PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dimecres, 17 d’abril del 2019

ALA(ÉS GRAN)VÉS 0- BARÇA 2...JA FALTA MENYS...BARÇA 2, REAL SOCIEDAD 1. DISSABTE SANT I PUNTU + LES NOCES DEL CEL I L'INFERN A PIT DESCOBERT. L'ALTÍSSIM MESSI ENS CORONA DALT DEL MÉS ENLLÀ I LA MEDIOCRITAT RONALDIANA S'ESTABELLLA CONTRA LA MATA DE JONC.

Especial Sant Jordi



El xicot de la creu grana amb fons blau és el soci Tonet i aquí el tenim del tot uniformat. Brevetat i capteniment: El Barça visita Vitoria Gasteiz i n'etziba un parell a la barraca rival. Els peus del nano d'Argentona -Aleñ(y)à- i les dents de Suárez reblen el clau i administren les hores prèvies a la proclamació lliguera d'enguany. Pura rutina esperant l'agost gamperitzat i puntu...

PROGRAMACIÓ 
DOBLE ESPECIAL
DE SETMANA SANTA:




BARÇA 2, REAL SOCIEDAD 1


 

JA FALTA MENYS PER GAMPERITZAR 
LES NOSTRES VIDES.

I PUNTU!




Eurofutbol en estat pur. 

Primera informació. Imatge determinant del matx intercontinental entre el Madrit de Madrit i  el Loch Ness FC. Empat a 1 en un partit d'alt voltatge europeu. Els del "Lago Ness" li etziben una fuetada i Europa es complica a can règim del 78. Coses internacionals. Tot es mou. Seguim!

Segona informació. El FC Barcelona li etziba un resultat De Funes en tota regla al poderós Mantxester United de Mantxester i ens enfilem a semis i final de xampions. El camí del Gamper(t) està obert de bat a bat.
Messi és Déu fet Jesucrist i el tenim presidint el Sant Sopar en companyia dels altres messis-apostols. Tots són messis i la Setmana Santa s'embala com un missil terra-aire!
Més detalls de la nit blaugrana. El brasiler Cutinyo es realitza una operació d'orelles i ens presenta la seva nova imatge amb els sengles  megàfons implantats a les seves respectives dues orelles. El doctor William Sbobet i la infermera Mentxu Alpari fan miracles amb les noves tecnologíes del seu laboratori dermoestètic.
El tribunal Supremo es trasllada a Can Francisquet i ens ofereix aquesta curiosa imatge amb la façana atiborrada de jutges amb toga i paperassa.
Més informacions. La Mata de Jonc vincla la seva força damunt la Juventus i el noi de la Mata surt al camp vestit de blaugrana a diferència dels seus companys que llueixen l'equipació de l'Ajax.
Especial CR7. Primera imatge descomunal. CR7 i Fernandito Alonso comparteixen tiberi i s'engreixen de manera descomunal. Mireu-los.
Oferim una imatge degudament actualitzada de la ja tradicional imatge de CR7. Ara és més gros del que ja era quan va deixar el Madrit. Molt gros!
Oferim el via crucis de CR7. L'ex-futbolísta carrega com pot la seva creu, arrossega el seu enorme cos i camina com pot en direcció al cim del Calvari. Setmana Santa a tota pastilla.





46 comentaris:

MADRIDISTA MORREADOR ha dit...

BOBERÍA DE BOBAZOS
NO SOIS CAPACES DE HABLAR DE NADA SIN MENTAR LA BICHA
LO VUESTRO ES DE LOQUERO
LO VUESTRO ES IMPOTENCIA AL VER LAS COPAS DEL MUSEO DEL REAL MADRID
SIEMPRE LO MISMO
COMO MOSCAS DEL NEPAL EN CELO CRÓNICO
ESTAIS MUY MAL
SOIS UNA MIERDA
SOIS UNOS CABRONES
SOIS DE LOS QUE MAL NACEN CON UN RETRASO EN CELO
SOIS PATRAÑA
SOIS UNA CUCHARA DE CACA DE LA VACA
SOIS UN DESASTRE BOBO



IROS A LA MIERDA
BANZAI EDUCACIÓN
APRENDICES DE MORREO
YO OS ENSEÑARÉ A MORREAR CON LENGUA Y ALETEO BABOSO.




Dolors Martínez Vilavecchia (Sant Vicenç de Castellet) ha dit...

Maleducat i mala persona madridista

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Dolors, no et conec però crec que desconeixes el maltracte que sempre ha rebut el madridista en la web i que ara si està potser malparlat pot ser que estigui justificat per linxaments que li venen de lluny, i si t'informes millor veuras que la mala maror sempre està originada en els comentaris ofensius d'alguns contra ell i en la mateixa manera de practicar insults disfressats de broma per part de qui sigui el valent que amaga la cara i publica un post rere un altre post dia si dia també a on es deixen anar preteses bromes que acaben sent males maneres de fer sense anar més lluny. Era necessari fer broma amb mal gust per les fotos de Cristiano? Siguem més sincers que no costa massa i en sortim guanyant tots. Consell enèssim meu.

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Més mal gust és impossible i la huella de Hards està marcada

penyabogarde ha dit...

El sentit de l'humor d'alguns comentaristes que apareixen per aquest post és més aviat justet i s'intenta suplir per un bronquisme exagerat.

Hard mod ha dit...

Aquest setmana Santa conduir i escriure com el Madrid .... per seguretat , sense copes.

Hard mod ha dit...

Llepaculs i puntu.

Hard mod ha dit...

Es diu empremta o petjada , ignorant de merda .

Hard mod ha dit...

Es que d'on no n'hi ha no en raja.

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

tititititititititit
pillat pillat pillat pillat pillat pillat
Hardware HARDWARE ESPACHURRADO PILLAT PILLAT Hardware
surt in DEFENSIVE MODE per respondre amb orina
i FOUR ANSWERS 4 RESPOSTES en batery per dir....lo de sempre
lo eterno
lo visto
el loop del cogote de un Simca 1000


Hardware 4 respuestas calcaditas
Hardxunguety

Pillety
Gallocanta
Fraganty

Loop in Sayonara Baby

Spoiler EL RAZAS


LA PELI CHINA
Sssssssssssss
HARDWARE VOL QUE LA MEITAT MÉS UNA DELS CATALANS VISQUIN IN CATACUMBAS




NO FRONTERAS QUE NO TE ENTERAS

NO FLAGS

LA VIDA EN COMÚ

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

No entenc massa al dedillo el que escriu Mirilla però dedueixo del seu estil un zasca al hard i una cosa interessant, antes diré que el que Hard escriu en missatges curts és com escupir varies vegades seguides pero res més. Lo interessant de Mirilla és que em poso a pensar en que jo soc del futbol i més del Barça però no fanaticament, aixi miro el futbol amb els ulls i no el ventre i és el mateix que faig amb la politica que la miro amb el cap i no amb el cul i si veig que un tema divideix acabo entenent la part que es queixa del monotema i no per aixo soc Arrimadas només que entenc reaccions de enuig. La idea de les catacumbes és molona i per Setmana Santa em fa pensar en Barrabàs i Charlton Heston fent pelis de romans, gent perseguida per no combregar amb el mantra oficial del hooligannisme culé o amb el mantra de Torra per dir dos casos que es poden mirar amb el cap i els ulls i no amb el cul i l'esquena. Si adoptes una posició més pausada pots trobar raons en cada bando politic i en cada bando esportiu i acabes guanyant dues coses, la primera que no t'enfades i la segona que aprens a comprendre el món. aleop a veure si llegiu amb atenció el meu missatge.

Hard mod ha dit...

Llepaculs 2.0

Hard mod ha dit...

Mirilla el teu xarneguisme tronat i mes que superat pel pujolisme mes autonomista se't tira a Sobre.
Lo es un article només permès en el català occidental , variant que no domines en absolut. Deixa de fer el papanates que estem per treure en processó les ploraneres a escollir-tecles llagrimeta de poca-pena .
No veus que la teva claca ni t'entén ? , hahahahha pallasso.
Per cert tanta tonteries amb els de la bandereta lila va i en Nuet es fa indepe .... poca pena 2.0. Però tu al costat dels carcellers , com els bons espanyoleitors , sayonara baby.

Hard mod ha dit...

T'en fem un resum express.

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

"Linchar a personas indefensas provoca caries. Linchar en vano es como morderse el cerebro y dejarlo inactivo"
(I.Gabilondo)

M'ha passat pel cap llegint els set comentaris de Hard i només faig que pensar en com es pot destrossar una web amb ira entre gents diferents que podrien estar intercanviant bromes de manera grata.

El que vull fer és baixar un dia a Premià de Mar i parlar directament amb dos que conec de la Penya segons les fotografies d'altres vegades com en Josep i en Jordi i dir si es creuen tot aquest mal gust d'alguns.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...


Molt ben explicat, Maria Josep, i em sento molt a gust amb les teves bones paraules

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

odododododododod pixelat pixelety

hiper pillat hardware


cagada total mauser


no pots amb la meva estampilla


ets el carcelero de la frontera


ets una bandera bruta


cicicicic xugu xuu !!!!!!!!!!!!


spoiler BAD FILM MOVIE



No pots mai amb mi Harware Espatxullaty

penyabogarde ha dit...


A/ Rierol, Mirilla, Berrigan són trident ultra que vol governar el Reino de España?
B/ Banzai és el monarca que dirigeix el trio?


Dues preguntes que mereixen resposta.

APOLITIC Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Responc a les dues preguntes amb la condició de que vostès em deixin de dir ultra. Jo soc una persona que es limita a demanar respecte i a donar consells per millorar el web i sempre rebo escarnis fastigosos d'un hardiot i ara veig que la cobertura de l'insult està garantida per qui signa com una corporació en nom de Penya Bogarde.
Repetiré el que sempre he estat i sempré seré: SOC APOLITIC.

Dolors Martínez Vilavecchia (Sant Vicenç de Castellet) ha dit...

Bones
Hi ha moments guapos que miro el blog i canto caramelles no sé si enteneu que vull dir pero us ho dic ara amb valentia que aquest Mirilla em sembla un tipic sarcofac humanoide està clar, que el Bonada és un pelma de la copa d'un pi ja ho sabem, que Maria Josep és una ploramiques també ho sabem i que Banzai Madriles és un satanic això ho sap tot déu fins i tot el baró de Bidet. I què dir de tot ? Que visca el Barça i poca cosa esposa cosa losa de la bossa de la vida hummmm la farineta del nas del Banzai que es droga amb farina de galeta i no pas amb coca de la pastisseria de La Garriga el bretol de les pinyes que en sap poc de la vida sinó és per garbarejar la vidorra amb cara de saltimbanqui capullín capulet i ara dic una cosa més que s'escapa de la via i és per dir que els boicotejadors ja no em fan la fila que la Bogarde és penya altiva i ja està sidral i a dormir la mona.

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

pILLATY Hard-W-a-rrreeeee!!!!

eres el instructor sargento Vox-Box
i la teva tropa és la Vilaceveccia i Cia.

UNA NOVA SEGUIDORA DE LA TRAMILLA ANTIBANZZZZAI...


Hardware fitxa Vilalacvecchia


OTRA MÁS PA LA SECTA FLAG

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Llevantada a Les Medes,
tot controlat
i les tropes preparades per si s'escau
i per quan la Penya em demani acció.

Astrid Barriada ha dit...

cal aquesta parida?
reincidents en els mateixos topics de sempre!

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

HACEIS CON EL BARCELONI-TA LO MISMO QUE CON EL SANT JORDI-TO
TODO EN EL MISMO SACO PARA BERREAR CONTRA EL REAL MADRID Y DARLE A LA MATRACA POLITIQUI-TA.
SOIS BOBOS EN EL FUTBOL, EN LAS FIESTAS DE LA ROSA Y EL LIBRO Y EN LA BOBERÍA BOBA DE CADA COSA QUE OS PASA POR EL TEJADO EN CELO NORMANDO QUE OS ASESTA LA CABEZOTA DE BOBOS.

BANZAI SABER Y GANAR

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Banzai:
Ets nazi, oi?
Jo tinc vaixells de segona ma plens de voluntaris barcelonistes per si ens ataquen els teus amics.

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

MIRA ESPIRITI-TO ESNAOLI-TA
CALLATE LA BOQUITA Y MÍRATE EN EL ESPEJI-TO
VERAS QUE TU GORRI-TA ES DE PENA PENI-TA
Y ME ESTÁS INSULTANDO SIN HABLAR DE FUTBOLI-TO.
ERES BOBO DELEZNABLE Y ERES UN BABOSO EN CELO NORMANDO
COMO UN ESTURIÓN CELOSO ANTE EL CACHALOTE COMILÓN.

¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ PÍDEME PERDÓN, BERZAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!








BANZAI CUCAÑA

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

No puc demanar perdó a un sicari del III Reich com vostè.
Preparo les xalupes estelades!

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

no crec que la millor manera de fer paus sigui de la manera que proposa el mariner Esnaola. Primer s'ha de mirar quin és el principi del problema i si és la Penya la que va començar a insultar com jo penso que va ser així´.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Perdoni senyora, Maria Josep, però crec que vostè necessita un salvavides si vol navegar

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Podria ser que vostè sigui la persona indicada per rebre una atenció psicològica, li aniria bé a vostè i al seu capitoste HARD.

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

MARIA JOSEP ME ACABAS DE DAR UNA IDEA MORROCOTUDA Y TE LO AGRADEZCO EN EL FONDO DE MI CORAZÓN Y EN LA TOTALIDAD DE MI ALMA: CAPITOSTE HARDI-TO, BUENA MANERA DE LLAMAR LAS COSAS POR SU NOMBRE, ESO ESO MISMO DIGO YO

CAPITOSTE HARDI-TO
CAPITOSTE HARDI-TO
CAPITOSTE HARDI-TO
CAPITOSTE HARDI-TO
CAPITOSTE HARDI-TO
CAPITOSTE HARDI-TO
CAPITOSTE HARDI-TO
CAPITOSTE HARDI-TO
CAPITOSTE HARDI-TO
CAPITOSTE HARDI-TO
CAPITOSTE HARDI-TO
CAPITOSTE HARDI-TO
CAPITOSTE HARDI-TO
CAPITOSTE HARDI-TO
CAPITOSTE HARDI-TO
CAPITOSTE HARDI-TO
CAPITOSTE HARDI-TO
CAPITOSTE HARDI-TO
CAPITOSTE HARDI-TO
CAPITOSTE HARDI-TO
CAPITOSTE HARDI-TO
CAPITOSTE HARDI-TO
CAPITOSTE HARDI-TO
CAPITOSTE HARDI-TO
CAPITOSTE HARDI-TO
CAPITOSTE HARDI-TO
CAPITOSTE HARDI-TO
CAPITOSTE HARDI-TO
CAPITOSTE HARDI-TO
CAPITOSTE HARDI-TO
CAPITOSTE HARDI-TO
CAPITOSTE HARDI-TO
CAPITOSTE HARDI-TO
CAPITOSTE HARDI-TO
CAPITOSTE HARDI-TO
CAPITOSTE HARDI-TO
CAPITOSTE HARDI-TO
CAPITOSTE HARDI-TO
CAPITOSTE HARDI-TO
CAPITOSTE HARDI-TO
CAPITOSTE HARDI-TO
CAPITOSTE HARDI-TO
CAPITOSTE HARDI-TO
CAPITOSTE HARDI-TO

Hard mod ha dit...

Hi ha qui veu hard's per arreu ... It's a Hard's day night ... Efectivament, hi ha qui ja està obsesionat , perfecte. Ansíolitics antidepressius i puntu.
El madrit encara esta apuntat a aixo del futbol o ja es dedica en exclusiva a l'obra publica i seguint estafant al contribuent ? Fa tan de temps que no en sabem res que caldria recordar si esta a segona o que .
Al basurillas team , avui no els dedicaré ni un minut , no cal , es Sant Jordi i tenim coses mes importants a fer , de ben segur que son a Sevilla espatxurrant ninots .
Visca Sant Jordi lliure.

apolític Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Què pretens Hard?

Escatir els problemes que passen pel teu cap? O pretens fer gracia del que és un drama? Sí, ho has llegit bé, un drama i si vols ho dic sense taps i en llegra de motllo: UN DRAMA. A mi no em guanyaras mai en fer broma i humor però tampoc em guanyaras mai en ponderació i tu t'has carregat del tot una web que abans anava bé i que després va empitjorar per fer la barreja politica i tu que et dediques als incordis l'has matat.

Hard, pensa una mica.

Joan Patateta també Williams ha dit...

Al final acabaré pensant que Hard és victima d'una persecució. Tinc al meu davant unes olives amb pinyol i una coca-cola, el mòbil enxufat i la carretera que em separa de l'estació d'Ocata, si em necessita el senyor Hard jo soc en Patateta i tot déu d'Ocata i del Masnou sap quanta força tinc per quan trec el sant cristo gros de la meva aixella. Si Hard em necessita jo bellugo el cul de la tauleta i em planto davant dels botxins.

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

MIRA PATATI-TA, YA TE LO ADVERTÍ DE QUE ENTRE TU Y YO SOLO AIRE Y DISTANCIA.
PERO AHORA VEO VEO UN BOBO VESTIDO DE CRUZADO EN LA FOTO DEL DÍA Y ME PARTO EL ANO COMO UNA CODORNIZ EN CELO VIAJANDO A TRAVÉS DE GRECIA. PERO QUE COÑO ES ESTO DEL SAN JORGI-TO CULERO ESTE QUE DE PENA ME ESCUECE EL SOBACO DERECHO Y QUE ME ALTERA EL PULSO TROTÓN.


¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ RIDICULEZ ATROZ A CARGO DE ESTE SAN JORGI-TO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


BANZAI NEVERA

Joan Patateta també Williams ha dit...

Banzai inventa coses sobre mi quan jo només parlo d'olives, coca-cola i serveis d'atenció al client que em necessiti en cas de necessitat

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 PARA PATATI-TA ha dit...

MIRA PATATI-TA QUE NO TENGO NI LA MÁS MÍNIMA IDEA DE SI ERES UN SER VIVO O UN MINERAL EN ESTADO PETRIFICANTE, TAL VEZ SEAS GASEOSO, O TAL VEZ SEAS GASEOSO O VAPOROSO, YA VES SI ME INTERESA TU CONDICIÓN COMO SUJETO U OBJETO. PERO SEAS ANIMAL, VEGETAL, MINERAL O NO IDENTIFICADO, ME CAES BIEN Y ACEPTO EL RETO DE ZAMPAR ACEITUNAS A TU VERA, PERO YO NO SOY UN COCACOLAS Y MI PALADAR SE DILATA ANTE UN BUEN RIOJA.

YA ME DIRÁS COMO QUEDAMOS. EN CASO QUE SEAS VEGETAL O MINERAL LE COMUNICAS A TUS AMIGOS QUE IMPLANTEN UN CARTELITO ROTULADO ENCIMA DE TU PERÍMETRO PARA QUE SEAS IDENTIFICADO POR MI CAMPO DE VISIÓN. PERO SI ERES GASEOSO ME CONFORMO CON EL MERO HECHO DE QUE EL AYUNTAMIENTO DE TU PUEBLUCHO SEÑALE CON UN COMETA TU PARADERO EN EL ESPACIO.


NOS VEMOS AMIGO BOBO
BANZAI A CIENCIA CIERTA

Faust Puig dels gudulermis de Vic ha dit...

Llegint el Banzai em trec el barret en veure la potent formació científica de que disposa. A gudulermi!

Rosaura Martínez ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ha dit...

Hòstia, Banzai Solutions! ♥`*.¸.*´ ♥

Vampir Bayo "El fakir de Vallvidrera" ๑†A ๑۩۞۩๑†๑†A ๑۩۞۩๑† ha dit...

Ara veig que Banzai és un home expert en biologia i geologia
†A ๑۩۞۩๑††A ๑۩۞۩๑††A ๑۩۞۩๑††A ๑۩۞۩๑††A ๑۩۞۩๑††A ๑۩۞۩๑†
li agraden els globuls rojos, segur †A ๑۩۞۩๑††A ๑۩۞۩๑††A ๑۩۞۩๑†

Antoni Segarra ha dit...

el banzai té coses curioses com aquesta que és capaç de separar les coses de gasioses, animals i vegetals, crack entre cracks. Fatxa entre fatxes.

MADRIDISTA MORREADOR ha dit...

SEGARRI-TA ME SACAS DE QUICIO Y VAS COMER BARRO COCIDO Y UN BATIDO DE MIERDA INSANA CON PIMENTÓN DE LOGROÑO. TE ABOMINO Y TE DECLARO MI ENEMIGO A LA ZAGA DEL PADRE DE TOSAS LAS ENEMISTADES, ESE COCHAMBROSO HARDI-TO QUE ORDENA VUESTROS VÓMITOS DE LINCE TASMANO EN CELO.


A LOS OTROS BOBOS LES DIGO QUE NO VAMPIRI-TO, NI ROSAURI-TA, NI FAUSTIT-TO ME VAN A APEAR DE MI CRUZADA MÁGICA CONTRA PATATI-TA.

POR CIERTO SEGARRI-TA DE MIS AMORES: ¿¿¿¿¿ SABES MORREAR ?????


BANZAI COMPOSTURA

Antoni Segarra (Arenys de Mar) ha dit...

Qui et penses que soc jo, merda de Morreador?

Galifardeu Daytona, conegut com Cigró de Tona, Daytona. ha dit...

El madrit va empatar amb un equip de poble que es diu Getafe

Marc Galí, antiartista de Reus, braç executor de les lletres del mentor-tutor EDUARD ha dit...

Hola de part meva, del meu amic Blai i del mentor que m'ajuda sempre que és l'Eduard antiartista de Reus, com jo. Us facturo de franc el meu poema dels divendres.


GOL DE SOL

El cor em diu gol
el millor de tot
el sol que diu art
del foc del sol
és el gol del cor
si us plau digueu
com jo també dic:
el gol és el meu
i el teu, el tot
del que som de cor
del gol que fem.


Passeu un bon cap de setmana

MADRIDISTA A RICA MIEL NOCTURNA EN LAS SÁBANAS DE BO DERECK ha dit...

NO ME INSULTES BOBO GALI-TO
NO ME INSULTES MÁS JAMÁS.


BANZAI HARTO