PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


diumenge, 28 d’octubre del 2018

DIÀLEG INTERCULTURAL A LLEÓ. LLOPATEGUI T'ESTIMEM. SOM ELS TEUS CAMBRERS I PUNTU!

TELEX INFORMATIU:
DIÀLEG INTERCULTURAL A LLEÓ.

CULTURAL LEONESA 0
CULTURAL CATALANA 1
 


 
N'ha passat una de molt grossa. 5-1 maneta i escac-mat a càrrec del FC Barcelona de Barcelona damunt del Madrit de Madrit. Cinc d'orus i puntu!




Primer de tot cambrers clàssics. 






Ara us oferim una colla de cambrers-llopateguis:

Ara us mostrem la gran imatge del dia: La cresta enorme, gegantina, excelsa, grandiosa, llarga i afilada del primer futbolista que marca un gol amb cresta. Una cresta que supera el metre de llargada. La cresta de la vida. La cresta d'Arturu Vidal.
Ara us oferim detalls de l'agonia blanca. Imatges que poden ferir la sensibilitat de la mainada i de gent sensible. Advertim que el panorama és esferidor.

Ara us oferim la trobada entre Florentino i Donald Trump en el metro de Madrit. Comença la campanya de recollida de suports internacionals.
Ara us oferim les imatges de la visita de Ramon Zepo i els seus secretaris Mini-Zepos al Golden Corner. Un soci espectacular. Un talismà que cal refermar per properes trobades. I unes imatges panoràmiques del gran ambient del Golden.
Per acabar, una mica d'automobilisme: El Madridista Banzai ha insistit en que s'ha comprat un Range Rover negre. Ara ens el presenta, en format allargat amb un combinat de cotxe de morts. A la foto el mega Range Rover mortuori amb Banzai, Fernandito Alonso i Ted Berrigan Fàstic Bonada.

44 comentaris:

MADRIDISTA BANZAI VUDÚ ASOMBROSO ha dit...

NO TENEIS NI PUTA IDEA DE LO QUE ES UN RANGE ROVER NEGRO, ESO ASÍ DE ENTRADA.
LUEGO ME DIREIS HASTA CUANDO VAIS A MAMPORREAR CON ESA IMAGEN PRESUNTAMENTE MÍA Y QUE NO ME PERTENECE, A MENOS QUE ME SOLICITEIS DE RODILLAS MI VERDADERA IMAGEN.

PERO DEBO RECONOCER QUE EL REAL MADRID ESTÁ TOCADO Y QUE CUAL AVE FENIX VA A REMONTAR CON SUMA FACILIDAD. FICHAJES DE INVIERNO A LA VISTA Y ALGUNOS OS PRODUCIRÁN TERROR A LOS BARCELONI-TAS.


POR SI USTEDES NO LO SABEN, LOPETEGUI ES ASTUTO Y SUPO DEJAR A TIEMPO CUALQUIER SINTOMA DE SER EX-CULERO Y SOLO POR ESTE DETALLE MERECE PERMANECER ENTRE LOS NUESTROS.

LO QUE VOY A DECIR SERÁ INTERPRETADO COMO UN ATAQUE, PERO NO ME VOY A CORTAR:

VUESTRO WEB ES UNA MIERDA Y SIETE PUNTOS ES SOLO ESO: OS ROMPEMOS EN EL BERNABEU Y EL ESPAÑOL OS REPASARÁ.

RECORDAD QUIEN ES EL CAMPEÓN DE EUROPA ETERNO Y COMO LAS GASTAMOS CUANDO LLEGA EL GRAN MOMENTO. ESTA LIGA SOLO ACABA DE COMENZAR.


BANZAI INSTINTO BLANCO

Joan Estruch Mestre ha dit...

Pistonut!

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

No podeu fer les celebracions sense recorrer a l'insult? Jo soc del Barça però no insulto. També és veritat que cada vegada m'interessa menys el futbol i que si segueixo aquesta Penya és per veure fins a on pot arribar de baixesa FEU-VOS UN SELFIE i veureu que esteu decrepits. Lo del cotxe de morts em sembla d'una poca gràcia que no mereix massa comentaris

Hard mod ha dit...

hahahahahahahhaha !!!!! boníssim i puntu.
Ara que dir que el blog es una merda... des de que entra en banzai segur. Hahahahahah Tirar de filial , que pobre... aspañó , aspañó jajajaj quin qillac1.
banzai no te tita i si la té la T peTita.
Realment aaquesta pretemporada de gamperT té la seva Gracia.... a xuparla, imbecil!!!!MUUUUUUUUUUUUU HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Per cert m'encanta la foto del marina amb els que sortim amb el cap fora de marge hahahahahahahahahah NI PIDIU FER SILIBRISIONS ??? PATETISME PIT BIT MPODE ON FIRE ... GABILONDO FOFÓ I MILIKI ENTREN A PISTA.
TENIM LA VESPA DE 5 MARXES DE PIQUÉ
ANEM REFORT'S.
A QUI LI PIQUI EL NEGRE DEL WHATSAPP LI ENDINYI.

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

Jo si que et vaik pillar Hardware, saltant com un simi a veure si trenkes els vidres
de la peixera identity, et vaik veure en son de guerra saltador de pertiga bumi bumi
No sabeu mirar un futbol sense haver de cantar xominades?
Els bits que et vaik pillar cantaven a menta goliarda.
Com saltes amb els gols forofo-identity Harware
de pensa pillat des de vidres exteriors
planeta salvaje ON OFF FIRE WATER
hardware-vox tieni tieni pera
uauuuu el lobo turrón BIT
SACRILEGIO de sala sado
Spoiler després TV3
Saltador Ware
Hard pillat
en el bar
saltant
visto
tu

Joan Patateta també Williams ha dit...

merda si plega Lopetegui, espero que el substitut sigui en la línia

Galifardeu Daytona, conegut com Cigró de Tona, Daytona. ha dit...

Mola veure el Madrit en el número 9 de la taula

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Hard és l'instint salvatge que molts tenim amagat però portat a la més obscena manera de veure el món i no és només Hard, el món ara està agressiu i ho comprenc. M'en faig creus de tanta agressivitat i mallifeta. Però estic oberta a parlar i fer paus i amistat per una senzilla raó: estic segura de que dins de Hard encara queda una persona, una persona trista i acomplexada que necessita de la mala art per tapar un cor que segur que encara és un organ que té la garantia de protegir una bona ànima. Hard parlem!

José María El Miserere ha dit...

¿ Es necesario tal despliegue para celebrar algo merecido pero no definitivo ?

Hard mod ha dit...

Mari Pepi, es que has fitxat per " La Caixa" ? o es que t'han donat un curset al casal del barri ?
Aqui mai hem deixat de parlar, fes-t'ho mirar mari pepi, segueixes en la mateixa actitud, cansina Mari pepi. Anar tan a missa t'ha regirat la ment , Mari pepi.
SALVATGE , OBSCÉ , AGRESSIU , MALIFETA , TRIST, ACOMPLEXAT .... tu si saps fer amics Mari Pepi, que collons!!! A SACU , PAKU!!!!
Mari pepi, ves a prendre pel cul, ben donada i si et cal amb una canya ben esquerdada, que la notis, i et fots alhora el teu posat perdona-vides al mateix lloc, estic segur que dins teu encara hi ha una depredadora sexual SALVATGE , AGRESSIVA , OSCENA malgrat ACOMPLEXADA de poder viure obertament el sexe complaent.

Aixi t'agrada Mari pepi ? va, que de ben segur et vares llegir 40 sobres de grey d'amagatotis ...

Tu si ets escòria Mari Pepi, dels de la societat benestant i superba... baixa't la supèrbia nena que juntament amb la bilis et brolla per arreu.
Ves a evangelitzar negrets a l'africa, mari Pepi, a salvar-los la puta anima que creus que porten dins, però a mi no cal que em vulguis guanyar, no pots , t'ho he dit mil vegades, Mari pepi, la teva doble moral judeo-cristiana t'està fent passar un enmirallament , i és això el que necessites , Mari Pepi , un mirall... Mira't Mari pepi... ets una despulla moral.
Exculpa't amb l'autocomplaença d'impartir perdó i justificar-te amb els sermons de Gabilondo. No et passis de llesta dient que entens... tu que has d'entendre si et manca la senzillesa dels humils.
Mira que haguessis pogut cel.lebrar un 5-1 , i un cop més has perdut la oportunitat... per que tu no ets aquí per fer-ho, tu aquí ets la que ha de criticar, sigui el que sigui, i ves per on, et rebota, potser tens mirall, mari pepi. i no t'agrada, però esta clar que és el mirall, no el que hi veus.
No tornis Mari pepi , calladeta estas mes mona, que és el teu destí , pel que et varen preparar, busca't flor , que ets florero , i això , La bogarde, mari pepi.

Hard mod ha dit...

Cantar cantem el que ens rota, mandonguilla covarda, amagada rera el Var sense entrar al Bar, per cert , records de la Alamany , identity people of left side.... MUUUhahahahahah
Mirilla de nocilla, merendilla de negrillos, ets un nenassa i ho saps. segur que estaries mes a lloc a la pl artos cridant aspanyó , aspanyó. per que el 155 s'ho val, amb els boixos no tens collons de fotra't-hi, però aquí es gratis.
Tu ets al planeta dels simis, ninot.

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

Certificat de fascio look
mirilla mira i pilla
definitiu Hardware is the Vox of Devil
Terlenka jodidamente Terlenka
Sin dudar Alvear

Artiach La Llagosta ha dit...



Si la penya es distreu pot perdre les bones matemàtiques del diumenge
Centrem-nos en el que és nostre: EL FC BARCELONA.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Hi ha menys (-) punts entre el R.Madrid i l'abisme de la segona (2a) divisió que no pas del lideratge de la primera (1a).

Les matemàtiques són una bona arma per respondre als insults.

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

CANALÓN
¿POR QUÉ NO TE CALLAS?

HARDI-TO
¿POR QUÉ NO TE CALLAS?

PATATI-TA
¿POR QUÉ NO TE CALLAS?

ESTRUCHI-TO, ARTIACHI-TO, DAYTONI-TA,
¿POR QUÉ NO OS CALLAIS?

BANZAI SILENCIO 这是一个消歧义页 这是一个消歧义页 这是一个消歧义页 这是一个消歧义页

Arnau Xarrampió ha dit...

estic molt content i
content i content

Hard mod ha dit...

BANZAI, POR QUE NO TE MUERES .

NICO OTTISTA D'OTTO NUBIOLA DIU I JURA ha dit...

Morgen,


No vaig veure el 5-1. Estava pencant molt i tinc els braços completament sofocats del serram, del fusteig a gola seca i dels paranys de les serradures.

Què em passa? A mi res, però el punxó del casc de combat d'Otto Von Birsmarck m'ha fet figa i l'he de tornar a entaforar en el seu orifici. Són detalls sense importància aparent que frenen el ritme de treball i em posen dels nervis. Normalment treballo nit i dia i dormo poc, sabreu que el riure és d'imbècils però dormir també és una imbecilitat que té l'agreujant de reduïr la intensitat del cicle de la vida. Si no dormim treballem més i tenim una existència més dilatada en els termes que requereix aquesta dilatació vital.
Torno al punxó del casc d'Otto V.B. El cas és que a difèrència del roure emprat en el casc i les diverses varietats de pi emprades en la resta del cos, el punxó del casc el vull fer amb pristina eficàcia i que sigui d'un acer excepcional adquirit a la conca de Rhur. En sé d'un indret seriós que es dedica a la selecció d'acers d'altissima qualitat i la que aporta la factoria de Schwerte és la millor del món. Però aquesta vegada m'ha fallat i he canviat la procedència del metall i espero un paquet de la factoria de Bergkamen. Sempre a la conca del Rhur.

Esteu avisats, ho tindreu.


Us lliuro una ressenya sobre l'acer de l Rhur: Atents!

Danke
Öbs
Neubaten
Holz





Industrialisierung

Einzelne Eisenhütten bildeten frühe Kerne der Industrialisierung. Hervorzuheben sind die 1758 entstandene St.-Antony-Hütte in Oberhausen-Osterfeld, die 1782 gegründete Gutehoffnungshütte in Oberhausen-Sterkrade und die Eisenhütte Neu-Essen in Oberhausen-Lirich, in der ab 1791 produziert wurde. Hier entstanden bereits früh wichtige Technologien der Eisenerzeugung bei der Verhüttung der abgebauten Erze unter Verwendung von Holzkohle.

Kohle wurde zwar schon im 13. Jahrhundert abgebaut, jedoch konnte zu dieser Zeit noch nicht von Bergbau, sondern eher von Kohlengräberei gesprochen werden. Ein Ausgangspunkt des Ruhrbergbaus war das Muttental bei Witten. Industriell wurde der Bergbau erst ab Anfang des 19. Jahrhunderts betrieben.

Innerhalb weniger Jahrzehnte entstanden über 220 Zechen, im Jahre 1850 waren es bereits fast 300. In Kokereien wurde aus der Kohle Koks erzeugt, der in den Hochöfen der angesiedelten Eisen- und Stahlhütten zur Roheisen- und Stahlerzeugung benötigt wurde. Noch bevor die Kohlevorkommen entlang der Ruhr erschöpft waren, entstanden weiter nördlich neue Zechen. Der Ruhrbergbau wanderte, den Flözen in die Tiefe folgend, von Süden nach Norden, von der Ruhr an die Emscher und schließlich zur Lippe. Laut Roland Günter existierten in den rund 200 Jahren des Bergbaus insgesamt etwa 3.200 Zechen im Ruhrrevier. Die Erschließung des Ruhrgebiets als Lieferanten für Kohle und Stahl förderte wiederum die Gründung vieler Eisenbahngesellschaften. (Siehe hierzu: Liste der Eisenbahnen in Nordrhein-Westfalen bis 1930)

Die wirtschaftliche Expansion machte die Anwerbung neuer Arbeitskräfte erforderlich. Die Bevölkerungszahlen stiegen explosionsartig. Ursache hierfür waren die Zuwanderung aus anderen Teilen Deutschlands, aber auch eine überdurchschnittlich hohe Geburtenrate. Betrug sie im deutschen Kaiserreich fünf Kinder je Frau, so wurden im Ruhrgebiet fast sechs Kinder je Frau geboren. Hatte Bochum im Jahre 1800 noch 2.200 Einwohner, so wuchs die Zahl bis zur Jahrhundertwende auf 65.000 und im Jahre 1905 auf 117.000. Auch vormalige Dörfer entlang der Emscher entwickelten sich zu Großstädten. Facharbeiter der Bergwerke fanden ihre Bleibe vielfach in neu errichteten Arbeitersiedlungen, sogenannten Zechenkolonien. In den folgenden Jahrzehnten wuchs der Ruhrkohlenbezirk zum größten industriellen Ballungszentrum Europas an. Seit Beginn der Kohlekrise im Jahre 1957 und insbesondere mit Einsetzen der Stahlkrise seit 1973 und der nachfolgenden Wirtschaftskrise befindet sich das Ruhrgebiet in einer anhaltenden Phase des Strukturwandels, die von wirtschaftlichen Anpassungsschwierigkeiten gekennzeichnet ist.

penyabogarde ha dit...

Gràcies Nico!

Gràcies sinceres i de tot cor,
per tota la consideració que atorgues a la nostra modesta penya,
gran amic Nico!

La Junta

Faust Puig dels gudulermis de Vic ha dit...

A gudulermi amb totes les forces de la tripa

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

HARDI-TO MÍO
TU RESPUESTA CLARA POR LACÓNICA QUE SEA
ME PARECE PEROGRULLAMENTE OFENSIVA, HARTO JODIDA,
GRAVE, SINALÉFICA, BÁRBARA, FETÉN Y DESPROPORCIONADA.
ME DESEAS LO MÁS BESTIAL QUE SE PUEDE DESEAR A ALGUIEN:
LA MUERTE. LA MUERTE. LITERALMENTE. LA MUERTE, LA MUERTE, LA MUERTE, LA MUERTE, LA MUERTE.
CUANDO YO SOLO TE PIDO QUE TE CALLES. PERO NO HAY PARANGÓN POSIBLE ENTRE AMBOS DESEOS.
ME DEJAS SIN MÁS OPCIÓN QUE MENEAR MIS PIERNAS EN DIRECCIÓN AL JUZGADO DE GUARDIA
O ME DEBATO ENTRE LA ORACIÓN ANTE UNA ESTATUA DE LA VIRGEN MARÍA O
A DAR RIENDA SUELTA A LA MÁS OLÍMPICA DE LAS CARCAJADAS.
SE CONFIRMA TU ILIMITADA MONSTRUOSIDAD.
ME DESEAS LA MUERTE.
ESO ES TREMENDO.
TRENENDO.
GRAVE.
MALO.
MAL.
NO.
.

Hard mod ha dit...

BanzaiT , fes-te un favorT , estampatT amb la teva puta merda de bugaT, estimba'tT amb la teva putaT merda d'equipT , per que no et MORA'T-T's .
I FES CALLAR A TA PUTA MARE ... AIXI PER ANAR FENT BOCA.
Et couen el punts del MadriT... fota'tT.
Ans vaiemT al jusgaTT ...Muahahahahahahaha
PringatT.
I per certT , no en tensT ni PutaT ideaT. Cumpra'tT un alvocatT. Panolis.

José María El Miserere ha dit...

No quisiera meterme en camisa de once varas, pero como seguidor de esta web y con el respeto que meticulosamente practicaré, me parece poco acertada la airada respuesta que acaban de ver mis ojos, por supuesto que hablar de muertes e insultar madres es algo presindible. Puedo comprender que Banzai merezca un correctivo por sus excesos pero lo de la muerte se puede considerar como un concepto extravagante. Opino sin más objecciones que las de un merengue que asume el desastre paupérrimo del Real Madrid ante el Barcelona.

Rosaura Martínez ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ha dit...

Paraules fortes ...

però algú del Madrid ja fa temps que ha perdut l'oremus i llavorens es pot arribar a comprendre que es perdin les formes i es tiri de polemisme si queda clar un originador de la guerra bruta que des de fa uns anyets no és altre que el Banzai

♥ ♥`*.¸.*´ ♥ potser els meus cors ara no toquen, però una està dolguda

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Al senyor i a la senyora Hard Mod i Rosaura Martínez, també ho dic als bogardencs de bona voluntat.

La maregassa em captiva i prenc les brides del noray per evitar que la peça mestra del meu arsenal s'en vagi en orris. Parlo de la Fragata Esnaola Mark 5. És la millor que tinc de totes elles. El cas de la lanxa motora Esperit Mark 3, em sento satisfet de com el mou amb el vaivé de les ones sense necessitat una cadena del 38/4. Algú de vosaltres que vulgui navegar amb les meves barques de guerra, només ha de venir a Les Medes i saludar davant de la Meda Gran al crit de "esperit, tens panxa i bon pit" i jo mateix sortiré de l'estança amb banyador termic i granotes als peus per dir-vos "entreu a casa, amics" i nus prepararé un cremat de rom que mai oblidareu. Hard Mod i Rosaura si voleu, ara que us veig afectats per l'efecte torpediner del malvat Banzai, us ho dic de manera personal i distingida, teniu preferència d'aquest vostre Esperit d'Esnaola.

Us espero amb peix, porronet i el promès rom especial.

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

OS LO ADVERTÍ CON LA FASE ARAÑA.
ANTERIORMENTE LO HICE CON EL CASO IZNATA Y NO SABEIS DE QUE VA LA COSA.
CONSULTAD INTERNET, EL GOOGLE POR SI LAS MOSCAS SIRVE PARA ESTO.
MARCAR "IZNATA REAL MADRID" Y VAIS A SABER EL VALOR DE UN CHANQUETE DE GAMA ALTA.
LA FASE ARAÑA SOLO ES UN AVISO.
EL CASO IZNATA ME HUELE A QUE TENEIS UN AGUJERO NEGRO EN LA MENTE.
¡¡¡ COJONES !!! ¿¿ NO HABEIS CONSULTADO "IZNATA REAL MADRID" ??


BANZAI EN PLAN DE AHORA ME VAIS A CONOCER

marga bosch i el seu verb ha dit...

Galdosa ja vinc que plou i vaig comprar ahir a Can Patuel una escombra i no sé que fer amb ella de neta com tinc la casa i el carrer, si vol l'ajuntament de Montgat o de Premià, l'envio gratis de franc per netejar la vostra bruticia de boca hardiana i els carrers dels vostres poblots receptacles de bruticia.

Hard's per què rivalitzes amb Banzai Madridis per veure qui és més brut de boca!

Madridis Banzai lo mismo te digo gerente que para sirve demostrar que eres más grande si si insultas más que otro.

Als dos els dic que tinc escombra de ciutat, neta, lluent, de porcelana xina.

Albert Sinderes ha dit...

Petúnies, petúnies

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Fa estona que llegeixo entre línies i no em veig capacitat de dir res sense prendre el risc a perdre la vida. Jo no he vist mai res igual com això: Perdre la vida pel sol fet que un seguirdor del Barça li digui a un d'un altre equip que es mori. No goso dir res més.

Josep ha dit...

Ningú parla de la gastronomia hipercalòrica lleonesa. Plats ferms per aguantar el fred i la humitat. I plats que, probablement, tenen a veure amb el resultat.
VISCA LA DIETA MEDITERRÀNIA!!

MADRIDISTA MORREADOR ha dit...

¡¡¡¡¡ CHUSEP !!!!!
ERES BOBO SIEMPRE BOBO
¿¿¿¿ VERDAD ?????
CLARO QUE LO ERES.
BANZAI CULEBRA
BANZAI MANGOSTA

MORREA CHOCO, CHICO MORREANDO A SACO

Antoni Segarra (Arenys de Mar) ha dit...

Calla Banzai!

marga bosch i el seu verb ha dit...

Seguiu amb la bruticia, vaig anar al cinema a Barcelona i vaig passar per vilassar, premià, el masnou i montgat.

Mireu que us dic:

Una escombra o granera és una eina de neteja que consisteix en un feix de branquillons flexibles, de palmes, de bruc, de plàstic, etc. (dit palmes d'una granera), lligat generalment al cap d'un bastó o canya (dit mànec), que s'utilitza per a arreplegar i llevar la brossa, la pols o la brutícia d'una superfície.[1] En el català occidental i balear hom diu agranar (tanmateix s'hi escombren els forns).

Hard mod ha dit...

Matgarita, tinc la boca bruta com em plau .... no hi ha mes discussió , si no t'agrada, porta.
Moscas y Arañas , es un tema dels >Negartivos , per que es pot ser llicenciat en Underground a més que en dret. Tampoc es una qüestió amb gaire recorregut.
Alguns haurien de repassar la conjugació verbal del verb Morir. Per deixar de fer-se la pitxa un liu.
El del Jutjat d'Instrucció Núm. 13 dels de Barcelona l'ha espitxat. Aquí ho deixo.
Encara estic esperant la instrucció de la querella que algun gallet havia promès. Muahahahahahahahaha
Fastigos de la penya, no cal que diguis res mes , gosis o no.
Aqui l'únic forat negre que fa pudor , es el del cul de Banzai , nen que el ojete te huele mal , xovi , xovi , xovi , xovà.

Qui no vulgui "meteres en camises de once vares" que no ho faci de veritat, no cal, per que dir de no fer-ho i acabar fent-ho, es incongruent, quasi infantil.
Tampoc cal posar -se en competicions de pretemporada per acabar fent el ridícul després d'esbravar la boca en la posició de la taula en la que s'està, però en fi , com que anem cara a GamperT, tampoc es una qüestió amb gaire recorregut.
I mes enllà de la ronda de mort a synera, espectarem un cafè de la marina, que sempre és més distret.

Observatori sense fronteres MIRILLA ha dit...

Pillo que te pillo crack ets un crack hardware
el crack que lidera la RACE OF THE ABOMINETY
Ets abominable HARDWARE espatxurrao.
No et vaig guipar al Golden fent el riducul amb els coleguis
RIDICULY PARTIDILLO RAYO VALLECANO
Et vas ginyar i no et vaig pillar
Estas de RESFRIADO FRENADOL
o com el Barça tens FRENILLO IN THE GOL?

No makes Spoiler xatonero, que te pillo
rac rec bit bit

Cada DAY ets més IDENTITY
SI PER TU TOCAS FOTRIES UN MURO EN LA PLAYA DE MASNOU

ETS HARD-VOX de bolo en Altsasu

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Senyor H.M.

És necessari fer de l'insult una manera de viure o una conducta perpètua d'un esser suposadament humà.

Hard mod ha dit...

Mari Pepi , amb idiotes com tu si clar ... tu en canvi, més que suposadament humana series mes de desperdici clínic.
Mirilla, els que aneu a fer bolos fora de casa sou vosaltres, poca pena, veig que el ciudagranisme del món se't gira en contra, yonqui. Et tenim reservada una suite al gulag, però tranqui que en gaudiras, el soviet suprem del marina t'obsequiarà atentament amb una revisió ocular si cal, no ens ve de tres ulls.


Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

Hard M, ets un perill

Hard mod ha dit...

Cuidao!!!!!

Esclop Romesco Sklop Bordils ha dit...

Totes les ires i males llets tenen dos motiua:
EL FC BARCELONA lider amb 4 punts damunt del segon de la taula.
EL MADRIZ està fora de la zona champions.

Maria Josep Rierol Altamirada ha dit...

quan llegeixo H.M. veig un robot programat per cervells dolents que volen fer destrucció

José María El Miserere ha dit...

Me asombra el fuego fatuo

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Hard és hooligan i ser hooligan rebaixa el nivell d'un web que abans era exemplar

Hard mod ha dit...

Ted . els pixapins com tu , encara més i res en diem , per respecte a la teva senyora que es qui et dona els missatges ja escrits per que els pengis.
Tu vas de Bukanero , no ? au tigreton... passa una mica Bony ... MUUhahahahahah
Hi ha adoctrinats que escriuen paraules per fer-se passar per cultes i no saben ni el que posen...