PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 21 d’octubre del 2019

EXCELSOS DAVANT DEL LLEVANT. SOM INCANDESCENTS I SEMPRE HO FEM BÉ.

  
TOT ESTÀ SOTA CONTROL:

JUGADA MESTRA 
AL CAMP DEL LLEVANT.



No hi ha paraules: El FC Barcelona de Barcelona es planta a casa del Llevant de València i n'etziba un de penal i assoleix una primera part amb nota alta i gran prestació coral. A la segona part s'intueix que els perseguidors a la taula punxaran i Vallverd -amb capteniment i estalvi energètic- ordena relaxament i tot acaba bé. Seguim liders i tenim perspectiva estratègica. L'encert de l'entrenador consisteix en albirar una temporada llarga que apunta a triplet. Impecable!



    ---------------------------------------------------------

Passen coses rares. El Conseller d'Interior presideix la llotja i el poble combatiu pateix la confiscació d'una preciosa pancarta que alerta a tot el món del fet evident de que vivim dins d'una gàbia. Llibertat!



La gespa parla sola. La catifa verda de Can Barça viu una nit de somni gràcies a la meravellosa batuta direccional del nostre entrenador Vallverd. El gran tècnic sap el que es porta entre mans i dissenya un sistema infalible damunt la pissarra. Amb el dispositiu ben plantejat, els jugadors només han de fer rodar la bimba i passa el que passa: L'equip entrenat per Vallverd arrassa el rival vallisoletà amb un ferotge 5-1 amb bimbes de Messi (2), Suárez Dental, Lenglet i l'astre Cresta Vidal. Ja no hi ha tribunero ni periodista que pugui dir res contra el nostre entrenador.


Ja ho diu Tebas: El 'clàsico' és un problema d'estat. Fantàstic. Ja tenim camp neutral de la seva propietat per disputar l'anada i la tornada. Us el presentem tot seguit.





La nostra màxima solidaritat amb les noies que juguen a futbol. El bogardisme s'adhereix a la vaga laboral i de gènere i mostrem les dignes lluitadores i els lògics aldarulls protagonitzats per les vaguistes:







 ____________________________________


Crònica ràpida i necessària. El FC Barcelona visita Sildàvia de Praga i ho fa molt bé, massa bé i massagran.  1-2.


Relax i dues bimbes a barraca amb Messi i Suárez Dental rebotant-la a l'estómac del defensa sildau. Tramitant el triplet i excel·lint a mig gas. I puntu! Preparem el denominat "Clásico".



Tot està clar. La pancarta parla sola "Ho tornarem a fer". Ja hem tornat a guanyar la lliga. Mostrem el bogardisme desfermat davant del Golden exhibint la pancarta del delicte.
Triple corona de gols a Eibar. Ens agrada Eibar. Grismà-Suàrez Dental-Messi solucionen la cosa tot i esperant el retorn d'Ansu Fati. Anem molt bé. Mireu quin bé de déu de trident: Grocs, amb barretina i disposats a tornar-ho a fer. 0-3.
Messi , davant l'atenta mirada de la barrera de piolins, va i remata a barraca. Fantàstic !!!
Suárez Dental travessa de pet la barrera antidisturbial i s'encara amb els piolins.Brutal !!!
Grismà salta damunt de la Brimo i clava el primer gol de la tarda.Geniol !!!
La Mata de Jonc va molt fort i ja està totalment integrat a la nostra societat. Molt gran !!!
Per acabar, serem generosos, arriben molt bones notícies des de Ñ. El Madrit s'ensorra i convoquem els nostres estimats cambrers. Pura rutina!







127 comentaris:

Artiach La Llagosta ha dit...

ho trobo ben pensat

marga bosch i el seu verb ha dit...

doncs jo estic galdosa i ho trobo exagerat

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

es desfà la pau i tot fa feridura al carrer i us dediqueu a la broma fent barreja i no us puc entendre

apolític Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Amb tota la sinceritat que puc us dic que ja no podeu fer les coses amb més poc sentit. Jo per decencia retiraria aquest article i ho dic per ajudar a ser la meitat de bons del que ereu quan vareu començar

Faust Puig dels gudulermis de Vic ha dit...

gent amb poc humor per aqui dalt pel que es veu
a gudulermi

Galifardeu Daytona, conegut com Cigró de Tona, Daytona. ha dit...

una pregunta: Rierol, Berrigan i Banzai són del PSOE, de Vox, del PP o de Ciudadanos?

BANZAI AMANTE DE LA CAZALLA ha dit...

DAYTONI-TA ERES UN GUASÓN DE LA LECHE.
SUPONGO QUE NO TIENES INCONVENIENTE ALGUNO PARA TOMARTE UN CHUPITO DE CAZALLA CONMIGO
¿¿¿¿¿¿ VERDAD ?????
ME HAS MOLESTADO Y NECESITO UNA ENTABLAR UNA AMABLE CONVERSACIÓN CONTIGO AL SON DE LAS GOTAS DE CAZALLA QUE RESBALAN POR MI TRAQUEA.
¿¿¿¿¿¿ QUEDAMOS PARA CAZALLEAR JUNTOS, DAYTONI-TA ?????

MIRA QUE ERES ESTURIÓN CELOSO DE ATAR.


BANZAI INCIENSO

Nico Nuesa Nuda Biòloga que diu Hallo Diesel ha dit...

Insisteixo supinament
Morgen,

agraeixo la resposta oficial però ja que no han aparegut més respostes i un servidor s'angoixa a la que plou, us repeteixo la meva darrera i sagrada comunicació.


Morgen

Temps ha que no saludo per aquestes planes telemàtiques. No soc amic del món telemàtic però faig excepcions que mereixen el meu tracte com és el cas de la Penya d'en Bogarde per la qual sento estima i recança a l'hora.
Estima per tantes atencions rebudes i per tractar amb transparència pristina allò que lliuro en episodis temporals de la meva vida terrenal.
Recança per l'oblit que sento en verificar de manera supina el poc interés que va despertar el meu darrer suggeriment d'estiu.
Però la recança esdevindrà estima si de manera pristina preneu en consideració el que ara us anuncio:


Anunci:

Estic enllestin una escultura elaborada amb suro de Sils i Vidreres. És la primera vegada que treballo amb suro, cansat com estic de la fusta endurida i del mal de dits que em causa. L'obra és un homenatge a Rudolf Christian Karl Diesel. L'inventor del Diesel i home pristí que des de la seva supina saviesa va marcar el canvi de l'ermot terrible en que es trobava la vella industria prussiana.


Com sempre, abans de l'enllestiment definitiu de l'obra material, disposo del croquis pertinent i de les justificacions que expliquen el cas Diesel i la trajectòria vital del senyor Herr Rudolf Christian Karl Diesel.
Esteu degudament advertits de que tard o d'hora m'adreçaré al cilindre groc amb ranura per lliurar el corresponent envelop amb sengles documents situats en el seu interior.


Cordialment però amb la seriositat de qui considera el riure com una excepció humana imperdonable, us saluda


NN

17 d’octubre de 2019 a les 7:15

21 d’octubre de 2019 a les 4:56 Elimina

La Junta de la Penya Bogarde ha dit...

El més infinit dels agraïments, senyor Nico. Ho esperem de tot cor.

La Junta

Hard mod ha dit...

un cop mes hem quedat rebonics a la foto del marina, per que els que no hi han de ser no hi son . El Marina serà sempre nostre.
pel que fa a si son de vox del ppsoe o de podemosiubarcelonamesquemaibcomu o pots comptar .... es ben igual , tot es la mateixa merda remenada galdosament per la mataronina pocasolta i replantada d'esqueix i empeltada del blog.
cal ser gilipolles per entrar en un blog que tan desagrada, aquest es el nivell.
sabem i veiem qui agraeix i qui MAI ho fa , ni ho ha FET, ni ho FARÂ , per que son així, desagraïts i esma perduts, automates de cinc duros.
Al banzai nomes li dic que aquí som de ratafia , ignorant, la cassalla es porta mes al país valencià, a tu t'espero a la petanca , que no estas per mes filigranes intel·lectuals, no tinguessis un esquinç cerebral, seria miracle trobar-te una neurona.
Mari pepi, ara que deixen un forat ( mai mes ben dit) al valle de los caidos, que tal si ens aportes la pau d'ocuparlo. et sentiras com a casa.
Plou i dafora bufa es vent, i veles i vents han mon desig complir.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Impresentable i mala persona Hard:

Prego que et facin fora immediatament d'aquesta penya secundaria i del web, jo no puc fer-ho per no tenir les atribucions del poblot brut però ja et dic que tu mai posaras els peus a la ciutat de Mataró a on la Penya te el local verdader.

Et desitjo el millor per tu que és un pastís de fems de porc de poblot brut.

Marga

marga bosch i el seu verb ha dit...

Un consell per Hard Malapersona:

Un insult és un mot o expressió que és utilitzat per l'emissor amb la intenció de fer mal o ofendre un altre individu que és considerat com a receptor de l'insult. És difícil de determinar amb precisió, què constitueix o no un insult, ja que es troba subjecte a convencions socials i culturals. Antropològicament què constitueix o no un insult només pot ser definit en el nivell emic de les ciències socials. També dins de la pragmàtica i concretament la teoria dels actes de parla es pot pensar i discutir el que constitueix o no un insult.

Generalment l'insult és una pràctica social desaprovada i rebutjada. Sovint l'insult es refereix a la sexualitat, als progenitors, aparença, discapacitats físiques o les capacitats mentals de la persona a qui s'adreça l'insult, en resum qualsevol cosa que pugui ofendre o molestar la persona a qui va dirigit.

A l'Edat Mitjana un insult ofensiu era dir ca!, fill de ca!, que es deia als sarraïns i jueus i a persones considerades menyspreables. També s'amollaven freqüentment barba merdosa, banyut, per lo cul de Déu, bagassa, bagassa cantonera, sutze bagassa, fill de bagassa, bord

marga bosch i el seu verb ha dit...

Una lliçó per Hard Malapersona:

La ciutat de Mataró té el seu origen a l'època romana, quan es va fundar Iluro.[1] S'han trobat nombroses restes arqueològiques de la vila romana, sobretot al nucli antic de la ciutat, on s'han descobert fonaments de les cases romanes i zones de clavegueram. La via romana més antiga documentada epigràficament a la península és la que enllaçava els poblats d'Iluro i el d'Ausa, construïda entre el 120 aC i el 110 aC.[2] Al barri del Pla d'en Boet es conserven les restes de la Vil·la Torre Llauder, del final del segle I aC, que quedava fora de les muralles de l'antiga Iluro.

L'aspiració contínua de desfer-se de la jurisdicció feudal, al segle XVI, va fer crear una defensa permanent de la vila per a la seguretat dels seus habitants. L'any 1480 el rei Ferran el Catòlic va atorgar el privilegi d'incorporar-se definitivament a la Corona, que representava també la formació definitiva del municipi de Mataró. Durant el segle XVI va quedar enllestida la muralla.

Al segle XVI, Mataró era una petita vila edificada al voltant de l'església de Santa Maria i de la Plaça Gran. El seu important i progressiu creixement econòmic i demogràfic va fer necessari i a la vegada possible la construcció d'una segona muralla i la incorporació de nous espais urbans.

Les Muralles de Mataró, construïdes entre 1569 i 1600 van ser projecte de l'enginyer reial Jorge de Setara. Es poden veure trams de la muralla actualment al carrer Muralla dels Genovesos (recentment restaurada), al carrer Muralla D'en Titus i per sobre del Camí Ral. També queden les restes d'una torre de la muralla al pati d'un edifici privat al carrer Hospital. El projecte d'emmurallament de la vila es va prolongar més de trenta anys a causa de l'escassetat econòmica i les disputes sobre el traçat d'aquesta.

La muralla disposava de set portals i accessos, el més destacat era el de Barcelona (actual carrer Barcelona amb plaça Santa Anna), del qual es reprodueixen els escuts del principat, de Mataró i de Barcelona. Els escuts originals actualment figuren sobre la cel·la dedicada a Sant Sebastià. Del portal de Valldeix encara es pot percebre la silueta a l'encreuament entre els carrers de La Coma i de Sant Francesc d'Assís. Els altres portals eren els d'Argentona, Cabrera, Sant Josep, Sant Feliu, el Pou de la Sínia i la Penya d'en Roig o Portalet.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Una canço dedicada a Hard Malapersona:

Hard Malapersona és mala persona dura,
Hard Malapersona és el més oncius de la terra.

Allà a Mataró n'hi havia un tramvia
que n'és de cartró i va per la via.
Tralarà, la, la, carai quin tramvia.
Tralarà, la, la, que bé que s'hi va.

El primer vagó se'n surt de la via
i a prendre un vermut la gent i el tramvia.
Tralarà, la, la, carai quin tramvia.
Tralarà, la, la, que bé que s'hi va.

El segon vagó se'n surt de la ruta
per què el conductor n'és fill de Calcuta.
Tralarà, la, la, carai quin tramvia.


Hard Malapersona és mala persona dura,
Hard Malapersona és el més oncius de la terra.

Hard Hard Hard MALAPERSONA.

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Lo deleznable es dificil de definir como una teoría más y tal vez sea más concreto recurrir a los ejemplos prácticos. A decir verdad Hard-Mod resulta ser la manera más consisa de aprender y aprehender lo que es algo deleznable ya que la naturaleza cosificada de este energúmeno otrora hombre y actualmente cosa es simple y llanamente practicar la lectura pormenorizada de sus atrocidades que lo convierten en lo deleznable a ciencia cierta y constituye el fulgurante ejemplo de lo que es la deleznabilidad.

Javi
El Clot
Barcelona

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Estic consternat per la cascada d'acusacions i insults que genera el tal Hard i acabo de veure la llarga missatgeria de Banzai i no puc més que reconeixer que amb el seu silenci en blanc el que fa és la millor resposta mai vista a l'inhumà Hard.
Així ajudem a que es torni a ser com ja fa sis o set anys i potser es salvarà aquest web.

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

titttttttttttttttttttttttttttttt
espatxurrando que es gerundio
la gota colma el vaso
passada la frenada
frenadol Hardware

Frenadol Hardware ha nacido una estrella

mira que la cagando vas

si te costipas re suenas con THE FLAG banderity

només Ada demana als dos sords que parlin

Ada super Ada i no la mongoliada de marres


identity


monitor spatxurrat by hardware


Una cosita:

The World es casa meva
tu vius dins d'una bandera


moco-pavo-siboney

bailando
chotis
samba
corrido mexicano


clima en crisis
banderity is a not solution


Up the World
Visca el Món

BANDERITY OFF

Dolors Martínez Vilavecchia (Sant Vicenç de Castellet) ha dit...

el Barça està jugant de manera exemplar

Hard mod ha dit...

bla bla bla bla .
avorriu.

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...


Hard Mod, te pido una tregua para hablar de esto:

Te sabes fuerte pot ser ccntumaz cuando de proteje tu peña pero eres incapaz de trazar una frase sobre el mundo del deporte sin caer en el insulto y en la terrible desazón que produce el mero hecho de filtrar polotiqueo con la cara más obtusa del tertulianismo oficial del FC Barcelona

apolític Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Puc participar d'aquesta idea Lidón? ¿Puedo participar? igual arreglem el problema

Joan Patateta també Williams ha dit...

jo també m'apunto a la tertúlia que proposa Lidón però en sentit contrari que us vull fer mal de panxa

exPresidència de la Penya Bogarde ha dit...

Accepto el repte de Lidón
parlem del que dius, Javi.
Començo jo per dir que el futbol comença a ser politic el dia que el Madrit roba DiStefano al Barça per ordre del dictador.

Hard mod ha dit...

el minga rància escriu igualet igualet , massa igualet a banzai ... a veure que no sia un alter ego, atesa la poca companyia que te al blog, i s'inventi un amiguet visible i virtual.
Potser que aviseu la brimo per sentir-vos acompanyats com a la plaça artós , axi feu coleguisme d'aquest barat que gasteu.
Mes que res que entreu aquí a sac i ara penseu fer ofertes... au aneu al carrefour, que allí si us faran un 2X3. pallassos, i tu barri fàstic apropa't a la farmàcia , a veure si a mes de la pastilleta del cor i la pressió et donen alguna cosa per dormir. que et convé.
Els cambrers estan d'oferta. oh K B. Ted vas de maitre i et quedes en fregaplats, de res. Es que et veig de paracaigudista estampat en un fanal.

exPresidència de la Penya Bogarde ha dit...

en vistes al que proclama el company, potser si que haurem d'anar amb peus de plom. Vés que no sigui una ensarronada i acabem com el Rosari de l'Aurora.

Ex-Presi

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Jo m'ho rumio fent calculs algebraics i demà em decidiré per participar o guillar.
De moment deixo anar un sumatori alfanumèric.

A3333/50/Adefef563fjgdj679gg9rfhd006050gnd'khktgndke767676893dne XXX 454545465656789jujot

Ja m'enteneu, amics.

Joan Farregarde El Masnou brutal ha dit...

Jo faig el que em mani Patateta

marga bosch i el seu verb ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
marga bosch i el seu verb ha dit...

Casa vegada que escriu Hard més Hard Malapersona és i li veig molt ben dit el seu nou cognom de Malapersona que almenys la sensació galdosa queda més atenuada a ca meva pero vull sincerar el que pugui i no les tinc totes amb Hard Malapersona i un poc de por hi és per part meva

Faust Puig dels gudulermis de Vic ha dit...

Em tiro del trampolí i que Déu m'agafi confessat. Resposta a Lidón meva és que sense Gudulermi no és possible parlar de política ni parlar de futbol. Ja m'he mullat.

Hard mod ha dit...

Margarideta , ets taaaaan maca , que et vas aprendre una paraula rareta en catala , i la poses arreu per donar-te importància , encara que la fiquis en calçador, de fet fas com en banzai , escriure de forma rimbombant ruqueries per que saps que no ets ningú , per aixo nomes saps construir frases supremacistes sobre el teu lloc de residència . Tu tens el cap brut i la ment podrida . Es per aixo que ets taaaaaan maca , per que plantar-te es taaaaan facil , taaaan reconfortant. En banzi et cantarà allò de Margariita se llama mi amor .
I no barregis mes Mataró amb poblot, galdosa , ni generes de punt Peret no ho hagues fet mai.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Hard Malapersona són un nom i cognom molt indicats per descriure aquest maleducat. No abaixo la guardia encara que tinc ganes de deixar de seguir el que és desagradable però també tinc el meu amor propi quan Hard Malapersona em dedica els seus vomits.

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

EL REAL MADRID OS SALUDA DESDE LO ALTO DE LA GLORIA Y OS JODE VER QUE APUNTAMOS DE NUEVO A UNA RUTINARIA CHAMPIONS QUE VAMOS A GANAR DE OFICIO SIN DESPEINARSE. OS JODE Y PARA EVITAR LA JODIENDA OS NUTRE EL ALMA ESA ZOPENQUEZ DE ASNO MORO EN CELO TAIWANÉS.
BERREAIS POLITIQUERÍA PARA ESCONDER EL CANGUELO DE OTRA CHAMPIONS RUTINARIAMENTE EN LAS PEANAS DEL MUSEO MERENGUE. OS JODE MI VIDA Y OS JODE QUE RESISTA DÍA TRAS DÍA, SEMANA TRAS SEMANA, MES TRAS MES Y AÑO TRAS AÑO CONTROLANDO LA ESCORIA QUE LANZAIS CONTRA MI PERSONA, CONTRA MI EQUIPO Y CONTRA MIS AMIGOS DE LA WEB, PERO CRECE LO MÁS GUAPO Y OS VAIS A DAR DE BRUCES EN LA LIGA, EN LA COPA Y EN LA CHAMPIONS POR NO DECIR EN VUESTRA JUERGA POLÍTICA LLENA DE CASPA DE TRACTORISTA CON TRAJE REGIONAL Y MOFLETES ROJOS DE TANTO DARLE AL PORRÓN. DOÑA MARGA MECE BASTANTE BIEN EL TEXTO LA VEO COMO UNA MUJER PERSISTENTE Y ES MI GOTA MALAYA FAVORITA.


AHORA REHABLO Y RECAPITULO A LA SAZÓN DE HARDI-TO EL BOBAZO.

¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ HARDI-TO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LINDO ERES MI HARDI-TO QUE DE LA CUCHARA SACAS LA MIEL Y DE LOS TUÉTANOS LA SARNA QUE HACE DE TI UN BOBALICÓN NACIDO PARA EL BERREO. ERES CUCAÑA EN LA SARTÉN CON ACEITE DE COIMBRA Y SAL DEL GUALDAQUIVIR. SI FUERAS UN CENTOLLO TAL VEZ LA CAGARÍA EN EL INTENTO DE MORDER TU SABOR PERO OJO AVIZOR SE DISTINGUIR ENTRE UN CENTOLLO Y UN DETRITUS FLOTANTE EN EL MAR. HARDI-TO LINDO ERES EL DETRITUS FLOTANTE QUE VARA SUS DESTELLOS POR LAS PLAYAS DEL MARE NOSTRUM COMO UN SAPO AHOGADO TRAS EL CELO DE SU HERMANO SAPI-TO.



¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ HARDI-TO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CUANDO ABRO EL CONTENDEDOR DE BASURA VEO VEO MOSCARDONES VERDOSOS QUE JILGUEREAN CÁNTICOS RUIDOSOS Y ENTRE ESOS SERES HARAPIENTOS DISTINGO TU BATRACIAL SOMBRA HASTA DAR CONTIGO Y VER CUMPLIDO EL SUEÑO DEL PESCADOR DE CACHALOTES ENFERMOS DE CELO ÁRTICO.

ERES PRESA DE MI ARPÓN Y DE DEDICO ESTE AGUIJÓN....BAJJJJJJJJJJJ


HARDI-TO FLOTA A LA DERIVA POR LOS MARES MÁS FRÍOS DEL GLOBO.


这是一个消歧义页这是一个消歧义页这是一个消歧义页这是一个消歧义页

¡¡¡¡¡¡¡ 这是一个消歧义页 !!!!!!!


BANZAI RELOJ

EL ARPÓN ACOJONANTE DE BANZAI MADRIDISTA POR LA GLORIA ETERNA 这是一个消歧义页 ha dit...

DICHO ESTÁ

Albert Sinderes ha dit...

Banzai sembla sortit d'una peli del Landa de com escriu i com retorça la llengua castellana entre el sainet i la culturota de chotis i roscón de reyes

Petúnies petúnies !

marga bosch i el seu verb ha dit...

Albert fas bé de dir el que dius del madridista però també faries bé de dir que Hard Malapersona és el sempre comença i l'altra contesta com el Comendador, el Tenorio i Doña Inés a la obra de teiatru que queda clar el que vol dir el corre-ve-y-dile que soc de teatre i de joveneta en feia a la Sala Cabanyes de la ciutat de Mataró i no tinc res d'ignorant

Hard mod ha dit...

t'has deixat el galdosa ....imperdonable, perds punts marimarga.
La petúnia fa molt bona olor, no ens en cap dubte.
Ningú s'equivoqui, ho tornarem a fer.
BANZAI ... ESPEREM LA TEVA DENUNCIA FORMAL, ETS UN BOCXANCLA, UN TITAFREDA, UNA IMPOSTURA INSTITUCIONAL I UNA VERGONYA PER LA RAÇA PORCINA RONCERDA, BRAVUCÓ DE 3/4 , PIXAPINS, DIUMENJAIRE BOTIFARRERU, CALIQUENYO PUDENT.
TU , AMORRAT DE LA VIDA ETS UN MITJATIFA BOCAMOLL , T'ESPEREM AL CONTAINER, QUE HI HA BBQ. DINS.
ESPEREM PORTIS FLORS AL CERILLITA, DIJOUS FA PAELLA.

Avui es juga a futbol , no com els dissabtes al bernabeu, i els diumenges també.

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...


Avui us pillo in THE BAR mirando mirando observer a full time !

triyiyiyiyi triyyyyyyyyyy urg urg urg Mongo Mango Mandonio Mongolia
spoiler ADIVINA ADIVINANZA:
la peli comença en un WC i acaba en unA planta de residus toxics: Com es diu la peli?
..... tatarin tataran .....

la peli se llama:
LA VIDA DE HARDWARE EL BONZO ESPACHURRADO


crispetas crispines palomitas de maiz pop corn flakes


on fire

flow

happy end


fracassety

tengo una bandera vestida de azul con una estrellita de pena



catalans tots no sols indepes


Ada a tope
Ada Ada Ada

Ada is the best


Moliendo café



oooooooooooooooooooonn fire not flag up the world !

Nico Herr Diesel Nubs Nubiola ha dit...

Morgen

Cas Diesel ventilat i croquis plausible i supí mig embastat.

Danke
Öbs
Neubaten
Holz

NN

La Junta de la Penya Bogarde ha dit...

Ho esperem molt, estimat NN

marga bosch i el seu verb ha dit...

Hard Malapersona de nom i cognom i de fets et dic que jo faig servir les paraules que vull i el moment que vull i només em faltava rebre ordres teves per com he d'escriure i de galdosa en diré el que calgui tan per lluir com deslluir.

Hard mod ha dit...

Doncs una mica tonteta si ets .... Ja l'has dit ... MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH quan tu vulguis essclar . Gal doooosaaaaa galdoooosaaaa Hahahahahahah
Colometa , passa i jau. Que no et passa el cap per la porta del Mataró park.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Masclista indecent ets!

NN Nico Nubi Hola accentuant el cas Rudolf Christian Karl Diesel ha dit...

Morgen! insistieixo molt per si algú no enten el que més m'ocupa la ment.

Insisteixo supinament i repeteixo quan pateixo i aqui ho deixo:


Morgen,

agraeixo la resposta oficial però ja que no han aparegut més respostes i un servidor s'angoixa a la que plou, us repeteixo la meva darrera i sagrada comunicació.


Morgen

Temps ha que no saludo per aquestes planes telemàtiques. No soc amic del món telemàtic però faig excepcions que mereixen el meu tracte com és el cas de la Penya d'en Bogarde per la qual sento estima i recança a l'hora.
Estima per tantes atencions rebudes i per tractar amb transparència pristina allò que lliuro en episodis temporals de la meva vida terrenal.
Recança per l'oblit que sento en verificar de manera supina el poc interés que va despertar el meu darrer suggeriment d'estiu.
Però la recança esdevindrà estima si de manera pristina preneu en consideració el que ara us anuncio:


Anunci:

Estic enllestin una escultura elaborada amb suro de Sils i Vidreres. És la primera vegada que treballo amb suro, cansat com estic de la fusta endurida i del mal de dits que em causa. L'obra és un homenatge a Rudolf Christian Karl Diesel. L'inventor del Diesel i home pristí que des de la seva supina saviesa va marcar el canvi de l'ermot terrible en que es trobava la vella industria prussiana.


Com sempre, abans de l'enllestiment definitiu de l'obra material, disposo del croquis pertinent i de les justificacions que expliquen el cas Diesel i la trajectòria vital del senyor Herr Rudolf Christian Karl Diesel.
Esteu degudament advertits de que tard o d'hora m'adreçaré al cilindre groc amb ranura per lliurar el corresponent envelop amb sengles documents situats en el seu interior.


Cordialment però amb la seriositat de qui considera el riure com una excepció humana imperdonable, us saluda


NN

marga bosch i el seu verb ha dit...

estic molt enfadada amb Hard i no responc dels meus actes

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

EL REAL MADRID ARRASA EN GALATASARAY Y EL BARCELONI-TA DE PENA EN PRAGA, NO TE JODE.
Y AHORA CON EL RABILLO DEL OJO VEO VEO COMO NUBIOLI-TA JUEGA A SER ALGO EN LA VIDA Y NI CASO AL BOBI-TO ALEMÁN, TAMBIEN OJO AVIZOR VEO VEO A MARGUI-TA DISGUSTADA Y AL REPUGNANTE HARDI-TO BATIENDO LAS ALAS DE CUERVO COMO UN EJEMPLAR VOLADOR BIRMANO EN PLENO CELO NEOZELANDÉS.

ESTO SIGUE SIENDO EL ESTERCOLERO DE LOS ALATRISTES.



BANZAI VIRUTA

penyabogarde ha dit...

Banzai, si això és el femer dels alatristos, què hi fas aquí compartint fems amb nosaltres?

penyabogarde ha dit...

Gràcies Nico, ho esperem molt i de tot cor.

Joan Estruch ha dit...

Pistonut, suposo que heu llegit les entrevistes que m'han fet darrerament. En tot cas el llibre ja està a les llibreries.

Pistonudament celebro el recés que em proporciona aquesta penya.

Pistonut.

penyabogarde ha dit...

N'hem fet la recerca, estimat amic Estruch.
Li podem dir que és un honor tenir bogardistes
amb la qualitat humana que vos oferiu.
Atentament,
La Junta de la Penya

Hard mod ha dit...

els llibres seran sempre nostres.
força barça.

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

NO SOY NADA TONTO NI MUCHO MENOS SOY NADA BOBO
HARDI-TO Y SE LEER ENTRE LÍNEAS LO QUE SE DEDUCE
DE TU PEQUEÑO TEXTO DE BOBAZO. ME ESTÁS INSULTANDO.
NO PUEDO AGUANTAR LOS INSULTOS CAMUFLADOS.
ME GUSTA DAR LA CARA Y ESO NO ES LO TUYO.
TE DESEO UN FIN DE SEMANA HARTO DE VINO MALO.

BANZAI RESPETO

Esclop Romesco Sklop Bordils ha dit...

Banzai és victima de la síndrome de Wallace Norton.
Cal que faci una teràpia o caurà en un pou d'ignorància.

Marc Galí, antiartista de Reus, braç executor de les lletres del mentor-tutor EDUARD ha dit...

Amb el suport i les indicacions més selectes del meu mentor i mestre Eduard Antiartista i Flor Englantina del Bar Teïna de Reus, us faig avinent el poema dels divendres.



GOLÀS

Les arrecades a la vista
i les neules al plat,
no sigui pas esquitx,
baralla o liquen fluix
que dels peus en surt
el xut innat que cau
del gran sol que la llum
envia en raig de pau.
El gol exagera la fita
i és golàs en bon peu
que no pas un bon preu
i no en té pas el gol,
de preu i solapada veu
que canta la vistòria
i no pas la breu glòria.

El llangardaix captiva
el premi més preuat,
el de la Primitiva!






Passeu-ho tot molt bé,

Marc i l'ombra volguda de l'Eduard.

Hard mod ha dit...

Banzai es un ignorant profund i abonat a la impostura estupida. nomes cal veure com escriu, el que escriu i quan ho escriu, li desitjo com esmenta donar la cara, al sol, com no pot ser d'una altra manera.
Tan valent que es rera un teclat, tan bocamoll i xulesc que es mostra quan pensa que pot garlar-la impunement, però va tan errat que l'ignorancia el vesteix.
De mes verdes en maduren i a montserrat i ha un altar, muntanyes regalades son les del canigo i veiem la tomba del jueu i la mallorquina nau.
El perfil pobre i baix to escenifiquen un grau escàs de recurs intel·lectual i un rendiment instrumental minso. El perfil doncs mitjà de la gàbia d'orangutans que es el merdabeu.
Acaben de trobar sis copes d'Europa en blanc i negre quan han obert un zulo per traslladar una mòmia. Sublim.

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...


pillat
pillat
pillat
pillat

hardware pillat



zzzzzzzzzzzzzzzzzzz

un Voxero donant LECCIONES LESSONS d'història
Hardware Spatxurrety de maestro demócrata.

Per aquí no passo menda lerenda albatros.

spoiler WAYFARER

Per alliçonar de memoria historica s'ha de ser equitatiu
tu els gorrino gorrino

zazazazazazazazza


oportunuty

banderity
the flag one one one


TU NO PUEDES DAR LECCIONES DE HISTORIA
eres el más incapaz capataz


para leer quien lea que sepa que tu NOTHING RIEN DE RIEN

Pillat

Pillat

Pillat

El razas pillat


on fire

flow

flow

flow

Albatros


MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

AMIGO OBSERVADOR TE AGRADEZCO QUE SALGAS A ATAQUE BRIBÓN DEL MAMPORRERO HARDI-TO LINDO, PERO TE PIDO QUE LO HAGAS DESPUÉS DE MIS RESPUESTAS YA QUE EL RECEPTOR DE SUS DARDOS ES UN SERVIDOR Y NO QUIERO APOYOS ANTICIPADOS, POR LO TANTO LANZO MI RESPUESTA CUAN CUCAÑA RETADORA Y LO VOY A DECIR BIEN CLARO Y CON LA MÁS EXQUISITA EDUCACIÓN:

HARDI-TO LINDO ERES EL ESÓFAGO CELOSO Y HARAPIENTO DE UNA MORSA ISLANDESA EN CELO ÁRTICO Y TE ORDENO QUE ABANDONES MI VIDA.

Y AHORA YA PUEDE COLABORAR CUALQUIER SER HUMANO EN LA TAREA DE SUPRIMIR A ESTE APESTOSO BOBAZO DE LA RED MUNDIAL.


BANZAI DULCE PASTEL DE MANZANA BUENA

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Zodiacs, xalupes o natació? Tot va bé per navegar i per fer xup xup

cesc "gorgui" fortuny i santacana ha dit...

Pica el solet i he anat a fer un tombet per les rodalies del meu camp preferit del Xevi Ramon del Vilassar de Mar i sento una alenada xulapa de veure que el meu sentit de les coses grupals em fa la picor maca dels moment elevats que surten de les tripes quan el meu estimat club fa tardor de bon joc.
Llunyà de la garsa i de la gardenia que VISCA EL BARÇA i el meu enciam!
Que no és pas probable. Que va! Que tot és cabòria!
Lligat a un sistema informàtic per una connexió elèctrica de tipus telefònic.
Les coses que m'agraden són les que MAI AGRADARAN A BANZAI.

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

CESQUI-TO GORGUI-TO ERES...ERES...ERES....ERES EL HERMANO GEMELO DE HARDI-TO LINDO
TE ODIO SANAMENTE COMO QUIEN AMA A UN BATEADOR DE ZUMOS CADUCADOS Y LOS BEBE.
CESQUI-TO GORGUI-TO ERES...ERES...ERES....ERES EL HERMANO GEMELO DE HARDI-TO LINDO
TE ODIO SANAMENTE COMO QUIEN AMA A UN BATEADOR DE ZUMOS CADUCADOS Y LOS BEBE.
CESQUI-TO GORGUI-TO ERES...ERES...ERES....ERES EL HERMANO GEMELO DE HARDI-TO LINDO
TE ODIO SANAMENTE COMO QUIEN AMA A UN BATEADOR DE ZUMOS CADUCADOS Y LOS BEBE.
CESQUI-TO GORGUI-TO ERES...ERES...ERES....ERES EL HERMANO GEMELO DE HARDI-TO LINDO
TE ODIO SANAMENTE COMO QUIEN AMA A UN BATEADOR DE ZUMOS CADUCADOS Y LOS BEBE.
CESQUI-TO GORGUI-TO ERES...ERES...ERES....ERES EL HERMANO GEMELO DE HARDI-TO LINDO
TE ODIO SANAMENTE COMO QUIEN AMA A UN BATEADOR DE ZUMOS CADUCADOS Y LOS BEBE.
CESQUI-TO GORGUI-TO ERES...ERES...ERES....ERES EL HERMANO GEMELO DE HARDI-TO LINDO
TE ODIO SANAMENTE COMO QUIEN AMA A UN BATEADOR DE ZUMOS CADUCADOS Y LOS BEBE.
CESQUI-TO GORGUI-TO ERES...ERES...ERES....ERES EL HERMANO GEMELO DE HARDI-TO LINDO
TE ODIO SANAMENTE COMO QUIEN AMA A UN BATEADOR DE ZUMOS CADUCADOS Y LOS BEBE.



CESQUI-TO GORGUI-TO ERES...ERES...ERES....ERES EL HERMANO GEMELO DE HARDI-TO LINDO
TE ODIO SANAMENTE COMO QUIEN AMA A UN BATEADOR DE ZUMOS CADUCADOS Y LOS BEBE.


CESQUI-TO GORGUI-TO ERES...ERES...ERES....ERES EL HERMANO GEMELO DE HARDI-TO LINDO

TE ODIO SANAMENTE COMO QUIEN AMA A UN BATEADOR DE ZUMOS CADUCADOS Y LOS BEBE.



BANZAI ESCALERA

Anneli Jäätteenmäki ha dit...

Em dic Andra Maria Lupu, forma, Andorra la Vella. Després de dotze anys de matrimoni, jo i el meu marit hem estat en una disputa o l’altra fins que finalment em va deixar i es va mudar a Califòrnia per estar amb una altra dona. Vaig sentir que la meva vida s’acabava i els meus fills van pensar que mai no tornarien a veure el seu pare. He intentat ser fort només per als nens, però no he pogut controlar els dolors que turmenten el meu cor, el meu cor estava ple de dolors i dolors perquè estava molt enamorat del meu marit. Cada dia i nit penso en ell i sempre desitjo que tornés a mi, estava molest i necessitava ajuda, així que vaig buscar ajuda en línia i vaig trobar un lloc web que em va suggerir que el doctor Osagiede pot ajudar a tornar ràpidament. . Per tant, vaig sentir que l’hauria de provar. Vaig contactar amb ell i em va dir què fer i ho vaig fer, després va fer un encanteri d’amor. 48 hores després, el meu marit em va trucar realment i em va dir que ell trobava a faltar jo i els nens, així que és increïble. Així va ser com va tornar aquell mateix dia, amb molt d’amor i alegria, i va demanar disculpes pel seu error i pel dolor que va causar a mi i als nens. A partir d'aquell dia, el nostre matrimoni era ara més fort que com abans, tot gràcies al doctor Osagiede. és tan poderós i vaig decidir compartir la meva història a Internet que el doctor Osagiede real i poderós lletre d’encanteri que sempre pregaré per viure molt de temps per ajudar els seus fills en temps de problemes, si esteu aquí i necessiteu el vostre ex. de tornada o el teu marit es va mudar a una altra dona, no ploris més, contacta ara amb aquest potent ruixador d’encanteri. Aquí teniu el seu correu electrònic de contacte a: doctorosagiede75@gmail.com o whatsapp al +2349014523836
o viber +2349014523836

BANZAI MADRIDISTA CON MUCHO RESPETO ha dit...

ANDRI-TA MARIA LUPUTI-TA NO ME VENGAS CON BETANZOS QUE PARA ESO ESTÁ LA RÍA MAYOR DEL OCÉANO ATLÁNTICO GALLEGO, VENGA YA.

BASTA DE MONSERGAS, OTRO HARDI-TO DISFRAZADO DE ANDORRANO.

BANZAI ESTURIÓN

Antoni Segarra ha dit...

Banzai, No respectes ni a una persona que sembla de bona fe i poca malevosia. El comentari de qui es diu Andra em sembla de molt respecte merescut.
Banzai ets una maquina de fer insults.

Arenys de Mar

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

pillety pillety pillety
jo no vai ni a la mani indepe ni a mani unionista
hardware vols aprendre a viure?
Jo sé viure arg arg kok kokeeeeee kokiiiiiiiiiii

Ada no entra en rollety si/no
i mola the WORLD

tu fas odios
hates
hates
hardware com bogarde
hardware

xungui de loko


por vuestra culpa CLASICO IS OUT

No dret
no dret
no dret
no dret
no dret

i la pilota que? What?



com hardware spatxurety

tangana

on fire

sofrito


no vols viure



THE LIFE IS THE WORLD
THE DEAD IS THE NATIONALISM

Joan Estruch ha dit...

Observo pocs arguments de pes per empatitzar amb el darrer comentari que ha aparegut.
El que esmentaré amb prudència és que l'absència del denominat "clásico" no entorpeix que el meu BARÇA segueixi dalt de la taula. Pistonut!

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Segueixo inflant la zodiac, la manxa no té prou recorregut.

Faust Puig dels gudulermis de Vic ha dit...

Mandoquia! A Gudulermi!

Hard mod ha dit...

Personament crec que el menú degustació de la penya bogarde es irreprotxable.
des de els entrants fins a les postres , àdhuc cafès i licors. Rabassets i caliquenyos , molt com deia el gran gato perez.

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页HOMBRE ZEN HOMBRE DE PAZ HOMBRE SANO ha dit...

ESTRUCHI-TO NO ME SEAS PEDANTE.
ESNAOLI-TA SIGUE CON TU FLOTADOR Y ESTATE QUIETECITO.
FAUSTI-TO ¿HABLAS EN TALIANDÉS? ¿O LO TUYO ES DE COTORRA PERUANA EN CELO?
HARDI-TO DE COCINA SABES LO QUE YO DE ENERGÍA NUCLEAR: ¡¡¡¡¡ NADA !!!!!!

¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿ VAIS A DEJAR DE INCORDIAR ????????????????????


BANZAI YOGA

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

i love Ada
però jo 10-D me lo hago con IÑIGO ERREJÓN
pillety pillety
barça i madrid que facin THE PEACE
Spoiler
war a la vista per culpa banderity stella & banderity vox

hardware vox
bogarde identity

PEACE OF WORLD
STOP CLIMATIC


Ada alcaldessa
Errejón al congreso
Ada alcaldessa
Errejón al congreso
Ada alcaldessa
Errejón al congreso
Ada alcaldessa
Errejón al congreso
Ada alcaldessa
Errejón al congreso

e, rre, jón !

Vampir Bayo "El fakir de Vallvidrera" ๑†A ๑۩۞۩๑†๑†A ๑۩۞۩๑† ha dit...

crec que Mirilla serà l'unic votant del Errejón en tot Catalunya
†A ๑۩۞۩๑††A ๑۩۞۩๑† jo em dedico a ballar damunt dels claus i a menjar vidre
†A ๑۩۞۩๑††A ๑۩۞۩๑††A ๑۩۞۩๑†
vampir fakir com soc

Anònim ha dit...

BANZAITO TOTS SABEM QUE ETS UN GOURMET MENJARAUBUS. I PUNTU.

BANZAITO MENJARAUBUS

BANZAITO MENJARAUBUS

BANZAITO MENJARAUBUS

BANZAITO MENJARAUBUS

BANZAITO MENJARAUBUS

BANZAITO MENJARAUBUS

I FOTS ROTS DE LEFA.


Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

Jo voto a qui em passa pel forro,

Vampiro mío eres el secretario chupasangres del Hardware Identity? A que sí?

pillattttt
pillattttt
pillattttt
pillattttt

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Banzai, no et fiquis en temes que no saps. La meva zodiac és meva i no teva i la manxa per inflar zodiacs és meva i no es teva i jo no soc teu.

BANZAI RANGE ROVER NEGRO PREPARADO MADRIDISTA Y COJONUDO ha dit...

VEO VEO UN ANÚNIMO QUE NO DA LA CARA.
ME ESTÁ ROBANDO LAS MAYÚSCULAS.
LO TENGO DICHO Y POR ENÉSIMA VEZ LO REPITO:
LAS MAYÚSCULAS SON SOLO MÍAS.


VEO VEO UN MARINERI-TO AL QUE LE DESEO EL MISMO DESTINO QUE A ALGUNOS DE LA PELÍCULA TIBURÓN.

BANZAI YOGA

NN Nico Nubi Hola accentuant el cas Rudolf Christian Karl Diesel ha dit...

Morgen:

Em sembla que va tot bé i que aviat podré envelopar i encilindrar.


Danke
Öbs
Neubaten
Holz

Hard mod ha dit...

Banzai que munta un circ de nans i li creixen , ja es mala sort, inclús afegiria que es mareja en zodíac , però també que setze jutges d'un jutjat , Marlaska i banzai , me la mengen de costat. Aixi que tot en ordre, polit i endreçat. que l'endreç mai fa nosa, ni que sigui carnassa pesca taurons.

N'hi ha que estan en campanya electoral, mes Ñerdos que mai.

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

OYE TONTOLABA HARDI-TO OYE OYE COMO VEO VEO Y LO QUE VEO ES LA MUTACIÓN DE LA PIEL DE HOMBRE A COSA Y DE COSA A GAS. ERES GASEOSO PERO DE GAS MALO COMO EL BUTANO PERO A LO BESTIA. ERES UN GAS GASEOSO, TU VIDA SE MUDÓ DE HOMBRE A COSA Y OBTUVO UN CAMBIO INESPERADO AL FLORECER EN TU COSA UNA AURELOLA GASEOSA QUE HA ACABADO CONVIRTIENDO TU HUELLA EN GAS SIN MÁS. ERES GAS SIN MÁS. PERO ME PREGUNTO:
¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿ ACASO UN GAS SABE LEER ??????????????????
¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿ QUE BERZAS HAGO YO HABLANDO A UN GAS ?????????????

AHORA ME PROPONGO LO MÁS SUPERIOR DE MI VIDA:

VOY A EMITIR UN PEDO Y MI GAS NATURAL ACABARÁ CON GAS HARDI-TO Y SU FUNESTA ESTAMPA.


PEFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿ DUELE ?????????????????



BANZAI BALDOSA 消歧义页消歧义页消歧义页

Anònim ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
marga bosch i el seu verb ha dit...

Tots feu masses crits encara que ho ha crits que els entenc quan els insulten i responen, mai m'agrada com parla Banzai però al costat de Hard em sembla un escolanet de ciutat neta.

Galifardeu Daytona, conegut com Cigró de Tona, Daytona. ha dit...

Mira que n'és de porc aquest Banzai de marres!

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Ardua tarea la que me espera para trazar la similitud entre lo que leo en estos comentarios y el devenir diario de nuestras vidas. Pero un servidor es goloso de palabras y a ciencia cierta que me siento parapetado en la razón contrastada para obturar semejantes divagaciones. Estais profundamente errados y confusos y lo más extraordinario de esta constatación consiste en ver como usais a Banzai como cabeza de turco a quien provocar y pinchar para establecer un personaje totémico que os sirve para descargar iras. Para iras ¡¡ Cómo no !! dons Hard-Mod y su frenético paseo por la endeblez mental que transmite a cada golpe de tecla ante un ordenador o teléfono convertido en lanzallamas sin polisemia ni decoro fatuo.

Ardua tarea la de competir con aprendices de brujo, jíbaros antedilucianos y narcisistas sin nada que ponderar ante espejos vibradores que deforman la faz y pertrechan lo somero, lo sano y lo que discurriría por otros ríos de caudal variable en caso de ser matizados o subsanados.


Ardua i perniciosa tarea la de intentar un aporte de buen fario en un despropósito verbal que parece no decaer ni por mucho que alguien alarme acerca de su caida en picado o al ver como se denosta a quien cree en la ayuda para reorientar semejante bodrio de web que corroe lo deportivo con falacias políticas sin mediar con algo sano de entrada como es la comedia, la risa, el humor y el desenfado ¡¡ Menudo fallo de parvulario con suplir humor con horror !! Tal vez me equivcco con mi comentario y me confundo al tratar vuestra majaradería bajo argumentos doctamente responsables. Tal vez es mejor un expeditivo mandar a la defecación ordenada para cada miembro de esta guarida llamada Peña ¡¡¡ Tal vez !!!


Leyendo malas bromas y a veces malas artes de Esnaola con tintes militares que no cabe pasar por alto o Hard-Mod con sus pertrechadas meteduras de pata que orilla y casi saludan el fascismo más rancio y temible ¿¿¿ O no va de eso lo que se deduce de alguen que recolecta insultos para mostrar el rostro más aguijoneante de un macabro teatro de banderas y ceniza ???

Espero que este comentario, somero y dicharacero, no sea pasto de otra carga blasfñemica de insultos sin ton ni son.

Espero, ojo avizor, que los buitres no merodeen el cadaver de una cultura dañada por el pavor y la mala consapienza de quienes hacen del humor una arma nefanda que pierde su más noble papel en el mundo.

¡¡¡ Eso espero !!!


Javi

Esclop Romesco Sklop Bordils ha dit...

Hostia! He llegit amb paciència de lama tibetà el que escriu aquest Lidón Mingorance.
Em sembla digne del NO-DO, caspa verbal a manta. Jo em tapo les orelles o em puc quedar analfabet de tanta sobredos. És de cementiri, de làpida, de castanyada.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Mirin vostès el que vulguin mirar però el senyor Mingorance ha escrit una historia preciosa des del punt de la vista literària i només per això ja mereix un respecte que els altres no tenen mai. Veig que és del Clot, barri de la ciutat de Barcelona i encara em confirma molt més que els poblots bruts destilen el seu mal esglai de desperdici i que des de la ciutat s'escriu amb més compte. Potser encara la gent nova del web no sap el que és per mi la sensació de ser plantada dues vegades, la primera per tot el grup a la muralla de Mataró de quan hi havia el restaurant del Blinco i la segona a sta anna amb Conrad Canalo que es fa el simpatic i enganya no venint a la cita i ja fa cinc anys.

Gran Boter ha dit...

calla Margota

marga bosch i el seu verb ha dit...

Callaras millor tu que segur que ets de poblot brut i no tens pasta de dents per netejar la boca bruta.

Joan Estruch ha dit...

He de dir pistonut i ho dic.
No tinc altra paraula que defineixi millor l'article que heu escrit.
Sou gent competent.

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Agradezco el piropo de Marga i denosto el mal sinsentido de Romesco. Me doy por satisfecho si sois depositarios de mi texto y a la sazón reitero mi convicción de que lo que sale de mis dedos es lo que mi cerebro ordena.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Ja està, la barreja, la barreja i sempre la barreja. Puc advertir, puc ajudar, però res de res, la barreja, sempre la barreja és la barreja. La barreja de futbol i política ara també amb les del femení. Mereix tot de barricades eun tema laboral? Però res, com sempre, la barreja i més barreja. Ja podeu dir que no, però jo soc dels de l'humor i vull que aquesta web faci riure i no plorar. Per això ajudo i ajudo i ajudo, però vosaltres sempre i sempre i sempre, la barreja, la barreja i la barreja.

penyabogarde ha dit...

El vol gallinaci dels voltors
ja no pot esborrar la realitat
d'un Barça molt lider i grandiós
i ja que ben bé porta el liderat

Anònim ha dit...

visca el barça i visca el sol , visca la bogarde i merda per l'espanyol.

Hard mod ha dit...

Barreja barrejada, barreja't amb els purins que et fa mes i no a la bogarde, ajudat de la vida que necessites mes ajuda que abascal amb un llibre.

esternut bigues ha dit...

ser madridista es ser inhuma

maria josep rierol altamirada ha dit...

Estic de tots sants a Palafrugell i avui puc dir que tambe he vist dues parelles fent barreja futbol i eleccions i saltant de Messi a la xocada per veure qui sap mes de governar i calcat a can rafart els nens del costat han plorat davant dels crits dels grans. I ara em direu que molesto quan aconsello de protegir humor de la web bogarde quan Hard treu el ganivet que es la seva boca.

maria josep rierol altamirada ha dit...

Ted Berhigan te rao i compro el que diu i com ho diu

Joan Estruch ha dit...

Mostreu sang freda i optimisme. Vist així la condició de pistonuts va de més a més.
Felicitats, estimats bogardistes.

ex-president de la Penya ha dit...

a mi em va agradar el partit. Una primera part notable i una segona part suficient, potser una mica de distracció però en termes generals va anar força bé i ens assegura el lideratge amb un partit menys.


...potser hauria estalviat l'esforç excesiu en el tram final del matx. Però, francament, veig un equip prou motivat davant de la llarga temporada. El que m'agrada és la capacitat col·lectiva de rebaixar les intensitats, la qual cosa demostra que funcionem com un sol home. Excels.



...el Barça va saber administrar millor el partit, especialment en el segon temps quan es tractava de no prendre mal i arribar frescos a la Xampions. El resultat és enganyós i el Llevant va estar de sort. El domini del mínim esforç és un recurs arriscat però quan funciona permet albirar bones perspectives. El Barça de Vallverd enfila novembre liderant Lliga i Xampions. El sistema de la desconnexió organitzada va tornar a funcionar a les mil meravelles.

ted berrigan fastic bonada ha dit...

jo veig merda porca i perdoneu que parli aixi, sou merda pirca i plena de germens de vaca horrible, ara ja dic que em feu vergonya que sou la cabronada mes putona i em cago amb vosaltres per sempre ja deixo de fer consell, sou una merda podrida i uns FANATICS

guillem tell ha dit...

Berrigan no es dutxa

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Qui ets Guillem Tell que no saps ni apuntar la ballesta damunt de la poma?
Si tu ets Guillem Tell, jo soc Robin Hood. No penso acceptar el que dius i com he fet amm la resta ja he pedut la calma inutil i et dic el que em surt del nas:
Ves a la merda!

guillem tell ha dit...

jo només et parlo d'higiene i tu em tractes de la pitjor de les maneres

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

ME PARTO EL ANO AL VER CON MIS OJAZOS AVIZORES COMO MI TOCAYO BERRIGANTE SE DESTAPA CONVERTIDO EN AZOTE SIN PELOS EN LA LENGUA CONTRA LA PESTILENTE PEÑI-TA BOGARDI-TA.
¡¡¡¡¡ ME GUSTAS, BERRIGANTE, ME GUSTAS SOBREMANERA !!!!!!
TO ES QUE ME PARTO EL ANO CON LA GOLEADA LEVANTINA DEL SABADO SABADETE.

BANZAI ESPECIE

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Encara no em veig amb prou cor per parlar com Ted Bonada però us confesso que a vegades ho faria sense embuts. Però he de seguir amb la meva màxima que és el consell de no fer barreja i de resaltar humor abans que plors i recomanar que feu una web menys agressiva i més humoristica per enviar mals majors i pitjors.

NN Nico Nubi Hola accentuant el cas Rudolf Christian Karl Diesel ha dit...

Morgen,

advertits supinament com esteu, només cal esperar l'arribada del material envelopat i aleshores a mi em quedarà esperar la vostra resposta com aquell qui espera l'arribada de la fruita madurada en temps de collita lleidatana.

Mantingueu desperta la ment supina i tingueu les costelles a punt per rebre el secret del gran Rudolf Christian Karl Diesel


Danke
Öbs
Neubaten
Holz

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Maria Josep
que jo celebro que et facis teu el concepte meu de la barreja i et demano que perdis la por a dir les coses pel seu nom com ja he fet jo quan dic que aquesta gent son una merda i m'en refot Guillem Tell que Hard's o que la llopa del capitoli, son uns merdes tots.

apolo aquella nit OLOT ha dit...

m'heu convençut, no anem malament com sembla si mirem els números
gràcies amics, sou molt grans

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Ted / encara no goso escriure com tu però si segueix aixis o faré el mateix o deixaré de seguir la web

Hard mod ha dit...

Deixa la web , deixa el blog deixa el món maripepi, no en tenim durte,no aportes res , només seguidisme fanàtic de berrigan que alhora ho es de la impostura i l'insult gratuït, desmesurat i irracional, visceral, un reflex del monstre que s'amaga darrera del teclat i del pseudonim d'un artista de la lletra.
Els merdosos de merda escampen desànim i merda per on passen i sent tan merdosos com sou, de merda, que sempre us heu mossegat la llengua, tot el contrari dels que no tenim problema en destapar la realitat i es per aixó que ens admireu tant, per que som i fem el que mai us heu atrevit per una actitud merdosa a la vida , la vida miserable que porteu us mena a aquesta misèria vital que arrossegueu feixugament, així que, no cal que entreu mes aqui.

Hard mod ha dit...

Nens i nenes, golejem.
Trobem a faltar l'empat, però la culpa és del baix to i nivell del contrari, això ben segur.
Tenim la foto que ho demostra, fotografs aficionats i de mal reflectir una imatge real, capciosa i electronicament desdibuixada ho tenim al blog molt sovint i si ets fotograf no facis d'informatic . Muahahahah

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Saps hardejar hardet, pero hardejar no té massa que veure amb pensar. Jo de tu maria Josep aguantaria aquí fins que sigui hardy hardy plasty el que toca el dos que amb mi al costat seras invencible.

Antoni Segarra (Arenys de Mar) ha dit...

A Ted Berrigan ja se li nota en les seves carns que els seus Ciudadanos van de fallida segons les enquestes i més dura serà la caiguda a baix del pou

apolític Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Jo no soc de cap dels dos bandos i et demano que no et fiquis amb la meva manera de pensar i menys encara sense saber res de mi i sense permís.

Vigila, Segarra, vigila

Hard mod ha dit...

Uiiiiii!! ja hem perdut els estreps i passem a la fase intimidatòria, típic de les ments mes reaccionaries, nostrades o no.
Berrigan compra't una bombeta LED i fes com VALLVERD i estalvia energia, et cal.
A vacil·lar amb els teus segurates, brimos i altra quincalla poligonera a la terrassa del bar que tens sota casa, sempre tindrà un aire mes oriental.
Tots sabem que és la ronda de mort de synera, be l'analfabet de mot fastuós i curt de gambals de Banzy, no, es clar, però les persones normals i llegides mes enlla de 13 rue del percebe , si.
Així que tanmateix pots anar a a fer una canya al clot amb en mingarancia la mari pepi que darrerament esta de colònies amb el grup del casal d'avisi esta taaaaan atrafegada que ja ha deixat de facto el blog, Berry, et quedes sol.
Estalviem Watts. som energia , som futur. i per cert Berry això d'imitar l'escriptura del fotògraf frustrat t'escau fatal.

apolític Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Hard-mod et contesto amb respecte per darrera vegada i si després canvio de formes i et dic coses que et molesten jo no responc dels meus actes ni tu dels teus.
Primerament no sé que empatolles amb la fotografia d'un fotograf frustrar i si no parles clar prefereixo les estampes de sants abans que elucubrar a lo tonto sobre un fotograf que desconec. Ja pots veure que et respecto i no alço el to de veu escrit o oral però tot el que m'has dit justificaria uns crits i unes advertencies, pero suposo que jugues amb mi i jo també tinc dret a jugar amb tu. T'ho dic per la part que em toca de ser qui sempre dels sempres ha volgut una web apolitica i crec que tinc mes drets que tu per antiguetat per dir el que penso des de temps abans que tu apreguesis fent queixes i bang bang que jo anava a veure partits amb bogardes i he passat de no anar a veure partits a limitar a mirar la web que sempre m'ha agradat i encara te les seves coses divertides menys quan veig massa barreja, la famosa barreja politica que fa més nosa que altres coses, no sé ben del tot que afegir potser que els comentaris em sobren i si fos per mi els suprimiria tots pero si jo contesto es per evitar que monopolitzi la pantalla qui aporta mes llenya sense necessitat.

T'he contestat amb respecte. Ara també vigila com Segarra que puc canviar de to en poc que amb rasquin i si vols m'expliques que es aixo del teu fotograf que a mi no em fa pensar que jo sigui gaire amant de la fotografia o clarament pensaré que si hi ha fotomatón tu ets més matón que fotografd.

Vigila, Hard-mod, vigila
i no amenaço només ajudo

soc apolitic fins a la medula

Vampir Bayo "El fakir de Vallvidrera" ๑†A ๑۩۞۩๑†๑†A ๑۩۞۩๑† ha dit...


๑†๑†A ๑۩۞۩๑†๑†๑†A ๑۩۞۩๑†๑†๑†A ๑۩۞۩๑†๑†๑†A ๑۩۞۩๑†๑†๑†A ๑۩۞۩๑†

Ensumo la sang final
i veig un altar de sang
i jo soc el sacerdot fakir
que acompanyarà la missa negra

๑†๑†A ๑۩۞۩๑†๑†๑†A ๑۩۞۩๑†๑†๑†A ๑۩۞۩๑†๑†๑†A ๑۩۞۩๑†๑†๑†A ๑۩۞۩๑†

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Ted que intento entrar en el teu comentari llarg i veig paciència teva, com també veig sospites de que ens volen engatussar amb paranys de Hard i mitges paraules que indiquen i senyalen però no concreten. Sento que Hard prepara alguna de les seves tretas i pot sembla Troya

Hard mod ha dit...

Mari pepi , mari pepi ... acura una mica el català que t'en vas pèr viranys sumptuosament arrimadencs. A veure Tretas , sembla que estiguis parlant de mamelles de tres en tres ,semblar , es un infinitiu de primera conjugació , acabaria en ar , per tant semblar, troIa, amb I llatina, de res illetrada.
Ted , berrigan fastigós de merda , friso per que em diguis vigila així en directe, en sec , això si, havent esmorzat la pastilleta del com, no sigui que al sem se li giri feina en un RCP impossible.
Jo per ajudar-te també tinc un parell de coneguts ortopèdics que et farien bon preu dels que gustosament et facilitaria les dades .
Per altra banda no et voldria deixar de regalar amb el teu pèssim argument també de merda de l'antiguitat, això ens porta a poder dir clar i meridianament alt, que ets un ex-bogardista xusqueru ... de merda, per suposat, atenent la teva manca de recursos per poder presentar cap altra credencial, tires de recurs fàcil i quarteler com el de l'antiguitat, ben merdós tot plegat, t'escau.
Doncs res, passa pel marina, Golden corner on gustosament t'atendré personalment i amb el millor gust possible, merdós. Restaras vigilat i encomanat a un bragueru de qualitat. Sr. Ves-compte.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Un dia vaig decidir que mai mes aniria al Marina i així he acomplet el meu compromis pero si vols venir a fer copes i veure amb mi un partit encara et convidaria a casa que tinc compte per veure partits i la sorpresa seria que ens podriem entendre. En el fons ets el Viriato de sempre. Ara si que has quedat sorprès de quan erets un nano oi?
Viriato, si quan jogaves amb el Pere i feies de Viriato. Quina sorpresa eh Hard-mod?

Amb lo del Viriato has quedat de quadros, veus com podem ser amics que no tothom sap lo del Viriato de jugar al carrer.

Ara ja et caig millor eh Hard?

A que si?

El Viriato aquell eh?

Has quedat sorpres Ted. no esparaves lo del Viriato.


Hard mod ha dit...

tu que fumes? pringat, merda merdosa? au canvia de camell Bonada que te l'endinyara un elefant i encara pensaras que ets sobre un tamboret.
Muahahahahah que friki , pringat.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Com pots esquivar allo del Viriato?

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

m'importa poc que us baralleu per coses personals però si que m'importa el to que fa servir Hard

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Dícese del hombre tocino de aquel que de su puerca condición se soslaya un cerdo. Dícese de la raza porcina que esta no distingue entre puercos, cerdos y tocinos. Este es el verdadero habitat natural de gentes que asumen su decadencia humana en forma del más sucio de los animales de granja. El caso que nos ocupa es vericuétamente errante hasta dar con alguien que merece su entrada en el elenco de la porcinez. Ese es el mundo que puede acojer con holgura a gentes como HardMod y a su variopinto séquito de embriones porcinos de origen humano. Los detritus del cerdismo tocinal y puerco se acumulan en el pasto maloliente que pisan los seres que carecen de educación. El sino de los cerdos es la tocinez innata y la porquería subyacente. Solo puedo acabar mi mensaje con tres hurras en honor a los ganaderos que convierten lo porcino en manjar cometible debidamente curado, so pena que los animales no procedan del más infausto reducto del género humano como se deduce de la barbaridad maliciosa de hardmoD y su tribu pestilente.


Concluyo con una cita de Miguel Delibes que versa de este modo:

No es patán quien camina por montes y llanuras. Lo patán se define en términos alejados de la noción de la vida sana y al aire libre. Lo patán reside en el laberinto que distrae la mente de sus objetos vitales.


Javi

Hard mod ha dit...

Finalment vallverd ha obert la via bogardiana i ens regala un empat sublim i a casa , com els valents. impecable.

Hard mod ha dit...

Mari pepi , ens importa menys que poc, es a dir res , el que t'importi o no i viceversa, avorreixes supinament. ets ensopida, egolatra i impostora.
vallverd no et vol al vestidor , nio a la grada ni als voltants de l'estadi. a cornellà hi ha seients lliures.

Javi Lidón Mingorance el de EL CLOT ha dit...

Escurres el bulto y no entras al trapo
hardotemodote
me recuerdas a los personajes pusiláinimes intepretados por Pedro Osinaga
vamos que eres de los tiempos de Mariano Ozores

¡¡¡ no eludas tu papel en todo esto !!!
¿ Acaso no te identificas con mi narración anterior de caràcter elogioso ?

Hardomodote como te escondes ¿¿ No ??

¡¡¡ Sí !!!

Hard mod ha dit...


Romanço de fill de vidua

Pere Quart


Tinc nevera, toca-discos i una tele amb dos canals,
una aranya gran de llàgrimes i sillons funcionals.

Els sis-cents vaig canviar-lo per un nou mil quatre-cents;
i a l’estiu vaig a fer bronze a Lloret.

He comprat un pis a Mandri amb terrassa i gradulux
(la mama té cinc parades al Ninot de llegums cuits)

Com que cobro quatre pagues del mateix import del sou,
he llogat dues tribunes al Camp Nou.

Però sóc catalanista
i a casa, amb la mamà,
quan no hi ha visita,
parlo sempre en català.

Em vesteixo sempre al Gal·les perquè gasta molt bon tall,
i ara em faig, per al Liceu, un smoking de tergal.

Els dissabtes compro l”Hola’ per estar ficat a dins
del que passa amb les princeses, i maniquins.

A l’hivern anem a veure strip-tease a Perpinyà,
i els diumenges vaig a missa vespertina amb la mamà.

Tinc els discos d’en Guardiola de la Lita i d’en Dodó;
en Raimon va bé, però el trobo poc senyor.

Però sóc catalanista
i a casa, amb la mamà,
quan no hi ha visita,
parlo sempre en català.

En pintura no m’hi fico, però opino que en Dalí
és un geni, i pinta uns quadres que s’entén què volen dir.

Del teatre, deu-me en Paso, i del cine, no en parlem;
em fa més el pes la Sara que en Bardem.

Ballo el twist quan es presenta i temps fa que aprenc l’anglès,
perquè avui amb el turisme, si no el saps fas el pagès.

Ara surto amb una nena que no em mira pas gens prim
i, de fet, només em costa gin-fizz.

Però sóc catalanista
i a casa, amb la mamà,
quan no hi ha visita,
parlo sempre en català.