PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 13 de març del 2017

El BARÇA ÉS UNA O.N.G.


El bogardisme confirma que anem molt forts i molt sobrats.


DEPORTIVO CURUNYA 2
BARÇA RATAFIA RUSSET 1
***************************
SOM UNA O.N.G.
Som hippies!
Bogardisme bonista i bo. Som una ONG. El FC Barcelona Ratafia Russet metabolitza el triomf remuntador amb una nova prova de la seva polivalència. Ara som una ONG. Som hippies!

Lluís Enric i els seus homes han detectat les necessitats dels clubs modestos i hem anat al rescat del malmès Deportivo. Recepta senzilla: Et marquen un gol, els empates magistralment i els acabes oferint un salvavides per refer la seva empresa. Resultat interessant. Prestació bonica. Bons valors. Som gent maca i quan convé no anem forts i fem de la bona obra el nostre senyal d'identitat. Som hippies. Som bons. Som una ONG dolça, happy-flower i molt maca.

Ambient fantàstic de pau i amor al Golden Corner, els bogardistes Jordi Rovelló i Xavier "Puro" Kalikenyo en son la mostra. Som hippies.


Tenim més imatges. Jugades boniques. Equipació blaugrana. Mireu en Gandhi fent un xut sense soroll.  El pacífic mitja-punta imprimeix bonhomia al nostre equip. Som molt bona gent. Som hippies.
Més valors positius. Tot és amor. El trident reparteix flors entre l'afició rival. Som gent maca. Bona gent. Som hippies.
Bartomeu intercedeix -vestit del Barça- entre Rajoy i Puigdemont. Hi haurà acord. Pacte total. Pau a la terra. Som una ONG. Som hippies.








Més mostres del bonisme barcelonista: Winston Bogarde i el poeta Marc Galí tallen la cinta i inauguren un centre d'atenció per als socis orfes madridistes. Som hippies.
La Zepo mostra el seu armament pacifista. Mireu-los: Flors en els fusells! Som hippies.
Santi Almenar fuma la pipa de la pau amb CR7. Mireu-los! Som dolços i som molt bona gent. Som hippies.


40 comentaris:

Magda Santaella (Antiartistes Teïna Reus Diables) ha dit...

quin fart de riure, les sabeu totes i la que cau l'alegria, arriba la penya bogarde i anem cap amunt, sou uns dracs!

Mantis Forner AMPOSTA ha dit...

primer m'enfado brontolango i ara veig lo que veig i dic Visca el Barça!

Don Cicuta de Logroño ha dit...

acojonante Bogarde a lo bestia,
a mandar, mandamases del arte y la buena juerga
¡Coño! Aviso a Jana Escribano y me vengo de porretes.

NICNU ha dit...

Morgen,


ja és irreversible, sou privilegiats d'estrenar opuscle abans de la presentació oficial a la diada de les rialles imbècils dels signadors d'autografs de Sant Jordi.
Primer de tot els amics i les amigues. Vosaltres.


Danke

NN

Marc Galí ha dit...

Em plau de veure en Gandhi.
És un dels meus preferits i favorits.
Improviso uns versots.



GANDHI MEU


Gandhi preferit
humà i ben fornit
ets part del coll
sol en el moll

Gandhi favorit
tramussos al pit
ets del Barça
la resta, farsa


(Mercès per fer de la meva identitat una part de la bogarditat)

marga bosch i el seu verb ha dit...

Sacrilegi de poblot.
Deixeu de palrar dels Molfort's, això no és cosa vostra. Estalvieu-vos d'ensopegar amb qualsevol cosa que tingui relaciò amb la ciutat de Mataró i jo quan veig una part de Mataró ameneçada d'epidèmia de poblot brut em poso galdosa i en guàrdia.
Deixeu Molfort's en pau i procureu-vos una tonelada de sabó anti-pudor.
I demaneu disculpes per embrutar aquesta marca mataronina i per les dues plantades la vostra i la del maleducat Conrad, fariseus pollosos que m'ha fet molt mal veure com us voleu apropiar d'una llegenda de la ciutat de Mataró, pollosos i virolles

Joan Patateta ha dit...

Marga, sempre estas igual i hauries de prendre una pastilla, jo quan estic embalat em poso una mica de sofre els els llavis i veig margarites de colors, també soc com els Hippies d'en bogarde i si el cos em demana canya li endinyo una de LSD que per fer el hippie està de rexupet

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Bona tarda,
jo no puc ser Hippy.
Porto perruca barroca del període rococó.
m'agraden (+) i sumo els hippies en el meu pensament (h+p).

Hipnotitzats
i
Poc
Pentinats
Inversosimils
Esnifadors de
Substàncies.
H.I.P.P.I.E.S.

Malhory Hermans era hippy de San Francisco i de Terrassa, es va fer gran i encara no savi cap de les quatre regles aritmètiques:
Sumar, restar, multiplicar i dividir. Però feia arrels quadrades.

Era per sobredosi d'estufaents i cintes de colors damunt de les celles.

Perdre per 2-1 és invertir en punts per demà.

Campionar és més que prendre bolets alucinogens.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Aquesta vegada estic a gust amb la vostra escriptura i us dono la raó, s'ha de ser molt drogadicte per escriure i seguir la Penya aquella que va neixer per enginy i que ara és una xapa folklorica que li va la troca prucess prucess, ja arribarà l'Ada i us escombrarà que sou uns conservadors que ni les llaunes de tonyina, de pena com sempre de pena i ara disfressats de hipilongos per fer la gran befa sense cap ni peus ni cua ni culet. Briiii briiii Serafino!!!!

Anònim ha dit...

Berrigan, la veritat és que més que de la Colau sembles del PP

El Cigró de Tona ha dit...

Patufets!!!
Veig el GANDHI i us passo anecdota local, a Tona hi ha un bon home que té l'apel·latiu de "El Gandhi" ara ja té uns 70 tacos i està jubilat però quan treballava fotia anar la moto vespino com un formula 1, es bufava la boira de la plana en un plis-plas per anar de Tona a Vic a la fàbrica, i li deien "El Gandhi" per el silenci que posava quan jugava la partida de domino a on tots els altres cridaven i ell res de res. Encara li diuen El Gandhi.
El mundo es un pañuelo

NICNU ha dit...


Morgen,
què?
NN

penyabogarde ha dit...

benvolgut amic Nico estem atents al repartidor d'envelops de Premià , de moment cap notícia ,no ens fà cap gràcia aquest nou retard i ens ho prenem molt seriosament, com sempre ...

salut i força al canut !!!!!!!

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

No sére menys que si la tinta resisteix
el salitre us enviaré la meva història manuscrita
Ara he perdut l'adreça SI US PLAU adreça adreça, GRÀCIES

s.o.s !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Adreça s.o.s!

cesc "gorgui" fortuny ha dit...

Antuvi em permeto el detall de capbussar-me en una remuntada gloriosa i oblidant l'espectacle dantesc amb el Deportivo de la Coruña, recó de món molt oblidable, els centollos dels seus restaurants amb franquesa són una MERDA.
Regirant l'agenda plego quatre dardanels com aquest i espero que siguin de bon grat:

Dilluns sopo a can Bofill a taula tot de laa caçera. Tarda clara i antipàtica, asoleiada, exquisida, delicada però cagabandurries per la taxa de sojorn. Ningú enlloc. Bofill em diu que ni parlar de pagar que no hi ha cap necessitat ni res prou important que exigeixi de fer justicia monetària a un amic llunyà. No s'ha de tocar res - diu . La questió es anar tirant com si fos Nadal però de pobre flauta.

Ara penso en en Maties Gabeta : Un mentider es sempre un home fonamentalment optimista com ara en Bogarde. El farmaceutic Maties Gabeta parla del Perú i aboca pel broc gros com si ara tot passés per anar a fer manetes a l'amèrica dels condors i les tifarades de pell de pressec!.¡ Les serps - diu - ens entraven per la porta de l'eixida i sortien per la del carrer, penso en Meymar que fa de serp damunt del camp i gol gol gol gol gooooooooooooooo!. Al Club tothom sembla transformat.

DIMARTS El Fraternal Barsinyes m'invita a la festa de la Victoria i la remuntada. Passo dels detalls tret de les ametlles i el cafè.
DIMECRES a Calella. Crepuscle mal fotut sobre el turista Van Shimdan de carn de taronja esquifida que es va daurant i desseguida seriem al far fotent tres tocs de pilota i gol gol gol gooooooooooooooooooooooooooooooool!!!!!!!!!!!

CARA DE PAL: Trobo, tornant, la gitaneta Inés que em fa pensar, pels ulls tan oberts, amb els que pinta en Candelaria de Canet.
i la cago ben cagada! Pel cami em parla del seu sogre que fou duran tants anys jutje municipal i ara és un mort enterrat arran de terra. Li repugnava - em diu - de dictar sentencies com cantar gol gol gol gooooooooooooooooooooooool!!!!!
Ouan la questió havia madurat Luís Enrique i prou, cridava als litigants i tractava d'acostar-los i d'avenir-los a fer abraçades a l'entrenador. L'argument mes eficaç que solia donar era aquest: MARQUEU AVIAT !!!!!!!!!!!!
Generalment s'hi posaven i el jutje de línia la va cagar, amb una certa pompa, tirant el banderí i els papers a l'estufa del foso de premsa. I després se n'anava a dinar a can Xusmeta a Figueres com a molt o a Hostalric si la bofia no el para per alcoholemia.

La xusma madridista de sempre, què cony!

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

No he perdut ni un detall del que ha escrit o mal escrit el suposat senyor Cesc Gorgui Fortuny, dic suposat per no dir coses més altisonants. Aquesta és la befa inhumana de la Penya Bogarde o del que queda d'aquesta penya.

També m'agradaria que el senyor anònim que em diu que soc del PP es personi i digui qui és per dir aquesta ofensa.

Hi ha gent que es pensa que jo hauria de passar d'aquest blog, no serà així que a mi ja m'agrada barruntar en webs i blogs, ho faig en unes quantes amb una mica de tria abans d'anar a dormir perquè em preocupa un colló de veure la gent que es fa passar per una cosa i és una altra cosa, podria ser un blog incisiu i de la gresca i amaga un pensament francament abominable.

Ho deixo aqui per avui i demà si em surt de la pipeta igual us endinyo un altre punyalet amb agulla hipotèrmica.

Us pensareu que em canso? No em feu riure!

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

trobo que el senyor Bonada és un poeta d'aigua dolça quan escriu això de "si em surt de la pipeta igual us endinyo un altre punyalet amb agulla hipotèrmica". Aprofito l'avinentesa per reiterar la meva petició anterior de que necessito la vostra adreça per no quedar-me fora de sextant si vull enviar-vos el que vaig anunciar, va de Navegació Reticular, la idea de que sigui reticular és per inspiració del que va indicar Nic Nubiola aplicant aquesta característica a la panotxa, jo ho faig a la navegació que és la meva raó de viure.

Astronauta Romaní Nasa Catalana ha dit...

Gandhi, bona idea i aporta serenor.
Una serenor comparable a la que es viu a la lluna quan cau la nit, i sempre és de nit, i surto de l'estació llunar a tirar la brossa i a passejar el xutxo Pivot.
Veiéssiu com salta en Pivot, tot ell és serenor, con en Gandhi.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

adreça vostra si sou amables, moltes mercès. Sant Elm, patró dels mariners, ho recompensarà.

La Junta de la Penya Bogarde ha dit...

Esperit, estimat Esperit!

Adreça, Bar Marina, Plaça de l'Ajuntament 08330 Premià de Mar (per la Penya Bogarde).


Gràcies anticipades.


La Junta

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Moltes mercès a vosaltres. Segur que Sant Elm, patró dels pescadors mariners, us farà una gran rebuda i us obsequiarà del bon peix. Segur que Neptú ho confirmarà obrint-vos les portes del fons marí i podreu gaudir dels tresors de la Mediterrània.

exPresidència de la Penya Bogarde ha dit...

Bocamolls de la premsa:
Jo sempre aniré amb l'entrenador fins que sigui exentrenador (Jean Paul Sartre) /
Jo mai aniré amb el futur entrenador fins que aquest sigui actual (Karl Marx) / Unzué és biciclista i va de guaperes (Spinoza) /
Valverde té cognom de torero (Sabina, cantant dolent) /
Venables és passat, present i futur (Henry Tosea).
El bogardisme és intel·ligència, empat moral i superioritat ètica.

MADRIDISTA BANZAI CULEBRA ha dit...

¿¿¿¿QUÉ TAL SI TE COMES UNAS BERZAS, EX-PRESIDENTI-TO BOBO?????
ESTOY CON EL ESÓFAGO HIPER-ACTIVO DEISTRIBUYENDO LA PITANZA POR TODO MI CUERPO,
Y NO PERMITO QUE ME CHORREAN LA DIGESTIÓN CON PALABREJAS DE CULTURA BOBA.
¿¿¿SABES QUÉ TE DIGO EX-PRESIDENTI-TO????
MIRA MAJETE, HOY ME HE PUESTO COMO UNA SANGUIJUELA EN CELO Y MI CUERPO RECIBE LA VISITA DE LA MAYOR DE LAS PITANZAS.
VENGA VENGA A ENVIDIARME TODOS:

PATATAS A LA SONAJERA ESTILO TERUEL CON ESE PICANTÓN INCONFUNDIBLE
VINO NEGRO DE UTIEL
PAN RELLENO CON CORIAS
SARTÉN DE RODABALLOS
FUENTE DE CHORIZOS FRITOS
PASTEL DE MELÓN
CAFÉ TRIPLE
DOCE COPAS DE MORILES COMO DOCE COPAS DE EUROPA
HABANOS DEL 8/34 EMBUCHADO A LA CUBANA

Y AHORA TE JODES BOBO

BANZAI

exPresidència de la Penya Bogarde ha dit...

Gràcies Madridista, un plaer i tot un honor.

Marc Galí ha dit...

Impactat per la tallada de cinta, no tinc altra cosa que fer: Us faig arribar el poema del dimecres. Serà un poema amb la lletra "U".


Cant al boxador Uzkudum
------------------------
Un punt d'un munt
d'un bull
cull un cuc
ull cluc
vull llum
lluny d'un fum
puny truc un puny
Uzkudum!
bum-bum brut

Uzkudum!

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Jo soc més matematic que no pas literat. Ara, però, puc dir que en M.A.R.C.G.A.L.I. és el meu escriptor del moment. Estic esmaperdut i copsacopsat de veure que el bogardisme és tremendament cultural de tamany gros. Ara que escric abscdeefghaijkalllmnopqrstauvoxyz puc comptar 12345678910 i dir que fot pena el programa de literatura del C33 per molt bona que estigui la seva presentadora.

Soc el putu Conrad.

Netol, el del Netol ha dit...

Hola Penya, soc en Netol, sí sí, soc en Netol, el del Netol. Ja em coneixeu la gent més gran o la gent més encurosida amb les persones que tenen influència en la vida dels altres. Lo dicho, soc en Netol, el del Netol. Soc culé, es nota? Soc culé i no paro de pensar en el Barça i els que no parem de pensar en el Barça resulta que coneixem moltes coses del Barça i acabem sabent que hi ha una Penya dedicada a Bogarde i acabem localitzant el seu puntasso i arribem aquí ben contents. En "MaM" del facebook m'ha guiat i estic aquí "Deseoso" d'aportar el meu gra de sorra al monument que tinc al meu davant. O sigui que un saludo ben cordial i ja em teniu a full-time.

Netol, el del Netol

vampir Bayo EXORCISTA I FAKIRISTIC Prados†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑† ha dit...

fot molt temps que no practico exorcismes
havia pensat amb el president del Madrid
però potser millor que convisqui amb satan en el seu interior.
๑۩۞۩๑†
๑۩۞۩๑†
๑۩۞۩๑†
Crec que li hem de fer un exorcici a Luís Enrique perquè així perdi el satan dolent que porta dins i que li diu que plegui, a vore si així continua d'entrenador
๑۩۞۩๑†


Esteu d'acord, segur i ho vull veure amb els meus ulls en la web
๑۩۞۩๑†

Bayo Vallvidrera

NICNU ha dit...


Morgen,
Res? Encara, res?
Danke Öbs
NN

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Bon dia, segur que faré el meu treballet que no serà del nivell del senyor NicNubiola però fer amb bona intenció, serà reticular per no ser menys però serà mariner per tractar-se de la meva especialitat, va de peixos, peixitos, peixets.
Va de peixos, del peixam de les Medes tret de la retícula

MADRIDISTA BANZAI CULEBRA ha dit...

¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡COÑO!!!!!!!!!!!!!!
YA SOLO FALTABA EL PREMIO LITERARIO
PARA PEINAR RANAS EN EL TORAX
¡¡¡¡¡¡¡¡¡BERZAS!!!!!!!!!!!!!!
PARA RIZAR EL RIZO EL DEL MARINERO
COMO SI FUERA LA NUEZ DE SAUL
¡¡¡¡¡¡CULEBRA!!!!!!!!!!!!!!!!
PERO ME PREGUNTO A DÓNDE QUEREIS LLEGAR
ANTES DE VER LAS DOCE COPAS DE EUROPA
EN LA CRISTALINA PANTALLITA DEL BERNABEU
¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡SOLO FALTABA ESTO!!

Netol, el del Netol ha dit...

Igual vaig amb bona fe, però diria que aquest del Madrid té ganes de fer mal. Pago la novatada o forma part del joc.

NICnu ha dit...

Morgen. Tag.

Res?

NN

Goliat Valls Tarzan dels micos ha dit...

que bo! en Gandhi ja és del Barça.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Sorteig amb poca matemàtica:

Bola calenta amb equip dolent: Bayern Munic. Per què?
Ba(falta ortogràfica, es diu VA)
Yern (error garrafal, es diu Yen/moneda japonesa o es diu Gendre i pas Yerno(Yern).


Xollo blanc.

BANZAI PARAENDIOSADO MADRID SUPERLATIVO ha dit...

¿QUÉ TAL SI TE VAS A BERREAR A LA PUNTA DEL GLOBO MERCURIAL,
AMIGO CANALONCI-TO?

gudulermis de Vic ha dit...

Madridista calla i pren el sol

exPresidència de la Penya Bogarde ha dit...

Benvingut Netol

Hard mod ha dit...

Els de sempre estan com sempre .. això va be. Encara estic esperant un E-Mail.
Som molt hippisi anem moltfort's de Banyoles, de Mataro no ens deixen , cap problema.
Seguirem empatant , seguirem fruïnt seguirem vencent.
Hi ha enveges que irriten , irritem , som irritadors per l'empat una ONG hippie, lliure i tropical .
Pomada , i pólvores de talc... ah si, i foteu-vos-en -hi.
Res més empatat que un hard mod jipi.
Benzineres fastigoses fastiguejades ... menjeu-me-vos-en-hi el xucurut. Anem Moltfort's i Puntu , però a Banyoles , més!!!!