PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dijous, 9 de juliol del 2020

EL RETORN DE LA MANETA I PREPARANT XAMPIONS + ENTRENANT A PORTA TANCADA + Torna el món d'ahir: El Barça B ho tornarà a fer. Recordem Rudy Ventura i seguim al caire de la Moreneta.+ Lazsy Suárez Kubala envia l'EspaÑol a les tenebres.


Alabès 0, Barça 5 i sense VAR. 

El retorn de la maneta. Breu i concís: Messi estira les orelles de Setién-S'Entèn, es reuneixen en privat dins del despatx de Messi i el seu entrenador obeeix les ordres de Déu. Messi és bota d'or i apunta més amunt. Una vegada més: és Déu!


 ----------------------------------------------

El Barça s'entrena a porta tancada i Messi prova els llançaments de falta. 1-2 davant l'sparring Osasuna. Ens concentrem a la santvitxeria GENIOL. Aromes de Xampions!



Dossier fotogràfic de la celebració obscena de la Liga per part del fals campió Real Madrit de Madrid:







 VISCA EL BARÇA!

Primer de tot, rebenvinguts al món d'ahir. Torna Rudy Ventura i us oferim Jazz català de primera magnitud. Amb tots vostès el MILES DAVIS bogardista: Mister Rudy Venturaaaaa! No us perdeu el video. Ideal per l'estiu!




VALLADOLIZ 0, FC BARCELONA 1

Ens reafirmem en el lideratge de la Lliga. Quan el primer és il·legal, el segon es el campió i puntu.
Reunió d'urgència a la capella del Nou Camp. Imatge de la confabulació. Anem a per la Xampions!


El món d'ahir es va concretant. Grans expectatives de cara al Baix Llobregat. Una combinació astral i sideral pot causar que el Barça B (que és molt millor equip que el primer equip) coincideixi amb el desnonat Español. La màgia de la segona divisió és infinita. El bogardisme seguirà aquest afer amb suma passió i capteniment. De moment, recuperem Jordi LP,  Rudy Ventura i la Moreneta!









Retorna en Kubala! La nit del dimecres 8 de juliol passarà a la història com la nit en la qual Lazsy Suárez Kubala va enviar el REAL CLUB DEPORTIVO ESPAÑOL a la segona categoria. La segona divisió és un infern tenebrós en el qual mai hi ha jugat el FC BARCELONA. En fí: Barça 1, Español 0. Imatge important: Kubala i Suárez celebren l'històric gol amb mascareta reglamentària:
Oferim una panoràmica de l'infern de segona. Intentant apagar les flames, hi localitzem el president del RCD Español, Míster Chen i el director esportiu i darrer entrenador, Rufete. Ambient esferidor, calurós i ardent. De por!
El bogardisme premianenc en plè, emmascarats, ocupen l'entorn de Canaletes. Pancarta contundent amb rima i tot:  "Español sense gol i a segona sense Barçalona".
Circuito Nacional del Valle de los Caidos Fernandito Alonso emmascarat ja escalfa els motors del seu Renault 4L. Un marc perfecte per anar provant la cafetera. Benvingut i ben retrobat al circ de la F1! L'espectacle està servit.
Can Francisquet acull tots els entrenadors que han passat per la banqueta de l'Español al llarg de la temporada 2019-2020. Ni una mascareta, tots retratats de genolls i demanant perdó a l'afició. David Gallego, Pablo Machín, el cantant Antonio Machín, Abelardo i Rufete.

147 comentaris:

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Vull anar per parts:
fer escarni de l'espanyol és massa fàcil. Millor respectar el rival, etern rival.
Barrejar Kubala I suárez és faltar al respecte d'una figura històrica que no mereix això
Escarnir quatre entrenadors que són professionals, home, home, passats de frenada.
Que no agradi alONSO ES POT entendre però que el poseu al nivell de franco és una altra passada de frenada.

No us surt més a compte aconsellar al vostre mentider Hard per canviar de llenguatge.

el conec i sap de que parlo quan parlo de Viriato i parlo de palmera en okiss

Joan Patateta ha dit...

Berrigan, tens el Covid19? o malestar neuronal?

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Patateta insulta i demostra ser dolent

Hard mod ha dit...

Ted panxagran .... si es que voler demostrar ser mes imbècil no pots ser, realment això teu és insuperable i palmera okiss, de patós més que de oca, que nomes en tens el color de la merda, merda d'oca of course. Realment el comentari sobre l'entrada al blog es de puta pena ... fes-te un favort ... no en facis més, mes enllà de servidores, ja corre per premià tot un reguitzell de teories sobre el teu estat mental. No veus que confons al pobre Asa 400 i el seu esbirro d'efecte doppler? .. en canvi tu fas mes aviat efecte venturi, de xuclat.

ets un barato

Baratos intel.lectuals que marquen les jugades. Baratos intel.lectuals que juguen a ser liders. Barba obligada i ulleres rodones. Amb moltes idees i ni una de bona. Ep! Beu unes birres. No et trenquis el cap. Frustrat de la vida. Com has quedat en quin estat! Barato intel.lectual has pensat en Che Guevara. Mentre a casa teva t’estan trencant la cara. Intel.lectual barato tu vols la raò en tot. Dones molta pena, no ets més que un pinkfloid! En què collons vols creure: CIU, Pujol i Generalitat. No siguis panfleto que la palla va molt cara. Dona, fills i cristo que per tu això és llibertat. Ets un sòlid encàrrec per aquesta societat.

Plas plas plas.

Acull o adopta un nen extremeny, Mirilla t'ajuda amb els seus contactes.

Viriat, en llatí Viriathus o Viriatus, (180 aC -139 aC) va ser el principal cabdill de la tribu lusitana que va fer front a l'expansió de Roma en bona part dels territoris dels actuals d'Extremadura (Espanya) i Portugal, entre les conques del Tejo i el Guadiana. Viriat va conduir l'exèrcit tribal cap a nombroses victòries sobre els romans entre els anys 147 aC i 139 aC, abans que fos traït i assassinat per alguns dels seus soldats, que es van vendre als romans. En català, l'anomenem Viriat; en portuguès, en gallec, en castellà i en italià es coneix com a Viriato; en francès s'anomena Viriatus; i en llatí, Viriathus.

Berry , estas des-Viriat del cap i mes perdut que una jirafa a groenlandia. Muhahahahahaha

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Hard, mira que hauré de dir-te amb el teu nom real, valen?
Posa't al meu lloc i pensa si és de rebut rebre insults i agressions quan ens coneixem de Viriato, de Palmera with Okiss, de Pirates, de Premianencs i de la festa dels premis Butaca. No creus que la teva reencarnació com a Hard Mod et resulta feixuga?
Pregunta a Pau, pregunta al Rawale, va pregunta, pregunta!

Hard mod ha dit...

Pregunta a l'oracle del benito menni nen, estas com una puta cabra .... Muhahahahahahaha

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

La cabra tú i el benito ni flowers de qui és

Esclop Romesco Sklop Bordils ha dit...

em comptes de celebrar el desastre del Español de cornellà dale que te pego don Berrigante

Marc Galí, antiartista de Reus, braç executor de les lletres del mentor-tutor EDUARD ha dit...

Amb el meu mentor Eduard antiartista de Reus ben aprop de mi, carrer de dalt a l'esquerra, us dic el poema del divendres.


Foc

les orenetes apaguen foc
i el gol no ho vol
però ho sent sentit
de les clavagueres raig
de mal menhir i pedra
no pas dolmen, tartera.


PASSEU GRAN CAP DE SETMANA

Marc

MADRIDISTA BANZAI ACOJONANTE ha dit...

HALA MADRID PARA VIVIR A LO GRANDE CAMPEONES Y BOGARDITO HARDITO SOIS MUY BOBOS

BANZAI FIRMANENTO

Francesc ha dit...

I si ens parem a pensar que les animalades escrites per Hard M. denoten que aquest senyor necessita ajut humanitari?

mariona talavera ha dit...

de que vas pilota Francesc? Ets de seny bo. Fem nafra fonda al cos de Berriganty

Astrid Barriada ha dit...

Mariona, veig que li desitges que sigui carn de gat baladrer o carronya d'ocell voltor. Jo penso com tu pero no li deskarto un pas previ per oficina de benestar social i clinica de rehabilitacio. Els veterinaris aconsellen mes deliicadesa amb les caderneres ferides. Hards es ocell moribund i el pot salvar un tractament d'anecs bords amb febre aftosa.

Ted Berrigan Fastic Bonada ha dit...

Hard ocell moribund, una manera okiss d'influir al nano per tornar a ser el gran de Premia

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Fotre mala sang amb Rudy Ventura em sembla indigne i es nota de lluny que qui marca la pauta del web és el maleducat de la hardera punyetera

Hard mod ha dit...

Anònim Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...
La cabra tú i el benito ni flowers de qui és

A tu i els de la OJE el que sia de Benito , com no sigui Mussolini , us perdeu ... Bé, tu de perdut ja ho tens un molt. Fastigós, estas com un llum de carburo. i Puntu.

Anònim Francesc ha dit...
I si ens parem a pensar que les animalades escrites per Hard M. denoten que aquest senyor necessita ajut humanitari?
Tenim vint duros per que et compris un entrepà. De res. Ara que Paquitu ... aixo de parar-te a pensar, deixem-ho en parar-te , la segona part se t'escapa de les teves possibilitats.

Anònim Astrid Barriada ha dit...
Mariona, veig que li desitges que sigui carn de gat baladrer o carronya d'ocell voltor. Jo penso com tu pero no li deskarto un pas previ per oficina de benestar social i clinica de rehabilitacio. Els veterinaris aconsellen mes deliicadesa amb les caderneres ferides. Hards es ocell moribund i el pot salvar un tractament d'anecs bords amb febre aftosa
...Ara t'has llegit un post de Rodriguez de la Fuente ?? Muahahahahaha compartir camell amb fastigós no et prova.

Anònim Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...
Fotre mala sang amb Rudy Ventura em sembla indigne i es nota de lluny que qui marca la pauta del web és el maleducat de la hardera punyetera
Ens encanta veure't fruir joiosament. I quan parlis de rudy... posa't d'en peus... barajaula.


Aixi mateix felicitem al Ñordol , en una derrota mes... excels, ens estan donant una temporada rodona, moltforta i massagran.

Piuuu piu piu piiiiu piu piu piiiuuuu hhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahha

Pieu mes del que us podrieu permetre, pero aixó es la Bogarde, i mai falla.

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Reclamo que em respectis Hard : que em RESPECTIS

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Buenos días

ahora que nos vamos conociendo mejor, gracias Francesc, gracias Mat Cluny y gracias Marga. Todo encaja en el cubilete del tesón. Las piezas se mecen en un bonito caleidoscopio humano en donde podemos estraer conclusiones bellas y aparentemente no tan bellas pero interesantes a ciencia cierta.

La gent del Bogarde me cae bien, sus insultos no son tales, la aparente bronca es solo ruido lógico para tiempos de espinas y latón.

Nos vamos a ver muchas veces más.


Cuando el maldito COVID19 se aparte de nosotros, la cita será en Mataró con Marga y en Premia de Mar con el grupo de FRANCESC del que espero un cundir copioso de HARDMOD de bogarde, de Patateta y de otros del zaguán y de más allá de los zaguanes y conocidos.


La veda está abierta y nuestra red es la de la amistad entre todos.


saludos.


Javi

Hard mod ha dit...

A cagar mari pepi.... mai has respectat res, ara que demanes, fastigosa de merda. Si es que sou el que no hi ha .... de que vas, infrahumana. Que reclames ... sempre has despreciat tot el que s'ha fet aquí .... sempre criticant , menystenint, sempre amb la altivesa que no et poodies permetre ... ves a la PUTISSIMA merda. Desapareix.

Hard mod ha dit...

Mingarancia , espero tinguis el detall d'abonar l'espai gratuït que et prens BY THE FACE a la bogarde per les teves festetes particulars, i Endavant amb les festes a Segona, ñordistan s'ho val .... mirilla es toca els baixos pensant en poder jugar amb el cornellà.

Javi Lidón Mingorance EL CLOT CAMP DE L'ARPA NAVAS ha dit...

Las respuestas de Hardmod me gustan por lo que proponen. Me gusta sobremanera que seamos un piñón unido.

Me gustas por tu temple

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Rebobino i només s'explica la rancunia de Hard cap a la meva persona per haver explicat el cas de Can Rafart i la baralla per grocs o no/grocs en un espai ple de nens i nenes que no tenen perquè veure baralles de grans. Ho posava d'exemple per Vilassar de Dalt i per altres llocs o indrets i també per fer de la penya Bogarde un lloc de xocs i baralles davant gent que llegeix i que pot ser sensible per barcelonisme més pacificat.

Ara ja no es parla de grocs i no/grocs, la baralla s'ha acabat i aquell clima ja està finalitzat per sort i hem d'anar a una per l'economia i tot el que llàstima causa la pandèmia. Per fi s'acaba el groc contra no/groc i en canvi Hard segueix solet en el mateix lloc alimentant el groc contra no/groc sense raó.

HARD allò ja no hi és, no tornarà i va ser un mal moment de drets d'uns contra drets d'uns altres. No facis a Bogarde el que es va fer entre la gent per raons de massa crit i baralla per groc contra no-groc.


HARD. Miro enreere i només entenc la teva escalada verbal des del dia que jo vaig explicar lo de can Rafart i jo aleshores penjava frases de Gabilondo molt mesurades.


Hard, vaig errar en seguir la teva estela i miro ben mirat per concloure que la teva ira neix el dia que jo parlo de Can Rafart.


Fem paus?

Hard mod ha dit...

Gràcies Mingarancia, no esperàvem menys de tu, estem encantats en el teu positivisme mes fals que l'arengada de Lerroux , aquí aquests tripijocs amb nosaltres no ... Don Pimpón... està clar que la patuleia de lliristes pusil.lànimes t'ensabonen, però això és la Bogarde, no te'n oblidis, aquí a mes de català, sabem el que volem ... els panolis ja fan vermutets amb tu , però aquí n'hi ha d'altres que no anem al sopena sinó a la Meridiana sense tan artifici ligüistic sobrer i petulant, i a mes ridicul, cal dir-ho ... Ets el tipic pidolaire del " vísteme despacio que a buen árbol se arrima" que ni sap el que vol dir i confon figues amb peres. Mingarrancia, benvolgut o no ... atufes. I si, tens raó som un pinyó unit, tu ets un sparring ben llustrós. però com dieu els cervantins, sarna con gusto no pica, i tu es el que tens, que en que et piqui no et rasques, i això ens agrada " sobremanera" com patulejaries tu. Res Minguet , a seguir gaudint de les rutetes turístiques urbanes pels barris més pantone 415 ep, i a fruir immensament de la mediocritat mingarancista que ho es tot , tot i tot. Peró no entenem encara com no us heu associat amb mirilla de la vista curta i el seu pigall d'efecte doppler. Curiós, si més no.

Hard mod ha dit...

Mari pepi , o ets tonta o molt tonta o ambdues coses, del dret i de l'inrevés, d'anada i de tornada , de dreta a esquerra i de dalt a baix, de biaix i en 3D.
T'has deixat que has d'entrar a presó per començar a entendre res... imbècil.
Ves a perdonar ionquis del teu barri, au va de veritat, no tornis, pava.

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

vOLS UNA QUERELLA maco ? hard? No tens ganes de deixar de ser problemàtic

i menys burla a Rudy Ventura, senyor Bogarde.

Francesc ha dit...

m'apunto al respecte per Rudy Ventura, feu lleig al Rudy gran.

penya boja lletja i hardiana

hard ha contaminat la penya

lleig !!!

Hard mod ha dit...

Anònim Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...
vOLS UNA QUERELLA maco ? hard? No tens ganes de deixar de ser problemàtic

i menys burla a Rudy Ventura, senyor Bogarde.

menja-me-la . No tens cales per impulsar una querella criminal . morta de gana!!! a mes la perdries ... so tonta. Com ens agrada quan et vens amunt com una bromera efervescent ....Muhahahahah Menja raves.
Volem querella, volem querella !!!!!

Establece el artículo 280 de la Ley de Enjuiciamiento Criminal la obligación de prestar fianza.

Muhahahahahaha no tens un duro ... pixapins. Estàs nervioseta nena .... les majúscules et delaten, Muhahahahahah

Pakito ... tu que ets nouvingut et permets el luxe de dir qui sobra .... au calla la bocassa que sembles la boca del metro de plaça catalunya. Ninot. Si tan detestes la penya no entris, nosaltres no t'ho hem ni demanat, entres perque vols .... tros de lluç.

penyabogarde ha dit...

Resposta oficial:


La reivindicació de Rudy Ventura és seriosa i al mateix temps divertida. Pensem que cal estimular els referents del barcelonisme més arrelat i en Rudy, com la Núria Feliu, constitueix un dels trets de la nostra identitat còsmica i futbolística.


La Junta

Joan Patateta també Williams. Ocata canibal. ha dit...

Proposo Rudy Ventura de guia honorific de la Penya al costat de la Núria Feliu
Ocata vota Ventura, vota Moreneta i vota Núria Feliu

Mariona Talavera ha dit...

Pregunta molt morbosa:
El cantautor FELIU VENTURA és fill de Núria FELIU i Rudy VENTURA?
ah xavals!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Gran descoberta, Mariona!

Francesc ha dit...

Feu burla dirigits per il Capo Duro el cap Hard. El vostre cap es Hard mafies i ell es "il capo Duro" o EL CAP DUR, HARD THE BOSS.

No teniu personalitat, mana i ordena Hard i ara toca fer burla a Ventura

penyabogarde ha dit...

Rudy Ventura icona sagrada bogarde!

Hard mod ha dit...

penyabogarde ha dit...

Resposta oficial:
La reivindicació de Rudy Ventura és seriosa i al mateix temps divertida. Pensem que cal estimular els referents del barcelonisme més arrelat i en Rudy, com la Núria Feliu, constitueix un dels trets de la nostra identitat còsmica i futbolística.

La Junta

I puntu.

Anònim Francesc ha dit...
Feu burla dirigits per il Capo Duro el cap Hard. El vostre cap es Hard mafies i ell es "il capo Duro" o EL CAP DUR, HARD THE BOSS.

No teniu personalitat, mana i ordena Hard i ara toca fer burla a Ventura

Veiem que adquireixes la mandanga en el mateix proveïdor que en fastigós, mirilles varies i altres espècimens del blog , i se't nota. quanta enveja pakito, quanta enveja. Apunta't a algun curset amb la Mari Pepi, aquí et deixem dades de contacte.

Casal de la Gent Gran de can Rafart C/ Rafart, 2 Casa de can Rafart Telèfon: 93 750 71 35, de res. Tens un entrepà de xopped pagat.

Alguns fantasmes habituals i sota qualsevol concepte ,discurs, mètode, format, impostura i altres, volen manipular, menystrenir, anul.lar, rescabalar, manllevar o extrudir la nostra identitat ... Bhu!!! Muhahahahhaa



Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Escarni sense limits posant adreça del Casal de Vilassar de Dalt.
Què pretens Hard? Ets aprenent de macabre i ja no saps fins a on arribar amb el teu guinyol insultador. Ets cruel, ets molt cruel, per a nens, nenes , joves i ara per la gent gran, com pot ser?

Martiritzant es pot viure?

T'has proposat o pensat un limit per les teves paraules?

posa limit, ventosa de mala goma!

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

ventosa de mala goma. Frase molt eloquent sortida de la part vella de Vilassar de Dalt, com aquella de "pedra torta de castell esquerdat"

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Rudy Ventura
R / RAONABLE navegador
U / ÚNIC pescador
D / DETERMINANT faroner
Y / Y GREGA EN LLATINA ÉS IMPRESIONANT mariner
V / VALENT grumet
E / EXCEL·LENT nadsdor
N / NATIU peixeter
T / TERRENAL torpediner
U / ÚNIFICADOR marí
R / RIC armador
A / AMABLE cantant d'havaneres


Rudy Ventura ! Rudy Ventura ! Rudy Ventura ! Rudy Ventura ! Rudy Ventura !

Rudy Ventura ! Rudy Ventura ! Rudy Ventura ! Rudy Ventura ! Rudy Ventura !

Rudy Ventura ! Rudy Ventura ! Rudy Ventura ! Rudy Ventura ! Rudy Ventura !

Rudy Ventura ! Rudy Ventura ! Rudy Ventura ! Rudy Ventura ! Rudy Ventura !

Rudy Ventura ! Rudy Ventura ! Rudy Ventura ! Rudy Ventura ! Rudy Ventura !

Rudy Ventura ! Rudy Ventura ! Rudy Ventura ! Rudy Ventura ! Rudy Ventura !

Rudy Ventura ! Rudy Ventura ! Rudy Ventura ! Rudy Ventura ! Rudy Ventura !

Ariato Puigcerdà ha dit...

Visca Rudy Ventura!

Faust Puig dels gudulermis de Vic ha dit...

Bon dia penya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Les reculades de la gallina estan que brollen de molta pols de tartera i no és broma.

El meu cos està que bull de tanta picor però el meu estimat surfista de riu ja ha començat la seva singladura i l'amic Espert Surfaire ja ha baixat dels cingles i em consta per whatsapp que està fent de les seves en la zona de SARRIÀ DE TER, el destí és la mar Mediterrània.

Ara veig per la tele que plou i jo tinc ganes de veure com em creix un pam de molsa en el braç. També soc del Barça i m'agrada Bogarde.

Jo soc el millor de tots. Que ningú ho dubti.

US ESTIMO BESTIALMENT.

US DEFENSO ANIMALMENT.


A GUDULERMI.

Hard mod ha dit...

Mari Pepi ha dit ...
T'has proposat o pensat un limit per les teves paraules?posa limit, ventosa de mala goma!

Pepitilla , A tu et patrocina Durex ?
Muhahahahaha

Ploramiques, posem les adreces que ens rota, o és que ens presentaràs una querella per fer-ho ? Bocamolla. Parles per sobre les teves possibilitats mari pepi ... no tens remei, ets tonta i en seràs de per vida. les ventoses de mala goma demana-les amb gustet, et veig rexuclant tot l'estiu, envia currículum als del calippo, si ho xarrupes bé tens contracte. I mentre xarrupes ben endins tindràs límit a les paraules.

Estem amb el submari groc , també el dels beatles ... a veure si hi ha sort.

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Et preguntaras Hard el motiu de que et respongui sempre.
Clarament t'ho dic, JO MAI HE CONEGUT UNA PERSONA MÉS INSOLENT QUE TÚ.
Realment no et conec en persona però per escrit ets ABOMINABLE.
Si visito això de Bogarde és per evitar la teva impumnitat.
Insultes com qui respira. MAI HE TROBAT COSA IGUAL.
paraulotes paraulotes renecs males paraules
paraulotes sempre paraulotes sempre i sempre ets igual no és suficient?
En moltes llfiscoses societats sartaniques, tot i que les paraulotes es consideren inadequades, és freqüent que en certs tius siguin molt usades i no siguin sempre rebutjades, especialment com a interjeccions canibalistiques que expressen menyspreu o enuig. Allò que en uns contextos satanics pot estar associat a estigmatització, en d'altres pot tenir un prestigi encobert entre certs grups satanics. Aquest és el cas del llenguatge groller teu Hard entre els homes joves en moltes societats occidentals malaltes, en què el llenguatge groller està associat a actituds masclistes i repulsives promogudes pel grup en contextos satanics restringit al teu joc de farsa violenta.
Ets horrible molt horrible i molt gat.
Ets un gat baladrer. Baladrer i IRREVERENT

RESPECTE PER TU ÉS PARAULOTA


No em rendiré mai...te la tinc jurada cada dia!
Mai!
Mai dels mais!
Horrorós i dolent, gasiu, dolent!


EM FAS MAL, MOLT MAL, JO APUNTO, SUMO A L'EXPEDIENT DEL DISBARAT.

ALGÚ PITJOR QUE HARD A LA TERRA?

Syd Barretina ha dit...

Per favor: Més Rudy Ventura!
entre tocaios de les taules i del bon escenari, ens ajudem.
Més Ventura, per ventura!

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

El corneta de la marineria bogardiana Rudy Ventura ja està aquí i ha vingut per salvar-nos i fer del nou Barça el més gran de tots els mars o oceans.

fakir Vallvidrera Vampir de moda ha dit...

Celebro de cor total que es parli d'en Rudy Ventura, figura injustament oblidada del barcelonisme més autèntic i senyer.

Jo com vosaltres a tot gas amb Rudy Ventura

Sang de la més calenta

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

ke kutres sou!
Rudy Ventura, per sort ni flowers de qui és però la red ho diu clar:
Un hortera terminal com vosaltres.
enkara soc jove per haver aguantat el Venturilla soplón.

ke kutre sou!
aneu a Kinshasa a fer safari indepe.

Ala xavalotes chavales

okiss

cambio corto
on the red
win and win


horterity like HARDWARE


Spatxurraoooooooo

Pau Radar conectat instagram farlopa ha dit...

Clavando en onda Mister Mirilla
ets el puto amo!
jo també ni flowers del pavo Ventura
miro wiki i flipando en flow

estan akabats los bogardes hards

MADRIDISTA CAMPEÓN MORREANDO A SARA CARBONERO ha dit...

REAL MADRID REAL MADRID REAL MADRID CAMPEÓN Y AHORA LA CHAMPIONS BLANCA PARA SIEMPRE
REAL MADRID REAL MADRID REAL MADRID CAMPEÓN Y AHORA LA CHAMPIONS BLANCA PARA SIEMPRE
REAL MADRID REAL MADRID REAL MADRID CAMPEÓN Y AHORA LA CHAMPIONS BLANCA PARA SIEMPRE
REAL MADRID REAL MADRID REAL MADRID CAMPEÓN Y AHORA LA CHAMPIONS BLANCA PARA SIEMPRE
REAL MADRID REAL MADRID REAL MADRID CAMPEÓN Y AHORA LA CHAMPIONS BLANCA PARA SIEMPRE
REAL MADRID REAL MADRID REAL MADRID CAMPEÓN Y AHORA LA CHAMPIONS BLANCA PARA SIEMPRE
REAL MADRID REAL MADRID REAL MADRID CAMPEÓN Y AHORA LA CHAMPIONS BLANCA PARA SIEMPRE

REAL MADRID REAL MADRID REAL MADRID CAMPEÓN Y AHORA LA CHAMPIONS BLANCA PARA SIEMPRE
REAL MADRID REAL MADRID REAL MADRID CAMPEÓN Y AHORA LA CHAMPIONS BLANCA PARA SIEMPREREAL MADRID REAL MADRID REAL MADRID CAMPEÓN Y AHORA LA CHAMPIONS BLANCA PARA SIEMPREREAL MADRID REAL MADRID REAL MADRID CAMPEÓN Y AHORA LA CHAMPIONS BLANCA PARA SIEMPREREAL MADRID REAL MADRID REAL MADRID CAMPEÓN Y AHORA LA CHAMPIONS BLANCA PARA SIEMPREREAL MADRID REAL MADRID REAL MADRID CAMPEÓN Y AHORA LA CHAMPIONS BLANCA PARA SIEMPREREAL MADRID REAL MADRID REAL MADRID CAMPEÓN Y AHORA LA CHAMPIONS BLANCA PARA SIEMPREREAL MADRID REAL MADRID REAL MADRID CAMPEÓN Y AHORA LA CHAMPIONS BLANCA PARA SIEMPREREAL MADRID REAL MADRID REAL MADRID CAMPEÓN Y AHORA LA CHAMPIONS BLANCA PARA SIEMPRE


BANZAI ETERNIDAD BLANCA
BANZAI ETERNIDAD BLANCA
BANZAI ETERNIDAD BLANCA
BANZAI ETERNIDAD BLANCA
BANZAI ETERNIDAD BLANCA
BANZAI ETERNIDAD BLANCA
BANZAI ETERNIDAD BLANCA
BANZAI ETERNIDAD BLANCA
BANZAI ETERNIDAD BLANCA

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

MADRIDISTA CAMPEÓN MORREANDO A SARA CARBONERO
MADRIDISTA CAMPEÓN MORREANDO A SARA CARBONERO




MADRIDISTA CAMPEÓN MORREANDO A SARA CARBONERO


MADRIDISTA CAMPEÓN MORREANDO A SARA CARBONERO



MADRIDISTA CAMPEÓN MORREANDO A SARA CARBONERO

Hard mod ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Hard mod ha dit...

Una oda a la ignorància, el ñordisme es així .... Muhahahahahah
Mari pepi .... has d'aprendre a garlar-la com la puerel.la, i si no acabaràs diosmediante enclavada en el verbigraciamente, per altra banda ets carronya ...

Pau pauet , pablito, pablete que tampoc sas qui era en butanito ni Sr Pablo Porta .... ja has après la conjugació dels verbs en català o segueixes pilletty palmera on the ha dit? Muahahahahaha tens menys flow que el neng de casatefa, oh

Marc Galí, antiartista de Reus, braç executor de les lletres del mentor-tutor EDUARD ha dit...

Bon dia, amb la salutació del meu amic poeta antiartista Eduard.

Des de Reus, el poema dels divendres.



SANGONERA I GOL

Refrany de mal averany
del gol en torsimany
no hi ha cap mal engany
recoi, l'alemany!

Juga i tanca el pany
Ter Stegen surt del bany
porta closa per tot l'any!



PASSEU CAP DE SETMANA BONIC



PAU RADAR Pursang la moto meva que jo soc Adrià ha dit...

Aviso a Hardware ho tens peludillo
que et farem peladilla
picadilla
calla calla bobetilla
radar connectat
okiss al cubo
ON FIRE ARMAGEGON

Hard mod ha dit...

Muhahahahaha i Muhahahahahah pardalet!!!

Anònim ha dit...

Finish Hard Phtosynthesis terminal

Observatori No Frontier MIRILLA ha dit...

okiss hard?

Observatori No Frontier MIRILLA ha dit...

Derroty Hardware

Astrid Barriada ha dit...

Hard The End
em va la barrila anti-home-lèsbic

Francesc ha dit...

Hard kaputttttt

mat cluny ha dit...

ell solet ha cavat la seva tomba, ara Hard es un proscrit sense cap sentit. Hard que munti una empresa de porcs amb purins a Manlleu i que es banyi amb els seus excrements. Bye Bye Hard Bocas antropofag barato cara d'espardenya, bisbe i bull de carn infectada de la teva carn. Has quedat en puta minoria. A la quedada de Barna ja em va posar al lloro de tot Francesc, Marga i Javi. Has cagat el teu final.

Joan Patateta ha dit...

Visca Rudy Ventura i visca Hard Mod!

APOLITIC Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

em sumo a la celebració per la derrota sublim del Hard. Ho veus? La teva enèssima disfressa no et va bé. Ets bon tiu, la comissió de festes ho sap i quan t'han necessitat per fer de Pirata has donat la talla, pel meu gustillo lo del Viriato va ser insuperable però sí, sí, de Pirata vas donar la talla i la pancarta que et van dedicar és la millor mostra.

Ara ja has d'abandonar el Hard, ja no et permet tirar del carisma que pots demostrar.

I de Sayonara Baby?
No dic de Homer Simpson, ja, ja, aquell vespre de birres (ho dic?)

Però mira Hard, de Zorro, també i a lo Manolo Banderas.

de Zorro? Yes, de zorro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

o de Manelic Terra Baixa, home home, al patronat la vas clavar, potser de petit encara però apuntaves maneres.


ets un crack salvable

JAVI Lidón Mingorance del Clot ha dit...

Buenas tardes de sabado sabadete

Me temo que mi amiga Marga se quedó muy corta al afirmar entre vinos y pinchos el calificativo de "insaciable" referido a mi muy estimado Hardmod. Digo estimado para dar constancia en escrito de que admiro su constancia y su segura amistad que tarde o temprano aflorará cuando tercien una cañas de por medio. Ahora estamos en el confín decretado de la ciudad y espero mejor vericueto para la salud de todos. Llegará la hora de mi venida a Premia de Mar o de la venida de Hardmod a Barcelona. Estamos más cercanos en lo mental y emotivo de lo que pueda parecer. HARDMOD nuestra argucia consiste en que nos buscamos unos a otros, nuestra soledad es contumaz y la pugna crece entre aquellos que se anhelan.

Marga quizás exajeró al decir algo quisquilloso pero difiero de ella por un punto: Estoy convencido que Hardmod y un servidor vamos a cundir en el aflore.

Feliz sábado sabadete, máscara, distancia y manos limpias.

Nos vemos en mejores circunstancias.


Javi

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Rudy Ventura estimava la cultura marinera

JAVI Lidón Mingorance del Clot ha dit...

Buenas tardes Espíritu de Esnaola.

Me gusta tu proceder y el estilo acuático que te llevas entre manos ¿Qué tal una regata en la Costa Mediterránea? Podemos terciar con mis amigos bogarderos. En Barna lo pasaron super bien.

¿Hace?

Francesc ha dit...

Compte que no et surti rana el marinerillo.
Estan compunchaos con Hardote Hitler

Astrid Barriada ha dit...

ni una broma per Cruel Hard, com ell no hi ha cap sanguinari a la terra. Broma zero per la hiena moribunda. Ha fet molt mal i ara el tenim tocat i de cara al contenidor gris del rebuig

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Gràcies Astrid, amb gent com tu em sento més acompanyada davant l'assetjament bucal del maligne indomable. Però Bogarde Penya és complice absolut del hard-crims

Francesc ha dit...

cREC QUE EL finiquito ja és definitiu. Hard ha finalitzat la seva singladura. Ho advertia a Barna el gran amic Javi "paciencia que la fruta madura va a caer"

Mat Cluny ha dit...

gran festa de la dignitat recuperada!
Hard derrotat!
Ara que els Bogardes d'avinguin als nous aires!

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

oe oe oe oeeeeeeee!
ni aigua per HARD
mala manera finish!

Hard mod ha dit...

Muhahahahahah... ens agrada que ens adoreu !!!!

En fi ... maneta amb mà neta i no amb VAR. Es el que te ser madridista, ñordista i bucal ... pero Mari Pepi , on vas amb bucal ... volies dir verbal ... dona, que ets lerda es notori, però tampoc cal que ho exageris tant.

Tenim imbècil nou al blog, abans de res ja entra amb allò de que m'han explicat, com és de costum .... Mat cluny ... Muhahahha no home no, que és broma.... mhuahahahahaha Et veiem amb el capirot de cuir negre amb cremallera a la boca i el fuet, cinturó de tatxes i botes altes amb tanga finet negre . Muhahahahahah Al final posarem quota, això ja sembla que estiguem repartint alegries entre sado-massoquistes i gratis, truco immediatament a florentonguez, un expert.

Berri , cara bruta, volem filiació complerta amb número de seguretat social inclòs i carnet del mercadona de servidores de vostè.... ens fa una il.lu , mes que res per que voldríem riure encara una mica més, més fort, més alt , mes ràpid... esperit olímpic.... Muhahahahahahahahahahaha Pallasso!!!!

APOLITIC Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

El hard fracassa i es pensa que no fracassa.
No em faras callar, fins ara anava de rollo colegui, ens coneixem de molt temps:
palmera okiss, sodabeat, viriato, argolla manola, pirates, premianencs.
Ara ja no puc anar de rollo colegui després de que erre que erre i del teu trist paper abandonant la comissió de la festa major per motius que no costava gens ni mica de dir en públic com fem les persones.
El bon rollisme entre tu i jo s'acaba, guardo un cartutx a la cartutxera: El Mirlo Paniagua.

Ja tremoles eh?

Potser si treus el tema pirata apareix el tema mirlo paniagua

si creus que entro en " ARENAS MOVEDIZAS ", tens marge per advertir que no ho canti tot


va, sigues qui ets i deixa el paper de rol hardero

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

que gran ets Berrigan!
Flow maximun!
Arenas movedizas, concepte guapo per descriure el KAOS d'un rival que s'arrossega per les places de Premià

THE SQUARES OFF THE HARDWARE

Ja el tenim al sak!

Hard mod ha dit...

Berrigan ... que fots pena intentant amenaçar, ordenar, condicionar, disposar, extorsionar, espantar, coaccionar i només econsegueixes lladrar BUP. BUP, MILÚ...
Berrigan, alt i clar, tu em menjaràs el rave sucat amb allioli i amb bonrotllisme de missa de set, imbècil. Tu no pots anar ni de rotllo ( amb T, com GamperT) de paper de cel.lulosa, d'aquell que em passo pel cul. I més que res per que et manca equissència, domini, consentiment, potestat o autoritat per fer-ho, no tens res, Idiota!!!
Hiperventiles xaval. Necessites creure que ets algú com la Mari Pepi, el mirilla, en mingarrancia i altres poca-pena que vagueu com espectres eteris pel blog, per que la vostra trista vida no té ni per una partida de dominó a la taberna amb una misèrrima canya de cervesa calenta, fots pena , tio.
Realment Tremolem , tremolem del fart immens de riure que ens fotem a casa amb en Hard comentant el teu estat precari.
No volem de fet que callis, es més ,... et demanem que cantis ... la traviata concretament, puoi cantare qualsiasi canzone napoletana, anque una tarantella, totale, sembrerà un incidente, verbosità attraverso incluso, capisci?.

Berrigan , de veritat .... menja-n's la trontxa, menja-te-les totes. Alienat. Okis cadernera , piu piu , brevetto di corso. Muhahahahahahah

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Què!!!!!!!!!!Comorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr????
però com pots dir això després del tema MIRLO PANIAGUA?????????????
palmera okiss,
sodabeat,
viriato,
argolla manola,
pirates,
premianencs.
I em veig obligat a treure el tema mirlo paniagua

Què estas fent Hard?

I totes les festes què?

I quan vas a pas guapo per la plaça?

I quan et veig amb la gent del Palenco?

És incomprensible que sent com ets facis aquest rol aquí

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Ensumo guerra. Jo tinc fragates i zodiac.
Si voleu, envieu mail a marineriabogardiana@medes.cat

Per la causa noble bogardiana, mar obert

marga bosch i el seu verb ha dit...

Ara organtizeu guerres?
Ho mereix la gent?
La bona gent?
No en teniu prou amb plantamentes?
No en teniu prou amb retrets?
Jo he conegut bogarders bons i sincers.
Javi, Francesc, Mat i les meves amigues del Cafè de la Muralla de Mataró.
Si no fos pel confinament hauriem fet una gran festa.
La preparem a la tornada.
Penseu que ara ja tenim el control de la Penya i que aquest blog només és un diposti de les escorrialles del fanatisme.
No vull guerres, ni vaixells de broma, no vull res del que voleu.
Hem salvar la penya, som gent de Barcelona, de Mataró, de Vilassar i de Premià, i les que són gent de poble són gent desinfectada de la brutor dels seus poblots bruts i insalubles.

ara més que mai, tot arreglat i aviat la champions al cafè de la muralla de Mataró.

Ja podeu fer guerres, insults, hardades de boca bruta, res de res pot amb el nou bogarderisme.


VISCA EL BOGARDERISME DE VERITAT !

Hem obert un nou bogarderisme fidel als que van fundar la penya abans de deixar-se portar per histèrics i maleducats.

Hem avançat molt i entre Mataró i la quedada a Barcelona del Javi, el suport del premianenc Javi i del seu amic ara amic meu Mat, estem recuperant el vincle.

Hard mod ha dit...

Ha nascut el bogardisme absolutista i es que la plantada de Marga ha decidit que ella es el bogardisme ... muhahahahahah . Marga , fas pudor.

Fastigós de merda ....veus com no tens res ?? pallasso? Bup, bup , bup !!! muhahahahahahah si mira que n'ets de retarded i de wanker. hahahahahahaha

Ted Berrigan Fastic Bonada ha dit...

Comorrr? Comorr BIS

si segueixes aixi la palmera perilla un munt

perilla un tou per lo que ja saps


xandall blau adidas, percing, rossa... ja m'entens

ii el concert de Green Day ja queda lluny

Albatros a la virulé

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Potser em poso en llocs que no m'incumbeixen però he llegit " albatros " i afecta al fet mari. Em necessiteu? Senyor Hard'smod, si requereix l'arsenal mariner jo puc aportar disciplina. Veig rancunia i un cert filibusterisme de part de la senyora Boscc i del senyor Bonada. Em pregunto si saben exercir la natació i la pesca.

Joan Patateta també Williams. Ocata canibal. ha dit...

Bogarde sempre i Bogarders falsos mai. Aquest clan de la Margarita canta com una almeja borda.

Hard mod ha dit...

Gracies Sr Esperit d'Esnaola per l'oferiment, comptem amb la seva experiència i sabem bogar bogardisticament, altres intenten ciar i desarbrar la penya, aquí estem a coberta i a peu de timó, des del castellet de popa vigilant el mirall i a sobrevent alhora, el filibuisterisme de tercera columna no passa de xusma menja-pipes, buida-sentines amb un mal to i baix perfil que atufa a peix podrit.
Uns bravucons de sòrdida taverna que espateguen a coberta quan cauen de la cofa i que passsem sovint per la quilla, d'aquí el seu bateig de quillacus, la amura de babor és nostra i les cornamusses son survillades acuradament, en cap cap cap que un cap pugui ser llargat, ni cap drap desventat, agafem empopada cap el GamperT i ja ningú ens pot rolar, tenim el rumb fix, per que sabem el que volem, i puntu.

Francesc ha dit...

Us feu la rosca pilota entre vosaltres, el mariner boig i el Hard catxalot fumeta

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

No puc respondre en nom del senyor De Hard Mod.

Jo ben segur que si que puc respondre en nom meu i la meva resposta a la insinuació malèvola de que soc un mariner boig es contesta en forma de bombardeig des de la fragata.

Et dius Francesc, pot semblar una pista poc documentada però jo tinc orelles, nassos i cervell i els meus organs sensitius estan connectats amb el món i et puc localitzar amb facilitat helvètica.

Francesc ha dit...

Esperit dels collons, crec que ets un submarí del hardot dels pebrots.
Marga em va posar al corrent de tot el que es llesca al forn de la falsa penya.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

No em subleva res que em parlis de collons, soc militar naval i com el rei Neptú en tinc prou amb les tres forques del meu trident.
Si he entrat en el vostre diàleg ha estat a causa d'haver detectat la paraula ALBATROS.
Jo no em moc per testicles, soc home peix i dona sirena.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

jo de molt petit estimava bucaneros i pirates per partida doble.
El meu pare Z.Esnaol era fogoner del Sebastián Elcano.
El meu avi era pescador de l'Escala i cantava havaneres.
El meu besavi era violinista i va ser un dels que tocaren el requiem final dalt del Titànic. Era oficial mariner i violinista català amb contracte a l'orquestra de Plymouth.

Per tot aixo soc l'esperit del meu besavi, soc Esnaola que en català podria ser ES-NA-ONA.

D'acord?

Ho has entès, senyor Francesc?

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Si algú vol saber coses de la marineria mundial de tots els temps, només m'ho ha de preguntar. Visc per aquestes coses. Visc per fer del món un gran aquari.

Esclop "Sklop" Romesco / Bordils ha dit...

Una pregunta per Esperit d'Esnaola:

Les embarcacions denominades Golondrines que hi ha el port de Barcelona, poden ser reutilitzades per patrullar per llocs perillosos com ara el Golf Pèrsic ?


Moltes gràcies per l'atenció.


Sklop

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Amic Romesco, m'enxampes mastegant tabac australià davant del moll 1 de la Meda Gran.
Tinc la Tablet Sumergible 3.4K encesa i et responc sense dubtar ni un sol instant.
Les Golondrines sempre han estat vaixells de guerra dissimulats per usos turístics i no et puc dir tot el que voldria sobre les seves qualitats bèliques doncs petaria el codi Alpha. El golf Pérsic per una golondrina és una bassa d'oli, són màquines molt àgils en les seves missions de risc. El meu cosí Narcís Esnaola d'Orri va participar en unes maniobres a la platja minada del la franja de Gaza. Queda clar?

Alguna pregunta més? Potser el senyor Bogarde, o el senyor Hard Mod, o el senyor Patateta.

Vostès diran.

Hard mod ha dit...

Anònim Francesc ha dit...
Us feu la rosca pilota entre vosaltres, el mariner boig i el Hard catxalot fumeta

Bocamoll, tu si que et fumes els pèls de l'aixella, només cal tirar enrere uns posts per veure l'arrossegat, llefiscós i bavós que ets ensabonant a la pandilla basurilla ... i encara més en una maniobra concertada a tal efecte, no ens estranyaria ni el més mínim que ho conxorxessiu pel whatsapp que teniu ... i que naturalment necessiteu, atesa la manca de recursos personals. En fi ... ets tan miserable i impostor com la resta, felicitats, merda seca, hi encaixes. Esta clar que tu ets de la OJE autèntica, no falsos com la resta ....Muhahahahahahaha En mirilla et fa la foto pel carnet, el oficial i autèntic el de la PEÑA Bogarde ( autentica) com els de la Falange... Muahahahahhaha. Ja teniu la cabra per treure-la a passejar? Muahahahahahaha ja em veiga la maripepi a tal efecte. Meeeeeeec Meeeeec

Per altra banda assistim a un accés magistral al món de la mar, continuï Sr Esnaola ...

Maremar, feu-vos present
A l'altar del meu paisatge,
Maremar, que els antics déus
Avui són molt lluny de casa.
Un tro per la recança
Un port per la ferida
I per l'amor, la cala.

Aqui teniu la contra els de la OJE: ( en castellà es clar per que Mingarrancia s'entusiasmi. )

La mirada clara, lejos,
y la frente levantada,
voy por rutas imperiales
caminando hacia Dios.
Quiero levantar mi Patria,
un inmenso afán me empuja,
poesía que promete
exigencia de mi honor.

Mirilla basurilla, acaba d'empalmar. Muhahahahahaha

Francesc ha dit...

calla porc dolent, tros de frankfurt amb mostassa de cuc

mat cluny ha dit...

No et cremis Francesc, el gripau ens enveja per la quedada de Barcelona i vomita bilis

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Em torno a ficar dins d'un oceà intransitable per dir que tinc tot l'arsenal naval preparat per ajudar a qualsevol bogardista que se senti amenaçat per falsos bogardistes com els que ensumo quan guipo amb el sextant els comentaris més terrestres dels antibogardistes que fan coses d'esquenes al bogardisme més bogardista

Marc Gali amb ajuda eduardiana ha dit...

amb el suport del meu mentor Eduard antiartista, des de Reus ofereixo el poema del divendres.

TRONC

Vida estroncada
melindro com tronc
sucant de valent
d'amor i de gol
el pito es tronc
pero el cor no vol
si del nas surt moc
del xut la falta vol
pregon fill de penal
per tronc errat surt
un fill de lleu gol
de penal estroncat
com un tret del gat.



Bon cap de setmana

Hard mod ha dit...

Francesc ha dit...
calla porc dolent, tros de frankfurt amb mostassa de cuc

Aquest comentari es francament infantil, de baix recurs lingüistic i més propi del grup de catequesi del club súper 3 que de la Bogarde ... A veure merdós, Pakito xocolatero .... si no en saps, almenys procura no fer el ridícul, que sembles de Cal Mari Pepi tros de lluç.... Mira noi, sabem que sou mentalment restringits, Oratoriament estèrils, lingüisticament mediocres, d'ànima miserable i de conceptes errants.
Aqui et deixem un recurs que et cal :

-https://premiademar.cat/biblioteca . esperem que et provi.

De Reus acceptaríem també a més de poemes, vermuts i avellanes. Gràcies.

Francesc ha dit...

Pregunta final a Hard. Tens previst de finiquitar el teu tragala de borinot pica panxes maleducat? Si ets home em contestes, mala gaita et foti clatellot. Cara de Baxter amb grans de foca febril.

Hard mod ha dit...

Paquitu, veiem que ets dels neardentals que encara apel.len a la hombria de la resta amb el pretext mes grotesc que se'ns pugui acudir ... T'escau, redundes altre cop en el que ja venim exposant, ets un talòs integral i integrat, un menja-pipes i recita parodies amb rima en infinitius ... esperpèntic i desintegrador.
Per altra banda intentes impressionar amb l'ús de paraules poc freqüents per donar-te importància intel.lectual, però sincerament, ho fas amb el cul i el teu personatge esdevé encara més patètic si pot, veiem doncs que no has passat per la biblioteca ...
Aquí les preguntes finals les fem nosaltres, i no t'esveris ... que et veiem atribolat, no sigui que acabis a la farmàcia com d'altres que ja sabem qui son.
Au don paco ... aquí estàs finiquitat , aclatellat i arremangat com una bagassa amb el gibrell. Au passa cap al pati , que tens feina.
Ah si ,,, i compte amb els clatellots que a vegades ni saps d'on et cauen, i tens mes números dels que hi ha al bombo.

Francesc ha dit...

No ets home, ets morro de fava amb botox de mercadillo

Astrid Barriada ha dit...

Francesc, no et cremis amb aquest virus Hard Moc de mocs, ell sol ofega la ronya en un pou de tos, baba i caca

Francesc ha dit...

Astrid escriu de puta mare

Joan Patateta ha dit...

Els amants de la cutrada vetbal fan amor entre ells.

Cesc Gorgui Fortuny ha dit...

Molta artilleria de pivot sense bola Francesc, ets nou? Entres a fer virolla? Jo demanaria temps mort. Ara a callar!

Francesc ha dit...

Gorgorito a mi no em coneixes i jo dic el que penso de Corona Hard 16

Astrid Barriada ha dit...

16? No era 19?

JAVI Lidón Mingorance del Clot ha dit...

Buenas tardes.
Plas plas plas plas plas

mis aplausos por la profunda empatía que veo en los comentarios de quienes parecen enemistarse pero que por arte del ying y del yang se complementan tal contrarios complementarios, como huevo y gallina, para terciar en la amistad que no es más que la suma de lo aparentemente díscolo.

Aprecio la dedicación de don Esnaola, lo requiero en una nueva ocasión.

Lo hablamos en la Sopena, los ataques y contraataques tejen una conjuetura de afanes que se mezclan en un todo lacustre pero a la vez fluctuante como río en tramo de meandros.

Me siento como un ser féliz. Lo intenté en otros blogs, algunos de literatura, otros de biología, de arquitectura y de viajes, pero no había manera, pero aquí, sin duda más que manera lo que hay es SOBREMANERA.


Me caeis de postín. Pasada la menuria de la pandemia, nos unimos todos los bandos aparentes para terciar a lo grande.

Sois, todos, maravillosos.


Javi

Artiach La Llagosta ha dit...

ser antibogarde es ser antifcbarcelona

Francesc ha dit...

Javi,

vas más que cargado de razón con tu exposición el asunto que nos incumbe. Me corresponde reconocer que a menudo caigo en las trampas de Hard'M. Lo que cuentas sobre la amistad es más razonable y desgasta mucho menos.
Entiendo tus palabras tal como lo comentamos en Barna Y como me hizo ver el propio Mat Cluny. Tal vez Marga era menos condescendiente pero su caso es comprensible debido a la infinidad de insultos que ha recibido y que ahora no traeré a colación.

Un saludo a los bogarderos
Una abraçada a tots amics bogards!

Artiach La Llagosta ha dit...

un que canvia del catala al español per escriure, francesc la cagues

MADRIDISTA BANZAI ACOJONANTE ha dit...

BARCELONITA COMO MARQUEZ. CAIDA EN PICADO.

HALA MADRID Y VIVA ROSSI

BANZAI RISA

Miriila Observer ha dit...

ara si ke es nota
Derroting Hardware
Not argunenty
The Final Cut

Okiss banana
Okiss palmera
Okiss tax pirates

Harware vas de pasta gansa?

A Psycho Anxova mamando artesana IPA erre ke erre

the people ara Damm i Hardware pasta gansa money 25 artesanas

Sergi ho pilla

25 artesanas a 4 euros unitat...

millonario como Rey Borbon

okiss hardware Pujol

Pau Radar ha dit...

confirmat lo del PsychovAnxova que Hard priva birra de la mes cara i repeteix konsumicio. Pasta gansa. La pasta li surt de les orelles.

ES EL NUEVO RICO EN TIEMPOS DE CRISIS

algo no kuadra

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Veig amenaça de la infanteria ultra Radar & Mirilla.
Jo disposo de la millor marineria per fer front al fascio.
Ja sabeu: Les Medes.

Observatori No Frontier MIRILLA ha dit...

Fascio seras tu merda marinera

sicari del teu ultra, Hardware

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Us heu adonat dels rius de tinta digital que fa correr aquest descerebrat Hard? Tot es podria aturar amb un sol gest de qui sigui webmaster i esborrar per sempre de la capa terrestre a una vibora vinguda aqui per sembrar mala herba i menystenir el web fent que tot giri entorn de les seves miseries. Si fem una ullada no veurem ni futbol, ni esport ni vida. Hard es dedica a jugar amb nosaltres a una ruleta russa macabra i a fer patir la gent i hem caigut en el seu parany.

Per favor webmaster, esborra per sempre aquest perturbador de les coses. Aixo de Bogarde no pot ser seu i ho ha aconseguit sense fer altra cosa que convertint un espai de comentaris en un martiri perpetu des de mesos i anys.


PER FAVOR PROU!

Francesc ha dit...

Ja no es pot dir més clar i català, Maria Josep!

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Senyor de l'observatori de la "Mirilla", benvolgut enemic terrestre:
Jo no he insultat pas, als enemics els tracto amb llenguatge militar i no necessito caure baix com vostè. Vos necessiteu mars, oceans i piscines.

Ted Berrigan Fastic Bonada ha dit...

Hard salva el sector dels baretos amb abus de priva cara, el que diuen per aqui del consum de birra de la mes exclusiva a Pirates.

el dolent de tot es el lamentable aspecte que fa amb tanta beguda cara.

Pots abandonarcel nou rol rollete palmera.

I poca mascareta gastes.

Viriato sin barba?

Pau Radar ha dit...

Pillat en el mercadillo del dijous

hardware de compras amb les chonis dissimulant la seva pija vidorra

et tenim kalat

el dia del Napols ens veiem

Francesc ha dit...

Hardware te un problema i es diu 3%. Ricachon amassa fortunes. Birra de luxe cada dia que canta a mil leguas

Marc Galí amb l'Eduard que ens saluda des de la pantalla skypenca ha dit...

Bon divendres,

amb l'empenta de l'Eduard, mestre antiartista de Reus, com jo i el bar Teïna.

Heus aquí el poema dels divendres.


CALDA

Calda
escalfa
calor
graus
gols
no pas
només
gel
dutxa i
sobretot:
El vestidor!



Passeu un bon cap de setmana.


Marc

Josep ha dit...

BELLA NAPOLI

Senyors, De Laurentis té una mica de raó: la tornada s'ha de jugar a un terreny segur (que no és el mateix que neutral).

On es pot disputar el matx sense patir per les infeccions? Jo, humilment, proposo fer com la NBA i tancar tots els equips de la Xampinyons Lic a un parc d'atraccions. Què us sembla Port Aventura? O, tal vegada, Catalunya en Miniatura?

MADRIDISTA BANZAI ACOJONANTE ha dit...

CHUSEP DE MIS AMORES, ERES CARO DE VER PERO CUANDO TE VEO ME OLVIDO DE HARDITO. CHUSEP QUIERO QUE SEPAS QUE HARDI-TO LINDO TIENE UN PROBLEMA Y ES TU MERA EXISTENCIA, CUANDO TE VEO SIENTO UN ODIO ENORME HACIA TU PERSONA QUE SUPERA LO QUE SIENTO POR HARDI-TO.

BANZAI MEROÑO

Rebrot Mataronina ha dit...

Veus Josep? El Banzai et posa al nivell del hardot. Crec que has de fugir dels dos i ser au de vol lliure. Consell de bona amiga.

esclop Sklop Romesco De Bordils ha dit...

Menys Banzai i molt més Rudy Ventura a tope

Ted Berrigan Fastic Bonada ha dit...

Pregunta innocent.

Fins a quin punt estem disposats per aguantar que tot el bogarderisme pivoti damunt el cervell carcomatitzat del pijeras Hard, el malgastador de pasta amb litres de cervesa artesana? Un cateto que juga amb la seva identitat i que no necessita mascara Covid19 amb la mascara de tipo duro que porta per fer oblidar que tot el Maresme lliure i tropical gaudia del seu afable compromis amb les festes. Era molt respectat i ara ni un bri en queda mirant el paperot de fera pantera desbocada que ocios de mi estic repassant per la xarxa de comentaris bogarderistes i que estic imprimint per estampar a la cara el dia del Nspols.



Hostia, para la gaita Hard, he repassat comentaris teus des de 2 temporades cap aqui i ni un sol okiss, cap palmera i res del teu pas per Meca Billards ni per trobada a la Cova. El mes bestial em ve ara de ls trobada de la colla promocio de cules de Wembley al Sycho Pirata, el Pol el Piki la Meli el Ferran... tots flipats.


Cuida't i cura't que lo teu no s'arregla despilfarrant en birra artesana ni fent el fanfarron nuevo rico.

Com diu un vell amic que compartim, la calma es pot portar millor quan la festa s'aprofita.

L'amic es el Pirino Oliver que la basca del Masnou ja sap de que parlem, per aixo la magia bogarderista ha fet que penya okiss de Premia i Masnou tinguem lligam bogarderista per paios ben parits com els Joans Farregarde i Patateta.


Si vols ho arreglem en un sol plis plas.

Pau Radar ha dit...

Repassing Dictionary
El lenguaje de los Hards Jards.
Dicese.
Escletxa gripau xarona betall la pirla no garla i la soca no fa arrel, la veritat es Psycho Anxova birra artesana.


Mazurca hardiana pillada

Observatori No Frontier MIRILLA ha dit...

mono total de marcar al hard from the pantalla TV 100% dissabte macarrero in the bar la liem Al bareto

Astrid Barriada ha dit...

finish hard

marga bosch i el seu verb ha dit...

No aguanto més. Estic en condicions de trobar una solució i triaré entre aquestes dues per fer un pensament a partir de setembre i em prenc unes setmanes per pensar-hi.


Solució 1: Marxo del blog Bogarde i converteixo el grup de correu de la bona gent en una web ben feta i amb normes clares de l'humor a seguir.


Solució 2: Em quedo al blog Bogarde i exigeixo que s'expulsi HARD per sempre i llavors jo proposo que els dos grups que ens reclamen de bogarderisme fem una web nova que ens uneixi fixant com ha de ser el limit de l'humor.


Per setembre decideixo una via o una altra via.

Mat Cluny ha dit...

Bussibosch solutions a granel. Voto solució 2 i arreglat problema.

Francesc ha dit...

Jo voto la 2

Javi Lidon Mingorance ha dit...

Buenos dias

la solución 2 me parece la más cabal.

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Aclaparador per la 2. Una vegada mes HEM GUANYAT

marga bosch i el seu verb ha dit...

Maria Josep apuntada per la kolla bogarderista iniciada al Clot. Unim Mataró, gent de Barna i de Premià no influenciada per el que tots sabem

Valen?

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Moltissimes gracies, bonica!

Francesc ha dit...

mireu com de senzill ser colla bogarderista i animada, creix la penya nova renascuda al Clot. Lliures del mal home que vol mala maror

marga bosch i el seu verb ha dit...

Quin goig quin goig!
Ja som més bogarderistes bona gent:
Mat
Javi
Francesc
Maria Josep
i també jo mateixa.
El que alguns no sabeu és que darrere de cada un de nosaltres n'hi ha un munt, jo tinc les amigues del Cafè de la Muralla de Mataró.

Dissabte veurem partit juntes!

Marc Gali amb ajuda eduardiana ha dit...

amb el suport amical del meu mestre Eduard Antiartista us dic el poema del divendres i el dedico al president Bartomeu.


President
no et volen
i ells ho perden
que jo et vull
per respecte
per presidir el club
quan tot ens carda.
President meu.
Bartomeu, jo soc fidel
al teu bon mar i lluna.
Sigues fort
la bombolla punxa
i ets bonhomia
latent
et renovo
et defenso.
El teu sacrifici
admiro.

Bon agost tingueu Penya!

marga bosch i el seu verb ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
marga bosch i el seu verb ha dit...

MARC ets molt valent i defenses un president que tothom de manera fàcil critica.
Només per la teva valentia ja et demano que siguis bogarderista dels que estem fent la nova GRAN PENYA

MADRIDISTA BANZAI ACOJONANTE ha dit...

MENUDO ROBO LO DE GUARDIOLI-TA BECERRO DE ORO ENCHUFADO EN LA JODIDA UEFA. ESTA CHAMPIONS NO VALE PUES HUELE ADULTERADA SIN GENTE EN LOS ESTADIOS.

BANZAI ANTI CORRUPCION UEFA Y FIFA

La Junta de la Penya ha dit...

Banzai, vius en el planeta dels simis.

Senyora Bosch, faci el que vulgui i tingui ben clar que la Penya Bogarde no es correspon al projecte que vos esteu planificant.

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Es pot ser culé, riure i aplaudir.

No es pot ser culé, insultar i agredir.

La millor manera de que Hard i els seus acolits entenguin el que está naixent amb la nova Penya de la bona gent bo gar de ris ta.

penyabogarde ha dit...

La Penya Bogarde és la Penya Bogarde.
Els seus membres són bogardistes.
No pas "bogarderistes".

Què preteneu, Rierol, Marga, Mat, Francesc i altres males herbes?

ex president Penya ha dit...

Una colla es conxorxa per fer una penya impostora i es fa seva la denominacio d'origen PENYA BOGARDE. El cas ja ocupa un expedient com a delicte d'apropiacio indeguda.

Mat Cluny ha dit...

Ja no podeu fer res amb l'impetu de la bona gent, els plans de la trobada wuedada al Clot van de vent en popa