PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dimarts, 7 de febrer del 2017

DARRERA HORA: LA SEU DE LA FINAL DE LA COPA JA ESTÀ AQUÍ. ***** CANIBALISME MATALASSER A CAN BARÇA I EMPAT GLORIÓS MARCA DE LA CASA BOGARDIANA


Darrera Hora. Bogarde News.

La Penya Bogarde formalitza la seva proposta. Ja tenim la seu del matx final de la darrera copa del rei que jugarà el Barça (*) (l'any vinent tot apunta a la primera edició de la Copa de la República Catalana amb una més que previsible final entre el FC Barcelona Ratafia Russet i l'Europa de Gràcia Verdi Cinemes). 



La seu d'enguany (i de la nova copa) serà l'estadi dels Hermanos de la Salle de Premià de Mar. Ho té tot. Grada amb palmeres, habitacions amb vistes, brisa marina, tanques publicitàries, vestidors i aparcament en zona blava.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Escac i mat. Anem molt forts. 
El FC Barcelona-Ratafia Russet supera la carnisseria matalassera amb nota alta. El canibalisme ha fet de les seves. Estralls, patades, expulsions, males paraules, violència. Segell distintiu de la nova fase de Simeone, l'home del crani ingertat. Tenim les imatges del cas Simeone. Primer de tot: El crani d'en Simeone.


I el partit? Bé. Molt bé. Un Barça valent davant d'un conjunt destraler. 1-1. El resultat que sempre anhela el bogardisme. Un marcador de gala. Empatar i avançar enmig d'un espectacle antropòfag. Colossal. Anem molt forts! Mireu el dispositiu tàctic matalasser:

I ara un aplaudiment per Sa Majestat Cillessen. Un nano com cal. Anem massa bé. Molt bé.


Notícies de la clínica Sbobet. Notícies del bisbat del Masnou. Doble notícia del soci Patateta.
En Joan recupera un aspecte més planer i supera amb escreix una complicada operació a càrrec del Doctor William Sbobet i d'infermera auxiliar Mentxu Alpari. Exitós, reeixit, fora de perill. Prèviament, el seglar Patateta ha estat investit com a sacerdot amb rang de bisbe. Un pas endavant del bogardisme espiritual. Felicitats Joan!


Estrena aterradora en el Golden Corner. Hem rebut la visita espectral del nou soci bogarder Alfredo Amestoy. Benvingut a la gran colla bogardista. Felicitat total. Un home del passat reviu entre nosaltres: El poderós comunicador Alfredo Amestoy. A la foto tenim el comitè de benvinguda i recepció integrat per Àfrica Corps, Josep Albert Mambo, expresident Gimondi i el Bellugadís de l'ARA.



Tanquem redacció amb la reacció d'en Ted Berrigan Fàstic Bonada girant-se d'esquena per no veure el gol de Suárez. Mireu com fuig!

Nova secció: Memorial Bogarde.
Mireu quina assistència de l'astre Winston per facilitar la xilena d'en Rivaldo (partit Barça-Valladolid). La pilota de platí per al nostre astre.
Aquesta nova secció anirà nodrint les vostres retines d'alguns capítols memorables del bogardisme pur.



Seguirem per aquesta pantalla...

47 comentaris:

Joan Estruch ha dit...

Pistonut

f d'i antiartistes Teïna ha dit...

quan he vist l'assistència d'en Bogarde m'han saltat les llàgrimes i m'han assossegat els ulls que han caigut a terra com cigrons voladors escapant-se de la cassola.

nNico Nnubiola ÖBS! ha dit...

Morgen! Jo vaig just de calers però parlaré amb un amic que té problemes similars amb correus i la protesta pot pujar als mitjans de comunicació.
Öbs! Danke! Entschudilgen Sie (en cas que us molesti).
Entschudilgen Sie, tanmanteix.

NN

Conrad Canaló Stewart ha dit...

1-2 / 1-1 / 3-2 Total.
Cap dubte.
Celebració i repàs de matemàtiques.
Avui presento gratis les essències de la multiplicació.
Ho faré a la plaça de Sant Hilari Sacalm.
Per si no podeu venir us relaciono unes miques:
2 x 3 = 6
3 x 2 = 6
6 : 3 = 2
6 : 2 = 3


marga bosch i el seu verb ha dit...

El joc brut del Atlético de Madrid em causa la mateixa sensació que els carrers bruts de Premià, Montgat i Sant Adrià.

cesc "gorgui" fortuny ha dit...

Ahir mirava el partit i pensava en Damocles. Per ser exactes pensava en l'espasa d'en Damocles. Per tal d'arribar a descriure l'espasa sempre és millor explicar qui era en Damocles. Damocles fou un magnat pirat i bogadista de mena, siracusà de Siracusa i company de Dionisi el Vell que en el fons del trellat era el Jove, també conegut per l'anècdota que va radiar en Puyal parlant de Ciceró: Dàmocles considerava que Dionisi el Vell era feliç gràcies a la seva riquesa com ara en Cristiano Ronaldo i al seu poder i el criticava pels seus gustos de luxe de cotxes de cilindrada forta. Un dia, el tirà el va convidar a un banquet amb tota mena de luxes i senyores, plaers i luxúria de pressupost molt greu però just al damunt del setial o altar diví de Dàmocles hi havia fet penjar una espasa acollonant sostinguda només pel pèl d'un cavall borni, i el va convidar a jutjar si allò era la felicitat; l'espasa representava el perill constant al qual havia de fer front el que tenia riqueses o poder, representades pel banquet i els plaers. D'aquest fet es va originar la dita "l'espasa de Dàmocles". Ho haurem de parlar cara a cara, amics.

Dick Turpin Mojals de Manresa ha dit...

Per molt que ho diguis Gorgui, no veig la relació entre l'espasa de Damocles i el barça-at madrid. Crec que venint d'un 1-2 les coses estaven prou lligades com per imaginar una situació damocliana. Almenys a Manresa l'optimisme ens acompanyava reconeguent que el partit estava encallat a la medular.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Damocles va intentar ser mariner i la va cagar. En aquest sentit Dionisi era més pràctic i sabia nedar i rentar la roba.

Blai Mir ha dit...

Vam jugar amb por de tanta agressivitat però el balanç és positiu.
Tampoc estic d'acord amb treure a colació l'espasa de Damocles.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Algú es pensa que jo marxaré d'aquesta web per una imatge que no em representa ni fart de ví? Si aquesta és la conyeta que em dedica la penya, poca cosa, poca cosa.
No em repetiré més, el que penso està prou explicat. No vaig amb mala sang, sou vosaltres qui heu perdut la gràcia i ara tot és fer rucades i folkorada per sota de l'infaust Crakovia i encara més baix de salut que les ridiculeses de l'Arus que veia de jovenet quan el Dream Team jugava i quan encara el futbol no vivia aquest estat de folklorada que també estireu amb la web de la penya.
No m'afecta ni la foto ni el comentari vostre. Primer de tot i per enveja vostra, estic bastant més primet als meus 46 anys que no pas el gordo de la imatge i a més us diria que jo miro el futbol i a diferència de vostès jo aplaudeixo els gols quan són d'aplaudir com el de Suárez.

L'heu vessada una vegada més.

Mantis Forner AMPOSTA ha dit...

parlar de lo Damocles és exagerat
jo ho vaig veure més com un colós de Rodas
i en certa manera com un setge novelero de Virtus
o la fila de garrotaes de la festa major d'Amposta de 1988 que encara cueja lo mal temps sense figuerada

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Torno a informar de que Damocles no entra en aquest joc i que Dionisi sí que estimava el mar. Per això li posaré de nom Dionisi a la fragata 3 de l'armada medenca.

Alfredo Amestoy ha dit...

Gracias por la bienvenida, juro que no os voy a decepcionar.

🎶🎶 Laura Llompart 🎶🎶 Bunyola 🎶🎶 Mallorca ha dit...

Ja mos torna atribolat Ted Berrigan, com si es sol no es pongués en sa linia d'horitzó, jo m'escap de l'ombra i li plant cançoner 🎶🎶 🎶🎶 ballant ses farinades 🎶🎶

🎶🎶 Laura Llompart 🎶🎶 Bunyola 🎶🎶 Mallorca ha dit...

oblidava que soc més de Dionisi que de Damocles i record de vella cançó picantona de dàlies i fadrines a la garrapinyada.
🎶🎶 Mal patinessis davant una figuera de moro
mentres pixessis i fotesis a dins amb sa faba per devant 🎶🎶

El Cigró de Tona ha dit...

detall bonic la pantalleta amb en Bogarde centrant la bimba a Rivaldo

Joan Patateta ha dit...

Moltes mercès, quina virolla!
he de dir que quan portava vuit hores de quirofan vaig començar a patir a lo bèstia, sembla que l'anastèsia perdia força i vaig notar la darrera estirada de pell com si em punxés una abella salvatge. El cor es va posar a 1.000 bits per minut segons el comptador del cirujano. Penseu amics que tot just venia del bisbat i m'estrenava com a sacerdot. Ara veig que he de passar el control de la jerarquia amb el tema llavis que ja veurem si hi ha vist i plau. Em sento a gust així però soc conscient de les obligacions sacerdotals però també que res em trencarà de ser bogardià.

Em fan por també els meus amigots calandrers.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Ja està fet, fragata Dionisi 3

Marta Coma ha dit...

No havia pillat que Simeone portava postís capilar.
Jo li recomano un petó llarg amb el toc especial
Bourgois d'Amour, vermell, calibre 44

Oliver El Pirino d'Ocata ha dit...

Patata!
Patata!
Patata!
Podies haver avisat abans de fer això!
Patata!
No canviaras de domicili, eh?
Pujar a l'esglesia són masses escales!
El Masnou crema!

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Mallorquineta, m'estas fent enfadar i ho saps. Llompart, ho saps.

Manel Cuyàs ha dit...

Bon dia tingueu,
constato que esteu força inspirats i ho celebro.
La constància i la regularitat d'aquesta publicació és pràcticament professional.
Només per aquest fet ja comença a mereixer un tractament a la premsa.
Les publicacions diàries com Sport, Mundo Deportivo i, especialment, L'Esportiu.
No sé si coneixeu el digital Fosbury.cat, aquest està fet justament a mida per narrar experiències com el bogardisme.
Una abraçada i ànims.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Ja que es parla de la premsa i molt a la brava, jo recomano a la premsa mundial que visiti el destacament naval de la Penya Bogarde.

Tenim la base a les Illes Medes i disposem d'un personal molt qualificat.

Actualment viuen a la base vint i tres persones, homes i dones a parts iguals, si entreu per la cara nord de la Meda Gran trobareu una cantina i demaneu per Alfred Valls, el meu home de confiança. Després us recomano que visiteu els carrers i la plaça gran de la Meda Gran amb l'ajuntament, el ministeri de defensa i la xarcuteria Elisa. Prepara uns fuets i uns bull exquisits. Carn de porc farcida de peix de temporada: llobarro, sobretot.

Sereu molt benvinguts.

MADRIDISTA BANZAI CULEBRA ha dit...

MENUDO CHIRONGUITO NAUSEABUNDO SE HA MONTADO EL MARINERI-TO DE MARRAS.
ME VOY A CREER HARTO DE VINO QUE UNAS ROQUICHUELAS SIN IMPORTANCIA ABRIGAN LA ARMANADA INVENCIBLE DE ESTE SANATORIO HUMANO BOGARDI-TO. OYE ESNAOLI-TA, ESCÚCHAME CON EL RESPETO QUE YO ATIENDO A TUS BERZAS: ESTO ES RIDÍCULO.
PERO NO VOY A GASTAR ENERGÍAS EN UN MARINERITO DE AGUA DULCE CON SAL GORDA INYECTADA POR LA POPA, NO ¡¡¡¡QUÉ VA!!!!!
VAMOS AL TRAPO:
¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡COMO PILTRAFEA BARTOMEU-ITO EN LOS DESPACHOS!!!!!!!!!!
ESTE PAVO ES EL OGRO DE LA FIFA Y EL DRAGÓN DE LA UEFA, TANTO MONTA MONTA TANTO EL MUY ESPAVILAO.
LO DE LA SEMIFINAL CON LOS INDIOS ES DE CHAMUSQUINA
LA LIGA PERDIDA
LA COPICHUELA APAÑADA
Y VIVA EL SAINT GERMAIN, ESO, QUE VIVA EL SAINT GERMAIN.
AMO PARIS COMO A MI MADRE.

BERZAS
BERZAS
BOBOS
NEÓN
ROSA
CARGO
COSAS
BANZAI
CULEBRA
MOSCA
GARBEO
LASER
VERICUETO

¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡TENAZAS DE SARDINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Doctrina Mistinguet ha dit...

Tornem a la brega i ens trobem el madridista fent de les seves.
Tenim cargols!
Eel retorn de la Doctrina Mistinguet!
Cap i pota!

La Junta de la Penya Bogarde ha dit...



Respostes oficials:

1/ Els nostres més sentits agraïments al periodista mataroní Manel Cuyàs.

2/ La nostra més sentida retrobada amb la gent de la Doctrina Mistinguet.


La Junta

Esclop Romesco Sklop ha dit...

Ja sé que internet no té distàncies i per això he anat seguint des del centre d'Europa totes les passes del fenomen bogardià, ara torno a tastar la meva casa de Bordils i ja he tornat de la feina llunyana i i escric és per dir Hola Catalunya, Hola Bogarde, Hola Barça i Hola bona gent.

f d'i antiartistes Teïna ha dit...

Molt ben triat, quin estadi!

Marcel ha dit...

Quina capacitat té l'estadi de La Salle?

Joan Farregarde ha dit...

A primer cop d'ull trobo que l'estadi escollit és bo, palmeres amb dàtils que poden anar bé per mastegar mentres mirem el partit i l'edifici té moltes finestres que fan de palco a on poden estar els VIPS bogardistes i està a tres quilòmetres d'0cata tirant llarg i es pot anar a peu pel caminet de la costa

Tarzan Goliat Valls EQUIPÀS OCATA ha dit...

teniu idees per tot, i solucions bussisolutions, gran estadi

Albert Sinderes ha dit...

veient aquest estadi
canvio les petúnies, petúnies
per les palmeres, palmeres

Alfredo Amestoy ha dit...

¿En qué lugar de la Mancha de cuyo nombre no puedo acordarme está este campo de futbol?

La Junta de la Penya Bogarde ha dit...


Respostes oficials:

1) capacitat de l'estadi: 500 persones i 1.000.000 d'ànimes. Alumnes i exalumnes amb abonament.

2) Amic Amestoy, l'estadi està a la Mantxa Maresmenca (Premià de Mar)

Colmenero ha dit...

Sembla l'estadi Azteca de Mexico DF, aprovat!

Guillem el coix de les Barbados ha dit...

La Bogarde sempre arriba quan més la necessitem
gran idea d'estadi amb palmeres

és igual que el camp del Palmeiras brasiler

La Grossa ha dit...

Jo veig l'estadi del Las Palmas de Premià

nNico Nnubiola ÖBS! ha dit...

Morgen!

Öbs!

Ja no sé que fer per recuperar l'envelop.
Segur que no l'heu rebut?

És un delicte postal.


1/2 Danke

NN

cesc "gorgui" fortuny ha dit...

Heròdot parlava de futbol, no us espanteu però és cert i així consta en un manuscrit trobat a Tssalónica en un lloc on ara s'aixeca una perruqueria. Intento resumir un dels passatges més interessants i que seran de l'agrat de la Penya Bogarde:
Ἀγεωμέτρητος μηδεὶς εἰσίτω (ntendre de geometria per dir el que es vol saber) i la pilota o esfera és futbol Γελῶ δὲ ὁρέων γῆς περιόδους γράψαντας (el contorn de la terra em fa riure és rodó).Així estava a la llei antenenca: γραφή παρανόμων ni més ni menys.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Tinc claríssimament clar que le millor camp de futbol del Maresme és el del Mataró i el més clar és que això ho sap tothom. No puc imaginar la mala imatge de la meva comarca donant la volta al món amb imatges d'un poblot brut habitat per gent plantadora i si no ho voleu entendre parlo de gent que planta dues vegades a una persona en una cantonada de la ciutat de Matató, no em canso de dir-ho, primer va ser tota la Penya quan tenia preparada taula al Blinco i ha plogut molt, portant a les mans coronetes i papers de Can Patuel i la segona vegada va ser directament al fantasma Conrad Canaló que les parets de Santa Anna encara estan plenes de suor de tan i tan d'esperar. I això informo als nous que venen a visitar aquesta comentada que va donar peu a que unes amigues de la ciutat de Mataró en veure que jo els explicava tot això i de que vaig passar un dia de refiló per aquell bar de la penya a la bruta població de Premià de Caca i els vaig veure a tots igualment bruts, i per això ens vam animar a fer la casa Bogarde a la capital del Maresme i ara estem a gust i anem sent més en Tur Cafè a la Riera al costat de la casa Anuntament de Mataró. La final si s'ha de fer al Maresme s'ha de fer al camp del Mataró.

Astronauta Romaní Nasa Catalana ha dit...

per si un cas compteu amb la lluna per jugar finals, està en bon estat

Astronauta Romaní Nasa Catalana ha dit...

però anem malament de palmeres a la lluna, adverteixo per si són imprescindibles

Mentolat Mantis Forner Amposta Catxondeo ha dit...

Em sembla una idea genial lo d'estadi La Salle, mos veiem a la grada, culerada que serà com anar a la missa de la Mare de Déu del Fulano de Mirabet alça meandro

Toni Xiulet l'amo del trio bombí ha dit...

Vull un abonament al nou estadi, no em penso perdre cap partit ni els amistosos
quina virgueria jugar sota l'ombra de les palmeres, cada vegada la feu més bona bogardes

Toni Xiulet ha dit...

sms sms sms a tota la bombina

Nnico Nubiola (NN*) ha dit...

Telegrama: m'estic desfent com un sucre dins d'una tassa de cafè. És molt greu el que passa a Correus.

Danke o no Danke.