PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 9 de març del 2020

TORNAREM !

El bogardisme està confinat 
però no es rendeix....





TORNAREM!






Ens congratulem d'anunciar una reactivació del sector de l'hostaleria de base. Un gremi que viu l'ebullició de l'empoderament dels cambrers i la seva adscripció al podi del treball cooperatiu i insurrrecte. Procedim:




i ara us oferim el gran moment del cap de setmana: El cambrer John Cleese atipa el Madridista Banzai coincidint amb la derrota blanca a mans del gran Betis de Tello, Bartra i Aleñà:
Dit això, oferim les imatges més esperades: La capçalera de la mani feminista del 8-M és prou clara. Totes elles són Jennifer Hermoso.
I el nostre camp, tot sencer és un clam. Breathwaite es consolida i surt de l'estadi dalt d'un cotxe descapotable en olor de multituds. Un treballat resultat davant de la Real Sociedad (1-0) ens eleva dalt de la taula classificatòria.
Oferim més detalls: Breathwaite presideix el consell executiu de la Generalitat.
Breathwaite dalt de la mesa de l'hemicicle del Parlament de Catalunya, assumeix la presidència de la cambra substituïnt el dubitatiu Torrent.
Breathwaite es retrata al costat de KRLS davant de la Casa de la República de Waterloo.
Breathwaite visita l'Anna Gabriel a l'exili.
Breathwaite es penja davant de Can Sanpere per evitar el desallotjament.
Breathwaite ja és rector de Premià de Mar i ho demostra davant de l'esglèsia de la nostra vila.
I per acabar-ho d'adobar. el RCD ESPAÑOL s'arrossega cap a segona. Imatge potent. El club és expulsat de Cornellà-El Prat i es trasllada al camp de Valdebebas, espai d'entrenament del Real Madrit.
Tanquem crònica amb les imatges del soci Jordi Rovelló, president de les seccions esportives del Barça, celebrant sengles triomfs en copa a càrrec del Barça de Football de Saló i del Barça de Football manual hanbol·lià.


204 comentaris:

«El més antic   ‹Més antic   201 – 204 de 204
Marta Coma ha dit...

Bon dia bona gent

Gemma ha dit...

Bon dia bon dia

astrid barriada ha dit...

booooooooooooooooo dia

Joan Estruch ha dit...

Pistonut

«El més antic ‹Més antic   201 – 204 de 204   Més nou› El més recent»