PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


divendres, 29 de desembre del 2017

EL BARÇA MAI PERD. EL BARÇA ÉS EXCELS QUAN EMPATA. EL BARÇA ÉS MACO. DEMBÉLÉ ÉS PELÉ. B&B BONANZA I BOGARDISME

Parlem clar?
1-1 a Vigo. 



El FC Barcelona Molfort's és colossal. Mai perd i quan no guanya, empata. Retorn a la feina. 
Pendents de l'epifania lliguera, encarem la copa dels elefants amb un empat sibarita. 
Un matx internacional entre catalans i gallecs. Coses de la vida. El video ens ho explica al detall: Som la hòstia! 


I per acabar-ho d'adobar, es confirma una vegada més que això és el Black Power Molfort's Team: Semedo és el millor jugador portuguès de tots els temps, Sankpaulinho és el millor jugador de la Xina. Umtiti és el Puyol Negre i Dembélé és el nou Pelé i "puntu".




DOSSIER NIC-NU



 S'ACABA L'ANY 2017 I AVUI MATEIX REBEM L'ENVELOP QUE ENS ENVIA EL NOSTRE MESTRE DE LA FUSTA , NICO NUBIOLA, TOTA UNA OBRA D'ART QUE US RECOMANEM LLEGIU AMB MOLTA SERIOSITAT I ATENCIÓ :

BON ANY NOU PER TOTHOM I RECORDEU QUE ANEM MOLT FORTS !!!

33 comentaris:

penyabogarde ha dit...

Estem totalment emocionats i en estat de xoc seriós i sense bromes.
Un agraïment absolut a la tasca que has fet, amic Nico.
És una obra mestra que ens il·lumina el camí, segur que repassant i analitzant els textos, assolirem més formaciò personal, espiritual i esportiva.
Desitgem un any 2018 com t'agrada, seriós, organitzat i productiu.

Moltíssimes gràcies, mestre Nico.

Joan Patateta Williams Cansalada d'Ocata ha dit...

Cada dia que passa s'aprenen més coses en aquesta vida i ara sé que els Westerns van neixer a l'Alemanya rural i ho veig com una cosa excepcional i diria que pot ser la gran noticia de l'any 2017 que ara s'acaba, El Salvatge Oest era alemany i nosaltres sense saber-ho, podria ser el títol dels reportatges de la tele sobre el resum de l'any 2017, jo soc galifardeu però ara quasi puc dir que em tornaré catedratic gràcies a tal descoberta, feliç any nou bogardians.

Esclop Romesco Sklop Bordils ha dit...

Necessito ambient intim per abarcar tantes idees, però parlaré sobre el que comencen a veure els meus ulls. Ara no en dóno credit davant tanta bellesa. Xarop universitari, dèia ma mare quan preparava un exàmen de carrera, necessito aquell xarop per processar tot el que em passa per la teulada.

MADRIDISTA TOPACIO Y RUBÍ ha dit...

BOBOS, VOY A TERCIAR EN EL VERICUETO PARA DECIR UNA VEZ MÁS QUE ESTO ES LO QUE LE SUCEDE A UN BOBO CUANDO RECURRE A LAS BOBADAS PARA ESCONDER EL PROBLEMILLA DE FONDO QUE NO ES OTRO QUE UN MUSEO CON POCAS COPAS DE EUROPA.
DUELE UN COJÓN, DUELE UN PULMÓN, OBSERVAR Y CONSTATAR QUE SI ALGUNA COSA ES MERAMENTE INSUPERABLE, ESA COSA, ESE HECHO, ESE FENÓMENO, OBEDECE AL NOMBRE DE REAL MADRID.
YA LO SE, BOBOS, SE MUY BIEN QUE ME LLAMAIS FACHA, PERO LO SABEIS QUE SI ALGO TENGO CLARO ES MI MADRIDISMO, MI VENERACIÒN SOCIALISTA Y MI PERTRECHO ESTADO A CAUSA DE LOS FUELLES CARCOMIDOS DEL AMOR. SOY UNA MIERDA SALVO CUANTO PIENSO Y OLFATEO LA GRANDEZA DE MI REAL MADRID. COJONES, MIERDA, JOPUTA, QUE NADIE PERO NADIE ME VA A INSULTAR. SI ESTOY AQUÍ ES POR CARACTER, MIEL, TENEDOR Y SONRISA. ENTRO Y SALGO DEL WEB COMO Y CUANDO QUIERO Y SI OS ENVÍO A LA MIERDA ES POR DEFENSA PERSONAL Y PROPIA, NO POR AGALLAS DE JILGUERO NI POR TORTAS DE PALOSANTO.


¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿VALE??????????

BANZAI HÉRCULES
BANZAI MONTAÑA
BANZAI TENEDOR
BANZAI PROTOCOLO
BANZAI GRIFO
BANZAI CRISTAL

Nnico Nubiola (NN*) Niàgara Nigèria ha dit...

Morgen,

Adverteixo que ha estat del vostre agrat però abans de plantejar més averanys, m'aturo per renyar al senyor Topacio y Rubí que es diu Madridista. No em molesten els renecs i les paraules que fan soroll sense sentit, el que em fa bullir la sang és que el meu present és una bobada. No ho accepto i ho comentaré al guàrdia forestal de la Serra de Collserola. Us demano una demanda en diversos punts:

Punt 1 : Torneu a llegir lentament tot el text.
Punt 2 : Observeu la velleta i l'infant de la darrera plana del document principal.
Punt 3 : Observeu el calçat de la velleta.
Punt 4 : Aquell calçat amaga dos peus.
Punt 5 : Aquells peus deriven en nissaga.
Punt 6 : La velleta va tenir un fill i un net.
Punt 8 : El net de la fotografia és l'infant Aldag.
Punt 9 : Aldag apareix en la narració i és crucial per entendre el nus del cas.
Punt 10 : Tot el que vull dir passa per Aldag i els pulmons d'Aldag tenen un nom per cada membre. Pulmó dret és Sistac i pulmó esquerre és Marfaula. He trigat anys en desvetllar el secret d'aquests dos conceptes. Ara ja en sou coneixedors.

Aclariment:
Us heu adonat que he saltat del punt 6 al punt 8?

Sabeu el motiu s'aquest salt?

M'explico i m'esmerço: el punt 7 és el mateix que parlar del savi Punset i jo considero que el savi Punset és un personatge nociu. Per això sempre salto del sis al vuit i evito el punt 7 de Punset.


Necessito més valoracions sobre els meus textos i estic disposat a respondre davant de qualsevol dubte o requeriment.

Vull deixar pristínament clar que no accepto rialles ni ensopits clams de felicitat relacionats amb els 365 maldecaps que constitueixen els 365 dies de l'any que s'acosta. Hi ja celebracions, agraïments i romanços que em poden les celles de fusta i no estic disposat a fer totems de roure a partir de les serradures del meu cos.


Evidenment Danke i ara us toca a vosaltres si voleu saber més.


NN Niàgara Nigèria.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Estimat Niàgara-Nigèria:

Resposta 234343434343
El que acabes de narrar relatiu
amb el factor (F) set (7) de punt (.)
i la seva parangonabilitat amb un titella que respon al nom d'Eduard Punset,
m'ha colpit positivament (+).

Sumatori 34343567676767
La gent de ciència n'estem fins el limit
de les nostres boles testiculars o dels ovaris zenitals,
d'havar d'empassar el cas Punt-7 Punset.

Comiat 6767676767569787
Vostè N (Niàgara) i N (Nigèria) ha positivat el fet (+).
Vostè N+N suma (+).

Trigonometria 56565787878
Ja era hora que PUNSET (Punt 7 dit també .7 o punto siete)
quedés desenmascarat.

Positiu (+), sumador (+).

NNNNN Niàgara Nigèria Nubiola Ponderosa Öbs ha dit...

Diré Danke amb gust d'oli sortit d'un setrill de vidre de Dalmàcia.
Senyor Conrad que per mi és Konrad per raons d'admiració teutona com correspondria a un prohom amb imatge i avatar de geni empolsinat del barroc tardà, segons insisteixo el que evoca el seu aspecte de la quadriculada finestreta que l'identifica.
Aixó vol dir que Konrad, afegirem Canaló per ser respectuós amb el que orienta el seu arbre familiar. M'estalvio enKarar la K en el cognom Canaló malgrat que Konrad Kanaló el podria elevar al parnàs de la ciència que vostè diu admirar. Mai dóno gràcies a ningú, més encara si tenim etimològicament demostrat la relació entre gràcies i gràcia i de retruc desacomplexat amb el risc que la gràcia sigui portadora de rialla, errada considerable, en el limit entre el que és humà o és directament fossil d'un passat vexat. Vull interpretar en clau el que vostè ara reutilitzi com si fos un metall de deixalleria el dualitzador Niàgara i Nigèria, no vull pensar malament per no encertar.
Miri, ciri, miri, gall dindi que porto esqueixat a les entranyes després d'un salvatge i avorrit Sant Esteve, miri, dindi, miri ciri li dic que m'interessa bona part del que em diu, però el cito per que em desxifri els quatre codis numèrics que acompanyes les introduccions de la seva ponderada i ponderosa resposta. Això és el que em falta per proclamar que vostè és dels meus.
M'acomiado amb una pregunta amb bala: Li agradaria rebre un present de fusta a l'adreçaque vostè em faci indicar?

Punt i pilota no pas de carn pudent, sinó d'esfèrica bola de cuïr.

NNiàgara NNigèria

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Senyor Niàgara:
Una pregunta per pensar-la amb calma.
Sou una cascada?
Senyor Nigèria:
Una pregunta per pensar-la amb més calma.
Sou un país africà?

Pirino d'Ocata, Oliver ha dit...

No pillo res però d'imaginació no us en falta, gent sana!

Conrad Canaló Stewart ha dit...

La meva adreça?

Només heu de posar:

Palau_de_Schönbrunn
per Conrad Canaló
VIENA

Em coneix tothom, des del forner Hans fins a la sabatera Hanna.

Per si no ho sabeu mireu enciclopèdies, fou el palau de l'emperador i per ell vaig treballar. Però també em podeu trobar entre Montgat i Tordera.

nnnnnnnnNIÀGARA NIGÈRIA NUBIOLA no de Zaragoza ha dit...

Tag Konrad Kanalo,
jo em trobo entre la antiga Rhodesia i les castanyoles de Manolete, però ha he dit que el món comença a les escumes del Niàgara i es converteix en una perfecció seriosa a Nigèria.
Danke, ara sí que Danke, celebro la teva amistat

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Per un dia em penso que és millor llegir coses que no s'entenen, en comptes de llegir les facils bromes barretinaires que acostuma a pixar aquest web. No entenc no papa, però prefereixo la papa incomprensible que la pallissa que us perd el bon gust d'altres tiempos, que sou uns abradadabras sense sorpresa. Netejeu-vos la boca i els genitals per si un cas us va de conya digui digui fa que trigui

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Jo contesto els insults amb arguments infalibles:

Si f {\displaystyle f} {\displaystyle f} i g {\displaystyle g} {\displaystyle g} són funcions derivables i f ( x ) > 0 {\displaystyle f(x)>0} {\displaystyle f(x)>0} podem resumir totes les derivades anteriors en una sola derivada utilitzant només les derivades de les funcions e f ( x ) {\displaystyle e^{f(x)}} {\displaystyle e^{f(x)}} i ln ⁡ f ( x ) {\displaystyle \ln f(x)} {\displaystyle \ln f(x)}, la derivada de la funció F ( x ) = f ( x ) g ( x ) {\displaystyle F(x)=f(x)^{g(x)}} {\displaystyle F(x)=f(x)^{g(x)}}

Tenint en compte que podem escriure f ( x ) g ( x ) {\displaystyle f(x)^{g(x)}} {\displaystyle f(x)^{g(x)}} com e g ( x ) ⋅ ln ⁡ f ( x ) {\displaystyle e^{g(x)\cdot \ln f(x)}} {\displaystyle e^{g(x)\cdot \ln f(x)}}, aleshores

F ′ ( x ) = e g ( x ) ⋅ ln ⁡ f ( x ) d d x ( g ( x ) ⋅ ln ⁡ f ( x ) ) = f ( x ) g ( x ) [ g ′ ( x ) ln ⁡ f ( x ) + g ( x ) d d x ( ln ⁡ f ( x ) ) ] = f ( x ) g ( x ) [ g ′ ( x ) ln ⁡ f ( x ) + g ( x ) f ′ ( x ) f ( x ) ] {\displaystyle F'(x)=e^{g(x)\cdot \ln f(x)}{\frac {d}{dx}}{\big (}g(x)\cdot \ln f(x){\big )}=f(x)^{g(x)}{\Big [}g'(x)\ln f(x)+g(x){\frac {d}{dx}}{\big (}\ln f(x){\big )}{\Big ]}=f(x)^{g(x)}{\bigg [}g'(x)\ln f(x)+g(x){\frac {f'(x)}{f(x)}}{\bigg ]}} {\displaystyle F'(x)=e^{g(x)\cdot \ln f(x)}{\frac {d}{dx}}{\big (}g(x)\cdot \ln f(x){\big )}=f(x)^{g(x)}{\Big [}g'(x)\ln f(x)+g(x){\frac {d}{dx}}{\big (}\ln f(x){\big )}{\Big ]}=f(x)^{g(x)}{\bigg [}g'(x)\ln f(x)+g(x){\frac {f'(x)}{f(x)}}{\bigg ]}}

Veiem que efectivament aquesta derivada ens condueix a:

d d x ( x r ) = x r [ r ′ ln ⁡ x + r x ′ x ] = x r [ 0 + r 1 x ] = r x r x = r x r − 1 {\displaystyle {\frac {d}{dx}}(x^{r})=x^{r}{\bigg [}r'\ln x+r{\frac {x'}{x}}{\bigg ]}=x^{r}{\bigg [}0+r{\frac {1}{x}}{\bigg ]}=r{\frac {x^{r}}{x}}=rx^{r-1}} {\displaystyle {\frac {d}{dx}}(x^{r})=x^{r}{\bigg [}r'\ln x+r{\frac {x'}{x}}{\bigg ]}=x^{r}{\bigg [}0+r{\frac {1}{x}}{\bigg ]}=r{\frac {x^{r}}{x}}=rx^{r-1}}
d d x ( a x ) = a x [ x ′ ln ⁡ a + x a ′ a ] = a x [ 1 ln ⁡ a + 0 ] = a x ln ⁡ a {\displaystyle {\frac {d}{dx}}(a^{x})=a^{x}{\bigg [}x'\ln a+x{\frac {a'}{a}}{\bigg ]}=a^{x}{\bigg [}1\ln a+0{\bigg ]}=a^{x}\ln a} {\displaystyle {\frac {d}{dx}}(a^{x})=a^{x}{\bigg [}x'\ln a+x{\frac {a'}{a}}{\bigg ]}=a^{x}{\bigg [}1\ln a+0{\bigg ]}=a^{x}\ln a}


Entesos Bonada?

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Acàs pretens amb la teva numerada fer que jo sigui més dòcil davant de les constants apretades de tuercas que feu a qui no és com vosaltres? Jo he dit que la rarilla narració que he llegit em sembla incomprensible però millor que llegir inpertinències que lien futbol i politica filifili però em foteu una pallissa de números que no l'enten ni Jusucristo begut de cloroform, bah bah que no sortiu ni uns ni altros del mateix lio que us vau fer quan de la penya que tenieu en vau fer un dogma sagrado con cáliz y hostia consagrada i no accepteu cap més broma que no sigui la vostra que d'entrada ja us dic que de broma na de na chirogota mala a lo sumo.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Intenció zero (0) de perdre (-) temps amb Berrigan de Madas:

BERRIMADAS ara he fet sumatori (+)

Berrigan + Arrimadas = Berrimadas

Berrinxo de mula, millor dentadura de ruc català.

Estic bé, mireu:


1234567890987654321

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Conrad Hitler: oi que no t'agrada que digui Conrad Hitler? Doncs mira mico sense dents, jo voto el que em passa pel cap i no serà pas a Doña Inés. Ningú n'ha de fer res del meu vot secret però ja aviso que no és per cap febrada de la independència ni per Doña Inés i el PP. He dit mil vegades per activa i per passiva que no para de fer-se escudella barrejada ente politica i esport per fer de Bogardisme una espècie de idea que vol ser original sota una mica de purpurina humoristica i sempre ajudaré ni que no en feu cas del que aconsello.

Rosaura Martínez ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ha dit...

♥ ♥`*.¸.*´ ♥
♥ ♥`*.¸.*´ ♥
majos míos, os deseo feliz año y que seamos campeones de todos los torneos
♥ ♥`*.¸.*´ ♥
Un destello de luz
se aposenta en la vida
y clama a los humanos
la más bella de las flores
FELIZ 2018 Bogardistas y a seguir felices
♥ ♥`*.¸.*´ ♥
♥ ♥`*.¸.*´ ♥
♥ ♥`*.¸.*´ ♥
corazones estellitas y signos bonitos

Albert Sinde....s! ha dit...

Petúnies, petúnies!
Per cap d'any i per començar l'any, petúnies, petúnies.
Em teniu oblidat pel que sembla.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Montecristo Bonada
el que dius és negatiu (-).
Montecristo Bonada
"quien mal anda mal bonada" ai ai ai 54567890
Montecristo Bonada
Has dit el més (+) negatiu (-) que es pot dir.
Montecristo Bonada ai ai quin 76767657676777777777
m'has dit Hitler
i això per mi és de resposta ràpida:
Mai més parlaré amb tú
ni en pintura
ni en ombra xinesca ai ai quin 45454545454
Mai més
Amb tú mai més (+)

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Galipoti Galipeta!
M'oblidava una cosa per tú Montecristo Bonada,
et desitjo un any dificil, ple de problemes i de patiments.
T'ho has buscat Montecristo Bonada.

En números això és això:
1234567890987654321
tres (3) vegades (vega+vega+vega=3 vegas+0des= 3 vegades T.R.E.S)

i ara s'ha acabat del tot la meva relació amb tú Montecristo Bonada.

Clara ha dit...

Felicito a tota la gran gent bogarda!
Any nou i picor d'aixella a tothom de la bona!
He vist el dossier artistic i de ben entrat l'antuvi vull dir que els dos senyors que es poden el sobre damunt del cap els conec indirectament gràcies a la boca-orella del google i els trobo francament guapus.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

El fred de l'aire mediterrani fa que les roques de la meva pàtria d'illots sense meuques estiguin congelades.

Però necessito sortir a terra ferma i anar a una botigota de l'Estartit a comprar mantes és que tinc rotllo amb una sirena i ens hem d'abrigar romanticament.

Prometo estar disposat a tallar en sec la relació si s'em demanen els meus serveis militars en cas de necessitat.

Feliç 2018 marinant la mar i goooool del Barça!

Marc Galí ha dit...

Arribo just a temps de desitjar-vos feliç any nou
amb la vènia de l'Eduard que de Reus en sap un munt
Antiartistes de mena i futbolistes sense fer peu

El poema d'avui, amb la vènia de l'Eduard, antiartista ell i antiartista jo.

EL POEMA DEL POU DE PETROLI

Xuclant amb carmoda i la sutja que olora
fins la clara demora i el gol ja diu hola,
càndida dona robota que ets de metall
i de gas si ets nocturna, dama ferralla.
Ni les cantimplores ploren si aigua tenen
com no és de rebut el gemec d'en turutut
que la porteria és com Sofia, reina curta
capa llarga, escombra gran, soca avorrida.
La tira de gent xuta a porta, hola gol,
hola gol, gol de cafè i copa, com l'heroi
que xuta i canta esforçant la panxolina
gras i curt com el llangardaix, Barça gol.


Abraçades bons amics
amb la vènia oculta de l'Eduard


Reus, gener de 2018

EL SER SUPERIOR ES QUIEN OS HABLA, MADRIDISTA EDUCADO Y DE BUEN VER. SOY EL PORFIADOR DE LOS MUELLES DEL ÉXITO GLOTÓN ha dit...

HOLA EXCREMENTOS SIN SOLUCIÓN
HOLA BOLA LOCA RITMO DE LA NOCHE
LA COJONERA QUE ME CAE A LITROS
YO SOY MEJOR POETA QUE EL CABRONCETE GALI GALI-TI-TO
¿¿¿¿ALGUIEN ME PUEDE HACER SOMBRA EN CALIDAD DE ESCRIVIENTE?????
NO TE JODE LA MARRANA QUE SOY SETÚBAL EN BRAGAS
MIRÁDME BOBOS:
SOY ACOJONANTE
SOY MEJOR QUE VOSOTROS
SOY PERSONA
Y VOSOTROS SOIS MIERDA DE IGUANA Y LABIO DE CENCERRO
SOIS LA CALABAZA DE UN MIEMBRO SIN RATA
MIERDAS
MIERDAS
MIERDAS
MIERDAS
EL BARCELONI-TA ES LA ANTESALA DE LA MIERDA COBAYA DE MIEL FRITA



¿¿¿¿¿ AHORA QUÉ ?????

BANZAI CRISTAL

Joan Patateta Williams Cansalada d'Ocata ha dit...

Gran Barça que comença l'any amb un empat
Visca!

Joan Estruch Mestre ha dit...

Pistonut ja torno a la cita pistonuda
que bo ser bogardià i que guapo és ser català del Barça

Goliat Valls Tarzan dels micos ha dit...

No diu res el madridista dels pebrots?
Comença l'any amb penals a lo bèstia.
Pura fiscalia, no te jode, la cosa està de mentirigillas, que cafre el catre del cafè del pudding! Numancia escándalo.

Pirino d'Ocata, Oliver ha dit...

el petit video de la hòstia m'ha agradat

Laura Llompart soc Culé Bunyola ha dit...

Crec que sa descripció de Bonanza ben palpenta se pot considerar com s'obra major de la literatura europea o universal a manco.

Crec que un jorn si parlarà sa Bogardització com des fet històric, si és que encara no s'esta dient per pampols facultats de lletres senso que no haja sortit a sa palestra, quin més o manco si es teuladí canta com s'alosa i fa un teuladinet es niu

Aprofit per festes passades i dir bon any noval

penyabogarde ha dit...

Gràcies a tota la bona gent del bogardisme excels. El vostre escalf ens anima a seguir aquest camí de lluita i glòria gloriosa. Feliç any nou tingui el món bogardista.

La Junta

NICNU Niàgara Nigèria ha dit...

Morgen,

dipositari sóc del bell saber, el d'ara i el d'antuvi, bell antuvi que si es vol és etern com la fusta d'una olivera milenària i resistent.
Any seriós a tothom.
Danke, Öbs, Neubaten, Holtz.

Niàgara Nigèria NN

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...


LAGARTO LAGARTO TORERO TORERO CON EL GATO ENCERRADO Y LA CHAMUSQUINA BARTOMEU-ITO
QUE SE NOTA A LA LEGUA EL APAÑO PUNTERO DE LA TABLA Y EL TOCOMOCHO DE LOS RIVALES UNTADOS A PASTA GANSA PARA BAJAR EL NIVEL Y ENCAJAR GOLES PREVIO SOBRE O TALÓN.

ESTA LIGA ES UNA ESTAFA PARDA, ME PARTO EL ANO DE VER COMO BARCELONI-TA ACUDE AL TOCOMOCHO PARA HURGAR EN LA ZAFIEDAD Y VENDER CAMISETAS PARA TAPAR EL FRAUDE.

BANZAI SOL
BANZAI LUNA
BANZAI NUBE
歧义歧义歧义歧义

Tot el poder de Reus ha dit...

Cada vegada estas més tocat de la teulada, Madridista Colomí!