PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 3 d’abril del 2017

EL FC BARCELONA MOLFORT'S REPASSA EL SEVILLA I APUNTA EL TRIPLET ////// ANEM MOLFORT'S I EL BARÇA ÉS MASSAGRAN


Resultat 'De Funes'


El FC Barcelona Molfort's repassa el Sevilla amb un 3-0 memorable i virtuós precedit d'un 0-0 inicial que brinda en safata el camí del triplet. Oriol Sort estrena la seva plaça a la banqueta al costat de Lluís Enric i es prepara per acompanyar Unzue en el camí de la nova era triomfal.

Florentónguez, Fernando Alonso i Rafa Navidad es reuneixen amb Rajoy per definir les normes del proper 'clásico'. Els 4 "madridistes" decideixen , a l'avançada, agrair els serveis prestats a l'àrbitre del "clàsico" el madridista Jesus Gil Manzano ....

Es gira feina i per anar fent boca ens distreurem una estona a base de bon rugby i saludem el soci Santi Almenar que ens mostra una ampolla de l'aperitiu Byrrh. La beguda emblemàtica de la Catalunya Nord. Mireu-los! Uniforme de l'USAP i ganes d'empat. Heus aquí la bona gent del rugby bogardista!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Un Barça demolidor sota el patrocini de Mitjons Molfort's. 
La nova esponsorització causa estralls. L'acord entre el FC Barcelona i Mitjons Molfort's espanta el món del futbol. Una aliança poderosa que ens acosta al triplet. Empats i gols, manetes i espectacle. Aquest és el nou Barça ordit dins de les tripes del bogardisme. Un Barça de somni que clava tots els paràmetres de la modernitat, la bogarditat i la excel·lència. Presentem el primer cartell oficial de la nova era del periodisme bogardista. Crònica subvencionada per Molfort's:

(Cartell publicitari gentilesa i disseny del membre del Front Bogardià de Ponent, Pau Plana).

El Barça etziba una maneta de 5 al Granada i a domicili. Com? Ben senzill. Un Francesc Alcasser Fuster d'Estellés definitivament consolitat davant del gol i un generós Boga per la banda granadenca i engreixant l'espectacle de la bimba psicodèl·lica. Ressenyem la simetria màgica del nom de dos jugadors siamesos del Granada: Hi ha hagut una bona estona del partit que el Granada tenia BOGA i AGBO junts damunt la gespa. Mostrem els dos noms de la jornada. Un aplaudiment per Alcasser i Boga. El primer ens dedica la maneta i el segon ja forma part del nostre museu. Vinga!



Un cap de setmana histèric i històric que inclou el segon Aplec d'Aplecs Modernistes dels Països Catalans. La trobada de Constantí ha estat una tapadora del congrés nacional del bogardisme. Gran activitat entre la gent bogardiana concentrada a Constantí. Trafic de Rabassetes, el Caliquenyo austral! Tenim imatges de la confraternització satànica de la rabasseta bogardiana a Constantí i un primer pla de l'expresident Àngel Gimondi enforquillant la rabasseta en companyia d'en Toni G i d'en Ferran Corner.


Anem Molfort's i el Barça és Massagran!

Mostrem imatges de la disbauxa bogardiana: Oriol Sort, Àngel Vallverdú, Pau Plana, Pau Llop, Santi Almenar i Empat Marco celebren la gran nit de Paco Alcasser. Agitació quatribarrada, estels rojos i bogardisme il·limitat.
Per acabar la vesprada oferim la fotografia de la setmana. Gerard Piqué s'estrena de militant d'Arran i participa en l'historic 'escratx' a la seu del PP demanant triplet, independència i judici com cal al clan del palco del Bernabeu. Aquest xicot sap el que diu.


37 comentaris:

f d'i antiartistes Teïna ha dit...

Exquisit i ben parit

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

¿¿¿¿ACASO SABEIS LO QUE ES UNA PESTAÑA CAMPANIFORME?????
ESO ES LO QUE SE OS HA METIDO ENTRE CEJA Y CEJA PERO EN LOS DOS OJOS.
SOIS BOBOS. IGNORAIS EL 3-0 DEL REAL MADRID Y NO SABEIS LEER LA TABLA DE LA CLASIFICACIÓN DE LA LIGA. TAMPOCO SABEIS NADA CUANDO CELEBRAIS ESE IRRISORIO PARTIDO ANTE EL CASI COLISTA.
LO QUE MÁS OS JODE ES QUE LA JUVE OS JODERÁ, EL MADRID BARRERÁ MUNIQUI-TO Y ZAS SE MENEA LA DUODÈCIMA COPA EUROPEA, ALGO INSUPERABLE EN LA HISTORIA.

SOMOS EL REAL MADRID Y ME PARTO EL ESCROTO VIENDO VUESTRA GUASA Y FANFARRIA SIN TON NI SON NI COPÓN.

BANZAI BANZAI BANZAI 这是一个消歧义页

Joan Patateta ha dit...

El Masnou existeix i Ocata encara més, abraçada bogardiana i esperem trobar-nos junts aviat

Esclop Romesco Sklop Bordils Acció Botero ha dit...

Us trobo feliços i jo ho vull ser, és que es va morir en Samet, el gos de casa i era culé i portava un llacet blaugrana amb picarol, mereix un minut de silenci. visca el Barça del meu cor! i visca en Samet!

marga bosch i el seu verb ha dit...

Recorrer a Massagran em fa gràcia i ho compro, però potser és una mica demanar que no embruteu aquest tema des d'un poble que quan passes en tren pel costat ja es veu que és una tifarada que treu fum de pudor i veure com cares noves es compliquen la vida a la vostra deixalleria d'internet encara em molesta més

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Oh sí quina brometa més fàcil d'en Piqué liant-la com un nen. Estil habitual de la penya fatal, ja no us creurà ni la minyona de ma mare. DE PENA.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Ahir vaig ser pecador.
Pe (p+e)
Cador (com calor, però per zapizots).
No (negatiu) vaig veure el partit.
Em llevo i llegeixo premsa i diu 4-1.
Bogardejo i veig que es diu 5-0.
Llegeixo el que explica el 5-0 i ho entenc.
Apreneu de pressa.
Jo hauria dit el mateix.
El mateix és igual i igual és "=".
Sou iguals que jo.
Mateixos que jo.
Sou canalonics.
Ara grimpo per comentaris anteriors:
llegeixo negativitats (-).
Margarita ets negativa (-).
Madridista ets negatiu (-).
Bonada ets negatiu (-).
3 (tres) negatius (-) resten i formem un (1) negatiu.
Minoria absoluta, com la ràdio i com la televisió.
Negatiu (-).
Jo soc positiu (+).
Abans que dit que vosaltres i jo som iguals (=).
Nosaltres (vosaltres+jo) som iguals (=).
Sumem (+) una igualtat (=) i som identics.

Marta+Madridista+Bonada=tres(3)mals iguals.

Sorwasa de Riusna ha dit...

Adsminerisa de Rultian i xal de valiransia de goma i nata de didaló
pensar uquesino és morfenit de bolistrari o piroc en rulaidarixiconsa

Oliver El Pirino d'Ocata ha dit...

Estalviem energies que s'acosta la Juve i el Real Madrit,
ens hem de veure premianencs i masnovins; Nosaltres som tres o quatre depen d'en Patata i els seus horaris de la fonda

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Estalviar és restar (-)

Esclop Romesco Sklop Bordils ha dit...

El Sorwssa quin idioma garla? Jo no entenc ni jota.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Ahir vaig perdre una Meda mentres estava a l'Estartit mirant el reportatge del partit del Barça i quan vaig tornar hi havia l'Alhambra sencera damunt la Meda Gran que serà cert que jo no prenc alcohol només per celebracions militars com quan inauguren drassanes o per Sant Elm amb els pescadors i les havaneres de l'Escala que llavors es beu rom Pujol calentó amb grans de cafè seco

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

enviaré la promesa feta si Nubiola no es pensa que és plagi

Astronauta Albert Romaní ha dit...

Crec que Alcacer està cridat a ser titular,
a mi m'agrada més que Messi i ho dic sense dubtar,
si miressiu les coses des de la lluna no veuriu tantes diferències entre un i altre
encara que pugui costar d'entendre si es mira de lluny sense diaris que menteixen veig Alcacer molt poc per sota de Messi

Marc Galí ha dit...


Breu poema a les alzines


Alzines,
com pilotes que entren, surten i bufen l'herba.
Porteries,
com quadrats plantats en herba noval i natural
Pensada:
la punteria és el pas final del llangardaix.
Alzines, porteries.


..........................


Tingueu bona setmana, des de Reus, antiartistes amb l'Eduard picant la molla

sorwasa de riusna ha dit...


Quin art senyor Marc!
Ajuda a fer gols!
Calcat de Salva Espriu!
Agali-si buau!
Informo per el pavo Esklop que pregunta que parlo temerari idioma Montgatí bixobitó baxibití

NICNU ha dit...

Morgen,
si us sembla bé us autoritzo a reproduïr LA PANOTXA RETICULAR en còpies de colors o en blans i negre. No autoritzo reduccions o ampliacions que puguin malmetre el format original. Soc acèrrim enemic del tractament rialler de la diada de Sant Jordi. De petit em van educar en el respecte per aquesta diada però no m'agrada aquesta dèria de fer de Sant Jordi un dia de graciositat i de fer veure que tothom és lector. Si riure és signe d'imbecilitat, riure per Sant Jordi és una mostra d'imbecilitat gravíssima que allunya l'acte de llegir de qualsevulla manera d'entendre la cultura escrita. Si la Penya del Senyor de nom Bogarde procedeix a fer una taula de llibres i de roses, ho trobaré seriós i la meva Panotxa copiada però ben copiada podrà tenir un lloc destacat i protegit de les rialles que fan d'aquesta diada una jornada terminal.
Danke Öbs Neubaten

NN

Joan Farregarde ha dit...

si el barça guanya al sevilla i a la juve serà campió de lliga i de champions, faci el faci el Merdit que li fotran un pilotasso per ser campió

NICNU ha dit...

Morgen Esnaolen,
Aans he passat de llarg d'una asseveració interrogatòria que m'has dedicat en el teu correcte escrit. Parles de si jo crec en plagis si venen de part teva i responc obstús i mirador com soc: Esnaolen si ho fas seriosament no ho consideraré plagi.
Danke per demanar parer.
Öbs Esnaolen.

NN

Mantis Forner / Amposta ha dit...

Piqué pecident
Piqué lo més gran

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...


Nic:

em sento abrumat del teu comentari i tinc una sensació com si tingués la benedicció del Déu Neptú, de Sant Elm, del comandant Jacques Cousteau o del navegant de la Kon-Ti-Ki, és un honor que probablement no mereixo.
Intentaré estar a l'altura del que em demanes i serà correcte seguint les teves recomanacions.
Moltissimes gràcies navals,

Esperit d'Esnaola. Les Medes.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Esteu totalment bojos, de pena

Arnau Xarrampió ha dit...

Estas totalment boig, de pena

utilitzo el mateix format que vostè, Berrigan dolent.

Vilassar de Mar no admet punyalada enemiga.

NICNU ha dit...

Esperit,
crec que podem ser molt bons amics, o amics sense el molt, o amics sense enemistat.
Declares seriositat i et prenc la paraula. Corren mals temps si prenem en consideració la seriositat humana que està en alarmat davallada tèrmica.
Observaré ÖBS allò que prístinament converteixis en creació visible.
Danke Esperit

cesc "gorgui" fortuny ha dit...


Hi ha gentussa que necessita una bona sopa primitiva també anomenat primària,de la vida, prebiòtica o primordial de nassos que és la calixta més acceptada de la creació de la vida al nostre planeta. L'experiment es basa principalment a reproduir en un lloc hermètic i guapo les condicions collonudes que es van donar a la terra fa milions de cants i d'anys juntament amb el brou calent primitiu, és a dir, els elements en les proporcions en què es trobaven llavors. El líquid, ric en compostos orgànics, es compon de coses com ara les que us obligo a recordar : el carboni, nitrogen i hidrogen majoritàriament, exposat a raigs ultraviolats i energia elèctrica. El resultat és que es generen unes estructures simples d'ARN, en el seu moment versió primitiva de l'ADN, base de les criatures vives. Part d'aquest resultat va donar origen a la teoria del Darwin de les pilotes de l'evolució.

UNA VEGADA LLEGIU AIXÒ JA SABEU QUE BE NEGRE S'HA DE FER PER SER PERSONA

Marta Coma la Marta Coma ha dit...

Dedueixo del senyor Gorgui que per ser persona s'ha de menjar una sopa primitiva. Ho faré i ja està.

Ara ja puc fer de persona i besar amb marca Bourjois Rouge d'Amour del calibre 44 i que vingui la primera boqueta que l'espero per marcar-li m'emprenta del meu besament.

Contenta!

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

NI UN PUTO COMENTARIO PARA UN REAL MADRID QUE MANDA COMO NUNCA
PERO VEO QUE OS CAEN LAS FOTOS Y SOIS UN HAZMERREIR ENVASADO AL VACIO
BANZAI CULEBRA 个消歧义页
个消歧义页 CULEBRA BANZAI

gudulermi de Vic ha dit...

veig que cada dia és més gran tot el bogardisme
ara rugby i mitjons

és guapo a Gudulermi

sabreu aviat més coses del Gudulermi

ja l'he trobat

Conrad Canaló Stewart ha dit...

una de les mans (1) de Louis de Funes marca zero (0): Zero rodó botó.
una de les mans (1) de Louis de Funes marca tres (3): Tres III
les dues (2) mans de Louis de Funes marquen tres a zero (3-0)
Triplet és 3 (tres) i jo soc CC, el vostre Conrad Canaló.
Professional de la disciplina alfanumèrica.
Visc d'impartir la raó empírica.
Números i lletres.
Numerolletres.
Barça.
CC.
C.

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡MIRA QUE ERES BOBO!!!!!!!!!!!!!
CANALÓN DE LATÓN
NO SABES CONTAR

LIDER REAL MADRID Y SOBRADO
CHAMPIONS SEGURA
A CALLAR CHITÓN CANALÓN

BANZAI CULEBRA 这是一个消歧义页 EROLOTICUSIMBIMAROTO

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

No està una mica gastat el recurs de posar Lois de Funes?
Una prova més de la poca inventiva o més aviat del caràcter de mínims que teniu.
Fer narracions çes senzill però s'ha de tenir el cap fred i prescindir de fanatismes prescindibles i d'aquesta gasivera idea de jugar al xauvinisme per seguir una moda que li queden pocs telediarios quan caigui el govern i arribi Ada

Dick Turpin Mojals de Manresa ha dit...

quan arribi Ada? Ui quina por! ens amenaça senyor Bonada?

Marc Galí ha dit...

Poema ardent des de Reus


plec de fulles d'or
si tens paciència
tindras de tot cor

faç de sindria en mel
si tens ocurrència
la beuras amb bon gel


...Salutacions bona gent amb abraçada antiartista i amb l'Eduard al costat que és timidament callat per quarantena.



Marc

penyabogarde ha dit...

Marc, ets molt bo.
Ets bo, bogardista i escrius molt bé.
Seguim la teva obra.
Gràcies.

Alfredo Amestoy ha dit...



froto el cogote de Jana y nos estremecemos de amor
Jana Escribano y yo estamos siempre delante del televisor
Bogarde en casa, gusta.

MADRIDISTA MORREADOR ha dit...

ME PARTO EL ANO CON LA MALAGADA JA JA JA TORONTO TONTO