PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


diumenge, 24 de novembre del 2019

XAMPIONS AL SAC I EL GRAN RECAPTE LLIGUER



L'HOME DE LA BARRETINA ÉS EL SOCI PAU PLANA I ENS OFEREIX LA PRIMERA EQUIPACIÓ DEL FC BARCELONA MOLFORT'S DE BARCELONA. A CONTINUACIÓ US PRESENTEM LA SEGONA EQUIPACIÓ I US OFERIM LA XAMPIONS 2019-2020.


Efectivament, el nostre equip ja ha guanyat la Xampions 2019-2020. Hem escombrat la potència borussiana de Dormund i ho hem fet molt bé amb gols de Messi, Suárez Dental i Monsieur Grismà. Però anem a pams: 


Primer pam. Aquest home de la fotografia és en Vallverd. L'entrenador. El nostre entrenador.


Segon pam. Aquesta andròmina de la fotografia és una pissarra.
 
Tercer pam. Aquests instruments són un guix i un esborrador.



Quart pam. L'entrenador Vallverd ha accionat el guix i l'esborrador i ha dissenyat damunt de la pissarra tot allò que necessiten els jugadors per oferir un triomf, un espectacle i un lideratge incontestable.






 ... i puntu! 






El gran recapte ja està lligat i al sac. Anem al Llac Ness i n'etzibem un 1-2 a domicili amb estil, estalvi premeditació geniolitzada. Coses del dia. El Gran Recapte. Mireu els nostres millors futbolistes, quin goig que fan !!!
Recapte i capteniment!
Detalls del dia. El FC Tennis Barcelona juga de pebrots. Mireu el nostre entrenador Vallverd dalt de la cadira elevada, donant instruccions als seus jugadors, brutal !!!
Piqué en sap. El món de la raqueta és el seu món. Mireu-lo. Ara juga amb indumentària tennista clàssica. Fotos en blanc i negre, rotllo Wimbledon. Fred Perry, punt, set i partit !!!
La Copa Davis passa a denominar-se Copa Davids. Mireu en Piqué i el gran exjugador Davids. L'home de les ulleres. Entre Davids i Piqué, un altre home d'ulleres grosses: Miles Davis. Un altre Davis. Tot va bé.
Acabem la crònica amb els nostres amics socialistes. Mireu-los, ara s'han fet bilingües i ataquen la sagrada immersió lingüística. Eva Granados, Iceta i José Zaragoza vestits de la Roja, ens mostren les seves respectives dues llengues.

75 comentaris:

observatori mirilla no frontiers ha dit...

aaaaaaaaa
picats
hardware mana
politikiki
retrato zoom
bbbbbbbbbbbbbbbbbb

Joan Estruch ha dit...

Ho llegeixo i no puc dir més que el que representa l'adjectiu Pistonut.
Seguiu donant la volta a l'avorrit món del futbol i cada setmana oferiu més del bo i millor que us passa pel cap. Us admiro.

fakir Vallvidrera Vampir de moda ha dit...

1-2 és fer 2 gols en camp contrari i que només et facin un gol els locals.
És màgic i em fa pensar en els meus moments de caminar damunt dels vidres.
1-2 és també un exercici de suar cansalada sang sang i més sang

ted berrigan fastic bonada ha dit...

Ja hi torneu amb la barreja?

joan patateta williams ha dit...

la barreja no molesta, imbecil, no molesta mai

ted berrigan fastic bonada ha dit...

no es mala llet barrejar futbol, politica i una causa humanitaria com gran recapte? A veure si encara haig de suplicar una cosa tan manyosa i petribona

Fernando Atienza ha dit...

Me suena todo a peli muy vista. Os sobra ozono en las venas. Un año sin entrar por aqui y fijo el cromo repe.

penyabogarde ha dit...

Gent bogardista:

"al tanto que va de canto", aquest blog està rebent visites ultres a diari de manera coordinada i persistent. Cal resistir i no les esborrarem. Va bé que es vegi clarament la coordinació unionista i madridista que anima la nostra pantalla. Algunes signatures s'emboliquen de tecnicismes moderns per amagar la mala llet característica dels germens de l'horror i la penúria que emet el nou feixisme, sigui en versió hipster pseudo-artista o directament en forma de lletraferits de pa sucat amb oli adobat amb caspa. Seguim bogarditzant amb esperit geniol i puntu!


Bogardisme és vida!

TBFB ted berrigan fastic bonada ha dit...

Si el compte oficial de penya bogarde avala el pressing contra els que no pensem igual i ens tracta de fatxes, el que penso fer a partir d'avui es redoblar la tralla contra la merda que surt de la vostra gracieta, pensava marxar pero em quedo i nomes us queda esborrar les meves idees. Ajudar volia i el que necessita ajuda es la llibertat de dir el que un pensa i ara ja podeu dir al vostre bulldog hard que surti a mossegar.

astrid barriada ha dit...

Potser Bulldog pot semblar excesiu pero si repassem histotial nasclista, groller i fanatic, jo nes encara a Hard li posaria Cabra Boja

astrid barriada ha dit...

i em queixo tambe que oficial web Bogarde encobreixi aquest animal

Artiach de La Llagosta ha dit...

jo dic que dembele esborrara el Borussia

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Artiach podries vigilar els verbs que utilitzes? Resulta que tractes Borussia com si provoquessis un extermini i has perdut el senderi, nen amb nom de galeta, es va per aqui i es fa mal cami i ja hi tornem amb la baralla inutil

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Els FATXES amenacen Bogarde.
Jo tinc galera, corbeta, fragata i zodiac.
Els norays del meu port lliguen curt l'armada medenca.
Puc automatitzar la formació i iniciem cabotatge.
Destinació: LA LLIBERTAT DEL NOSTRE POBLE I LA LLIGA BLAUGRANA.

Maria Josep Rierol Altamirada (Vilassar de Dalt, tocant a Cabrils) ha dit...

Esperit: Suposo que és una broma més de les tantes que deixeu anar i que confonen la realitat amb la ficció? Suposo que darrere del que dius no hi ha intenció de que la gent es faci sang per una tonteria futbolera? Necessiteu que us repeteixi el que vaig viure en primera persona a Can Rafart, el parc de Vilassar de Dalt? De quan per una llaç groc i un anti llaç groc els nens que jugaven van passar de la broma a la perplexitat i el plor de veure baralles? A mi em va marcar i per això insisteixo sempre en fer de la broma una broma i de la realitat una realitat. Per si les mosques.

NNico Nub(diu hola) Diesel Diesel A T E N C I Ó ha dit...

Morgen,

Sento molt endins del torax la demanda cerebral de que cal tancar envelop i fer lliscar paquet per ranura justa i encaixada en cilindre de ferro groc. Sento la sintonia del meu cor que batega i em demana fer l'alçaprem mental que suposa haver de lliurar un projecte de summa importància i que teniu el sum privilegi de rebre en primera i supina instànica. És cosa de pocs dies. No vull que sigui associat amb el Nadal, doncs el Nadal com el metro de Badal és una errada humana parangonable al fet de riure. També us vull informar de que ahir vaig prendre una decisió que canviarà radicalment la meva vida: He contractat una masovera. Una masovera, no pas del pas un masover. La meva rulota està falcada i he afegit un tendal rigit de plàstic opac blau. És una mica rar d'aspecte, però a mi em fa la sensació de viure en una masia i ja sabeu que la masoveria serveix per reforçar el manteniment diari del mas o de la masia. El meu patrimoni està dispers per la geografia catalana però la meva base d'operacions florestina consta de cotxe alemany(Opel Zafira), rulota alemanya (Weinsberg), avancer i complements alemanys (Knaus Sport) a banda de dir-vos que tinc un poster de Beckenbauer plastificat al menjador rulotaire i un prestatge de llibres alemanys de Goethe, Hegel i el novel·lista Günter Grass.
Així que preparo el paquet i em calço les meves sabatilles esportives alemanyes (Puma, sí, les Puma Boris Becker OG)per anar en direcció al cilindre. Perdó, corregeixo per dir que no hi vaig ara, hi aniré quan pugui, doncs ara estic veient un documental de la tele alemanya que us recomano molt i que trobareu en aquesta direcció enllaçada:

https://es.blastingnews.com/sociedad/2019/08/alemania-estrena-un-documental-sobre-dona-letizia-profesion-reina-002968829.html


És un documental sobre la reina Leticia vist amb ulls teutons, alemanys i prussians.


Danke
Öbs
Neubaten
Holz

La Junta de la Penya Bogarde ha dit...

Gràcies, amable Nico. No tenim prou paraules per agraïr les teves atencions.

Joan Patateta també Williams ha dit...

El documental alemany és exquisit

Hard mod ha dit...

Es encomiable veure com alguns es senten al·ludits i encara mes enllà pretenen opinar sese haver estat ells.. o elles of course. Deu ser l'alimentació.

Per la resta es un un gran recapte , ben recollit i relatat. Felicitats!!!
Seguirem atents a les impagables cròniques de la bogarde, moltfortes imparables i sobretot que ens mantenen fidels al que volem, per que en i ho sabem.
Inempatables. Fora les mans de florentonguez de la penya bogardista.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Bulldog-Hard, com t'ho fas per parlar d'alimentació quan estas sobrealimentat d'odi, rancunia i animalada sense sentit? Qui et creus que ets? De què vas? Bulldog!

Astrid Barriada ha dit...

per què cada vegada que es respira pau encara que surtin gent que vol fer guerra de vaixells, també surt Hard a fer blasme? No sé com expressar el que sento però no és massa astut el fet de saltar muralles sense saber que poden haver dracs i cocodrils amb ganes de fer mal. Sempre igual sense solució i porto poc temps i estic tipa.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Seriosament sense entrar en matisos superficials.
Jo dic que utilitzar una causa com la del gran recapte destinada a gent necessitada per fer bromes de les vostres em sembla una patinada imperdonable.
Aneu al psiquiatra bogardes o potser són les males maneres de Hard que ja s'han fet de la vosaltres bogardes en general, més aviat serà aixo el que passa.
És increïble de veure que es pugui fer aquesta broma inhumana. Poblot brut gent bruta i sentiments bruts com una deixalleria bruta o com corral de porcs.
Galdosa no en puc estar de tanta ofensa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rosaura Martínez ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ha dit...

ui quina pell més fina Marga!
Jo soc neta però tinc més sentit de l'humor que tu
*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

;;;;;;;;;
tititititititititit
vosotros prefereis gobierno de derechas
que un gobierno de izquierdas
zzzzzzzzzzz
pefffffffff
barbacoa de luxe
pillats
pillats
hardware incomparecencia in the bar
zas
zas
spolier: Has vist la de Amebabar?
te lo kuento?
republica tricolor
no corona
no tribalismo
universal


pefffff mandanga!

marga bosch i el seu verb ha dit...

Rosaura, maca, no siguis il·lusa o innocent i pensa bé el que dius que per aquesta web de cromanyons bruts i de gent que no gasta un euro en sabó tot fa sentor de gat mal pentinat i ple de puces.

Joan Patateta també Williams ha dit...

Cromanyons bruts? Et desmenteixo Margarita per dir que els meus avantpassats es dutxaven amb Moussel Legrain Paris (St Germain) i que la gruta d'en Patatetus Cromanyonus lluïa com una patena aplicant Fairy tots els dies des del paleolitic fins al neolitic i arribant al meu piset d'Ocata en l'era moderna i contemporània.

marga bosch i el seu verb ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
marga bosch i el seu verb ha dit...

Reconec Patateta que ets enginyos amb el teu comentari, però si vas al fons no t'enteres de res del que representa la brutor mental del que m'han fet el buit, m'han plantat dues vegades i ara tenen un bocafàcil omplint el web d'atacs masclistes i de fogots de mala persona. S'enten rapidament, alguns feu gracietes, altres fan articulets i juguen però el verdugo mostra les seves males llets hardament hardianament hardisticament hardonament xunguet, si em permeteu malabaritzar mots i fer com en Marius Serra.

Et dius patateta autenticament, quin cognom més curiós?

La Llompart (de Bunyola) ha dit...

Sa serena cau menuda i ja canto l'aigo que no me sap greu entomar teuladins de bon vent si recent es camp muda sa pell

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

¿Conocen ustedes la leyenda del Hombre Sombra? ¿O suena? Ya veo que estais en las musarañas pugnando por asomar al otro lado de la duda. Me propongo ser maestro en semblanzas y similitudes. A colación de la terrible e injusta acusación que se promueve desde la portavocía oficial de la Peña Bogarde, me va a ser crujiente el mero hecho de responder pormenorizadamente a la portavocía oficial y al perrito faldero histérico Hartmod que sin duda obedece a sus amos cual lacayo decimonónico al jerifalte truhán amo y señor de castillo y ancho terreno. El Hombre Sombra es pura leyenda submarina pero deviene terrenal y terrestre cuando se palpa en el fario y se masca en el ambiente que no hay hombre sin sombra, ni cotorra sin jaula. Me voy a extender y les pido la máxima generosidad y paciente lectura.

El hombre sombra deja de ser hombre para ser sombra. Es la sombra de otros hombres, de otros capataces, de otros tenorios del mando y ordeno. La sombra se confabula por pura aceptación de las órdenes de capataces y propietarios de un ente que hoy denominaremos PEÑA pero que podría ser cualquier agrupación familiar, deportiva o meramente cuadrillera. La sombra se mueve en aparente elasticidad pero obedece al mando del jeque, del jerifalte, del jefe o del comité de mandarines de esta PEÑA.

La sombra se mueve con holgura en su charco de vomitera infecta y lesiva para la salud de los humanos y del medio ambiente. Ahí reside el papel asignado a LA SOMBRA y la SOMBRA, esa SOMBRA, no es más que un océano de macabridad, insensibilidad, agresividad y lesa dicción verbal destinada a QUEBRANTAR NUESTRAS VIDAS.

Esa SOMBRA, la SOMBRA, es lo poco que tiene de persona quien dejó de ser HOMBRE para ser sombra. Ya no es ni tan siquiera el HOMBRE SOMBRA. Simple y llánamente es la SOMBRA objeto, el mandado y obediente artilugio denominando HARTMOD que abastece de bellaquría e insultos a la gente y de manera singular a las mujeres en atroz acto de machismo irreprimible.

La SOMBRA eso mismo, LA SOMBRA.

Albert Sinderes ha dit...

Petúnies, petúnies!
Fa temps que no em retrateu i les llagrimes em cauen.

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

EL REAL MADRID TOTALMENTE CLASIFICADO PARA LA SIGUIENTE RONDA DE LA CHAMPIONS
EL JARDÍN EUROPEO SIGUE Y SEGUIRÁ SIENDO BLANCO, BARCELONI-TA TIEMBLA ANTE SU K.O.
EL REAL MADRID TOTALMENTE CLASIFICADO PARA LA SIGUIENTE RONDA DE LA CHAMPIONS
EL JARDÍN EUROPEO SIGUE Y SEGUIRÁ SIENDO BLANCO, BARCELONI-TA TIEMBLA ANTE SU K.O.
EL REAL MADRID TOTALMENTE CLASIFICADO PARA LA SIGUIENTE RONDA DE LA CHAMPIONS
EL JARDÍN EUROPEO SIGUE Y SEGUIRÁ SIENDO BLANCO, BARCELONI-TA TIEMBLA ANTE SU K.O.
EL REAL MADRID TOTALMENTE CLASIFICADO PARA LA SIGUIENTE RONDA DE LA CHAMPIONS
EL JARDÍN EUROPEO SIGUE Y SEGUIRÁ SIENDO BLANCO, BARCELONI-TA TIEMBLA ANTE SU K.O.
EL REAL MADRID TOTALMENTE CLASIFICADO PARA LA SIGUIENTE RONDA DE LA CHAMPIONS
EL JARDÍN EUROPEO SIGUE Y SEGUIRÁ SIENDO BLANCO, BARCELONI-TA TIEMBLA ANTE SU K.O.
EL REAL MADRID TOTALMENTE CLASIFICADO PARA LA SIGUIENTE RONDA DE LA CHAMPIONS
EL JARDÍN EUROPEO SIGUE Y SEGUIRÁ SIENDO BLANCO, BARCELONI-TA TIEMBLA ANTE SU K.O.
EL REAL MADRID TOTALMENTE CLASIFICADO PARA LA SIGUIENTE RONDA DE LA CHAMPIONS
EL JARDÍN EUROPEO SIGUE Y SEGUIRÁ SIENDO BLANCO, BARCELONI-TA TIEMBLA ANTE SU K.O.
EL REAL MADRID TOTALMENTE CLASIFICADO PARA LA SIGUIENTE RONDA DE LA CHAMPIONS
EL JARDÍN EUROPEO SIGUE Y SEGUIRÁ SIENDO BLANCO, BARCELONI-TA TIEMBLA ANTE SU K.O.
EL REAL MADRID TOTALMENTE CLASIFICADO PARA LA SIGUIENTE RONDA DE LA CHAMPIONS
EL JARDÍN EUROPEO SIGUE Y SEGUIRÁ SIENDO BLANCO, BARCELONI-TA TIEMBLA ANTE SU K.O.
EL REAL MADRID TOTALMENTE CLASIFICADO PARA LA SIGUIENTE RONDA DE LA CHAMPIONS
EL JARDÍN EUROPEO SIGUE Y SEGUIRÁ SIENDO BLANCO, BARCELONI-TA TIEMBLA ANTE SU K.O.
EL REAL MADRID TOTALMENTE CLASIFICADO PARA LA SIGUIENTE RONDA DE LA CHAMPIONS
EL JARDÍN EUROPEO SIGUE Y SEGUIRÁ SIENDO BLANCO, BARCELONI-TA TIEMBLA ANTE SU K.O.
EL REAL MADRID TOTALMENTE CLASIFICADO PARA LA SIGUIENTE RONDA DE LA CHAMPIONS
EL JARDÍN EUROPEO SIGUE Y SEGUIRÁ SIENDO BLANCO, BARCELONI-TA TIEMBLA ANTE SU K.O.

Galifardeu Daytona, conegut com Cigró de Tona, Daytona. ha dit...

No entenc el missatge del senyor Banzai

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

MIRA EUNUCO DE TONA:
PUES YO NO ENTIENDO TU NOMBRE, TU APELLIDO Y TU FRASEOLOGÍA CUTRAZA.
POR CONSIGUIENTE, TÓMATE UN JARABE DE GARROTE Y BEBE ACEITE DE CALAMAR EN CELO TASMANO Y SOBRE TODAS LAS COSAS, CIERRA EL PICO, CALLA SOBREMANERA Y DESAPARECE DE MI CAMINO. CON TU PRESENCIA ME SIENTO ACOSADO Y CRUELMENTE VILIPENDIADO.

Hard mod ha dit...

HOSTIA QUIN PENYASSU QUE HA ESCRIT EN MINGA RANCIA ... AVORRIT NO , EL SEGÜENT, INFUMABLE. ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
HOSTIA QUIN PENYASSU QUE HA ESCRIT EN MINGA RANCIA ... AVORRIT NO , EL SEGÜENT, INFUMABLE. ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
HOSTIA QUIN PENYASSU QUE HA ESCRIT EN MINGA RANCIA ... AVORRIT NO , EL SEGÜENT, INFUMABLE. ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
HOSTIA QUIN PENYASSU QUE HA ESCRIT EN MINGA RANCIA ... AVORRIT NO , EL SEGÜENT, INFUMABLE. ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
HOSTIA QUIN PENYASSU QUE HA ESCRIT EN MINGA RANCIA ... AVORRIT NO , EL SEGÜENT, INFUMABLE. ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
HOSTIA QUIN PENYASSU QUE HA ESCRIT EN MINGA RANCIA ... AVORRIT NO , EL SEGÜENT, INFUMABLE. ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
HOSTIA QUIN PENYASSU QUE HA ESCRIT EN MINGA RANCIA ... AVORRIT NO , EL SEGÜENT, INFUMABLE. ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
HOSTIA QUIN PENYASSU QUE HA ESCRIT EN MINGA RANCIA ... AVORRIT NO , EL SEGÜENT, INFUMABLE. ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
HOSTIA QUIN PENYASSU QUE HA ESCRIT EN MINGA RANCIA ... AVORRIT NO , EL SEGÜENT, INFUMABLE. ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
HOSTIA QUIN PENYASSU QUE HA ESCRIT EN MINGA RANCIA ... AVORRIT NO , EL SEGÜENT, INFUMABLE. ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
HOSTIA QUIN PENYASSU QUE HA ESCRIT EN MINGA RANCIA ... AVORRIT NO , EL SEGÜENT, INFUMABLE. ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
HOSTIA QUIN PENYASSU QUE HA ESCRIT EN MINGA RANCIA ... AVORRIT NO , EL SEGÜENT, INFUMABLE. ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Hard mod ha dit...

Banzai , del recapte tenim una panereta per tu. de res.

Hard mod ha dit...

Mirilla , no barregis ni treguis pit de poliqiqueta , que faras enfadar en Berry gan. la maripepi i la pollosa de mataró.
de res.

Hard mod ha dit...

Berrigan, tenim el xip per tu, passa pel veterinari. Bordes per sobre les teves possibilitats. de res.

Hard mod ha dit...

Rosaura , esperem segueixis gaudint de la força tranquil.la de la intel·ligència, la que ens manté moltfort's. L'humor, el valor i la perspicàcia no es reparteixen per igual en un mon on l'ADN , ho es tot, celebrem que hi siguis, altre nomes borden.
A la gossera hi hem incorporat darrerament a astrid ... prefereix dog chow.

Ted Berrigan Fastic Bonada ha dit...

Que mes ha de bordar Bulldog Hard Mod per tal que el webmaster esborri el brollador de fems que surt de la seva ment malalta??

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Amb el cor a la ma Hard, si us plau, t'ho prego i t'ho suplico i si no em veus t'ho dic de genolls: Torna a la vida, sigues persona, respecta la gent, no facis sang amb els teus insults, jo estic disposada a parlar amb tu, a parlar i parlar i parlar, no em vull donar per vençuda i primer em molestava i ara no pas, el que em passa pel cap és que probablement necessites ajuda, escalf humà, colla, caliu, gent que et faci entrar en el món, a la part maca del món, que d'acord que hi ha guerres, politiques, empentes i males raons, però hi ha un bri de raó i de sentit per refer les pautes de la vida més senzilla, de raonar i parlar, de riure i gaudir, de plorar per penes i de tenir dret a protestar les injusticies. Molt penso que podem fer encara i jo he passat de quedar sorpresa per com ens tractes a estar enfadada i enutjada però ara no ho estic i et vull dedicar unes paraules, una alenada de bona estada i de creure que podem estar nerviosos i equivocats, que costa de viure entremig de les injusticies però miro bé de veure que el teu procedir és més que justificat per que pot ser que siguis victima directa del malestar de moltes i per això et vull ajudar i parlar, quedem, veiem-nos, acordem coses, mirem el bo de cada persona i segur que anirem més de cara com el vent quan bufa a la cara i ens recorda que algun bon dia varem neixer, arribar al món i creixer i que de vida només en tenim una i som més que un de sol i si compartim ens en sortim. Rep una abraçada sincera Hard i veiem-nos veiem-nos, maco, maco tot serà maco i ens en sortirem segur que segur i recordarem amb ironia els malentesos i veurem que tot es el mateix revers del mal del món però encara hi ha matins de sol i tardes de nuvols i crepuscle i nits d'estrelles i no és juns que fem de la vida una tortura injustificada. Jo he ajudat i no he pogut canviar els estils del web però em sento com obligada a seguir visitant i opinant i potser tu i jo no hem estat justos entre nosaltres mateixos. Per això et demano que recapacitis i que de la nostra coneixença en surti un vincle que separi el bo del dolent per mirar que no estem sols i que una penya pot servir fins i tot en la bronca per veure que a sota hi ha persones i cada persona té el seu moment fluix i molt per compartir.
Què et sembla amic? et puc dir amic?


Vilassar de Dalt, tardor.

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Ted, t'aconsello que canviant el to potser ens entendrem amb HARD

Josep ha dit...

Molt a favor del Gran Recapte, i de la solidaritat bogardiana.

MADRIDISTA A TODOS OS ATACO CON ORGULLO ha dit...

CHUSEP, ENCANTO MÍO.
¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡CHUSEP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NO TE PUEDES IMAGINAR COMO ME PONE TU PRESENCIA POR ESTOS LARES.
TE LO VOY A DECIR CLARAMENTE: LLEVAMOS AÑOS CARTEÁNDONOS TELEMÁTICAMENTE.
DESDE EL PRIMER DÍA QUE VI TU MIRADA ESCONDIDA BAJO ESA SINIESTRA CINTI-TA ROJA QUE ARDO EN DESEOS DE TENER UN TOCOMOCHO REMENDÓN CARA A CARA PARA DECIRTE QUE TU SOLA PRESENCIA ME PARECE HARTO INSULTANTE.

MIRA, ENCANTO MÍO, CHUSEP:
SOLO VERTE YA INTUYO TU MANERA BRUTAL DE ATEMORIZAR A GENTES DE POCA MAÑA.
PERO CONMIGO NO PUEDES Y LO SABES.
ERES BATRACIO. ERES BACTERIO. ERES CHUSEP.


¿¿¿¿¿¿¿ EL BARCELONI-TA EXISTE ??????

MI PIE ES UNA ESPADA TIZONA TOLEDANA QUE ARRASTRA BARCELONI-TA HACIA EL ABISMO.


CHUSEP: NO SOIS NADA.
PERO TE ACONSEJO QUE TE VAYAS DE PICOS PARDOS CON EL MILHOJAS DE HARDI-TO LINDO.


¿¿¿¿¿¿ VALE CHUSEP ??????

exPresidència de la Penya Bogarde ha dit...

"no sois nada" però som liders a la lliga, campions de grup a la xampions i ara ens regalarà Messi la seva bimba d'or. Au Madriles, saluda i segueix el camí.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

La barreja. Sempre la barreja i la barreja i la barreja per barrejar que no sigui i vinga a barrejar peres i pomes. Quan aquesta penya deixarà de barrejar i fer de l'humor un senyal guapo i no una barreja de la barreja?

Hard mod ha dit...

Easy man , quan la merda com tu es piri.

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

zzzzzzzzzzz
ahir estaves xungo eh hardware?
vidres
vidres
mirilla observant
zzzzzzzzzzz
dissimula calavera
zzzzzzzzzzz
Govern progressista
empassa, traga, xa xa xa!
no flags
no borders
no frontiers
no hardwares
yes spatxurring
yes colau
yes on fire
yes flow
yes spoiler netflix

up the world
down the tribe


pillat barretineros fora!

Joan Patateta també Williams ha dit...

Caram, un progressista universal per aquí!
Que vingui a la Calandria que li posarem un embut a la boca i empassarà aromes de Montserrat a granel!

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

patates xips
xips xips
matutano?
torres?
lais?
jajajajajajajajajajajajajajaja

ANOTHER SECRET AGENT OF HARDWARE CAPO
El pa/ta/te/ta

Hardware Spatxurrat
No compareix in the bar
i envia Patata Agente Mayor Sicario

No frontiers
No borders
No flags

UNIVERSE ALL ALL ALL SIN OLI


Hardware: jeta la tuya de delegar en SICARIO PATATETA.


Cara, dona la cara, cara cara cara


LA JETA SE PONE O NO SE PONE


SIN INTERMEDIARIOS


Pacto de gobierno
figura

figura ok!

Antoni Segarra (Arenys de Mar) ha dit...

Si salvo 18 minuts i 3 segons, el Barça davant del Borussia va jugar igual o millor de bé que ens els temps del Dream Team, de Guardiola i dels més vells temps de Samitier.

Joan Patateta també Williams ha dit...

Mirilla: Jo soc sicari només del meu president Lluís Companys que al cel sigui

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

Chips papates ets SICARI de Hardware
salta a la legua
leeeeeeeeelo!
pillat
graganti
papatevsky spatxurrat
tit tit tit
open open world and arms!

Mariona Talavera (Hostafrancs) ha dit...

els ultres mirilles quan parlen de futbol es transvesteixen en pijos progres pero son molt faroleros de la mes kinkera manera de Jorfi Evole

Mariona Talavera ha dit...

evole vull dir, perdonin

Mariona Talavera ha dit...

el progre tonto Jordi Evole

astrid barriada ha dit...

Mariona si et vols creure el que et dic, ara et dic que ets una dona fatxenda i mal girbada, una Hardeta femenina

javi lidon mingorance ha dit...

Declaro a Hartmod como caballero de lo fatuo. Esta es la conclusion de mi garbeo visual por varios comentarios realizados por el Hombre Sombra, cada vez empero mas sombra y menos hombre. Hartmod es puro vericueto y tal bribon puede ser pugnado en el asomo y el afloreo del caracter tremendista de su nauseabunda huella olleante sobre la corteza terrestre. Me gusta terciar en los trucos de Hartmod, esa verborrea atacante que propulsa para urdir seborrea por doquier. Un doquier que se concreta en todo ser vivo que discrepa de esta peña, de du estilo y de su verdugo infausto que no es otro que el hombre sombra, pura sombra, poco hombre y muy nefando sujeto matarife y mandarin. Deja de incordiar.

Mariona Talavera ha dit...

Astrid, t'has passat de frenada amb el teu mal parlar de mi

Marc Galí, antiartista de Reus, braç executor de les lletres del mentor-tutor EDUARD ha dit...

Amb el màgic suport del meu mentor Eduard, antiartista de Reus com un servidor, habitant natural del bar Teïna, faristol de poetes i sentiments,

us lliuro el poema dels divendres.



FICUS

El test buit
la sorra innata
el gol perdut
el nas que ensuma
la penyora marca
el conreu hi és
creix el ficus
anunci de llum
gol en el test
gaubança!


Passeu un cap de setmana perllongable en alegria i escàs de problemes.

Marc i Eduard (el tinc al costat)

Hard mod ha dit...

Mariona , acostuma't-hi, son uns palanganerus i no tenen remei. aquest es el nivell malauradament.
Astrid , et promocionarem. pots passar de portar la palangana a usar-la. et cal.

apolític Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Hard, amic de carrer i joguesca, jugues el teu paper com un Al Pacino i d'aquell que vaig coneixer fent el Viriato en queda poc, però s'ha de reconeixer que la doble personalitat funciona de perillas. Si ho veu el Pere Font flipa segur, estas de rebre Oscar per interpretació ara fas el dolent ara protegeixes mariones i després treus el fuet de goma i casques la tralla com un possés. Viriato meu! A que et deixa incomode que et recordi el Viriato? Erets com un nen rinxolat, després gamberrito de carrer com jo pero inofensius cap a la Cisa a fer pa amb tomaquet, després la capa de Viriato i el Pere Font muntant el pessebre i tornar cap avall amb el Viriato desfilant i tu gran triomfador ben vist per joves i grans. Quins temps aquells!

Mariona Talavera ha dit...

Senyor Mard Mod, li agraeixo la seva informació. La veig ajustada al que reflexen els greus comentaris d'alguna gent. M'he pres la molèstia de repassar alguns dels que profereixen atacs i va bé estar avisada. Gràcies i no cediré a les presions dels que volen fer callar als que no pensem com ells.

cesc "gorgui" fortuny i santacana ha dit...

Vilassar de Mar es desperta amb nuvols arran de mar i onatge moderat. A la tarda visito el Xevi Ramon Stadium a veure la canalla que puja. Ara he vist que algu parla del lussità Viriato que ben bé es pot dir Viriat ja que no era espanyol però també en portuguès antic. Possiblement Viriat sigui un nom FAKE destinat a parlar d'un nou futbolista no se si em poso en converses d'altres persones pero certament m'ha fet pensar en el tema que des de que anava a escola no llegia res sobre Viriato i mira que sortia en els vells llibres d'historia que feia la Vioens Vives que m'agradaven. No sé si pot ser d'interés o si pot molestar a Hard i a Ted Berrigan pero per reviscolar records amb nom de Viriat o Viriato potser que els dos que ara en parlen mirin a fons el que he recopilat de la wiki:

Viriat, en llatí Viriathus o Viriatus, (180 aC -139 aC) va ser el principal cabdill de la tribu lusitana que va fer front a l'expansió de Roma en bona part dels territoris dels actuals d'Extremadura (Espanya) i Portugal, entre les conques del Tejo i el Guadiana. Viriat va conduir l'exèrcit tribal cap a nombroses victòries sobre els romans entre els anys 147 aC i 139 aC, abans que fos traït i assassinat per alguns dels seus soldats, que es van vendre als romans. En català, l'anomenem Viriat; en portuguès, en gallec, en castellà i en italià es coneix com a Viriato; en francès s'anomena Viriatus; i en llatí, Viriathus.

Pius Serradell i Gimpera. Calldetenes. Osona. Catalunya ha dit...

Ningú diu res del gran partit del FC BARCELONA contra el Borussia?

La Junta de la Penya Bogarde ha dit...

Nosaltres, la Junta, hem dit tot el millor que hem pogut sobre aquest equip extraordinari. Només cal repassar la crònica i les seves imatges. No ens coneixem encara, amic Pius, però et saludem amb tota l'amistat possible. Ens veiem a les grades, a les tavernes i damunt la gespa. Gràcies per comentar i aportar llum enmig de les virulentes virolles dels que ens ataquen dia i nit.

ted berrigan fastic bonada ha dit...

Junta, Hard, Mariona, Patata, Rosaura... pudor de barretina, units sense personalitat per fer barreja i clamar contra els que no demanem mes que separar esport i fronteres. Pena enorme, de joves hard i jo feiem innocent Viriato, ara tot val com amagar nom a internet

maria josep rierol altamirada ha dit...

Hard esclavitza i manipula

Mariona Talavera ha dit...

Voleu dir que no esteu exagerant amb els verbs que apliqueu a Harmod?

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Replico amiga Mariona per dir que Hard esclavitza, manipula, maltracta, insulta, martiritza, agredeix, empeny, tortura, pessiga, mareja, vomita, caga, pixa, castiga i moltes coses més. Crec, amiga Mariona, que no has mirat els comentaris d'aquest botxí que apareixen en totes les files de comentaris d'altres articles més anteriors. És un desastre humà.

astrid barriada ha dit...

dono fe de hard ximple

apolític Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Pot ser que les paraules no siguin suficients per definir un sicari al servei d'una penya de fanàtics que fa més pena que glòria. Jo el veig un sicari, el sicari ex-Viriato de nen petit i de jove divertit a trista ombra del que va ser. Pensa una mica Hard i jo t'entenc per transformista que sempre has estat però el teu paper per aquí ja cansa i mira que tenim pendent el Serpis aquell amb en Font!!!!!!

Javi Lidon Mingorance ha dit...

Hardabascal Modvox

Marius Tejada ha dit...

Ningu diu res del partit contra atletiquito?