PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


diumenge, 11 de novembre del 2018

LIDERATGE VIRTUÓS I PUNTU!





 
Mare de Déu de la Cisa 
(imatge amb Núria Feliu)!


Com juguem! El Barça de Barcelona n'etziba 3 al Betis i es confirma en el lideratge lliguer amb autoritat, rigor i prestació insuperable. Tres gols al Betis! El Barça segueix liderant la taula malgrat la doble síndrome de la cutinyodependència i la dembélédependència. Superada la molt hipòtetica messidependència, ara ho clavem com mai. N'etzibem tres al Betis amb un jugador menys en el tram final i no podem fer altra cosa que rendir-nos davant la magnamitat blaugrana. Liders i puntu!

El lideratge ha estat celebrat enmig del gran aplec de la ratafia. El soci ermità torna a la llum pública: Albert Sinderes, ampolla del brevatge nacional en mà, es mostra totalment exultant i ens demostra que es pot elaborar ratafia amb essències de petúnia!

Una jornada que mereix un llarg recorregut visual: Segueixen les ofrenes a la Mare de Déu de la Cisa. Ara tenim el testimoni dels membres de la Zepo, uniformats, que han ofert les seves armes davant de la patrona de la vall de Sant Mateu.

Oriol Sort, Pau Plana, Àngel Vallverd1 i Santi Almenar, socis massagrans, han participat en un mercat bogardista en terres nord-catalanes. Mireu-los: Paradeta de productes GENIOL adobats amb estelades i banderes del Barça, just davant del Castellet de Perpinyà. Celebrant la diada nacional de la Catalunya Nord i promocionant productes bogardians.

Ara s'acosta el sinistre parèntesi de les 'selecciones'. Nosaltres apostem per la reconversió de Jordi Alba en capità estelat i el mostrem vestit de la catalana i renunciant a la Roja de manera contundent. Un altre més al sac i ben lligat.


175 comentaris:

MADRIDISTA MORREADOR ha dit...

BETIS BETIS BETIS
BETIS BETIS
BETIS
BETIS
BETIS BETIS BETIS
BETIS BETIS BETIS
BETIS BETIS
BETIS
BETIS
BETIS BETIS BETISBETIS BETIS BETIS
BETIS BETIS
BETIS
BETIS
BETIS BETIS BETISBETIS BETIS BETIS
BETIS BETIS
BETIS
BETIS
BETIS BETIS BETISBETIS BETIS BETIS
BETIS BETIS
BETIS
BETIS
BETIS BETIS BETISBETIS BETIS BETIS
BETIS BETIS
BETIS
BETIS
BETIS BETIS BETISBETIS BETIS BETIS
BETIS BETIS
BETIS
BETIS
BETIS BETIS BETIS


EL REAL MADRID SE PONE A TODO GAS

Rosaura Martínez ♥`*.¸.*´ ♥ c ha dit...

el Barça fa miracles i ara s'enten la procedència dels miracles, sou uns cracks de les oracions i les verges! ♥`*.¸.*´ ♥ c♥`*.¸.*´ ♥ c♥`*.¸.*´ ♥ us estimo molt i que calli el madridista també ho dic ♥`*.¸.*´ ♥ c♥`*.¸.*´ ♥ c♥`*.¸.*´ ♥

marga bosch i el seu verb ha dit...

El que més m'agrada de la Mare de Déu de la vostra Cisa és que està neta. Serà que els pobles de muntanya són més prospers que els de mar i que el problema no està en la bruticia general dels poblots que planten gent com jo. I si ara ja veig que és un problema centrat en la vostra infame població i poblats veïns repugnants i sense netejar ara està més escatit

Cesc Vila Culé amb Latex integral ha dit...

Em poseu dificil el meu ofici de sado professional amb tanta marededéu,
pero si ningú es sent afectat jo puc practicar el sado culé sense vergonyes:
He vingut a la Penya per ser tal com soc.
M'agrada la manera de dir que anem liders.
Crec que he trobat la penya de la meva vida.
Una sado-abraçada a tots vosaltres

Cesc Vila

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Els arguments d'humor milloren una mica amb aquesta conversió al catolicisme, només que trobo que es podria ser una mica més respectós amb el Betis quan el menysteniu i enlloc dieu que va marcar quatre gols al Barça i a partir d'aquí potser la conya pot millorar.

Hard mod ha dit...

Entrant tu i la figa-neta de la Marga, això no millora.
Àdhuc de l'imbècil oficial.
Haver d'entrar a imposar al Betis ha de ser molt trist quan el propi equip està molt baix, això es ODI enfilat en un supremacisme ja molt caduc i passat de moda, es fa palès que no hi ha res més a dir que Betis , la millor afició de la lliga el pitjor referent per una afició com la del MadriT que sol punxar en valors, tot i que el "señorio", sempre el reivindiquen sabem que és el de florentonguez, el que va a cop de talonari , tràfic d'influencia i extorsió si escau.
La bogarde , és del soci.
Anem primers de la lliga- pre-temporada del Gampert i ja es comença a fer llarg i avorrit, ensems perdent, nogensmenys que i, adés i ara, lluquem un èxit espatarrant en la nostra competició real.
A més de franfurs i sangüis , volem reivindicar un bransburt , un topless ( biquini sense formatge) , o un picantgürst, per fer mes amena l'espera al camp o al marina, fins que inaugurem la temporada de GamperT.
Mentre i davant la pantalla atenta al blog , escauen unes crispetes per sobreportar tanta mediocritat, infàmia i impostura.
Berrigan , fots tant de fàstic que ni de conya pots millorar, apunta't a open arms.... et rescataran.
Si veiessis que et defugen , per haver-te reconegut, no desesperis , hi ha una campanya de recollida de desperdicis a la meditarrania, amb una mica de sort cauràs en el sedàs dels plàstics.

Som Geniols i es fa palès , gracies Henry per un cop més regalar-nos atentament una nova entrada al blog.
La paradeta serà sempre nostra.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Hard's: rellegeix el meu comentari i intenta trobar quelcom d'ofensiu com per haver de rebre aquest correctiu innessari i injust de part teva.

Albert Sinderes ha dit...

gràcies de tot cor, no imaginava que de les meves petúnies es pugui passar a la ratafia i ho veig com de sensació grandiosa. Torno a la fama, gràcies i més gràcies. He tornat a la fama i no hi ha fama més altiva que la fama que atorga la penya Boggarde.

penyabogarde ha dit...

I si els bogardistes anem un dia tots junts a visitar la Verge? Que està a Premià de Dalt, es podria fer un pa amb tomaquet i fer convocatòria per internet.

Esclop Romesco Sklop Bordils ha dit...

Ratafia de petúnia? És per provar-la i promet, en conec de tota mena d'herbes, però de flors i més encara, de petúnies, és com per celebrar-la amb porronet.

Galifardeu Daytona, conegut com Cigró de Tona, Daytona. ha dit...

El Barça juga de fantasia
aquesta temporada és la millor

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Malament van les coses si ara us dediqueu a la religió per demanar el que ja és impossible. No hi ha més remei que resar per tornar a tenir una mica de més equiniscència. Segur que sou bona gent i sinó tuturit que qui gemega ja ha rebut, diem a Vilassar de Dalt

Joan Farregarde ha dit...

si no acceptes el surrealisme bogardià, estas molt cansada de la vida, Maria Josep. Jo començo a sentir les verges maries dins del meu cor.

Godblessaretha ha dit...

Virtuosisme dels nostres jugadors. Tres gols com una casa!!Espectacular.

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

PERO VAMOS A HACER UN PUTO BALANCE DE LA LIGA ¿VALE?
YO SOY HOMBRE Y HABLO DE COSAS DE HOMBRES
NO ME ANDO CON BOBADAS SOBRE RELIGIONES, PAPAGAYOS Y ERIZOS EN CELO.
MATAIS AL REAL MADRID
PERO EL REAL MADRID RENACE
OS CACHONDEAIS DEL MADRID PERO RESULTA QUE LO GANAMOS TODO CON SOLARI.
NO SOLO GANAMOS, GANAMOS DE VERDAD, BIEN, CON GOLES, CON JUEGO
EN EUROPA Y EN LA LIGA.
DIGO YO SI ESTO NO ES HABLAR DE FUTBOL Y NO DE CATECISMOS Y VÍRGENES.
SI QUEREIS AHORITA HABLAMOS DE BARCELONI-TA, DE SU FRACASO ANTE EL BETIS
DE SU JUEGO DE PENA, DE SUS PÉSIMOS FICHAJES.
HABLAMOS DE BARTOMEU-ITO QUE NI UNTANDO DE BILLETES A TEBAS Y AL V.A.R.
SE SALE CON LA SUYA,
HABLAMOS DEL GRAN RCD ESPAÑOL AL ACECHO
HABLAMOS DE LA REALIDAD
POR SI NO HAY GANAS DE HABLAR DE FUTBOL
OS RECUERDO LA TEORÍA DEL MADRID CAMPEÓN Y NUNCA IRREDENTO
O SEA QUE LO VAIS A PASAR MÁS MAL QUE LA CASPA DE UN ERIZO ANTE EL PELUQUERO DE LOS MAMÍFEROS DEL ZOO DE BARCELONA.

¿¿¿ OS GUSTAN LOS ANIMALES ???


VAMOS AL ZOO CON URGENCIA



BANZAI TIGRE

Syd Barretina (sad, sed, syd, sod i sud) ha dit...

Aquest Banzai només parla de futbol per fer-se i macho ibérico i només en rares ocasions com quan guanyen un parit entre tantes derrotes

Money!

Joan Patateta també Williams ha dit...

ridicul total el del banzai

José María El Miserere ha dit...

No es de menester una respuesta minuciosa, a veces el silencio afirma como quien calla y otorga. Gustavo-Adolfo Béquer debe aparecer en estos lares como advertencia hacia un mundo que pierde el fuelle del amor romántico y del deseo de zonas de oscuridad y temor. Las rimas de Béquer aportan ese sentido de lo romántico acompañado de una inquietud pausada.

Maese Pérez el organista como el Monte de las Ánimas en su conjunto, se prodiga en el mismo sendero de un terror sin aparato ruidoso, como quien huele el peligro y el acecho pero al mismo tiempo capta los entresijos de la noche. Yo soy como el fatuo temblor del Miserere, pero me conformo con una apuesta firme del bogardismorismo hacia mi verdadero rostro: El rostro de Maese Pérez el organista, ese soy yo, y así quiero que me veais.

Con un respeto hacia el barcelonismo de Bogarde sin fisuras y que alentais con orgullo, pese a mis simpatías más que justificadas por el Compos, el Compostela. Pero ante todo, acepten mi imagen de Maese Pérez el organista, imbuido por los lìquenes del Miserere.

Soy Maese Pérez para servir al cupo humano del bogardisme y me muevo con el apoyo de Patateta con quien comparto mejillones y cervezas cuando cunde el deseo de compañía. Lo dicho, yo soy Maese Pérez el organista, me gusta el Miserere y grito dos consignas en la noche que son las que cierran esta carta.

Me limito a seguir los consejos de Patateta y hay que decir sobre ello que Patateta, o Joanet Williams, como dicen en Ocata, es alguien muy respetable y no se puede hablar de Ocata sin mencionarlo ya sea como Patateta, como Williams o como el Joanet de Ocata.

Viva el Compos
Respeto al Barcelona

penyabogarde ha dit...

José María Miserere,
prenem nota del seu valuós missatge i li demanem llicència per utilitzar la imatge de Maese Pérez el Organista en el nostre blog.
........................
Madridista Banzai,
també ens sorpren que vostè parli de futbol en poques ocasions coincidint amb alguna isolada actuació del Madrit.

penyabogarde ha dit...

Suposem, amable José María, que quan vostè parla de Béquer es refereix a Bécquer: Gustavo Adolfo Domínguez Bastida Insausti de Vargas Bécquer Bausa, més conegut com a Gustavo Adolfo Bécquer. Oi?

Hard mod ha dit...

Aquí som des de Segarra, de Pla , de caterina albert i com no de bonaventura Carles Aribau, per anar fent boca , menys el fastigós que es mes de poesia barata yanki, en berrigan i el tontudelcul de mirilla que és directament de 13 rue del percebe i no dona per més, la teva literatura colonialista te l'empastifes al menjador de casa. Aquests aires de supremacisme cultural , els deixes a la porta, si entres a la bogarde, ho posa ben clar , els volem a casa i puntu, aquí es parla de noucentisme, renaixença, vanguardes i altres moviments literaris quan escau, ates que el nivell en els mes rancis es baixíssim, i sempre fent referencia als classics , aquells que varen escriure quan bequer des de conca mirava la meca, Bequer ... putu pallasso, imitador.
Aqui nomes ens cal Guillem de Berguedà per obrir la perruqueria. Passem per marc , eiximenis, jordi de sant jordi , Anselm Turmeda ... vols mes ? , aquí Monzó se'l convida a canya i tapa i es fa silenci quan Espriu emergeix o Brossa treu el nas. A passejar a canaletes quan el barça guanya. i puntu si vols catalanets adoctrinats en el bequerisme ranci constitucionalista el remenes amb Quevedo i en fas un recuit a la Maripepi , que amb la pallissa sobre Gabilondo que et fotrà, quedareu a la par. patateta, please, pots estalviar-te aquests superbs, la seva ufana embranzida ens rellisca, sabem qui som , sabem que volem i mai , MAI fallem .

Res no és mesquí ni cap hora és isarda, ni és fosca la ventura de la nit.
I la rosada és clara que el sol surt i s'ullprèn i té delit del bany:
que s'emmiralla el llit de tota cosa feta.

Res no és mesquí, perquè la cançó canta en cada bri de cosa.
- Avui, demà i ahir s'esfullarà una rosa:
i a la verge més jove li vindrà llet al pit.

Bequer ... va home va...

penyabogarde ha dit...

De fet el Bécquer si el mirem des del punt de mira d'un bogardista d'Ocata, entenem que passa la maroma i s'accepta en el club. Hem constatat que respecta el Barça i opta per Compostela que podria tractar-se d'una opció galleguista indepe prou interessant en relació al predomini del Depor i el Celta. Prenem nota i ho passem a la redacció Tosea.

Hard mod ha dit...

BANZAI AU . VES A FORO FACHA COCHES, QUE ES QUE T'ESCAU, A TU EL BALANCE DE LA LIGA ET SURT A RETORNAR, COM LA HIPOTECA I NO LA COBRES, FOTE'T AIXI ES EL SUPREM ESPANYOL , UNA MERDA PUNXADA EN UN PAL, I LA DECLARACIO DE RENDA, AIXI ADOPTES UN NEN EXTREMENY AMB L'ESCREIX.
SI NO US SURTEN ELS NUMEROS A PLORAR AL MANZANARES , NENET, I A VACIL.LAR ALS IONQUIS DEL TEU BARRI QUE POBRETS JA VAN APLATANATS, AQUI JA POTS ANAR-LA XARRUPANT DE CANTU QUE HA NO TENIU PER TIRAR NI DE FILIAL NI DE COLONIA, NI D'EQUIP ASSOCIAT , FEU PENA MOLTA PENA AMB ARGUMENTS MESETARIS, PRIMARIS I RUDIMENTARIS.
VES A LLUIR BUGA PELS CONFINS D'INTERNET I SURT A PASSEJAR AMB ELS DE XUSMAPOL ELS DISSABTES AVORRITS PER MANCA DE FUTBOL, ENCARA QUE DISSABTE JUGUI EL MADRIT , EL FUTBOL, ÉS DIUMENGE DE SEMPRE.
TU QUE ETS DE FANFARRONEJAR AMB COTXES I PARAULES GRANDILOQÜENTS I PSEUDOINTELECTUALS, NO FACIS L'ESFORÇ , ENCARA ACABARIES A URGENCIES AMB UN ANEURISME CEREBRAL O UN ESQUINÇ NEURONAL, PERO ESGARRIADET I HAVENT DE XARRUPAR TOT I TOT, NO T'HI VOLDRIEM , MASSA CALES COSTARIA LA BROMA.
BANZAI ... BENZINERA LOW COST , PIRA'T UNA TEMPORADETA , NO ESTEM PER MACARRES PETXOLOBO DE POLIGON INDUSTRIAL , ARRABALER, NI MANDANGUES I SUCCEDANIS DE QUINQUI ESTOFAT.
BECQUER , ES AQUELL DELS BITLLETS DE 100 , MARRONS ... AIXI, PER NO ATORMENTAR-TE EN CURRICULUMS LITERARIS, NO SIA QUE AFLORI L'ETIQUETA D'ANIS DEL MONO O AQUELL MASTER EN XANDALLS DE MARCA QUE ET VAREN ENVIAR PER CORREU DE DE LA JUAN CARLOS I SEMBLI AIXO LA CIUTAT ESPORTIVA DE VALDEBOBOS. - ITOS...
BANZAI SEMBLES EL PUTO IMBECIL DEL CASADO , OBRINT LA BOCASSA DEL QUE MENYS CALDIRIA TREURE A RELLUIR, 100% INEPTE.
OLORAR CULS , SE'T DONA MOLT MILLOR.


penyabogarde ha dit...

Si en Becquer és amic d'en Patateta i nosaltres som amics d'en Patateta, confiem en les seves credencials i li donem la benvinguda a la penya. Sempre hem estat fidels als designis del nostre amic Joan Patateta, veterà del bogardisme de la costa.

penyabogarde ha dit...

tenim proves de la relació Catalunya-Becquer amb el Comte Arnau enmig de tot plegat:
http://www.llegendesdecatalunya.cat/la-veu-del-diable-becquer-a-catalunya/

Joan Patateta també Williams ha dit...

Fieu-vos d'en Miserere, és amic i vaig anar un dia amb ell al camp Nou, el dia del PSG inoblidable encontre. Ell és gallegu pero amic de la nostra terra

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

JODER NO ME ESPERABA LA TRAICIÓN DE ALGUIEN QUE RESPONDE AL PORTENTO DE MISERERE.
JODER ESTA PEÑA ME VUELVE FRENÉTICO PERO NO VOY A SER PASTO DE VUESTRAS SARDANAS.
ME QUEDO FIJO EN LO ALTO DE LA TABLA POR BULERÍAS.

BANZAI REAL

Joan Patateta també Williams ha dit...

Ara et quedes amb un pam de nassos, banzai pesat!

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

OYE PATATI-TA, A MI NO ME VAS A DAR NINGUNA LECCIÓN Y PARA NARICES LAS TUYAS, SO-PINOCHO MENTIROSO QUE TE CRECE LA TUYA COMO SI FUERA TELESCÓPICA.
A CALLAR PATATI-TA, CHITÓN Y A CALLAR, TU Y TU PROTEGIDO MISERERI-TO.

BANZAI PAMPLINAS A LOS DOS.

Y CON HARDI-TO ES QUE NI HABLO, ES UN LADRÓN DE LETRAS MAYÚSCULAS Y ESO ES CONDICIÓN DE JUZGADO DE PRIMERA INSTANCIA.

BANZAI AMISTAD Y SIMPATÍA

penyabogarde ha dit...

Senyor Banzai, s'acaba la paciència amb vostè i no tenim ganes de censurar textos, sempre hem considerat que la millor manera de veure les coses del seu món és retratant-se com fa vostè davant de tot el bogardisme.

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

¿¿¿¿ QUIERES QUE ME PONGA A TEMBLAR BOGARDI-TO ????

Y TU MEAPILAS MISERERE ¿¿¿¿ QUÉ ????

TE CAMUFLAS DE UNA COSA Y RESULTAS UN AMIGO DE LOS CULEROS.

¡¡¡¡ FANTASMA DE MISERERE !!!!

BANZAI ROMA NO PAGA A LOS TRAIDORES.

José María El Miserere ha dit...

A ciencia cierta estoy asombrado de la reacción de Banzai. Lo mío no es traición ya que no me he comprometido con Banzai ni en sueños y eso que la vida es sueño, como diría Calderón.
A ciencia cierta me limito a versar sobre mis apetencias culturales con franca cordialidad y com el deseo de que todas las culturas brillen en su firmamento con grandes letras de oro. Deseo lo mejor para la cultura catalana, la lengua catalana y la libertad de sus gentes para decidir lo que quieran ser en el concierto de las naciones libres del globo terrestre. Lo mismo digo en relaciòn al FC Barcelona. Ese equipo tiene un historial intachable y pese a no ser mi club, me descubro ante sus trofeos y grandes estrellas como el invencible Lionel Messi. De todo corazón, este servidor de ustedes tiene sus sentimientos en el modesto Compos y con la verdad por delante me limito a hacer mías las palabras de Joan Patateta el gran vecino de mi alma.

Atentamente les saluda,

José María El Miserere
llámenme si es de buen desear "Gustavo Adolfo Bécquer", verbigracia que ahora lo escribo correctamente y un abrazo.

Artiach La Llagosta ha dit...

Hòstia! Un home que sembla espanyol i estima Catalunya! Miserere!

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Ara tot són comentaris de felicitació per un tal Miserere que senzillament es mostra educat i respectable. Quan jo miro de dir coses amb la màxima delicadesa per evitar situacions com les del Pard de Can Rafart amb els llaços i lac canalla que juga, o quan jo miro de ponderar per dir que es pot ser del Barça i no fonamentalista o que es pot ser català i no fer d'això un motiu de cridòria, aleshores rebo tota mena de retrets i insults, alguns de molt greus i els encaixo o com a minim intendo apaivagar-ho amb alguna frase del Gabilondo per la sola raó de que que dins del periodisme que es baralla, ell sempre intenta fer-se forat entre discrepants i disconformes cercant més aire per a les enteses. Només he fet això des que vaig entrar en el blog per simpatia amb Penya Bogarde i disfrutar de les fotos que surten i pago amb una cascada de blasmacions. Demanaria a l'administració del web que es fes ressó del que explico i visca el Barça per si no ho enten algú altre.

Cesc Vila Culé amb Latex integral ha dit...

A veure si la cago jo que soc nou de fa pocs dies a la BOGARDEEEEEEEEE !!
El meu estil és la hòstia ja veureu penya, ja ho veureu que gran serà.
Latex a saco i si en voleu en tinc per uniformar un exercit de dames i cavallers.
Latex culé, latex blaugrana i si voleu latex groc, ara de latex blanc ni nanai nanai.
Mos vemos.

Faust Puig dels gudulermis de Vic ha dit...

Ariato Azulindo Engaguen Yablotxy Yablonovi Deiros Burquing i a Gudulermi

Hard mod ha dit...

Mari Pepi , vas millorant , almenys aquest cop t'has estat de ser altiva, els correctors que se't han aplicat , que no han estat pocs, funcionen, ja només ens quedava el sado-maso y la electrocució. Ara bé , això dels llaços grocs , veiem que et segueix costant i mira i remira que venen penjant-se de fa dies. Pel que semblaria , no acabes d'entendre que hi ha persones tancades a presó per una colla de feixistes , es diguin com es diguin i s'amaguin com se'n amaguin de repriimeir drets fonamentals i lícits, tu te'n fas complice , com en mirilla, en Bonada i una colla d'impresentables ... siou curtets nena , molt curtets quan feu que us manteniu al marge , mereixeu presó , molta , gulag i repressió.
Mari pepi , tu encara no has rebut prou. ets una pija.quan vulguis tanca't a casa un any, sense sortir-ne , llavors podràs donar una versió Gabilondo del tema, de mentre podries abstenir-te de comentar res, no cal.
Mari pepi ... que la mamà et sobrevalorés, no es res del que a can bogarde ens n'haguem de fer càrrec.
Si pateixes un Sindrome de Calimero, posa't en mans d'un professional , aquí anem de cara barraca, anem mes aviat a recercar generus de puntu.
i deixa ja de ploramiquejar , collons!!!

Cesc Vila Culé amb Latex integral ha dit...

no entro en la batussa, soc nou per aquestes finestres, però lo del latex va en serio i ens ho passarem de conya marinera que porto un tattoo amb la cara del Cruyff al darrere del coll

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

A LOS TRAIDORES BLASFEMOS COMO MISERERE, A LOS BOBOS CON LATEX Y A LOS BARCELONI-TOS LES RESPONDERÉ CON ARGUMENTOS FUTBOLÍSTICOS. SOLO HAY QUE RECORDAR LO QUE PASÓ LA ULTIMA JORNADA DE LIGA EN EL CAMPI-TO NOU-ITO


BETIS BETIS BETIS
BETIS BETIS
BETIS
BETIS


BETIS BETIS BETIS
BETIS BETIS BETIS
BETIS BETIS
BETIS
BETIS
BETIS BETIS BETISBETIS BETIS BETIS
BETIS BETIS
BETIS
BETIS
BETIS BETIS BETISBETIS BETIS BETIS
BETIS BETIS

A LOS TRAIDORES BLASFEMOS COMO MISERERE, A LOS BOBOS CON LATEX Y A LOS BARCELONI-TOS LES RESPONDERÉ CON ARGUMENTOS FUTBOLÍSTICOS. SOLO HAY QUE RECORDAR LO QUE PASÓ LA ULTIMA JORNADA DE LIGA EN EL CAMPI-TO NOU-ITO

BETIS
BETIS
BETIS BETIS BETISBETIS BETIS BETIS
BETIS BETIS
BETIS
BETIS
BETIS BETIS BETISBETIS BETIS BETIS
BETIS BETIS
BETIS
BETIS
BETIS BETIS BETISBETIS BETIS BETIS
BETIS BETIS
BETIS
BETIS
BETIS BETIS BETIS

A LOS TRAIDORES BLASFEMOS COMO MISERERE, A LOS BOBOS CON LATEX Y A LOS BARCELONI-TOS LES RESPONDERÉ CON ARGUMENTOS FUTBOLÍSTICOS. SOLO HAY QUE RECORDAR LO QUE PASÓ LA ULTIMA JORNADA DE LIGA EN EL CAMPI-TO NOU-ITO

Cesc Vila Culé amb Latex integral ha dit...

hÒstia manela! Què pebrots he fet jo per rebre aquesta malvinguda? Si porto Latex és per gust personal com qui porta corbata o qui camina descalç, hòstia manela!

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...


LATEXCI-TO:

PIENSA EL LADRÓN QUE TODOS SON DE SU MISMA CONDICIÓN, ESO ES LO QUE PASA, SANGUIJUELA CON LATEX, CON BANZAI HAS CHOCADO COMO UN ELEFANTE EN LA CACHARRERÍA DE DOÑA EUSTAQUIA GALINDEZ.
LA PRÓXIMA VEZ TE VISTES COMO UNA PERSONA Y TE AHORRAS MIS OBSERVACIONES. SOLO LEER TU NOMBRE YA ME HAS CANSADO COMO UNA NOVELA ROSA ESCRITA EN BULGARO.

BANZAI RESPETO

Cesc Vila Culé amb Latex integral ha dit...

....................................................?
....................................................?
Això a Granollers no passa.

Hard mod ha dit...

i que esperaves de l'imbècil oficial del blog, imbecil ha estat . és i serà.
parlem de futbol

Totales Equipos PT PJ PG PE PP GF GC



1

BarcelonaBarcelona
24 12 7 3 2 34 2

SevillaSevilla
23 12 7 2 3 24 14
3

AtléticoAtlético
23 12 6 5 1 16 8

4

AlavésAlavés
23 12 7 2 3 17 12

5

EspanyolEspanyol
21 12 6 3 3 16 10


6

Real MadridReal Madrid
20 12 6 2 4 20 16
7

ValladolidValladolid
17 12 4 5 3 9 9
8

LevanteLevante
17 12 5 2 5 18 19

9

GironaGirona
17 12 4 5 3 13 14

10

R. SociedadR. Sociedad
16 12 4 4 4 15 14

Cesc Vila Culé amb Latex integral ha dit...

Adoro la Penya Bogarde, fins i tot ho ha un imbècil oficial.
El latex ho aguanta tot, el dia que ho fem tots junts veureu el que val d'una bona sessió.
Jo us adoro.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Voleu dir que això del latex
no és excesiu en un web
que pot veure gent de totes les edats?
De totes les condicions.
De poblot o de ciutat?
Posem un limit, si us plau.
Per barcelonisme.

Hard mod ha dit...

No sia que el límit estigui en tu Margarita, no sigui que l'excés sies tu, no sigui que la psique t'hagi traicionat i hagis associat massa ràpid làtex amb una qüestió inapropiada per canalla, si cal et fem un curset de tot allò que esta fabricat en làtex, i sense anar mes lluny i com a tastet, guants; que no necessàriament hauries d'associar a un component sexual, per exemple, Marranota.
Marga o es que ets poc audaç , o se't escalfa la boca abans d'hora o ets bocamolla precoç.
Tenir el cap mes gros que una palangana no fa ser de ciutat Marga... no confonguis conceptes.

Cesc , hi ha qui té una mascota, aquí hi tenim un imbecil, que de tant ser-hi , l'hem oficialitzat. Es un xulopiscines de poca volada, i piscines per que a madriT no hi ha platja. i de poca volada per que es curtet de sèrie, i sense extres, un mesetari pelat, ras i curt, mai mes ben trobat.
Per la resta tenim uns socis ben trempats i una redacció esplèndida amb una direcció que mai falla.

Cesc Vila Culé amb Latex integral ha dit...

Els dos darrers comentaris per diferents que són poden tenir la mateixa resposta de la meva confecció privada: Adoro la Penya Bogarde i empro el latex per les arts amatòries i com a protector de pluja i avui plou a Granollers.

MARTINA SANFELIU bogardista de Vidreres ha dit...

De fàbula amb latex tot pinta millor jo faria equipació oficial del barça amb latex
és bo per homes i per dones

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Lo del Latex ho compro, el meu trajo de busso el trobo massa antiquat. Xalar de Latex des de la Zodiac torpedinera serà com anar a fer el desembarcament al Port de Barcelona per preparar el gran dia a la plaça sant Jaume

Cesc Vila Culé amb Latex integral ha dit...

Només un parell de dies i tinc un dolent que em vol fer mal, un de hard que em defensa, una senyora que adverteix dels riscos de la pornografia, una de Vidreres que vol latex a can Barça i un mariner que vol anar a la guerra vestit com jo.
Què més puc demanar?
Adoro el bogardisme, ja ho he dit abans i ara ho remarco: Us adoro.

José María El Miserere ha dit...

Me abruma el mensajerismo que bate el cobre en este hilo, tal vez sea inoportuno pero me gustaría que mi esfingie de Gustavo Adolfo Bécquer coronase su tez y su rostro con un corpiño confeccionado en Latex con el uniforme oficial del COMPOSTELA.

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

si us agrada aquest camí del latex no seré jo qui ho impedeixi, només feia una pensada.

El que ja no m'afecta és l'agressivitat desmesurada i canibal de hard's. Mai he volgut recorrer a adjuectius com aquest però no veig cap senyal de civilització en les maneres de comportar-se d'aquest senyor que sempre tindrà en mi a una persona disposada a fer paus i carregada de paciència. Ho vaig aprendre amb el temps, abans jo era més de brarallar-me i ara vull dedicar els esforços a guanyar amistats abans que a perdre-les i no deixo de creure que les paraules d'alú que em vol mal poden tenir una rectificació parlant. Jo soc de parlar i parlar, de parlar de parlar i de parlar. Soc de paraules i paraules i no em dono per vençuda fins que ens comprenguem i jo mai he atacat al que ara se sent atacat.

No defalliré

penyabogarde ha dit...

Queda clar que el tema dels usos del latex és totalment voluntari i respon als gustos del consumidor. Prenem nota de la petició de convertir la figura de G.A. Bécquer en un seguidor del Compostela degudament equipat amb la roba esportiva oficial de l'equip elaborada amb latex d'alta gamma. Henry Tosea, ja pots avisar el sastre.

penyabogarde ha dit...


CROÀCIA.
EN LLETRES MAJÚSCULES.


Dedicat a banzai

Marc Galí ha dit...

Bon dia tingueu, amics bogardians.

Amb la vènia del meu mestre EDUARD ANTIARTISTA, prohom de Reus i perla del Teïna, us ofereixo el poema del divendres.


EL GOL I EL QUE FA GOLS

El gol
que tot ho vol
és el present
del golafre.

Un golafre
és al gol
el que un
golejador
és a la taula.

Gent que menja,
gent que marca,
golafre del gol,
golejador del món.

Gol, gol i sempre gol,
com el sol i el sot
del que en sut la col.

Gol!



Passeu un cap de setmana venturós amb impermeable i catiusques.
Abraçada amb gaubança de part del meu mentor EDUARD que cada jorn us llegeix.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Heu perdut els papers de manera pràcticament irreversible i després dels meus consells i advertències destinades a fer que el web sigui allò que va ser quan es va començar com exemple de futbol humoristic i destinat a fer riure sense buscar enemics sinó adversaris, i ara el que es pot veure de manera perpètua és la plasmació de que s'ha convertit en un cau holigan que no aporta res de cap aire fresc al futbol vist amb broma i desdramatitzat que necessitem tots. Soc apolitic i potser per aixo ho miro amb distància i més precaució,
en honor a la veritat puc fer excepcions en el poeta anterior per la seva finura i poca brega però en altres ocasions també ha caigut a la trampa del holiganisme travestit de rima i rodolí

Hard mod ha dit...

Cal ser gilipolles per afirmar que la politica que s'adopta es l'apolítica... serà sota aquest concepte que ni déu et fot cas, ni aquí ni arreu, ja sabem que fins i tot la cadernera de casa t'ignora. Tu papers no en perds mai , atès que mai es pot perdre el que no es té, potser un dia et caurà el nas de pallasso i hauràs perdut quelcom. Tu que vas de distant i de precabut el que ets és pur posturisme infame, vas de guais, d'enrotllat, així sou els hereus del jipisme que tant de mal ha fet... ets com el mirilla , un barato intel.lectualoide ... en Cruzcampo us hauríeu de negar.
Tu donant honors a la veritat, la veritat es amb tu , només et cal afegir per la gràcia, amb l'ajut o per déu. Et creus el teu propi discurs, fet a mida per tu mateix , et fas un selfie autocomplaent... melic-man, au vés a fer la mà, ninot, excepcions... perdonavides de tres al quart.

Hard mod ha dit...

Mari pepi... aquest posat de victimeta de llagrimeta fàcil i d'heroïna del blog , sobra. A qui penses que engaliparàs?, això et podria servir a casa per que et comprin un vestit o et portin a pasturar a un restaurant de moda un diumenge, aquí aquest posat no hi cap , per infructuós. No cola.
Soc un caníbal .... t'ho he de desmentir Merda com tu no en menjaria mai, però cal aclarir que el canibalisme no es donaria, ates que mai , mai ,mai soc ni seré com tu, i això em fa veure que un cop més, plores per que se't compadeixi ... a tu els únics que t'han compadit son els homenots del blog , els homini hispanicus, subgènere dels ibericus niger pedrastum, estem per fer algun tipus de recol·lecta de dinerets , diguem-ne marató, quinto, tómbola, rifa ... necessites teràpia.
Segueixes pensant que pots parlar i parlar ... ves a fotre la pallissa als de la caixa que així s'anuncien. Tu no vols parlar, meucota, intentes buscar escletxa, au !! dos gabilondos i un pare nostre, i a fer nonetes. .

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

autoretrat perfecte d'un gangster
si algú vol saber el que és un gangster
només s'ha de llegir el que autoretrata el gangster per ontonomassia
que ho escriu negro sobre blanco en el penultim comentari.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

1.2.3. de Croàcia (creu amb gràcia)
i 1.2 de España (es amb ñ)

cesc "gorgui" fortuny i santacana ha dit...

Les millors coses que m'han passat a la meva vida han estat sense latex pero si el senyor Latex insisteix a partir d'ara jo vull ser un home de latex. EL PRIMER HOME AMB LATEX DE VILASSAR DE MAR i el latex em fa més CULÉ i més PERSONA.
Soc com un estonrnell de latex blaugrana i aixi em sento com una carena de muntanyes que estan al costat dels mars de Neptú el rei de la cansalada de truita de riu com el meu oncle Agustí pescador de canya picada i eventual home de pipa amb vaixell del Portinyol d'Arenys.
Recordeu les vaques bojes? Eren de Latex!
CULES CULES DEL MEU LATEX
La manera en què LaTeX interpreta el format del futbol que ha de tenir el document d'un VAR és mitjançant «etiquetes» DE PLASTIC Pot resultar estrany que avui en dia es continuï usant un sistema sense latex...
ESTIC BOIG PER SER UN HOME DE LATEX

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Si el gangster ja s'ha retratat ara només faltava el mamporrer vestit de latex per concloure que això ja no té sortida possible. Adéu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Adéu i fins mai més!

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

ara només parlaré en plural sense atendre cap requeriment d'un gangster i d'un mamporrer.
Adéu gangster!!!!!!!!!!!!!!! Adéu mamporrer!!!!!!!!!!!!!
Visca la gent que no es deixa portar per la gangsterització!!!!!!!!!!!!!!!!
Soc de pedra pómez amb la gent cruenta i soc molt afable amb la resta dels humans.
Adéu als dos que fan mal amb la paraula!!!!!!!!!!!!!

José María El Miserere ha dit...

A lo sumo veo en Barrigan un exceso de celo y un sentido del humor algo deficiente. Yo recomiendo lombriz a la marinera, amistad a raudales y disfrutar de la vida y del jolgorio. ¡Visca Catalunya, el Barça, el Compos y las ardillas de los montes de Palencia!
Yo me siento como Bécquer enfundado en un chandal del Compos por si acaso no lo sabe berrigan
cada uno con su vela de este entierro de truhanes, repito que visca el Barça con un toque Compos

Cesc Vila Culé amb Latex integral ha dit...

Per al·lusions jo dic que no vull que es faci un us indegut del Latex.
Jo ho defenso però no tinc res a veure amb els que exposa el senyor Fortuny.
Atentament i cordialment,
Cesc

Conrad Canaló Stewart ha dit...

L.a.t.e.x.

Les

arrecades

tenen

el

xarop

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Parlo per a tothom menys per qui em fa sang:
després de l'acarnissament verbal que estic suportant només miro els comentaris que han sortit i veig com la mala llavor d'esten sense solució; ni de bon tros es pot anar més lluny i el que va passar a can Rafart davant dels infants és pecata minuta amb el que pot passar si l'acarnissament segueix aixi fins que surti de la pantalla i un dia es pugui prendre mal fisic. Enarbolant soflama el que en surt és victimari i moruny antic que és com la sinapsi actual Una sinapsi per si no ho sabeu és un tipus d'unió especialitzada mitjançant la qual les neurones s'envien senyals entre elles a les cèl·lules no neuronals com les musculars o secretores. Si els antics en deien morunys era degut als excesos verbals d'ara que en el fons són el que prementoriament en diem crits, esgarrinys i sortides de to.

Rosaura Martínez ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ha dit...

Feu l'amor entre vosaltres i en sortirà un món millor
*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥

Conrad Canaló Stewart ha dit...

M.O.R.U.N.Y.S.
Pensava una cosa (1)
i ara en penso més (+)
si un (1) moruny
no és de Sant Llorenç
(no és no) vol dir que
més (+) morunys no(-)
tampoc en són.
M.O.R.U.N.Y.S.
són varis LATEX

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

gràcies per la teva comprensió Conrad educat

marga bosch i el seu verb ha dit...

Ara exploto del tot! Ja està bé! Latex, gangsters, insults, a la grenya, bruticia i què més?
Ja he explotat del tot i estic molt dolguda, va començar tot farà sis anys i encara espero disculpes dels plantadors en grup de la penya, del plantador Canaló que ara es fa el longuis, del hard que varem dir d'anar al Zurich i de tot el que he d'aguantar i ara surt tot i tothom està contra tothom de mala manera amb temes estranys i cornucopies com ballestes de salfumà i es diuen coses que esgarrifen per la brutor d'uns pobles pestilents que no tenen salubritat i que generen plantadors a les cantonades de la capital del Maresme.
Exploto del tot! El que passa és la consequiencia de tot el que heu concentrat insultant sense remei, treien polleguera de qualsevol cosa i fent del que podria ser una bona penya el que es ara que sembla un hospici sense calefacció, estic molt decebuda, cansada, farta, avergonyida.
he explotat i potser soc injusta per no dir noms concrets pero tot va començar amb canaló i gent de la propia penya fins l'arribada de la desbandada amb hard amb latex i amb gent que no té fre mai i tot per ser PROTABONISTA

ja crec que nomes puc dir que ens veurem qui vugui respectar en el Tur Cafereria a la Riera de Mataró tocant a l'ajuntament mirant partits i fent amistat amb bogarde.

He explotat i estic molt cansada.

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Descansa Marga, et comprenc i a vegades em passa el mateix

Astronauta Albert Romaní NASA CATALANA ha dit...


Trucant des de la lluna de València:


La Marga explota com la cançó de la Raffaela Carrà
Explota, explota!!


Explota, explota,
me explo- explota,
explota mi corazón
Explota, explota,
me explo- explota,
explota mi corazón

Live, live, live, lai,
qué desastre si tú te vas

Explota, explota,
me explo- explota,
explota mi corazón


Si em necessiteu ja sabeu, estic a la lluna i soc de la NASA catalana.

penyabogarde ha dit...

Grandiós Romaní! Molt bona aquesta de la Raffaela Carra!
Això demostra que l'humor bogardista està en plena forma, malgrat els que diuen el contrari.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Bogarde, estas donant cobertura a algú que menysprea i escarneix.
Quina barbaritat més bàrbara i plena de barbarismes!

penyabogarde ha dit...

Lamentable observació a càrrec del corcó oficial del blog. Ens referim a vos, benvolgut corcó Ted Berrigan.

KaliKenyo ha dit...

Puc?

KaliKenyo ha dit...

O no puc?

KaliKenyo ha dit...

Aquesta és la qüestió

KaliKenyo ha dit...

Hi ha qui vol i va de dol
No pot i s'engresca en la gresca.
Com tu, Banzai sense katana, a qui veig com sempre, sotmès en els vòmits del teu fracàs.

KaliKenyo ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
KaliKenyo ha dit...

Escrit dos cops perquè en hi han que es repeteixen com l'all i oli.

Després d'un gran silenci, antic i molt llarg, gaudeixo, llegint-vos, apreciant el gran goig i la joia de quan els germans s'estimen. Però de merda els altars en van plens i per aquest motiu es gratificant veure com surt a la llum qui és qui en aquest món.
Com diu l'excels Sagarra en la cançó del marduix (pàgina 308 de les obres completes) i recordat per el no menys excels Adrià Puntí: "a la cambra estreta - tot és un garbuix - ja et conec herbeta - que et dius marduix".

Com diria un altra gran poeta (que d'aquests i les seves obres mai no en sobren ni de blancs ni de negres ni d' hispans ni catalans) ... "volverán las oscuras golondrinas en tu balcón sus nidos a posar"... tot i dessitjan que aquelles 155 indesitjables "esas no volveran"..

Hard mod ha dit...

Marga, margarita ... ja que dius que has explotat , que mes aviat serà que t'estàs traient la mascara, pots agafar qualsevol post dirigit a la infame mari pepi i aplicar-te'l, si rexona t'abandona i fots tuf... que esperes.
ja vas dior que et queiem malament , estupeduT , no tornis , es molt senzill, internet és moooolt gran, ves que et moquin la tonterieta a una altra banda i puntu.
Si ets tan curta de quedar amb mi sense que jo quedi amb tu , el problema més que tenir-lo tu, ets tu, se't encarna en la teva persona ... Jo quedo amb qui em surt de la santíssima fava, i quedar amb tu no me'n surt i puntu. Si la 'egocentrisme urbanita que gastes et fa pensar que som aquí a tal efecte, aplicaríem el mateix concepte , ets un problema.
Margarita rita rita , el que pesa no té quita. Se t'ha donat potser massa corda i tot així que et convido fermament a quedar-te a Mataró on tu vulguis, amb tu mateixa i la mar de contenta que quedaràs de conèixer-te.
No apretis, acabaràs com la MariPepi ... de farmaciola en farmaciola buscant un miracle.
Aqui l'únic que busca PROTABONISME , es en fàstic ... en Bonada , que com que a casa no li fot cas ni el rentaplats ve aquí a deixar anar la llagrimeta i el frikisme interior que el desborda.
Veig en les teves paraules un component d'enveja , de la insana ... eh Margarita? et rabenta que siguem com som. però no t'equivoquessis Margarita, una cosa és com som alguns i l'altra la nostra actitud, i aquesta depèn directament de qui siguis tu ... i si cal et fem un esquema o diagrama de flux per que ho entenguis.

Avui toca felicitar a les nenes del club , davant l'ath. de Madrit es varen comportar com unes autentiques barcelonistes, amb afany , empenta i desició , bon futbol i immillorable actitud, i gran resultat.

MADRIDISTA MORREADOR ha dit...

VEO VEO Y LEO LEO
PARECE QUE TENEMOS OTRO DUENDE DE HARDI-TO, NI MÁS NI MENOS QUE UN BECERRO DENOMINADO KALIKEÑI-TO O LO QUE QUIERA SER. UN BATRACIO MÁS DE LA ESCUELA HARDI-TO Y UN BERREADOR DE POSTÍN. ME PREGUNTO POR LA CONEXIÓN RACIAL ENTRE HARDI-TO, PEÑI-TA BOGARDI-TA Y ESTE CONTUMAZ Y RECIEN ESTRENADO KALIKEÑI-TO, OTRA MUESTRA MÁS DEL CARÁCTER BERREANTE DE ESTA PEÑA QUE ALIENTA LA FUTBOLERÍA BANDERITERA Y NADA DE GOLES NI JUGADAS.
PERO PERO PERO VAIS A AGUNANTAR A ESTE SERVIDOR ETERNAMENTE, LO VUESTRO MERECE LUPA, HUELLAS DALCTILARES Y RADAR HONORIO COMO LA CAUSA DEL DIOS BENDITO.
POR CIERTO QUE HALA MADRID Y ADELANTE RCD ESPAÑOL, A VER QUIEN DE USTEDES RECHISTA A MIS PALABRAS.

LOS TRES DEBEIS APRENDER A MORREAR.

penyabogarde ha dit...

Kakikenyo!!!!!!!!!
Un honor de tenir els teus comentaris en aquest blog!!!!!
Segueix!!!!
Estem units i farem força!!!!!
I el madridista Banzai que segueixi amb la seva neura, no l'esborrem: Queda retratat i tothom pot constatar la magnitud de la seva tragèdia.

Hard mod ha dit...

QUE QUI LI " RECHISTA SUS PALABRAS" ... LLADRUCS I GRACIES.
BANZAI , IMBECIL , VES A XULEJAR A TA MARE QUE DEU SER DE LES QUE EN NECESSITEN, I LI CONTRACTES LA TXARANGA DEL TIO HONORIO, AU XARRUPA-ME-LA.
A VIR QUI MI RICHISTI ... A VIR QUI MI RICHISTI ...A VIR QUI MI RICHISTI , A CASA T'ALÇA LA VEU FINS I TOT L'AIXUGAMANS. NINOT.
A QUANTS PUNTS VA EL MADRRIIIIIITTTTTTTT??????????? AMB EL BUGA DE BANZAI NOS IREMOS A PASEAR , VAMOS DE PASEO PI, PI, PI. CALANDRACA.

APOLITIC Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Un que es fa el simpàtic per tal de fer-se escoltar escriu sis missatges seguits com si la resta dels humans fossim uns cretins que necessitem ser advertits en sèrie i els acolits automatitzadament li fan riure les gràcies. En què s'està convertint aquesta penya i aquest blog des de fa un parell d'anys? Pregunto sense esperança de veure un canvi per petit que sigui, no sé com expressar-ho, el que em molesta és el holliganisme coordinat dels habituals davant dels que es limiten a dir que es poddria millorar, no susctic l'estil de Banzai però no em direu pas que podria ser més contingut i dir el mateix pero que no deixa de ser la resposta a la persecució que s'acostuma a fer a ell, a mi o a la maria josep i ara per fer més braga el caliquenyo de les sis intervencions de seguit, no sé alguna cosa falla

KaliKenyo ha dit...

LLAMP DE LLAMP, RECONTRA RELLAMP.
Et dedico aquest vídeo a tu MADRIDISTA de "flauta-esquerdada" provocador sense solta ni volta i estimadissim (tan estimat com s'estima un animaló tontet).
Potser et cal aprendre una mica de vocabulari variat, elegant, net i planer. Tinc els meus dubtes que alguna de les teves neurones siguin solvents per encabir aquesta proposta, doncs si l'eser humà tan sols utilitza un 10% del cervell en el teu cas la cosa potser seria dir massa. En qualsevol cas, amic katana oxidada, pots agafar qualsevol dels més de 200 mots a tu dedicats doncs és impossible saber quin d'ells t'escau millor...
https://youtu.be/tsYqHkM6HPo

KaliKenyo ha dit...

Sincerament no sé que es pitjor si 6 missatges (dels quals un és per error esborrat en ple deliri) o fer-ne un de sol llarg com un dia sense pa. Senyor "apolític" i amb tots els respectes, comencem malament si vostè és queixa de persecució començant precisament a perseguir. Això és políticament incorrecte, tan com autoanomenar-se apolitic practicant la més descarada de les polítiques.

MADRIDISTA MORREARDOR CONTUMAZ ha dit...

¿QUIERES PONCHE? ¡CALIQUEÑI-TO SIN BOQUILLA! PUES TE TOMAS DOS TAZAS PERO NO SEIS.
AHORA ESTATE ALERTA CALQUEÑI-TO SIN BOQUILLA
¿TE HAS PERCATADO DEL DETALLE DE TU MENSAJE CON UNA LÍNEA DE LETRAS MAYÚSCULAS?
A VER SI QUEDA CLARO: LAS MAYÚSCULAS SON MÍAS Y SOLO MÍAS.
BOBO. BOBAZO. ENTRAS CON MALA EDUCACIÓN, ME PROVOCAS Y MENEAS EL FALI-TO DE LA ENTREPIERNA COMO UN CACHORRO DE ZÍNGARO EN CELO.

¿QUEDAMOS EN AMIGOS PARA UN RATITO?
TE PERDONO SI DECIDES CAMBIAR DE TONO.
ERES NUEVO Y ESTO ES MI JARDÍN.
NO SOY BOGARDERO PERO SOY CLIENTE HABITUAL DE ESTE PROSTÍBULO DE LA PALABRA.
MI TAREA ES SIMPLE Y CONSISTE EN ADVERTIR Y DEFENDER TODO LO QUE SIGINIFICA EL MEJOR CLUB DE TODOS LOS TIEMPOS Y DE LA ETERNIDAD.

¡HALA MADRID!

DESCANSA CALIQUEÑI-TO SIN BOQUILLA.
DESCANSA COMO DESCANSA CHUSEP,
DESCANSA COMO UN LAMA DESPUÉS DEL REZO.


BANZAI MORREO

MADRIDISTA MORREARDOR CONTUMAZ ha dit...

HARDI-TO TE PASASTE UN COJÓN DE MINOTAURO EN CELO
ESAS MAYÚSCULAS SON MÍAS Y LO SABES,
ESTO ES UN ROBO, UN HURTO.
ERES AMIGO DE LO AJENO Y MIS COSAS NO SON AMIGAS DE TU ESTAMPA.

ESTAS AVISADO COMO UN ORANGUTÁN EN CELO TAQUICÁRDICO.


BANZAI AVISA

gudulermi Faust de Vic ha dit...

Amics HardM i Kalikenyo, si necessiteu ajut potent, estic amb vosaltres i preparem un tanc de pa de pessic des de Vic i com sempre diem per la meva colla: A Gudulermi!
ja toca estrenar el gudulermi. Fem el que dicta el timbal dels cingles.

MADRIDISTA MORREARDOR CONTUMAZ ha dit...

¿¿¿¿GUDU...COMORRRR????
PAMPLINAS DE GALLO EN CELO
BANZAI DAR LA CARA

Joan Patateta també Williams ha dit...

jo a vegades vull demanar que esborreu el banzai però ho penso bé i dic que millor llegir-lo per saber fins a on arriba el nivell: avui és 20N i el banzai estarà de celebració per l'aniversari de la mort del Franco

marga bosch i el seu verb ha dit...

Galdosa estic de veure que jo quan parlo només dic missatges constructius i els altres s'insulten entre ells, serà per viure en una ciutat brillat com Matató i no pas en un dels vostres poblots bruts habitats per gent que planta altra gent, penseu-hi. M'he mirat la foto del responsable Caliqueño i sembla enginyosa per estar com de cap per avall. Torno a dir alló darrer de que ho haurieu de pensar per la diferència entre el net i el brut de tors o de paret

marga bosch i el seu verb ha dit...

M'ha dolgut que es faci barrila amb la meva frase de l'explosió i mireu qye puc dir que trobo graciosa Raffaela Carra això no priva que no veig massa clar que la intenció sigui de fer barrila sana o seguir increpant

KaliKenyo ha dit...

MADRIDISTA: Aixafaguitarres.
----------------------------
Dit això, passem a coses més interessants i de contingut futbolístic. M'atreveixo a pronosticar que el "lateral nan" de nom Jordi Alba tindrà una devallada contundent en el seu rendiment un cop aconseguit el seu màxim objectiu: jugar amb la selecció exponent de l'anomenada "raza hispana".

Esclop Romesco Sklop Bordils ha dit...

Li dic a Madridista que calli i no calla,

no serà ell el que ens ha enviat les tempestes que ens han deixat les comarques gironines fetes un desastre?

Cesc Vila Culé amb Latex integral ha dit...

espero que el festival del Latex Bogardista sigui una realitat incontestable
Tots de Latex cap a la victória final

Cesc Vila

Hard mod ha dit...

Atès que tan el fastigós com l'imbecil ja son retratats, ara dedicarem unes ratlles a Marga.
Floreta pansida, si els nostres comentaris que a pols et guanyes et dolen , serà que estan ben fets.
Com que ets igual que la Maripepi, la princesa dels ulls de la mamà , sentim que caiguis aquí del pedestal i topis amb la realitat.
De fet ens la sua que estiguis galdosa, que caldosa o qualsevol altre estat, això d'auto complaure't en motiu de les teves intervencions i afirmar que aquestes son constructives, no només han de ser motiu de revisió sinó directament d'urgent inversió.
Ja cansadets de la teva merda de cantarella sobre la teva Mataronina nau falcó mil·lenari i la teva supèrbia urbanita, només dir-te que la teva INMENSA MERDA de poble aspirant a ciutat es un cagalló al costat del meu Barri, cansats així mateix de que portis anys amb el discurset de que et van plantar ... tonteta , si et dius margarita... si t'haguessin posat virginia segur que hauries reivindicat sortir a la Bíblia com Maria... va nena , desperta, que et cauen els clatellots i no saps ni com ni des d'on.
Tu el que mes tens brut i pel que sembla i sense pretendre exhibició d'un certificat ginecològic, es el cap, nena , ets bruta de cap i d'esperit. Et fots mataró i tota la tonterieta on et càpiga. I deixa també de dir que cal fer, que ni de rasquis l'apropes. Marga ... cagallonet de jardí, el millor que et poden fer és plantar-te , que no plantar-te -la, per que el clatellot , te'l tens merescut .

KaliKenyo ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
KaliKenyo ha dit...


MADRIDISTA: Llepafils
______________________________
Dit això, anem per coses importants:
Marcos Márquez és al mon del motor el que l'Androide Iniesta es al del futbol.
Es a dir: desballestament del front popular davant la pressió mediàtica de llepafils i encantadors de serps verinoses, en altres paraules, la púrria més llobetera disfressada d'humils ovelles. Son senzillament carnívors.

exPresidència de la Penya Bogarde ha dit...

Coincidència estètica o ideològica:

Borrell, Márquez i el Joker de Batman, tenen la mateixa boca. Ho he vist?


Ex-president

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

No contesto hards ni caliconyics però si que contesto a ex-President Bogarde per aconsellar-li que si es vol criticar una persona o en aquest cas a tres persones, que es faci amb arguments i no pas criticant el físic.

exPresidència de la Penya Bogarde ha dit...

El nivell del sentit de l'humor del senyor Bonada és similar al del fàstic que acompanya el seu cognom i puntu!

KaliKenyo ha dit...

Eh tu monada, que de físic a metafísic hi ha només un pas.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Em sembla que no encerteu mai cap comentari i començo a pensar si el que passa a la Penya Bogarde és que acostuma a passar en els cotolengos, hospicis, loqueros i santbois.
No podeu fer un stop per un dia i demostrar que es pot fer broma sense recorrer a l'escarni? Pregunto a la paret, sou paret i no pas cervell i perdoneu si soc cruel però és que no us entenc o no em voleu entendre. Per dir el que diu un recien-venido al blog aquesta comentada de caliquenkio em sembla desafortunada , gats pentines noi si vols ser ben rebut per mi que ja tinc veterania a la penya encara que no agradi el meu missatge

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Masses coses importants passen a la costa com per contestar els rots i els pets d'en Bonada. Feinada titànica a la costa de Les Medes, sembla ser que Florentino Pérez ha pixat pluja i m'ha volgut negar la base amb fang i onades grosses. Però estem restablint la normalitat i visca el Barça!

marga bosch i el seu verb ha dit...

Mereixo el tracte rebut per hard? No i no.
Que ningú em soni suport és sospitós i "huele mal"
com serà el món que voleu? De tot menys cordial.

cesc "gorgui" fortuny i santacana ha dit...

no puc esperar més dies sense veure jugar el Barça, m'està pujant el sucre, m'està pujant la tensió, m'està baixant la paciència i m'està estabornint la pluja de cada putu dia. Heu vist un dia rere dia com plou merda i per això saludo Esperit i aprecio el seu esforç a Les Medes com diu però el més garbuixant és la sinalefa mental dels que estan tot el putu dia insultant bogardians pel mer fer de ser bogardians i perdonavides i picapleitos amb cara de Netol i rostre de balena amargada que és el cas de les nimfes, les nimfes i la nimfa, o si voleu us passo el que em passa pel mugró mascle quan parlo de nimfes i no pas d'eunucs desastrosos, les nimfes que omplen les grades del camp d'en Xevi Ramon i animen el Vilassar amb els crits de guerra de vila-vila-vilassar si, les nimfes que són divinitats de la natura de la mitologia grega i romana que són considerades com a genis femenins de les fonts, dels rius i dels llacs, dels boscos i de les muntanyes.
Són molt belles les molt punyeteres i han estat les protectores de totes les arts des de sempre. Són amants de la música de cornamuses i arpes, totes tenien alguna relació amb algun instrument, tocant-los o bé entonant alguna melodia. Recordo com interpretaven el cant de la senyera i l'himne del Barça aprop de la platja de Vilassar de Mar l'any 1995.
Les nimfes han estat presents en gairabé tots els relats heroics i romàntics de la Grècia Antiga. Però les nimfes van ajudar a guarir la costa del Maresme en els incendis de 1995.

Llegiu amb vista grossa que el meu comentari mereix un tracte exquisit.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

llegeixo seguint les teves instruccions, Fortuny, En general està bé però l'estalvi d'indirectes no és el teu fort. Prefereixo que m'insultis directament en comptes d'haver de llegur aquesta parrafada que només posa vaselina al que dius de mi amb mala llet

cesc "gorgui" fortuny i santacana ha dit...

Ted neng! Vols dir que no et sobrevalores?

marga bosch i el seu verb ha dit...

puc fer de mediadora si no és cap inconvenient i així apaivagarem el malestar

Simbat Manel ha dit...

Ho dius de broma Margaritat. No em diguis que ara vols ser premi Nobel de la pau quan ets part del foc que vols apagar o com dius "apaivagar". Fa molt de temps que no escric pero estic alerta, no sé si recordeu que jo havia sortit un dia en una foto del web, farà uns tres o quatre estius

simbad manel ha dit...

sense T i amb D

Simbad Manel ha dit...

M'he retrobat mirant aquestes velles històries, amb el Patata i quin fart de riure
Us estimo molt!

https://penyabogarde.blogspot.com/2014/08/song-song-blue-es-el-nostre-hammer-kirk.html

Hard mod ha dit...

Es cert Margarida , et sobravalores , vas de sobrada i a la fi ets sobrera i sobres , ets sobres , escorrialles , basura , que diries tu, Mereixes escarni i molt mes .... Pero que t'has cregut floreta de jardí Regat de Vichy . ? De que vas pallassa , mediar de que . Aconsellar de que , ets tan estúpida com en berrigan , que veniu aqui com si fossiu desmond tutú ... De portar la goma fluixa et cauen les calces Margarideta , au ... Ves a fer ganxet i tuf , en fara la teva figa per que jo em dutxo a diari.
Berrigan , Beneit , pero tu , tu que has de contestar , si et falten mes recursos que a la Belen esteban, que tal si t'apuntes de voluntari a la fundació aquesta que tracta junkies al teu barri ? Va ... Que al final descobriràs que a san Boi hi pots fer amics , a la Benito menni o a la santboiana fent de pilota . Si es que sembleu un puto pessebre.

KaliKenyo ha dit...


MADRIDISTA: CUC-DE-PUS. (Aquest m'agrada especialment, me'l imagino sortint en filera d'un granet al cul pressionant fortament entre l'index i el polze, sense explosionar com fan alguns granets de les cares adolescents)
===============================================================
I ara a coses més importants. Primer apunt:
CALICONYCS (apel·latiu amb el que he estat anomenat per una monada (*) que corra per aquí) te un aire bretó d'enyorats còmics que no està malament.
(*) No confondre monada (mona bonica, ninotet simpàtic) amb la mónada (amb accent, es adir , concepte filosòfic significant d'una unitat indivisible, origen o nuclear) .
Tal faràs tal trobaràs.
===============================================================
Segon apunt:
Quedo garratibat de la manca de respostes envers la meva predicció del proper fracàs (diría que imminent) d'en Jorge Alba. Jugador que te com a objectiu prioritari en aquesta vida el de defensar la samarreta vermella (no la del Ovidi, per desgracia d'en Jorge) sino el de la "raza hispana"... Es un cas proper al de l'Andròmina Ginesta i més recentment al del creador de fum i soroll , Marcos Marquez. es a dir involucionistes de l'esperit proletari.
================================================================
Quart i darrer apunt:
No se si fer gala de la meva veterania en aquesta estimada penya, però ja sabem que, de fora vindran que de casa et trauran i afortunadament no es una questió de la sempre benvinguda immigració tan maltractada sempre, es una questió d'aquells veïns que no mouen mai un dit ni per burxa-se el nas i després, quan tot està ja ben apanyadet i en filera supersònica cap a l'infinit i més enllà, s'apunten al carro de les histories , doncs més d'un ja pot arriar el carro de les seves històries (Pau Riba dixit, àlbum Amarga crisi) .

APOLITIC Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Amb aquest caliquenyu acabo de descubrir el gran secret de la penya.
Crec que caliqneyo és el sumo sacerdote lider de la manada bogarde i ell manega els fils de tot el teatre i es pensa que hi caurem.
no caig en la teva ventosa sense iman.

KaliKenyo ha dit...

MADRIDISTA: GRIPAU-EN-ZEL
=========================

PER FI !!! Sr. Apolític (que practica més política apolítica que C's i tots nosaltres junts) . Per fi ho comença a entendre i sembla que te un bri de lucidesa, ja era hora !!! però encara vostè pateix un error de percepció.
En aquest indret, de sempre que jo en gaudeixo i creguim si li dic que d'això ja fa molt de temps, la llibertat i transversalitat es tan ampla com les valls del Pirineu i la Vall del Riu Vermell.
El que potser no se'n ha adonat és que els únics fils que mouen les meves mans de titellaire expert son els seus.
Això no l'ha de fer patir, és normal, les titelles no s'adonen de que ho son fins que un bon dia trenquen els fils que, com el cordó umbilical, els uneix al seu titellaire.
Te el remei a les seves mans: talli els fils i perdrà la percepció de que tot això no es una secta com imagina ...
Vostè potser encara te cura (no com el cas del madridista que es com una joguina barata que serveix de divertiment) . Talli els fils. Jo me'n alegraré de que deixi de ser el meu titella.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

És una amenaça, senyor calixqueny?
Una més com tsntes he rebut de tanta gent i total per ser home que aconsella a fer bé el web i fer un barcelonisme d'humor més lucid i no rebentista-
Vostè m'amenaça i tot just arriba a la colla, que no es faci el veterà, potser jo li podria explicar el que penso i dic des de fa uns anyets i si no ho creu consulti a les meves comentades de tot l'arxiu, a vostè només li demano que abans de fer sang miri a on està i a on acabar d'entrar, jo no soc de la penya pero inicialment em va semblar bona idea i els darrers temps va que fa por per no dir pena, aprengui abans d'entrar a l'agora, aprengui escoltant i després sàpiga l'origen d'un desencert i si vol digui que estic distret pero no faci la broma facil de dir que si ciudadanos o que si les valls d'andorra o de la vall d'uixó

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

ME EXCITA SOBREMANERA EL NUEVO INDIVIDUO CALICHUNGUI-TO.
ESTE PAJARRACO RECIEN LLEGADO QUE SE TERCIA EN BERREAR COMO HARDI-TO PARA VER QUIEN DE LOS DOS TIENE LA TRAQUEA MÁS CHUNGA Y EL ESCROTO MÁS BRIBÓN.
ESTE COMBATE OS DIVIDE, CHAVALINES. POR CIERTO QUE ESTE ES EL GRAN MOMENTO DE MI PLACER, YA SABEIS QUE MI ODIO PARA EL ATLÈTICO DE MADRID ES TOTAL PERO HAY DOS DÍAS AL AÑO QUE ME SUBE LA MORALINA COLCHONERA, ESTE FIN DE SEMANA LOS DE SIMEONE VAN A DESTROZAR BARCELONI-TA Y LO MÁS GUAPO ES QUE EL RCD ESPAÑOL REMATARÁ AL CABO DE QUINCE DÍAS AL CADAVER CULERO...LAS CUENTAS NO FALLAN: EN TRES JORNADAS EL REAL MADRID LIDER ABSOLUTO CON ALIADOS OCASIONALES QUE HACEN EL TRABAJI-TO EXTRA. ANTICIPO MIL GRACIAS A COLCHONEROS Y PERICOS.

¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ HALA MADRID !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BANZAI 这是一个消歧义页
BANZAI 这是一个消歧义页
BANZAI 这是一个消歧义页BANZAI 这是一个消歧义页BANZAI 这是一个消歧义页BANZAI 这是一个消歧义页
MANGOSTA

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Quina culpa en tenen les mangostes, Banzai?
Serà per la dissecció alfanumèrica de la paraula plural de mangosta
que és MAN- GOST- ES.

MAN (HOME)
GOST (FANTASMA)
ES (ESPANYA)

l'Home Fantasma Espanyol

Hard mod ha dit...

BANZAITO TE PASAS DE TIRITO I SEMBLES EN RIVER-ITA, QUE TIREU MASSA DE CLENX-ITA., DOCS LA GOLA PROFUNDA ET VA QUEDAR EL CAP DE SETMANA PASSAT QUAN LES NENES US VAREN PÒSAR EL MATALASSER A PUESTO , BOCAMOLL, EL MADIRT DE MADRIT ACABARA COM EL CASTOR, LIQUIDAT I ENJUDICIAT I COM QUE ETS TAAAAN BOCAMOLL I TAAAAN IMBECIL OFICIAL NO ET QUEDA MES REMEI QUE PASAR PER JRO Ñ E QUE JRO Ñ E I DE LAS JONS I OMPLR-TE LA BOCA NI QUE SIGUI DE MERDA, PER QUE ALTRA COSA NO TENS.
NO FALLA D'AQUI A TRES JORNADES SEGUIRAS ENCAPÇALANT AMB EL BETIS, EL ASPANYÓ O QUALSEVOL ALTRE EQUIPO QUE TINGUIS A MA PER QUE EL MADRIT DE MADRIT FA FIGA.
MASSA PERICOS I PERICA.

TU BERRIGAN LA VALL ON ESTAS ES A LA DELS CAIGUTS ... OBVI. Arraplegat. ets un margi. En mirilla t'ha abandonat, ara sembla una farmàcia ambulant, ha esgotat els reiphnols del maresme.

José María El Miserere ha dit...

Sagazmente me repaso lo que leo y reconozco la razón de Patateta pera visitar este jolgorio. Lo dije y lo reafirmo, soy del COMPOS y si me apurais soy del Masnou pero cuando observo la reacción blanca mi dedo se alza y dice VISCA EL BARÇA. Recordad que Gustavo Adolfo Bécquer se lo mira a lo grande y acepto el reto de ser reproducido en LATEX primoroso

KaliKenyo ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
KaliKenyo ha dit...

MADRIDISTA : MICO-FILÓS

Tens la memòria fatal, ja ni recordes de quan eres jove i ja començaves a repapiejar.
Soc en KaliKenyo amo i senyor dels teus fils.
Ets titella de titola fluixa.
Jo KaliKenyo, res d'acabat d'arribar porto més temps per aquesta llar que tu amb us de raó.
Pren-te una dosi triple de Onepezil, Rivastigmina o de Galantamina . i de pas una de Viagra que amb tan d'escrot que dius que tens segur que es tracta d'una pelleringa tan estàtica com mòrbida.
I Parlant de questions futboleres, a veure si us emporteu d'una vegada en Jorge Alba, tan amiguet d'en Ramos, (intimissimi amb calcetes brutes) i us munteu una orgia escoltant discs editats per Hispa-Vox , especialistes amb Sarsueles i música xunga xunga tal com el seu nom indica.

MADRIDISTA MORREARDOR CONTUMAZ ha dit...

KALICHUNGUI-TO
ME PARECE QUE ESTÁS PORFIANDO COM HARDI-TO PARA VER QUIÉN DE LOS DOS SE LLEVA EL GATO AL AGUA Y VA PRIMERO A LA CIUDAD DE LA JUSTICIA. NECESITO TUS DATOS O TE MANDO UN GESTOR A SUELDO. VOY A ARMAR LA MARIMORENA EN LOS TRIBUNALES. ERES UN CASO OVÍPARO DE SER SIN ESTAR. O ERES EL MISMÍSIMO HARDI-TO EN ACCIÓN DE ALTER-EGO BOBO O ERES UN APÉNDICE DE LA PEOR CALAÑA. PARA HABLAR DE FUTBOL YA LO HAGO YO CON TODOS LOS RESPETOS Y EDUCACIÓN PARA DECIR CLARAMENTE ¡¡¡¡ HALA MADRID !!!!
UN CONSEJO ANTES DE INICIAR EL SUMARIO, PIDE PERDÓN Y TAL VEZ NOS TOMAMOS UNOS MORILES.

AÑADO UN GIRO DE 36O GRADOS A LO NUESTRO:
¿SABES MORREAR?
¿SABES ALETEAR LA LENGUA CON LA LENGUA COMPLICE POR EL INTERIOR Y EXTERIOR DE LO BUCAL?
ES EL PASO IMPRESCINDIBLE PARA INICIAR UN LOTE COMPLETO.+
CREO QUE NECESITAS UN BOQUEO A LO GRANDE.
ERES UN PROBLEMA PARA ESTA WEB.

BANZAI MANGOSTA.

Cesc Vila Culé amb Latex integral ha dit...

quin concepte del futbol el del Banzai! Pero li falta una cosa que jo tinc...El Latex!

KaliKenyo ha dit...

MADRIDISTA: entranyable MERDA-SECA
(I és que la riquesa del nostre vocabulari és molt gran).
============================
Tot i que a mi no m'agraden els Chunguitos (sóc més, per posar un cas, de Lole i Manuel) he de reconèixer que el teu darrer comentari francament representa un pas endavant en el teu nivell qualitatiu habitual.
El fils comencen a fer la seva feina.
Per cert ja fa molts anys que tenim pendent una trobada a la ciutat de la injustícia. Podem quedar al bar, però jo em demano una ratafia o millor, un porronet de garnatxa .

Conrad Canaló Stewart ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Conrad Canaló Stewart ha dit...

Una suma (+) de suports (+) per K-aliq-k-uenyo.
Una resta (-) de suports (-) per Banzai.

Una analítica alfanumèrica en favor de k-aliq-k-uenyo (factor K per reforçar figura C).
Heus-la aquí:
K (reduït a C: Campió)
A (Afable)
L (Lloable)
I (Integre)
K (reduït a C: Cordial)
E (Encantador)
N (Novel·lesc)
Y (reduït a I: Impresionant)
O (Orgullós)

Deducció missatgera en combinatòria equació 1234567/g /omega:

Hi havia una vegada un home AFABLE que mereixia la consideració de ser LLOABLE degut al seu INTEGRE alçaprem que adquiria un caràcter CORDIAL per ser ENCANTADOR de serps i mosquits a l'estil del més NOVEL·LESC tractament de la realitat, esdeveninint un IMPRESIONANT model de comportament que el convertiria en ORGULLÓS del seu art golejador.

Banzai blasfema.

Hard mod ha dit...

BANZAITO, ETS UNA MA-RI-CO-NA , MOLT ANAR OMPLINT LA BOCA DE CIUTATS DE LA JUSTICIA I ENCARA NO HAS TINGUT CORATGE D'ANAR-HI ... QUE PASSA VAS CURT DE PASTA PER PRESENTAR UNA QUERELLA? CAL SER IMBECIL DE REGLAMENT COM TU PER PENSAR QUE INTIMIDES GAIRE RES NI NINGÚ.
LA BOCA ET PERD I ET FA PUDOR, BANZHALITOSIS.
NO TENS PUNTS.

Hard mod ha dit...

Pel que fa al bar de la ciutat de la justícia , recomano a Kaliquenyo i rabassets tots, la lectura del capítol dedicat a tan insigne bar plasmat en el llibre Barcelona on the rocks 2 , https://www.casadellibro.com/libro-barcelona-on-the-rocks-2/9788461528851/2292499.
Hi tinc amics .
Com a lledoners, que hi anirem el 22 del mes que ve a visitar a aquells presos polítics, del feixisme, de la intolerància de l'espanyolisme ranci, de la prevaricació corrupta i de la indiferència equisdistant i covarda.


Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

El que hauria de ser un moment delicat amb solucions delicades està semblant un desproposit de piromans de fent de bomber. Hard's parla amb llenguatge masclista i Kalilenyo li segueix la corda amb arguments que augmenten la tensió i pregunto si tot no respon a carregar-se una penua que va començar bé, jo hi soc de visitant i faig comentaris des de fa uns anys, sempre hi havia trifulques i algunes sortides de to però ara de fa any com a molt Hard's trenca tot el que toca i en comptes d'esmenar l'estil de Banzai li dona ales, és com el Rufián que per atacar a Rivera es posa en el seu nivell i aconsegueix l'efecte contrari, i arriba el nouvingut caliquenyo que representa la teoria de l'elefant a la catxarreria i ajuda a hard's a perdre el pols i l'oremus, resultat que Banzai que no és de la meva devoció en surt guanyador. Ho veieu com vull ajudar i vosaltres no feu més que pessigar per acabar amb la web. Els caps d'aquesta penya haurien de fer alguna cosa per tornar a ser el que era.

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

LO MÍO ES HACER FELICES A LOS QUE NO LO SON.
POR ESO IMPARTO CURSILLOS DE MORREO.
OS FALTA PLACER.

BANZAI MODESTIA

Alejandro Cruz << El coyote de la pradera, cazarrecompensas y habitual de los Paradores Nacionales >> ha dit...

Ya que esto es suma y sigue de elogios o condenas hacia unos y hacia otros, yo me siento de los de Banzai y me sumo al reguero de pólvora contra la gentuza que infecta las redes con barcelonismo perentorio.

Alejandro Cruz El coyote de la pradera, cazarrecompensas y habitual de los Paradores Nacionales ha dit...

Perdonen ustedes que me presento sin decir hola: Hola.

Conrad Canaló Stewart ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Conrad Canaló Stewart ha dit...

alumne Alejandro Cruz:

Una (1) CRUZ és la dels Caidos (k.a.i.d.o.s.) KAI-2.
Una (1) CREU és la de Sant Jordi (j.o.r.d.i.) JOR-DEE (dignitat catalana)
// * //
Llibertat és JOR-DEE i Tirania és KAI-2

Vostè ha suspès (-) l'examen d'ingrés.

Hard mod ha dit...

Esta clar que sense mirilla el pocapena de fastigós i l'imbecil oficial necessiten ajut i per això tenim el mitjatifa que no sap ni dir hola en un ordre adequat . nivellas, això comença a semblar el corner dels basurillas de polígon d'extra radi 2.0.
BANZAI, FA DIES QUE NO TREUS EL COTXE A RELLUIR , DARRERAMENT HAS D'ESTAR PAGANT PER MORREIG ATES QUE L'HAM DE L'AUTOMIOVIL NO T'HA FUNCIONAT.
IMAGINEM QUE SER FILL DE COOPERATIVA DE PARES , HA DE SER DUR PER TU I QUE EL TRAUMA ENCARA ET DURA.
MES TRIST QUE ANAR A UNA DISTÀNCIA TAN GRAN DEL LIDER, QUE ET FA EL CUL PEPSICOLA, ARA BÉ APROFITANT QUE ESTAS AL RACÓ POLIGUNERU, SEGUR QUE EL PALANGANERU DE BONADA OBRE LA BRAGUETA I ET PÀSSA LA BAQUETA ALLIBERANT TANT DIOXID DE CARBONI QUE ET BOMBOLLEJA A L'ESFINTER. BANZAI GUAPI ... QUE FELIÇOS ENS FAS.

ENS CAU LA LLAGRIMETA
VEIENT EL QUE ET TORNARAN DE GASTUS D'HIPOTECA,

ENS OMPLE D'EMOCIÓ
VEURE'T PERDENT LA SELECCIÓ

ET VEIEM QUE TENS L'ANO
DEL COLOR DE LA CANTANT DE MECANO.

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Hardmod: Podries moderar el llenguatge en benefici de l'encara possible pipa de la pau entre persones.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

He anat a la Ciutat de la Justícia i he sol·licitat l'expedient Banzai.
No l'he pogut fotocopiar però a la portada posava R.I.P.

He anar a la Ciutat de la Justicia i he sol·licitat l'expedient Berrigan.
No l'he pogut fotocopiar però a la portada posava 666.

Alejandro Cruz ¡ El coyote de la pradera, cazarrecompensas y habitual de los Paradores Nacionales ! ha dit...

Joder mío que si lo se no vengo pero me quedo para ayudar a quien se sienta escracheado por los de siempre pues yo mismo me siento victima de tanta barbaridad consumada, joder vaya gente

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

No em fas gens de gràcia Canaló que et feia més al marge de la bronca, decepciones.
i de hard-insultador passo de dir res que ja ho he dit tot

KaliKenyo ha dit...

I si parléssim d'en Jorge Alba ?
És un cas que em té francament preocupat....

Hard mod ha dit...

Maria Josep rierol altamirada per primer cop has aconseguir fer una frase mínimamente aceptable , llastima que arribi tan tard , te'n pots anar a la putissima merda , imbecil.

Alehjandro,de la Cruz , aqui ningú t'ha donat ciri en aquest reclinatori , no se'n parli mes , no tornis.

Berrigan , Ted ... Tonted .... I tu que et penses que susciten , amor , pau , armonia , si fots fastic ... Bonada . Potser que deixis d'esmentar-me o em veure obligat a passar-te rebut mensual a tal efecte. Que em gastes el nom , paio.

Jordi Alba te un punt empatador i pota d'or , independentment que el salacsiunadó sigui Julius henricus , que estigui de pinta amb el que ho és d'escanya , ja té assegurat aquest plus. Oleguer pressa no n'hi ha a cada cantonada .

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Quin problema tens o teniu amb Alba? Espero que no sigui per raons extra-esportives.
No segueixo la bronca del bronco Hard i ho pregunto al que ha tret el tema Alba per parlar de futbol que poques vegades es realitza en els comentaris i amb prou feines en els articles

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Senyor (?) Bonada (o Malada)
jo no escric per fer gràcia
jo no escric des del barri de Gràcia
més aviat em sento graciós (GR-2)
però vostè és (des)graciat
i no és un retret (RT)
tampoc és insult (in + sult)
li aconsello que sigui ordinal:
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10

Marc Galí ha dit...

bon dia amb la vènia insubornable del meu mentor Eduard antitarista de Reus i flor del Teïna,
amb el coneixement i estima que us té, l'Eduard em demana que us clami uns versos i ho faig amb la seva vènia setmanal i intento no fallar en l'escomesa.

El poema del divendres.


Sanglot davant la porteria.


El futbolista cau però marca
i els dictats del cor diuen gol
les feixaes d'adoben amb fetus
de petits messis incubats
en ardent membrana materna
com el goig de la sageta gola
del gol en surt nútria i serp
i les vides diuen gol regol
com el gol de regal en revol
del gol només amor de vida
i el camp és verd com la brida
del esborrifat sentinella
que de l'area no en surt mai
ni per excretar les pomades
mal untades del desig i el gol.


----


Tingueu molt bon cap de setmana,
l'Eduard també ho vol per vosaltres

Alejandro Cruz ¡ El coyote de la pradera, cazarrecompensas y habitual de los Paradores Nacionales ! ha dit...

Se respira mucha animadversión hacia mis pocas palabras y solo me limito a tomar anotaciones para un posible informe que deseo no haber de concluir

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

decensís

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

desencís, perdó

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

ho deixo

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

per sempre

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

enutjada

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

em sap malament per alguns bons amics com Artiach i Faust

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

em sap una mica de greu per mariner Esnaola

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

em reconforta per no tornar a saber res de Hardmod's

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

i us dic adéu i amb disculpes per si he estat molesta,
momés volia evitar situacions com les del Parc de Can Rafart amb llaços i contra-llaços
fent de la meva població un lloc dividit Vilassar de Dalt

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Adéu

Faust Puig dels gudulermis de Vic ha dit...

Maria Josep, maca:
Ni jo ni els meus gudulermis de Vic en sabem res de la teva persona ni ens consta que siguem amics o coneguts.
Atentament,
Faust

exPresidència de la Penya Bogarde ha dit...

Plorem molt el comiat de la Maria Josep, smaccc smocccc snifff

Alejandro Cruz ¡ El coyote de la pradera, cazarrecompensas y habitual de los Paradores Nacionales ! ha dit...

Me disgusta que las cosas se acaben de esta manera en un plis-plas.
Con esta despedida agridulce lo que veo es que llevais tiempo acumulando malestar.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Heu aconseguit que ens deixi la Maria Josep. Una persona que podia semblar una cosa i crec que era ben bé una altra, sempre intentant moderar les sortides de mare d'alguns impenitents. Això m'ha dolgut i em fa pensar fins a quin punt he de seguir en aquest bloc brut quan a la ciutat de Mataró ja tenim tot preparat cada dia de partit i ens ho passem bé sense risc d'infecció. Crec que pensaré el que fer a partir d'ara. Si puc faré un darrer esforç, ara vaig a Can Patuel a comprar quatre coses per regalar a les amigues per quan comenci el partit amb el Atletico de Madrid. Quasi quasi que també plegaré d'aquest femer de braralles i retrets.

Galifardeu Daytona, conegut com Cigró de Tona, Daytona. ha dit...

que MARIA Josep abandoni és una noticia que entristeix
avui no soparé

penyabogarde ha dit...

no ens deixis MARIA JOSEP, sense la teva veu no tenim aire!

MADRIDISTA MORREARDOR CONTUMAZ ha dit...

SOIS UNA MÁQUINA DE INSULTAR Y ENOJAR A LA BUENA GENTE
UN ABRAZO PARA MARIA JOSEP
BANZAI AMISTAD

KaliKenyo ha dit...

Maria Josep.
Sobre el cas Jordi Alba.
Sap greu que ja no hi siguis i no puguis llegir, compartir o debatre el meu raonament del meu escepticisme envers aquest prototip de Hispa-Vox de qui no m'agrada la música que toca, ni social ni esportiva... aquesta mena de prevalença de la "garra" enfront de la tècnica i que posa ales als defensors de l'esport sense compromís social ni polític.tot és política i qui negui la relació entre esport i política està fora de la realitat. És com allò del fatxenda Bernabeu quan va dir:(més o menys) "Catalunya és muy bonita sin catalanes"... Doncs d'aquí en derivariem allò de que el Barça "juega muy bien y bonito, lástima que sean catalanufos" i en Jorge Alba, amb la seva actitud a la "roja" i les seves "amistats perilloses" no fa altra cosa que facilitar la "pica en Flandes" és a dir: afegir hispanitat al nostre club.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

pura uniformitat identitària del Kalkenyo i no dic res més que ja ho dic amb un altre nom al facebook quan alerto de tots els atacs que es fan als que pensem diferent o que us molesten pel mer fet de ser comuns o més apolitics que fem separació del futbol i de la politica quan votem podem o comuns i estem mirant futbol per aficio

MADRIDISTA A RICA MIEL NOCTURNA EN LAS SÁBANAS DE BO DERECK ha dit...

PREPARAOS A LO QUE VIENE, VOY A SER MUY CLARO Y PUEDE OFENDER.
LO QUE HABEIS PERPETRADO COM MARIA JOSEP ES CANIBAL. ES ORONDO. ES GRAVE. ES NEFANDO. ES HORRIBLE. ES ESPELUZNANTE. ES TERRIBLE. ES MONSTRUOSO.
TODO RESPONDE AL CONSTANTE VERICUETO DE GODZILA HARDI-TO EL PUERCO ESPÍN QUE PRESIONA HASTA SACIAR EL VASO DE SANGRE Y HASTA LLENAR EL COLMO DE MIERDA.
ESTO ES LO QUE SUCEDE CUANDO NO SE RESPETA A UN SER HUMANO.
VIVA MARIA JOSEP.
PARA MI LA MEJOR DEL MUNDO.
VOSOTROS SOIS LOMBRICES DE TUMBA EN CELO.
JODER MIERDA JODER LA LECHE PUTA.
SOIS UNA MIERDA DE GENTE.
VIVA MARIA JOSEP.

BANZAI ELEGANCIA VERBAL.

Astronauta Albert Romaní NASA CATALANA ha dit...

quina manera de parlar!
A la lluna no passa mai.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

un astronauta no és la persona més adequada per opinar sobre el que passa a la terra quan a una dona la linxen com a maria josep en les diades que es recorda la violència de gènere

Nicodemus & Otto que és Otto i jo que soc Nico ha dit...

Maria Josep, si vols et puc regalar un viatge a Alemanya.
Danke
Öbs
Neubaten
Holz

KaliKenyo ha dit...

Comuntment podríem parlar d'uniformitats. Però jo nocanvio de nom per pura ètica i estètica. En quan separar política de futbol és com separar política de vida. Tot és política ( "y lo sabes" ). En quant aquesta obsessió de considerar " atacs que es fan a qui pensa diferent" és com demanar silenci i evitar em debat ... Si no penso com tu doncs ho dic i no m'en amago. Mai m'he considerat ni millor ni pitjor sinó diferent i no tinc perquè renunciar-hi.