... i no ... no podeu marxar, perquè no us deixem, es així. Leeeerdooossssss.

Ja és aqui ja arriba arale...
Qui calcula compra a sepu , qui en sap fa bogardisme.

"Els dolents no saben perdre. Els bons fem de tot: Quan perdem en sabem, quan empatem ho celebrem i quan guanyem estem contents."

ESTEM CONTENTS, FA OLOR A ... A NAPALM.

Muhahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

marga bosch i el seu verb ha dit...

Pista 4 Primer relleu
///////////////////
///////////////////
///////////////////
//////////////////

Francesc ha dit...

Pista 4 Relleu acceptat número 2
//////////////////////////////////////

Astrid Barriada ha dit...

relleu 3 tancant cercle de Hard
//////////////

Mat Cluny ha dit...

pista 4 relleu 4
tanco punt i a part esperant tall
/////////////////////////

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Yo cierro trama cuatro con el número cinco
y mañana pasapalabra en pista cinco.
/////////////
////////////
Amistad sin merodeos y con sincera declaración.
Crecimiento de LA IDEA y esperanza de unir a todos los bogarderista.

What's en modo reposo.

Javi Lidón Mingorance
EL CLOT

Faust Puig dels gudulermis de Vic ha dit...

Aquí està passant alguna cosa molt rara que em costa entendre. La boira de la plana em limita la visibilitat. El carrer de la Gelada manté la seva habitual fredor de tardor encara que els termòmetres no marquen el que abans era fred de debó. Però la dosi d'humitat relativa esdevé absoluta.

Algú em pot explicar de bon grat el sentit del joc de pistes de la colla aquesta del Lidón?

Què passa aquí?

A Gudulermi!

Washington Colmenero Zombie Guaperas Badalona ha dit...

Anava a fer la mateixa pregunta que l'amic Faust. No és per mullar-me, ja vaig dir que jo res de bandos oposats. Però l'intrinculis em posa

marga bosch i el seu verb ha dit...

Washington jo de tu em mullaria i de passada aprofita per untar-te de sabó

Rosaura Martínez ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ha dit...

Estic amb el cor ♥ a tope de mi mateixa.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ palpitacions!
Jo veig una autèntica invasió extraterrestre.
Crec que la Penya Bogarde necessitarà d'un refugi nuclear per si les amenaces es fan realitat. Codis secrets, pistes i relleus que em fan pensar malament ♥ ♥ ♥ ara em pinto i soc Marta Coma ♥ ♥ ♥

Antoni Segarra (Arenys de Mar) ha dit...

S'ah d'estar una mica boig, amb perdó, per muntar aquesta història de La Idea i organitzar la batuda infantil que es llegeix en els comentaris codificats en bateria.

Hard mod ha dit...

Ja no saben que fer per cridar l'atenció , com que els ha fracassat la resta de coses, intenten posar un satel.lit en orbita i.... mug
hahahahahahahahhaha per posar el whatsapp via satel.lit .... Muhahahahha
no us alló del submarí , per que no us ho creurieu .... Pur ñordisme, pura oje i el nodo a tot drap.
El No-Do ...muhahahahahahahahahahahahahahahahahahaah

Per cert .... banzai ha plegat.... hahahahahahahahaha aquest no es un fleuma com d'altres que no tenen ni dignitat per plegar. Muhahahahahahahaahahahahahahha

Hard mod ha dit...

Cambrers ....

Observatori No Frontier MIRILLA ha dit...

El phantasma balla la sardana xorra IDENTITY

La pikonadora hardware spatxurrat pipi

Socaba de cava catalanety

Vens dilluns al bar?

Pau Radar ha dit...

lo mismo digo

Jo on the bar waiting Hard




... Knock Out i a la lona

marga bosch i el seu verb ha dit...

proposo amb sabó que Radar i Observatori facin el relleu a LA IDEA o que se sumin a LA IDEA. Ara LA IDEA ens limitem a mirar i a passar per what's el que aviat tindreu davant dels ulls.

MARC GALí dels divendres: Serafí. ha dit...

Bon dia en nom meu i del meu mentor Eduard antiartista de Reus i flor d'honor de la poesia del bar Teïna. El poema dels divendres ja està servit:

GOLÀS

Apunta,
escaire,
dispara
i gol!


Passeu un bon cap de setmana.

Marc

Hard mod ha dit...

Anònim Observatori No Frontier MIRILLA ha dit...
El phantasma balla la sardana xorra IDENTITY

Doncs tu amb el Xarneguetty style del serenghetty et vas lluir, xato. Tros se DNI amb potes, Ñordo, s'us ha girat feina al Sahara .... Muhahahahahahah

Anònim Pau Radar ha dit...
lo mismo digo

Jo on the bar waiting Hard

Obre be la boca Pauet que les birres son molt diurètiques. Muhahahahaha
Per cert ens agrada veure que t'has tirat de la moto.... Muhahahaahhaha

marga bosch i el seu verb ha dit...
proposo amb sabó que Radar i Observatori facin el relleu a LA IDEA o que se sumin a LA IDEA. Ara LA IDEA ens limitem a mirar i a passar per what's el que aviat tindreu davant dels ulls.

UHHhuuuuu la plantada es posa premonitoria !!! Muhahhahahahaha, els del Whatsapp regalen ulleres, nens i nenes a fer cua..... Pripisi qui im sabi ..... xoni. Com sempre han de ser els altres els que us treguin les castanyes del foc .... inutils.


Per cert berrigann ... llefiscós i fastigós. encara estem esperant el teu informe detallat de les dades de servidora .... segueixo? .... PALLASSO , MUHAHAHAHAHAHAHAHAH , SEGUEIXO?

Proposem que per tal d'unificar criteris, entre tanta disbauxa de nomenclatura, que si la idea, el clot la pandilla basurilla, la oje i un llarg etcetera, comptant els dissidents , els no alineats i tal , creem la Penya Wilson, inspirat una afamada marca de pilotes, i en cocretr per fer evident que alguns son com una pilota de tennis ... així que queda constituida la penya Wilson. excel.lent. Muhahahaha


Bar Var CCTV Bar Var CCTV Bar Var CCTV Bar Var CCTV
Bar Var CCTV Bar Var CCTV Bar Var CCTV Bar Var CCTV
Bar Var CCTV Bar Var CCTV Bar Var CCTV Bar Var CCTV
Bar Var CCTV Bar Var CCTV Bar Var CCTV Bar Var CCTV
Bar Var CCTV Bar Var CCTV Bar Var CCTV Bar Var CCTV
Bar Var CCTV Bar Var CCTV Bar Var CCTV Bar Var CCTV
Bar Var CCTV Bar Var CCTV Bar Var CCTV Bar Var CCTV
Bar Var CCTV Bar Var CCTV Bar Var CCTV Bar Var CCTV
Bar Var CCTV Bar Var CCTV Bar Var CCTV Bar Var CCTV
Bar Var CCTV Bar Var CCTV Bar Var CCTV Bar Var CCTV
Bar Var CCTV Bar Var CCTV Bar Var CCTV Bar Var CCTV
Bar Var CCTV Bar Var CCTV Bar Var CCTV Bar Var CCTV
Bar Var CCTV Bar Var CCTV Bar Var CCTV Bar Var CCTV
Bar Var CCTV Bar Var CCTV Bar Var CCTV Bar Var CCTV
Bar Var CCTV Bar Var CCTV Bar Var CCTV Bar Var CCTV
Bar Var CCTV Bar Var CCTV Bar Var CCTV Bar Var CCTV
Bar Var CCTV Bar Var CCTV Bar Var CCTV Bar Var CCTV
Bar Var CCTV Bar Var CCTV Bar Var CCTV Bar Var CCTV
Bar Var CCTV Bar Var CCTV Bar Var CCTV Bar Var CCTV
Bar Var CCTV Bar Var CCTV Bar Var CCTV Bar Var CCTV
Bar Var CCTV Bar Var CCTV Bar Var CCTV Bar Var CCTV
Bar Var CCTV Bar Var CCTV Bar Var CCTV Bar Var CCTV
Bar Var CCTV Bar Var CCTV Bar Var CCTV Bar Var CCTV
Bar Var CCTV Bar Var CCTV Bar Var CCTV Bar Var CCTV



marga bosch i el seu verb ha dit...


Epitafi i comiat.

Hard, ara ja no fas por i per més INRI teu, ningú amb cervell pot entendre el que escrius i segur que no entens ni tu. La teva brutor i la soberbia que gastes no t'empara de ser una ànima en pena. No cal que et digui res del que representa la sensació de plantada, la sensació de pols, la sensació de brutor, però si que vull fer una definitiva entrada en forma d'epitafi sobre marbre net i lluent del cementiri de Sinera dalt de tot d'Arenys de Mar que junt amb Mataró és el poc que ens queda de net a la comarca del Maresme.

Hard, no et pots imaginar el que és tenir escalf amical, una vida respectada, un sentit de l'humor compartit amb amigues i amics, bones persones i molt enginyoses que varem començar a canviar el bogarderisme des que es van empalmar dues plantades com la de Canaló al vell Blinco o com la de tota la penya que jo esperava a la Riera per fer ingenuament de cicerone en una visita quasi nadalenca per tots els carrers de la part dins de muralles de Mataró. Ja no parlo del Zuric i del que tu saps i jo vull saber.

Hard, són tantes, tantes i tantes les astracanades que he aguantat de part teva, tantes i tantes les astracanades que han rebut les meves amistats, són tantes! I d'un temps ençà he passat de l'enuig al rencor per arribar al punt net d'ara que es transforma en comiat. El meu comiat és llarg però et suplico que ho llegeixis doncs quedes retratat i em sap greu que no pugui dir el que penso A LA TEVA CARA de dona neta a home brut.

Hard, les pastilles del mal de cap són a vegades més eficaces que la barreja d'aiguardents bruts que purul·len per dins dels teus budells igualment i tanmateix de bruts. Per què ho fas? Per què la teva vida trista necessita de la gent alegre per redimir les teves penes? Per què no demanes ajut? Per què tanta i tanta ràbia? Per què aquests comentaris que MAI MÉS CONTESTARÉ i que MAI MÉS LLEGIRÉ?

Hard que jo he ofert el bo i millor de Mataró, remembrant la plaça de Cuba, el Niño Cododrilo, el Cine Serras, la ferreteria Pinyol, les novetats de can Patuel, el tramvia, el Negrito del parc, Ricardo Corazón de León, la sorda de l'atic, el policia sereno Llanero Solitario, els putxinel·lis a les Santes, els banderins de casa de la tieta, la lechería. Records nets, records nets!

Hard. M'ESTIC ACOMIADANT AMB TOT EL MEU ENTORATGE I AMB TOT EL BALANÇ DE LES MEVES ESCOMESES ESCRITES AL LLARG DE TOTS AQUESTS ANYS.

Hard, vas entrar semblant broma i ho feies per fer mal, per ganivetajar, per fuetejar la bona gent, per embrutar, per escarnir, per vexar, per torturar. Llefiscosament anava desfent les capes de brutor que administraves damunt del meu cos. M'has fet MOLT MAL.

Hard, he après amb tú a ser forta, amical, decidida i més convençuda de que el que faig és a fe de bé i no pas el que vols. Jo molt abans de la teva entrada d'elefant en catxarreria ja estava a Bogarde, havia anar al bar de Premià, mal rebuda però present, però estava en pau i serenor amb mi mateixa i et vaig encaixar bé, EM PENSAVA QUE TU, HARD, ET COMPORTAVES DE BROMA I QUE FEIEM MIGUES. I no va ser així, cada dia, cada dia, cada dia, cada dia dels dies i de les setmanes, dels mesos i dels darrers anys, dia que passava més insults, vexacions, mala maror i brutor.

Hard: Ara ja no puc més.

Sort tenim de la colla de LA IDEA i del caliu bonic del bar de la cafeteria de la Muralla, ara tornen a obrir i veurem partits amb caliu i sentit noble de l'humor.


Hard: Ara ja no puc més. ET REGALO AQUEST EPITAFI I M'ACOMIADO DE TU.



Marga

Mariona Talavera ha dit...

he llegit al detall l'epitafi de la Marga. Em pregunto si a aquest epìtafi li correspon un enterrament? Juas juas abracadabra, al loquero !

penyabogarde ha dit...

Senyora Marga:

Si vostè necessita una revisió li oferim els nostres serveis de manera gratuïta i sincera.

La Junta

«El més antic ‹Més antic   1 – 200 de 220   Més nou› El més recent»