PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 7 de març del 2016

l'INSUPERABLE BARÇA PREN UN CAFÈ AMB EL XETAFF I LI ETZIBA UN SIS. EIBAR, MÉS QUE UN BAR. NICO NUBIOLA I EL CRÒQUIS MEXICÀ.


TOT EL CAMP ÉS UN FEZ



ARDA TURAN. 
EL CAP DE TURC 
"LA LÍA (P)ARDA".

L'insuperable FC Barcelona de Barcelona li etziba un sis a zero al Getafe de Getafe. Arda la lia parda i li fot una turca-xilena i a barraca. Messi piloteja i marca. La màquina s'engreixa sola. Neymar esgota el repertori de samba i Munir li estampa una per terra i amb el cap. Això és tot. Seguim el seminari del virtuosisme i de la perfecció. Res més en el camp. Ens treim el 'fez' del cap i a la salut de l'Arda.



La nostra Camille segueix cantant els nostres himnes esportius. Ella mai ens deixa. És la Feliu de París. Mireu-la i escolteu-la:


Anem a pams: La delegació bogardiana arriba a Paris i planta l'estelada roja i la bandera occitana. Què s'han pensat els francesos? Nosaltres no ens xupem el dit. Mireu la secretària Carme i el secretari Henry Tosea. Radiants, abanderats i decidits a plantar cara a l'imperi francès.


Riko Sanahuja, flamant bogardista i atleta consumat, presenta les seves credencials davant de l'afició. Sort que té, aquest Riko, que compta amb l'aval de tot un Nico Nubiola. Mireu-los: Riko i Nico a tota vela. Junts, els cracks, passen revista a la prestatgeria de roure hongarès. Tot preparat per rebre una bona escultura. Benvingut a la penya, Riko!


Les coses es precipiten. Tenim les imatges de l'agermanament entre la vila de Premià de Mar i la corporació peruana de Macarí. El batlle premianenc, Miquel Buch i el delegat bogardià a l'Amèrica Llatina, Cesc "Gorgui" Fortuny,  arriben al palau consistorial de la bonica població macariniana. Mireu-los!



El factor Lambretta. 
0-4 a can Eibar.


Anem a pams. El Barça de Barcelona fulmina el EI(BAR) d'Eibar i escup foc des de tots els fronts de la gran ofensiva. Ho celebrem amb una cançoneta de la nostra diva de la nova collita 2016: Mme. Camille:



Resultat de 0-4: dos d'en Messi, un del mini-Munair i la dentellada d'en Nyam Nyam Suárez. Som massa invencibles i ens ho passem molt bé. Potser massa bé. Oferim unes bones instantànies del crack blaugrana i la servim amb sang a la salut de Cristiano Ronaldo:



   Hem viscut un moment important i memorable al Golden Corner. Quim Anxaneta ha ballat el Mambo-12 i l'ha ben clavada.

Imatge interessant. Puro Kalikenyo, manager de Mathieu i Jordi Alba,  despatxant amb els dos jugadors i la germana del francès, la Mireille. El manager, la Mireille i els dos cracks exvalencianistes, gaudeixen d'una bona paella després del partit.    Anem molt forts.


I ara despleguem el dossier 'Croquis-Nubiola'. La Penya certifica l'arribada del croquis i donem la llum verda al nostre escultor per tal que pugui iniciar l'obra que ens ha anunciat. Un privilegi del bogardisme. Tenim imatges de la recepció de l'envelop en seu bogardiana. 


Tenim, també, una imatge del mateix Nico Nubiola acompanyant als SIREX interpretant el seu nou "hit",cançó escrita pel mateix Nico, "Matalassos de Sílex"   




74 comentaris:

Ted Ferrigan Fàstic Bonada ha dit...

Absurd i avorrit tot el que és remenar autobombo. Es pot ser culé sense parlar malament de l'adversari que feu enemic per política? Això és tipicament nacionalista i el millor com el bromur és baixa la trempera i disfrutar del bon futbol de Messi i aleshores amb bon gust sereu més dignes de barcelonisme i de tocar de peus a terra. Esteu massa capficats amb barrejar les coses de la politica i de l'esport i matxaca el cos, xavalins, matxaca i cansa.

Joan Estruch ha dit...

pis, pisto, piston, pistonu, pistonut!

Bona setmana macaris!

Joan Oliver El Pirino ha dit...

cal admetre que seguir el bogardisme requereix una disponibilitat sensorial molt forta, però jo assumeixo el repte i m'hi fico a fons salti qui salti fins que ho acabi entenent tot: Ho juro per Félix Rodríguez de la Fuente. Soc del Barça i un munt de curiós per allò que sembla impossible de saber.

Esclop Romesco SKLOP BORDILS ha dit...

Ja lligo caps, el dels Sirex és de la penya Bogarde i us xifra un missatge estrany per caure de quatre grapes.

Cesc "Gorgui" ha dit...

Em fa gràcia que el senyor Joan Estruch, o senyoret per si un cas és jovenet, ens tracti de macaris. La primera vegada que vaig ser tractat de macari va ser en un llunyà dia de teatre a la sala Villaroel o al Capsa, ara no vaig segur i potser la cago i fico gamba, i el resposable d'allò era algú pirat dels Dagoll Dagom que portaca gorra i bigotis afilat com de filferro amb samarreta de ratlles i capell d'ala gangster i deia "macari, macari, que canti el marcari". Vaig errat o m'ho podeu confirmar vosaltres que teniu més món a les espatlles?

Anònim ha dit...

macarí

La Municipalidad Distrital de Macarí según su plan de trabajo viene realizando el mantenimiento rutinario de los caminos vecinales, a partir del día lunes 04 de mayo se inició con la refacción de la carretera Macarí - Chuquibambilla, posterior a ello se ha realizado el mantenimiento por las vías vecinales a las comunidades aledañas a la capital de distrito





Con la finalidad de poner a prueba los planes de acción en riesgo de desastres y evaluar la capacidad de respuesta de la población de Macari.





Reunión De Fortalecimiento Para La I Feria Nacional Ganadera Agroindustrial, Artesanal E Hípico 2015 Que Va En Un 80% De Avance






El Alcade Victor Morales Ccallacasi, dio recomendaciones a cada uno de los operarios para que realicen un trabajo exelente y que satisfaga a la poblacion macareña.

penyabogarde ha dit...

Intentarem agermanar Premià de Mar amb la vila de Macarí. Si insistiu tant serà per un motiu de gran importància i estem obligats a correspondre i compartir els desitjos dels socis, malgrat que suposin un esforç desmesurat. Entomem la proposta i investigarem a fons aquesta vila de Macarí.

Fakir Mag Bayo vampir Bayo FAKIRISTIC †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

a mi també m'ha desperat la curiositat això de Macari,
sang segura †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
felicitats per la perfecció que demostreu amb en Suárez vampir com jo
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† i aquest sac de diversió que sou, bonissims amics
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†v vampus
vampus
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

nn vist i plau nn / nico a Bogards ha dit...

Mal dia,

Veig prou clar que accepteu el croquis i que he d'interpretar que compto amb la llum verda d'en Bogarde per tancar-me dins del meu talaiot mental i premsar persianes per evitar males llums i procedir a fer matèria d'allò que ara és idea i futur compendi d'encaix d'idees i resposta en obra.

He començat la resposta amb un molest mal dia i no és pas gratuït o debades. Dic això per ser més precís i com a mostra de lleugera molèstia en veure que els bogard's que reben el croquis tendeixen a riure.

He deixat clar de vell antuvi, com qui diu sistac i clama marfaula, que el riure és d'imbècils. Us he eximit de la ràcana imbecilitat per que vull entendre que quan unes bones persones riuen no ho fan per mofar-se sinó per pura mecànica facial. Vull creure que aquest és el vostre cas.

Ara ja tinc semafor verd per fer el que aquest projecte em mou l'estri calibrador i ho faré, us informaré, i no descarteu un berenar entre aloses i aire de muntanya. Un berenar significativament nutritiu a base de biscuits, mel, mató i alguns licors.
Ja ens hem de trobar en cercle i dir que seriosament paga la pena viure la vida sense frivolitats de la televisió i dels malformats de la pesada propaganda que dispara els cervells fins a les més altes cotes de follia i de curt-de-gambalisme funcional.

Ara rectifico i faré una cosa que mai he fet que és demanar perdó. Perdoneu-me per desitjar-vos mal dia, per un moment he dubtat sobre si el vostre riure era de carcamals emboirats de rictus fàcil o era un gest reflex propi de les articulacions facials més involuntàries.
Ben segur que el vostre cas és el segon i pertany a la biologia més estricta i instintiva i no pas al primer cas que s'orienta per la via inhumana de la imbecilitat supina que tant abraona l'espècie humana.

Mai he demanat perdó i avui sí que ho faig.

Obra en mà, pot ser que obri portes del mas i fem el berenar de la gran estrena.

NN

Josep ha dit...

Senyores i senyors, què està passant amb el futbol-aperitiu?

MADRIDISTA CON RESPETO ha dit...

CHUSEPI-TO CHUSEPI-TIN
ME JODE LA PECA DE MI ESÓFAGO LO TUYO.
ERES UNA CINTA TAPA-OJOS PER NO ERES UN SER HUMANO ¡¡QUÉ VA!!
ERES EL MAMARRACHO ENCANTADO DE MAREAR PERDICES CON TEMAS QUE IMPORTAN UN BLEDO Y DOS BERZAS A LA HUMANIDAD.

CÁLLATE.

Joan Patateta Williams ha dit...

m'ha sortit una crosta al llavi inferior, sort que no m'heu fet cap fotografia. Per culpa de les infeccions que provoca el Banzai quan escriu. Aneu amb compte que la seva malaltia es contagia des de la pantalla.

NN / NiCoNuBiOla / cosmic no comic ha dit...

No accepteu el meu perdó?

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Guanyarem la positivització (+)

Riko Sanahuja ha dit...

És habitual aquest del Madrid tant bocamoll malparlat?

Conrad Canaló Stewart ha dit...

minimitzant (-) la negativitat (-) es suma (+) la positivitat (+) i es multiplica (x) la vida, sense dividir (:) res (0) de res (0). Com de positiu (+) que és Nico (n+i+c+o) que pot sumar (+) tantes idees en un sol (1) element globalment comprensible.

N/N Oficina Nubiola ha dit...

Pregunta professional:
En el vostre temple teniu prestatges resistents o una bona "peana"?

N/N Oficina Nubiola ha dit...

porto unes hores tamborinant els dits damunt de la taula de roure i espero resposta a la pregunta que us he fet. He d'arrufar el nas? Enfilo les celles? Encaixo els queixals? O és una espera tècnica?

N/N Oficina Nubiola ha dit...

Si us plau, ara que dimonis us passa?

Mantis d'Amposta ha dit...

El romesco no és fruit de barrejar herbes i restes de peix. El romesco és el que avui s'empassarà el Real Madrid a causa dels gols de la Roma-Romesca.

MADRIDISTA CON RESPETO ha dit...

LUCAS
LUCAS
LUCAS
LUCAS
EL RESURGIR BLANCO EN IMPERIAL EXHIBICIÓN
LUCAS
LUCAS
LUCAS
LUCAS
¿¿¿¿¿¿BARCELONI-TA?????
ESTA UNDÉCIMA VA A SER EL DESCOJONE.
CR7 PASA A LUCAS
LUCAS PASA A CR7
CASEMIRO LUCAS CASEMIRO CR7 BANZAI
ROMA TRITURADA

NERÓN INCENDIÓ ROMA
CR7 FUNDE A LA ROMA

UNDÉCIMA

NERÓN INCENDIÓ ROMA
CR7 FUNDE A LA ROMA

UNDÉCIMA

ONCE VECES EUROMADRIDISTA 2016 ha dit...



NERÓN INCENDIÓ ROMA
CR7 FUNDE A LA ROMA

UNDÉCIMA FIJO

N/N Oficina Nubiola ha dit...

Llevar-se i captar el buit d'una gent privilegiada de tenir:
a) un projecte i
b) la possibilitat de ser els que emeten la llum verda.
Em sembla poc senyor i poc còmplice amb aquell que de la confiança en fa un senyal de bonhomia seriosa.

Per què aquest silenci, davant d'una pregunta clau per comprovar les potencialitats d'una obra dedicada i que pot formar part del vostre públic que també pot ser meu?
Per tècnica?
Per oblit?
Per error?
Per què?

Cesc "Gorgui" Fortuny ha dit...

Anar a Macarí podria ser una bona idea, no era la meva intenció anar per aquí però el profund estudi de Macarí m'ha bellugat les neurones.

penyabogarde ha dit...

Estimat Sr. Nubiola perdoni el retard en la resposta , li confirmem que tenim prestatges de fusta de roure i un espai prou considerable per encabir el que podem rebre en qualsevol moment ... Ens agrada ( sense riure ) la possibilitat de berenar tots junts a les portes del mas , nosaltres portem el porró amb el vi , la ratafia i els embotits de casa nostra .... La seriositat de la seva proposta ens agrada ...

nNN / NiCoNuBiOla ha dit...

Entesos, cada dia soc més vegetarià.

Riko Sanahuja ha dit...

Em sento gafe, arribar i tots a garrotades

marga bosch i el seu verb ha dit...

Eibar no és un poble però com a presumpte ciutat té molt per desitjar, la seva bruticia l'equipara amb Montgat, Premià de Mar i Chaborrita de la Sierra Perdida.

cesc gorgui fortuny ha dit...

Milonga de Macarí
__________________

Albricias de pétalo floreal
me siento aspirante
a recibir del sol sus rayos.

Se me atraganta el pareo
de la lozana dama que lo trae
del mar a la costa, sin par.

Macarinera, macarina, flor fina.

Ted Berrigan Fastic Bonada ha dit...

Quina idea porteu ara? Fotre un conflicte entre països? I tot per una manera de barrejar futbol i política.

M A D R I D I S T A A C O J O N A N T E ha dit...

LUCAS
LUCAS
LUCAS
LUCAS
LUCAS


ESTE REAL MADRID ES DE ENSUEÑO
NO TE JODE
ESTO ES LO QUE FALTABA
UNIR LICAS CON CR7 Y DIEZMAR A TODOS LOS RIVALES.


PESE A LOS CHANCHULLOS DE BARTOMEU-ITO ESTE MADRID GANARÁ LA UNDÉCIMA Y GOLEARÁ AL BARCELONI-TA EN EL NOU CAMPI-TO DIOS MEDIANTE.

FIJO
FIJO
CHUPADO
BANZAI

marga bosch i el seu verb ha dit...

Això de Macarí em fa mala espina

Cesc "Gorgui" Fortuny ha dit...

El Macarí no pot fer males espines mai. És un indret peruà que viu el barcelonisme amb tota l'energia i contumància discoidal fins al punt de ser ertisiralisportiu i vernús de nadador allò que el justifica.

Toni Xiulet ha dit...

tac, tac, tac.
SMS SMS SMS
Mireu que ja soc a Bogardilàndia
Trio Bombí Gràcia totalment enxufada a aquesta virgueria de blogger!
SMS SMS SMS
tac, tac, tac.

Laurejada Merçona Llops i Barrals ha dit...

recibido jefe SMS
ja hi som

Bombí reserva Vikibombigol ha dit...

Jo també, sumo el que vas dir Toni, soc el substitut del tercer bombí. Soc jo SMS cambio y fuera, tango foxtrot. Corto y fuera.

Toni Xiulet cap del nou trio Bombí ha dit...

Merçona i Vikibombigol, nosaltres mirem i si cal diem la nostra. Tanco comunicació. Instruccions a la recepció del CCCB (Miquel Subirana).

Goliat Valls Tarzán EL MASNOU brutal! ha dit...

Madridista dels nassos!
Estas com una regadora comprada al Makro!
Vine un dia al Masnou que podras regar els parterres del passeig marítim i et convido a una aigua mineral carbònica de Vichy, català i potent amb bombolles de nitrogen i fotaras un rot que pujaras directe a Alella a ficar el nas dins d'un caldo de Marfil.

MADRIDISTA CON RESPETO ha dit...

GOLIATI-TO TARZANI-TO
ME PARECE QUE NO ME CONOCES
¿VERDAD?
ERES BOBO Y METES LA GAMBA HASTA EL PÍLORO
Y ESO BOBEA Y BOMBEA LAS NARICES.
YO TENGO UNA CAPACIDAD JUDICIAL CON EFECTOS PENALES SOBREMANERA DE EFECTIVA.
¿CONOCES LA CIUDAD DE LA JUSTICIA?
ME HUELO CONDENA POR LO PENAL CON RESULTADOS PUNITIVOS.

LA CAGASTE, TARZANI-TO, DEDÍCATE A LA MONA CHITA POR SI ACASO.

BANZAI.

nn vist i plau nn / nico a Bogards ha dit...

Bon quasi mig dia.

Breu: Estic a la fase 2 de la part A de la traducció del croquis en matèria digna de ser considerada OBRA.

Breu: Us tindré al corrent de l'evolució del projecte.

Breu: El projecte Plim-Plom deixa de ser croquis i quan sigui obra, tindrà una denominació més concreta.

Breu: Una obra que es denomina des d'ara mateix com "MATILDE SIREX I ELS MATALASSOS DE PLOM".

Ted Ferrigan Fàstic Bonada ha dit...

Senyor artista,

ja sou conscient de que aquestes coses poden tenir un millor auditori si les deixem de barrejar amb la política.
Segur que vos sou benintencionat i creatiu honest, però els paranys d'aquesta web em fan pensar que tot acabarà com una volta més d'aquesta graciositat de la ceba més xotxejant.

Només és el consell d'un que les veu passar i quan convé li faig el toc a aquesta web, per si es passen de graciosos amb la dèria de política i humor fàcil per anar implantant el pensament únic nacionalista que per molts ja els vé de tornada i de taca d'oli, que vivim en un món rodó i més gran que la corona d'espines del Jesucrist de la Passió.

Només opino i si a Barcelona han estat capaços de tombar la truita dels convergents tot fa pensar que Colau farà el mateix amb l'autonomia.

N/N Oficina Nubiola ha dit...



Ted Fàstic: Vols dir que no t'estas equivocant de totes totes amb el que dius i el que creus que és el que jo fai, el que jo proposo, quina relació tinc amb la noble gent bogardistíca?
Hauries de suar la cansalada una mica abans d'omplir la galleda amb nitrofosfats mentals com els que has escrit i no necessito el teu consell toxic i pedant.
Entesos Ted Fàstic?
Amb els meus amics penyistics no s'hi val l'amagatall babsolumenc de fer tergiversació textual de qui un no coneix.

Parada i fonda. Segur que ets dels que riuen o dels que de tant poc riure acaben fent riure sense torçar el teixit muscular facial i occipital.

Descansa.

Albert Sinderes ha dit...

jo estic amb Nico Nubiola's
i li regalo encara que sigui de paraula, dues petúnies.

Petúnies, petúnies!

Acordió Inoxidable ha dit...

Sembla el nom d'un conjunt musical, però com a títol d'un treball plàstic
pot representar una revolució artísica de primer ordre.
"MATILDE SIREX I ELS MATALASSOS DE PLOM".
Està molt currat, amic Nubiola!

Ted Berrigan Fastic Bonada ha dit...

No vull deixar passar per alt ara que em critiqueu de manera cruel i fanàtica que no entenc quin sac de merda li poseu a Mathieu i Alba, quan són dos jugadors d'ofici que estan fent un bpn paper, però els passeu pel turmix amb la sanya que feu de polititzar tot el que passa per les vostres mans, jo ho trobo incomprensible, i no vull respondre als atacs que estic rebent per que acabarem malament i vull fer broma si ek deixeu, pesats i fanatics com sou hóstia la mare de Déu amb el fanatisme amagat en bromes sense cap ni peus, va que es veu el plumero, va.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Ted, el més coherent de tot és el teu segon cognom, veig que en tens tres i ara els valoro així:

TED / tens esma dental
BERRIGAN / de 'berruga' / piga gansa
FÀSTIC / de fàstic
BONADA / Penses que ets Bo i ets Ada, o sigui com l'Ada Colau i ara s'enten per tot el que sempre dius de la Colau.

Resum alfanumèric i nova demoninacio:

TENSESMADENTAL PIGAGANSA FÀSTIC COLATDADA

El teu nom i cognoms ara s'entenen millor (+).

Les teves dents gandules i la piga enorme i gansa que tens et fan fàstic i estas colat per l'Ada Colau.

BINGO CANALÓ, NO FALLA.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Aprovo molt (+) el títol de l'obra del senyor Nico Nubiola.
M'agrada positivament (+) el titol escollit i ja l'espero (!!!!)
amb quatre (4) signes d'admiració (!).

Li ha quedat molt bé això de:
"MATILDE SIREX I ELS MATALASSOS DE PLOM".

MSEMDP

Albert Sinderes ha dit...

petúnies petúnies al Getafe també

Mantis Forner Culé Megacatalà tinc un Simca tunejat ha dit...

Una veritable sinalefa acollonidora de caràcter carpàntic aquest Arda que bo que és.

Joan Estruch ha dit...

pistonut! oli en un llum!

RIKO SANAHUJA ha dit...

Ai que ploro, que ploro.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Xalupa disponible en cas de guerra.
Estic a la vostra disposició.
L'Estartit treu pit.
Soc el Ghandi de l'Empordà però si em piquen no poso l'altra galta.
Poso els canons de les meves fragates.
Visca Catalunya!

MADRIDISTA CON RESPETO ha dit...

A LA CHITA CALLANDO,
EL REAL MADRID AVANZA EN LAS PALMAS Y
EL REAL MADRID VIVITO Y COLEANDO EN LA CHAMPIONS.

LO VAIS A PASAR MUY MAL EN EUROPA.
EL CETRO DE LA UNDÉCIMA ESTÁ CANTADO.

OBRAS DE AMPLICACIÓN DEL MUSEO MADRIDISTA.

MÀS ESPACIO PARA LOS NUEVOS TROFEOS.

LA OREJUDA NÚMERO 11 NECESITA SU ESPACIO.

ME PARTO EL ANO CON USTEDES.


ONCE COPAS DE EUROPA.

POR COJONES.

BANZAI.

CULEBRA.

MIEL DE SETÚBAL.

ARDA TURAN ES SUCIO.

BACALAO DE CASTRO URDIALES.

BANZAI.

Salva Caballero ha dit...

Calla madridista!

nn vist i plau nn / nico nubiola / prestatge únic ha dit...

Riko, ens coneixem?
Et trobo seriós i això sempre és estimulant.
Però torno a preguntar:
Riko, ens coneixem?

Posdata funcional:
Amb un sol prestatge en tinc prou, no soc amic de les prestatgeries múltiples. Un sol prestatge és més precís.

Bombí reserva Vikibombigol ha dit...

El Barça juga d'una manera com ho diria, bestial. Que't dària jo ara! Fenomenal.

SMS a Xiulet i Laurejada Merçona, prestació immediata.

Toni Xiulet cap del nou trio Bombí ha dit...

Rebut SMS, Querida Vikibombigol.
Diria més que brutal, salvatge.

Laurejada Merçona Llops i Barrals ha dit...

SMS facebook'show'Gràcia!
Vikibombigol i Toni,
us quedeu curts, jo dic: Animal!

EXpresident in Pectore ha dit...

Esperem notícies de Paris. Secretària Carme, secretari Henry.

Gerard Zarza ha dit...

Magnífic el bogardisme més gran de tots que mola mola gramola

Cantireta d'aigua fresca ha dit...

allioli
alliolo
visca el barça
cadiarili
cadiarolo
cantireta
visca el barça
cantir NO
cantireta SÍ

Cantireta culé i feminista

ted berrigan fàstic bonada ha dit...

Us molesten els turcs?
No us esteu passant de la ratlla?
Sou massa nacionalistes, però tot s'acaba.
Sembleu de broma i sou més barretines del que em penso jo, pobre de mí, que he caigut en el vostre parany i ara per honor us faré un tractament especial cada vegada que la cagueu. Si us serveix de carxofa us passo els meus versos traduïts al castellà, que a mi no em molesta pas de fer-me entendre encara que d'entrada els pinço en anglès.

Que Ningún Destino Voluntario Malinterprete

Cuando veo Abedules pienso
en mi padre, y puedo verle.
Gastaba un par de zapatos negros y un par de zapatos marrones,
comprados cuando era joven y próspero.
«¡Y lustraba esos zapatos también, tío!»
«La Tierra es el auténtico lugar para el Amor»,
solía decir. «No sirve,
pero es mejor que nada».
Somos carne de nuestra carne,
Oh, sangre de mi sangre; y nosotros,
nosotros tenemos un Pijama exclusivo; y todo
el día y toda la noche es un sueño, ignorantes de
que pese a toda su sangre, El Tiempo es el Papel
de Lija; que la Piedra puede quebrar; que
La Distancia es como la Traición. Algo
Hay que no ama a una pared; Yo
soy ese Algo.

penyabogarde ha dit...

Senyor Ted:
Nosaltres no tenim problemes amb els turcs, ben al contrari i en el cas d'Arda encara més: Bàsicament ens enamoren.
També ens parlar de que ens vol vigilar. Ens agrada que ens vigilin. Cap problema.
Direm també que entre el bogardisme hi ha de tot, gent nacionalista, gent independentista, gent que passa de tot i bàsicament gent bogardista (que és l'estadi superior de l'excel·lència en termes intel·lectuals, culturals i astrofísics). No tenim por de les seves invectives, amable Ted, de cognom Berrigan, de segon congnom Fàstic i de tercer cognom Bonada. Un petó a la galta de part de la Junta Directiva de la Penya Bogarde.

penyabogarde ha dit...

I moltes gràcies, senyor Ted, per el lliurament personalitzat d'un dels seus brillants poemes. De tot cor, un altre petó a la galta.

ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Quina barra teniu!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cinisme del més petardo!!!!!!!!!!!

Joan Patateta ha dit...

Què farà que els anticatalans es disfressen d'homes savis i al damunt et foten una lliçó de "sabelotodo" com aquest BERRIGAN dels nassos i la llet!

Miri BERRIGAN que jo penso que vos necessiteu un toc estètic i ja que teniu barra i morro, per què no us opereu la boca?

Jo tinc uns morros acollonidors i si abans era feliç ara soc la felicitat personificada i el putu amo del Masnou.

Soc un celebrity de La Calandria.
El putu amo soc!

nnNiiCo NnUb¡ola al dia ha dit...

Primeres espurnes del "MATILDE SIREX I ELS MATALASSOS DE PLOM". He avançat 2 cm.
Ho vull encarar amb molta delicadesa. Amb l'arribada de la Primavera pot fer-se realitat i tot gràcies al vostre estimul.
Demà i dijous viatjo a Lleida i tot en tren, per tant aniré pensant i tancant comandes alternant-les amb algunes transposicions del croquis. Em falten alguns detalls sobre com empeltar paper, fusta i petites incrustacions de metall.

Mantis'Amposta' ha dit...

Darrerament tenim un hooligan que remena l'arbre a vore si cau la fruita madura i té la cara de tenir el cognom Fàstic. Entre aquest cas de cabàs i el Banzai s'ha de dir que teniu una paciència de taxista en el desert esperant clients.

MADRIDISTA ISLEÑO Y EDUCADO ha dit...

AMPOSTI-TO MÍO:::::
NO ME COMPARES CON UN
BERZAS FASTIQUI-TO O
ME PLANTO CON IBERIA
ANTE TUS NARICES Y DESDE MIS ISLAS.
¿¿¿¿¿VALE?????
¿BANZAI CULEBRA?
CLARO: BANZAI CULEBRA Y PUNTO PELOTA.
¿¿¿QUIÉRES MÁS???
DOS CULEBRAS PODRIDAS CON MOSCAS DE RAPIÑA.
¿¿¿MÁS???
UN SUERO DE ALONDRA FRITO CON ESCARABAJOS DE VIGO.
¿¿¿¿¿¿¿¿¿MÁS Y MÁS?????
BEBE AGUA CON FORMOL DEL HOSPITAL DE SANTA CRUZ DE TENERIFE QUE ES DE LO MÁS AGRIDULCE QUE PARIÓ UN DOCTOR EN PAÑOS MENORES.


¿¿¿¿QUIÉRES MÁS, AMPOSTI-TO????

SENOS DE ARDILLA Y A CALLAR BOQUITA. LA TUYA DE PIÑÓN CALLADITA MOLA MÁS COMO UNA CUCAÑA DE BETANZOS.

¿¿¿MÁAS???

¿¿¿MÁS, QUIÉRES MÁS???

SÁNDALO TIBETANO EN TU VENTANA, BOBO.

Mantis'Amposta' ha dit...

Si he de ser franc, el senyor Madridista em fa por de debò. Em recorda un sàdic de les SS. Els temps no estan per segons quines companyies d'extrema dreta. El Berrigan Fàstic més aviat em recorda l'Albertito Rivera o la senyorea Arrimadas

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Amiguet d'Amposta me sembla que t'agrada prejutjar la gent i m'has classificat de mala manera que jo tinc de C's el que tenia en Casius Clay d'astronauta. Informa't abans de disparar colegui!
Jo soc home de valors ètics i de bon humor si toca que per això vinc a escriure en aquesta web, al tanto.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Sempre (forever)
m'ha agradat (+)
mirar cap amunt,
tenir la vista alta (+)
i la mirada ben amunt (+)
i veig el Barça a dalt (+)
al damunt (+)
La meva mirada és alta (+).

Si la mirada és femenina
el que miro és mascle
si la poso amunt, la poso alta:

SOC ALTAMIRO

Altamiro de la Cueva
ALTAMIRO EL DE LES CALCULADORES

Nova gamma de calculadores:

ALTAMIRO CALCULADORES A-22-Conrad


Marc Subirana, Argentona ha dit...



Una pregunteta a la PENYA BOGARDE

on us trobeu i quan?

La Junta de la Penya ha dit...

tots els dies de partit al bar marina golden corner de premià de mar del carrer sant antoni espai reservat cantonada amb la plaça de l'ajuntament i el carrer de la plaça.