PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Winston
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 7 de gener de 2019

EL LLEVANT JA CONEIX EL VIRTUOSISME DEL BARÇA / TORTELL DE REIS, APOTEOSI CAMBRERA I EL CAS VON BIRSMARCK...I MÉS PUNTU QUE MAI: I PUNTU!
Murillada total!

El Llevant del País Valencià ja coneix el joc virtuós del Barça i ha d'acceptar que hem marcat un gol a casa seva i que la copeta de la coroneta també serà un tastet per fer boca de cara al Gampert. Som magnífics i no perdem ni una pilota. Un joc magistral amb concreció davant la porta contrària i una molt i molt bona prestació del debutant i pintor Murillo...................................................................................................................................................................Tot és molt gros i hem de ressenyar molts esdeveniments. L'any nou comença amb una alenada de resistència antifeixista descomunal. La prestació blaugrana excel·leix i geniolitza tots els registres molfortians, esdevenint massagran i del tot efectiva. Però primer de tot, caldrà establir el protocol dels grans moments: El Bernabeu ja és un dels circs més prestigiosos del globo mundial. La Reial Societat de Donosti rep el suport del gremi internacional de cambrers i suma un parell de dianes a la panxa del maligne (0-2) i ara oferim unes terribles imatges que il·lustren l'agonia blanca (física, liquida i gasosa). Mireu, si podeu, aquesta galeria d'atrocitats:


I què podem dir del Barça Molfort's?
Escac i mat i tota la temporada encarada amb un Gamper(t) de somni en un horitzó de glòria excelsa! Anem a Getafe de Getafe -provincia de Madrit- i administrem un resultat profitós (1-2) sense perdre bous i esquelles. Aprofitem el bogardisme empatador dels sevillans i matalassers i de retruc ens sumem a l'epifania blanca amb tota l'alegria. Oferim el tortell de reis a la massa bogardista i puntu! Recepta sistema Biosca al servei del poble:

 
I ara arriba el plat més gros de l'epifania creativa. El nostre amic NN Nico Nubiola ens ofereix un treball desorbitat, magnífic, panoràmic, seriós, respectable i d'alt voltatge creatiu. La nostra més sincera gratitud per aquest bon amic, gran persona, pacient cavaller i, sobretot, artista inconmesurable. Aquí teniu l'envelop i els continguts que hem rebut a la nostra seu. Impresionant!


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
32 comentaris:

Joan Patateta Williams Cansalada d'Ocata ha dit...

Us he de felicitar de cap a peus i he perdut l'equilibri llegint aquesta història inversemblant de Otto V Birsmarck, es tracta del millor fitxatge impensable bon any nou.

MADRIDISTA MORREADOR ha dit...

BOBI-TOS
SOLO OS DIRÉ QUE TENEIS LA MENTE TURBADA EN FASE PERTURBADA
Y APROVECHO EL MOMENTO PARA DESEAROS UN FATAL 2018 Y UNAS GANAS LOCAS
DE QUE LA JUVE DE CR-7 Y EL MADRID DE MODRIC OS DESTROCEN EN EUROPA.
LO DE ESTE LOCO DE ATAR QUE OS ESCRIBE LA LOCURA DE SU VIDA, OS LO COMEIS CON PATATAS.
ESTAIS MUY MAL.

BANZAI SALTAMONTES

Maria Josep RIEROL ALTAMIRADA ha dit...

Alguna doble intenció factual amb aquest post dement? Si aixo serveix per unir la gent jo soc peixatera.
potser que busquem altres maneres de fer humor va que no va bé així.

Galifardeu Daytona, conegut com Cigró de Tona, Daytona. ha dit...

Maria Josep per què sempre dones la nota?

Conrad Canaló ha dit...

5 punts amb l'Atlético de Madrid i 10 punts amb el Madrid en sumen 15.
Si volen fer alguna cosa hauran de sumar un 5 i aplicar el 155.
Paraula de Canaló.

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

Gringggggg gringggggggg grtingggggggggg pingggggggggggg xummmmmmmmmmmmmmmmmgui!
Bizcocho a tot gas diumenge mirilla amb objectiu a 10 metres des del carrer observer interior of bareto pillant fraganti total a residus Bogardes hysteri-land
Pillo serafino estava hardware? Dic jo que si estava ESOS PANTALONES pillats a la luz de la rue. ESOS CÁNTICOS, més hortera impossible i un tufillo indentity que te cagas.
A veure si petareu els vidres amb tanta conga chorlita i cantant la ridicula song hymn of the bogardchungi. Esteu exposats al public com una atracció de fira EL CIRCO EL CIRCO
Els que pillem imatge des de l'exterior sentim VERGUENZA AJENA capiroches.
Gingggggg singggggggg pinggggggggggg ponggggggggggggggggg balatagaaaaaaa!!!
sou la gran reserva de la raza pura no te jode en un món ganso que no aguanta vosaltres erre que erre la frontera i la banderity ON FLAG FLAG FLAG i ni mu de mu sobre FUTBOL els esports us roten la cremallera que els feu servir per FLAG FLAG GLAG i que se joda la vida que el que mola a bogardisiteros és la seva FLAG FLAG FLAG pinto caña y poca salsa.

Us he pillat en bola pikada, on fire en caiguda gelatina

Muak muak a que està pirat el poeta de Bismark un zero a la virulé, esteu de un SAPO LUNGO que xapa la gaita.


Hemanossssss bechamel y pillats

Joan Farregarde ha dit...

els enemics de la penya no descansen i ho fan inversament proporcional a l'exit del nostre equip

José María El Miserere ha dit...

Feliz año nuevo amigos Bogarde
Abrazo desde Masnou a la vera de Don Patata
Viva el COMPOS y respeto total al FC Barcelona

Josep ha dit...

Per què quan parlem del Tortell no ens fixem en el més important dels tortells, el TORTELL POLTRONA?
Us heu fixat que hi ha molts catalans que, a mesura que es van fent grans, s'assemblen a Tortell Poltrona? Carles Puyol, Gerard Quintana, Lídia Pujol... Un tema que cal estudiar a fons!

penyabogarde ha dit...

Estimat Josep,

tens molta raó. El poltronisme neix amb en Tortell i arriba a les personalitats que has ressenyat. Afegirem altres casos: l'historiador mediàtic Arnau González Vilalta és un Poltrona barbat i compte amb Rabiot que de moment ja gasta grenyes i l'edat li ratllarà les galtes.


La Junta

marga bosch i el seu verb ha dit...

Galdosa i espantada de llegir les barbaritats sàdiques que aporta el tal Nick Nubolia.

Realment és la vostra manera de lligar el futbol amb la falsa Penya?

No entenc el proposit que lliga tot això, serà la bruticia?

O serà que ja no teniu res més que dir i per fi em deixeu fer des Mataró que és el centre real de la Penya Bogarde?

Em decanto per dir que la Penya viu a Mataró i és el punt que salva la seva raó de ser.

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

VEO VEO VEO UNA COSA
VEO VEO UN CHUSEP CON CINTI-TA ROJI-TA EL LA CARI-TA
Y UNA MALA LECHE QUE ME DA POR VOMITAR


VEO VEO VEO OTRA COSA
VEO UNA PEÑI-TA MUERTA DE ASCO
Y UNA TEZ DE LATÓN EN LA CARNE DE SUS MIEMBROS

NO VEO
NO VEO
NO VEO
UN HARDI-TO RAMPÓN UN HARDI-TO PEREZOSO QUE BOBEA LITROS DE BILIS


PERO MENOS VEO A UN CALIMOCHI-TO EN CELO¿CUÁNTA VISCOSIDAD ADMITEN VUESTROS ESÓFAGOS?

这是一个消歧义页这是一个消歧义页这是一个消歧义页 BANZAI LAPONIA

Antoni Segarra (Arenys de Mar) ha dit...

Seré franc, que no pas franquista, per dir que he llegit integrament el relat sobre Birsmack i em sento entre haver d'escollir si és una obra monumental de la literatura universal de tots els temps o és una broma intrascendent. Tot apunta a la primera conclusió i si algú no ha experimentat aquesta lectura de bon grat que li aconsello, és que ara mateix vull tornar a llegir-lo per mantenir aquesta emoció indescriptible que sento en la meva caixa cervical

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Tinc un dubte sobre les prestacions navals de l'Otto Von Birsmarck. En cas que domini l'art de la fragata podria erigir una estàtua de sal marina en honor seu i en el punt més alt de la Meda Gran.

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

HOLA ASQUEROSOS
SE AVECINA UN TRIPLE EMPATE EN LA TABLA DE PERSONAJILLOS QUE NO SOPORTO:

CALIMOCHO
HARDITO
CHUSEP

ME LO JUEGO A LOS DADOS

BANZAI PLACER 个消歧义页个消歧义页

Joan Patateta també Williams ha dit...

jo no soc cap els tres que no suportes però jo no et suporto a tu, imbècil terminal.

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

HOLA PATATI-TA CHUNGA
YA HACES MÉRITOS Y TE SUMO AL TRÍO CALAVERA
ERES OTRO DE MIS BOBOS FAVORITOS
SOLO FALTA QYE BOBEES MÉS Y TAL VEZ SERÁS...
SERÁS....SERÁS MÁS BOBO QUE....

SERÁS MÁS BOBO QUE....EL MÁS BOBO DE TODOS.
MÁS BOBO QUE HARDI-TO
EL BOBO MAYOR DEL PEÑA-ZO


ESO. MÁS BOBO QUE HARDI-TO
QUE HARDI-TO
QUE HARDI-TO
QUE HARDI-TO
HARDI-TO
HARDI-TO
HARDI-TO
HARDI-TO
HARDI-TO
HARDI-TO
HARDI-TOBANZAI BOBEADOR

marga bosch i el seu verb ha dit...

Fent paraules que desentonen és quan es recullen les tempestats i després es queixa el bogardisme brut de que l'insulten = A Mataró no hem de caure en el parany de l'insult per decor de ciutat i tenim la sort de que sen's respecta com a persones i la vora del foc és com el destinatari de les miseries de la brutor que em fan pensar en la de vegades que he vist escombrar davant can Patuel i no pas sense necessitat de prende caures inhumanes per relantir les que son més propies de la genetica bruta rural o dels llacsons de la vorera dels camins abandonats i maltractats per poblerisme brut que fa pensar en la greu antonomasia de la gent verda que pot arribat de Mart que es planeta probablement a causa dels residus que es llencen des de la població bruta els poblotes plantadors del Maresme com ara Teià, Montgat, Cabrera, Tordera, Premià de Mar o Palafolls que la neu no arriba quan neva i a causa del marmalser del seu ambient carregat a la atmosfera ja bruta del tot abans de veure com les volves cauen del cel si la predicció és de neu que sembla fang o sal de tartera. Ara que la neu és per la formació d'un cristall de neu que hem de partir sempre d'una partícula (de gel o no) a partir de la qual es comenci a formar la xarxa cristal·lina del gel; a aquesta partícula se l'anomena nucli de congelació. D'aquesta manera, segons la temperatura del núvol i la presència de nuclis de congelació, parlem de dos processos inicials de formació de la neu, fet que equival a dir dos processos de nucleació: la nucleació heterogènia i la nucleació homogènia. Com passa amb la pintura. és l'art de pintar, d'expressar-se sobre una superfície mitjançant formes i colors. La pràctica de l'art de pintar consisteix a aplicar una tècnica concreta damunt una superfície determinada, sia un full de paper, un llenç, un mur, una fusta o un retall de teixit. La finalitat n'és obtenir una composició amb les formes, colors, textures i el dibuix, que dóna lloc a una obra d'art d'acord amb uns principis estètics. Fent paraules que desentonen és quan es recullen les tempestats i després es queixa el bogardisme brut de que l'insulten = A Mataró no hem de caure en el parany de l'insult per decor de ciutat i tenim la sort de que sen's respecta com a persones i la vora del foc és com el destinatari de les miseries de la brutor que em fan pensar en la de vegades que he vist escombrar davant can Patuel i no pas sense necessitat de prende caures inhumanes per relantir les que son més propies de la genetica bruta rural o dels llacsons de la vorera dels camins abandonats i maltractats per poblerisme brut que fa pensar en la greu antonomasia de la gent verda que pot arribat de Mart que es planeta probablement a causa dels residus que es llencen des de la població bruta els poblotes plantadors del Maresme com ara Teià, Montgat, Cabrera, Tordera, Premià de Mar o Palafolls que la neu no arriba quan neva i a causa del marmalser del seu ambient carregat a la atmosfera ja bruta del tot abans de veure com les volves cauen del cel si la predicció és de neu que sembla fang o sal de tartera.Ara si algú em vol atacar primer que es pregunti a si mateix que si està net o brut, que si planta la gent o si deixa que la neu caigui bruta del cel o la prefereix per esquiar tranquil·lament.

Nico-Ottista Nubiola-Von Birsmark seriós ha dit...


Morgen,

no agraeixo per motius que no puc assimilar. A vegades la simpatia és imbècil com el riure.
Però expresso la gratitud a la manera dels tartars. Ells declaren l'empatia amb els altres amb el vocable:

"Ainxgjeit"

I ara us dic Danke-Öbs-Neubaten-Holz

NN

La Junta de la Penya Bogarde ha dit...

Nico, som comprensibles amb la teva concepció de les coses i amb tot el cor estem ufanosos d'haver rebut el paquet i les meravelles que atresora.

La Junta

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

PERO EL REAL MADRID ARRASA EN LA COPA, SIGUE SIENDO EL FIRME CANDIDATO A GANAR LA CHAMPIONS COMO EL GRAN EQUIPO QUE SIEMPRE SERÁ EL DUEÑO DE EUROPA Y LA LIGA DARÁ SORPRESAS CUANDO SE VEA LO QUE ES EL BLUF CULERO, CRISIS CULERA EN FEBRERO Y MARZO...

BANZAI ADVERTENCIA

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

xxxxxxxpimpimpimxxxxxxxx
Passo del madridisty pero mola de veure com us toka els pebrotets
miro miro miro i cada DAY +xungos sou
banderity with SECTA HARDWARE

FLINTTTTT a la frontier in zoom

Cesc Vila Culé amb Latex integral ha dit...

Una secta? A on ho veus això? Observes i mires però tires la pedra i amagues la mà.
Però la meva idea del latex segueix vigent per 2019 i bon any nou.

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Puc parlar? Tot el que es llegeix només confirma el que vaig advertir quan em va semblar que aquest blog podria ser millor i es dedicava en excés al metxambrat entre politiques i esports fent que la sana broma causi mals humors. O no penseu que aixi es comença mig en broma per acabar fent d'un joc de cintes grogues i gent que no les vol davant d'uns nens que juguen al parc de can Rafart.

Però la broma de la secta d'un i del latex d'un altre juga males passades i pot acabar amb un desastre joc per joc fins donar peu a que el que va ser de broma s'assembli a greus idees com el sado o la secta de per si mateixa.

Però per favor estalvieu insultar-me

Amb retard feliç any nou

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

ME PARTO EL ANO VIENDO EL LEVANTE COMO OS TOREA LA PERDIZ
PERO PERO PERO QUE SUPER-MEGA-HIPER MALO ES BARCELONI-TA
ESTO HUELE A CAIDA EN PICADO Y SE CONFIRMA MI PREVISIÓN
EL BARCELONI-TA ENTRA EN EL FIORDO NEGRO DEL FRACASO Y EL REAL MADRID CRECE

ADEMÁS SOIS MUY BOBOS Y UNA SECTA MUY APESTOSA.


BANZAI ROMPECACHARROS

Marc Galí ha dit...Bon dia i bon cap de setmana, Amb la vènia del meu mestre i amic vostre EDUARD antiartista de REUS i flor del bar TEÏNA, us faig avinent el primer poema de l'any 2019

el poema del divendres


Antologia golejadora

A dins del gol hi ha el pot
i la fam de gol inexcusable.
Sota el mirall porterill comú
l'exili i la mirada golafre.
A dins del gol hi ha el tro.
i la fam de gol que canta.
Seguim l'inoït gol golet
per la mar inapel·lable.
A dins del gol hi ha el món
i la fam de tot no calma.
Corren porters pel pregon
i els gespes hi lleven branca.
A dins del gol hi ha l'u
i la fam creu en una flama.
Entre el gol asclat i el tu
l’extasi i la temporada.


Records de l'Eduard que us llegeix amb puntual dedicació i estima.


Marc

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

xxxxxxxxpitttttt
un poetillo disfressat de poetillo i identity al cubo
pillat Marc pillat
com Hardware
creciendo la secta


foteu grima!

Hard mod ha dit...

MIRILLA , AU MENJA'M EL POLLASTRE ANORMAL.

Mari Pepi, calladeta estaves mes mona , com a casa que fas de florero? doncs igual , estalivia't el sermonet, que per cert és de mes baixa qualitat si cap que el que venies escrivint que era només patètic, ara intentes donar classes magistrals d'humor, tu que tan poc intel·ligent ets.

marga... apunta't a escriure enciclopèdies, i ves a menjar el tarro als pensionistes del casal d'avis de Mataró, pesadeta que ets , quin totxo mes pesat que ens has fotut, ves a fotre la pallissa a qui sigui de mataró , això es la Bogarde xata... pesadeta la noia.

Banzai ens ha dit asquerosos .... BANZAI ... ON TENS EN MANUEL ? O ES QUE T'HAS CAGAT JA LES CALCES ... HAHAHAHAHAHAH QUE POCA PENA BANZAI , AMAGA'T QUE ET VENEN CORVES. HAHAHAHAHAH MORT DE GANA.

Hard mod ha dit...

Quan dic que tenim imbecil oficial al blog es per que escriu coses com aquesta

BOBI-TOS
SOLO OS DIRÉ QUE TENEIS LA MENTE TURBADA EN FASE PERTURBADA

quin nivellas de locuacitat!!! esparverat , esmaperdut i bocabadat de tanta ximpleria em quedo. cal ser molt gilipolles , certament, per arribar a aquests nivells lírics.
xusma.

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

Sniff sniff el cuate number one hardware ON FIRE
escupiendo en la red
IN THE WEB
Diumenge et pillo i et convido a una birrota TOSTADITA

Ahir tenieu fred COLD ?

Vareu jinyar i no compareixer in the BARRRRRR!

Spoiler dominical per llamada a la calma
pipa-paz amb birrota tostadita

et saludo a la jeta-carilla in the Bar

diumenge

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...HARDI-TO:
UNA SOLA PREGUNTA Y ME VOY A PINCHAR UNAS ACEITUNAS Y A TOMAR UN CHATO EN CARMINA'S.


¿ CUÁNTAS VECES AL DÍA VAS AL MIXITORIO ?


BANZAI LEOCADIO

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

BANZAI LEOCADIO EN FASE ARAÑA.
EL ATLÉTICO OS MUERDE EL PASO.
EL REAL MADRID NO CEDE.
VOSOTROS ESTAIS A POCOS CENTÍMETROS DE SER ELIMINADOS EN LA COPA Y DE CEDER EN LA LIGA.
LA CHAMPIONS ES SOLAMENTE BLANCA.
Y NO HABLAIS DE NADA SEMEJANTE.
BOBOS.

BANZAI LEOCADIO EN FASE ARAÑA.