PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


diumenge, 11 de setembre del 2016

ATRACAMENT COORDINAT AL BERNABEU. EURO-SET I BONA NIT. FANTASIA BLAUGRANA AMB IL·LUSIÓ I GOL

PROU !


La Xampinyons és del Barça però la Champiñones serà del Real Podrit. Tenim les proves. Els partits de Champiñones tenen més minuts que els partits de Xampinyons.  La fotografia ens mostra el moment exacte en que Leandro Aznar Piñar -cap del servei horari de la UEFA- obeeix les instruccions del 'buatsapp' de Florentónguez. Implacable, l'home del gat blanc organitza una jugada a vàries bandes i el talonari desplega el seu efecte en els jugadors de l'Sporting de Portugal i les boles vermelles tornen a la seva més absoluta normalitat. El rellotge de Florentónguez no és d'aquest món.

Catalans: Marxem d'aquesta follia. Prou!



Xampinyons


Barça 7, Celtic 0

Mourinho té raó. Comença l'espectacle. Arriba l'hora de la veritat i el seu video s'ha de repassar de dalt a baix i al detall. Som-hi! Però, de debó, som-hi i no us perdeu cap paraula...Mireu i calleu:



El FC Barcelona de Barcelona la fot molt grossa i li etziba un set als simpàtics del Celtic. Volem que els 'cèltics' siguin els segons del grup. Els estimem. Gran Messi, gran Neymar i dental Suárez. Però avui ha estat la gran nit dels Tres Andreus: André Gomes (el millor jugador portuguès de tots els temps, conegut per AG1), Andreu Iniesta (industrial dels vins i els iogurts) i Marc André Ter Stegen (gran porter alemany que ja ha anunciat que penjarà les botes l'any 2040 sota els pals de l'Hertha de Berlin). Tenim una foto dels tres andreus acompanyats del president d'honor de l'Hertha -ben equipat-, Herr Nico Nubiola.

Tanquem redacció amb un flash marca de la casa. Reunió de la secció Marilyn. Les tres rosses-platí han petat l'after-matx. Mireu-les. Marilyn Monroe, Marilyn Feliu i Marilyn Neymar. Elles tres saben el que val un bon pintallavis. Gaudiu-les!



 .........................................................................................

Barça 1, Alavès 0. 

Aquest Barça és una màquina. Fantasia blaugrana amb il·lusió. El nostre equip -amb la lliga al sarró- s'exhibeix davant del potent Alavès i li etziba un golàs a càrrec del geni Mathieu. El gran Mateu desferma l'alegria col·lectiva i la resta és bufar i fer ampolles. 


Volem ressenyar el magnífic porter Cillessen. Aquest noi ens portarà alegries i jòia. És fabulós i ara cal retenir-lo abans que Pepe Hucha, el lladre de porters, li posi l'ull al damunt. Cillessen és gegant, fa tres metres i aquí el teniu al costat de l'exporter Bravo. La foto ens mostra la parella (l'home alt i l'home baix). Mireu-los, hòstia!


El bogardisme celebra la diada premianenca amb la presència de la senyora Agnès Arrimades a la vila maresmenca. Tenim la gran fotografia de l'alcalde Buch -amfitrió institucional- i de la gran Agnès. Mireu-los, fent una paella en el Golden Corner. Som gent de pau i reciclem ciutadans a velocitat de creuer.

Ambient extraordinari de la Diada a les Illes Medes. El casament de la nova parella ja és un fet. Esperit d'Esnaola es casa amb la Rosaura Martínez  .L'escenari és el vaixell Bogardemkin  . La senyora Rosaura s'amaga de la premsa i apareix d'esquenes a l'objectiu. Ho respectem.

Imatge espatarrant del nou bogardisme. Nou soci. Cop sideral en tota regla. Tenim astronauta! (Aquí el veiem, al costat del nostre benvolgut escriptor maresmenc Manel Cuyàs, celebrant el golàs davant l'Alavès ahir la nit a Canaletes)...


Tenim imatges del nou Cristiano Ronaldo. És molt i molt gros. És de plàstic. Ens cau cada vegada millor. L'estimem.



55 comentaris:

MADRIDISTA HARTO ha dit...

NO NECESITO ESCRIBIR NADA DE NADA.
SOLO UNAS CIFRAS SOROJANTES.
BARCELONI-TA 1 ALAVÉS 2
Y EL REAL MADRID VOLANDO HACIA EL TÍTULO CON UN BALANCE DE VÉRTIGO EN PUNTOS Y GOLES.
POR CIERTO, SÍ QUE OS QUIERO ESCRIBIR ALGO,
CLARO QUE QUIERO,

IROS A LA MIERDA PARA SIEMPRE

Albert Sinderes ha dit...

petúnies petúnies i un gol al cabasset amb les floretes

Josepot Budells i Cagarro-Sec ha dit...

visca la diada i visca el barça!

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Fantasia? Jo diria Fanta i de llimona.
mireu que en sou de pocasoltes i d'humor barat.
Aneu com la diada, directes al forat.
Aviat hi haurà un cop de puny a la taula i us trobareu retratats entre la mediocritat que us acompanya.
Fantasia? Jo diria Fanta i de llimona.

Astronauta Albert Romaní ha dit...

ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh uauuuuuuuuuuuuuuu
soc l'astronauta més feliç de l'espai

m'agrada aquesst joc

NN Nubiola (bildhauerkunst) ha dit...

Jo estic tranquil i esperançat

Ingolstadt 0 Hertha 2

Anem segons i empatats a punts amb el Bayern.

Hertha BSC (offiziell: Hertha, Berliner Sport-Club e. V.,[1] auch als Alte Dame bekannt) ist ein deutscher Sportverein aus der Bundeshauptstadt Berlin.

Der Verein hat seinen Sitz im Bezirk Charlottenburg-Wilmersdorf und ist vor allem aufgrund seiner Fußballabteilung bekannt, die zweimal Deutscher Meister wurde. Der Spielbetrieb der Profi-, der Amateur- sowie der A-Jugend-Mannschaft wurde im Jahr 2002 in die Hertha BSC GmbH & Co KGaA ausgegliedert.

Rosaura Martínez ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ha dit...

un dia donaré la cara a la ciència, ara hi poso l'espatlla com els cabrits i les cabretes al forn.

M'encanta l'esmoquin del meu marit Esperit i dir-vos que abans d'anar de viatge de boda vam passar per la Diada amb descapotable negre brillant.

Esperit meu: els expliquem a on anem de viatge? Els farem enveja.

Rosaura ♥

Arxiver Biblioteki Sotana ha dit...

Un seguidor de l'Hertha de Berlin per aquí? Estic flipant papallones alemanyes.
Vaig tenir una novieta alemanya que era de l'Hertha i tot allò requeria molta moral quasi com ser de l'Alcoià.
I per no perdre el costum, la frase il·lustre va,

"Les sabates cordades garanteixen un bon caminar" (Ava Gardner, actriu)

Tarzan Goliat Valls Ocata-ta-ta-tà!! i xin. ha dit...

juas juas
mola la filosofia bogardera
un gol és un gol
anti-arrimadas pasti pasti
porter gegant del pi
un astronauta en el terrat
cristiano gordo
juas juas sou cracks!

El Cigró de Tona ha dit...

M'ensumo que aquest any riurem i la farem triple per una raó: si es punxa ara ja no es punxa mateix.
Pregunta guapa:
Quin secret té la Penya Bogarde per estar sempre al dia i per continuar la tasca?

Cesc "Gorgui" Fortuny ha dit...

Veig homes baixos i homes alts, però vull parlar de CRISTIANO RONALDO que també em fa pensar en el mal d'altura que és una síndrome de sofriment acollonidora, vinculada a una pujada grimpantaire massa ràpida en altes i guapes altituds, a l'absència d'aclimatació o morro de bacallà i a una sensibilitat personal tonta, més o menys important, però tonta. Els seus símptomes són molt madridistes i són cefalees, nàusees i vòmits, insomni FIFA, cansament general UEFA, lassitud, vertígens de gol mal girbat, trastorns de l'equilibri com ara els vampirs sense ulls, la dispnea i inapetència.O sigui que no vol menjar, mama por!

Aquest és Cristiano Ronaldo, el pobre nen bola de greix.

Manuel Cuyàs ha dit...

Benvolguts amics,

accepto l'acudit i l'avinentesa em serveix amb safata el meu interrogant entorn de la figura d'aquest astronauta singular. Serà el primer astronauta català? Serà o no serà? Probablement dependrà de com vagin els afers polítics després de l'encertada Diada d'enguany. Començar el nou país amb un repte interplanetari pot ser estimulant.

Com sempre, doncs, ànims "Penya" i visca el Maresme!

penyabogarde ha dit...

repassem comentaris i els anirem responent amb rigor.
La Junta.

Esclop Romesco, el Picasoques de Bordils ha dit...


Fico cullerada per dir que estic molt cabrejat amb el resultat davant de l'Alavés i que hi ha coses amb les que no s'hi val buscar excuses, encara prendrem mal aquest any per resultats com aquest.
D'entrada la meva filla està trista, i només té tres mesos i canta l'himne des del part, això m'afecta i el Barça és el culpable. Ja he dit el que portava dins del pap. Soc pare jove i vull un futur blaugrana per la meva Adrianeta.

Joan Farregarde ha dit...

Quina tendresa això de l'Adrianeta!
Al Masnou el tema de la tendresa està malament i a Ocata per cagar-se. Espero que el Barça ajudi a recuperar el somriure dels infants, dels nadons i dels nens grans.

marga bosch i el seu verb ha dit...

A la ciutat de Mataró també sabem fer broma però no celebrem com vosaltres les derrotes blaugranes. La gent bogardista de la nostra ciutat es va aplegar el Cafè Tur de la Riera i no vam viure tot allò com preten explicar aquesta web falsa. No m'agrada el joc que us porteu i el menyspreu ferotge del vostre pueblerinismo amb boina cap a la veritable Penya Bogarde que reconeix que va neixer al vostre poblot però que vist el mal ferum que fa, ara és més de Mataró.

Per què no veniu al Cafè Tur? No us perdreu pas per el casc històric de Mataró, ben aprop de l'ajuntament, sempre mirem la tele, l'altre dia als Moré, Torrents, Timoneda i Franch s'hi van afegir el Perot Ripoll i la Maria Estolt. Som gent variada que pren cervesa o cafè amb llet sense exigir pedigrís ni formes de vestir, això ens distingeix del penós espectacle que ofereix aquesta web, intencionadament en començar s'ha de reconeixer l'encert del bogarderisme original i de la idea de la gent de Premià de Mar o de Vilassar de Mar, però era inevitable que calia fer un pensament per refer l'entitat i en el cas de Mataró sempre pren un relleu més com de capital de comarca que mira a Barcelona de tú a tú.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

El meu trajo de casament és obra del sastre Antoni Brotons a partir d'un model de la batalla de Trafalgar. Brotons és un especialista en moda naval i que anys després ha col·laborat amb el també filomariner Jean Paul Gaultier, el que fa roba estil Popeyes, gorres de mariner, samarretes de ratlles inspirades en la marineria russa i arrecades amb ancores i norais.
Si mireu la web, trobareu de que us parlo i si voleu ja sabeu com vestir els medencs quan surtin en aquesta meravella informàtica i periodistica que regenteu.
Mireu com som els medencs quan vestim Gaultier:

http://perfumesvalencia.info/wp-content/uploads/2012/10/Le-M%C3%A2le-by-Jean-Paul-Gaultier-en-Perfumes-Valencia.jpg

Josep ha dit...

Golejareu el Cèltic a la Xampinyons, però no farà la mateixa il·lusió.

La Junta de la Penya Bogarde ha dit...


Sindic Josep:

Parles amb la segona persona del plural, ja no ets culé?

La Junta

MADRIDISTA MODERANDO EL VIENTO ha dit...


CHU-CHU-CHUSEP.

PERO QUE VEN MIS OJOS ¡¡¡DIANTRE!!!
DON CHUSEP METIENDO CUCAÑA EN LA CIZAÑA, EL BOBO DE LA CINTA TAPA-OJOS.

PERO VAMOS A VER. SOIS MUY TOTALITARIOS, TODOS EN CATALUÑA O CATALUNYA CON UN SOLO EQUIPO, UNA TELEVISIÓN Y UNA LENGUA.

PERO VAMOS A VER. SOIS LA PERA CON GUSANO INTERIOR.

¿¿¿¿VAIS A CAMBIAR DE UNA PUÑETERA VEZ????

RETIREN ESA FOTOGRAFÍA DE UN PRESUNTO CR7 CON TRUCO PANZAL.

NEÓN ROSA CARGO COSAS.
BANZAI CULEBRA.

Y OJITO OJITO CON MENEAR EL FACEBOOK EN MI CONTRA.

Joan Patateta i amics PREGUNTEM ha dit...



Una queixa i una pregunta:

La queixa:
Un to d'amenaça de gangster a càrrec d'un Madridista que ho veu tot de color rosa amb el neó dels cataplins.

La pregunta:
És sobre el que diu Marga Bosc i el seu local.
Entenc que hi ha un grup a Mataró i vull saber si el de Premià continua activament i puc fer la visita promesa per compartir un partit amb la penya.

Gràcies.

el putu vampir Bayo FAKIRISTIC Prados de la Vallvidrera sangonera†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A ha dit...


Una abrassssasa a tota la penyassa!
†A ๑۩۞۩๑†A
Mola Cillessen, és alt com una torre i em recorda Gullivert
segur que el seu cos admet metres i metres de sang fresca
†A ๑۩۞۩๑†A
xerrupet! torna el vostre vampir-fakir
Visca el Barça i visca el Sant Andreu!
†A ๑۩۞۩๑†A
†A ๑۩۞۩๑†A
Xerrupet de sang blava al monarca i al bançai.

†A ๑۩۞۩๑†A

Anna i Ricard Fans de Bogarde Granollers ha dit...

Em faig la mateixa pregunta que el senyor Joan Patateta.

La penya està a Mataró o està a la zona de Premià?

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Ara riuré a gust, no sabeu ni de quin lloc sou. Ja està tot dit, primer graciositat i ara despiste.
Bye Bye saltimbanquis!

Astronauta Albert Romaní de la Font Descoberta ha dit...


Us agrada l'espai? No trobeu a faltar les retransmissions en directe del tret de sortida d'un coet a Cap Canyaberal? No trobeu a faltar el retorn d'una capsula al mar pacífic i els meus companys sortint per l'escotilla i saludant la família?

Gudulermis d'en Bogarde de Vic ha dit...

Gaudirem guanyant el Celtic i el Celta també

Ximo Conca ha dit...


En lo mal temps tenim crit de foc i és eixe que escric

Dague Xire Jere Buere Somcar Indesiutju
Meteolà Daguetnà Meteolà-à ah-ah.

MADRIDISTA PASA POR AQUÍ ha dit...


NO QUIEREN QUE MI VIDA SEA TRANQUILA
BERZAS
YO ME ASOMO A ESTE W.C. Y QUIERO PASAR DE PUNTILLAS PERO ME PONEN A MIL POR HORA.
NO QUIERO ESCRIBIR PERO ME VEO OBLIGADO A ELLO.

ESTE XIMOTI-TO SE INVENTA UN IDIOMA ZULÚ PARA NO DECIR NADA.

OTRO BOBO.

Y AHORA DIGO YO, VIVA EL CELTIC DE CLASGLOW MAN QUE GANE PUÉS NO VA A PERDER

NEÓN
ROSA
CARGO
COSAS
BANZAI
CULEBRA

DEJADME VIVIR QUE SOLO MIRO Y ME OBLIGAN A ESCRIBIR

Josep ha dit...

La victòria té molts pares, i la derrota és òrfena.

MADRIDISTA HARTO DE CHUSEP ha dit...

CALLA CHULO PISCINAS BOBO CINTA ROJA
CALLA CHUSEP, NO SABES NADA DE LA VIDA
POR SI LAS MOSCAS QUIERO HABLAR DE BOLAS CALIENTES
MENUDO PELELE EL CELTIQUI-TO ESTE
¡¡¡¡¡COMO AMAÑA EL SORTEO ESE BARTOMEU!!!!

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Us escric des del meu llunu de mel a bord del vacaciones en el mar
set goles culés. jo soc feliç. rosaura estima bé. clau morse. stop.

Arxiver Biblioteki Sotana ha dit...

tretze de setembre , set set set
(nadala d'estiu, Salvador Espriu)

MADRIDISTA DENUNCIA BARTOMEU-CORLEONE ha dit...


SORTEO CHAMPIONS CON BOLAS CALIENTES PARA EL SEÑORITO AMO DEL NEGOCIO DEL BALÓN, BARTOMEU-CORLEONE.

MIREN EL GRUPI-TO DEL BARCELONI-TA

CELTIC FOFO Y DÉBIL
MANCHESTER CITY DE GUARDIOLI-TA COMPINCHE
BORUSSIA FANTASMA

ESTO ES BOLA CALIENTE A LO BESTIA

BANZAI CULEBRA

Albert Sinderes ha dit...

petúnies, petúnies i set rams de petúnies

Arnau Xarrampió ha dit...

no em puc estar de dir que el video a on surt en Mourinho és la hòstia en vers! No té desperdici. Putu amo, encara em caurà bé i tot!

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Posar la Monroe al costat de la Feliu és una prova més totalment insuperable del mal estil que teniu que no foteu riure ni amb una ploma de canari a la planta dels peus

Cesc "Gorgui" Fortuny ha dit...

M'estic començant a cabrejar amb vostè, senyorot Berrigante Bonada!!!!!
Abusant de la gent i menypreant la Monroe, això no i no.
SAPS PER QUÈ NO ESTIC D'ACORD AMB TÚ BERRIGANTE???????????????????????
Et falta una micona de cultura
DE CULTURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
El magnetisme de Marilyn era Bogardià, unit a les circumstàncies tèrboles i tristes i futboleres de la seva vida i a la seva primerenca mort fatal, la van convertir en un mite, com havia succeït amb James Dean o amb Johan Cruyff, la qual cosa va apaivagar les objeccions que qüestionaven la seva qualitat com a actriu. Etiquetada en vida com una persona ingènua o simple, i coneguda per alguns rodatges conflictius, Marilyn no va rebre cap reconeixement artístic no et fot,rellevant i va ser després de la seva mort quan la seva vàlua va començar a reivindicar-se. APA BERRIGANTE, SALTA MANELA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

D'altra banda, les seves relacions amb els germans Kennedy com si fossin Macià Companys o Tarradelles, bastant ben documentades encara que no confessades, han projectat tot tipus de sospites i llegendes sobre la seva mort. Berrigante!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ARA JA ESTAS INFORMAT.

RESPECTE PER LA MONROE

SUPER-CRISTIANO ADMIRADO POR MI PERSONA CON ORGULLO ha dit...



DIOS SANTO DIOS SANTO
LO QUE HA PROTAGONIZADO SUPER CR7 ANTE EL CAMPEÓN DE SU PROPIO PAÍS ES ACOJONANTE
MERECE EL BALON DE ORO ETERNO
EL MEJOR GOL DE TODOS LOS TIEMPOS
EL GOL MAYÚSCULO QUE CONSAGRA A ESTE ASTRO COMO EL MEJOR JUGADOR DE TODOS LOS TIEMPOS.
NADIE MARCÓ NI MARCARÁ ALGO TAN BELLO COMO LO QUE HOY HA MARCADO CR7.
BOBOS OS JODE MUCHO.

CAMPEONES CON EL MEJOR EN EL EQUIPO Y PARA SIEMPRE.

MADRIDISTA ABSOLUTAMENTE FELIZ ha dit...



PERO ESTO ES GRANDIOSO, EL REAL MADRID PULVERIZA AL CAMPEÓN DE PORTUGAL EN UN TOMA Y DACA INSUPERABLE


OS JODE LA MARRANA BERZAS
OS JODE MUCHO

MUCHO

MUCHO

MUCHO


MUCHO


MUCHO

MU

MU

MU


MU


MU




CHO CHO



CHOCHO

Josepot Budells i Cagarro-Sec ha dit...


Per la dignitat esportiva tots els equips europeus haurien d'abandonar la xorrada aquesta de la Champions en protesta per les trampes de l'home més trampós del món. Em regira els budells tanta merda junta. Si parlo clar i molesta demano disculpes però no aguanto més això del Madrid de merda.

Astronauta Albert Romaní ha dit...


Jo plego que això del Real Madrid és com una plaga de porcs senglars teledirigits per una ment perversa des de dalt d'un coet propulsat per verí de bèstia malalta.
Paraula d'astronauta fatigat de donar voltes a aquesta tortura merengue.

El Cigró de Tona ha dit...

escandol escandol i sempre escandol

obliden el madrid i fem una vida més amable

ni aigua

foscor

no-res

Esclop Romesco de Bordils ha dit...

madrid mai més
nunca mais

nnnnnNICONUBIOLAart ha dit...


Benvolguts,

Madrid, Lisboa, Barcelona?
Servidor només Berlin.

Danke per l'equipació esportiva de la meva errada parcial berlinesa. No entenc el futbol que es juga fora d'Alemanya, però admeto els alemanys que juguen a Barcelona com el porter.

Què és un porter? A Alemanya és qualsevol persona que obre i tanca portes.

NN

MADRIDISTA ISLEÑO Y EDUCADO ha dit...


¡¡¡¡¡¡¡¡MIERDAS!!!!!!
LA GUASA OS LA COMEIS CON GARBANZOS
VUESTRA DEPORTIVIDAD ES NULA
VUESTRO ODIO ES TOTAL
VUESTRA MALA EDUCACIÓN ES DELICTIVA
VUESTRA FALTA DE RESPETO ES INSUPERABLE

JAMÁS PODREIS EJERCER LA CABALLEROSIDAD QUE CUNDE EN CADA GESTO DE UN MADRIDISTA
SIEMPRE INSULTAIS SIN TON NI SON

¿POR QUÉ INSULTAIS?
¿POR QUÉ SOIS MALEDUCADOS?

IDIOTAS, SUEGROS BOBOS, VACIACOJONES,
IROS A LA CHIRIGOTA FECAL PARA SIEMPRE.


EL NEÓN DE COLOR ROSA SE HACE CARGO DE LAS COSAS

BANZAI CULEBRA

HALA MADRID DE POR VIDA CR7 ÚNICO Y ETERNO EXHUBERANTE, ALTLETA DE CALIDAD


CHITÓN CULEBRA SILENCIO BERZAS

CHITÓN Y SALUDEN AL CAMPEÓN
ZIDANE ACOJONANTE CR7 SOBRENATURAL

Riko Sanahuja ha dit...


No sé que és pitjor, el madridista banzai i el mateix Madrid, tots han d'anar molt lluny, molt endins, a on ningú els vegi mai més

el putu vampir Bayo FAKIRISTIC Prados de la Vallvidrera sangonera†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A ha dit...


sang i dolor a la gespa ๑۩۞۩๑

el futbol està tocat de mort amb l'existència del Real Madrid, o es dissolt i es prohibeix aquesta entitat o el futbol quedarà esborrat de la faç de la terra, sang ๑۩۞۩๑

o Real Madrid o futbol, no hi ha més elecció possible a la casa del Senyor

Amen! Sang! ๑۩۞۩๑

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

sou un exemple de democràcia bananera, per molt que us caigui malament el Real Madrid el que no és de rebut és això de voler excloure tot el que no sigui Barça. Suposo que aquest país estret és el que voleu imposar amb tanta diada i amb tants castellers, amagueu el que sou darrere d'una web que va de conya barateta de saldo

Oliver El Pirino d'Ocata ha dit...

Florentino + Rivera + Colau + Albiol + Pedrerol = Ted Ferrigan Fàstic Bonada
Em sembla que és així si miro tot el que acostuma a dir i es suma en un sol paquet

Arxiver Biblioteki Sotana ha dit...

"Hi havia una vegada un canuto molt petit
que no s'orientava per que estava acollonit"

Salvador Espriu

penyabogarde ha dit...




Diverses preguntes fan referència a la seu de la Penya Bogarde.
Una vegada més informem sobre el cas:

a) La Penya va neixer a Premià de Mar i té socis arreu del món.
b) La Penya es trobava inicialment al bar del centre l'Amistat Obrera de Premià de Mar
c) La Penya va tenir locals itinerants en el periode de reformes del centre l'Amistat Obrera i anava a Kebabs, bars frikis (Las Cañas i similars) o al bar restaurant Triana (cas de l'Iniestasso d'Stamford Bridge amb Moreneta incorporada)
d) La Penya va tornar al centre l'Amistat i en alguna ocasió a la pantalla privada del soci Rovelló
e) La Penya es troba actualment en el reservat Golden Corner del Bar Marina de Premià de Mar
f) La Penya, en casos de tempesta termonuclear o avaries del receptor ha anat a l'Amistat
g) El Golden Corner és la seu habitual
h) La Penya no té cap local a Mataró, tot i que qualsevol simpatitzant pot fer el que cregui oportú. Especialment la benvoguda senyora Marga Bosch i el seu Verb.

LA JUNTA DIRECTIVA

MADRIDISTA HARTO ha dit...

ESTAIS JODIDAMENTE DIVIDIDOS
ME PARTO EL ANO
BANZAI CULEBRA

Joan Estruch Mestre ha dit...

pistonut el barça a leganés en fa per l'embut

MADRIDISTA HARTO Y FELIZ ha dit...

ME PARTO EL ANO AL VER QUE EL BARCELONI-TA ES TERCERO EN LA TABLA Y LOS INDIOS DE SIMEONETI-TO ESTÁN CUARTOS.

¡¡¡¡¡¡¡¡ HALA MADRID Y VIVA SEVILLA !!!!!!!
BOBOS, BORDES, CERDOS, ENFERMOS Y TAXISTAS DROGADOS EN CUARENTENA

SOY FELIZ DE LA LECHE LOCA
SOY EL PUTO REY DE LOS MEJILLONES
EL REY DE LOS FINOS
SOY EL PUTO BOQUERÓN DE ORO

ME VOY A PASAR LA NOCHE MORDIENDO Y TRAGANDO PITANZA

BANZAI
EL NEÓN DE COLOR ROSA SE HACE CARGO DE LAS COSAS

MADRIDISTA ACOJONANTE ha dit...



VEO VEO EL GURRUCHAGUI-TO
¿SERÁ EL BERZAS DE LA ORQUESTA MONDRAGON QUE ESTÁ EN EL PARO POR PESADO?

HOLA HOLA GURRUCHAGI-TO
¿TU TAMBIEN EN ESTO DE LA PEÑLA MOÑA LOCA BOGARDE???????
BANZI CULEBRA