PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 28 de novembre del 2016

L'EMPAT ÉS LA PERFECCIÓ MATEMÀTICA DEL FOOTBALL. L'EXCEL·LÈNCIA D'UN BARÇA LETAL, EFICAÇ I DEGUDAMENT ORDENAT

Hercules d'Alacant 1, 
FC Barcelona Ratafia Russet 1.

L'empat és la perfecció matemàtica del football. Conrad Canaló, l'auxiliar científic de Lluís Enric, explica als jugadors tot el relatiu a les prestacions de l'empat com a màxima expressió de la quadratura alfanumèrica. Cal dir que Canaló és el número 1 mundial en aquesta especialitat. El bogardisme ho certifica i ho celebra. Colossal 1-1 davant del fort i cepat senyor Hèrcules. Anem massa bé. El clàssic pinta molt empatat. Tot perfecte a can Barça. Bogardisme total 100%.


Anem a pams. Escac i mat a Anoeta. Gran gol de Messi i barracada colossal d'un equip que ja ensuma el triplet. Aquest Barça és extremidor, esferidor i 'fidel' a l'estil de sempre. Un Barça 'fidel' que avança sense treva cap a la màxima fita guanyadora. Una gran nit al Golden Corner. Ambient marcat per la presència de Fidel Castro, amb puro-havà i compartint eufòria amb el nostre Caliquenyo. Mireu-los. Els dos, fumant bons puros i celebrant el joc blaugrana.
Una nit de sorpreses al Golden Corner: Els valencians de can Barça es retraten amb l'espectre de Rita Barberà vestida de fallera major. Caloret compartit amb la senyora alcaldessa, Alcàcer, Mathieu i Jordi Alba. Collita taronja. Acollonant.
Hem pillat in fraganti al nostre exorcista Bayo. El fins ara vampir i fakir bogardista, ara s'estrena com exorcist culé i apareix clavant l'estaca en el pit d'en Ted Berrigan Fàstic Bonada
Gran nit a la grada, sector optimista: Martinis, Rovelló i Quim Anxaneta celebren l'empat amb escreix, esperança i caritat. Tots plegats i ben vestits d'hermanos de La Salle.
El putu clàssic es prepara amb tranquil·litat i mística. Cesc Gorgui Fortuny i Nico Nubiola comparteixen moments de recolliment i espiritualitat al costat del mític Silesius i de l'Evangelista Torricelli. Així, així!
 

51 comentaris:

NNUBIOLA alerta del Nadal ha dit...

Vista la profunda empatia obliteràpica que exerciu, amb clara línia marfaula, em veig obligat a accelerat la caiguda de la saliva adhesiva que fermarà l'espistola de papirus a l'interior d'una bossa de paper franquejada i lliscadora fent slalom per l'interior d'un cilindre groc de metall barat ubicat en una cantonada i proveït de ranura provocadora i habilitada per tal menester. Ho esteu fent cada vegada millor i manteniu la seriosa pristinitat davant d'un món supinament en fase de clausura i davallada moral.

NN

Pep Gatell ha dit...

M'agrada l'optimisme i m'agrada veure que aquí es fuma bé i amb qualitat

Joan Patateta ha dit...

M'heu despertat del malson i ara ja crec en aquest equip. Ahir els llavis em van fer figa i vaig perdre una visió més clara, jo hi veig a través dels llavis i quan em tapen la pantalla no capto la realitat
moltes gràcies

cesc "gorgui" fortuny ha dit...

L'evangelista, l'evangelista, l'evangelista, l'evangelista!
L'evangelista, l'evangelista, l'evangelista, l'evangelista!
M'he quedat sense respiració.

cesc "gorgui" fortuny ha dit...

s'han tornat a passar de la ratlla negra i de la línia vermella,
alguna explicació que justifiqui l'assetjament contra la meva persona?
O ho hem de resoldre com us agrada als fatxes? Amb cops i menyspreu?
Si encara fés gràcia. I ara us feu d'en Castro? Un altre maromo del fanatisme!

vampir Bayo EXORCISTA I FAKIRISTIC Prados†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑† ha dit...

๑†A ๑۩۞۩๑†
Sento com el diable corre per les meves venes després de l'intent fallit d'extreure satan del cos del Berrigany.
Poca sang aquest noi molt poca sang
๑†A ๑۩۞۩๑†
๑†A ๑۩۞۩๑†

marga bosch i el seu verb ha dit...

Darrerament heu afegit a la bruticia habitual del poblot un desastrós flaire masclista que ens deixa les dones en un segon terme i amb la bota mascla damunt del cap.
Això és Premià: bruts i masclistes. Vigileu.

Cesc Gorgui Fortuny ha dit...

Abans he dit que passeu la línia vermella i ara ho recordo per si no s'ha entès, em sembla una mica desproporcionat que compareu l'Evangelista amb les fatxendades d'en Nubilola i quan he dit el que he dit d'en Castro també puc dir que m'agradava el primer Castro i no pas el més vell i sorneguer, però em sento assetjat i no puc fer-hi res per això a vegades veig que en Berrigan Fàstic té raó quan parla de fanatismes, però no vull ser comparat a l'excremental Berrigan, això no, només que a vegades té raó quan alerta del fanatisme però això no és per mi un motiu de ser com en Berrigan ni fart de ví, i repeteixo que no vull que em confonguin amb ell encara que té raó quan diu el que diu del fanatisme, però no soc vom ell i mantinc simpaties amb Penya Bogarde i no vull ser confos amb Berrigan encara que hi ha moments que quan parla de fanatisme em pot semblar encertat però lluny estic de ser com ell només que quan parla de fanatismes a vegades fa recapacitar i penso que pot tenir raó però no m'agradaria que pensesin a la penya Bogarde que mantinc alguna simpatia per Berrigan només que a vegades el que diu del fanatisme em sembla encertat al marge del que ell en Berrigan sigui com a home provocador injust per tot això és normal que digui que a vegades pot tenir raó quan es refereix al fanatisme, sense que això vulgui dir que jo soc amic o conegut de Berrigan que ja us dic que la pot encertar en el cas del fanatisme però no vol dir pas això que sigui sant de la meva devoció sense que això sigui ara una manera de passar per alt que a vegades en el cas del fanatisme pot tenir la seva raó i sense que això sigui motiu de pensar que jo puc ser minimament amic del Berrigan que a vegades pot dir coses sobre el fanatisme que cal tenir presents per evitar equivocs sense que aixpo valgui per dir que em puc sentoir proper o idenfificat amb Berrigan.

Ho heu més o menys entès¿ Quedi clar que l'assetjament ha estat perdonable i que a vegades en Berrigan pot tenir raó per dir el que diu del fanatisme sense que això vulgui dir que jo tinc amistat amb el propi Berrigan.

Espero que ara heu entès el sentit de la paraula.

Mercès.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Us esteu retratant com una colla de masclistes que es barallen entre ells, molt de poble la veritat, molt i molt de poble!

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Cesc Gorgui's, amb qui estas tú ara? Amb mi i la responsabilitat o estas amb ells i el mal gust?
I per què m'imites i després em recargoles i em tires a la paparera com un paper malgastat?
Què en treus de tot això? Si ets com ells i la seva penya intransigent de poca monta, no em vinguis ara amb retrets sobre si jo vaig dir tal o qual cosa i tal dia farà un any. Renoi Cesc, que n'ets de perdonavides! Penós per no dir, curt.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Madrid no té mar
no afegeixo res més
esta`prou clar.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

En ocasio de l'altra jornada ja vaig narrar les virtuts dels empats a zero (0)
i el seu desplegament simètric (0-0, 00-00, 000-000)
i afirmo (sí) que el millor dels empats és el del conjunt buit o a zero (0).
Però s'ha de ressenyar que si després d'un 0-0 simètric apareix un 1-1 correlatiu
i tanmanteix simètric, stop a la baula:
aleshores ens trobem en l'inici d'una seqüència perifranca de 'bucle' ascendent que seguirà amb altres resultats evolutius com el 2-2, 3-3, 4-4 o el més rodó 10-10.
El camí està ben orientat. Simetria, evolució i episituació.
Matemàticament és excel·lent (10)
i ratlla (-) la consideració de que és part de l'obra mestra per tots els dispositius de proporcionalitat que fomenta a cada episodi o capítol.

Empatar és sempre bo i positiu (+).

Oliva ha dit...

D'AIXO,MOLT BEN TRAMAT PER CERT,EL MEU PARE AN DIRIA ALLO TAN TOPIC DE "MES MORAL QUE EL...".
INIESTA ON ETS?.

MADRIDISTA A OLIVI-TA ha dit...

OLIVI-TA, ¿ERES NUEVA EN ESTE PESTILENTE SOLAR?
JA JA JA
ME VA ME VA
SOMOS CAMPEONES.
ME GUSTAN TUS LETRAS MAYÚSCULAS
ERES MADRIDISTA Y LO SABES

Cesc Gorgui Fortuny ha dit...

perdoneu el meu primer comentari, m'havia semblat que em feien mobbing burleta i no m'he adonat fins ara de que al costat de l'Evangelista està el grandiós Silesius que se les portava molt tancat en el monestir. Si un cas demano disculpes si m'he confòs i seguim d'amics, ara el senyor Berrigant el trobo molt espès i passat de rotació.

nn Nubiola amb rigor ha dit...

Francesc Gorga, ja sap vostè que compartim predilecció i sistac per la millor escola mística que Europa ens ha llegat?

Punt i Danke.

nnNICO nNubbiola correu sense zar ha dit...

A tots els meus amics de la Penya Bogarde
Alle meine Freunde Penya Bogarde:

No voldria distreure a la Penya amb una conversa quasi privada amb el meu estimat Francesc de la Gorga o Cesc Gorgui (perdoni Francesc, però dir Gorgui em sembla de poca volada quan es tracta de parlar dels esperits, les arts i la mística més notòria).

Ara parlo per totes les meves amistats, els meus amics i amigues, Alle Meine Freunde, de la Penya Bogarde. La gent que valora l'art de la misiva.

Us narraré amb pristinitat epizonal el viatge d'un artista en direcció a un cilindre metal·lic de color groc capitulat amb una ranura amb tapadora de seguretat de fàcil manipulació. Des del meu estudi fins al llindar del cilindre he de fer varis moviments de desplaçament. Odio el cotxe però a vegades el necessito. 3 km i uns 200 metres de trajecte, la qual cosa suposa una despesa d'uns 0,40 euros en consum de carburant. Si no em molesta el mequi-mequi de torn, impacient i grollerament imbècil, m'atanso al cilindre deixant el vehicle amb punt mort i llums de posició intermitent, aleshores són quatre passes justes i comptades en línia recta entre l'emisor de la carta i el receptor material (el cilindre) que si la pluja no obtura amb rovell el dispositiu disposa d'una ranura de fàcil accés, una mica sorollosa pel meu gust. La tornada, després del darrer Creck-Creck de l'esmentada ranura, cas que vagi bé, serà igual, quatre passes a peu més el trajecte mororitzat amb una lleugera despesa de combustible augmentada per la petita pujada de retorn, uns 10 centims pel cap baix.

No feu cas de les despeses, els regals són els regals. Però tinc un detector d'imbècils per control remot, això vol dir que si detecto un riure, un somriure o una cara de circunstàncies, aleshores no responc d'una facturació ulterior.

No us ha de ser rar el que dic, en aquest món d'horrorosa davallada moral, cal ser pristí en el tracte humà i blindar les amistats de tots els mals que ens capfiquen en aquest desastre de rialles, crits i poca vulcanització creativa.

Danke, Alle meine Freunde.

Danke.

NN
Correu sense zar.

El Cigró de Tona ha dit...


Senyor NN

Què és la "pristinitat epizonal". Em sedueix com a concepte i no el trobo ni a la wikipèdia. Agrairé informació sobre la matèria. Tampoc ho he trobat en alemany.

Molt afectuosament,

ECT El Cigró de Tona.


Pep Gatell ha dit...


Em desvio del tema intel·lectual però només per uns instants, proposo el joc de les endavinalles i qui l'endevini serà el més llest / es tracta d'endevinar el resultat del Barça-Madrid / a aquesta juguesca els espanyols en diuen LA PORRA, però els catalans som més antics i llegits i en diem endevinalla. La meva és Barça 3 Real Madrid 2 / i la de vostès?

El Cigró de Tona ha dit...

Amic Gatell, Jo dic Barça 2 Madrid 1
però segueixo pendent de la resposta del senyor NN
i sincerament no puc viure en pau ni pensar en el partit si abans no resolc aquest dubte de la pristinitat epizonal

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Miro i em reservo opinar tacatacar, tacatacar.
Ho miro tot i vaig callant sacasaca, sacasaca.
Després creixerà la muntanya de merda daderata daretata.
Després ho diré tot colocot colocot.
Després serà per plorar duracar duracar.
Seguiu, seguiu que la darrera paraula aulala aulalala la té un servidor vidor vidor.
A veure si encara hi haurà qui plorarà tralarà, tralarà.
De vergonya cigonya cigonya.
Vergonya que encara em fareu cagar lletres.
Penosos!
A què jugues Gorgui? A fet i amagar?
Ja ets grandet si miro la foto, grandet i granadet.
Tristó!

El Cigró de Tona ha dit...

NN soc fan teu i faig una nova pregunta a sumar a la que t'he fet abans sobre la pristinitat epizonal. Em pots fer cinc centims sobre el significat de "empatia obliteràpica". Vull millora el meu nivell, gràcies d'avantmà.

Laura Llompart //// Bunyola amb tramuntana ha dit...

Berrigant t'has pixat sa teulada? O són es teuladins que caguen sa merda damunt ton capell? Per què estas tan atabalat? Es cor meu va tribulat i flip ses mandarines de Tunissia. Tomeu Penya ho cantava mar de bé
"Quan camines per s'arena
amb aquest manejar d'anca,
el dimoni se remena
i jo m'he jeure de panxa,
perquè si me jec d'esquena
se com m'aixeca una branca,
llavors pareix que,

Duc el dimoni dins jo...
Duc el dimoni dins jo...
Duc el dimoni dins jo..."

Bogardaires: un poquet de Tomeu Penya que mai sel veu per sa web!

Cau menuda!
Barça gran a es cub!

nNico Nnubiola ÖBS! ha dit...


ÖBS !

Allau de preguntes i allau de respostes.

Primerament i de vell antuvi responc al senyor Cigró (per cert, magnífic el cigró per al reuma). L'empatia obliteràpica és la bona relació entre dues o vàries persones o coses que basteixen llur coincidència gràcies al bon tractament de l'emprenta o ressenyament (obliteració postal) de les cartes. Més senzill i seriós no pot ser.

Segonament i de nou antuvi responc al senyor Cigró de Tona (per cert, magnífica vila la d'aquesta Tona que obrirà per sempre més la fecunda i ensorrada plana de Vic). La pristinitat epizonal és un concepte de fàcil comprensió (almenys per a ments no imbecilitzades a base de riures fàcils i absurds). Les coses pristines van més endavant que les clares. La pristinitat és la mesura exacta de la claretat lluminosa. Una persona o una cosa degudament localitzada sense riscos de pèrdua o enderroc humà o territorial és efecte directa de la seva situació central en una zona. Epizonal es defineix en relació a la duplicitat de persones o coses que es relacionen en una mateixa zona o indret de trobada.

Espero haver estat pristí en la resposta, epizonal en el contingut, empàtic en la relació i obliteràpic en el tractament.

Danke per la confiança.

NN o el carter que mai truca dues vegades
Öbs!Öbs!

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Ja no aguanto més!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Esteu fent el ridicul entre tots amb tanta mandanga i cap referència esportiva.
Algú està interessat en les foteses d'aquest N DELS NUBIOLS?
Algú a part d'aquesta altre element de Tona?
Va aneu a pastar fang que no us riu les gràcies ni Manolo del Bombo!
Penosos com una palangana!

penyabogarde ha dit...

Ted: Si no estas a gust amb nosaltres, ja saps: marxa!

Atentament
La Junta que t'estima.

penyabogarde ha dit...


Nico,
cada dia estem més contents, sense riure, del que fas per tots nosaltres.
Gràcies per tot.


Atentament
La Junta

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Penya Bogarde no us donaré el gust de marxar, algú us ha de recordar que aneu fent el ximpi ximpi al costat de la barretina fent el ridicul més bobalicó

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Calculant, calculant, calculant
897976969559540406040320403043022
087958727573754377373337373737373
675765747433390003430402010103044
sopa de números augmentada amb sopa de lletres
frgejdvnlfrnftttlroefefefsañfjrsw
frtmymdlsvmtyssrowñaqqedtlyliluln
frgrtigowqrnfsrgtuyovnsnrnsogrldr
sopant la sopa lletrada i numérica de valent
extracció pitagòrica 454656 / segment de 6 amb cota AX
Calculant
Calculant
C.A.L.C.U.T.A.
C.A.L.C.U.T.A.
UTA UTA UTA UTA
Remenant Remenant Remenant
sintagmant 4545454 / asdefth
i...
i...
i...
conclusió:
FC Barcelona 3 Real Madrid 1

(jo parlo amb lletres i números i parlo numerant el futbol )

Si NN aporta art i bones maneres, jo aporto alfanumerisme i cartesianisme.
Tot suma (+) per tenir més (+) cultura.

Don Cicuta de Logroño ha dit...

¡Maleantes!
Os pillé por la red y me cuesta entender lo que ven mis ojos pero voy a hacer mi esfuerzo para adaptarme, lo mío es visitar webs raras navegando a lo loco y esta me resulta atractiva.
Si no es mucho pedir, os pido paciencia por si me paso de pesado pero esto me parece que va a ser muy fuerte, que no decaiga, maleantes.
Don Cicuta
Logroño

Pep Gatell ha dit...

Jo soc home d'empats per tant el clàssic serà de 1-1 i ja punxarà el madrid més endavant fins que els rematarem al Bernabeu

Pep Gatell ha dit...

em veig obligat a rectificar el que vaig apostar l'altra dia de que guanyaria el Barça per un tema supersticiós ja que avui he trepitjat una formiga i quan trepitjo formigues em passa pel cap el proverbi dels meus avis "qui trepitja formigues canvia el pas de la vida"

Dick Turpin Mojals de Manresa ha dit...

M'agrada la teoria de l'empat

Don Cicuta de Logroño ha dit...

¡Maleantes! Lo vuestro es puro arte
me temo que seré bogardeadicto
En Logroño simplemente: frío de madrugada

penyabogarde ha dit...

Bienvenido amigo Cicuta de Logroño, ya puedes considerarte un bogardista más , esperamos verte por aquí ........

MADRIDISTA OS PONE DE LOS NERVIOS ha dit...

EL EMPATE DE LA MIERDA PARA SIEMPRE
MIENTRAS EL RELA MADRID LE ARREA SEIS GOLES A LA LEONESA
NO TE JODE
NO TE JODE
NO TE JODE
BANZAI ACOJONANTE
BANZAI ASPIRINA
BANZAI SUPERIOR
BANZAI ME PARTO EL ANO

JAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJA


EMPATE JA JA JA

EL MADRID METE SEIS GOLES
Y VOSOTROS EMPATE


JA JA JA

BANZAI MILONGA

Joan Patateta ha dit...

prefereixo empatar si això vol dir que el segon empat serà de 0-0 i amb el factor camp contrari ens classifiquem, d'acord

Don Cicuta de Logroño ha dit...

¡ Maleantes !

acepto el reto


cesc "gorgui" fortuny ha dit...

Les millors estirabotades d'un mal home són aquelles que es fan amb crits i s'escriuen amb lletres majúscules i guerxes. La creu de la Culla serà per ell, dolent i malvat. Ets el fadrí que tanca i tancarà més calaixos d’armaris, de consoles i de reretaulells. ¿Qui és el pallús – verd d’enveja o groc de por- que gosarà contradir-me? Ets també el qui obre i obrirà, per anys que passin, més balcons que donin al sol, a camps fangats i allà on les sals fan branca. Ets, i no et posis la carota, el qui airejarà més golfes i sostremorts tristament fastuosos. M’ho deia l’oncle de Viladordis, tot provant d’ajustar una corretja nova amb lluors de marbre verd-espigat, als cilindres que escalfen la dinamo del transformador. - Si et mires el revés de la llengua, descobriràs el senyal del presagi. Vaig córrer allà on l’escassa riera dóna al riu; però l’aigua escumava espesses i brogidores lletjors. Vaig tornar a ciutat -m’empaitaven veus i sons admonitoris- pel camí de la Creu de la Culla.

La Creu de la Culla serà per aquest malvat de lletres majúscules i bordes!

Don Cicuta de Logroño ha dit...

¡ Maleantes !
Para comenzar mi singladura os contaré algo muy íntimo. De niño me ponía fino el rostro de Jana Escribano, esa locutora de belleza desgarradora que tanto se aventuraba con programas de religión como en el arte del telediario. Jana era mi amor televisivo y tal vez os pueda interesar el detalle, era culé como yo en tierra extraña. Hablaremos del asunto con más reiteración, Jana Escribano era mi diosa
¡ Maleantes !

Tarzan Goliat Valls EQUIPÀS OCATA ha dit...

Això és massa pel cos! Don Cicuta del 1,2,3 responda otra vez, per aquestes terres!
Ja tenim uns anys i quins records

penyabogarde ha dit...

La Penya creix molt i molt !

Marta Coma ha dit...

jo estic convençuda de que el barça empatarà amb el monstre fastigós, i també estic segura de que guanyarem la lliga empatats a punts amb el Sevilla i per gol averatxe serem campions. I no us penseu que em quedo aquí, la meva dèria és el petó ben estampat i us dedico una besada amb emprenta vermella gràcies al poderós Bourgois d'Amour del calibre 44, vermell aromàric i pastòs. Un consell: Per nadal poseu un Bourgois d'aquests en el tió i que els nens el posin a la carta dels reïs d'orient. Res de Papa Nöel, entesos bella gent!

Don Cicuta de Logroño ha dit...

Sueño una cena con Jana Escribano a mi vera y con un encuentro Barcelona-Madrid del lado culé, soy colchonero y siempre deseo la derrota del Real.Otro de mis mitos era Marisa Medina que ocupaba el receptor con mucho salero, de los catalanes siempre admiré a Mario Beut y a José Luís Barcelona que tenían voces redondas y un porte inimitable en la pantalla.

¡ Maleantes !

MADRIDISTA ADVIERTE CON SAÑA ha dit...

SIEMPRE QUE VEO ALGUIEN O ALGO DE LOGROÑO
ME PASA POR LA CABEZA PENSAR EN UN COÑO

JAJAJAJAJAJAJAJA
BANZAI CULEBRA

OTRO BOBO Y AHORA DE LA RIOJA
ME LO VOY A PASAR DE NARICES

ESTE CLÁSICO HUELE A HUMILLACIÓN Y A MARTIRIO
OS VAMOS A DAR UN AZOTE DE GOLES
CINCO GOLES BLANCOS COMO MÍNIMO
BARCELONI-TA ESTÁ TERMINAL COMO UN CONGUITO CADUCADO

MIRA LOGROÑI-TO CICUTERI-TO:
CRISTIANO CON POKER A CUATRO
ALETEO TOTAL

¿SABES LO QUE ES EL ALETEO?

MIRA BOBO.
EL ALETEO ES EL MOVIMIENTO DE LOS BRAZOS EN MANGA LARGA BLANCA QUE DESATAN MIS JUGADORES CUANDO TRAZAN ESAS RECTAS DE VELOCIDAD SUPERSÓNICA EN CAMPO CONTRARIO.

EL COÑO DE LOGROÑO SE VA A CONVERTIR EN EL COLADERO DE LA GOLEADA.

BANZAI CULEBRA
NEÓN ROSA CARGO COSAS

NNUBIOLA alerta del Nadal ha dit...

Semibon dia

Primer de tot li recomano al senyor " Madridista advierte con saña ", per Tutatis, quin nom més estrambòtic i incívic, que es faci un trajo de presidirari a mida.

He comès el fet. Acabo d'oferir un esmorzar de paper al receptacle groc.

Anticipo: O agradarà o desagradarà.

Prepareu la carmanyola: és comestible.

(la paraula és veu i la veu surt de la boca.

Mal Nadal!

NN

Mantis Forner AMPOSTA ha dit...

FC Barcelona Ratafia Russet!
Molt guapo!!!
Bon esponsor!!!!
Lo primer sempre és la RATAFIA!!!
La pilota vé després!!!
Madridista a la presó!!!
Llengua bruta!!!
Masclista fastigós!!!!
Lo torment dels vents !!!
Matxuquem la boira!!!

Astronauta Romaní Nasa Catalana ha dit...

m'encanta m'encanta m'encanta esteu grillats, tots estem grillats, el món està grillat, jo vull ser el més grillat, m'agrada la Bogarde, soc més grillat que vosaltres, vull ser un empatador de partits, quina tonteria això de perdre o guanyar, s'ha d'empatar sempre, grillats de gust!

Jo estic com una cabra i soc un culé empatador bogarde!

Visca Bogarde!
Visca la NASA catalana!
Volar, bufar i riure!
Grilladura que té crió!

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Soc del Barça sense ser fanàtic però no em desagradaria que guanyi el Real Madrid si això ajuda a tocar de peus a terra i a abandonar aquesta locura mental que produeix malalties com la de la penya bogarde o els grups radicals que practiquen el menyspreu per l'adversari sense més objectiu que l'afirmació de superioritat, si ha de servir per això firmo ara mateix un 0-1 i una cura d'humiltat. Que torni l'esport a ser més important que el fanatisme.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Ted, ets un provocador que va de farol super-ètic estil F67890-T67.

NO (-) cola (PEPSI COLA) gens ni mica. (G.E.N.S).

Ets el fantasma (FANTA+SMA, fanta per asmàtics) camuflat d'ordre.

La teva dèria és tocar els ous (O.U.S) a la Penya Bogarde cada dia que passa,

Cantes com una almeja (la-la-la en fase 9898989-H).

MADRIDISTA HOMBRE ha dit...

JOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJO
JOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJO
SEIS PUNTOS
JOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJO
JOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJO
SEIS PUNTOS
JOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJO
JOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJO
SEIS PUNTOS
JOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJO
JOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJO
SEIS PUNTOSJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJO
JOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJO
SEIS PUNTOSJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJO
JOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJO
SEIS PUNTOSJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJO
JOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJO
SEIS PUNTOSJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJO
JOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJO
SEIS PUNTOS