PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 7 d’octubre del 2019

TARDOR MASSAGRAN I EQUIP GENIOL


Escac i mat. Mat i escac. Un Barça de Barcelona trepidant que n'etziba quatre a un Sevilla de Sevilla dirigit per aquell vell amic de nom Lopetegui. Lope-te-gui-de-Vega va petar el Madrit, va petar la Roja i ara peta el Sevilla de Sevilla. Un gran home. Mireu-lo el dia de la seva presentació com a nou entrenador de l'EspaÑol.

Suárez ERT la fot de xilena i es refot un 'mate'. El tenim xuclant el brebatge de la Pampa al Golden Corner.
El palco del Nou Camp està presidit per un seguit d'autoritats de prestigi: Els presidents Macià, Companys i KRLS Puigdemont fent pinya amb el soci bogardista, eminent sociòleg, Joan Estruch.

Espectacle impresionant del Golden Corner. Tots amb en  Jordi Rovelló. El millor dels homenatges per al rei dels oceans, el Neptú de Premià de Mar.
Marchena es posa les botes i envia al grandiós Dembélé Végé al suprem. Es un no parar.
Darrera hora. Jordi Alba i Griezmann s'estrenen com a majordoms a la torre d'estiueig del Puro Caliquenyo. Uniforme impecable i retratats amb l'amo.

86 comentaris:

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

EL REAL MADRID LIDER ABSOLUTO
HARDI-TO JUEGA A HACER ESCRACHES A MIS AMIGOS DEL AYUNTAMIENTO BARCELONÉS.
NADA ES BANAL Y TODO PARECE BALADÍ.
PERO ESTO ES EL OJÍMETRO DE UNA SECTA.
HARDI-TO MENEA LOS CABLES PARA MOVER LOS TÍTERES.
EL TITIRITERO HARDI-TO USA A SUS PEONES PARA AHONDAR EN EL ESTIERCOL.
NADA SERÁ PEOR QUE LA POBREDUMBRE QUE ACECHA LA REGIÓN DONDE RESIDE BARCELONI-TA.

ESTAIS AVISADOS, BOBOS.


BANZAI CALCETÍN

Joan Patateta també Williams ha dit...

O feu callar aquesta bestiola Banzai i treuré el sant cristo gros des de la Calandria Canibal

apolític Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Voleu fer el favor de deixar de fer la barreja de la politica i el futbol? És en benefici de la penya i del seu web. Us esteu estimbant en un precipici ple de caimans.

Esclop Romesco Sklop Bordils ha dit...

si vols guerra berrigan jo soc dels que van de cara i et dic que la tindras

Joan Estruch ha dit...

Bona gent dels mars, dels rius i les muntanyes, darrerament us he fet avinent de les entrevistes concedides en dos mitjans de comunicació. Ja sabeu més de mi i de la meva passió per l'art de pensar i dialogar. He vist la simpàtica fotografia amb el el rostre del meu mitificat Boris Karloff que ja pràcticament havia oblidat. Em sembla bé, a fi de bé tampoc faré escarafalls si apareixo amb altres rostres que indiquin la meva pertinença al món dels mortals. Sou una colla divertida i capaç de tot, fins i tot d'encaixar els impromperis que us dediquen els adversaris.

Amicalment.

Joan

penyabogarde ha dit...

Benvolgut Joan, ens honora tot el que acabem de llegir i el saludem de tot cor.
La Penya

Javi L. Mingorance ha dit...

a la vista lo vemos que entre matones de la peña se adoran entre ellos de triste pena a vergonzante espasmo

MADRIDISTA A TODOS OS ATACO CON ORGULLO ha dit...

TENGO SUMO INTERÉS EN CONOCERTE, MI BUEN AMIGO JAVI.
TU VALOR ME CONFIRMA QUE VAMOS QUE NOS VAMOS A PIÑÓN PARA DESTROZAR ESTE FREUDE DE WEB BOBA BOBA Y REQUETE-BOBA AL CUBO DE UNA HIENA SUDANESA EN CELO TROPICAL.
ME PARECE QUE VA A MORDER JUZGADO ESTA BANDA DE TRILEROS EN CELO BOBO DE HORTENSIA SIN ALMA.


BANZAI ERIZO

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...


Acepto la proposición amistosa Banzai.
Conoces el Bar Bodega Sopena del Clot ¿Verdad? ¿no? ahí me encontrarás solo mencionar mi nombre en la barra de lunes a viernes, calle del Clot 55 y aceitunas a mansalva.
A gozar a eso vamos, a gozar.

marga bosch i el seu verb ha dit...

jo tinc idees sobre el tema politic pero no les dic i asseguro que en tinc de meves, però prefereixo parlar de bruticia i neteja i dir que la primera és la vostra i la segona és la meva. També puc parlar de plantacions i explico que hi ha dues maneres de plantar plantes o de plantar persones i la vostra manera és la segona.

Mal em sap.

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

JAVI, PUEDE SER QUE VENGA A LA BODEGA COINCIDIENDO CON MI VISITA A BARCELONA LA PRIMERA SEMANA DE NOVIEMBRE, SOY DE LOS QUE NO FALLAN.
UNA PREGUNTA JAVI ¿CONOCES A HARDI-TO LINDO? TAL VEZ LO RETAMOS A UN DUELO AL SOL.
¿ QUÉ TE PARECE, COMPADRE ?

MARGUI-TA, NO TE METAS EN MIS ASUNTOS,


BANZAI CONCORDIA

Hard mod ha dit...

Muhahahahaha veig majúscules de macarra de piscina , 4 gols a zero fan mal, és palès.
Xarrupa que vessa.
clot sincuentaysinco pol bul te la hinco ... muhahahahah. Crec que els CDR hi han convocat la colla de diables i els trabucaires, de dilluns a divendres , mamat tota la setmana Muhahahahahaha.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Hardd-s: Pots fer el putu favor de deixar d'insultar als que pensen diferent de tu? Ets l'abominable Hardopiltrafa de les xarxes i estas difamant tot el dia a gent de bona voluntat i els burrus de la Penya no fan res per acabar amb la teva bolinga mental anti-persones

La Penya cau en picat mantenint aquesta piltrafa hardista de brou de gat bullit

Accepteu-me els consells d'una vegada per totes.

Hard mod ha dit...

panxagran estas acabat. kapput.

apolític Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Hardmod' el dia que et trobi al Zurich t'enteraras de com les gasto, sé que hi vas molt i no soc ignorant i ja et dic que fins ara aconsello però tu no t'escapes dels meus consells i et dic que necessites pastilles per la presió de la sang i per prevenir atacs de nervis i de ciatica.
Jo ajudo penyabogarde però a tu no t'ajudo del tot i només intento que el mal que pots tenir sigui suportable i estas de sort que soc una persona sensata.

apolític Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

que consti que no penso agredir i només dir-te el que penso de tu davant de tota la gent del Zurich

pere ha dit...

sou guiris del zurich

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Hard? Sempre blasmes als que no t'agraden i tu si que n'estàs d'acabat que ets un finiquito. No et recordaré a on porten les teves maneres i quins exemples de mal portades les coses fan el que fan després.

Hard mod ha dit...

Sabem a qui volem a casa i puntu.
Sabem qui surt esmorzat de casa tan sols amb el que es pren de farmàcia.
La revelació de secrets es delicte.
Confondre Winston Bogarde amb Carl Walther es un fracàs.
Muahahahahhaha em peto de riure , pringats!!!
A sants i a minyons no prometis si no dons, admireu-me i si pot ser compliu amenaces ates que esteu quedant com autèntics pringats.
em trobaràs mes rient a la bodega so pena amb en minga rancia lirón careto, que al Zurich, on dit de pas, hi intenta tenir desvirtualitzacions a cegues la mataronina quan va calenta i no mulla, tontulcul. Muahahahahahah

apolític Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Vomitiu Hard

Hard mod ha dit...

Aixi m'agrada fàstic Bonada.
per cert , el meu numero de la seguretat social no tens collons de publicar-lo ... muahhahaha fanfarró de merda. aquí el telèfon d'uns xicots encantats de que ho facis, 93.741.81.85

apolític Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Amb franquesa i serenor em veig obligat a dir que em fas por i que tallo relacions amb la gent que em fa por i jo només intentava dir a la cara coses i no pas res de violéncia i seguretat social, que em fas por i reconec que el meu cor no està per ensurts

cesc "gorgui" fortuny i santacana ha dit...

El barcelonisme semre tindrà l'accent accentuat de la tendresa els camps de futbol que ensenyen valors de bona gent i tàctiques d'esport bo a la gent maca que puja. Ho fem en el camp Xevi Tamon, el Vilassar de Mar és equip modelic i traslladem l'escalf de l'afició que anima als equips de base i que no pert la pistonada del crit animador i de la parlada amb amics de grada per fer de la nostra esportivitat el caliu comprenedor de les sabatilles a vegades comprades amb esforç dels pares de les critatures que pugen i prometen futur d'exits. Per tot això crec que Bogarde és la cara divertida del futbol i mereix respecte per la seva inventiva i per fer que el futbol del carrer i dels nanos tingui complement amb el bon fer d'humor sa de Bogarde que cada setmana supera els nassos i les expectatives. Jo de fa temps em sento be en aquesta manera d'animar base i de riure amb Bogarde com he apuntat més amunt. també dic que m'agrada la fotografia que poseu normalment i la lletra dels articles i croniques però em fereixen els comentaris ofensius.

Rebeu una abraçada

Cesc

Hard mod ha dit...

Parles mes que cyrano, t'empatolles mes que un gitano.
Ara vindràs a fer peneta amb que el cor et fa la punyeta.
Si no saps torejar Bonadete , pa que te metes.
Si amenaces i te'n arrepenteixes, es que ni saps escriure ni em coneixes.
Fins els ulls de fer rodiolins, no combreguem amb rodes de molins.
Bonada , Bonada .... al tantu Bonada. que et cau de cantu .

apolític Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

abans tenia por de Hard però ara sento pànic i no voldria trobar-lo en un carrer solitari de nit

Rosaura Martínez ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ha dit...

Demano al bogardisme una empenta per fer una gran temporada amb afecte Alegria Amor Angst Angoixa Ansietat Anticipació Apatia Penediment Autoconfiança Avorriment Awe Compassió Confiança Coratge Culpabilitat Curiositat Decepció Depressió Desesperació Desconfiança Desig Disgust Dol Dolor Empatia Entusiasme Enuig Enveja Esperança Eufòria Excitació Èxtasi Fàstic Felicitat Frustració Gelosia Gratitud Horror Hostilitat Humiliació Indignació Interès Luxúria Menyspreu Molèstia Odi Orgull Pànic Passió Patiment Pietat Plaer Por Preocupació Ràbia Rebuig Remordiment Ressentiment Satisfacció Saudade Schadenfreude Soledat Sorpresa Timidesa Tristesa Vergonya Xoc Curiositat Decepció Depressió Desesperació Desconfiança Desig Disgust Dol Dolor Empatia Entusiasme Enuig Enveja Esperança Eufòria Excitació Èxtasi Fàstic Felicitat Frustració Gelosia Gratitud Horror Hostilitat Humiliació Indignació Interès Luxúria Menyspreu Molèstia Gratitud Horror Hostilitat Humiliació Indignació Interès Luxúria Menyspreu Molèstia Odi Orgull Pànic Passió Patiment Pietat Plaer Por Preocupació Ràbia Gratitud Horror Hostilitat Humiliació Indignació Interès Luxúria Menyspreu Molèstia Odi Orgull Pànic Passió Patiment Pietat Plaer Por Preocupació Ràbia Gratitud Horror Hostilitat Humiliació Indignació Interès Luxúria Menyspreu Molèstia Odi Orgull Pànic Passió Patiment Pietat Plaer Por Preocupació Ràbia Gratitud Horror Hostilitat Humiliació Indignació Interès Luxúria Menyspreu Molèstia Odi Orgull Pànic Passió Patiment Pietat Plaer Por Preocupació Ràbia i.......AMOR AMOR AMOR !!!!!!!
*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥
*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥

Albert Sinderes ha dit...

Si hi ha guerra demano petúnies, petúnies.

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

tit tit tit
... pilladín pilladín
el ogro quiere marrón
pillat pillat
spoiler: WAR IN THE WEB
Observat mirat pillat.
HARDWARE SPATXURRAT PIERDE LA PARDIDA
Agressitevy grave
banderisme
identity
attack sin piedad

mal exemple
pillo flow
pillo flow
pillo flow


HARD CANESIO ETS TÍO FLOW?



Hardware és flow?

A que si Hardware?

Ets Flow.

Antoni Segarra (Arenys de Mar) ha dit...

Ambientillu guapu a la penya,
mola Cochise mola

Hard mod ha dit...

Bonada, fastigós, tenir sentiments és bo, espero els visquis intensament.
Haver-ho pensat abans, incaut muahahahahahahah pringat!!
Els dies se't faran llargues nits, Serguei pallasenko.

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

Estas massa FLOW
PILLAT HARDWARE HISTERIA BATIK
Piuuuuuuu
oowwwwwww
sinalefa
cortisona
aleop!

la musaranya al koko

pillat flow

on fire flag flag flag


ondas herzianas

apolític Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Abans sentia por, després pànic i ara Hard em causa ansietat i angoixa
Es pot viure així? Humanament, no.

Hard mod ha dit...

Hi ha presencies fantasmagòriques que es passejen pel blog ... Bhu!!!
La tardor serà sempre nostre, castanyes als Moniatos i cel.lebrat amb panellets i vi de la bota del racó.
Som massagran's i anem moltfort's , Can francisquet ens ampara.

Moriles bodeguer Hostafrancs ha dit...

Teddy Bonada crec que és una mica exagerat. Vale que HardM ataca però s'ensuma que la cosa és menys greu del que sembla i si fos certa tots ens cagariem les calces, els uns per riure, els altres per por i la majoria per ser culés i portar la flor al cul.

apolític Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Ho veus exagerat amic Moriles per la part que et toca com a bodeguer de pa i trago, però jo soc humà i per la part que em toca només sento una por justificada com el pànic que visc i l'angoixa barrejada amb ansietat que marca el que em diu un fanàtic.

Moriles ets bodeguer d'acord però entre copa i copa podries posar-te en la pell de la victima i ho entendries millor.

Només he comès dues errades com ajudar a millorar la web i encaixar punxades però humanament ara em costa molt tot i crec que haurè de deixar de venir per aquí.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Galdosa estic de veure el Campo de Bramante en que s'ha convertit el plana web de la part bruta i més pueblerina de la penya falsa.

Ara es baralla tothom per veure qui és més brut i més plantador, tanseval si ets madridista que si barcelonista i el denominador comú és tenir la boca quan més bruta millor que millor fins que tot sigui espuma i baba verda.

Això és el que adverteixo quan dic que sou de poblot brut i llavorens s'explica que es faci plantón en cites o que la remença sigui buida per incompareger en llocs bons.

Nosaltres hem canviat de bar de trobada i el Tur ha canviat de lloc però ens hem fet un raconet en el bar Antiga Casa Paco del Carrer Sant Cristòfor, 16 que està aprop de Can Xammar, veniu veniu i veureu amistats que miren partits i som bogardes sense insultar.


Veniu els dies de partit a Antiga Casa Paco

Adreça: Carrer Sant Cristòfor, 16

MATARÓ, CAPITAL DEL MARESME, CIUTAT NETA

Antoni Segarra (Arenys de Mar) ha dit...

Arenys de Mar està considerat un poble brut?
Pregunto a Na Marga Bosch?

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Unes pregunta amb "miga" al senyor que signa HARD-MOD.

primera pregunta (1): Vos teniu purpurina a casa??

segona pregunta (2): Vos teniu patinet elèctric??

tercera pregunta (3): Vos teniu present el Ball del Fanalet com a ball de festa??

quarta pregunta (4): Vos feu vudú amb ninots que representen els seus adversaris?

i la darrera i cinquena (5) pregunta: Vos pireu del mercat si no hi ha peix fresc?

Li demano opinió per emetre un retrat robot en la justa mida de que actualment em sembla una persona d'interés tangencial.

El meu robot és el millor i respon al codi X5656578/23/H
La lletra H del codi correspon a l'hidrogen habitual que gasta per alimentar el seu cervell electrònic Brain 49.

El retrat robot serà alfanumèric.

M O L T E S
G R À C I E S

Artiach La Llagosta ha dit...

Conrad, que a mi quan em vas entrevistar amb enquesta només em vas preguntar coses de matemàtiques
Ara vas pujant el llistó, mestre.

joan patateta tambe williams ha dit...

jo tambe vull retrat robot

Faust Puig dels gudulermis de Vic ha dit...

Crec que si rebo invitació del senyor Canaló, puc fer enquesta i apareixeran les claus ocultes del GUDULERMI

Faust Puig dels gudulermis de Vic ha dit...

Senyor Canaló, les preguntes són pensades per HrdMod només o les podem contestar la resta d'humans. I una cosa més: Entenc que no és només dir Si o No, caldrà explicar una mica la resposta, oi?

Conrad Canaló Stewart ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Conrad Canaló Stewart ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Conrad Canaló Stewart ha dit...

La meva sèrie serialitzada de preguntes interrogatives va destinada al senyor Hard-Mod, ara bé (positiu) si algú vol fer de les seves que ho faci lliurement.

Ho explico amb números si 4545454 vol 43578 no hi ha problema de que faci 43578.

Marc Galí, antiartista de Reus, braç executor de les lletres del mentor-tutor EDUARD ha dit...

Bon dia,
a mi també m'agradaria ser enquestat per Conrad Canaló, però ara tinc obligacions prou gratificants com la de ser fidel al dictat del meu mestre i mentor EDUARD antiartista de Reus que des de la seva raconada del bar Teïna de REUS. El mentor esmenta i obliga a fer de mi llur estendart i el poema del divendres ja està aquí, puntual:


ORIOL DEL GOL EN FA UN SOL


Oriol és princep
de pilots que volen
de pilotes que xuten
i del seu principat
no en surt viu ni el gat.


Oriol xuta i sona
els mocs a la bona
dels fems, escallot,
del cabrit, atepeït.
Però canta, com canta!



Passeu un cap de setmana ric en paraules i mort en avorriments injustificats.


Marc de part d'Eduard

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Ho he fet per un cavaller de nom Hard-Mod però els mestres sempre volem saber la veu de qualsevol persona que pugui aportar saviesa.

exPresidència de la Penya Bogarde ha dit...

intueixo que Conrad Canaló es pot convertir en l'arbitre del bogardisme. Fent us dels seus coneixements científics podria quadrar el cercle virtuós de la Penya.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Jo em limito a:
Fer preguntes foto-robot,
esperar respostes i si escau el cau puc fer exercicis més solvents.
Espero respostes ordenades, començant per la del senyor Hard-Mod i acte seguit accepto de bon grat les dels que vulguin compareixer.

Ara us ho escric de manera alfanumèrica, ja heu tingut temps de coneixer la perfecció de la bona armonia entre lletres i números:

frfr747r7tdf7r56732742
pgtpgtpt6867860pppaAAA
GRGRGRT767919394099bBa

D'acord que és OKEY?

Fermí Cagadubtes (l'Arboç del Penedès) ha dit...

M'agrada aquesta penya encara que em costa entendre a vegades, ara que bé ho està. Pero agradar, agradar, m'agrada.

Fermí Cagadubtes (l'Arboç del Penedès) ha dit...

El primer cagadubte és aquest: Puc participar del qüestionari sense prendre mal?

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

LOS ESBIRROS DE BOGARDI-TO SE ABURREN AL VER LA TABLA LIDERADA POR UN MADRID INVENCIBLE Y JUEGAN AL ESCONDITE ENTRE ELLOS CON ENCUESTAS, EXÁMENES Y OTRAS MEMECES DISEÑADAS POR EL BOBO PELUCÓN CONRADI-TO, EL DE LOS CANALONES DE SOLOMILLO DE CERDO EN CELO TASMANO.
PERO PERO YO ME MENEO LOS MORROS AL VER LA COLA DEL SUPEMERCADO DE LAS BOBADAS QUE SE MECE ANTE MIS OJOS ATÓNITOS QUE COMPRUEBAN OJO AVIZOR COMO LOS MAPACHES EN CELO SUECO SE TERCIAN EN CONCURSAR COMO POLLOS EN CELO BIRMANO.
QUE SI FAUSTI-TO, QUE SI PATATI-TA, QUE SI ARTIACHITI-TO, QUE SI EL FERMINI-TO CAGÓN.
PERO HARDI-TO ES EL SULTÁN DE TODO ESTE EXCREMENTO ATENUANTE URDIDO PARA NO PENSAR EN QUE EL REAL MADRID ES EL LIDER ABSOLUTO.

EL REAL MADRID ES EL LIDER ABSOLUTO.
EL REAL MADRID ES EL LIDER ABSOLUTO.
EL REAL MADRID ES EL LIDER ABSOLUTO.
EL REAL MADRID ES EL LIDER ABSOLUTO.
EL REAL MADRID ES EL LIDER ABSOLUTO.
EL REAL MADRID ES EL LIDER ABSOLUTO.
EL REAL MADRID ES EL LIDER ABSOLUTO.

BANZAI SEMINARIO AL DENTE
一个消歧义页一个消歧义页一个消歧义页
这是这是这是 ROLLETE DE PRIMAVERA CHINO EN VERSIÓN NIPONA.



MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...




FERMINI-TO ME DAS PENA CON ESO DE ARBOCI-TO DEL PANADESI-TO

BANZAI PENA
这是 这是 这是 个消歧义页 个消歧义页 个消歧义页

Fermí Cagadubtes (l'Arboç del Penedès) ha dit...

Escolti, vostè és un provocador i per les seves paraules ja paga. Si es fica amb mi no m'afecta però si es fica amb la vila d'Arboç del Penedès vagi amb molt de compte que és la vila natal del millor porter blaugrana de tots els temps, en Salvador Sadurní, "Sadur" per als bons amics.

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

OYE CAGONCI-TO
¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿ TAL VEZ PENSABAS QUE MI PERSONA SELLARÍA LOS LABIOS EN UN SILENCIO MIEDICA ANTE TUS MODALES DE SERPIENTE PITÓN EN CELO OTOMANO ????????????

MODERA TUS MODALES. FERMINI-TO.

BANZAI LAVADORA 一个消歧义页一个消歧义页

Hard mod ha dit...

Dir-se Margarita i ser plantada es realment bogardistic , per altra banda no mereix altra cosa, que pesadeta.

Conrad canaló, he de comunicar-li que en cap cas no respondria a cap de les seves preguntes sense la presencia del meu jutge de capçalera ni el meu informàtic d'urgències, en el benentès que disposem de barman de guàrdia.
Dit això he de fer pales que soc mes de prosa que d'àlgebra, tingui en compte que mai hem tingut un matemàtic mestre en gai saber. A la bogarde ens inspira mes Francesc pujols que keppler, nieper, o simplement pitagores. Aixó si , l'estil de Guillem de Berguedà ens inspira sempre.

Seguim percebent presencies fantasmagòriques.... buh!!!

ted berrigan fastic bonada ha dit...

ja no sabeu ni que fer ni que dir

Conrad Canaló ha dit...

H.A.R.D.M.O.D.
Esperava la seva participació.
Vos sou un esser positiu (+)
però li respecto la trista decisió.

Ara ho contesto numèricament:
3434349898 / 23918384

Abraçada vos tingueu,
que es deriva d'A.B.R.A.C.A.D.A.B.R.A.

Postdata tècnica:
No em va bé el mòbil i avui no puc signar amb la meva icona característica.

MADRIDISTA AMADOR DE MULTITUDES ha dit...

PUES TE JODES CANALÓN YA QUE TU CARA DE PELUCÓN NO SIRVE NI PARA LA GUASA DEL CHURRERO DE LAVAPIES. MIRA QUE ERES BOBO, BOBO Y BOBO DE VERDAD. ADEMÁS DE SER SOSO, SOSO Y SOSO DE VERDAD. ME PARECE QUE LA GRIMA QUE ME OFRECE TU ESTAMPA ESTÁ A LA ALTURA DE UN BOLLERO DE VALLECAS MERENDANDO TRUCHA DEL JARAMA EN CELO. PERO MIRA QUE LLEGAS A SER BOBO.


BANZAI ESCARCHA

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

la manera de fer del madridista de cada dia és quasi igual de barroera que la de Hard amb una diferència que és el fet de que Hard sempre és el que provoca i l'altre s'enfada i passa això i al mateix moment un concurs amb dobles intencions de Conrad. No sé si dir les coses més altes, crec fermament que allò de Can rafart era molt poqueta cosa al costat de tot el ball de retrets que cada dia escanya aquesta web

astrid barriada ha dit...

que es lo de can tafart?

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

No és Tatart, Astrid, és RAFART.

Can Rafart és un parc molt bonic que tenim a Vilassar de Dalt que està al costat de la riera i tocant a la carretera que va fins a Cabrils. Quan va exclatar el ball de simbols i banderes amb potser massa llaços pel meu gust, va passar que aquell parc frequentat per canalla es va omplir massa de llaços i van venir els anti-llaços i vinga a la trifulca com si res davant de la mainada, vull posar per exemple el cas per això que passa des de fa dos anys que s'ha fet la barreja del futbol i la politica i els comentaris s'enfronten deixant la penya bogarde convertida en un simil de Ca Rafart quan aixo ho veuen gent que no vol saber res de la cuca ballaruca de banderes i llaços i es va esquifint parlar de futbol. i sempre intento aturar el fet però no em fan cas.

Hard mod ha dit...

sublim la pregunta de can Rafart , sincerament cal que cada dia sigui explicat novament , mes en aquests moments tan i tan sensibles on els opressors son a punt de tancar el mar dins el pati d'una presó.
No fer cas a la mari pepi, per altra banda ja es esport minoritari a la bogarde, ara es porta directament ignorar-la , menys servidor que sempre li té una caritat, i això passa més que res per la manca d'interès que suscita parlar sempre del mateix, i encara mes quan sent tan i tan negativa la línia que es segueix a la bogarde, crida potentment l'atenció , que sigui incapaç de deixar de postejar i es que per la boca mor el peix. Maripepi , sigues peix, ves a donar la brasa als avis del curset de punt de creu del casal.

Així mateix es palès que hi ha qui desconeixent absolutament cap perfil de creador literari nostrat, nomes pot abanderar-se en el madrit, un aixopluc covard i circumstancial, ja no per no tenir conversa, fet que generaria un esforç mental que desembocaria en un esguinç neuronal inevitable, sinó per misèria innata que comporta. Miseria , posturisme i impostura a parts iguals.
La resta de la pandilla basurilla esclata en frases grandiloqüents reflexant la pròpia realitat i com sempre llençant-la a la resta en format acusatori, la imnpostura immediata es com sempre justificar la bonba voluntat a traves del pretès savi consell ... però si no sabeu ni triar un menú de desdejuni. En fi , pocapenes que vaguen pel ciberespai.

A can barça ,anem moltfort's ... i l'Ñ que es posi les piles que el tsunami blaugrana esta a punt de passar-li per sobre , i nomes afegiria que per ells , restar a segona no seria mala idea, mes que res per que serien fracassos mes discrets i menys mediàtics , segur. Tenim un derbi i no es una moto.

Hard mod ha dit...

felicitar a la pandilla basurilla i la resta de espanyols de merda per la sentencia.
i puntu.

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

VAIS A ESCONDER QUE EL REAL MADRID ES EL LIDER UTILIZANDO ESTA SITUACIÓN DE LA SENTENCIA DEL "PROCES". ES EL COLMO DEL COLMO. ESQUIVAR AL DEPORTE CUANDO NO OS FAVORECE Y RESALTAR UN TEMA POLÍTICO QUE A LO SUMO ES DE INTERÉS PARA OTROS MOMENTOS.

BANZAI CAMUFLAJE DEPORTIVO

Artiach La Llagosta ha dit...

madridista banzai ets un porc absolut i una merda piltrafosa sense solució, ara ho has dit tot, vés a l'infern i estaras acompanyat de Hitler, Mussolini i Franco.

Imbècil!

Fermí Cagadubtes (l'Arboç del Penedès) ha dit...

madridista indecent

Artiach La Llagosta ha dit...

Miserable banzai

Artiach La Llagosta ha dit...

ja no sé que dir més

Antoni Segarra (Arenys de Mar) ha dit...

msdridista feixista ves a la merda

BANZAI RANGE ROVER NEGRO PREPARADO MADRIDISTA Y COJONUDO ha dit...

¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿ ME VAIS A HACER CHITÓN POR DECIR LO QUE DIGO ???????????
EL REAL MADRID ES EL LIDER DE LA LIGA DE FUTBOL Y DE BALONCESTO PERO VOSOTROS SALIS POR LA TANGENTE CON LO DE LA SENTENCIA QUE NO ES UN TEMA DE INTERÉS DEPORTIVO Y QUE SUSCITA OPINIONES MUY CONTROVERTIDAS.

ESTE TEMA NO TIENE NADA QUE VER CON LO QUE YP DIGO PERO SINCERAMENTE ME PARECE QUE CUANDO SE CIERRA UN CASO JUDICIAL Y SE AGOTAN LOS RECURSOS NO QUEDA MÁS REMEDIO QUE ACEPTAR LO QUE SE DICE.

ESTO NO ES COMO PIQUÉ O SUÁREZ RECLAMANDO REVISIÓN DE SANCIONES.

NO ME HAGAIS PASAR POR BURRO.

AQUÍ NO SE BORRA LA TABLA LIDERADA POR EL REAL MADRID.

¡¡¡¡¡¡¡¡¡ JODER, ME ESTAIS TRATANDO MAL Y SOLO VEO MALA LECHE !!!!!!!!!!!!

BANZAI MÁXIMO RESPETO

Faust Puig dels gudulermis de Vic ha dit...

Ets malvat com una mala cosa
tens mala estirp i ets el més cabronàs del món

A Gudulermi

Dolors Martínez Vilavecchia (Sant Vicenç de Castellet) ha dit...

Banzai fot la gamba com mai

Francis del Gol Picarol //*// Sallent ha dit...

a Banzai li ha agafat un mal de ventre per excés de caspa a la sopa

apolític Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

El que imaginava ha passat, si fins ara la politica era una broma barrejada ara ja s'ho menja tot i els que rebem per tot som els que volem un futbol no contaminat per tanta fanatització i el que diu madridista en la seva linia de sempre encara us serveix per més llenya, heu perdut tot el sentit dle futbol i de la web

exPresidència de la Penya Bogarde ha dit...

Ted Berrigan i Banzai és allò del repartiment de papers. El primer és com el director de la Vanguardia que reclama el seny dels derrotats i el segon és el bocamoll de totes les festes, podria ser una rèplica de Roncero i Abascal degudament combinats en un cocktail agitat pels espectres de Franco i José Antonio Primo de Rivera (de "Rivera" per cert).

MADRIDISTA BANZAI CONTRARIO A LOS ALGARROBOS BOBOS ha dit...

MIRA EX-MIERDECI-TA BOGARDI-TA: O RETIRAS RU BAZOFIA DE ÑU EN CELO KENIATA O TE VAS A ENTERAR DE LO QUE SOY CAPAZ DE HACER CON PIEL DE PLÁTANO DE CANARIAS Y UN ESTROPAJO DE PELOS DE RATA HÚNGARA EN CELO.

ESTÁS ADVERTIDO, CABRONAZO, VALIENTE QUE INSULTA COMO TODOS LOS QUE INSULTAN.
ERES OTRO SICARIO DE HARDI-TO, ALGARROBO BOBO.



BANZAI GUINDILLA

exPresidència de la Penya Bogarde ha dit...

Mama, por.

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Ex Presidente usted acosa a Banzai y luego se queja
muy de chascarrillo y huele a ventosidad

¿ Esto es el flamante bogardismo de la nueva liga ?

exPresidència de la Penya Bogarde ha dit...

res a contestar

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

Espatxurraki Hardwarety
lo come lo cose lo deja
el monitor dice OFF
PILLAT
PILLAT
Pillety Poncio Pilatos!
On fire la perla!

Pandilla basurilla eres tu solo tu solo tu

pillat androide ja tens cagadero?

Faust Puig dels gudulermis de Vic ha dit...

No sé si em poso a on no em toca però el senyor de l'Observatori no entenc quina mena d'idioma o llenguatge utilitza per comunicar els seus pensaments.
Jo per si de cas: A Gudulermi que som la colla vigatana del GUDULERMI.

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

itititititititititit jo sé més idiomes que ningú.

NOTHING COMPARES TO YOU

NA DE NA COMPARAO A MI


Zasca zasca zasca on fire

Faustino Gudulermi ets també IDENTITY?

jo speak with Hardware



soc mundial

tontets a la xapa

Tancats en un loop



Loop loko loko


hardware fool


INSTIGUETY
BANDERILLETY
IDENTITY


YO SOC DEL WORLD

La Llompart (de Bunyola) ha dit...

uau es Mirilla no està com una regadora.
El Mirilla ÉS sa regadora més o manco ensaieres des món mundial.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Bruixola total de cara al vent amb sextant enquadrat en línia mediterrània.
Imperatiu naval a estribor ratlla 3 de Gibraltar.
Restablerta la verticalitat de la zodiac 25: Cap via d'aigua a babor.
Estret de Magallanes sota control.
Cap de Bona Esperança sense maregassa.
Via oberta a Les Medes.
Salpen els vaixells de Bogarde.
Medes per la vena.
Visca el Barça!
Llibertat!

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

ESTÁS MUY LOCO ESNAOLI-TA
EL SANATORIO DE SAN BOI NO PUEDE CONTIGO
ERES CARNE DE COTOLENGO

¿¿¿¿ VISITAS EL DIVÁN DE UN PSIQUIATRA LOCO DE ATAR ????

¿¿¿¿ TE CONFIESAS ANTE UN PARROCO ENAJENADO ????

¿¿¿¿ HABLAS CON COTORRAS Y CHIMPANCES DE ZIMBAWE EN CELO TROPICAL ????


CALLA



BANZAI AMOR