PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 29 d’agost del 2016

Sentenciant la lliga dia a dia.

El FC Barcelona de Catalunya derrota a domicili a l'Athlético de Bilbao del Nord d'Espanya. 0-1 amb barraca i traca. Som crítics amb el Bilbao i és lògic. Aquest equip porta uns anyets amb hostilitat i enveja, xiulets del públic i males maneres en el camp. En comptes de lluitar contra l'enemic comú que és el Madrid, passa això i fa de mal pensar. Els jugadors del Bilbao portaven tricorni! Impresionant!
Anem a pams: Ter Stegen és genial i brillant. Va resisitir les temptacions del pispador Pepe Hucha i el tenim ben lligat. Els del Real City s'han quedat el porter de saldo Bravo. Nosaltres ara gaudim de l'amic Ter, de l'holandès que veurem i del jove Massip. Som així i no hi haurà Hucha que pugui amb nosaltres. Avui Ter Stegen, ha visitat el Golden Corner i ha rebut el caliu d'en Mario Lenin i del Lenin-Lenin autèntic. Ambient roig en el Golden Corner.
Interessant: Els socis Jordi Rovelló i Lord Demian han anat de 'picos pardos' al bar cafè Tur de Mataró i han vist el partit en companyia de la dissident Marga Bosch (i el seu Verb).
Notícies de la Bundesliga. Comença la lliga favorita del nostre soci Nico Nubiola. Per celebrar-ho hi ha hagut festassa. L'escultor germanòfil ha presidit una festa de la cervesa degudament acompanyat i uniformat amb trajos tipics alemanys. Les banderes de l'Hertha Berlin han onejat a la sala. Triomf de l'equip berlinenc per 2-1 davant del SC Freiburg. Un gran home!

Rajoy, Rivera i Florentónguez han aribat a un acord per celebrar les terceres aleccions espanyoles per Nadal. Mireu-los amb el rotllo "pastorcillos" . En el país veí passen coses molt estrambotiques.


I ara un aplaudiment per al millor de tots: Daglas!
L'ardent jugador, l'home que ho sap en cadires, banquetes, tamborets, butaques i sofàs, el gran Daglas, ara ja és de l'Sporting de Gijón. Un gran artista del millor cinema. Mai tant ben dit: Mireu-lo rebent el premi BUTACA, acompanyat pel també premiat   Kirk Daglas.  

 

48 comentaris:

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Em sembla que la decadència de la penya bogarde és molt gran, no sabeu ni de qui parlar, ni de que parlar, bromes de consum propi i poc més, això si una gran mala llet i la resta com anar en funicular al barri de gràcia sense gràcia

Syd Barretina ha dit...

Aquest cas de que ara hi hagi un seguidor del Berlin em té el cor robat, em fa pensar amb el Muro de Pink Floyd que era el de Berlin.

marga bosch i el seu verb ha dit...

No vaig veure els dos senyors de la fotografia, serà una broma més dels energumens de poble que es creuen bogardians.

El Cafè Tur és un temple sagrat, cor de la ciutat de Mataró i ben aprop de l'ajuntament de la nostra ciutat. No estic per bromes.

Anem amb compte.

Josepot Budells i Cagarro-Sec ha dit...

Estic totalment convençut que el Barça ho guanyarà tot.
Em jugo el budell principal del meu estomac bestial.

un de dins de la ràdio ha dit...

Premi Butaca a Douglas o Daglas, com vulgueu i l'heu fet grandiosa aquesta

GodblessAretha ha dit...

Està clar que aixequem passions. A alguns premianencs no els agrada lo bé que ens ho passem veient el millor club del món a la penya més contracultural i mod del món.

marga bosch i el seu verb ha dit...



Jo em sento dipositària de l'esperit bogardià i encara que heu fet la broma vull dir que les portes del Cafè Tur de Mataró a quatre passes del nostre ajuntament estan obertes a tota la gent.



Us recomano que vingueu a fer la gran pinya bogarda a un lloc segur i animat, Mataró espera braços oberts a tota la gent bogarda de ciutat o de poble.

Per raons de tamany premià pot ser una delegació en cas de que hi hagi algú que perd el tren o té problemes familiars, però el local de la Penya és amb bona lletra el local del Cafè Tur i les cadires plegables us esperen en cas de necessitat.


Som bogardiana gent
Som maresme
Som mataró i benvinguda la gent que vulgui venir al centre del bogarderisme

MADRIDISTA CONTEMPLA EL FIN DE ESTA PEÑI-TA JA JO JE JI JU ME PARTO EL ANO PERO YA ha dit...


¿VAMOS A JUGAR AL VEO-VEO?
VEO-VEO BARCELONI-TA ACOJONADO COMPRANDO JUGADORES POR MIEDO
VEO-VEO PEÑI-TA DIVIDIDA EN CANAL, VEO-VEO QUE ME GUSTA LA IDEA DE MARGARITA BOSCHI-TA
VEO-VEO MÁS BOBOS COMO SYDITU-CHO BARRETINI-TA EL GRACIOSO DE TURNO CON MUSICA DE BOMBEO
VEO-VEO BERRIGAN MUY EN FORMA
VEO-VEO BUDELLI-TOS CAGARRI-TOS MUY MALEDUCADO Y APESTOSO
VEO-VEO DINSDELARADIO-TITA SIN CAMASTRO
VEO-VEO GODBRESSI-TO ARETHI-TO O COMO SE LLAMA EN PLAN SABELOTODO Y CAZAMOSCAS EN UN VASO DE AZUFRE LÍQUIDO.

VEO-VEO QUE ESTAIS ACABADOS, QUE TENEIS UN BOBI-TO ALEMÁN Y QUE OS SALEN GRANOS EN LA FRENTE CON LO DEL BAR DE LA SEÑORA MARGARITA.

VEO-VEO QUE SE OS ACABA EL FUELLE.

VEO-VEO QUE EL NEÓN DE COLOR ROSA SE HACE CARGO DE LAS COSAS.

VEO-VEO QUE YO VIVO DENTRO DE LA REALIDAD Y VOSOTROS EN LOS MÁRGENES DE LA VIDA Y DEL CAMINO.

VEO-VEO QUE LA LATA ESTÁ SERVIDA.

VEO-VEO QUE MI BANZAI CULEBRA OS JODE.


EL REAL MADRID SE LO COME TODO Y NO GASTA NI UN CENTAVO.


¡¡¡¡¡ BANZAI !!!!!

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

No tinc cap problema en cedir una de les roques menors de Les Medes per construir la nova presó bogardista ALCATRAZ-MEDES. Màxima seguretat per tancar madridistes malparlats i agressius.
Si voleu demano llicència d'obres a la direcció general de costes o tiro pel dret i la faig construir a cop de talonari amb l'ajut dels meus grumets armats: en Severià Riuplanell, l'Onofre Balcells i la meva germana Assumpta Esperit d'Esnaola.

Us interessa la idea?

NN Nubiola (bildhauerkunst) ha dit...

Hertha Berlin representa una ciutat que ha estat el gran bressol de l'art més seriós.
Dia que passa i més satisfet estic de l'aparició de l'infermera Mathilde en el meu camí.
Aquella infermera m'ha fet pensar el la possibilitat de que una cosa tant impresentable i forçada com el futbol encara pugui tenir un ninxol de seriositat. Per mi l'art vol art i Berlin és art i l'art de Berlin té un equip com Hertha que em fa pensar en la meva sorprenent relació artística amb la figura de l'infermera Mathilde. La Bundesliga m'assegura el futbol com un lloc que encara es pot salvar dels seus errors i de les seves bajanades. També observo un porter alemany en el FC Barcelona de nom Ter Stegen i encara que no vingui de l'Hertha ja em va bé.
Dues observacions més: Hertha Frankel era una mena d'animadora de titelles de quan jo era un nen quasi espermatozoide ovulat, els joves no ho sabeu però jo vaig creixer amb ella i ara veig la relació Hertha Berlin amb Hertha Frankel i Barcelona. A Barcelona va triomfar Hertha Frankel i el més important és que Berlin i Barcelona tenen una relacio especial per Hertha Frankel que era televisiva en el mateix temps que el gran locutor José Luís Barcelona. Suposo que els joves no heu entès res del que dic. Els joves són imbècils, riuen massa i no escolten la veu de l'experiència.

Bildhauerkunst !

Posdata: detesto la cervesa, fa riure i provoca imbecilitat supina. La fotografia està realitzada en el moment en que una senyora em va posar al davant el liquid fastigós que fa riure i mixitar.

Astronauta Albert Romaní ha dit...

Germans meus, bogardes

em va quedar mig perduda la meva petició sobre com se bogardià de primera, de ser prota del vostre món o tot allò dallonses dallonsis.

Em vareu dir no sé què no sé quantos d'un enllaç de google, ara estic perdut i em podeu dir exactament com fer aquesta designació?

Una cosa més, de fa anys vaig estar en una gala dels premis Butaca i he rigut un colló de mico de veure com heu pillat el cas Douglas amb els guardons butaca.

Ara ja no visc a Premià però el meu amic Ferran em va dir que sobretot mirés això de Bogarde i la Penya Bogarde i per tot estic donant la vara i tal amb tot el tema del meu paper en aquest mundillo.

Gràcies si un cas hi ha solució

Arxiver Biblioteki Sotana ha dit...



"Los bomberos de Almazán saben apagar el fuego con un dedo"

(Javier Marías, escritor)

Arxiver Biblioteki Sotana ha dit...


"El gozo de una mujer es el pozo de un hombre"

(Helenio Herrera, entrenador RIP)

MADRIDISTA VERANO LOCO ha dit...

SOLO FALTABA QUE UN LISTO DE LOS LIBROS SE ASOMARA EN ESTA VENTANA PARA DAR EL PALIQUE AL PÚBLICO Y ENGAÑAR MÁS Y MÁS.
JODER QUE OS ESPERA UN OCASO SANGRIENTO, BARCELONI-TA SE VA AL CARAJO CON SI PEÑI-TA AL LADO.


NÉON ROSA CARGO COSAS
BANZAI CULEBRA

La Junta de la Penya Bogarde ha dit...

Benvingut Arxiver Solana!!!!!

Senyor Astronauta,

Ens sap greu que li costi tant de fer el que li varem indicar. Tornarem a explicar la metodologia per obtenir presència gràfica en aquest blog. (Serveix el consell, també, per altres comentaristes i seguidors que estiguin interessats de formar part de les imatges del blog de la Penya).

1) Si tens una fotografia teva o imatge que et serveixi per identificar la teva persona, només has de 'retallar i enganxar' un enllaç d'internet (google imatges, webs, facebook, instagram) i el deixes en aquests comentaris.

2) No és necessari que la foto correpongui a la teva persona (sempre és millor, però) i s'admeten imatges vinculades d'alguna manera a la teva personalitat o a un tema lligat a la teva manera de ser actual, passada o futura.

Va bé ara?

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Ja que es parla molt sovint de l'astronàutica bogardista, jo he fet l'oferiment de muntar el Cap Kennedy de les Medes i ho deixo com a constància escrita.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

I els recordo que la possibilitat d'una presó de madridistes Alcatraz-Medes també està escrita i deixo la constància aquí

Astronauta Albert Romaní de la Font Descoberta ha dit...


Aviam si encerto el que m'heu donat a les instruccions amb aquesta icona que em representa amb pristina exactitud

http://img01.quesabesde.com/media/img/noti/0058/joan_fontcuberta.jpg


Si necessiteu més detalls o si penseu que no està prou bo o és insuficient em dieu el veredicte.

Us agrada el que he incrustat?

exPresident de la Penya Bogarde ha dit...

No tinc paraules per descriure la sensació causada per la visió de la fotografia lliurada en nom del nou soci Astronauta Albert Romaní de la Font Descoberta.
Extraordinari. Cursarem instruccions al responsable gràfic senyor Tosea!
Moltíssimes gràcies, Albert.

Joan Estruch ha dit...

Pistonut que jo de petit jugava a ser l'astronauta collonut

marga bosch i el seu verb ha dit...

No necessito ulleres ni operacions oculars ni visites a l'oftalmòleg, per tant NO VAIG VEURE AQUESTS DOS SENYORS EN EL CAFÈ TUR. No estic per juguesques de timba barata i pueblerina. Ja soc grandeta i madura

Apolo aquella nit Xispa ha dit...

No cal distreure la mirada, mirem com va el Barça que va directament a dalt de tot en totes les competicions.

Arxiver Biblioteki Sotana ha dit...

" Los heridos en combate se merecen otra oportunidad. Como los faunos del bosque, requerirán sustento y calor "


(Federico García Lorca, el poeta del pueblo)

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

No veig que us interessin els resultats de les seleccions. Una prova més del vostre melic pic pic que s'estova només amb quatre porronades i el barretinisme més pastoral que feu servir sense vergonya. No teniu sentit del ridícul?

Marta Coma ha dit...

Dorms de tant en tant, Bonada Monada? Vols petons? Amb marca? Vols una recepta cosmètica? Mira Bonada Monada, el Bourgois Rouge d'Amour del calibre 44 és pastós, aromàtic, es pot barrejar amb els flaires del fixador de cabell Studio Line, queda fresc i et deixa hipnotizat, però no es tracta de que rebis el meu bes petonet sinó de que vagis a una perfumeria i et compris el que t'he dit i t'ho poses tu mateix als morritos.
Consell de bona amiga.

Rosaura Martínez ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ha dit...

yuppi amiga!
no sé si aqueste Bonada's et farà cas del conseju però per si un cas menda l'apunta per quan vagi a comprar coloretes que el meu Revlon està més vist que la Sagrada Familia

Demasié pal cuerpo que mires una web de futbol culero i acabes posant la cara guapa

toma els meus cors, estrellitas i capritxos que de culé no me guanya ni Sant Quintín

*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Rosaura, em vull casar amb tú. Si estas d'acord, la cerimònia pot ser a la capella de Sant Elm, patró dels mariners, que està soterrada en el moll clandestí de la Meda Gran.
Rosaura meva, amor meu, t'estimo amb el xiulet de la tramuntana que acarona la meva cama i infla el meu pneumàtic de socors. Amor meu, Rosaura, jo soc l'home que et portarà a donar la volta al món en un veler.

Manuel Cuyàs ha dit...

Bona nit.

Una penya màgica que, quan no hi ha lliga de futbol, permet el desenvolupament d'una altra lliga. Em refereixo a una lliga en la qual un senyor lliga amb una senyora de manera educada i gentil.

Em sembla una prova més del caràcter original i particular del cas Bogarde. Una manera més d'augmentar el paper universal de la comarca del Maresme.

Felicitats a la Penya Bogarde i, especialment, a la senyora Rosaura i al navegant Esperit d'Esnaola.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Amic Manuel Cuyàs, no ens coneixem però estic agraït de tenir suport en el meu objectiu d'amor marí i de bones olors de perfums i frascons màgics

Josepot Budells i Cagarro-Sec ha dit...

ja em llepo els dits pensant en aquest matrimoni

Rosaura Martínez ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ha dit...

Confesso que internet em fa valenta i evito el sonrojamiento ante el peligro. Mariner Esperit m'estas fent tentaciones com la lo de Cain i Abel i la fruita prohibida del paradís. No et dic que sí de manera ràpida per que soc de pensar lentament però ara ja et tinc aprovat i no descarto acceptar la boda. Solament una cosa Mariner Esperit, si fem cruzero que sigui de Vacaciones en el Mar com la serie de quan era joveneta. Me veo en el barco del amor con el capitán y la tripulación, todos de gala y punto en blanco, i nosaltres dos ballant a la festa del capitán. El sí està quasi quasi guanyat a la orilla com els caracoles de mar.

Rosaura Martínez ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥

Rosaura Martínez ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ha dit...

vaLE, accepto la boda y punto pelota ♥ ♥`*.¸.*´ ♥

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Pensava que la penya estava a zero (0) i està molt (+) bé (!).
Vacances de Canaló a la terra de les patates de l'Hereu.
Vacances de Canaló entre Girona i Castelló d'Empuries.
Veig amor fort (+) i aviso: El madridista i el Bonada tenen un any difícil amb mí al davant.
Jo visc en el costat fosc de la força.

Soc el Darth Vader de la Penya Bogarde, aviso i preneu nota TOTS.

5646438428447743773733337373
3673636363636633338838838383
6757395393943949340404400030

Caixa o faixa.

Les passaran magres els meus enemics, perruca, casc negre de Darth Vader. Soc el nou Canaló.

MADRIDISTA ADVIERTE A CANALÓNCI-TO ha dit...




PELUCAS, TE HAS PASADO UN COJÓN Y VAS A MASCAR POLVO DE ACERO, BERZAS.
MIRA CANALONCI-TO, ERES DETESTABLE, LO SABES Y LO SIENTES, PERO CON MI SOMBRA EN LOS TALONES VIVIRÁS COMO UN SER IRACUNDO PASADO POR EL TURMIX SIEMENS.
ERES TAN BOBO, BERZAS, TAN PERO QUE TAN BOBO QUE TE VA A CAER EL PELUCÓN A LA QUE TE SILBE EL HIMNO DEL REAL MADRID EN EL COGOTE. TUS JUEGOS CON LA STAR WARS SON JUEGOS DE PARCHÍS AL LADO DE MIS HAZAÑAS BÉLICAS. SO PELUCÓN.

EL NEÓN DE COLOR ROSA SE HACE CARGO DE LAS COSAS.

BANZAI CULEBRA.

Aleix Mira ha dit...

Miri senyor Madridista,

el que vostè ha escrit és tant greu i malparlat que he decidit que vostè és un veritable monstre.

Amb tot el rebuig humà


Aleix Mira

MADRIDISTA A MIRA MIRI MIRITO ha dit...

MIRA MIRI MIRI-TA ME RESULTA JOCOSO TU NOMBRECI-TO QUE MIRA Y NO ME TOQUES MIRI MIRA LA MIRADI-TA.

ERES BOBO Y LO SABES. DE MOMENTO TE ABSUELVO A TIEMPO LIMITADO PERO ERES BOBO Y LO SABES.

EL NEÓN DE COLOR ROSA SE HACE CARGO DE LAS COSAS.

BANZAI CULEBRA.

¿TE GUSTO? ¡CLARO QUE TE GUSTO!

Gudulermi d'en Bogarde's de Vic ha dit...

Un consell de culé educat.


La gent educada no mereixem les fuetades de mala educació verbal del "susodicho" madridista.

Dit d'una manera més planera:
Els vegetals, els minerals, els animals i l'entorn geològic natural o alterat per la mà de l'home, així com el conjunt d'essers vius o morts, estarem millor sense la mala companyia d'una desfeta carcamal com la que representa aquest burot de riu i envà de canyes que es diu Madridista.

Un malvat com en Madridista només mereix el vomit de tota la humanitat i de tots els elements que integren o desintegren el conjunt universal.

Cabró!

MADRIDISTA HARTO ha dit...




GUDULERMI-TO O LO QUE SEAS:


NADIE VA A OSAR DARME LECCIONES DE EDUCACIÓN.
NUNCA Y JAMÁS. ME CRIÉ EDUCADO Y OBEDEZCO LAS LECCIONES DE MIS PADRES.
O SEA QUE NADA DE LECCIONES DE URBANIDAD.


ESTO SE PONE DE JOROBA A LO BRUTO
PERO ¿QUIÉN DIANTRES ERES GUDULERMI-TO?
HAZ EL FAVOR DE REPASAR TODO LO QUE HAS ESCRITO Y QUE SEPAS QUE ESTO VA DIRECTO A LA CIUDAD DE LA JUSTICIA.
CREO QUE NADIE SE HA ATREVIDO A TAL BESTIALIDAD CONTRA MI PERSONA POR EL MERO HECHO DE SER MADRIDISTA.
YO JAMÁS HE INSULTADO SIN MOTIVO ALGUNO Y SI LO PARECE A ALGUIEN ES POR PURA DEFENSA PERSONAL.
ESTO SUPERA CON CRECES EL DELITO COMÚN, VAS A MASCAR JABÓN A LO GRANDE ENTRE BARROTES.
GUDULERMI-TO ME HAS LLAMADO CABRÓN
ESTO ES GRAVE Y JODIDAMENTE PUNITIVO.

NO ME PUEDO CREER QUE ALGUIEN DIGA LO DICE ESTE GUDULERMI-TO DE LOS SOBACOS ASTILLADOS.

AHORA TENGO UNA CITA CON UNA PECHUGONA DE POSTÍN Y NO VOY A DEDICAR TIEMPO A ESTO, PERO MAÑANA SE VA A PONER EN MARCHA TODO MI PODERÍO JUDICIAL Y ESTO VA A SER SODOMA, GOMORRA, CAFARNAÚN Y EL MONTE GÓLGOTA.

ESTO VA DIRECTO AL CALVARIO, CRUCIFICADO Y A PECHO DESCUBIERTO Y CORONA DE ESPINAS COMO EL SEÑOR.

AHORA ME VOY CON MI PECHUGONA AMIGA DE BUEN VER, PERO YA LO DIGO, ESTO VA A SER EL CALVARIO A LO GIGANTE.

NEÓN ROSA CARGO COSAS.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

no és el meu estil pero el madridista porta una mica de raó quan li feu tanta befa.
una cosa que acabo de veure i que pregunto sorneguerament:
la broma del tricorni al del Bilbao, forma part de la vostra dèria contra tot el que no és pura sang catalana com vosaltres?
He d'entendre que sou dels que xiulareu la Colau a la diada i salta a la vista.
Sou una colla de fanatics d'una catalunya que ja no quadra amb el que és ara tant diversa i poc semblant a la barretina que porteu que us tapa els ulls.

Albert Sinderes ha dit...

ja torno a ser per aquesta web

petúnies, petúnies

és la meva manera de dir que Bonada Berrigante i Madridista són el mateix cardot.

en el meu jardí, petúnies, petúnies i moltes petúnies i el de la mala gent, cardots, cardots.

Mone Santos ha dit...

Si vaig errada m'ho dieu.
Veig que es parla de pintallavis de tant en tant i jo soc de les que només l'utilitzo en casos molt especials com cita, sopar o cinema amb algú que em fascina.

Normalment faig servir coses de Dior, però el Bourgois m'agrada tot i que l'he destinat als colors més suaus, tipus rosa.

Heu provat de fer petons amb un Dior com aquest: Dior Diorific Lipstick #023 Rose Diabolo?

Ja em comptareu si no és millor que el Bourgois.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...


Ja no calen més proves. Amb tot això dels llavis pintats ja es pot dir que ha mort la Penya Bogarde. Descansi en pau. RIP.

Astronauta Albert Romaní de la Font Descoberta ha dit...

Jo em pintaria pero amb l'escafandra ho tinc complicat

Josepot Budells i Cagarro-Sec ha dit...

doncs jo no em penso pintar ni amb retolador
només em faltaria això per perdre la meva esposa.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

El que m'agrada dels pintallavis és que tenen numeració.
El de la senyora d'abans és del 44 i el de la senyora d'ara és 023.
Si fins ara tot el meu domini era alfanumèric, ara voldré que sigui alfanumèric-cosmètic.
Voleu practicar amb la meva boca de doble llavi (2) ?
Tinc un (1) llavi superior
Tinc un (1) llavi inferior
Tins dos (2) llavis

si fem petons serem quatre (4) llavis i els podrem pintar.

Avui he creat un nou domini
que és L'ALFANUMÈRICA-COSMÈTICA.
Savi com soc només puc dir una cosa per tant poderosa descoberta: EUREKA!

Joan Patateta ha dit...

jo no tinc més opció que mostrar-me tal com soc i la darrera operació facial i llavial que em va fer el doctor de la Penya ja em va deixar els morritos pintats amb un producte permanent.
Canvi de tema i dic que m'agrada molt el nou Arda Turan Cap de Turc amb barba i musculito.

Josepot Budells i Cagarro-Sec ha dit...

vaig contactar amb la penya Bogarde per frikisme esportiu, després per pur culé, després per que sou grans i molt grans, però ara encara sou més grans i m'ha deixat garratibat bat bat de veure que us pilla la mola amb els pintallavis. Un secretillo meu diré, quan em va deixar la meva novia de l'any 1993 em vaig dedicar a pintar-me d'amagatotis per recordar-la i feia servir un potent morro tubo marca:

Estée Lauder Pure Color Envy Gloss 360

Joder quins records, ara em trobo aquí donant-li pelica al futbol i acabo fent cofessiones de putu amant perdut en el bus de la Meridiana.

Apunteu xatis



Estée Lauder Pure Color Envy Gloss 360

MADRIDISTA BANZAI Y EL PERRO MÁS FIEL QUE SE LLAMA TOBÍAS ha dit...


¿¿COMORRRR???
¿¿¿ESTO ES UNA PEÑI-TA???
YO LO QUE VEO ES UNA SALA DE RELAX CON SEÑORITAS DE PAGO Y HOMBRES HAMBRIENTOS DE PROBAR PERFUMES.

¡¡¡¡¡¡¡¡NO TE JODE!!!!!!

JAMÁS MI BOCA RECIBIRÁ EL TRAZO PUTÓN DEL CARMÍN.

SE ACABÓ EL BOGARDERISMI-TO.

EL NEÓN DE COLOR ROSA SE HACE CARGO DE LAS COSAS.

BANZAI CULEBRA