PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dissabte, 28 de maig de 2016

MÉS ENLLÀ DEL DIA DE LA BÈSTIA


LA VIDA SEGUEIX 
DE COLOR BLAUGRANA

Tenim un himne i el sap tothom:
DA-BA-DA-BA-DÀ! 
Escolteu-lo i canteu-lo amb aquest video:


Novetats bogardianes: Gran activitat a l'empresa Anoraks Llavials Tosea. Imatges en curs.EMILIO PÉREZ DE ROZAS. "CUM LAUDE" DEL BOGARDISME PERIODÍSTIC.


(Article memorable extret de EL PERIÓDICO).
Per E.Pérez de Rozas.

Això de la premsa escrita és cada vegada més complicat i difícil. Comença a ser cosa d’herois, no ser periodista, no, sinó que et llegeixin en paper. Diuen que els que llegeixen, llegeixen en suports d’allò més variats però pocs en paper, i que bonic que és tenir el diari damunt la taula, esquitxant-ne les pàgines de quatre gotes de cafè amb llet i molles de croissant.
Suposo que em llegiran més al mòbil, o això diuen; a l’ipad, o això comenten; se sospita que al portàtil, potser funcionarà el boca a boca, el boca-orella, però pocs faran el que faria jo: baixar al quiosc (cada cop hi ha menys quioscos ¿oi? i cada cop venen menys diaris ¿oi?) per comprar el nostre estimat diari (¿sabien que quan vam aparèixer els altres diaris van pledejar contra nosaltres perquè ens dèiem EL PERIÓDICO i no els agradava que algú arribés al quiosc i demanés « el periódico » ja que temien que només els donessin el nostre) i repassar l’endemà de la festa del Reial Madrid a Cibeles.
¿Merescuda? ¿La festa? Per descomptat. ¿La Copa d’Europa? Ara els ho dic, no sé que explicar-los. Expliquen que el que guanya sempre s’ho mereix. Doncs, això, no sé què dir-los, no. Si van veure el partit i van escoltar la ràdio ( Joaquim Maria Puyal m’ha educat que el so de la tele sigui la ràdio i, en dies de Reial Madrid, escolto la COPE –ho sento, o no—i, en dies culers, la transmi ) sabran que l’equip gran va ser l’Atlètic, el que va tenir la pilota va ser l’Atlètic, el que va dominar va ser l’Atlètic, el que va fallar el primer penal (i, potser, decisiu) va ser l’Atlètic, qui va encaixar un gol en flagrant fora de joc va ser l’Atlètic i el que va plorar, al final, i molt, massa per tot el que va fer i es va merèixer, va ser l’Atlètic.

Una certa forma de guanyar

També ho va dir la ràdio i es va veure per televisió que qui va jugar com un equip petit (això va ser el que més histèric va posar els tertulians de Paco Gonzalez ¡amb raó!), conservador, temorós, escassament campió, gens favorit, va ser el Reial Madrid. Ja ni els explico el partidet de Cristiano Ronaldo que, novament, davant un partit gran, gran, va tornar a desaparèixer tot i que, això sí, li va dir a Zinedine Zidane que faria el gol del triomf i va complir. Com gairebé sempre. I va sortir per la porta gran, després d’haver-se passat tot el partit, la final, amagat sota l’escala del veí madrileny, protegit per les cames del seu amic Sergio Ramos i assistint, com tots ¡Déu quina vergonya!, al teatre inútil, lleig, desproporcionat, sancionable, impresentable del campioníssim Pepe .

Com que sé que em llegeix al mòbil, a l’ipad, al portàtil, en un whatsapp que li acaba d’enviar un col·lega o el link subministrat pel seu fill, li diré que si és culer ha d’estar feliç, serè, content. Perquè, ho miri com ho miri, jo, si fos culer, soci, malaltís, simpatitzant, d’aquells gairebé quatre milions de catalans que no se’n van al llit sense saber què ha fet el Barça, estaria en la glòria. Perquè jo no voldria ser el Reial Madrid, ni tenir aquell president (a Josep Maria Bartomeu , almenys, se’l pot canviar si no els agrada; a Flope, no; és etern, fins que ell vulgui), ni CR7 com a líder, ni tampoc guanyar amb plantejaments tan garrepes.
Guanyen, però no com el Barça. Són campions, però no agraden. El Barça és el paper; el Reial Madrid, internet, el mòbil, l’ipad. Un link. Crònica del retorn del NO-DODarrera hora des de Milà (Llombardia).El No-Do torna. Franco ressucita. El règim s'alça d'una peça. L'Escorial levita. El Valle de los Caidos vola cap a la galàxia Alpha. El Real Madrid compra tot el que vol i el florentinisme pacta amb els poders més perversos de l'univers. 

Torna la bèstia. Torna el Caudillo. Tenim les imatges en blanc i negre de la fantotxada xampinyona més tonta.I per damunt de tot el bogardisme que sempre ha admirat als nostres dos socis matalassers: 
Ferran Martinis i Raul Barea !I ara oferim imatges descomunals del moment històric del cataclisme provocat per el tongo universal de Florentónguez. El món està molt malalt. Molt.


EL MÓN ENTRA EN UNA CRISI IRREVERSIBLE...


97 comentaris:

MADRIDISTA BANZAI CULEBRA ha dit...

VAIS AL JUZGADO DE RODILLAS, BERZAS, INSULTANDO ANTE EL MAYOR EQUIPO DE TODOS LOS TIEMPOS.

M A D R I D I S T A A C O J O N A N T E ha dit...

UNDÉCIMA
CAMPEONES
ENORMES
CR7 SOMOS TODOS
INVENCIBLES
ÚNICOS
HALA MADRID
BOGARDEROS A LA CARCEL
UNDÉCIMA
CAMPEONES
ENORMES
CR7 SOMOS TODOS
INVENCIBLES
ÚNICOS
HALA MADRID
BOGARDEROS A LA CARCEL
UNDÉCIMA
CAMPEONES
ENORMES
CR7 SOMOS TODOS
INVENCIBLES
ÚNICOS
HALA MADRID
BOGARDEROS A LA CARCEL
UNDÉCIMA
CAMPEONES
ENORMES
CR7 SOMOS TODOS
INVENCIBLES
ÚNICOS
HALA MADRID
BOGARDEROS A LA CARCEL
UNDÉCIMA
CAMPEONES
ENORMES
CR7 SOMOS TODOS
INVENCIBLES
ÚNICOS
HALA MADRID
BOGARDEROS A LA CARCEL
UNDÉCIMA
CAMPEONES
ENORMES
CR7 SOMOS TODOS
INVENCIBLES
ÚNICOS
HALA MADRID
BOGARDEROS A LA CARCEL
UNDÉCIMA
CAMPEONES
ENORMES
CR7 SOMOS TODOS
INVENCIBLES
ÚNICOS
HALA MADRID
BOGARDEROS A LA CARCEL
UNDÉCIMA
CAMPEONES
ENORMES
CR7 SOMOS TODOS
INVENCIBLES
ÚNICOS
HALA MADRID
BOGARDEROS A LA CARCEL
UNDÉCIMA
CAMPEONES
ENORMES
CR7 SOMOS TODOS
INVENCIBLES
ÚNICOS
HALA MADRID
BOGARDEROS A LA CARCEL
UNDÉCIMA
CAMPEONES
ENORMES
CR7 SOMOS TODOS
INVENCIBLES
ÚNICOS
HALA MADRID
BOGARDEROS A LA CARCEL
UNDÉCIMA
CAMPEONES
ENORMES
CR7 SOMOS TODOS
INVENCIBLES
ÚNICOS
HALA MADRID
BOGARDEROS A LA CARCEL

MADRIDISTA BANZAI CULEBRA ha dit...

NO ME GUSTA NADA QUE TOMEIS EL NOMBRE DE MIGUEL RÍOS EN VANO
EL NEÓN DE COLOR ROSA OJALÁ US PARTA EL ANO

Y LO DEL NODO FRANQUISTA VA DIRECTO AL JUZGADO

HALA MADRID

OS JODE LA CULEBRA ENFERMA

SOMOS LO MÁS GRANDE

Escorpí Joan d'Amposta ha dit...

Genials bogardistes, heu tingut l'encert de dir la veritat sobre esta estafa mundial
sou los putos amos de Catalunya!

Mariona ha dit...

Collons Ferran, estas fet un dandy!

Mariona

Joan Patateta ha dit...

s'em mullen els llavis socors...us ho je demanat en els comentaris del post anterior, mireu-los, auxili, s'em mullen, us ho he demanat en el comentari del post anterior SOS SOS SOS!!!!!

Joan Vila Fervor Culé del Bages ha dit...

Ni cas del Madrid, ni cas

Joan Oliver El Pirino d'Ocata ha dit...


Merda de cristiano, merda de xusmu!

Patufet Francesc Miró ha dit...

Estic vomitant

aretha franklin culé ha dit...

Quin mal de ventre.Fàstic de CR.Prefereixo el C3PO, el KH7 i su puta madre. Són incapaços de guanyar si no se'ls hi regala.
Gràn crònica animada!Bogardians!

Anònim ha dit...


Al final han guanyat la 6a amb el regal de dos en fora de joc. Si això es el futbol millor de tots els temps jo soc millor quen Maradona. Resaré a Sant Bogarde pel pobre Madris per tal de que millori i que el actor Pepe deixi de jugar a rugby.

Uncomunmenfrommars.

Ted Berrigan Fastic Bonada ha dit...

Us heu superat de fanatisme.
Ho advertia cada setmana però barrejar en Franco amb el Real Madrid no és ni tants sols divertit.
Heu demostrat tenir enginy-zero i una falta de respecte per la gent que és del Madrid i que no és d'en Franco.
Si això és el que sabeu fer, més val que tanqueu per sempre aquesta web.
No és tant dificil tenir idees més brillants per exprimir una sana rivalitat.
Així va el país, amb fanàtics nacionalistes i barrejadors de naps i cols.
Us heu passat de frenada.
Graciosos com el vostre president gironí.
Més xabacans que mai.
Vull deixar clar que soc del Barça, però m'agrada el futbol i no aquesta manera de befar-se amb idees passades de frenada.
Nico: Això no m'ho vas dir pas a Sitges, em dius que els comprengui i m'ho poses francament difícil.

Joan Patateta ha dit...

Ara de bonmatí s'em sequen els llavis mullats d'ahor, en el post anterior us vaig demanar unes coses i ara en demano més, necessito un secador de llavis i una pomada anti-clivella llavial, però reitero el xubasquero.
Futbol? Avui no.

cesc gorgui fortuny ha dit...

Un robatori majuscul.

El robatori madridisra és un delicte contra el patrimoni, humà consistent en l'apropiació de béns aliens que són els puns i els gols dels altres, amb intenció de lucrar-se'n i omplir el món de samarretes blanques putefactes que donen diners, emprant-hi per a això força en les coses o bé violència o intimidació a la persona com és el cas del monstre PEPE. Són precisament aquestes dues modalitats d'execució de la conducta robatoria i cruel les que fan del Madrid una màquina de robar.
La major perillositat del robatori blanc, per l'ús d'aquesta força o intimidació, és el diner acumulat i les patades.

Parlem de justícia senyor MADRIDISTA: Dins del robatori hi ha dues modalitats diferents, una que es distingeix per l'ús de la força en les coses i l'altra per la violència o intimidació a les persones. El primer és aquell en què s'empra una força, una violència per a accedir al lloc on es troba la cosa. A vegades, també es defineixen com a robatori aquelles accions en les quals, tot i no mitjançar força o intimidació, existeix algun altre element que el distingeix del simple furt. Per exemple, és possible definir com a robatori aquell que es produeix mitjançant l'ús d'una clau falsa. Aquesta aplicació es fa per la similitud entre l'ús d'una clau falsa amb la força que es pot fer servir per a trencar aquesta barrera (la porta) que protegeix del robatori.

El robatori amb violència o intimidació a les persones és aquell caracteritzat perquè s'exerceix una força vis física o una intimidació vis compulsiva per a vèncer la resistència de l'amo o posseïdor de les coses a la seva entrega.

Esclop Romesco SKLOP ha dit...

felicitats Bogardes per ser valents i dir allo que la premsa no s'atreveix a dir, la dictadura segueix viva i ho estem pagant molt car, ens han declarat la guerra i no podem quedar-nos xiulant i fent veure que no passa res.

Visca el Barça!
Cristiano repugnància eterna!

EL HURÓN HEREDERO DE AMANCIO ha dit...

No me voy a extender, pero me asombra la capacidad de manipulación histórica que tiene esta peña. El recurso de hablar de Franco es de una memez superlativa impropia de personas mínimamente humanas y racionales. Si esto es el famoso bogarderismo, que me buesquen comiento arroz chino en un McDonalds de Pekin.
Soy de los que hoy vivimos uno de los días más felices de la vida y no será esta peña quien se dedique a tocar las narices de un servidor. Otro día hablamos del gobierno. Lo que habeis colgado con el Nodo y el franquismo es para estudiarlo con lupa y tomar cartas en el asunto. Y ahora hagan el favor de dejar de insultar y corroer, uno está de celebración y somos miles en Cataluña que piensan como yo. Lo mínimo que se hace es felicitar al campeón ni que sea por modales.

nico nubiola ha dit...


Bon dia

Estic donant una empenta la ribot. El projecte Infermera Mathilde entra en la fase dels detalls finals. Us trobo distrets i em costa saber els motius de tanta hemeroteca. Berrigan, amic, ja et vaig comentar que s'ha de saber prendre el bogardisme com una variant del bon cinema. Et trobo massa tibat i no en treuras rés amb aquesta actitud. No es tracta de riure i fer l'imbècil, només es tracta de fer una cigarreta, mirar com passen els carros i contemplar l'ensorrament de tota una civilització. Tot sense pagar i mirat des del porxo de casa amb les sabates penjant de la barana de fusta. Com feia en Gregory Peck.

NN

penyabogarde ha dit...

Què gran que ets Nico! Com en Gregory Peck! Sí senyor!
Madridista: calma.
Hurón: calma i humor.
Patateta: cursem instruccions a l'amic Tosea, per tal que repassi les teves demandes dels teus darrers comentaris en l'article anterior i en el present.
El bloc no farà vacances.
El bogardisme és permament com el pentinat d'en Donald Trump.

M A D R I D I S T A A C O J O N A N T E ha dit...

NO SE ME PASA POR ALTO QUE HABEIS MEZCLADO LA CANCIÓN DE MIGUEL RÍOS
CON EL MÁS CLARO ATAQUE A LA VIDA QUE JAMÁS HA PERPETRADO LA PEÑI-TA BOGARDI-TA.
ME TOCA LOS COJONES QUE EL NEON DE COLOR ROSA SE USE PARA INSULTAR.
TENGO LAS BOLSAS DE MIS BOLAS MUY TENSAS Y SI SE ROMPEN VAIS A VER COMO RUEDAN MIS ATRIBUTOS.
ESTOY TAN HARTO DE USTEDES QUE SOLO ME VOY A DEDICAR A UNA COSA:
BANZAI-UNDÉCIMA-CR7-SUPERIORES-SIEMPRE-USTEDES BOBOS-ESTO SOLO ES EL PRINCIPIO

BANZAI-UNDÉCIMA-CR7-SUPERIORES-SIEMPRE-USTEDES BOBOS-ESTO SOLO ES EL PRINCIPIO
BANZAI-UNDÉCIMA-CR7-SUPERIORES-SIEMPRE-USTEDES BOBOS-ESTO SOLO ES EL PRINCIPIO
BANZAI-UNDÉCIMA-CR7-SUPERIORES-SIEMPRE-USTEDES BOBOS-ESTO SOLO ES EL PRINCIPIO
BANZAI-UNDÉCIMA-CR7-SUPERIORES-SIEMPRE-USTEDES BOBOS-ESTO SOLO ES EL PRINCIPIO
BANZAI-UNDÉCIMA-CR7-SUPERIORES-SIEMPRE-USTEDES BOBOS-ESTO SOLO ES EL PRINCIPIO
BANZAI-UNDÉCIMA-CR7-SUPERIORES-SIEMPRE-USTEDES BOBOS-ESTO SOLO ES EL PRINCIPIO
BANZAI-UNDÉCIMA-CR7-SUPERIORES-SIEMPRE-USTEDES BOBOS-ESTO SOLO ES EL PRINCIPIO
BANZAI-UNDÉCIMA-CR7-SUPERIORES-SIEMPRE-USTEDES BOBOS-ESTO SOLO ES EL PRINCIPIO
BANZAI-UNDÉCIMA-CR7-SUPERIORES-SIEMPRE-USTEDES BOBOS-ESTO SOLO ES EL PRINCIPIO
BANZAI-UNDÉCIMA-CR7-SUPERIORES-SIEMPRE-USTEDES BOBOS-ESTO SOLO ES EL PRINCIPIO

ME ESTAIS CHAMUSCANDO LAS BOLAS
¿OS ENTERAIS?

MANDONGUILLOS, BOBOS, CABALLOS, MONIGOTES.
BANZAI CULEBRA
SOY EL DUEÑO DE LAS BODEGAS CANARIAS
VOY A SECAR TODAS LAS EXISTENCIAS DE BEBIDA QUE HAY EN EL ARCHIPIÉLAGO
OS VAIS A ENTERAR
BELLACOS SIN SOBACOS


MIRSILONMÉDIPOS SIN COLIBRÍ

Arnau Xarrampió ha dit...

El madridista és la persona (?) més agressiva del món.

Albert Sinderes ha dit...

Algú que és com un llop desbocat necessita un ram amb dues petúnies.
Madridista bonic: Petúnies, Petúnies, entre una boleta i l'altra boleta,

Conrad Canaló ha dit...

1-1 vol dir 1-1
i 1(un) gol en fora de joc
vol dir 1(un) gol il·legal.

El tribunal Canaló te més poder
que el senyor col·legiat.

Partit suspès.

Armand Herranz ha dit...

Penso que el madridista ja ha quedat retratat per sempre, ell i el seu neó rosa i les seves gravissimes paraules farcides d'escatologia i pudor. Com el seu club, el seu equip, el seu CR7, el seu Pepe, el seu Florentino i el seu Generalísmo Franco.

Doctrina Mistinguet ha dit...


D'on heu tret aquest del Madrid?
D'una planta incineradora de brossa?
D'una botiga d'ultramarins?
D'un orinal de metall?
D'una maleta amb serps?
D'una dissecció de mosca malalta?
D'un pot de xurros amb caca?

Conrad Canaló ha dit...


Jo no pregunto res (...)
Jo responc aixó: 0-zero-res

Bierzo Azulgrana ha dit...

Hola mancebos

totalmente de acuerdo con el mensaje histórico de la Bogarde.
Lo del Real Madrid es grave i vulnera el deporte de manera sangrienta.
Bueno es recordar el franquismo para saber de donde viene esta lacra.

Buena temporada Barcelona FC

por aquí, primavera y ganas de combate sin demorarnos.

Apoyo bercense al por mayor.

Saludos amigos, seguimos con vosotros, perdón por tanto tiempo sin dar señales de vida en la web.

Doblete a saco.

La Junta de la Penya Bogarde ha dit...

Passejant per carrers de la vila, certifiquem que els madridistes han sortit de l'armari de manera disciplinada i exhibeixen la sinistra equipació de l'equip del règim. La fractura social és evident i això no ho atura ni la gent de 'Súmate' ni una xocolatada electoral. Existeixen, són colla i viuen en una altra dimensió. Ja cal que anem per feina o el No-Do serà implacable.

La Junta

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

O sigui que la Junta es declara oficialment així? Ja no necessito més proves per saber que sou fanatisme en estat pur i sense solució. Per què no practiqueu la sàtira amb més saviesa?
Heu perdut molt d'aquesta manera.

Nico, i ara no em dones la raó?
Em vas vendre que era una penya maca i de fiar i no ho és pas.

Ted

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Nico, si no estas d'acord amb mi hauré de reconsiderar la nostra amistat.

Toni Xiulet ha dit...

Dallonses madridista estas piradillo eh?
El trio bombí no es talla. SMS SMS a la resta bombinera SMS. Mireu el que diu el madridista, SMS.

Laurejada Merçona Llops i Barrals ha dit...

ho veig i no ho crec, m'ha deixar ferida amb aquest barroerisme verbal. Un matxo alfa de padre y señor mío.

Viki Espronceda bombí reserva ha dit...

jo igualita que tú

Blai Mir ha dit...

Meki meki!!! hola parentela!!!!!!!!Jo de ser atlético mai més mai més aniria a la champions si hi juga el Madrid.
I jo que soc barcelonista ja dic que e Barça s'ha de retirar de la competició com a protesta per el control absolut i bestia que té Florentino Pérez de tot el que passa i passarà d'aqui a l'eternitat, aquest és un viu i igual que he començat el comentari dient meki-meki ara m'en vaig dient meki-meki i ja va a tolinga.

Mantis Forner Culé Megacatalà tinc un Simca tunejat ha dit...

Fart de Real Madrid jo també demano que els equips de tot el món es neguin a jugar en competicions a on hi jugui aquesta pocasoltada d'equip de ruleta i casino. Salvem el futbol entre tots abans que aquesta gent destrossi el món, l'esport i la vida dels peixos i la fauna mundial

Gudulermis d'en Bogarde de Vic ha dit...

Bogardes sou la flor de la vida

Blai Mir ha dit...

una altra cosa que es pot fer és no mirar mai més cap partit ni cap article d'internet o de premsa paper a on surti el Madrid meki-meki a la Lluïsa, bax?

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Crec que deixo això

Gerard Zarza ha dit...

està exquisit el Pérez de Rozas

Riko Sanahuja ha dit...

Quina pirada el real irreal madrittt !
no és futbol i més certament és tinglado apanyat

Julia El Embrujo Moro de Melilla ha dit...

¿Os estais choteando o sois hoolingans?
Merodeando por los comentarios pillo la escarlatina.
En mi tierra esto es cosa de la grifa.

Blai Mir ha dit...

Julia: Meki-Meki com a Isla Fantasía

Fidel Guix el Sotana Nuclear ha dit...

Una micona escorat a la barrera de missils tot el que vol dir un madridista perdut en la més grutal gruta i bruta que ara vinc per aquí després de pensar massa si participar que feia temps que no ho practicava, Records a Estruch el meu introductor a can Bogarde màgic web

Sebas Moreno Tulipán Negro ha dit...

Minimament petit i esquifit dalt d'un Mini i porto un micro-xip per poc joc, jo soc un nan, microbi, reduït i finit, del res una mica i encara massa, humiltat, callat, poc per no dir massa i quasi res com el número zero i tirant llarg un 1 com a molt un 1,1 i per això soc més de menys encara que dir més sigui contradir el que entenc per poc i com que soc rodonet i de butxaca i petit com una bactèria, lluminós com la part més petita de l'atom us dic: Soc tant petit que soc més gran que el Madrit.
Fora el madrit!
Fora!

Joan Patateta ha dit...

Per on van els tiros amb això del taller llavial? m'afecta?

marga bosch i el seu verb ha dit...

Madrid no és una ciutat, és un poble de pobles, brut i mal fet, es com sumar en una cistelleta a Montgat, Premià de Mar, Calella i Canovelles i remenar el greix amb una cullera. Aneu pensant en que això de la champions és per ciutats com Barcelona, Paris o Mataró. La temporada que vé em tindreu seguint partits en el vostre seu, doncs començo a fer hores en una botiga de Vilassar de Mar i no vé d'un poc que puc saltar amb mascarilla anti-pudor al premià de Mar.

MADRIDISTA CON NEÓN DE COLOR ROSA ha dit...

SUPONGO QUE PEREZI-TAS DE LA ROSI-TA SE HA TOMADO UN VINO ASQUEROSO DE LA BODEGA DE INIESTA PARA ESCRIBIR SEMEJANTE BAZOFIA.

SUPONGO QUE PEÑI-TA BOGARDI-TA ASUME ESTE ACTO DE VIOLENCIA CONTRA EL REAL MADRID PRACTICADO POR PEREZI-TAS DE LA ROSI-TA.

SUPONGO QUE QUIÉN APOYA A ROZI-TAS APOYA LO QUE ESTE ESCRIBE.

SUPONGO QUE VAIS PILLANDO LA POSIBILIDAD DE IR DE ROMERÍA A LA CIUDAD DE LA JUSTICIA.

¿QUÉ OS PARECE LO QUE DIGO?

BANZAI AL ACECHO, EL NEÓN DE COLOR ROSA SE HACE CARGO DE LAS COSAS.

Rosaura Martínez ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ha dit...

Uau, menudo festival!
Una amenaça Banzai estil Xicago llei seca Al Capone...Per si les mosques envio missatge rollo love i pau:
*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥

Rosaura Martínez ♥`*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥ ha dit...

També dic que el tractament blanc i negre m'ha deixat flipada de lo ben fet que està cracks! Més rollo love per vosaltres de la vostra amiga Rosaura
*.¸.*´ ♥ ♥`*.¸.*´ ♥

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Bon dia
Vostès tenen algú que doni la cara en nom de la Penya? Vaig llegir que hi havia un president, un senyor amb barba blanquinosa. Algú pot adreçar-me unes paraules amb nom i cognom per tractar amistosament encara que sigui per escrit les coses que en neguitegen de la Penya Bogar'de? A mi m'agrada bastant però he fet algunes observacions amb un to aconsellant per millorar detalls i evitar la fanatització gratuïta.

exPresident de la Penya Bogarde ha dit...

Senyor Bonada:
Ens posarem en contacte amb el nou president Quim Anxaneta i cursarem la seva sol·licitud.

Atentament,

Expresidència de la Penya Bogarde.
Premià de Mar,
Dimecres 1-6-2016 del segle XXI.

Anna i Ricard Fans de Bogarde Granollers ha dit...

Igual que una carpeta és femení de l'estora-catifa en anglès ("carpet").
Resulta que Florentino és el mascle de la flor amb un "tino" però falta saber com es lliga una flor masculina amb un personatge que si alguna cosa no té és "tino" tenint present que la cosa va per aquests viaranys:
a tino / a les palpentes
con tino / amb seny
fuera de tino / fora de si
sin tino / fora de mida

Toni Xiulet ha dit...

Agitem les banderes (sms a Bombí)
Fòrmula: Mitaco-Llop-Clariana-UHU-Fort

Viki Espronceda bombí reserva ha dit...

Rebut sms que n'ets una fletxa, Toni.
En tinc tres per balcó
Fòrmula meva serà Montresor-Solsona-Jané-Hans

Laurejada Merçona Llops i Barrals ha dit...

Jabatos! Això em posa!
La fòrmula Merçona és aquesta i no falla
Fidel*Bisbat*Royalmond*Cepats

Laurejada Merçona Llops i Barrals ha dit...

m'oblidava, jo en tinc dues.

Albert Sinderes ha dit...

Uns diuen i altres canten
litrones, litrones, però esbravades.
Jo prefereixo l'aroma de les
petúnies, petúnies.
És qüestio de bon gust.

MADRIDISTA A INSULTADOR SINDERI-TA ha dit...
SINDERI-TA
TE MAMAS TUS PETUNIAS AL POR MAYOR
Y ME DEJAS EN PAZ

HE PILLADO TU INSULTO
JOCOSO PERO DE UN CUTRERÍO QUE NI HARTO DE BICARBONATO

SINDERI-TA
¿SABES LO QUE HACEN LOS RAYOS?
FÁCIL: TE PARTEN.

EL NEÓN DE COLOR ROSA SE HACE CARGO DE LAS COSAS.

SALUDA AL CAMPEÓN PARA SIEMPRE

MADRIDISTA CON NEÓN DE COLOR ROSA TEIDE EDUCADO ha dit...


LA DUODÉCIMA ESTÀ EN MARCHA.
Y LA OTRA, Y OTRA, Y MÁS, MUCHAS MÁS,
TODAS PARA SIEMPRE.


¿POR QUÉ SIGUE EXISTIENDO ESTE DEPORTE CUÁNDO EL RESTO DE EQUIPOS SOLO PUEDEN ASPIRAR A SER SUB-CAMPEONES DE ALGO?

ABANDONEN TODA ESPERANZA, USTEDES Y TODOS.

BANZAI NEÓN
CARGO COSAS
COLOR ROSA

marga bosch i el seu verb ha dit...


Madridista ets mala fusta.

Ets tant i tant brut que sembles de poble.

La ciutat de Madrid no mereix gent com tú que l'embruten.

Al pas que anem, faras de Madrid una còpia augmentada de Montgat, de Calella, de Sant Adrià, de Premià de Mar o de Martorelles.

No embrutis la teva ciutat i seras més bon home.

Jo soc mataronina, soc de ciutat.

Tu fas que Madrid sigui un altre poblot brut amb greix de cansalada mal curada.

Fes-me cas Banzzzai.

marga bosch i el seu verb ha dit...Si fossis net et presentaria la meva gent de can Patuel.

Patufet Francesc Miró ha dit...

Senyora Bosch

en feu un gra massa amb la bruticia dels altres, vostè es dutxa?

Joan Patateta ha dit...

Ara sort que s'acosten dies de sol i bonança però quan plogui ja pateixo per els llavis i no els vull pas canviar que ja els tinc prou assumits i mira que d'entrada en va fotre que sense consultar em tiressiu enrere els de la senyorssa Carme Alborch, però amb aquests em sento com un follet amb castanyoles de content.
Em fa por que una tempesta de primavera em deixi irritat el morram.

Informacions NNUBIOLA temàtica Infermera Mathilde / Serra de Collserola / Cara Nord ( La Floresta ) ha dit...

Informació des del taller-estudi d'un servidor: Estic amb els darrers tocs per enllestir Infermera Mathilde. No em vull estressar. L'estress fa pessigolles i pots acabar rient i ja sabeu que això darrer és cosa d'imbecils. Estic amb els serrells del projecte. Mantigueu-vos en posició d'espera i sereu recompensats. L'art vol art i l'espera és part de l'art de la paciència.

Sistac segur. Engordanys llimats. Barreja de materials.

NN

Anònim ha dit...

Llegint el texte d'en Peres de Roses, m'agradat això de que el Barça es el diari imprès i el Madris un Link, afegiria que el joligan madridista Bansai, es un emoticonu, deixo a lliure elecció quin d'ells, encara que jo ja l'estic veient. Es trist pobre Bansai viure en una base de dades dibuixades que et treuen a pasturar nomes quan els altres volen.

El Vil Zioran

Esclop Romesco SKLOP ha dit...

Algú té una silidafoxa?
Ma mare en va tenir dues i no les va llegar als fills.
Si algú té encara que sigui mitja silidafoxa, que ho digui i a veure si convenim un bescanvi.
Mercès.

MADRIDISTA CON NEÓN DE COLOR ROSA ha dit...

VAMOS A VER GOLOSOS:
¿QUÉ BERZAS DE DROGA BARATA ES ESO DEL silidafoxa DE LAS NARICES?
ESCLOPI-TO ESCLOPI-TO ¿TE MENEAS LA TRONCHA CON ALGÚN POLVILLO DE ARINA?
NO ME VENGAS CON silidafoxa O COMO RÁBANOS SE LLAME. SI LO QUE DESEAS ES INUNDAR LA RED CON INVENTOS DEL FARAÓN RAMSÉS, LO TIENES MAL Y MÁS CONMIGO.
ESTOY A LA QUE SALTA, CLARO. BUSCO, HUSMEO Y FORMATEO AQUELLO QUE SEA OBJETO DE DELITO. EL MUNDO ME ESTÁ SALIDENDO CARO Y HAY QUE VIVIR AL FARIO.

Y A LOS ANÓNIMOS QUE ME TOCAN LAS PERDICES LES DIRÉ QUE ALERTA ALERTA Y LAGARTO LAGARTO COMO DIRÍA EL COMANDANTE FUERTES.

ALERTA SEÑORI-TO ANÓNIMI-TO
Y ALERTA ESCLOPI-TO

EL NEÓN DE COLOR ROSA SE HACE CARGO DE LAS COSAS

exPresident de la Penya Bogarde ha dit...


Nico, esperem sense exigència i amb agraïment anticipat. Ets molt bogardià.


Madridista, res direm que ja no sàpigues. Zero rigorós a la teva conducta.

MADRIDISTA QUIERE TALEGO PARA EL CULPABLE ha dit...

TALEGO PARA MESSI
TALEGO TALEGO
TALEGO PARA MESSI
JUSTICIA IMPLACABLE
TALEGO SIN PIEDAD

¡¡HALA MADRID!!

EL NEÓN DE COLOR ROSA
DICTAMINA EL VEREDICTO
Y SE HACE CARGO DE LAS COSAS


TALEGO
TALEGO
TALEGO

SIN PIEDAD
SIN PERDÓN

¡BANZAI CULEBRA!

Zoo-Loco Blaugrana Lluís Sallent ha dit...

Madridista, tú si que hauries d'anar a la garjola per tot el que escrius i per tants i tants insults!

Laura Llompart de Bunyola, muntanya mallorquina ha dit...

esper que penya bogarde faci presència en període de no-competició

seu entesos estimats?

RIKO SANAHUJA ha dit...

Em sumo al que demana la senyora Laura

Syd Barretina ha dit...

no ens deixeu !
Ja sabeu que l'estiu és molt llarg i angost com un rierol sec en un desert de sal i wolframi.
Si voleu jo us canto una de summer fresc amb atom i vaques fresques.
La puc cantar en llatí com quan els romans patien la cansalada a Pompeia com van fer els meus Floyds en una peliculassa.

Virem focus que falta llum.

Blai Mir ha dit...

Jo m'afegeixo a la petició del poble:
Bogarde d'estiu i toca cuca hi viu.
Madridista Banzai que vaig a banyar el cos al Jarama.
I visca el Barça

Jaume Benet Pulido (Argentona, el Maresme) ha dit...

feu el que feu pero no ens abandoneu en ple estiuet eh garlanits? A pencar per Bogarde.

Ted Berrigan Fastic Bonada ha dit...

Home, ja que es demana una Bogardanada sense vacances almenys que serveixi per moderar el to i per ser més
astuts davant de la xarlotada que a vegades es veu quan es passa de frenada sense miramientos

NN INFORMANT NN NNICO NUBIOLA ha dit...

Bona nit tinguin,

Primer de tot en Ted, et vull dir que ets injust amb els bogarders. T'ho vaig dir a Sitges i no ho vols acceptar, encara riuras i ja saps el risc que té el fet de riure,

Segonament us dic que la fase final del projecte Infermera Mathilde, ara sí amb lletre H intercalada, és complicat però sortirà bé.

Estigueu amb les mirades preparades per un gran motiu que serà el paquetàs, el paquetàs, el paquetàs.

Quan la calor d'estiu faci canícula Mathilde ja serà el totem convex que farà de llum i aigua dels corrents i de les ombres.

Marfaula per la gent i visca l'oreneta!

NN

La Junta de la Penya Bogarde ha dit...

Un honor. Rebre les atencions de Nico Nubiola ens omple d'orgull.

Gràcies, també, a tota la bona gent que ens demana més, més i més.
Procurarem estar a l'altura de les peticions del poble bogarder.

Patateta, apreta fort i resisteix, farem el possible per trobar-te un anorak protector de llavis. És el que demanes i és el que intentarem correspondre.

LA JUNTA

Blai Mir ha dit...

us trobo apagats com un ciri després d'un tifó

les balidires sonaven com campanes a dalt del mitjó granota de la senyora Leterson que era la millor planxadora de California o les marranetes de Bogotà

pilleu?

MADRIDISTA BANZAI CULEBRA ha dit...

EL TIFÓN QUE ARRASA BARCELONI-TA ES EL VIENTO BLANCO DE NUESTRA UNDÉCIMA Y OS JODE.
OS JODE A LO GRANDE POR FRACASADOS, POR BERZAS, POR BOBOS.
NO VAIS A RESPIRAR MIENTRAS TENGA ALIENTO Y NI RESPIRACIÓN SE ALIMENTA DEL AIRE DE LOS CAMPEONES.
BOBOS MÁS QUE BOBOS.
BURROS SOFRITOS.
MANDONGUILLOS MONAGUILLOS.
¡¡¡HALA MADRID¡¡¡
BANZAI CULEBRA QUE ES LO MISMO QUE ADVERTIROS QUE EL NEÓN DE COLOR ROSA SE HACE CARGO DE LAS COSAS.

LOS JUZGADOS TIENEN MUCHO TRABAJO GRACIAS A LOS JUGADORES Y FAMILIARES DE LOS JUGADORES DEL BARCELONI-TA.

AL LORO, BOBOS.
AL LORO Y LAGARTO LAGARTO.
COMO FREDDY EL CROUPIER DÀNDOLE A MI AMADA ANA OBREGÓN EN LA OSCURIDAD COJONUDA DE UNA COCKTELERIA DE LA CASTELLANA.

A FREIR ESPÁRRAGOS, BOBALICONES.

Doctrina Mistinguet ha dit...


Ets carn de frenopatic senyorot Madridista

MADRIDISTA CON NEÓN DE COLOR ROSA ha dit...

¿ME LO DICES EN SERIO?
¿MISTINGUETI-TO?
SE ME ANTOJA UN AZOTE
¿QUÉ TE PARECE, MONIGOTE?

¿Y LOS BOGARDI-TOS?
¿SE QUEDARON MUDOS TRAS LA UNDÉCIMA?

¡AY MI NEÓN DE COLOR ROSA!
¿QUIÉN SE HARÁ CARGO DE LAS COSAS MEJOR QUE MI NEÓN DE COLOR ROSA?

¿NADIE CONTESTA?

¿ESTAIS ACOJONADOS?

EL IMPACTANTE REAL OS HA DEJADO VIRULÉ DE OJO Y MEDIO.

BANZAI CULEBRA.

YA NO TENEIS FUERZA NI PARA ESCRIBIR.

ME SIENTO CAMPEADOR.

Joan Farregarde ha dit...

Madridista t'agafo el final del teu comentari sorollós per dir que tens ráo i ets el Cid Campeador.

cesc gorgui fortuny ha dit...


Esteu de vacances? Voleu que sigui jo el que us porti a la victòria periodística.
Us puc escriure articles si ban signats per un servidor com a HONORAT PUDOR
encara que jo soc Cesc Gorgui Fortuny, un tiu collonut tot sigui dit i benparit.
Accepteu el proposit d'ajuda?

exPresident de la Penya Bogarde ha dit...

Sí. Nosaltres acceptem la proposta del nou reporter "Gorgui".

Esperem les teves lletres.

Bogardisme.

Cesc "Gorgui" Fortuny ha dit...


Ho faré i sense cobrar, espereu notícies i necessitaré ginebra carregada amb ferro de forja de les ferreries del Pollastre Valent S.A.

MADRIDISTA OS PROCLAMA ESQUELETOS DE CEMENTERIO ha dit...

ESTAIS COMPLETAMENTE ACABADOS
DESDE NUESTRA UNDÉCIMA MUDOS MUDOS ESTAIS
EL MADRIDISMO LO GANA A LO GRANDE
VOSOTROS TODO EL SANTO DÍA EN EL JUZGADO
MIERDECI-TA BOGARDI-TA
FRACASADOS
SECOS DE PALABRAS
NO TENEIS NI FUERZA PERA ESCRIBIR CON ORDENADOR

ESTE BLOG HA MUERTO
BANZAI
CULEBRA

ESTE BLOG HA MUERTO DE MIEDO
BANZAI
CULEBRA

EL NEÓN DE COLOR ROSA SE HACE CARGO DE LAS COSAS

BLOG BOGARDI-TO SE MUERE SOLI-TO

Nn Nico convalescent de Cuenca ha dit...

truc, truc, truc
truco a la porta del temple bogardià
tric, truc, truc
queda poquissim per enllestir el cas Infermera Mathilde.
Definitivament empro la lletra H per dir Mathilde i no pas Matilde.
És l'ermot del meu besavi, l'home que només reia per Nadal.
El meu avi Manel només era imbècil un dia cada any.
Era imbècil per Nadal.
Reia massa i ho feia a la taula davant de la meva seriosa familia.

Marfaula serà que el paquet vindrà

NN

Oliva ha dit...

MOLT NO-DO.... MOLT FEXISME...MOLTES VERITATS "DEL BARQUERO",PERO....NI MITJA SOBRE LA "HONORABLE JUNTA" I EL "FUGIT"ROSELL?. I SOC JO QUI DECEP?.
A CONSELLO A EL BARCELONISME,QUE DONI UN COP D'ULL A EL ARTICLE DE DAVID CARABEN A "LA VANGUARDIA" D'AVUI (18//6/2016i)

MADRIDISTA CON NEÓN DE COLOR ROSA ha dit...

NO ME JODAS LAS MAYÚSCULAS, MALDITA OLIVI-TA.
ESAS LETRAS SON SOLO MÍAS.
ALBARICOCA
BOBILLA DE BOLITA

BANZAI

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

cal que us insulteu sempre o és la sequera de partits que ara us fa perdre l'oremus?

penyabogarde ha dit...

Quelcomanitzeu, va! Nubiola
Tinc la nostra cosa
molt apamada i al punt del caramel
i d'envelop postal. val Nubiola!
Però els dubtes ens abrumen en aquest moment.
Ha plegat la Penya? no pas Nubiola.
Ho sembla i provoca feridura.
Digueu-me quelcom, Nubiola, quelcomanitzeu el sentit de la paraula.
Digueu-me senyor Nubiola. Senyor Nubiola.
Quelcomaitzeu, ara mateix, ja! Nubiola, Com? Quan?

Fernando Atienza ha dit...

Este espacio huele a clausurado a causa de la undécima

Nico Nubiola ha dit...

No entenc els usos del quelcom en forma de verb, però ja hi tinc tot preparat.
Falta el llaç que tanca el volum.
Esteu amagats o esteu fent una de les coses més ridicules que pot fer l'espècie humana?
Sabeu què és el més ridicul que fan alguns humans?
Fer el turista.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

aquesta pàgina web s'arrossega com un presoner que té lligada la bola de plom en el turmell i no pot més. El fracàs del vostre estil us delata i la pena que feu acaba resultant fàstic i us ho dic com especialista en fastigositat. No anireu més endavant de dos telenotícies i advertits i aconsellats n'esteu de sobres.

MADRIDISTA CON NEÓN DE COLOR ROSA ha dit...

LO QUE ESTÁ PROTAGONIZANDO CR7 EN LA EUROCOPA ES DE CINE DE ALTA CALIDAD.
LA ENVIDIA OS CARCOMATIZA LA MÉDULA ESPINAL.

ESTAIS BOBAMENTE ACABADOS COMO VUESTRA MIERDA DE PÁGINA WEB.

ACABADOS.
BOBOS.
BANZAI.
CULEBRA.
JAMÁS.
BOBALICONES.

SOY GRUÑÓN Y GOMOSO PERO ME GUSTA UN COJÓN.

MESSI AL TALEGO. CR7 AL FIRMAMENTO DE LAS ESTRELLAS. ¡¡¡¡MENUDA DIFERENCIA!!!!!

BANZAI NEÓN ROSA CARGO COSAS.

Joan Patateta ha dit...

Tots som Bogarde!

NN Art NN paquebot ha dit...

Us interesso o us faig riure?
Tenim un problema, ara ho veig.
Mathilde a punt de sortida.
Paquebot de mar salada.
Us interesso?
I l'art que teniu, no en vol pas d'art?
Paquebot de mar salada.