PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


diumenge, 23 de juliol del 2017

BOGARDISME A LA FRESCA

Petita crònica de juliol. Aquest any guanyarem més coses i sense pixar sang. Ens hem berenat la Juve en territori nord-americà (2-1). No parlarem de Neymar, ell té la paraula i li hem muntat un referèndum unilateral fet a mida. El nano, després d'unes profitoses vacances,vota davant de l'urna transparent legalitzada. Vota RATAFIA o vota PERRIER.
Felicitem l'Avi del Barça. Henry Tosea és l'avi bogardià. Mireu-lo: Patilles blanques, barretina, faixa, espardenyes i felicitat. Gran avi, gran persona, gran secretari i gran bogardista. Ho té tot.

Gràcies, Esperit d'Esnaola! Ja hem recepcionat la missiva aquàtica que ens has enviat. Ets meravellós, sensible, marí, naval, amfibi, soldat, bogardià i savi. Ens comprometem a ser els teus millors alumnes. Ja no tenim excuses. Hem de coneixer la fauna marina de les Medes i ens ho poses en safata. Imatges del ritual 'del sobre'.



7 comentaris:

Don Cicuta de Logroño ha dit...

¡¡¡ Lombrices !!!!
¡¡ Cuánto tiempo sin este meollo !!
Feliz verano azul, cracks de mi vida

Oliva ha dit...

PERO QUE TENDRES¡¡¡,EL VOSTRE OPTIMISMA ES DE LLIBRE,LA MEVA ADMIRACIO...JO ESTIC ENDERIADA,LA JUNTA EN FA TANTA PERO TANTA POR.
QUE LA FORÇA ESTIGUI EN NOSALTRES.

penyabogarde ha dit...

nosaltres estem bé i no ens afecta la Junta. El president del Barça és en Jaume Creixell.

penyabogarde ha dit...

salutacions Cicuta i Oliva! Bon estiu tingueu.

MORREADOR SOBERBIO MADRIDISTA COMEDOR ha dit...

OLIVI-TA, SUELTA ESAS MAYÚSCULAS QUE SON MÍAS, SOLO MÍAS.
UNA COSA BOBOS:
SI AHORA SOMOS LO MÁS GRANDE DEL UNIVERSO PERO ETERNAMENTE,
OS JODERÁ SABER QUE............

HEMOS FICHADO A M'BAPPE, ELS ASTRO QUE SEGUIRÁ LOS INALCANZABLES PASOS DE CRISTIANO.

OS JODE OS JODE OS JODE OS JODE

Y AHORA OLIVI-TA, LO DICHO, SUELTA ESAS MAYÚSCULAS QUE SON MÍAS, SOLO MÍAS.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

estava convençut que us agradaria molt i molt, quan aquest humil mariner fa una cosa la cuida amb amor i l'ofereix amb estima i respecte a la gent més maca de la terra.
La gent de mar estima la gent maca de la terra i la gent bogardista és la millor expressió de la gent maca de la terra. Jo ofereixo peixos en reticula per un motiu de pes: els peixos són la part més noble del mar mariner i encara que la meva feina tingui obligacions navals, jo soc molt amador de la meva fauna amiga de sota ona, sota capa, sota remolí. I la cosa més maca del món és l'amistat que noto i sento quan m'atanço a la Penya Bogarde. He patit molt per fer-vos arribar aquesta carta que em va caure a l'aigua, la vaig refer, vaig anar a la copisteria de L'Escala a fer la impresió dels peixos de colors i en paper de color per millor captació, tot ho he fet per vosaltres de la Penya més maca i gran de les que es fan i NO ES DESFAN.

Jo soc mariner i soc amant de fer poc peu a terra, només per raons de força major com quan vaig a comprar o si vaig a la copisteria, procuro ser molt més llop de mar i vetllador de les Medes que no pas trepitja terra ferma.

Des de les Medes tinc internet al balandro i sempre seré bogardista però una cosa més: Si us agrada el peix, us convidaré un dia a un restaurant de platja, pagaré la beguda i amb en Roger tancarem un bon preu i ja us en parlaré prompte.

La Junta de la Penya Bogarde ha dit...

ets un home sensible i afable, et volem coneixer en carn i ossos. Gràcies per tot.

La Junta