PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dijous, 9 de març del 2017

BOGARDISME E(X)STREMIDOR


Primer de tot, les lamentacions: No hem empatat. Però ens ho hem passat molt bé. Hem passat del 0-0 inicial a un contundent 6-1 que converteix el bogardisme en un domini extremidor a prova de qualsevol consideració històrica, geogràfica, económica, tèrmica, termal i cultural. 

Lliçó Magistral del Mestre Conrad Canaló a Lluis Enric : 6 dits son 6 gols i punt. 
Fantàstic !!!

Tenim imatges molt punyents de la nit de les nits nocturnes, la mare de totes les nits.  El Missatger demana calma.


La nit més es(x)tremidora del bogardisme. El món sencer aplaudeix sense aturador:






 
Tenim imatges brutals de la nit de nits, de la mare de totes les nits. L'ambient s'escalfa al monestir de La Cisa. Pep Albert"Corasson Loco"munta una prèvia amb cinc ciris i encara s'en deixa un pel camí. Mireu-lo.

Felicitat Bogardiana al Golden Corner :

Santi Almenar, Isabel Clara Simó i Empar 'Empat' Marco circulen dalt d'una limoussina descapotable per les grans avingudes valencianes. Quatre barres sense blau! Socis valencians bogardians!

Els paus de Ponent la fan grossa, i arriben al Camp Nou , ben equipats i amb la seva nova "scooter" blaugrana .... Socis bogardians de Ponent. Far West en combat!

Àngel Vallverdú, Marc Galí i Nico Nubiola comparteixen el faristol a les Nacions Unides i despleguen estelades sense treva.
Secció d'Alta Cultura Bogardiana.
 
Unai a l'ast a tota màquina. El pollastre gira sense pietat dins de la màquina bogardiana. El cuiner Ferran Martinis no té aturador i dirigeix la maquinària a tota vela.

Merder a Canaletes! La Zepo s'emporta detingut al provocador madridista Ted Berrigan , bona feina del servei secret Bogardià ...

La gran imatge de la Moreneta al Golden Corner. La nostra mare de tots els déus, ella, la Moderneta pren ratafia sense parar. 

Edició especial amb més i més bogardisme:


21 comentaris:

🎶🎶 Laura Llompart 🎶🎶 Bunyola 🎶🎶 Mallorca ha dit...

jo estim boggardisme!

Joan Patateta ha dit...

ahir vaig trencar una botella d'Estrella damunt de la taula, sense fer-me mal però amb una marea humana que em va rodejar enmig de la sala de TV de la Calandria.

Marc Galí ha dit...

Mereixedors d'una poesia i gràcies per el detall de pensar en mi en data senyalada.


EL TEMPLE DE LA SORT

Com un nou d'ocells, fills de la boca eterna,
des dels padrins del temple d'un Joan ha abandonat,
o casc meu, la meva rara àvia, sedenta de claredat,
vigila enfora, a l'espai on la sutja governa,

no pas dins meuy al brí recinte colpit i gros
on mareja, entre la closca que taca les palpebres,
la sort, la cabrona sort, soferta en els parquings
a un culte corromput de tiquets i tenebres.

La sort - tots els teuladins que arriben fins la taxa
passen sota els teus parquimetres, o portals de misteri -.
Ah, qui pogués aparcar sense agonia, lleu,
cara a la sola brida, a l'esplendor fotomató,

alegre, lliure, sec com el vol d'un pinzell,
travessant la porteria més alta golejant de capitell!

.............

Sou magnífics, Eduard va encertar la recomanació i bogardistic soc

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

El gag de tallar-me el cap us el podeu estalviar i parlareu millor de futbol i també tindreu tot el dret a festejar una victòria polèmica que us serveix per tapar la notícia del dia que és la castanya d'en Millet al Mas en el cas del Palau. O és que no sabeu que darrere de les vostres barretines inofensives potser hi ha un feig de bitllets. De pena, de pena.

Falcó d'Igualada Bogardista ha dit...

Berrigan barrejes peres i pomes sense cap mena de sentit. Fes una visita al psicòleg i si no en tens prou, tira de petanca

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Si la meva enorme saviesa ha aportat (sumat) un (1) gran de sorra
en aquest remuntament (re+muntar+ment), em dono per satisfet.

REMUNTADA NO
REMUNTAMENT SÍ

Per què?


REMUNTADA = Reincidència canadenca
"la muntada" és la polícia muntada del Canadà.
No és el cas que ens ocupa.

REMUNTAMENT =
RE (tornar)
MUNTA (de muntar)
MENT (el poder de la ment).

4-0 + 6-1 alterant ordre per disposició fora/casa = 6-5

Element Lluís Llach: 6

Per què?

Un 6 a 1 és un bon SIS
Un 6 a 5 és un bon SISET per reducció emotiva de la diferència.

Un SISET és millor que un SIS.


Per què?

Senzill: Perquè l'avi SISET em parlava.

A disposar.

Astronauta Romaní Nasa Catalana ha dit...

m'he fet una sessío d'UVA i ja soc més negre que la Moreneta, la lluna és freda i el sol no arriba ni pagant un canon abusiu.

Hard mod ha dit...

Pardunema paro si aixó no u raguem am un varmut no sarveix da re.

aretha franklin ha dit...

Henry Tosea mooolt currada la crònica.Això ja sembla la redacció de Primera Plana. No em perdonaré MAI no haver-hi estat ahir.Mai, mai, mai.Sniff!!

Oliva ha dit...

AIXO SI QUE ES UNA PENYA¡¡¡,EL VOSTRE ENTUSIASME M'ACLAPARA...

MADRIDISTA BANZAI CULEBRA ha dit...

OLIVI-TA
ESTOY HARTO DE VER MENSAJES TUYOS CON LETRA MAYÚSCULA.
ESA ES MI LETRA, LA LETRA DE LAS DOCE COPAS DE EUROPA.
ESPERO UN SORTEO GUAPO REAL MADRID-BARCELONI-TA
OS VAMOS A DESTROZAR CON CUATRO DIANAS DE SERGIO RAMOS DE CABEZA POR PARTIDO,
MÁS LA GUINDA DEL PASTEL A CARGO DE CRISTIANO RONALDO.

TENGO HAMBRE DE COCHE ESCOBA
OS VAMOS A BARRER


BANZAI LA LECHE

NICNU ha dit...

Morgen,

He fet un desplaçament espai-temps. Espai: una mica més d'uns 1.000 metres. Temps: aproximadament mitja hora, badant. Ranura oberta, lliscament i fondària.
Uns nens petits juguen amb una pilota al costat del cilindre groc i riuen. Pregunta obligada "Per què rieu?" Resposta del nen més gros i pigat de cara "Ahir vaig menjar una sardina i em vaig empassar espines". Pregunta: "Això fa riure? Des de quan el menjar és portador de rialles? No sabeu que la vida és llarga si no malmeteu energies en coses que poden retardar el creixement?. Resposta infantil: "No l'entenc, senyor". Resposta final" Quan us vingui el riure penseu si és per la picor o les pessigolles o per un altre tema. Només la picor i les pessigolles justifiquen un riure que us pot fer imbécils abans de creixer. Millor que aprofiteu l'edat sense esforços que a la llarga es paguen".

Danke, Öbs, Neubaten.

NN

Dick Turpin Mojals de Manresa ha dit...

Al senyor NICNU, jo no tinc ni punyetera idea del que escrius però això que dius m'apassiona més que el gol del Sergi Roberto, segur que és una manera nova d'explicar la remuntada als infants

cesc "gorgui" fortuny ha dit...

Suposo que tot el món es pregunta què deu pensar en Cesc Gorgui Fortuny del que va ser la remuntada, no m'estranya gens ni mica tractant-se d'un home fet i dret com soc i que tinc la seguretat de dir als mortals que soc massa intel·ligent, ja ho sé que espereu la meva opinió i de que no sou capaços de raonar sense la meva col·laboració i ajut. Em faig pregar però han passat les hores suficients per deixar passar l'airet entre l'enramada per on deixava passat les escupinyes el vigorós Garet no pas Bale, sinó Garet el de l'enramada que pivotava entre lianes com un simi saltador de palmeres en la densa selva congolenya. La meva capacitat de comunicació és tinguda en compte per dos projectes de bisbe, que és com anomeno jo als capellans que no es conformen en repartir hòsties i celebrar oficis de manera rutinària. Jo admiro els capellan que flexionen el clatell en el genuflexori simultàniament al flexomini de les seves cames i al bufeig de les boques forçades per ones d'aire mal covat dins d'un pulmons granítics, gens esponjats i més pareguts a una cova de pedra pomeç que a una bovila de fang protegida per cortines de vellut. Si parlo ara és per dir que LA REMUNTADA és bona si serveix per cardar. Ho va dir Piqué, nou mesos i totes les catalanes prenyades amb orgull. PIQUÉ ÉS GINECÒLEG.
La cova encara es pot visitar com la vela d'un sampà xinès varat al port de Canton. NI CAS A PEDREROL.

Dick Turpin Mojals de Manresa ha dit...

Amb paciència llegeixo Gorgui però costa molt de captar, em passa el mateix que he dit abans sobre el comentari del NICNU, ara que si això és bogardisme ho compro i ja quadra amb el que diuen el Max i l'Alfred de Tarragona Trip-Bol

La Junta de la Penya Bogarde ha dit...



Un 10 per Cesc Gorgui Fortuny!


Gratitud total per la nova embustiada del company Nubiola!


La Junta

Quintero's del Central ha dit...

Som l'orgull dels cerdans, quina gràcia tres Quintero com tres trofeus, som el triplet del Central de la bogardada de Puigcerdà

guapo guapo

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Jo vaig aplaudir el 6-1 però no soc un boig com per acceptar que la tele parli tot el dia del mateix quan ara el que toca informar és de que s'ha acabat la festa de les estelades i la cruar realitat és el feminicidi de cada dia i la corrupció convergent que es tapa amb la jeta d'un millonari que es diu Messi o que es diu Suárez mentres els vividors van a fer el gran manjar, no us adoneu que amb tanta juerga es tapa la merda de totes les clavagueres. Per això serveix la penya Bogarde? Per fotre fularda? Que caigui tot i que l'Ada tingui la Genealitat i una televisió més responsable i que es pugui mirar amb ulls nets

Cigró de Tona ha dit...

Berrigan estas barrejant peixos i vacas com si tot fos el mateix. Una mica de bon rotllo et farà més bona la vida.

Es com si anessis a biuscar bolets al desert del Sahara. No ho faries oi? Doncs aleshores per què furgues en la felicitat de la gent i deixes que cadascú pensi en política a la seva manera i a l'hora que ho vulgui fer.

Josep ha dit...

Ara és quan toca recordar el vaticini que vaig fer (6 a 1) i empassar-me les meues paraules. Amb patates i salsa espinaler, si pot ser.

MADRIDISTA BANZAI CULEBRA ha dit...

CHUSEP CHUSEP QUE MONO QUE ESTÁS CON LA CINTI-TA ROJI-TA EN TUS OJI-TOS