PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dissabte, 24 de setembre del 2016

El Barça és maco....I el Madrid és lleig...I el Sity una mica, també.



EUROTELEX XAMPINYONS.

El Barça de Barcelona aboleix el Borussia Montxentglantxac amb un 1-2 a domicili. Ressenyem que el club alemany portava vuit mesos sense perdre en el seu camp. Un equip prussià molt disciplinat que no pot amb el quadre d'en Lluís Enric. Mireu l'entrenador rival:


El Celtic de Clasgow de Clasgow empata a 3 amb el "Sity Hucha" i demostra que és un equip de bon nivell. La memòria ens serveix per recordar que el Barça de Barcelona li va etzibar un 7 a 0 al mateix Celtic. Hucha: La vida és així. Fins i tot els celtics avalen el nostre procés. Mireu la foto:


El Borussia Dormund li casca un empat en els morros del Real Podrit i la vida també és aixó i és així. Anem fent balanços i memòries. Som bons i anem molt forts. Ens agrada el groc.


Borussia significa "de Prússia". El Barça guanya als soldats prussians i el Real no pot amb ells. Segons com hi ha coses d'Alemanya que molen i les  dediquem al soci germanòfil NICO NUBIOLA.
.........................................................................................



El Barça és maco 
i el Madrid és lleig. 


Balanç d'un dissabte agradable. Per començar, els cambrers bogardians saluden el Florentónguez Madrid S.A. Ens agraden les curtes distàncies i els horaris canaris. Uns minuts més i el rellotge bonic dicta sentència. Tónguez encara té recursos per forçar empats injustos. Però empatar, aquí, a Canàries, a les Illes Medes o a Santpedor és, senzillament, perdre dos punts.  
Cambrers, es gira feina:
PLE DE RIURE 2016-2017. 




Bona tarda. El Barça és maco. El FC Barcelona de Barcelona li etziba una maneta al potentíssim Sporting de Gijón de Gijón. 0-5. Ens agrada el Molinón. L'estadi més britànic de la cornisa cantàbrica. Estimem Asturies. Guanyar al Molinón és un repte reservat als més grans. L'Sporting és història en carn i ossos. Afegirem un factor determinant: Daglas. Mireu-lo en aquest filmet de la gala dels premis Butaca 2016, presentat per Steven Spielberg



Daglas és pilota d'or 2015 i premi Butaca 2016.





El verdicte és del tot just. Daglas és delicat, com un cristall xinès. Daglas té el premi Butaca però no domina les tècniques de la comoditat. Cadira que veu, cadira que trenca. Butaca que mira, butaca que trenca. Daglas ha rebut la maledicció d'una greu ensopegada. Daglas és futbol i el futbol es juga dret, dempeus, erecte, tibat i alçat. Daglas ha impedit que el 0-5 esdevingués un 0-10 pel cap baix. Daglas determina, defineix i demostra el que és, crack entre cracks, solvència contrastada. Bogardisme. Daglas ha jugat amb pilota dividida, pilota recta, pilota voladora i pilota parada. En sap. Daglas ha sentat càtedra en el Molinón i ho ha fet amb el barret de graduació de carrera. Estimem Daglas.
Els reforços arriben i amb ells el nou central austríac-americà (quasi alemany, per plaer d'en Nico Nubiola i l'infermera teutona Mathilde). Us presentem ben equipat amb els nostres colors, el nou reforç de la molt bona i inexpugnable defensa blaugrana, heus aquí la seva fitxa tècnica:
Arnold Alois Schwarzenegger, és un fisicoculturista, actor i polític austríac nacionalitzat estatunidenc. Va ser governador de Califòrnia des del 2003 fins al 2011. Nascut el 30 de juliol de 1947 (edat: 69), a Thal (Austria). Alçada 1.88. Ens mola molt. Mireu-lo tastant el Nou Camp:

39 comentaris:

MADRIDISTA CON LAS BOLAS CARGADAS ha dit...





ME PARECE QUE NO TENEIS NI IDEA DE LO QUE SIGNIFICA UNA TABLA DE CLASIFICACIONES.
VEO VEO, VEO UN REAL MADRID SOLITO LIDERANDO LA TABLA.
VEO VEO, VEO BARCELONI-TA DERROTADO EN SU DÍA A DOMICILIO POR UN MODESTO ALAVÉS.
VEO VEO, VEO UN REAL MADRID ARRANCANDO UN EMPATE EN EL ESTADIO DEL EQUIPO REVELACIÓN DE LA TEMPORADA QUE ES LA UNIÓN DEPORTIVA LAS PALMAS.
VEO VEO, VEO UNOS BERZAS COMO USTEDES.
VEO VEO, ME VEO A MI MISMO CON LOS COJONES EN POSICIÓN DE EXPLOSIÓN POR HARTAZGO GENITAL PRODUCIDO POR VUESTRA ESCROTANTE VIDA DE BOBOS.
VEO VEO, VEO UN NEÓN DE COLOR ROSA QUE SE HACE CARGO DE LAS COSAS.
VEO VEO, BANZAI CULEBRA Y BOBI-TO BOA MEZCLADO CON PITÓN SARTÉN.
VEO VEO, MI SANO ODIO HACIA VUESTRA EXISTENCIA DE BOBALICONES SIN SOLUCIÓN.
FALSOS
FARSANTES
FARISEOS
FARLOPEROS
FACUNDOS
MIERDAS
MILONGONES
BOBAZOS

QUE PASEIS UN PÉSIMO DOMINGO
YO LE DOY CANCHA A MI RETROVISOR DE LIDER


¡¡¡¡¡¡¡¡IROS A FREIR ESPÁRRAGOS MOROS!!!!!!!!!!
Y CUIDADÓN CUIDADÍN CON HURGAR EN MI QUERIDO ARNOLD SWARZANEGCHER ¿¿¿¿¿¿VALE, OVARIOS?????

Esclop Romesco Sklop Bordils ha dit...

Quan veig lletres grosses passo de llarg i no em distrec, 0-5 Barça triomfant i alegria

El doble de Gurruchaga ha dit...

Amiguitos míos os digo que me pone la de Dios de ver como sois capaces de humorear a velocidad de crucero semana tras semana ¿Qué tal si viajamos juntos?
Viaje con nosotros, la la la lará y disfruten la la la lará y disfruten
Paso cantiduby del balón pero la gente cachonda me pone más y más

Elena Valls (Igualada) ha dit...

Gaudir molt amb aquest Barça i no puc res més que ja és prou

NN Nubiola (bildhauerkunst) ha dit...

El futbol oscil·la entre l'errada humana i el punt inesperat de la llum aportada per una infermera que ja coneixeu. El cinema oscil·la entre el bon cinema i el més erroni de tots que és el cinema violent amb musculatures exagerades, és el cas del cinema de Arnold Swartzanegger. Però com passa amb la llum d'una infermera que és l'excepció de l'error futbolístic i ens reafirma en la germanitat alemanya de la versió berlinesa del futbol, em sento capaç de corregir la meva fixació negativa en relació al senyor Arnold S. Motiu: el tronc comú de la cultura austriaca i alemanya, l'idioma i la força. Els meus amics artistes i critica especialitzada que conec potser em faran creu i ratlla per el que ara confessaré: Si Arnold S és afí al futbol i te arrels germàniques, encara hauré de dir i concloure que el FC Barcelona redueix la taxa d'error i em comença a seduir. Si al cas Arnold S li sumem la procedència tanmanteix germànica del suïs fundador Johannes Gamper, aleshores faig tres pics i repicó, demano disculpes i incorporo el barcelonisme a la part no errònia del Futbol al costat de la coneguda com Bundesliga a on milita el meu club referenciat per na Mathilde, infermera, que no és cap altra que Hertha de Berlin. Segur que em caurà un allau de critiques des del món, el meu món de l'art...Però puc seguir pensant el la supina estupidesa del futbol i el seu caràcter palmàriament erroni i pensar de sobte que la presència germànica, sigui prussiana, helvètica o tirolesa, és com a mínim un illot a tenir en compte tot i admetent que el marge d'error romandrà en permanència.

Passo ribot, llisco les escletxes, roure groguen amb ànima clara, s'aixexa el diumenge amb l'artista clavat a la seva obra, aquest procuro ser jo, i quan treballo visc lluny dels errors i les tares de l'espècie humana.

És el meu sentit de la vida, el rigor per damunt de qualsevol borinotada que distregui l'esperit i l'ordre de la zona cervical interior. El cervell que tot ho capta i el cos que obeeix els registres de la sensibilitat a flor de pell.

Modestament i amb reserves,
bildhauerkunst, Danke, bildhauerkunst


i ara un regal de diumenge que us dedico amb traducció incorporada que us anirà be per penjar amb lletres gòtiques a les parets del vostre previsible local social, a veure si us agrada i tingueu clar que agradar no vol dir fer la pilota o adobar el plat amb llenties com Pilatos.

“Das Schöne ist nichts als des Schrecklichen Anfang, den wir noch grade ertragen.”
Lothar Liebscholbeiten. Pensador. Koblenz 1810.

"Lo bueno es solo el inicio de algo malo y horrible, y este inicio todavia soportamos"
Lothar Liebscholbeiten. Pensador. Koblenz 1810.


NN

Freginals ha dit...

collons, quina lliço aquest de la doble N !

Astronauta Albert Romaní ha dit...

Cada dia que passa és més gran la penya que veig.
No necessito tractament per l'eczema, una mosca Wellington ha entrat dins de meu trajo i ha arribat justament damunt del front i ha escapçat el granet amb un plis-plas.
Demà aniré a la piscina i demà passat a la lluna a veure la finca i a pagar la nòmina de la meva dona de fer feines al coet i en efectiu.

Laurejada Merçona Bots i Barrals de Gràcia i soleta ha dit...

Douglas, perdó, Daglas, és un jugador complet: rialler, tranquil, ben pagat i amant de les dones.
Per mi ja pot tornar, puc ser la seva nena.

Goliat Valls Tarzan dels micos ha dit...

Senyoreta Laurejada vostè viuria amb un futbolista?
Que valenta!

Freginals ha dit...

És necessari ser tant groller per existir senyor Madridista con las bolas cargadas?

nNico NnUBIOla ha dit...

Tornant de la fusta miro els comentaris i no observo cap interés manifest sobre el que da manera esforçada i decidida he escrit. No m'agrada massa perdre el temps, a menys que tothom estigui ocupat en aquestes hores del dia. No em puc creure que sou dels que celebren els diumenges. Probablement els diumenges formen part de les primeres coses que encapçalen la llista dels errors humans. Hi ha dues llistes, la de les errades i la dels errors, celebrar els diumenges entraria en aquesta segona categoria. Confio en que tot obeeix a la meva impaciència que és tant supina com inconformista. Així ho espero.

penyabogarde ha dit...

Només podem dir, estimat Nico, que les teves reflexions ratllen el virtuosisme i que ens interessen molt.

Aprenem molt llegint el que escrius i estem molt orgullosos de comptar amb la teva col·laboració.

És important saber distingir entre errades i errors, entre art i imbecilitat, i tot això ho estem aprenent en el dia a dia, en gran part gràcies a la lectura ocular dels teus textos i a les teves acurades reflexions.

També ens agrada molt rebre els teus paquets i cartes. Cada vegada que rebem una comunicació escrita en paper, el nostre cor s'embala d'il·lusió.


Amb tot el respecte i agraïment,

La Junta de la Penya Bogarde, Premià de Mar.

Conrad Canaló Stewart ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Conrad Canaló Stewart ha dit...

Douglas+Daglas=Dobleglas (2 glas)
Soc meridià com en Greenwich i palmari com Las Palmas.
Soc Conrad Canaló.

Sud Burrutunu ha dit...

Vostès diuen Daglas i jo dic Duglus com els Sugus

sid birritini ha dit...

Vostès diuen Daglas i jo dic Diglis com les bilis

Sod Borrotono ha dit...

vostès diuen Daglas i jo dic Doglos, com els troglos

Sed Berretene ha dit...

vostès diuen Daglas i jo dic Degles, com els segles

Sd Brrtn ha dit...

vostès diuen Daglas i jo dic Dgls, com slgs, sense vocals

Tarzan Goliat Valls Ocata-ta-ta-tà!! i xin. ha dit...


Polivalència:

daglas
degles
diglis
doglos
duglus
douglas
dgls

estic admirat del talent del senyor:

sad barratana
sed berretene
sid birritini
sod borrotono
sud burrutunu
sd brrtn

Què puc fer per ser més bogardista?

Conrad Canaló Stewart ha dit...



Solucions Canaló i el cas DAGLAS (o DDDDD).

Cal que recuperem en Douglas (daglas, degles, diglis, doglos, duglus).
D+D+D+D+D+D=AEIOU (+Doug Glaçat).
DESCONGELEM EN DAGLAS I EL SEU CONTRACTE DE CESSIÓ. URGENT.

L'any vinent aquest jugador tindrà un preu impossible.
Hores d'ara el seu valor puja a velocitat meteòrica, està entre els 50 i 60 kilets d'euros.
Si no volem perdre el crack, cal mullar-se per Nadal i recuperar-lo en el mercat d'hivern.
Exponencialment Douglas pot valer entre 150 i 200 milions d'euros per primavera i superar els 250 de cara a l'estiu.

NO ENS ADORMIM I RECUPEREM EN DOUGLAS, DAGLAS, DEGLES, DIGLIS, DOGLOS I DUGLUS.

D.A.G.L.A.S.N.O.E.S.P.O.T.P.E.R.D.R.E.

salvemdaglas@gmail.com

Conrad Canaló Stewart ha dit...


Un aclariment. Solucions Canaló és una secció de la meva vida que he creat per ajudar la gent que ho necessita i no demano res a canvi. Tarifa plana i buida. Només atenció i respecte.
D.A.G.L.A.S.N.O.E.S.P.O.T.P.E.R.D.R.E. (aquest cas és diferent, cal pagar el que sigui per refitxar-lo).

salvemdaglas@gmail.com

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Us faig un favor: refresqueu la memòria i potser trobareu que això preten ser una penya de futbol. Ara sembla un hospici per gent amb deficiències mentals de caràcter agut. Quin país voleu? La rifeta del Puigdemont i el melic per mirar-lo, oi? Ja escombrarà la Colau i sinó mireu el que us dic que sou part de la malaltia catalana i dels focs artificials de l'espardenya

Sebas Moreno Tulipán Negro ha dit...

Ferriganbonada ets un tocanassos integral, no tens més fantasmes per escampar la boira? la gent ens ho passem bé a Bogarde i tú sempre amb la mateixa rosca espanyola i destentada

visca Daglas o Douglas i el Barça més!

Anònim ha dit...

salvemdaglas@gmail.com

MADRIDISTA ISLEÑO Y EDUCADO ha dit...

ME CHOTEA LA CHIRIGOTA CUANDO VEO VEO LO DE DOUGLAS, NO TENEIS MÁS AGALLAS QUE LA SOBADA BAJO PALIO CON CRUZ DE NECTAR VACUNO Y POLILLA DE VENTISCA PARDA.

ESO ES LO QUE PASA.
NEÓN ROSA CARGO COSAS.
BANZAI CULEBRA.

REAL MADRID LIDER
REAL MADRID IMBATIDO EUROPEO
REAL MADRID MAZO MOLÓN

¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡BOBAZOS!!!!!!!!!!!

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Insultant no es va enlloc, i una penya que té en Xuarxanegger de model és com el cul d'un orangutà davant de la sardaneta que fot riure

Joan Patateta i amics PREGUNTEM ha dit...

Berriganty ets el madridista bançai amb altres noms, cantes molt com una almeja i et dic que ja heu empatat tres de seguits contra equips que van de groc vilareal, palmas i dormunt. Ets poca cosa madridista Berriganty i insultes com el teu altre nom, preguntem però no cal per que es nota i canta molt el teu cas

gudulermi de Vic ha dit...

ridicul del City i del Madrid, força Barça!

Joan Estruch ha dit...

pistonut

NNubiola Bundesnico ha dit...

guten Morgen


m'agrada aquesta germanització progressiva que mostra el lloc web de la Penya Bogarde i confio en la bona gent que la inspira de que no estem davant d'una befa burleta sinó d'una ponderació valorativa.

He parlat abastament de l'errada humana que defineix el futbol i també he aprofundit en l'excepció alemanya gràcies a una heroica infermera militar i esportiva i en el cas d'Austria en ocasió de la visita de l'home-escultura Arnold Terminator.

Afegeixo els borussies i el porter teutó Stegen's.

Ara veig que això va per bon camí.
L'Hertha Berlin està fent un paper digne i seriós a la Bundesliga.

El Fussball mereix l'excepció.

seit vielen Jahren!

Danke!

NN

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Si es confirma el que diu el senyor Nubiola jo us diré que jugueu amb foc i em temo que lligar futbol, nacionalisme i alemanya us farà sortir un bigoti estret damunt dels llavis; us esteu passant de frenada i oloro el que em temia, sou fatxes.

penyabogarde ha dit...




Senyor Bonada:



El seu darrer comentari ultrapassa qualsevol limit de la decència moral i ètica. Aquesta junta li adverteix de que la propera vegada que publiqui frases com les que acaba d'escriure, en broma o per convicció, serà esborrat de la xarxa. El que vostè diu i escriu és espantós, fals, pervers i indigne. Amb aquests temes no s'hi juga i sabem el que ens diem, ni en broma.

Vostè està advertit.

Cordialment,

LA JUNTA DIRECTIVA DE LA PENYA BOGARDE

NN SERIÓS I RESPONSABLE ha dit...


Molt encertat i seriós el que diu la gran i respectable junta de la cada dia més seriosa i respectable Penya Bogarde's.

NN

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Bonada=Bo(positiu)+Nada(res) i no quadra.
Esmena canalònica: Malnada.
Malnada=Mal(negatiu)+Nada(res) i quadra.

Jo diria 'mal-nascut' o el 'que no neix bé'.
Dues variables del naixement.

Ja està: Malamentada! Mala ment la d'en Malnada.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

vostès perdonin, vostès perdonin
no sou fatxes, no sou fatxes.
ho retiro.

Sou feixistes i us penseu que no sou.

befff cof cof.

Perdoneu, perdoneu, pell fina bogarda, perdoneu.

Conrad Canaló Stewart ha dit...



Teorema canalonià de la incontinència gramatical humana:

Ted (T.E.D) = Tipus En Decadència
Berrigan = Bretolada del Ridicul Rastrer i Inhumà Amb Negativitat)
Fàstic = Fàstic
Bonada = (* ja està referit en la meva darrera entrada i la repeteixo fora del parèntesi explicatiu).

Annex recuperat de l'arxiu Canaló:

Bonada=Bo(positiu)+Nada(res) i no quadra.
Esmena canalònica: Malnada.
Malnada=Mal(negatiu)+Nada(res) i quadra.

Jo diria 'mal-nascut' o el 'que no neix bé'.
Dues variables del naixement.

Ja està: Malamentada! Mala ment la d'en Malnada.

MADRIDISTA CON NEÓN DE COLOR ROSA ha dit...

JOJOJOJOJO
ME PARTO EL ANO
4-3 DEL CELTA
JOJOJOJOJO
BANZAI
CULEBRA

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

si fossiu persones també parlaria del barça quan perd