PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 19 de desembre del 2016

" De pet, de pet, de pet cap al triplet ! "


7-0 davant de l'Herculs!

Arda la torna a liar parda i n'etziba tres amb barba.


Alcasser s'escriu amb doble 's' i no és Alcazar ni Alcacer. El valencià mulla la porta i balla la bimba. 



En Digne marca dignament, li fot escat amb mat i li dediquen un poble amb banys incorporats.



Rafinha l'acarona com en Kubala.



i Rakitic prem el botó. Som carn de triplet.



BON NADAL DES DE PREMIÀ FINS A BADAL.

 *************

ESPETEC BLAUGRANA




El FC Barcelona Ratafia Russet li endinya quatre espetecs al Real Club Deportivo Español Güisqui Dyc. 4-1. Escac i mat a can Barça. "De pet, de pet, de pet cap al triplet", el nou crit de guerra bogardià. 


Una nit meravellosa al Golden Corner. Imatge de la celebració bogardiana a la seu oficial de la penya!

Un ambient calent i cordial presidit per l'espectre de la gran lluita popular a favor de Can Sanpere. Volem que Can Sanpere integri en la seva hectàrea el nou estadi del FC Barcelona Ratafia Russet Autogestionat i Abogardat. Mireu la gran festa de les bufandes sanperianes del bogardisme. Som lo que cridem!
Espectacular irrupció de la família Flores. Quique Sánchez Flores comparteix la derrota, a ritme "rumbero" al costat de Lola Flores, Rosario Flores, Lolita Flores i el Pescadilla. La gran nissaga té calor i disposa d'un ventilador accionat per Florentónguez.


Cristiano Ronaldo mira el partit del Barça des d'un restaurant de Yokohama. El mediocre futbolista portuguès menja molt. Menja molt i molt. La seva panxa augmenta molt i molt. L'espectacle dantesc de la darrera fotografia de la bola de greix blanca s'ha quedat curt. Ara resulta que Cristiano és més i més gros que mai i és molt i molt més gros que ningú! Mireu-lo (si podeu). Ja no hi ha espai gràfic que pugui integrar una massa com aquesta. L'home més gros del món.
 El FBP (Front Bogardià de Ponent) la fa molt grossa. Pau Llop i Pau Plana fan onejar la senyera estelada amb l'estel roig -sense por- des de dalt de la Seu Vella de Lleida.
Flabiol i gol. I s'escampa la taca d'oli bogardiana, arreu dels Països Catalans. Us presentem el camarada Àngel Vallverdú. Solvència contrastada. Neix el Front Bogardià del Baix Camp. El nostre home encapçala el Batalló Mare de Déu del Camí. FLABIOL I GOL.Anem molt forts.

Nico Nubiola converteix el seu bungalow en la nova seu social de l'Hertha de Berlin a La Floresta i el primer jugador convidat és el seu "admirat" Salomon Kalou. Mireu com s'ho munta el millor escultor de tots els temps.
Acabem la festa a la clínica Sbobet. Joan Patateta compareix ben content amb el geni del bisturi, William Sbobet i la infermera Mentxu Alpari, surt satisfet de la divisió dermoestètica i ens presenta el seu doble llavi tatuat, molt gros i perfeccionat. Llaví blau i llavi grana per al nostre Patateta. BON NADAL.

86 comentaris:

MADRIDISTA ADVIERTE ha dit...

¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿NADA QUE DECIR DE UN EQUIPO QUE YA ES EL CAMPEÓN DEL MUNDO??????????
PERO INSULTAR ES LO QUE SE LLEVA Y ME VOY A DESAHOGAR A LO BESTIA:
SOIS DESCENDIENTES DE ZORRA, LO DIGO FINO Y QUEDA ESCRITO.
SOIS BOBOS QUE DESCIENDEN DE ZORRA.
ME CAGO EN LA ZORRA QUE OS DESCENDIÓ.

BANZAI CULEBRA OLA BLANCA EL MUNDO ES NUESTRO

Mantis Forner AMPOSTA ha dit...

Estava bebent aigua i he escampat lo liquit per tota la cuina el quan he vist nou aspecte de Cristiano Ronaldo, petat de riure sense freno

MADRIDISTA OS PONE DE LOS NERVIOS ha dit...

GATO ENCERRADO NO TE JODE

Man ha dit...

Salvem la Mary Sampere 100%!

Joan Patateta ha dit...

Aquesta nit em trec la funda i em presento a La Calandria amb els nous llavis, serà per llepar-se els dits com si arriba el Pare Noël, els tres reis i la ventafocs amb patinet. VISCA LA PENYA BOGARDE collons!!!!

Astronauta Romaní Nasa Catalana ha dit...

Ara entenc tot el que em va passar ahir per la nit terrestre des de la nit llunar!!!!Amics meus, que vaig posar la tele des del mar de la tranquil·litat llunar i el senyal no arribava bé i vaig consultar a la base de Cap Canyaveral de Gata i em van dir que el Ronaldo tapava el radar "con la barriga" i em deien "lo siento señor Romaní pero con la barriga del jugador Cristiano se interceptará la señal de video en toda la corteza terrestre" Ara ho miro en diferit per la tele de BarçaTV encara que sigui amb ratlles a la pantalla.

marga bosch i el seu verb ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
marga bosch i el seu verb ha dit...

Mirant les fotos es veu la decadència total de la Penya de poble i queda clar que Mataró s'emporta els trumfos al Tur Cafè que no hi cabia ni una agulla i dic ara: es veu tot tan pobre, brut i deixat que feu més llàstima que pena.
Barça de ciutat penya de ciutat i fora bruts que planten amb mala educació a les cantonades d'una capital, ja us coneix tothom per el que sou de poca dutxa i de carrers plens de tifarades de gos.

Anònim ha dit...

Gran nit bogardiana contra l'Aspañò. Cal canviar las frases de promoció de les terres: "Iniesta la Magia" , "Messi T'estimu" i aquí totom empata i desempata. I encara no s'enten com li han donat un premi al Plastic drastic del ploramiques d'en Cristianu. Premi al Madrid per combinar esports: Ramos de balonmano, Pepe de rugby, i daltonisme arbitral que se li encalla la ma pel color groc al Ramus.

ELVIL ZIORAN

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Quatre gols d'home (4)
que no són pas 'golas' de dona (4)
però ho podrien ser (*)
els gols i les goles no tenen sexe

El gol de l'Español no és un gol (1)
però té el sexe machote del toto bravo
i a Catalunya LAS CORRIDAS són il·legals

Gol toro bravo anul·lat
resta i cau del marcador

resta (-)

Albert Sinderes ha dit...

Petúnies Petúnies arrrrrr petúnies petúnies arrrrrr
m'estic avançant al Nadal i menjo torrons de petúnia

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Prometo presentar-me durant el primer trimestre (1 de 3)
de l'any 2017 (dos mil disset)
a la localitat vostra
a la casa vostra
i us regalaré una (1) perruca igual (=) que la meva

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Per Nadal, senyor Albert Sinderes (SIN DE RES)
nosaltres mengem C.A.N.A.L.O.N.S.
Ho dic de manera alfanumèrica.

Ara vull dir una cosa important:

Analítica del congnom SINDERES

SINDERES és una paraula amb dos idiomes que complementen un concepte.

SIN (en català és SENSE)
DE (en català i en castellà és igual)
RES (en castellà és NADA i s'assembla a SIN-SENSE).

SINDERES es pot dir de moltes maneres:
SINNADA
SENSERES
SENSENADA
SINDENADA


Vostès mateixos.

nNico Nnubiola ÖBS! ha dit...

Lamento que els colors de l'Hertha de Berlin siguin iguals que els del incívic Espanyol. Espero que a cap imbècil sorneguer li passi pel cap de fer befa d'una coincidència irrellevant. El futbol només té tres associacions: FC Barcelona, Hertha Berlin i la Penya del senyor Bogarde.

Recordin, senyories, que aviat tindreu un record inoblidable de la meva seriosa amistat que ara només és coneixença i que tard o d'hora serà palpable, física, presencial i molt familiar.

Aviso amb rictus afirmatiu i convicció certificada. Les hores que queden pel nostre respectiu encontre estan comptades i formen part d'un seguit de dies que cauen del calendari de manera irreversible.

Al contrari dels imbècils que es moren de ganes, jo visc de les ganes de coneixer-vos, un per un, en formació marcial i disposats a ser passats per la revista com si jo fos el militar prussià que el meu cor em dicta i vosaltres la meva tropa fidel i disciplinada.

Serà inoblidable i falta molt poc per obrir i tancar el primer trimestre de l'any 2017.

Nota exclamatòria catalano-germànica:
CONEIXEU FRIEDRICH TEMPS? El gran alemany de cognom català?


Friedrich Temps schloss 1973 sein Abitur am Gymnasium Neustadt am Rübenberge ab. Anschließend studierte er Chemie an der Georg-August-Universität in Göttingen und erhielt 1979 sein Diplom. Zwischen 1979 und 1983 arbeitete er an seiner Doktorarbeit am Max-Planck-Institut für Strömungsforschung in Göttingen, wo er von 1980 bis 1985 als wissenschaftlicher Mitarbeiter angestellt war, und promovierte 1983. Von 1985 bis 1986 war er Gastwissenschaftler in der Arbeitsgruppe von James L. Kinsey und Robert W. Field am Institut für Chemie des Massachusetts Institute of Technology in Cambridge, USA. 1987 bis 1995 war er erneut Teil des Max-Planck-Institut für Strömungsforschung in Göttingen. Von 1990 bis 1992 war er Projektleiter des Sonderforschungsbereichs 93 und von 1993 bis 1998 des SFB 357. Er habilitierte 1994 an der Universität Göttingen und wurde im selben Jahr an der Christian-Albrechts-Universität zu Kiel als Professor für physikalische Chemie und Direktor des Instituts für physikalische Chemie angestellt. Beide Tätigkeiten übt er auch heute noch aus. 2001 wurde er für eine Professur an der Philipps-Universität Marburg nominiert. Seit 2006 ist er einer der Principal Investigators des Exzellenzclusters Ozean der Zukunft


SENTIREU PARLAR DE FRIEDRICH TEMPS.
ÖBS! DANKE!

nNico Nnubiola ÖBS! ha dit...

Anoteu aquest nom i aquest cognom

FRIEDRICH TEMPS


no sigueu ganduls i cerqueu-lo en el navegador de rigor


Danke!

penyabogarde ha dit...

No pateixis Nico, els colors de l'Hertha estan lliures de pecat si els vesteixen uns magnífics esportistes de Berlin.

El dia que vinguis, avisa abans qhe haurem de planxar els uniformes.

Investigat el senyor Friedrich Temps, sembla de Castellfollit de la Roca, això promet.

Cesc Gorgui Fortuny ha dit...

jo demano una liposucció per l'astre portugués del cos gruixut però clar abans que tot dir allo que diem a casa meva de les escudelles salvatges vestides de dol son pare la fica i sa mare no vol cullerada cabrona la dels encants de la rifa que fan del mugró un bon porró de sucre i mel fet amb tallatines de la iaia Sara que vesteix de castanyera com si fos de barraca que és com la Paca de la agència Darling que diu hola hola des del telefon de la casa i aleshores ai quina carraca, sopar de duro a Barcelona i millor el de GRANOllERS que vé de granita i de destralers com la penya dels ninots xinos de terracota que semblen figures de billar xipriota però son caramels Dunkin disfressats de torrades amb bacallà i sal de les kimbambes que és d'allà on venen els ploraners i les mirones que fan safareig des del burot de l'entrada a Badalona.

Pep Gatell ha dit...

Hola Nubiola! La que has dit nano, he buscat el senyor F.Temps i estic de curt circuït!
Boníssim, nano, tens uns amics en el camping que passen per damunt d'un mort.
Un paio que es diu Temps, com el Temps d'en Molina a TV3, home del temps no et dic res que ja ho diu ell, hosti Nubiola firmo per venir al teu camping amb un tripode i una Leica que això val un pernil.

Laura Llompart Culé ha dit...

Jo també flip amb es Temps! Mandonguilles de Soller!
Visca el Barça, menut i serè com un molinet des pla!
Nubiola sant i gran qualque manco a Bunyola
que tota sa rima és amb OLA.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

He vist fotografies que em semblen lamentables:
1) la de la salsitxa animada em sembla pudent
2) la de Cristiano em sembla extremadament barroera.
3) la del morritos gansos és de xacra mental

Feu-vos mirar per un psiquiatre amb estelada com vosaltres, esteu acabats com una peli de Cine de Barrio tarada i defecadora

Ja està dit tot per avui, ridiculs!!!!

penyabogarde ha dit...

Ted Berrigan:
Treballes per Florentino o ets un voluntari de Ciudadanos?

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Informació meteorològica des de Les illes Medes

Atenció i alerta, maregassa enorme i ones altíssimes cobreixen la Meda Gran, el dispositiu zodiac ha salvat els meus homes d'un bon ensurt.

Passo llista dels grumets que ja dormen en el destacament de la Meda Gran.
Onofre Pals
Cebrià Vallès
Joan Simó-Torroja
Alfred Serradell
Pere Joan Amat
Cesar Fernández
i la grumeta Alexia Camprubí

Sans i estalvis, amb manta tèrmica i disposats a fer front al Real Madrid per mar i si cal per aire.

Stop.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...


Interceptat un catamarà de camuflatge amb bandera de la comunidad de Madrid i rojigualfa adosada.
Es distingeix un home gordo al timó i ara s'en va cap al fons del mar. Enviem dos bussos amb bombones per salvament humanitari. Es tracta d'una nau enemiga però som persones i quan el Bon Déu Messi ho demana actuem sense pietat i per professionalitat.

Stop.

Joan Estruch ha dit...

Pistonut !

nNico Nnubiola ÖBS! ha dit...

Guten tag Geist! Bon dia esperit!
Esnaola rima amb Nubiola.
Ets el meu amic.
Ja està tot dit.
Danke. Öbs!

Tarzan Goliat Valls EQUIPÀS OCATA ha dit...

Patata, quins morritus nadalencs!
Seras la revelació de la costa

Arnau Xarrampió ha dit...

Soc molt afortunat pel temps que corre i per raons laborals m'en vaig a viure a Berna, ho dic de veritat, de passada estaré lluny del Real Madrid, d'en Rajoy, del coletas, de la Susana, del Albiol, del Rabell i de l'Arrimadas.

Amb mi estarem a Berna, la meva esposa Sara i el petit Emili
espero bona connexió per seguir la penya com sempre

per festes encara estaré a Vilassar de Mar i per vacances d'estiu i algun pont.

Passeu unes bones festes i una abraçada,
internet apropa i fidel cada setmana a la Penya Bogarde web,
Visca el Barça! Visca Catalunya!

MADRIDISTA SALUDA AL MIEDICA ARNAUI-TO ha dit...

ME PARTO EL ANO SOLO VER COMO UN TIPARRACO SE DA EL PIRO A SUIZA
Y COMO SE INVENTA LO DE UNA OFERTA LABORAL PARA DISIMULAR SU MIEDO A VER COMO EL REAL MADRID SE COME EL MUNDO ENTERO
HAY QUE TENER BERZAS PARA TOMAR LAS DE VILLADIEGO POR MIEDO A LA VERDAD
PERO ES QUE ME LO PASO DE TOCOMOCHO VIENDO EL NAUFRAGIO CULEROTE
ESTO ES EL ¡¡¡SÁLVESE QUIÉN PUEDA!!! UNO MENOS, LA FUGA MIEDICA DE VER COMO EL REAL MADRID SE MENEA A TODO EL MUNDO

CAMPEONES DEL MUNDO
BALÓN DE ORO
Y AHORA LIGA, CHAMPIONS Y COPA
CON TODAS LAS SUPERCOPAS FIJAS SIN DUDAR ALVEAR.

HALA ARNAUI-TO Y FAMILY, QUE OS VAN A SENTAR BIEN LOS AIRES SUIZOS

SI VEIS UNA VACA LECHERA SUIZA LE DAIS RECUERDOS MÍOS

JO JO JO SOY UN OGRO, SOY UN GOLFO APANDADOR,

BANZAI CULEBRA AL FONDO CON NETOL Y LA SARTÉN MONIX

Bernat Salvans ha dit...

S'ha de ser molt mala persona per escriure el que escrius Madridista, a vegades demanaria a l'administrador del blog que aturi aquests comentaris però també crec que està bé que tot el món conegui fins a quin punt aquest personatge és capaç de fer el gamarús i de demostrar la seva poca talla humana, i tan em fot que sigui un comentari fet amb broma com si està fet amb el ventre. És un exemple de malíssima educació

Esclop Romesco Sklop ha dit...

Jo també penso com en Bernat Salvans

MADRIDISTA OS PONE DE LOS NERVIOS ha dit...

LA VACA PACA NIÑATOS, LA VACA PACA Y LAS UBRES SIN LECHE

Dick Turpin Mojals de Manresa ha dit...

Quin barbar! Madridista ! Compte carcamal!
I que la vaca no esquitxi el teu cervell amb llet natural catalana, ben alimentada amb bons vegetals dels pasturatges del Pirineu i que l'esquella no et faci perdre l'oïda! Vés a ballar a can Sergio Ramos, bocamoll de mala boca!
Barbar més que barbar!

MADRIDISTA ADVIERTE ha dit...

OYE TURPINE-TE
MIRA, ¿SABES UNA COSA?
VAS DIRECTO AL JUEZ
PUNTO PELOTA
PATADA A SEGUIR
¡¡¡BASTA POR HOY, MANDARÍN!!!

Artiach (La Llagosta) ha dit...

estan clonats del mateix motlle que Cristiano Ronaldo, xulescos i amenaçadors

La Junta de la Penya Bogarde ha dit...

Estem molt interessats en tenir notícies d'en Friedrich Temps
i en les seves aventures, amic Nico Nubiola. Molt. Moltíssim.

La Junta

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Estic controlant la tempesta marítima, ones molt altes estan convertint Les Medes en un paisatge salvatge i remogut, però vigilo tots els detall i tinc tota la marineria ben clavada en els sextants, salvavides, telegrafs, bengales i altres aparells de navegació en període d'urgències i mala mar o picat de sal marina atabalada.

Arnau Xarrampió ha dit...

El madridista m'insulta i la gent que comenta coses em defensa, per tant estic amb la gent que em defensa i no m'afecta tanta bilis blanca condensada en aquest home de nul·la categoria humana.
Gràcies senyor Salvans, Turpí i Romesco. Quan estigui a Suïssa seguiré amb tota les ganes la Penya més katxonda de la terra

Astronauta Romaní Nasa Catalana ha dit...

Vist des de la lluna fa mal als ulls.
Robatori internacional de Florentino
mangonejant tribunals esportius a manta
per rebre el perdó de tantes farses.
El Real Madrid s'ha de disoldre.
És necessari o serà l'apocalipsis galactic.

Paraula d'astronauta bogardista.

nNico Nnubiola ÖBS! ha dit...

Regular matí a tothom, responc a la pregunta que s'em fa uns comentaris més amunt. Primer de tot us dic que torna a fer requi-requi l'escletxa del clivell de la frontissa que cavalca dues parets mestres del bungalow i francament es fa feixuc el treball modus vivendi anant de l'hangar taller fins al desitjat descans de bungalow.
En resposta a la pregunta soc precís, em pregunteu per Friedrich Temps i us dirigeixo al Google que és un cercador una mica imbècil però que de tan en tan i toca i encerta.
Què millor que respondre això: D'en Friedrich Temps, temps al temps, que bé ho sabreu.

Temps al temps per Friedrich Temps.

Danke öbs!

Nadal, boca tancada no puja pes.

La Junta de la Penya Bogarde ha dit...

Moltes gràcies, Nico.

Segur que tindrem temps de coneixer el senyor Temps i ben segur que s'acosta el bon temps. La bogardada ja està fent temps per quan en Temps arribi a temps.

Atenta i temporalment, totes les gràcies i el desig d'un temps joiós!

La Junta

Pep Gatell ha dit...

nit de copa i Alcacer hat trik

Joan Patateta ha dit...

Jo em jugo els dos llavis a que fem un 6-0 amb dos hat-trick d'Arda i de Alcaser

nNico Nnubiola ÖBS! ha dit...

Resposta i descans:
El temps serà molt exacte, però no ara ni demà. Quan vingui l'operari arranja-bungalows estiraré el camal esquerre i després el camal dret per anar al meu Berlingo i fer respostatge a la gasolinera per premer el contacte i anar a passar el Nadal a Sabadell amb les restes de la nissaga, el sant Esteve sol com un mussol a Barcelona i finalment el cap d'any a Cadaqués que és terra abonada per artistes d'hivern i per gent obscenament turista a l'estiu. El cas Temps us aclarirà qualsevol dubte i tindreu el merescut present que mai oblidareu.
Esteu advertits.

Danke Öbs.


NN

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Nicolau, si et falla el Berlingo sempre puc ajudar amb la Zodiac.
visca el barça i 7-0 sense mullar-se de les ones, apasalataratipum!

El Cigró de Tona ha dit...

Set sols de gols sense Messi ni Suárez ni Neymar, som la gresca cansalada i ja no ens para ni la benemerita amb patinet

Don Cicuta de Logroño ha dit...

Pimentón del guapo y mandarinas de la China, espectáculo a lo grande con Jana Escribano a mi vera dándole al palique y mecanizando la vara del mando a distancia, este Barcelona es de postín como mi primo Agustín que todo lo mira sentado en el sofá donde se está a gustín. Gustirrinín ¿Qué me dices? ¡Qué te fagorices? Si falla la chimenea, butano a destajo en la Fagor de doble horno.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Cal dir "Herculs" ? Ho feu per menysprear un rival modest ?
No us agrada que en comptes de dir "Herculs" digui "Hércules"?
Total que s'acaba amb "culés". Però ja se sap que aquesta web ha decidit fer de la brometa un escarni gratuït i quina gràcia fa que s'ha de fer mofa dels modestos amb la befa de posar-hi culs en la parauleta. Marca de la casa ja es veu!
Humorada estil Polònia i Cracovia com mana la Generalitat que ja es veu que li queda poca fusta al vostre ridicul procés de sanatori, que vingui la Colau i passi l'escombra que l'any nou serà de vida nova i ja no colarà més aquest humor de taxi i minyona de Sant Gervasi que gasteu.

Fray Berengario ha dit...

Felices fiestas majetes
de vez en cuando me marco un garbeo por Bogarde y siempre os veo guapeando.
Oraré por el triplete pero saldrá un quintete.

Blai Mir ha dit...

Bon nadal i en Berrigan fora del corral

Mossen Bramit bramant lo pit ha dit...

porte una tos de refredat d'Alaska i cof cof cof Jesus que os felicite les santes festes i celebre el golillo de Alcacer Alcarxofero
Canteu amb la simbomba i el torronet valencià alacantí que pete les dents catapeti catapeti 7-0 al Hercules m'agrae que jo soc del Barça, del Llevant i de l'Elx per este ordre i graduació ale xiquets Pollastre amb prunes i cava català a la burbujeta

penyabogarde ha dit...

Bonic ambient nadalenc i una gran joia de retrobar a:
Fray Berengario, Blai Mir i el Mossen Bramit!
Bones festes a can Barça
i empatx amb diarrea a can Florentónguez, al TAS i al nas d'en Bonada.

MADRIDISTA NAVIDEÑO ha dit...


IROS A REIR ESPÁRRAGOS POR NAVIDAD Y POR CARNAVAL


BANZAI CULEBRA A SALUDAR AL CAMPEÓN DE POR VIDA

Conrad Canaló Stewart ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Conrad Canaló Stewart ha dit...


US VULL FER SABER QUE SOC FELIÇ I QUE EL 7 ÉS EL MEU NÚMERO ESTIMAT.

SET (7) amb "d" castellana és SED (la set catalana és femení del set numèric).
El set (7) és el meu número favorit. És un 7 i té set. Quan tens set en fas set (7).
En castellà no poden tenir "siete" per fer-ne "siete". Aquest és el gran avantatge que tenim els catalans. Quan tenin set podem beure set (7) cerveses i fer set (7) gols. Però per fer-ho més (+) gran, si tenim set podem veure set cerveses i obrir set goles (doncs la gola és el femení singular del gol i les goles són el femení plural de la gola). Els catalans som especialment rics alfanumèricament. Bon Nadal.

exPresidència de la Penya Bogarde ha dit...

Conrad,

has fet el millor comentari que mai s'ha vist en aquest blog.
Insuperable.

Bon Nadal.

L'expresident de la Penya

Manel Cuyàs ha dit...

Trobo molt enginyós el que escriu aquest doble d'en W.A. Mozart que es diu Conrad Canaló, els catalans tenen set de gols i fem set gols! Set de gols i fem set gols, palmari i gegantí de manera simultània. Us desitjo més exits per aquesta penya original com poques i una abraçada nadalenca amb vots per un 2017 venturós i de molts títols.

La Junta de la Penya Bogarde ha dit...

Un honor, Senyor Cuyàs. Gràcies.

Nico Nubiola mb öbs ha dit...

opinió tangencial: S'ha de celebrar el Nadal amb tanta remor de picarols i regals sense solta ni volta? Per què no celebrem el dia dels pescadors? Pregunto.
Tinc bones noves d'en Friedrich Temps però ho deixo per quan s'acabi aquesta errada clamorosa de les festes nadalenques. Us vaig enviar una nadala amb dobles intencions i una d'aquestes era la denúncia d'un desproposit supí inventat per ments totalment desencaixades i tremoloses.

Cap d'any està millor, almenys és científicament demostrable que s'acaba un any i en conença un altre, però jo ho celebro mirant videos de l'agent Colombo.

Danke i gut 2017

Francesc, el de Tarragona ha dit...

bones festes bogardians!

Marta Coma la del pintallavis temptador ha dit...

Bon Nadal i petons amb marca per totes les boques d'home i de dona de la penya Boggarde

Astronauta Albert Romaní ha dit...

BONES FESTES I BONES TESTES
lluna bonica et veig cada dia des del vehicle llunar
pruna maqueta ets la meva terra selenita i petita
Barça a mansalva.

MADRIDISTA OS DESEA JODIDO 2017 ha dit...

OS DESEO UN AÑO REPLETO DE FRACASOS DEPORTIVOS
UN 2017 BLANCO, MADRIDISTA, MEGA-CAMPEÓN
OS DESEO QUE SE OS ATRAGANTE EL POLLO NAVIDEÑO PENSANDO EN LA GRANDEZA DEL REAL MADRID
OS DESEO UNA ENORME TRISTEZA AL VER COMO SE DESCOMPONE PARA SIEMPRE EL BARCELONI-A

REYES, CARBÓN A LA CULERADA
BANZAI
AMOR BLANCO
QUE OS JODAN

SOIS MALOS Y OS TOCA LO QUE OS HABEIS CURRADO

IROS A LA PUNTA DEL UNIVERSO Y QUE OS MUERDA UN PEZ ESPADA


YO GLOTÓN Y A VIVIR LA NAVIDAD COMO UN COYOTE EN CELO
ME MO PASO DE COJONES COMIENDO
Y BEBIENDO VINO TINTO A VUESTRA SALUD.


JO JO JO

Oliver El Pirino d'Ocata ha dit...

Madridista no respectes res i demostres una vegada més que ets un personatge repugnant.
Mirarem de passat unes bones festes i quan més bé ho passarem ens recordarem de que a la terra hi ha gent molt infeliç i rancuniosa i tú ets un dels homes més depravats i necessitats d'amor que ho ha en aquesta terra. Non Nadal i pren pastilles. Ocata no perdona als que ens volen fer mal.

MADRIDISTA HARTO DE PIRINI-TO ha dit...

MIRA PIRINI-TO DE MI CORAZÓN
ERES MUY PERO QUE MUY BOBO
ESPERO QUE SE ATRAGANTE TU COMIDA NAVIDEÑA
Y LO HAGO EXTENSIVO A ESTA CHICHONADA DE PEÑAZO

BANZAI CULEBRA DESDE LAS PLAYAS DE MIS ISLAS, NO TE JODE.

Elena Valls (Igualada) ha dit...

Bones festes i feliç any nou a tota la bogardada culé i res de res per el Madridista

Petons, Elena

Nnico Nubiola (NN*) ha dit...

No celebro el Nadal si escolto picarols, ho acostumo a fer amb rigor i carn bullida.
N0 m'agrada el picarolísme supí dels paquets de regals embolicats amb paper daurat.
Jo soc de paquets i de cartes i bé que sabeu, però aquesta estupidesa del paquet amb paper de picarols, motius daurats i espelmes amb l'espantosa flor nadalenca que és l'abominable Ponsètia, sincerament em remou la pilota de carn que cruspeixo quan els galets llisquen per la meva tràquea diafragmàtica i prona.

Però m'agrada el Nadal bullit, el de les pilotes de carn bullida, això sí, ho respecto i em fa pensar amb l'avi Nubiola i tots els esperits del vell antuvi sensible.

El que més em procupa és com estarà el bungalow quan torni a la Floresta després del periple nadalenc que em remou d'una banda a l'altre del globus terraqui que si ahir Sabadell que si avui sant Esteve a la plastificada Barcelona i el cap d'any a Cadaqués amb els meus amics de tota la vida. Ara m'he desfet del meu catxarrot telefònic i tinc el portatil damunt dels genolls.

Ahir em vaig empassar sis capitols de l'agent Colombo en versió original. És el meu idol.

Colombo em recorda el posat d'en Friedrich Temps que abans de procedir a una investigació científica en Temps es grata la barbeta pensatiu.

Prepareu-vos a entrar l'any 2017 amb aquests dos personatges. l'agent COLOMBO i el meu amic científic FRIEDRICH TEMPS.

Tindreu notícies dels dos i per parar un carro i un tren de mercaderies amb dos-cents vagons carregats de materials sidelurgics i metalurgics de gran tonatge.

Estic preparat per menjar canalons de sant Esteve amb el nas tapat, vull carn bullida, però respecto els parents que ara em miren de reull mentre teclejo com una fera aquest teclat portatic que fa meravelles.

A veure si a Cadaqués puc bullir el raim de cap d'any i aixecar el cava calent a la salut d'en Temps i en Colombo.


Danke.

Laura Llompart ha dit...

Celeb que Nubiola sigui fan des Colombo, jo també més o manco com Nubiola i en la més de les més vegades sempre que puc el miro per internet que està fosit de còpies del youtube i tal que en va a es cor

Nnico Nubiola (NN*) ha dit...

Senyoreta Laura, crec que ets sensible i de fiar. No erro el tret si dic això puix que ets equilibrada si ets una persona que admira Colombo. No diré res més per ara puix que sento dins del meu organisme el pes pesant d'unes festes impostades i de digestió bocamolla. Colombo i Friedrich Temps que en parlarem quan torni del cap d'any cadaquerenc. Danke.

DEDICADO A NICOTINO DE PARTE MÍA QUE SOY EL MADRIDISTA GLOTÓN ha dit...

OYE NICO, NICOTI-TO:
¿¿¿¿¿NO HAS PENSADO JAMÁS EN LA POSIBILIDAD DE USAR UN EXTINTOR ESPUMOSO PARA SACIAR TU INCONTINENCIA VERBAL???

OYE NICO, NICOTI-TO:
¿¿¿¿FUMAS MUCHO, NO?????

NO SE SI MENEAS PORRETES POR LA TRONCHA O POR LA LARINGE Y EL SISTEMA TRAQUEAL PERO TU NOMBRE ME RESULTA CACHONDO:

NICO COMO NICOTONA

AHORA ERES MI COLOMBO NICOTINO
EL QUE FUMA PARA VER ELEFANTES EN EL POLO NORTE

ERES UN PEZ SIN AGUA
MOLAS UN BOMBÓN



¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ NI-CO-TI-NA !!!!!!!!!!!

COMO LA NICOTINA PERO EN MACHOTE MASCULINO

EL GRAN NICOTINO, NO TE JODE CHAVALÓN.


BANZAI CULEBRA, NICOTINO SIN TINO SERAFINO

¡¡¡¡¡¡¡¡¡ H A L A M A D R I D !!!!!!!!!!!!!!

Arnau Xarrampió ha dit...

Bones Gent
Ja em queden pocs dies a Vilassar de Mar, maletes preparant-se per anar a Berna com uns vaig advertir, ressaca de Nadal i desig d'un any 2017 guapu de debó, i quan estigui a Berna serà fàcil viure el punt bogarde només obrint l'ordinador com si estigués a la meva terra,

Abraçada a tothom,

Arnau

Nnico Nubiola (NN*) ha dit...

Senyor o insecte, Madridista,
no acostumo a practicar l'esport castrador de la polèmica, però faré una excepció amb vostè. He llegit el seu brillant comentari amb supina atenció i lupa d'augment aplicada. Dedueixo que vostè és un home violent com els tifons, els huracans, els llamps, els trons i els bolets veninosos. M'agrada el seu estil: directe, amb lletres gruixudes, amb llengua afilada i amb pristinitat termosensitiva. El que no em fa el pes és la nicotina. Fa temps que redueixo el consum de tabac per disposar d'un aparell pulmonar més receptiu als aires de la Serra de Collserola i no em piuc queixar. Li diré una cosa quasi imbècil: Vostè em fa riure. Estic fent l'imbècil amb la meva rialla tèrmica.

Adéu Danke.

MADRIDISTA SIN PERDÓN ha dit...

NICOTINO ERES COMO EL BOTONES SACARINO PERO SIN PASTILLA Y CON HUMO DE TABACO
PERO NO GASTO MÁS PALABRAS ANTE TUS SONIDOS NECIOS Y VOY A CUIDAR MIS OIDOS SORDOS.
¡¡¡¡JÓDETE!!!!
¡¡¡¡ASNO!!!!
¿¿¿FANÁTICO DEL FUTBOL???
YO DIRÍA QUE DEMASIADO DE TU PARTE.
POBRES UVAS DE FIN DE AÑO SI LAS MUERDES CON TU DENTADURA DE LATÓN.

penyabogarde ha dit...

Hòstia! Quina pila d'insults!
Interessant això de dir "asno", sembla sortit del Rinconete y Cortadillo.
El que és més insultant és que nomenin el pallús Cristiano, en el dia dels innocents, com a millor esportista d'Europa per damunt de Andy Murray, Chris Froome o Winston Bogarde.
El més "asno" serà ell i el madridista al costat.

Suport bogardià a Nico Nubiola i al regidor dels ous i les truites de Vic!

MADRIDISTA MORREADOR ha dit...

OYE PEÑA BOGARDI-TA
¿TE HAS REUNIDO CON ALGUIEN PARA HABLAR EN NOMBRE DE ALGO?
MIRA QUE LLEGAS A SER BOBO Y CONTUMAZ.

PEÑI-TA QUE TE ACUERDAS DE LOS LABIOS DE FELIPE GONZÁLEZ Y AHORA QUE LOS INVOCO DICEN QUE TENEIS UN DOCTORCITO QUE LOS APAÑA CON EL CUCHILLO.

NO TENEIS LOMBRICES DE PONER LOS LABIOS DE FELIPE GONZÁLEZ EN MI BOCA.

NO TENEIS LO QUE HAY QUE TENER PARA TAMAÑA EMPRESA.

JODER FACUNDO JODER LESÁN

COÑO LA LECHE QUE QUIERO MORREAR
MORREAR


QUIERO MORREAR SIN TREGUA


QIERO MORREAR

MADRIDISTA MORREADOR ha dit...


DIGO QUE QUIERO MORREAR

MADRIDISTA MORREADOR ha dit...

LO ÚNICO QUE ME GUSTA DEL SEXO ES EL MORREO

MORREAR

MADRIDISTA MORREADOR ha dit...



MORREAR HASTA SACIAR DE MORREOS A UNA HEMBRA

MADRIDISTA MORREADOR ha dit...



QUIERO MORREAR SIN CONTROL

MADRIDISTA MORREADOR ha dit...


PARA MORREAR BIEN HAY QUE SABER MAZO
Y YO SOY EL MANDAMÁS DEL MORREO

QUIERO MORREAR

MORREAR SIN PARAR

MADRIDISTA MORREADOR ha dit...


SI ALGUIEN QUIERE PLACER QUE ME PIDA UN MORREO

Cesc Gorgui Fortuny ha dit...

què li passa ara al Madridista?
a veure si serà un home perillós.
Feliç any nou bogarders.

MADRIDISTA MORREADOR ha dit...


GORGUI-TO
¿NO TE GUSTA EL MORREO?

YO MORREO A LO GRANDE SINO RESPIRACIÓN.
SOY UN BRUTO CON EL MORREO.
PARA MI EL MORREO ES LA COSA MÉS GUAPA DEL SEXO.
QUIERO MORREAR.

QUIERO MORREAR.

Joan Patateta ha dit...

Morrejar un madridista porta virus Fifa i està infectat.

no compti vosté amb els meus morros que les reservo per les mil nòvies que tinc

bogardistes bon any

(Öbs) (Lied) N.Nubiola ha dit...



Öbs i pacient any nou 2.100 del segle XXII


Bona nit tinguin, des de la regularitat que implica una nit regular.
M'he mossegat la llengua, perdó per fer servir simils barats, però no em puc estar de dir el que penso davant de la piconadora intensa del suposat esser humà , jo diria que no, autodenominat com EL MADRIDISTA DE LES LLETRES GROSSES I ENFADADES.
Jo soc molt amic de la gent que s'enfada com a consequència lògica de la seriositat supina, però aquest MADRIDISTA DE LES LLETRES GROSSES em resulta poc supí i més aviat em resulta cactus per la picor que produeix.
M'explico, l'art de morrejar o de fer desplaçament de morro amunt i avall, cargolant o fent rosques amatòries em sembla pesat i incòmode. Jo vaig deixar aquest exercici inutil quan vaig arribar als 30 anys. Abans dels 30 jo era com un molí de riu, palanca amunt, palanca avall. Em vaig quedar sec i prefereixo fer gàrgares de aigua Vichy que pica, neteja i evita el retorn del regust del dinar carnivor i dels alls mal mastegats.

Canvio de registre per indicar-vos que ja torno a estar encapsulat en el bungalow i que tinc una cinta meravelles que m'ha segellat la fuita d'aire.

El contacte amb Friedrich Temps, va bé. Supí. Temps al temps amb en Friedrich Temps.


Us demano una cosa, una sola cosa, per al 2017.

Res de felicitat, de joia o de festa absurda.

Us demano una sola cosa: Paciència.

Danke
Öbs i pacient any nou 2.100 del segle XXII

MADRIDISTA MORREADOR ha dit...


MIRA NUBIOLO-TE
SERÁS MUY ARTISTAZO Y MUY HIPPY DE CAMPING
PERO LO QUE ES SEXUALMENTE NADA DE NADA
SI NO SABES LO QUE VALE UN BUEN MORREO YA ME DIRÁS

ERES BOBO PERO ADEMÁS IGNORAS EL PLACER DEL MORREO

MORREAR ES ALGO RESERVADO A LOS GRANDES
A GENTE COMO MENDA LERENDA Y TODOS MIS HEROES DE BLANCO

VENGA, A MORDER ENVIDIA
AHORA OS APEAN DE LA COPA LOS DEL BILBAO

PRIMERA EN LA FRENTE
POR BOBOS

BANZAI CULEBRA Y A MORREAR COM MORREOS DE LOS BUENOS.

Laura Llompart Culé Bunyola Sa Tramontana ha dit...

s'ha de tenir es gust roent per morrejatonar un madridista, jo amb el meu noviu ja en tenc prou, més o manco com en George Clooney a la mallorquina bunyolina