PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Winston
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 23 de gener de 2017

HO TENIM TOT //// ORGASME ABSOLUT A BAL·LAIDUS ///// EL TRIDENT DISPARA SENSE PIETAT

Resultat esferidor: 
FC Barcelona Ratafia Russet 5
Real Sociedad 2
Comput global: 6-2.

 HO TENIM TOT.  
PAISATGE, CULTURA I OLIVES. 
SOM UNA EQUACIÓ.   

 *******************

Orgasme a Bal·laidus. 
Bona nit, Real Madrid. 
Cambrers bogardians, es gira feina.
A fer punyetes CR-Zero!COMENÇA EL PARTIT.Partit tradicional en terres basques. Fang i      fetge. Arbitratge convencional. Barraca a 4.


El trident dispara sense pietat i destrossa el televisor del Golden Corner. La llei és la llei i el Barça governa a plaer. Gran ambient a la seu bogardiana.0-4 a can Eibar.
Tensió especial amb la presència de Donald Trump degudament vestit del Real Madrid acompanyat per Florentónguez. Sort del soci Kalikenyo que evita la catàstrofe humana.
Notícies des de la lluna. Els astronautes Romaní i Lord Demian comparteixen televisor i gaudeixen Via Satel·lit de l'espectacle. En saben.
Saragata total en els carrers de Premià. La gernació avança encapçalada per Ferran Martínez i llur acordió atòmic. Els carrers respiren ambient de triplet.
Temporal i mar moguda. Pedro Ramis surfeja davant de la costa premianenca amb el nostre armador militar Esperit d'Esnaola. Bones ones!
Nico Nubiola és l'amo dels carrers de Berlin. El nostre escultor oneja el colors de l'Hertha en companyia del científic Friedrich Temps. Bogardisme.


El Front Bogardià de Ponent escampa la boira i ja tenim els dos paus torrant-se el cos a les platges jamaicanes.  Mireu-los!
 El trident dispara sense pietat. Quatre xispes!

81 comentaris:

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Esperava el pitjor, aplaudeixo que apareguin petits videos fets amb soltura i bona intenció però em sembla repugnant la resta de xominades que segueixen l'article de la setmananeta de la mania de mirar-se el melic i fer-ne d'això un intent de ser comics que no passen de comediants al nivell infumable de la tevetres, perdoneu però esteu de caiguda lliure i no porteu paracaigudes i un altre dia dic alguna cosa del toc masclista i oficial piloter

nNico Nnubiola ÖBS! ha dit...

Öbs!

ja m'agrada que entomeu l'arribada d'en Friedrich Temps.

Lamento de vell antuvi que no es valori l'enorme càrrega científica del contingut del paquet.

No em puc creure que la torrencialitat del missatge d'en F.Temps es limiti a una fotografia encertada però insuficient.


Semi Danke.

Joan Farregarde ha dit...

Que gros de veure el Donald Trump merengue i amb el Floren de parella, jop!

Guillem el coix de les Barbados ha dit...

No s'enten res de les intencions del que es diu Ted Berrigan Fàstic i Bonada, o és un tocatimbals o és un madridista empadronat a Barcelona

Dick Turpin Mojals de Manresa ha dit...

quin parell de tiarrons musculetis els de Ponent,
paga la pena de veure tanta bellesa d'estatua grega
corxol·lis la font dels Déus!

Astronauta Romaní Nasa Catalana ha dit...

Aviat no hi cabrem a la lluna i compte que anem escasos d'oxigen a les bombones, màxim cinc més, d'acord? Amics, d'acord?

Blai Mir ha dit...

golejades a manta

Albert Sinderes ha dit...

petúnies, petúnies

marga bosch i el seu verb ha dit...

Pena de no veure ni rastre de cap gran urb, de cap ciutat, de cap lloc a on la gent conviu sense fer el salvatge de poblot. Però què us passa? Costa molt demanar perdó per una doble plantada al carrer? Costa molta suor? Per això aneu bruts que la suada la feu també per l'hivern i les aixelles estan que fan sentor de tigre amb febre.

admiradora ha dit...

veig homes de bon veure

Nico Nubiola mb öbs ha dit...


Sem-bona nit,

m'en faig creus quan veig una vegada més el silenci com a resposta a un document extraordinari i molt instructiu.
Em costa entendre que Friedrisch Temps xupi pantalla i que el seu treball resti en la penombra. Mensypreu? El vent? La grip?

No sé com dir-ho però em veig propulsant un sistac.

En canvi l'Hertha Berlin surt ben parat.

És insólit o és insolent?

O potser és fruit d'una insolació sense sol?


NN

penyabogarde ha dit...

Benvolgut amic Nico, restem a l'espera de rebre l'envelop , suposem que les llevantades que hem patit aquests darrers dies estan originant retards en els serveis de repartiment de paquets,cartes o envelops .
Neva molt a les Germànies ?

Josep ha dit...

Ningú parla ja de la copa del rei?

MADRIDISTA REPARTE CONSEJOS ha dit...

¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡CHUSEP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CUANTO TIEMPO SIN VER TU CINTI-TA PROVOCADORA.

TE CREES EL TULIPÁN NEGRO O EL LLANERO SOLITARIO
PERO ERES EL FONTANERO DE LA FUENTE DE CANALETI-TAS
A LO SUMO, FONTANERO Y POCA COSA MÁS.

MIRA QUE ME CAES BIEN, ERES ZÁNGANO Y AVISPA,
ERES UN TIPO RESULTÓN A LO BANDERAS O IMANOL ARIAS.

SABES LO DEL TRIPLETE BLANCO PERO LO CALLAS
CON LA COPA DEL REY QUE SERÁ BLANCA CON REMONTADA FÁCIL.

BANZAI CULEBRA CHUSEP GUAPO

Conrad Canaló ha dit...

4 és quatre (gols)
3 és tres (triplet)

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...


Estic convençut de que darrere de la llevantada està Castor Pérez i les seves palanques malèvoles, m'ha sembla veure un catxalot amb ulleres i tenia una retirada a l'empresari dels maldecaps

Esclop Romesco Sklop ha dit...

Aquesta vegada trobo a faltar en Puigdemont
i la seva bola de cristall
i ell sap que tot pot anar bé

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Si coneixes en Puigdemont digues-li que em porti un salvavides abans que em quedi aillat com Robinson Crusoe a la més gran de les Medes

MADRIDISTA CONVENCIDO ha dit...ME JUEGO EL PANCREAS A QUE EL REAL MADRID ELIMINA Y HUMILLA AL CELTI-TA
Y QUE ADEMÁS GANA LA COPA DEL REY CON LO CUAL TAMBIÉN ME JUEGO LA TRAQUEA.

ME JUEGO EL ESCROTO A QUE EL REAL MADRID GANA LA LIGA

ME JUEGO EL PULMÓN DERECHO A QUE EL REAL MADRID GANA LA 12a COPA DE EUROPA

ME JUEGO EL PULMÓN IZQUIERDO A QUE EL REAL MADRID GANA LA SUPERCOPA DE ESPAÑA

ME JUEGO LA ARTERIA AORTA A QUE EL REAL MADRID GANA LA SUPERCOPA DE EUROPA

ME LO JUEGO TODO

Mantis Forner AMPOSTA ha dit...

Ojalà lo Madridista aquest tingui una muta privada puix si va per la seguretat social pot petar tots los hospitals i francament la cosa no està per tirar coets. Mos faran xongada.

Syd Barretina (sad, sed, syd, sod i sud) ha dit...

Algú té raó, els dos catxes de Ponent estan molt bons i si això és part de la Penya no cal dir que els vull coneixer, no per lligar-los sinó per obtenir un corpinyo com el seu, money!

cesc "gorgui" fortuny ha dit...

Fa dies que en porto una de cap que segur que us deixarà fets un mar de felicitat.
És el tema dels mitjons, resulta que m'hi dedico, que faig de comercial de petites premdes i el mitjó, els mitjons grans o prims, estivals o de contra fred els domino molt i poden ser de ben pensar en termes de substanciar aquesta mena de religió esportiva que en diuen el culte bogardià, no sé si entendreu el sentit de la paraula i demano disculpes si soc una mica llarg de textos i vocables, a veure que en penseu i si llegint tot el reguitzell us puja l'autoestima com em passa a mi cada vegada que col·loco unes capses de mitjons en les botigues de la meva zona comercial que normalment abasta entre els dos Vallès, mitja Osona i bona part de la rodalia gironina i La Selva.

Els mitjons, o mitges masculines però unisex i per qualsevol edat, també, calcetins a València, són una peça acollonant de roba interior exterioritzable i a vegades esportiva que cobreix el peu i la part inferior de la cama o camal d'indret fogós, encara que són de llargària variable i prefectament bogardiana. Tradicionalment eren d'ús masculí i constituïen la contrapartida masculina de les mitges, Ah caramba, ah, és BOGARDIÀ OI QUE SI? bé que les nenes duien mitjons fins a la pubertat remarcada, aquesta, per l'obsequi d'un primer parell de mitges. MÉS BOGARDIÀ IMPOSSIBLE. Al llarg de la segona meitat del segle XX l'han adoptat també les dones, com a alternativa a les mitges o als pantis en contextos determinats, sobretot quan es duen pantalons que també poden dur amb mitges baixes. Acollonidorament BOGARDE de Bogarde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Si bé des d'antic hi ha hagut equivalents funcionals dels mitjons, com ara tires de roba embolicades, els mitjons pròpiament dits sorgiren com a substituts de les mitges masculines, tot coincidint amb la substitució del calçó per part del pantaló: en no haver-se de mostrar, ja no calia que aquesta peça de roba interior fos tan delicada. EN BOGARDE SEGUR QUE PORTAVA LA PREMDA SAGRADA!!!!!!!!!!!!!!!
Fins a mitjan segle XX els mitjons se sostenien amb una mena de lligues baixes; aquestes desaparegueren en sorgir els materials elàstics, mercès als quals els mitjons se sostenen tots sols. ACOLLONIDOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
En alguns països és costum treure's les sabates a casa, i llavors s'hi circula en mitjons o en sabatilles. En d'altres, els mitjons es deixen a Nadal perquè el Pare Noël els ompli de llaminadures i regals. PERFECTE QUE SÍ, QUE SÍ!!!!!
A Rússia la hòstia!!!!!!!!!! tradicionalment no s'usaven mitjons, sinó lapti, fins i tot entre els militars; a les Forces Armades de l'URSS, per exemple, els mitjons no es generalitzaren fins a la dècada de 1970. No cal dir més.

El Bogardisme necessita mitjons!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Llegeixo en Gorgui i només puc dir dues coses:
Necessito mitjons impermeables per anar a la fragata.
Gorgui, ets un gran conversador i escrius amb detallada lletra.
Estic amb l'aigua al coll i uns mitjons em poden anar de perilles.

Syd Barretina (sad, sed, syd, sod i sud) ha dit...

aço dels mitjons promet, una sorpresa que no m'havia adonat en veure la gran importància dels mitjons

Conrad Canaló ha dit...

El mitjó (1/2)
és la mitjana (1/2) mascla de la mitja (1/2)

Un (1) mitjó (1/2) mai és complet
Una (1) mitjana (1/2) mai és completa
Una (1) mitja (1/2) mai és completa

Però un mitjó (1/2) aparellat amb una (1) mitja (1/2)
és un (1) parell (2) perfecte o una (1) parella (2) perfecta.

Si bé els mitjó, la mitja o la mitjana no son completes,
la conclusió és que si s'aparellen ja ho són.

Hem de parlar, amic Cesc Gorgui Fortuny.
Puja el nivell del bogardisme (+).
Pujar o apujar és sumar (+).

La pujada és femenina.
El puig és mascle.

Conclusió alfanumèrica:
1/2 + 1/2 = 1
Mitja + Mitjó = Senser, complet.

Triplet!

marga bosch i el seu verb ha dit...

Ara em creuré que el plantador dels canalons és savi, per molt que vulgui almenys és millor el senyor Cesc Francesc. Jo diria als que es pensen que el dels canalons és alguna cosa, que abans de seguir-li la bola millor que s'informin i que vegin que en Francesc Cesc és més fiable que no pas un personatge expert en plantar la gent a la porta d'un restaurant de la ciutat de Mataró. Per mi tot el respecte per Francesc Cesc i els seus mitjons i zero patarero per el dels canalons plantadors.

Joan Patateta ha dit...

la mitjana golejadora de Messi és molt alta, segur que els seus mitjons tenen molta a veure en aquest fet

Laura Llompart //// Bunyola ha dit...

supos que una senyora que vestix sostenidors platejats que disparen gols, emprarà mitjes platejades a son torn, la dita popular en venta com asos:
Dones amb mitjes?... Cossiols que fan mes planta !
Quaranta anys de puta i encara no saps remanar es cul !
No ets més beneit, perque ton pare va dir me cou i ta mare va dir basta !
Me cagon ses quatre postetes que aguanten es cagadero d’en Judes !
Eren set que l’aguantaven i encara pixava tort !
Mal et surti un fill amb pits !
Basta manco per avui que sa boqueta s'atribola.
Guanyaremos la tripleta i llenties a taula per deixar gasos.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Si per uns mitjons es parla pels descosits, ja queda clar que no carbura massa aquesta penya, no serà per que no ho vaig advertint a cada visita que faig com per que després em digueu que soc jo qui provoca, tot això de parlar i parlar de mitjons més tropelia de poca monta ja és impossible

Reus ha dit...

una mitja és un empat?

Conrad Canaló ha dit...

Margarita:
Oblida't de mi.
Segur que trenques mitges cada dia amb aquest resentiment.
Resentiment = Res / entiment
Nada / timorata (castellanització del mot desglossat.
Ets un conjunt buit sense corona circular
pitagòricament limitada:

c 2 = 4 ⋅ ( a ⋅ b 2 ) + a 2 − 2 a b + b 2 = a 2 + b 2 c^{2}=4\cdot \left({\frac {a\cdot b}{2}}\right)+a^{2}-2ab+b^{2}=a^{2}+b^{2}} c^{2}=4\cdot \left({\frac {a\cdot b}{2}}\right)+a^{2}-2ab+b^{2}=a^{2}+b^{2}

Conrad Canaló ha dit...

mitges o mitjes?
veig gent que fa servir invariablement les dues denominacions amb risc de falta.

exPresidència de la Penya Bogarde ha dit...

Això s'embala, senyor Gorgui!
El mitjó és el nou fetitx del bogardisme.
Moltes gràcies!

cesc "gorgui" fortuny ha dit...

Gràcies emocionades a tota la gent que ha entès l'essència del mitjó. Em sento molt honorat i satisfet d'haver encès aquesta conversa educada i sincera.
Ara espero que el mitjó sigui un punt d'empenta a tot el que representa el barcelonisme.

Sinceres gràcies, us adoro.

Joan Farregarde ha dit...

acció de gràcies gorguitenca també les aplaudeixo

Guillem el coix de les Barbados ha dit...

Aquest any guanyarem el triplet per mitjons
Per mitjons, visca el Barça!

Joan Estruch ha dit...

Mitjonut

Albert Sinderes ha dit...

Mitjanes, mitjanes

Dick Turpin Mojals de Manresa ha dit...

Si això dels mitjons és com la teoria dels empats positius, compro i llum verda a la idea

Conrad Canaló ha dit...

Mitjana aritmètica de mitjó:
1 mitjó (1/2) multiplicat per 10 mitjons (10 1/2), fan 5 sencers si tenim present que cada mitjó és una meitat del tot sumat (+).
Em sembla una teoria arriscada com la de les hipoteques "sol" que mai saps si es refereixen al sol de la terra o al sol astral.

Deixem-ho en la mitjonada (o sumatori de mitjons) que exponenciat en 10 ens porta al número 5 / cinc / five (com Jackson 5 que descomptant en Michael Jackson queda en Jackson 4 com el darrer resultat del camp de l'Eibar.

Mitjó a 10 resulta 5
5 en anglés és FIVE
com Jackson 5
i si restes el cadaver Michael = 4 (1+1+1+1 descomptant l'IVA per defunció)

4 gols a Eibar
Mitjó i Jackson 4 (abans 5).

Bernat Salvans ha dit...

Jackson 4, brutal

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Si aixó és una web de futbol, millor comprar l'Sport. No serà que no us ho dic i que intento aconsellar per millorar, es pot fer humor i esport juntament com s'ha fet sempre i guapament, però no feu cap de les dues coses i només veig fanatisme per la generalitat i una mica de parasicologia d'estar per casa

aquesta del mitjó ja ho diu tot, s'estira com un mitjó per no dir res de res.

que us bombin.

Confeti Ampostenc de cal Forner, o Mantis per servir-vos ha dit...

Bonada: Vols dir que no vos aniria bé una mica de cansalada fregida i un parell de litros d'Anis de garrafa? Ets un mar de llàgrimes, una ànima en pena i de segur que necessites una bona saczejada. Un bon meneo, per entendre-mos.

Confeti Ampostenc de cal Forner, o Mantis per servir-vos ha dit...

lo de Jackson 4 que era 5 descomptant lo difunt Miquel és de barbilla d'or

Pilar Rodri ha dit...

mitjons està clarissim mitjons i a fer el cim com els grans
everest culé

Ferran Missé ha dit...

des d'avui deixo el Camel i em passo als Celtas

MADRIDISTA FELIZ CON DOCE COPAS DE EUROPA A LA VISTA ha dit...

SOIS UNOS PIMPOLLOS QUE DISIMULAN EL PÁNICO DE LA NOCHE SIGUIENTE.

LA REAL SOCIEDAD SERÁ MÁS REAL QUE NUNCA Y GANARÁ EN EL CAMPI-TO NOU-ITO.

NOSOTROS A LO NUESTRO,

12 COPAS DE EUROPA LLENARÁN NUESTRO MUSEO

Y LA LIGA SOMERAMENTE EN EL BOLSILLO.

PERO VOSOTROS NADA,

NI COPICHUELA
NI CHAMPIONS
NI LIGA


JA JA JA

MISERABLES

Anònim ha dit...

No disimulis Bansai, tenim el teu pancreas i la teva tràquea, però com ets tant misserable com els jorns, ja te les pots quedar les teves visceras, i com a visceral que'ts fas pena besante al mirall trencat, i no pensis que guanyareu la 8 ena champions (les altres te les va regalar el teu amo franciscu). Bogardistes amb cadenes d'or de pet cap al triplet i si no, no pasa res, CELTAMENT (xines).

El Vil Zioran

cesc "gorgui" fortuny ha dit...

mitjonada!
La meva idea de fomentar els mitjons ja funciona.
El Celta va eliminar el Real Madrid per mitjons.

nNico Nnubiola ÖBS! ha dit...


Guten Morgen per quedar educadament bé

Guten Tag per curar-nos en salut

grüß Gott per ser més prussians que Otto Von Birsmark

guten morgen no sé pas si miro i veig que no us afecta el meu treball suat i pencat per instruir-vos en els prodigis d'en Friedrich Temps.

Una desconsideració.

Avui he comès una imbecilitat deixant-me portar per les rialles expansives que proporciona l'eliminació d'un desperfecte. Em confeso com un incoherent d'un dia.

No crec en Déu però crec en els misteris del bosc, ho tractaré intimament amb el Druida August Palau.

Espero una valoració del material lliurat via postal.

Si us interessen els misteris del bosc, els que veig des del bungalow, un dia en parlem i aprofito per comunicar que cal retenir un ofici, un nom i un cognom:
El Druida August Palau. El meu millor conseller.


Poc i estret grüß Gott

NN

Conrad Canaló ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Conrad Canaló ha dit...

La meva calculadora Samsung fa pampallugues i no suma bé.
Sort tinc de la meva facilitat cerebral que ho soluciona tot i bé.

1-2 / 2-2 és la fòrmula del nou detergent Conradin Plus.

Esborra totes les taques i esborrar és restar fins no deixar res a la vista.
Permeteu un (1) espot (Espot vila pirinenca i espot publicitari):
Contra les taques: Conradin Plus.
El detergent que resta (-).
Només el servim per encàrrec i pagament per Visa.

La Junta de la Penya Bogarde ha dit...


Hem localitzat els elements fisiològics que el Madridista-Banzai es va jugar en cas de superar al Celta:
El pancreas està en una carnisseria del carrer sant Miquel a Premià de Mar.
L'escrot el trobareu al departament de pràctiques de l'Hospital Clínic.
Els pulmons estaran a la subhasta del peix de Montgat-Monsolís.
L'arteria es pot visitar dalt del campanar de la Mare de Déu de la Salut de Sabadell.


Nota a Nico Nubiola: no hem rebut cap paquet. A dia d'avui, cap senyal.

Astronauta Romaní Nasa Catalana ha dit...

Vist el partit celta-madrid per connexió llunar, ara estem fent una festeta a la base. Us recordo que una part de la missió espacial llunar que ens van encarregar era la de buscar la pilota que va disparar un terricola que es diu Sergio Ramos, això va ser ja fa quatre o cinc anys en uns penals del bayern munich-madrid d'una champions divertida, encara no l'hem trobada però la NASA Catalana manté la brújula termodinàmica i seguim la recerca. Un favoret: Envieu-li records al culpable de que jo estigui ficat en la vida bogardista que és el poeta Eduard, raspall de les sil·labes reusenques.

MADRIDISTA TRANQUILO ha dit...


MUCHO ODIAR AL REAL MADRID
PERO CASI TODA CATALUÑA
ESTÁ DE BLANCO POR LA NIEVE.
Y AHORA NO VOY A RESPONDER A LOS BOCAZAS,
DE ESO YA SE ENCARGARÁ LA REAL SOCIEDAD
LO BUENO SI BREVE DOS VECES BUENO.
COMO DICEN LOS VASCOS, AGUR.
BANZAI ELORZA CATAPLÍN SANTOLARIA REPARTIENDO BERZAS.

Joan Patateta ha dit...

Pobre home madridista amb el cos lliurat a la ciència i al negoci de la carn!
EL trec el barret de copa, je je je de copa, pilleu? Per el talismà del mitjó.
Em compraré un mitjó llavial, ji ji ji, pilleu? Escaramutxe Calandria!

Esclop Romesco Sklop ha dit...

Conrad Calalons, vull un Conradín Plus dels que ofereixes però no tinc Visa que estic a prunes buides . Ara el crit del Madrid és Jaula Madrid

marga bosch i el seu verb ha dit...

Vigo és una ciutat
Premiá és un poblot

marga bosch i el seu verb ha dit...

Canaló plantador que es dedica a vendre detergent?
Es pot vendre detergent si un mateix està brut?
Poblots porcs, contaminats i bruts amb detergent?

Avís a la població:
No fiar-se mai d'un Canaló que planta persones a les cantonades.
El seu detergent mai arribarà a cap destí, és estafa segura i bruta.

f d'i antiartistes Teïna ha dit...

primer de tot visca el Barça i fora el Madrid, ara una abraçada al pil-pil per aquest astronauta que eleva la idea antiartista fins als erms remots de la lluna sel·lenita.
Quan mirem la lluna des de Reus veiem la llum del mòbil d'en Romaní.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Prefereixo festejar les victòries pròpies que celebrar les de l'adversari.
Sempre és millor ajudar el que recolzes que incitar l'odi en broma o amb mala sang envers el contrincant. Fent aquestes coses es guanya en credibilitat i el bon humor destaca per damunt del fanatisme més primitiu que ha escollit aquesta penya.
Per curar-me en salut ja sé que ara m'insultarà Déu i sa mare, però jo ni ho llegiré.

Dick Turpin Mojals de Manresa ha dit...

L'imperi del mitjó contraataca!

nNico Nnubiola ÖBS! ha dit...

Em sento comdemnat a picar els dits damunt la fusta en senyal d'impaciència i d'enuig per manca de rigor del servei de correus. Aquesta tarda tinc sessió amb el Druida August Palau i si tot va bé tindrem que triar el missatge en obscenes llars, unificar els desitjos de fortor humida de camping d'ubaga baixada i les arts i endinsar-nos en somnis incunables sotjadors de Excalibur i m'ho temo amb crosta.

Danke Öbs i el que lligui el lliri.

El Cigró de Tona ha dit...

Mitjó efectiu amulet i esmolet

El Cigró de Tona ha dit...

Festa gran. Un druida per aquí entre línies.

Joan Estruch Mestre ha dit...

pistonut mitjonut

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Després es diu que si tomba que si gira però qui fa una ona a la intocable patrioteria és aqesta penya, posar Montserrat ja és tocar fons de carquisme, quina grima que fot de veure això! Seguiu seguiu que aviat s'acabarà la rifeta del presidentet Carlets.

Guillem el coix ha dit...

Si pica, rasqui rasqui, que el Barça està imparable cap al triplet

Joan Patateta ha dit...

brutal super barça i que calli el bonada dels ous!

nNico Nnubiola ÖBS! ha dit...

Semi-bon-dia

cap notícia o valoració del missatge envelopat?

Si vostès ho han rebut i no en parlen, suposo que no els interessa.

Mai tindran notícies d'un druida si abans no han volgut saber res d'en Friedrich Temps.

Ho dic amb dents serrades, sense malestar. Amb preocupació prona que és el contrari de supina.

Si és un problema postal, retiro tot el que acabo d'escriure.

Ara que parlen de la independència, aquesta comença amb el servei de correus, no pas amb un referendum o qualsevol ocurrència que fa riure i et converteix automàticament en un imbécil supí.

Espero confirmació de rebuda postal o de cagada postal.

Vostès mateixos. O els passarà anàlogament com ha passat amb el crater humà que és el Real Madrid: La negació de la vida i la plasmació fulgurant del buit.


Danke Semi Öbs

NN

MADRIDISTA BANZAI CULEBRA ha dit...

TODO EL MUNDO SABE QUE EL PORTERO HOLANDÉS DEL BARCELONI-TA SALVÓ UN GOL QUE SENTENCIABA LA ELIMINATORIA, MINUTOS DESPUÉS EL TRABAJO DEL COLEGIADO TRANSPARENTÓ LA COCINA QUE SE MONTA BARTOMEU-ITO Y SUS EJECTIVI-TOS PARA AMAÑAR PENALTIS Y GOLES DUDOSOS. PERO ESTO SE PONE GUAPO CAMINO DE LAS DOCE COPAS DE EUROPA Y DE UNA LIGA MÁS QUE GANADA. NO ME PUEDO QUEJAR YA QUE MORREO Y ME MORREAN, COMO PITANZAS A LO GRANDE Y VEO VEO UN SIGLO BLANCO. METEOS LA COPICHUE-LA DE BARTOMEU-ITO EN LA PUNTA DEL PÍROLO. MUESCAS, GARFIOS, CARBONCILLO, SACARINA Y AVELLANAS.

GUASA LA MÍA.
SOIS MÁS SOSOS QUE LA SOSA CÁUSTICA.
MENTOLADOS DEL RIÑÓN.
BOBOS DE MANGOSTA.


CACAO MARAVILLAO, NEÓN ROSA Y ORUJO FILIPINO.

BANZAI CULEBRA Y UN PUNTAPIÉ EN EL CULO CULERO Y A LA MIERDA TODOS VOSOTROS.

MANGANTES Y MALEDUCADOS.

OS PIDO RESPETO.

YA ME HAVEIS INSULTADO DEMASIADO Y ESTE AÑO ANDO MAL DE DINERO PARA ABOGADOS.


¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡LECHE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dick Turpin Mojals de Manresa ha dit...

El Barça juga un futbol insuperable i ningú fa ganyotes
jo soc bandoler Turpin del pla de Bages i soc el Serrallonga d'Anglaterra
m'amago en un orri de pastor entre Navarcles i Artés i quan soc l'anglès m'ho faig sota clavagueres de riu gris

vampir Bayo EXORCISTA I FAKIRISTIC Prados†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑† ha dit...

M'agradaria implicar més el meu segell en el món dels bogardians,
ja sabeu que faig exorcismes, vampiritzo i les pràctiques de fakir em surten prou bé.

Feu-me servir, amortitzeu la meva amistat

๑۩۞۩๑† ๑۩۞۩๑† ๑۩۞۩๑†

Vallvidrera sang vermella vampiresca ๑۩۞۩๑†
Vallvidrera dimonis fora exorcista ๑۩۞۩๑†
Vallvidrera llit amb claus fakirisme ๑۩۞۩๑†

Oliver El Pirino d'Ocata ha dit...

Per què no fem una festa del triplet, ara que ja està clar que és nostre?
Proposo La Calandria del Masnou, en els limits d'Ocata.

MADRIDISTA REPARTE CONSEJOS ha dit...

YO TE CONTESTO PIRINI-TO,
MIRA BOBO, LA FIESTA SERÁ EN LA CIBELES,
LA FIESTA DE LAS DOCE COPAS DE EUROPA.
CÓMETE ESTA, BOBO.

cesc "gorgui" fortuny ha dit...

Els mitjons s'han demostrat eficaços tan si els portem a l'estiu com si ho fem a l'hivern i depen del gruix, la llana o la llargada de cada ocasió.

Els mitjons van bé.
El mitjó és la bandera de l'exit esportiu bogardista.

Per molts motius el mitjó també és COLLONUT.

Però ara parlem de la mitja VA VINGA SOM-HI AMB LA MITJA I LA LLIGACAMA PER GUANYAR LA LLIGA.


La mitja és bèstia i ho és com una peça de roba interior femenina tararí tararí txa txa bouli! que cobreix la cama camalera des dels peus fins a mitjan panxell epsa! o fins a mitja cuixa. Tradicionalment de cotó o de seda, les mitges actuals solen ésser de teixit sintètic de lycra, niló o metall pesat, uau! La seva bona i collonuda funció és protegir del fred, i també simplement estètica per estar guapa guapa GUAPA!!!!Manoi GUAPA!!!!!!!. Les mitges es poden sostenir amb una mena de cintes anomenades lligacames, ara entrem en el tema (o lligues, com la LLIGA DE FUTBOL); o bé combinar-se amb suspensors EROTICS anomenats portalligues (o portalligacama quina canya!!!!!!!!!!!!!); o bé, més modernament, poden dur incorporada una banda elàstica (mitges autoadherents estil SHARON STONE toma alça Manela!!!!!!!!!!!!!). Moltes vegades aquests accessoris són adornats amb punta. Com el sacapuntes, jolopiu que bo!


Tradicionalment les mitges fines eren de seda de la India i de Tasmània, i també n'hi havia de cotó dur, o fluix o imitació com el paper de WC ELEFANTE!!!!!! però entre les classes populars, i sobretot a pagès, predominaven les de llana o teixides I SI POT SER AMB ELS COLORS BLAUGRANES.

Cap al 1900 les mitges són de costura BÈSTIA, element relacionat amb la tècnica de producció, però que de seguida afegeix un punt més de fascinació a la mitja femenina; els colors són el carn, el blanc o el negre. Això agrada als BOGARDERUS Als anys vint es viu l’apogeu del color carn, que restarà fins avui com un clàssic, i sorgeixen les mitges “metàl·liques”, lluents.

Esteu convençuts, homes?
Esteu convençudes, dones?

Ja seguirem treient xispa al tema que només ha fet que començar

Tradicionalment, i essent les faldilles llargues fins als peus o poc menys, no calia que les mitges fossin gaire altes: arribaven tot just sobre el genoll, on se subjectaven amb lligacames. Durant els anys vint, i coincidint amb l'escurçament de les faldilles, les mitges s'eleven fins a mitja cuixa, amb la qual cosa adopen l'alçada actual; llavors passen a subjectar-se amb portalligues.

Reus ha dit...

M'ho prenia com una conya però això de pensar en els mitjons sembla que porta bona sort
Una nova etapa del bogardisme?

Artiach (La Llagosta) ha dit...

Per mi que aquest Bonada Barrigant digui el que vulgui però la imatge mòbil de Montserrat, les oliveres i les olives em cau bé i és molt bogardera

La Junta de la Penya Bogarde ha dit...Sorteig de copa
barça / at madrid
celta / alavés

el real madrid no juga contra ningú

bon cap de setmana, amics i amigues.


(nota: Nico, seguim esperant i de moment sense rebre l'envelop).

Albert Sinderes ha dit...

Mitjanes, mitjanes

MADRIDISTA BANZAI CULEBRA ha dit...

ABSOLUTAMENTE HUNDIDO EL BARCELONI-TA Y LA PEÑI-TA QUE ESCONDE EL FRACASO ANTE EL BETIS. EL REAL MADRID GOLEA Y SE MUESTRA IMPARABLE HACIA LA LIGA Y LA CHAMPIONS.
LA COPA DEL REY HUELE A CELTA Y BARCELONI-RA CERO PATATERO.
POR CIERTO:
BALONCESTO BARCELONI-TA, UN BOMBÓN PARA MI APETITO.