PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 3 d’octubre del 2016

Fem el que volem i ho fem molt bé. Anem massa forts!


El nen no pot estar quiet! 
Juga i Juga. El putu amo.

 
Fem el que volem i ho fem molt bé. N'etzibem quatre al millor equip de la nació gallega, exhibim Messi i anem tancant temes de manera virtuosa. 4-0 davant del Deportivu de La Curunya.



El mestre Lluís Enric sap el que vol i castiga Alejo Vidal a xupar grada. Mireu-lo, el Vidal en estat pur, esperant que el fitxi el Sity o el Podrit. Fotografia de l'ex-sevillista i gandul. Un home que segueix els passos d'en Gerardo Dios-lo-Hizo (Deulofeu). Apa, cap a Anglaterra o cap a Madrid, però lluny d'aquí! Gandul!

 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 

AMIC PIQUÉ: SEGUEIX EL CAMÍ DE L'OLEGUER I DEIXA DE FER EL NUMERET.AMB LA 'ROJA' NI ARA NI MAI.



Aquest Barça va molt fort. Massa fort. Poderós i segur d'ell mateix. Un Barça sobrenatural. Anem a pams: Extraordinària prestació blaugrana al fortí de Balaidos. Recordem aquell gol antològic de la temporada anterior i ara, superant qualsevol registre, celebrem els tres gols. Tres gols. Tres golassos del FC Barcelona i a domicili. Toca ressenyar amb tots els reconeixements al gran Pikenbauer. Escola alemanya, com agrada a Nico Nubiola. L'astre del cap de plom. Piqué arrassa i comparteix gespa i gol amb Shakira. Un tàndem letal i cordial. La parella en sap i es nota. Visca!

Quan encara tenim les retines exitades recordant els tres golassos del nostre club, del club que més estimem, dels jugadors que més estimem i de l'entrenador que més estimem, convé rememorar el fracàs absolut de l'impotent Real Podrit que empata cada setmana del món, després d'haver falsificat tots els rellotges de la terra, obra del tirà del talonari, el tenebrós rellotger Florentónguez. Tres equips de groc han empatat -tot i superant les males arts de Tónguez que impedeixen victòries- i un club blaugrana d'Eibar li etziba un quart empat a domicili. Patètic. 
Ecos de societat. El 'hooligan' intransigent i agent de la mala gent, Ted Berrigan Fàstic Bonada, ha estat detingut a darrera hora de la nit, juntament amb el seu "capo" Tomas Roncero. El cos especial de la Zepo dirigida per Ramon Zepo ha estat efectiu i ens mostra els detinguts. El seu delicte està tipificat com de 'insults i vexacions envers els membres de la comunitat bogardiana' i l'acció de la polícia Zepo ha estat rotundament efectiva. Com el Barça, la Zepo va massa forta.
Creix en excreix el poder germànic a can Bogarde. Nico Nubiola comparteix taula i vianda amb el teutó Ter Stegen, el nou central austríac Arnold Schwarzenegger i la primera dama alemanya Angela Merkel. Els colors i l'escut de l'Hertha Berlin presideixen la trobada.
Ressenyem el cas "Colla Vella de Valls". Enguany ha estat la jornada dels de Vilafranca i s'ha notat al Golden Corner. Anxaneta Quim, uniformat amb els colors de la Vella, s'ha sumat al tribunisme per un dia. Però l'estimem i tornarà a ser com era. Un dels nostres.
 





81 comentaris:

Mantis Forner 'Amposta' ha dit...

Hòstia hòstia, en teniu un de la Vella de Valls, carpanta carpanta!!!!!!!!
Jo conec lo Petu de la Trepa Mocs, terror de Valls
El bogarde ho enganxa tot i el món és un mocador

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Excel·lent i a la propera ocasió obtindreu matrícula d'honor alfanumèrica.
Molt ben comptat el comput sumatori i evolutiu del 4-1 en direcció diagramàtica a 4-3 i analítica resultant ascendent.

Astronauta Albert Romaní NASA CATALANA ha dit...

M'escamava ahir abans d'anar a dormir en no veure les habituals habilitats periodístiques bogardianes i em preguntava "quina una en porten de cap aquests de la Penya Bogarde?".
Vaig anar al llit amb malestar esportiu i llegint això m'he curat de cop / No havia caigut en el detall de comparar un any amb l'altre any com tampoc en el valor afegit de que tenim un capgrós a la recàmara que li fot la gardela de cap el manso Piqué


tot són bones notícies i no ho pillava

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Estimat Astronauta Romaní et faig arribar una confidència entre tú i jo, científics que som i que no estem per contes de fades.

Si ets de la NASA catalana com afirmes, jo et diria que ets un astronauta masculí i que no consten astronautes femenines i hem de canviar el nom de la NASA i posar-li NAS. El NAS Català: Nus Astronàutic Selenita.

Gràcies per l'atenció

marga bosch i el seu verb ha dit...

Us heu ficat en un terreny perillós, jo soc sempre dels CAPGROSSOS DE MATARÓ i només faltava aquesta conyeta anb els castells, puc discutir de futbol però amb els castells no s'hi juga i Mataró d'això en sap molt i fa ciutat, aneu amb compte si ara us poseu a fer el casteller i busqueu una trifulca que us podeu estalviar. D'acord?

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

La foto que m'heu dedicat confirma els meus arguments i els fa més poderosos.
No sou només fatxes, que va que va! Sou cruels i miserables i la vostra poli sembla treta d'una peli de gangsters

au fanàtics au!

MADRIDISTA CON NEÓN DE COLOR ROSA ha dit...

CASTILLI-TOS NO TE JODE
CASTILLITOS HUMANOS
MENUDA COSA DE NIÑOS

RELOJES DE ¿QUÉ?
VENGA VENGA

EL MADRID SACA PETROLEO DE LOS EMPATES Y POR DELANTE DEL CADAVER CULERO

BANZAI CULEBRA

Conrad Canaló Stewart ha dit...



Castellers Bogarde, m'agrada.
Un moment que faig vibrar les lletres i els números, un moment!

fg4rg8ryre8y23r8y3r8
hredend7858t58t458t8f84882810r5
kyk7k5ku5ky56ky5ky5k6
fr958t8fe89ry5t5t6y789o0

CASTELL
CASTELLÓ
CASTELLS
CASTELLERS
CASTILLA
CASTILLEJOS
CASTANYES
CASTANYADA
CASTEDAD
CASTOR
CABÀS
CAS
CAST


Una gran idea del castell al cas d'un cast.
Progressa molt bé (+) la meva escola.

Conrad Canaló Stewart ha dit...


Ted Berrigan Fàstic Bonada,
ets el teu segon cognom, el segon (2)
i en tens 3 (tres).

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Optimisme penyista i ja torno a estar a les illes per celebrar que serà com dieu

Joan Patateta ha dit...

jo també optimista com el mariner de la gorreta russa

un de dins de la ràdio ha dit...

que bo lo de la Nasa i el Nas,
aquest de la perruca està fet un jabato
encara em fa mal la gola de riure
el nas i la nassa, que bo ostres!

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Optimista, clar que sí, que qualsevol nit pot sortir el gol.
Heu llegit bé:
Qualsevol nit pot sortir el gol.
El gol.

NNEl nnICo NuBioLa del Schloss Neuschwanstein ha dit...


Consideracions a peu de fusta:

Primera observació: La seriositat de l'excepció germànica és del tot demostrable. Ja vaig explicar en el seu dia l'efecte Mathilde i la singularitat del fussball seriós davant de l'error imbècil del futbol de la resta del món que planteja riures desbocats o mala llet irreprimible. No m'agrada la imbecilitat de riure o plorar si un porter alemany comet una distracció humana. La demostració està clara en el cas del meu descobriment Hertha de Berlin que ja és la revelació de la Bundesliga tocant l'esquena al Bayern Cervesa i guanyant a l'equip de la colònia fragància Köln per 2-0.

Segona observació: La fotografia, m'agrada però observo gent que riu sense solta ni volta. Una reincidència en la imbecilitat supina que corromp l'espècie humana.

Tercera observació: Si el futbol és una errada humana com la copa d'un abet canadenc, els castellers em sembla una enorme catastrofe cerebral.

Els castells, castellers i aquesta bretolada animal són errades monumentals que superen la mateixa absurditat de qui empaita una pilota sense ser alemany.

No vull ofendre però em sembla lamentable que la gent s'enfili damunt de les esquenes dels altres per anar al cel quan el cel és inabastable i distant per sempre més.

No hi ha més castell que El castell de Neuschwanstein (Schloss Neuschwanstein en alemany.

Danke per llegir-me.

NN

Joan Patateta ha dit...

Aquest de la fusta és el putu amo!
Únic al món! D'on ha sortit aquest pavo?

MADRIDISTA ISLEÑO Y EDUCADO ha dit...

DALE QUE TE PEGO CON LOS CASTILLI-TOS
PERO EL BARCELONI-TA YA ES CUARTO EN LA LIGA Y VA EN CAIDA LIBRE COMO LOS CASTILLI-TOS DE MARRAS CUANDO CAEN DE HACER SUS BOBERÍAS SOBÁNDOSE ANTE EL PÚBLICO.
BARCELONI-TA Y CASTILLI-TOS LA MISMA BERZA.


BERZAS BANZAI CULEBRA
NEÓN ROSA CARGO COSAS

NNEl nnICo NuBioLa del Schloss Neuschwanstein ha dit...

Joan Patateta jo no soc un pavo, soc persona, home i cordial amb els amables i distant amb els cabuts.

NN

Cesc "Gorgui" Fortuny ha dit...

Estem entrant en temes arriscats com els castells humans. Els castells són les torres humanes que es construeixen des de fa més de dos-cents anys amb força i se'n troben referències ja al segle XVIII al Camp de Tarragona i al Penedès. Poca broma nanos!!!!!!!!!!A partir dels anys 80 del segle XX els castells es van anar estenent progressivament per tot Catalunya, Catalunya del Nord i les Illes Balears convertint-se en un símbol molt potent de la identitat catalana.
Menys burla i més força humana!!!!!!!

Arnau Xarrampió ha dit...

Jo diria que una de les mencions habituals dels tius estil Berrigante és la mofa cap a les coses que fa el poble català com si ser del poble espanyol sigui una cosa perfecta i llavors mires el PSOE i el ball de bastons i penses, visca els castellers! i visca el barça! i visca catalunya! lliure!

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

He pillat un altre detall que us delata, si d'entrada ja us trobo fatxilles per dir-ho sense que s'ofengui la vostra caverna bogardera, ara m'ho poseu fàcil amb la imatge estil gestapo de la meva detenció i per més INRI veig un tuit del dictador de la tètrica Corea del Nord.
Em direu que soc jo el que em passo de la ratlla?
Us delateu a cada pas.

Joan Patateta ha dit...

Apreciat NN,

Et demano disculpes per si he utilitzat l'argot quan t'he nomenat com a pavo. Era una manera tonta de dir tiu o senyor o persona. Segueixo els teus escrits i sincerament els trobo molt interessants i no volia ofendre i el que dic és en plan curiós que d'on has sortit, referint-me a quina sort de tenir la possibilitat de llegir el que escrius.

Moltes disculpes

Joan Patateta, també conegut com el Tiu Patata. Ocata, El Masnou

el putu vampir Bayo FAKIRISTIC Prados de la Vallvidrera sangonera†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A ha dit...

†A ๑۩۞۩๑†A Avui no parlaré de sang: PARLO DE NATA!
Heu sentit parlar de Iznata? Un jugador del Madrid que estimava el Jupiter per damunt de tots els clubs i que resta en l'oblit més absolut?
†A ๑۩۞۩๑†A

http://4.bp.blogspot.com/_cfme67Y_-zM/SeDrdJBdrbI/AAAAAAAAAD8/TacZMBlzkHE/s320/IZNATA.jpg

Cantireta d'aigua fresca ha dit...

Si aquest Iznata estima el Jupiter, en Cristiano estima Venus, mal llamp a la galàxia. Ginebra seca.

Astronauta Albert Romaní NASA CATALANA ha dit...


Sento parlar de planetes com Jupiter i Venus i jo només he visitat la nostra lluna la pruna.
Necessiteu que faci una excursió en nom de la Penya Bogarde?
Contesteu si us plau i preparo el coet.

CORTÉS Y EDUCADO MADRIDISTA ha dit...

MARINERI-TOS, AUSTRONAUTI-TOS, MATEMATIQUI-TOS, MARIPOSI-TOS,
DE TODO HAY EN LA PEÑA DEL SEÑOR BOGARDI-TO.
DE TODO Y PENOSO
Y ME PARTO EL ANO.
BANZAI CULEBRA.

BARCELONI-TA CUARTO EN LA TABLA,
JO QUE GUAPO
JO JO JO
ME PARTO EL ESÓFAGO
A PIERNA SUELTA
DE REIR Y LLORAR DE RISA

ASTRONAUTI-TOS PARA BUSCAR EL BALÓN PERDIDO DE MESSI-TO EL DEL FISCO DEUDÓN

NO TE JODE

NEÓN ROSA CARGO COSAS

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Com a part afectada per la tirallonga d'insults del "cortés y educado madridista" vull protestat i no ho faig en nom meu i prou: Ho faig en nom de la marineria civil i militar de les Illes Medes al complet i sense fisures ni escletxes de bombardí. Em sento ofès i el meu col·lectiu militar i civil de les mars medenques està fart i molt fart d'aquest insecte lleig i filamentós que respon al nom de El Madridista. Un home cruel, miserable, botxí i malparlat que ha fet dels seus insults la seva manera d'alimentar la bilis i el pancreas. També em sento calurosament afectiu amb els meus amics astronautes i cosmonautes que han patit les invectives carpetovetòniques d'aquest esser mineral en descomposició termonuclear i en situaciò de carxofatització terminal i final.
El mal home Madridista és un ens verinós i fotovoltaic que pot capgirar la terra i petar-la com un petard de Sant Joan camí de l'infern infinit de les tenebres fosques de l'avern i això no pot ser de cap de les maneres. Porto massa temps callant les seves barbaritats i ara em deixo anar per explicar com penso actuar amb el seu organisme.

El pla és el següent:
Ensurt del Madridista en una cantonada fosca, estirat a terra li faig empassar un xorisso de Cantimpalos amb greix suat, li canto l'himne de Barça i convoco una coral japonesa que li cantin el Bolero de Ravel en nipó i amb totes les gheissas guarnides de festa amb roba brillant i molts polvos blancs a les galtes. Després li recito uns versos del Floquet de Neu que resulta que era poeta quan no menjava platans i entre platan i platan escrivia estrofes i sonets que tractaven sobre la caca dels elefants i les arrecades de la senyora Florinda Montfort. Després li miro la gola i estiro la campaneta fent dotze pics i repicons com la nit de cap d'any. Després miro el que queda del Madridista i només trobo fum, una mosca i un euro.

Vull que llegiu el que he escrit una altra vegada i sobretot que ho llegeixi el Madridista.

Visca la marineria, visca l'astronàutica i visca la cosmonàutica!

EDUCACIÓN Y RESPETO MADRIDISTA ha dit...







MIRA ESPÍRITU DEL MAL LLAMADO ESNAOLA:

YA QUE TODO LO QUE ESCRIBES SE PUEDE CONSIDERAR CALUMNIA DE GRADO SUPERIOR SIN TAPUJOS, TE INTEGRO EN LA CARPETA DE MI ABOGADO Y NOS VEMOS EN LA CIUDAD DE LA JUSTICIA. ME PONE UN CARA A CARA CONTIGO. YO SIEMPRE SOY EDUCADO Y SOLO ME ENFADO EN DEFENSA PROPIA PERO LO QUE HAS ESCRITO ME SOBREGARGA EL ABDOMEN Y ME VEO OBLIGADO A ACTUAR, NO SOLO EN MI DEFENSA, MÁS AÚN EN DEFENSA DEL DECORO DE LA GENTE QUE HABITA LA TIERRA Y QUE SE PUEDE VER AFECTADA POR TUS ATROCIDADES VERBALES. SOLO POR ESO, TE DIGO QUE MORDERAS CÁRCEL Y QUE LOS BARROTES TE SEPARARÁN DE LA FAZ DE LA TIERRA. SERÁ MUY PUNITIVO Y POR LO BAJO SUMARÁS AÑOS DE CHIRONA Y UN BUEN PUÑADO DE EUROS.

¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ BANZAI CULEBRA !!!!!!!!!

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

he esborrat el comentari antenior per mandra a litigar amb un personatge perillós.
Ara dic cordialment aixó:

Banzai, necessites un sextant, un salvavides i una canya de pescar.
Descansa molt que jo no penso compareixer davant de cap jutjat estranger.

MADRIDISTA BANZAI CULEBRA ha dit...

ME ENCANTA COMO OS DEVORA EL VIRUS FIFA:
EL PORTERITO GILLESENI-TO
EL BOBO NEYMARI-TO
EL ZOPENCO BUSQUETITOS

PERO VEO QUE ESNAOLI-TO ME RETA A SU MIERDA,
PERO NO ENTRARÉ, PARA ESO TENGO ABOGADOS MUY ÁGILES.

CALLA MARINERI-TO
CALLA Y AHOGATE EN TU MAR SALADA.

BANZAI CULEBRA

김정은 Marc 金正 ha dit...

Soc pràcticament l'únic seguidor reconegut de Kim Jong-un, que en idioma hangul s'escriu 김정은, i en idioma hanja s'escriu 金正 i soc conegut a les xarxes socials per utilitzar el nom en aquests dos formats i quan veig per google qualsevol entrada relativa al meu mandatari favorit acostumo a seguir la pista i per això em tenen vostès per aquí. A vegades el que importa no és si es parla bé o malament d'algú i el que compta és que es parli d'ell, jo soc del Barça encara que no segueixo la resta del futbol per tenir més afició per l'atletisme i la natació però això no em privarà d'anar venint de tant en tant per aquest lloc web.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Després direu que em passo molt però acabo de llegir el comentari d'un tal Marc que es declara seguidor del sàtrapa nord-coreà Kim Jong-un. Què passa ara? Segueixo criticat per el que us retrec de tant en tant? No soc jo ara, el que passa és que a més de ser fatxes ara teniu seguidors d'un sanguinari dictador del país més impresentable de la terra.
Tinc raó quan dic que us passeu de la ratlla entre tots i ara no admeto discussió per tot el que acabo de llegir que és d'aquells temes que ni en broma ja sabeu que ni en broma. Quina mentalitat més atrofiada que gasta la nova línia bogardiana, de pena.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

El senyor Berrigan pateix de malhumor permanent, hauria d'anar a visitar la fauna submarina de la costa empordanesa, concretament la que conec millor: Les Medes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MADRIDISTA BANZAI CULEBRA ha dit...

OLEGUERI-TO COMISARIO POLÍTICO
A SUELDO DE LAS TINIEBLAS
BANZAI CULEBRA.

ME GUSTA MÁS PIQUÉ QUE NO SE METE CON LA ROJA
Y SOLO ESTÁ ENFADADO CON LA PRENSA Y CIERTOS SEGUIDORES.

PIQUÉ MOLÓN
OLEGUERI-TO FALTÓN

Josep ha dit...

Quan fou mort el combregaren.....

MADRIDISTA AL HABLA ha dit...

¡¡¡¡BENDITO SEA DIÓS QUE ME SALE EL CHUSEPI-TO!!!!

COMPADRE CHUSEP, ERES EL DE SIEMPRE, NO TE ENTIENDE NI DIOS Y TE TAPAS LA MIRADA CON UNA CINTA ROJA PROPIA DE MIEDICAS.

¿¿¿EN QUÉ IDIOMA HABLAS??? ES QUE LO TUYO NO ES NI CATALINO, NI MU DE LO QUE ESCRIBES.

OLEGUERI-TO CANTA ALMEJA BANZAI CULEBRA

exPresident de la Penya Bogarde ha dit...

Albiol ha aplaudit Piqué, no anem bé. Mitges tintes no porten enlloc. Oleguer és el camí.

Madridista Banzai, deixa en pau al nostre estimat sindic Josep.

Esclop Romesco de Bordils ha dit...

Cas Piqué que el malson no és que el xiulin, el problema és que juga amb una cosa que es diu La Roja, hauria de saber a on es posa el Piqué i llavors s'estalviaria la bronca. EspaÑa és un mal assumpte. Ben fet de recordar l'Oleguer que va dir NO per sempre.

NNEl nnICo NuBioLa del Schloss Neuschwanstein ha dit...

Fusta per serrar i polèmica per brodar: Neuschwanstein. Neuschwanstein, tius! I el dia que els esportistes de catalunya deixin de jugar en seleccions estrangeres voldrà dir que els habitants de catalunya mouran un Neuschwanstein i deixaran de votar partits estrangers i que ens dedicarem a fer coses normals i més Neuschwanstein en un país normal amb gent que pensa diferent, més encara Neuschwanstein, i que té aficions diferents, i clarament Neuschwanstein i que pot votar coses diferents i que estima equips diferents, com passa a altres llocs del món. Però això de tenir dos nacionalitats dins del terrat mareja un ou de mico fer amb fusta. Un cas com el meu s'ha d'explicar amb detall per ser un seguidor de l'Hertha Berlin que té clar que té un sentiment de pertanyer a Catalunya. O sigui que queda clar el meu esmolat Neuschwanstein.

NNEl nnICo NuBioLa del Schloss Neuschwanstein ha dit...

Neuschwanstein!

El doble de Gurruchaga ha dit...

Besamanos y jolgorios de circo ¿O tal vez quieren ustedes entrar en mi cuarto morado para descubrir mis encantos de varietés?

김정은 Marc 金正 ha dit...

Quina difamació personal em dirigeix el senyor Ted Berrigan Fàstic Bonadas?
Per cert, quin nom més estrafolari!
No tergiversi les coses que jo tinc una mica de sentit de l'humor de Corea del Nord o de la península de la Baixa California o dels salts d'aigua de Sant Miquel del Fai, banyant-me en boles o amb bikini d'home.

김정은 Marc 金正

Ferran Missé ha dit...

Jo soc nou aquí i n'estic molt i gratament sorprès de l'estil de la web i de la seva enorme originalitat; Ja és dir però en món del futbol està fatal en el camp i en la premsa per tant això és aire nou que vigoritza, Felicitats.

Goliat Vals Tarzan dels micos ha dit...

Ferran m'agrada i Marc el coreano també

MADRIDISTA HARTO ha dit...

¿¿¿¿¿¿¿PERO PARA QUÉ COÑO SIRVEN LOS CASTILLOS HUMANOS??????
¿¿¿¿¿¿¿PARA CAER DE CULO Y PERDER LA ESPALDA????????????????
¡¡¡¡¡MIRA QUE SOIS BOBOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ferran Missé ha dit...


Ara ho veig i tenim enemics, si em necessiteu soc el vostre soldat fidel, arribar i moldre,
visca Bogarde!

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Ferran, tens un lloc dalt de la meva fragata. Et vull al meu costat, en el comandament de les Medes, a fer la gran campanya antimadridista, culé i catalanista.

Joan Patateta ha dit...

Avui dia de la Hispaniconya,
el Barça ha entrenat i ha anar a treballar.
Res a celebrar. Peffff a la màquina pefff!
Madridista segur que ha anat a veure la nova cabra legionaria.
Independència i triplet.
Molada amb canya i cubata amb pernil.
Molada masnovina extrem!

MADRIDISTA CON NEÓN DE COLOR ROSA ha dit...

HOLA PEÑI-TA
VEO VEO UN BARCELONI-TA CUARTO EN LA TABLA
Y VEO VEO UN MANCHESTER CITY QUE SE OS COMERÁ
LIGA PERDIDA Y CHAMPIONS CASI CASI


¡¡¡¡¡¡¡BUENOS DÍAS SACARINOS!!!!!




BANZAI CULEBRA
BANZAI COBRA
BANZAI BOA
BANZAI VÍBORA
BANZAI ANACONDA
BANZAI PITÓN
BANZAI REPTILES DEL MUNDO A SACO

Clarence Wilkinson ha dit...

Saber esta web gusta y addict my team is Everton. Barcelona FC es gran club de mi segunda ciudad, para ver noticias Barcelona FC en esta web recordar Winston Bogarde tiene un caracter que teoria como un bussines something of a phenomenon in the entertainment world. Gusta Penyna Bogarde Forward March.

Clarence W.
Basildon (Essex UK)

MADRIDISTA ISLEÑO Y EDUCADO ha dit...

VEO VEO UN GUIRI VEO VEO UN GUIRI
YO DEL GUIRI ME DARÍA UN BAÑO EN LA GRAN CANARIA, FIJO.
BANZAI CULEBRA, BANZAI SAPO.

Mantis Forner 'Amposta' ha dit...


Ja tenim un anglès entre naltros
aquesta és la prova de la grandiositat bogardiera des de la meva Amposta fins a la Britona que ja no és europea

Welcome boy!

La Junta de la Penya Bogarde ha dit...

Hello amic Clarence, estas a casa teva!
Penya Bogarde is your house!

Clarence Wilkinson ha dit...

Hello Friends. Visca Barca!

Basildon, Essex UK

Josepot Budells i Cagarro-Sec ha dit...

futbol a la vista
dissabte pantalleta i bandurria

MADRIDISTA ANTI-BOGARDE ha dit...

LO DEL REAL MADRID ES ENORME
GIGANTE Y BÁRBARO
GOLES Y MÁS GOLES
ESTO ES UN PLACER DE COJONES

LO DEL BARCELONI-TA ES PENOSO
DESDE SU CUARTO RIDICULO EN LA TABLA
HUNDIDO Y CUESTA ABAJO

LO DE LOS INDIOS ES PASAJERO
Y CAERAN ANTE NOSOTROS SIN PALIATIVOS
LO DEL SEVILLA ME GUSTA PARA HACER BULTO

JO JO JO
VEO QUE EL GUIRI CLARENCI-TO
ESTÁ CACHONDO
PERO NO SABE
QUE EL MEJOR EQUIPO
ES EL REAL MADRID
DE LA ONCE COPAS DE EUROPA

SOIS BOBOS
PERO OS NECESITO
PARA ESCUPIR MOCOS
DE MI RESFRIADO TROTÓN

JA JA JA
BANZAI CULEBRA

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Els mocs del madridista contaminen les aigues dels mars i dels oceans, ara parlo amb Greenpeace per fer una operació naval de neteja i sanajament marí, fa falta i soc l'Esperit d'Esnaola per servir-vos sempre preparat des de les Illes Medes.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

El que feu amb Aleix Vidal com a mínim és repugnant, si això és fer broma apaga y vámonos.

Astronauta Albert Romaní ha dit...

el Barça és massa bo per mi

marga bosch i el seu verb ha dit...

No veig cap equip de poble entre els primers de la Lliga. Serà per sentit de responsabilitat d'uns o serà per vergonya dels altres pueblerinos plantadors de gent, homes de poble sense paraula i amb desagraïment per les persones de ciutat que conviden i esperen plantades.
Quin mal dia vaig tenir amb la Penya Bogarde de poblot de Premià i amb el savi maleducat Conrad.
Ahir vam fer cafes amb llet i pastes veient el Barça al Tur Cafè de la Riera de la Ciutat de Mataró, el lloc gran de la Penya Bogarde educada. Veniu, veniu si us atreviu que estem oberts a la gent de poble si es dutxa i no alça la veu:

Tur Cafè
La Riera 103, 08302 Mataró, España
+(34)678561645

Conrad Canaló Stewart ha dit...

No em crec res del que pugui dir la Senyoreta Bosch.
Resta (-) i no suma (+). Zero (0) en sociabilitat.
Res de res, conjunt buit, negativitat (-) i goma d'esborrar.

Albert Sinderes ha dit...

Petúnies, petúnies.

Vedella i bolets, vedella i bolets.

Gall dindi, gall dindi.

M'abracadabreja la panxa el bogarderisme,

És que sou collonuts.

Joan Farregarde ha dit...

porra porreta porrota
barça 4
manchester city 1

NN Nubiola (bildhauerkunst) ha dit...

Vostès perdonin si els espatllo la migdiada que és el descans que justifica l'esforç del treball i l'estudi. Vostès perdonin, però he de comunicat que el meu cos, la meva espinada, el meu cap, estan afectats per un tremolor inesperat. He abominat del futbol per erroni, catastròfic i nociu. Amb tot, he fet un parèntesi en el cas bogardià i he estirat la cadena rovellada fins trobar un cert sentit a tant desproposit i a tanta fal·lacia de vol ras. He expressat moltes vegades el que implica aquest error i el seu pes en el destí agonitzant de l'espècie humana, però també he indexat un punt de llum que m'aribava des de l'Alemanya de postguerra en forma d'una quasi anònima infermera de nom Mathilde, sanadora de soldats i de futbolistes i d'aquí la meva fixació per la Bundesliga i per l'estendart de l'Hertha de Berlin. Torno al que dèia abans sobre el dolor a l'espinada i és per dir que acabo de veure la taula classificatòria de la seriosa Bundesliga i veig el meu Hertha acaronant el lideratge i cercant la pau eterna.
Per molt erroni que sigui el futbol, em reafirmo amb l'excepció alemanya i puc seguir fent de l'escultura el meu senderi creatiu i del germanisme futbolístic en puc fer el meu esbarjo.
El Sistac toca la Marfaula en pocs moment i quan prenc el ribot damunt del roure puc fer un reull a la premsa i caure captivat per una taula classificatòria que m'enfila l'espinada fins albirar les portes de la casa de Déu.



Del poeta amic de Schubert, el molt enorme Franz von Schober.

Du holde Kunst, in wieviel grauen Stunden,
Wo mich des Lebens wilder Kreis umstrickt,
Hast du mein Herz zu warmer Lieb' entzunden,
Hast mich in eine beßre Welt entrückt!

Del poeta amic de Schubert, el molt enorme Franz von Schober. Repeteixo:


Del poeta amic de Schubert, el molt enorme Franz von Schober. Repeteixo:


Del poeta amic de Schubert, el molt enorme Franz von Schober.


Danke. NN.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Senyor Danke NN

tinc moltes ganes de coneixer-lo personalment doncs tinc un projecte alfanumèric que pot casar molt bé amb les seves inquietuts artístiques i la seva experiència en temes de signe alemany.
Li proposo que conegui la meva obra més complicada i que pugui aportar els seus coneixements. Si vostè pot ser una visita al meu treball, li adjunto un document i aprofito per demanar a tota la bona gent bogardista que ho faci.

Si ho trobeu inteessant m'ho dieu i concertem una trobada que podria ser a Barcelona en un lloc fàcil de quedar com ara el bar del pati del MACBA a on acostumo a fer-me el discret quan baixo a la capital des del meu cau de Granollers.

Ho enllaço aquí mateix i en parlem amb obertura de mires, si és que li va bé i sense molèsties.

Donats dos punts A i B, el simètric de B respecte de A és el punt S que verifica (o de forma equivalent ). També podem dir que S és el punt tal que A és el punt mitjà del segment SB.

Aleshores, si A(a1,a2) i B(b1,b2), tenim dues possibilitats per obtenir el punt S simètric de B respecte de A:

1) Fent una translació del vector A segons el vector – (o bé segons el vector ):

S = A + (–) = A + = A + (A – B) = A + A – B = 2A – B

2) Suposant que S té unes coordenades desconegudes S(x,y) i calculant-les imposant la condició de que A sigui punt mitjà del segment SB. Aleshores, segons s'ha vist a l'activitat anterior:

de la primera equació anterior poden obtenir x, i de la segona y.



Calcula el simètric S de B respecte de A en els següents casos.

Utilitza algun dels dos procediments explicats anteriorment i comprova després en l'applet de la dreta que S s'obté quan .

1) A(4,4) i B(7,2)

2) A(2,1) i B(7,4)

3) A(0,0) i B(2,-4)

4) A(-1,2) i B(3,2)

5) A(4,-2) i B(7,-4)

SOLUCIÓ CANALÓ:

1) A(4,4) i B(7,2)
Apliquem el 1r. procediment:
S = A+(–) =...= 2A-B =2(4,4)–(7,2)=(8,8)–(7,2)=(1,6)


2) A(2,1) i B(7,4)
Apliquem el 2n. procediment:
A ha de ser el punt mitjà del segment SB



3) A(0,0) i B(2,-4)
Apliquem el 1r. procediment:
S = A + (–) =...= 2A – B =2(0,0)–(2,-4)=(-2,4)


4) A(-1,2) i B(3,2)
Apliquem el 2n. procediment:
A ha de ser el punt mitjà del segment SB



5) A(4,-2) i B(7,-4)
Apliquem el 1r. procediment:
S = A+(–) =...=2A-B=2(4,-2)–(7,-4)=(8,-4)–(7,-4)=(1,0)

Tarzan Goliat Valls Ocata-ta-ta-tà!! i xin. ha dit...

Barça 2
Man City 1

MADRIDISTA MANCHESTER CITY COJONUDO ha dit...

HOY EL REAL MADRID BORRARÁ DE LA FAZ DE LA TIERRA A LOS DE VARSOVIA.

MAÑANA EL MANCHESTER CITY DE MI NUEVO AMIGO GUARDIOLA VA A DESTROZAR A ESE BARCELONI-TA GALLITO QUE ES UNA EMPRESA PELIGROSA QUE LO DESTROZA TODO EN LAUSANA CON SU FUERZA EN LA UEFA Y EN LA FIFA

A PARTIR PIÑÓN CON EL MANCHESTER CITY
VIVA GUARDIOLA
FUERA BARCELONI-TA

LOS RIVALES DEL BARCELONI-TA SON SUS ENEMIGOS Y LOS ENEMIGOS DE MIS ENEMIGOS SON MIS AMIGOS

ADELANTE TROPA MANCHESTER
A BORRAR LA CULERADA CONTUMAZ

BANZAI GUARDIOLA VIVA MANCHESTER

Cantireta d'aigua fresca ha dit...

Després de llegir el Madridista de les lletres GROSSES, jo si fos en Guardiola m'ho pensaria doncs està aconseguint amistats perilloses des que va tocar el dos del club més gran del món que és el nostre estimat Barça. No veig clar el que està passant últimament i l'aigua de la meva cantireta s'està assecant des de la darrera fira d'Argentona.

Mantis Forner 'Amposta' ha dit...

jo entome les coses amb pebrots
mos direu rancis, però l'Ebre és terra dura i no mos arronsem davant de madridistes xongueros

김정은 Marc 金正 ha dit...

Corea anima amb plas plas aplaudiments

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Corea? De què? Serà del Nord, oi? Un exemple més de que hi ha coses que no tenen cap ni peus i que es fan passar per desenfadada broma sense tenir present el sofriment d'una societat sencera sota la mala baba d'un dictador. En foteu una rere l'altra i no hi ha qui us pari.
Graciositat o incultura? Com us ho he de dir per curar-vos de que us surti un bigoti estret damunt dels llavis i no serà pas el d'en Charlot, que no pas, que per poc que sigui serà en d'un tal Adolf.

MADRIDISTA CONTUMAZ CON EL VERDUGO ha dit...

ME PONE A MIL BERRIGAS LO TUYO ME PONE DE MIL BERRIGANTES BONADAS.

LLEVAS MÁS RAZÓN QUE LA LOCOMOTORA DEL TREN TRANSIBERIANO.

ESTO HUELE A BAZOFIA.

PERO MI QUERIDO GUARDIOLA BORRARÁ ESE BARCELONI-TA DE LA FAZ DE LA TIERRA.

¡¡¡RECOJONES!!!
¿ALGUIEN PENSABA QUE UN MADRIDISTA QUE APESTÓ EN SU DÍA A GGUARDIOLA, AHORA DIGA QUE LO QUIERO DE VERDUGO?

¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡VIVA EL VERDUGO!!!!!!!!!!!

MADRIDISTA CONTUMAZ CON EL VERDUGO ha dit...

EL REAL MADRID DESTROZA A LOS DE VARSOVIA CON UN ACOJONANTE 5-1

AHORA TIENE LA PALABRA GUARDIOLA PARA DESMONTAR A SU EX-EQUIPO Y PARA NOQUEARLO DEL POR VIDA.

EL SEVILLA TAMBIEN FUNCIONA EN EUROPA.

¡¡¡¡¡¡HALA MADRID, VIVA GUARDIOLA, VIVA SEVILLA Y ABAJO LOS INDIOS Y EL BARCELONI-TA!!!!!!!

BANZAI GUARDIOLA Y A BORRAR BARCELONI-TA.

MADRIDISTA SIEMPRE CONTRA BARCELONI-TA ha dit...

YO AMO A GUARDIOLA PERO QUE NO SE ME LLEVE A CR7 A SU CITY Y TODO MI APOYO PARA QUE DESTRUYA A BARCELONI-TA A GOLAZOS DE NOLITO PARA MÁS INRI TOMATERO

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Contrasta la xavacaneria de Luis Enrique amb l'educació i la humanitat de Pep Guardiola, només per això ja penso que avui no em sap greu si el Manchester City s'emporta el triomf i de passada us estalvia la festa macabra dels bogardes i del seu mal fer.

La Junta de la Penya Bogarde ha dit...


Berrigan, ets madridista i punt pilota

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Això és que agradaria a la bogardada, que jo soc del Barça però soc esportiu i no faig escarnització dels contraris ni per egolatria ni per fanfarroneria. respecto fins i tot al Real Madrid i agraeixo el Guardiola per ser educat i per això em sembla xabacanerista Luís Enrique.
De petit ens deien Lo Cortés No Quita Lo Valiente i m'ho aplico a la meva persona.

Curts de vista!

El doble de Gurruchaga ha dit...


Sobresalta la guasa y quiero perfume

BANZAI CULEBRA MADRIDISTA ha dit...

ROBO EN EL NOU CAMPI-TO
AUPA MANCHESTER CITY

Joan Patateta ha dit...

anda madriles!

Tarzan Goliat Valls ha dit...

visca el barça el millor de tots jugador per jugador i messi més i tot guapo