PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


diumenge, 21 de febrer del 2016

EL BARÇA ENGREIXA EL SEU MITE. LA TOMBA GALÀCTICA. ARSENALISME MODERNISTA I BOGARDISME ABORIGEN

ADMINISTRANT LA GLÒRIA 
1-5 DEL BARÇA DAVANT
 DEL MILLOR CLUB DE MADRID: 
EL RAIG VALLECÀ


... I ara cantem tot això: 


Hola. Bon dia. Em presento i em dic Camille. Per ser més exactes em dic Camille Bertault. Soc bogardiana. Us saludo i aquí em tindreu cada dia cantant l'himne del Barça, el Da-ba-da-ba-dà i Els Segadors.


I ara anem de funeral.
Mireu com el Madrid, 
blanc de blancs, s'evapora:



Som perfectes! 2-1 al Sevilla i més escacs i mats per engreixar el mite. Déu!



El partit d'avui ha tingut coses curioses. Ressenyem els 'ecos de societat' bogardiana:
Mireu-los :Na Xanxels i Viggo Mortensen comparteixen xerrameca amb Angelo Gimondi 
    BOGARDISME !!!



Més detalls: Clima molt carregat al Golden Corner. La tribuna està que mata:   Jordi Rovelló, Xito Ximenis  i Vicenç Faria, comparteixen simpaties i llueixen equipació del Sevilla FC sense maníes ...


Imatges madridistes: Ted Berrigan Fastic Bonada signa un contracte de col·laboració amb Florentónguez i ja tenim la nova etapa del Real Madrid a tota vela. Mireu-los!



Ara despleguem el dossier 'Real Madrid-RIP'. Mireu, mireu. Hem captat el lamentable estat dels seguidors blancs. Tot és blanc. Una llet merengada letal i final. Terminal!



Més merenga! Molta llet! Vinga! Vinga!



La Penya Bogarde us presenta la tomba galàctica: Dediquem l'alegria del 0-1 del Bernabeu al matalasser bogardià Raul Barea! 







*********************************************


Jornada de Xampinyons i llom al Restaurant dels Emirs (Londres). Una nit de taula, forquilla i ganivet en un dels millors restaurants d'Anglaterra. El restaurant dels Emirs acull l'esquadra blaugrana i tot s'aprofita.



El FC Barcelona de Catalunya li etziba un doble Messi a l'Arsenal d'Anglaterra (0-2) i tot és bufar, fer ampolles i cantar.

Ens agrada l'Arsenal. Bona gent. Gent de barri. Llom amb xampinyons. Bona cuina.



Arriben molt bones notícies des de Conca. Trobada d'artistes plàstics bogardians. 


Auspiciada per Nico Nubiola, es reuneix la plana major de la pedra picada i la fusta tallada bogardista: Nico, Ramon Aumedes i Cuauhtemoc Zamudio fan germanor al caire de les cases històriques que pengen del penyassegat de la ciutat sudcastellana. Mireu-los: Vestits del Barça i mostrant-nos algunes de les seves escultures. Bogardisme 100%!


******************************************************

Darrera hora
El Real Madrid s'arrossega pel fang i mostra senyals de clausura del projecte i de tancament de l'empresa. De moment us oferim el ball dels 9 cambrers. Un per cada punt que li etziba el Barça. Bogardisme aborigen. Sense pietat!



















Bogardisme aborigen. La clau de tot és el bogardisme. Partit de futbol de caràcter administratiu a les Illes Canàries. Anem a pams: Les Canàries són una colònia espanyola situada davant de les costes del Sahara ex-espanyol i ex-colònia. Estimem els pobles que pateixen el jou colonial de l'imperi. Per tant: Som companys de lluita. 
El video és una mostra prou evident, 
mireu-lo per pebrots! Aquí:



Dit això, ressenyem el resultat en camp contrari (1-2) i la capacitat que tenim per ser insuperables. El palco de l'estadi canari ha rebut la visita dels catedràtics del bogardisme aborigen:  Carles Belda, Pau Llop , Ferran Martinis, la Presidenta d'Honor Núria Feliu i la nostrada actriu Diana Gomez. Amb ells hem gaudit del millor football.

Informem del "cas British Museum". Lord Demian passeja amb tota impunitat amb el gat egipci. Un home com aquest Lord mereix un espai destacat en la tribuna bogardera. Mireu-los: El gat egipci, Lord Demian i Mister Bean, comparteixen Mini-1000 i saluden al barcelonisme.


Més emocions: Salva Hammer i el cantant Kurt Savoy, canten junts davant del Golden Corner premianenc. Tot és una meravella.



Més obscenitats: Ted Fastic Bonada imparteix una conferència en el Centre l'Amistat Obrera de Premià de Mar. Títol de la xerrada (darrere del conferenciant): "Com acabar amb les barretines i l'efecte Colau al servei del Real Madrid". Zero assistents. Anem de pet cap a la República Catalana Bogardiana i Econarcissista.



Un dels secrets més ben guardats del Bogardisme surt a la llum, el nostre insigne Conrad Canaló presenta en primicia, davant la seu de les Nacions Unides, la novetat del segle: La nova calculadora de la casa "Calculadores Canaló S.A." amb la qual ja podem fer calculs de les lligues, copes, champions i mundialets que guanyarem en els propers anys i segles....Enhorabona Mestre Canaló!



108 comentaris:

Ted Berrigan Fastic Bonada ha dit...

em sembla estupid que ataque l'Ada Colau, perfectament estupidista

Albert Sinderes ha dit...

petúnies, petúnies!

MADRIDISTA ABSOLUTAMENTE HARTO DE BARTOMEU ha dit...

QUE BOBAZOS QUE SOIS Y CUANTA FARSA AMASAIS
BOBOS
TONTOS
PERDIDOS
ACABADOS
¡¡¡HALA MADRID!!!
PEONZA, MUELA, CACHIPORRA, ESÓFAGO.
ASPIRINOS SIN PERDÓN
LOMBRICES
BOBAZOS
FARSANTES DE COLOFÓN BOBO
¡¡¡¡¡FUERA DE ESTE MUNDO!!!!!

Picat Mundet de la colla Francesc Macià Ressucita (Caldes de Montbui) ha dit...

Senyoret Bonada Ferrigan del Fastic, a mi la Colau no m'enganya, visca Puigdemont i visca la porronada de xarel·lo de l'Avi Remigi! Caldes de Montbui la fa bona.

Germans Quintero Puigcerdà Bar Central ha dit...

Hola madridista...A ON ESTÀ LA VOSTRA LLIGA? A 9 PUNTS DEL BARÇA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mantis Forner Culé Megacatalà tinc un Simca tunejat ha dit...

Que monos que son els camareros, visca el Barça!

Joan Patateta ha dit...

Oeeeeeee barça oeeeee oeeeee les meves dents petaran els morrets de bomba Alborch

beeeee beeeeee beeeeee

ieeeee
ieeeeeee oeeeeee oeeeeee


soc en patateta patatETA patateETA eta patatETA i mola mola Otegui!

BOGARDE NEWS ha dit...


TITULAR DE MARCA

Real Madrid "Tenemos que seguir adelante y pensar en positivo"
Zidane: "Para mí la Liga no está perdida y para los jugadores, ni mucho menos"

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Quan us dec per l'anunci?

Marta Coma ha dit...

la noia que està en el palco utilitza un pintallavis practicament calcat amb meu, si us fa el cuquet us dono la referència:
Bourgois
Rouge d'Amour
Calibre 44

niCo NuBIoLa camí de Cuenca ha dit...

Regular dia a tothom,

No entro en valoracions de les dèries de l'esport de la pilota i ja sabeu prou bé que a vosaltres us ho perdono, però per mi això del futbol és una errada previsible de l'espècie humana, comparable al moment en que Llatzer es va aixecar de la tomba i seguint les ordres del bon Jesús es va posar a caminar sense poca ni solta.

El motiu d'aquest comentari és més senzill, el projecte Plom a mi Plim-Plom, en versió mexicana, està envelopat i l'espai destinat a tancar l'envelop està degudament llepat amb saliva personal.

Ara marxo cap a Cuenca, ja sabeu, La Ciudad Encantada, i tal vegada localitzo nou fustam en companyia d'un bon col·lega com l'Aumedes. D'entrada el meu col·lega del Vallès Oriental, en Ramon Aumedes, ja està enganxat al fenomen Bogarde, per si voleu observar la seva bona obra podeu donar un cop d'ull al seu web i vostès mateixos.

http://sarandaca.com/ramon-aumedes-escultor/

Escorpí Joan d'Amposta ha dit...

visca el Barça!

marga bosch i el seu verb ha dit...

Llegeixo noms de pobles com Amposta i de ciutats que més aviat són pobles com Conca. Què puc dir? Només un mot: MATARÓ.

nnNico NNnubiola (PROJECTE PLOM A MI PLIM-PLOM) ha dit...

entesos?

penyabogarde ha dit...

Ho estem esperant amb la seriositat que es mereix amic Nico !!!

Nico Nubiola: migdia artistic ha dit...

D'acord, i abans d'anar a Cuenca dues coses per dir, a la mujer Bosch que no jugui a sexar poblacions i a vostès demano si tenen interés en el meu col·lega Ramon Aumedes o és que no i vo, dir No?

Joan Farregarde ha dit...

Patata, vas com un obús!
Pago unes patates amb tramussos dimarts a davant del pantallot superchampions de La Calandria
Otegui Campió, maco!

Josep ha dit...

Alguna bona taverna anglesa on seguir el partit amb l'ARSENAL?

LA JUNTA ha dit...

Sindic Josep,
vine a Premià al nostre GOLDEN CORNER.
Carrer Sant Antoni cantonada carrer de la Plaça. Ambient britànic i cor blaugrana.

LA JUNTA ha dit...

Nubiola,
tenim tot l'interés del món en les teves propostes, amistats i ho esperem de bon grat.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

exploteu camareros, ara?
molt de dretes com tot el que foteu.

LA JUNTA DE LA PENYA BOGARDE ha dit...

SENYOR FISCAL BERRIGAN BONADA:

Ens sembla que no vas massa bé en matèria d'humor. Senyor fiscal Ted Fastic 'el progre'. De dretes per aquí, res de res. I la barretina més roja que la sang.

Ens veiem a la plaça roja!

Cesc 'gorgui' Fortuny ha dit...

Minotaures estimats!
M'està pujant la mosca al nas amb aquests personatges pimpinel·los que o són del Madrid madridistes i golafres barruts o són com aquest vetllador de les espanyes que es fa passar per l'oracle de la llei del puny i la misericòrdia canalla, i sigui aquest censor de brotxa grossa que respon al llarg i bicentenari nom de Ted Ted Ted de les Berrugues Pigues negres dels Mil Fastics de la Malada que és mala per no ser bona com Bonada. I pel golafre li dic que si golafreja madrilenyaments li planto un pal de golafre que és un mot
d'origen incert, probablement relacionat amb gola, de terminació difícil d'explicar, potser d'un preromà i adjectiu prou maristanyista del que menja molt, voraç, d'un apetit insaciable. Les gavines són terriblement golafres. Els golafres només pensen a menjar i a mirar plastics blancs madridistes quan es bada: Badava una boca golafre.
I al savi BONADA ai la que li dic mira BONADA mira que et dic, mira, mira, Bonada, mira, mira i remira, Bonada de Malada:
I un lloro! BONADA que voldries ser de Can Bonada que és una casa del segle XV amb totes les comoditats del segle XXI.
La Casa BONADA. La que està situada a Serrat, veïnat mil·lenari del poble de Queralbs, no et fot Bonada, amb tot l'encant d'un poble petit d'alta muntanya conservat al llarg dels anys, a 1300 m d'altitud al bell mig del Pirineu Oriental. Ai Bonada que poc Bo que ets si ets MALADA
MALADA
MALADA
MALADA!




Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...


Em voleu fotre fora d'aquí?
I tant que ho voleu!
Ni conec el somines Gorguia però dels de la Penya me sembla que conec el dels rinxols i em toca la perola.

MADRIDISTA CHUSEPEANDO LA PILTRA BOBA ha dit...

CHUSEP CHUSEP CHUSEP
CHUSEP CHUSEP CHUSEP
CHUSEP CHUSEP CHUSEP
CHUSEP CHUSEP CHUSEP
CHUSEP CHUSEP CHUSEP
CHUSEP CHUSEP CHUSEP
CHUSEP CHUSEP CHUSEP
CHUSEP CHUSEP CHUSEP
CHUSEP CHUSEP CHUSEP
CHUSEP CHUSEP CHUSEP
CHUSEP CHUSEP CHUSEP
CHUSEP CHUSEP CHUSEP
CHUSEP CHUSEP CHUSEP
CHUSEP CHUSEP CHUSEP
CHUSEP CHUSEP CHUSEP
CHUSEP CHUSEP CHUSEP
CHUSEP CHUSEP CHUSEP
CHUSEP CHUSEP CHUSEP
CHUSEP CHUSEP CHUSEP
CHUSEP CHUSEP CHUSEP
CHUSEP CHUSEP CHUSEP
CHUSEP CHUSEP CHUSEP
CHUSEP CHUSEP CHUSEP
CHUSEP CHUSEP CHUSEP

¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿ POR QUÉ ME CAES TAN MAL ??????????????????????????
¿¿¿¿ ME OYES, CHUSEP ?????

MADRIDISTA GOLOSO, GLOTÓN SAIGÓN Y FELIZ ha dit...

CHU
CHU
CHU
CHU
CHUS
CHUS
CHUS
CHUS-CHOP-TERO
CHUSEP
CHUSEP
COMIENDO EJES DE RÁBANO
PERO LO GRANDE
ES QUE AÑADO A LO BRUTO QUE EL REAL ARSENAL OS VA A MENEAR LA PIRULA EN UN SANTIAMÉN.

HALA MADRID, BITOCOALNILLO AL HORNO.

Nico Nubiola Marquès de Cuenca per un dia ha dit...

Em decepciona Cuenca. He vist una alosa que descansava el seu vol a la finestra de l'hotel. Sanglotava i això em molesta. A Catalunya aquestes coses no passen mai. Tanco el portàtil i passo figues per oblidar aquesta desagradable sensació. Cuenca no m'inspira i la fusta va cara si mirem la relació qualitat-preu. Avui aniré a dormir aviat.

Ja em direu si el projecte croquis us agrada. Envelopat i ranurat ja està.

MADRIDISTA ACOJONANTE ha dit...


¿CHUSEP?

¡¡¡¡ COÑO !!!!

nnNico NNnubiola (PROJECTE PLOM A MI PLIM-PLOM) ha dit...

Arribo de Cuenca enfastiguejat i llegeixo que ja sabeu coses que jo no sé però no veig cap fotografia que em digui el que dieu que hi ha que veure i jo endrapo l'envelop i busco bustia amb bust per bussejar la bustiada que conclou el tramit de confirmació seriosa de si us agrada el projecte i croquis correlatiu que necessita llum verda de Bogarde Universitat del Bell Saber.
Per què no veig el que dieu que es veu i no es veu?

Goliat Valls Tarzan ahooooooo oooooooahhhhhhhh ha dit...

Com de bé que juga el Barça que sembla cinema clàssic!

penyabogarde ha dit...

Estimat Nubiola , solventats els problemes tècnics ja pots veure el que diem que es veu i que, fins ara, no es veia ...

Ben retrobat a casa ...

MADRIDISTA SABE IDIOMAS ha dit...

¿ POR QUÉ NO OS PERDEIS EN EL MATO GROSSO BRASILEÑO Y DE PASO PILLAIS UN VIRUS QUE OS CONVERTIRÁ EN ZUECOS RASPASUELOS ORELLANOS ?

¿ POR QUÉ NO OS DEDICAIS A CHUSEPEAR VIDAS DE SERES SELENITAS ZUMBANDO SALFUMÁN DE SALDO ?

¿ POR QUÉ NO CEDEIS EL PASO A LOS INSECTOS Y OS APEAIS DE LA VÍA PÚBLICA PARA ROTAR SARMIENTOS ?

¿ POR QUÉ NO COMEIS ASPAS DE MOLINO MONGOL PARA PERCATARSE DE LO QUE VALE UN CEPILLO GRIEGO ?

CHUSEP NO HABLA O NO QUIERE HABLAR
Y PARA FINGIR QUE NO LEE LO QUE LE JODE A TOPE
MÁS DE ESTA VIDA QUE NO ES MÁS QUE
MIS PALABRAS DE AGUIJÓN CON PUNTA AFILADA
QUE LO DEJAN MENEADO SIN CINTA ROJA EN EL DOBLE OJO BOBO.

¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡BANZAI CULEBRA CHUSEP!!!!!!!!

MADRID ES REAL Y LO REAL ES FUTBOL

marga bosch i el seu verb ha dit...

Un partit ben jugat entre dos clubs de dues ciutats com Barcelona i Londres.
No sé qui pot dir una penyota de poble porc quan estem parlant de futbol metropolità i ordenat.

Nn Nico convalescent de Cuenca ha dit...

No tinc massa bon sabor de boca venint de Cuenca, més aviat m'ha semblat un lloc abominable. Narcotitzat deuria estar per pensar en la samarreta que m'ha posat algú del país abominable de Qatar i ja no us dic que penso amb els meus amics mexicans i del Palau Plegamanter. No riuré ni que em posin un cranc pasejant per sota la camisa damunt la pell del meu cos, la que tapa la meva carn, la dermis que inclou epidermis i que protegeix la membrana vital. La fusta de Cuenca no surtr massa bona, alguna alzina penosa i poc més que serradures.

Lluís Colom Honori Causa ha dit...

Em costa entrar en la relació entre les escultures i l'esport però hi ha un toc magistral en tot el que es diu per aquí. Com si els déus i les seves fonts haguessin decidit anar a l'illa dels cinc dits a la recerca de l'ampolla amb missatge o com si entre nosaltres hi hagués un greu traïdor escarlata que encarés la sotana d'un capella.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Paracels era el pensador que va escriure
"obrir una torxa per veure-hi millor en un dia de sol és inútil" i ho vull aplicar al M.A.D.R.I.D.I.S.T.A. que em sembla un (1) restador (-) de factors que sumen (+).

En B.A.N.Z.A.I. necessita descans per pensar massa (+) i tindrà menys (-) problemes de panxa (P.X.).

Problemàtic Madridista, dista molt de ser bon jan (+) per ser negatiu (-)

MADRIDISTA CONTRA CANALONCI-TO ha dit...

CANALONCI-TO
ME ACABAS DE JODER EL DESAYUNO
¿¿¿VALE???
TU ERES LO MÁS BERZAS DE ESTA CASA,
CASI ME CAES TAN MAL COMO CHUSEP.
PERO AHORA TENGO UNA CITA Y NO PUEDO ESCRIBIR TODO LO QUE MI CEREBRO BARRINA.
NO QUEDARÁ ASÍ.
FIJO.
PALABRA DE MADRIDISTA.

Cesc 'gorgui' Fortuny ha dit...

frivolitat o robots
mirada o sopa
m'en fot molt
només Barça i ho repasseu aixó que explico
no robots, no frivols,
mireu o sopeu però Barça!

HÒSTIA MANELA !!

El futbol és un esport d'equip guapo de debó i jugat entre dos equips d'onze jugadors amb una pilota esfèrica com la bola del món a lo bestia. El juguen més de 250 milions de persones o sigui tot un món de gent mundial a més de 200 països, convertint-lo en l'esport més popular del món i si algú no ho vol saber que es posi fulles.Es juga amb pluja o sense pluja, fred o calor i en un camp rectangular de gespa o gespa artificial per els més monyes, amb una porteria que et cagues de gran com és a cada un dels costats del camp. L'objectiu del joc és introduir la pilota a dins de la porteria contrària (marcar un gol, collons!!!!!!!!!!!!!!), impulsant-la amb el peu o qualsevol altra part del cos excepte les mans i siu no PENALTY a l'area. Un dels onze jugadors de cada equip, que rep el nom de porter, és l'únic que pot tocar la pilota amb les mans.

El molt especial nano que la para amb les mans com un monya!

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

És de rebut l'escarni al restaurant dels Emir? És de rebut, pregunto, fer bromes d'aquest calibre? Ja canviarà la truita tard o d'hora i s'acabarà aquest humor llefiscós del Polonia i el Crackovia que tant us agrada emular.

LA JUNTA DE LA PENYA BOGARDE ha dit...



Ted Bonada: Definitivament ets el Tribunal Constitucional en persona. Seguirem amb atenció les teves sentències. Celebrarem que ets un dels personatges més interessants del neo-bogardisme 2015-16.

Esteve Sanahuja ha dit...

Tres artistes a la Ciudad Encantada de Cuenca! Per xupar-se els dits amb melmelada de taronja! Nico, ja sabia que tenies un ull clavat a la cultura Mexicana des dels temps del bronzejat a Acapulco i de les tirades de Jeep per Veracruz, ara lo de muntar un punt de trobada a Cuenca amb el gremi ja és superior i vestits de culés, salta la bancs, friend!
Quan veurem fer realitat aquella Torre de Pisa de fusta amb tocs impressionistes? Valor no t'en falta, Nico. Em vas ben portar a aquesta web i no anavem errats.

nICo a Esteve i NICo a Penya ha dit...

Bon dia, tinc la boca seca de llepar làmines de paper amb cola enganxifosa que tanquen envelops. Suposo que qualsevol persona seriosa sap de que parlo. O sou dels cretins que encara creuen en mòbils i disbauxes embaucadores com el Mobile Congres? Abans em compro un colom missatger que no pas un mòbil, ja és prou penós que tingui accés a un blog o a un correu electrònic. Soc d'abans d'ahir, soc dels que mullen paper, tanquen envelops i estimo l'embustiament epistolar tot i que em molesta veure busties de carrer amb poca feina.
Esteve, la propera vegada et pago un berenar al bosc, tot i badant per la natura viva.

Esteve Sanahuja ha dit...

Nico!
He conegut molta gent d'ahir, de bell antuvi i de temps remot, ara bé, no he conegut mai a ningú que sigui "d'abans d'ahir". Quan dius això ja no tinc més remei que afegir un plus a la teva genialitat artística en el sentit de que aquesta es confirma en els senders de l'excel·lència humana. La teva amistat és un bé molt preuat i ser d'abans d'ahir em deixa surant en l'espai etern del gran Creador.

Diria que el merit creix quan veig que ets capaç de congriar amistats dins del món del futbol, la qual cosa mai hauria cregut possible sabent que més aviat ets de poca dèria esportiva, clar que valores més allò que és original com el cas d'aquesta web que em faig creus de com la vas contactar, jo si que miro futbol fins i tot per la caixa tonta de la televisió, m'he de distreure de qualsevol manera en aquest món de merders i claraboies.

antiartistes reus i vinagre ha dit...

Veure lo tio Aumedes per aquestes contrades fa guapo! Un altre fiera dels temps de Miramelindo de quan ens mengavem la nit de Barcelona amb esperit de comarques canibals.

nICo a Esteve i NICo a Penya ha dit...

Esteve? Més aviat jo de tú no amagaria el teu sobrenom Riko, que estem en família, o millor encara Riko, tú mateix que som grinyols. Si tu ets Riko com jo Nico per què amagar-ho?

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Ding dong!

DING / 1
DONG / 2

Sentenciem la lliga (ding)
Sentenciem la champions (dong)

I aviat sentenciem el Rei i la seva Copa
(dung / 3)

Calculadores Canaló. Al servei del gol.

Ventafocs Artigau ha dit...

Sou una gent molt simpàtica, jo estava a la sortida de l'Ametlla de Segarra i ens vam posar les botes a la casa rural.
Ai quin fart de riure mirant la vostra web. La manteniu al dia, pregunto?

NiCo NuBiOla Expres ha dit...

Breu: He covat un refredat només sortir amb sabatilles a embustiar el projecte-croquis del Plom a mi Plim-Plom en versió mexicana. LA PRIMICIA és per vosaltres i per correu aeri també un exemplar al Cuauhtemoc Zamudio.

El que es promet és deure.
Lo prometido es deuda.

I espero no passar el cap de setmana empiocat, he de fer alguna cosa a Sallent.

NiCo NuBiOla Expres ha dit...

Riko Sanahuja, ja m'entens prou bé

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Pot ser que em fiqui en un lloc que no toca i que em fiqui de peus a la galleda d'aigua i em posi en camisa d'onze (11) vares o ratlles:
(/////////// = 11 vares o ratlles)
Però em preocupa que algú es pugui dir RIKO.
S'ha de dir RIC (de riquesa) o RICK (de Richard) o ENRIC (en català). Però so ho fa en castellà s'ha de dir RICO i no pas RIKO.
A veure, són opinions amb una base enciclopèdica i demano disculpes si m'excedeixo però ja sabeu que soc analista alfanumèric i que divideixo (:) les meves dedicacions en el meu negoci de calculadores i amb xerrades i seminadris sobre llengua i números.

Disculpeu per si hi ha hagut abús i camisa d'onze (11) vares (///////////) o ratlles (-----------)

Joan Farregarde ha dit...

parleu de futbol, collons!

RIKO SANAHUJA ha dit...

Parlo del que em passa pel triangle i si cal accepto l'apel·latiu Riko. Ja està dit i soc bogardit! Com el Bacardí jo soc Riko diví.

Ventafocs Artigau ha dit...

No us enfadeu que hem de ser amics tota la colla.

RIKO SANAHUJA ha dit...

Val, Ventafocs, val.

La Junta Directiva de la Penya Bogarde ha dit...

VISCA CUAUHTEMOC ZAMUDIO!!!!!!

M A D R I D I S T A C O L O M O D E A L A N ha dit...

CUANDO EL REAL MADRID GANE LA CHAMPIONS DE ESTE AÑO,
LA UNDÉCIMA, ME VOY A PARTIR EL ANO TRASERO SOLO PENSANDO
EN VUESTRA ESCORIA PILTRAFEANTE Y CHUSEPISTICAMENTE BOBA.

¡¡¡¡BANZAI!!!!

Ted Berrigan Fastic Bonada ha dit...

No em toca pas s'entrar amb pica pica anti-madridista però el que m'escama és que feu servir el anti-madridisme per fer política i si de cas us feu del Atlético de Madrid per fer la pifia del dia. El que m'escama més és tot això de fer una penya per fotre politica de la borilla al nas. Estareu contents segurs de com han linxat a Ada Colau per el congrés dels Mobils i què? Si us passarà la mà per la cara i serà la presidenta de la Generalitat per molt que us piqui. Teniu un fufillo nacionalista més aviat ensopit i de gracieta que t'hi cagues ben viu. I soc més del Barça que tots vosaltres, dic jo.

nn nico nubiola ha dit...



Bona tarda

Aquest matí he actuat de manera religiosa davant d'una ranura.
Espero comentaris ipso-facto de la rebuda.


És una exclusiva i una primicia, el projecte i el croquis que us he promès.

No em fareu ni un lleig ni una rialla fàcil.


Entesos?

NN

Riko Sanahuja ha dit...

Som collonuts i cada dia més que ho som

Doctrina Mistinguet Xinxetes i Cargols ha dit...

Teniu raó, això és la llet caducada del Madrid

penyabogarde ha dit...

Estarem amatents, amable Nico.

Fakir Mag Bayo vampir Bayo FAKIRISTIC †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

abans la sang que la llet

vampir Bayo FAKIRISTIC †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

MADRIDISTA GUANTE BLANCO ha dit...

ME TEMO QUE OS VAIS A TRAGAR LA UNDÉCIMA CHAMPIONS PARA GUSTAZO DEL REAL MADRID

OS JODE MUCHO ¿VERDAD, BELLACOS?

MUCHO

Joan Patateta Williams ha dit...

Primer em fa una mica de mal de panxa de veure aquesta pornocornucòpia de vomitadors de llet blanca però alerta! Alerta! Faig memòria i és l'androide repulsiu de l'ALIEN, magistrals sou marrecs!

Riko Sanahuja ha dit...

M'he deixat portar per sa Majestat Nubiola, sucre candi a on no n'hi ha ni raja. M'he deixat desvetllar del meu secret i sí, que sí que soc Riko el Sanahuja Esteve. Sí però no vull ser un ase de tots els cops ni estar tot el sant dia pensant en kopiminequis que pesen lo seu en espècies. M'he deixat identificar i Riko soc a les vostres mans.

Sanahuja poderós!

Albert Sinderes ha dit...



Petúnies, petúnies!

per barcelonistes.


Cardos, cardos!

per madridistes.

Raúl 3:16 aka presidente peña "Florentino presidente vitalício" ha dit...

Aunque paso muy de cuando en cuando por éste blog, veo que la locura y el surrealismo siguen siendo el manjar habitual aquí, manjar delicioso, sobra decir. No cambiéis.

"ME TEMO QUE OS VAIS A TRAGAR LA UNDÉCIMA CHAMPIONS PARA GUSTAZO DEL REAL MADRID

OS JODE MUCHO ¿VERDAD, BELLACOS?

MUCHO"

Mire, señor mío, después del BAÑO DE FÚRGOL que nuestros muchachos le dieron a su multinacional especuladora, lo propio sería tener algo de señorío (¿le suena?), felicitar al justo vencedor y asumir que éste año lo han tirado ustedes solitos por la borda. Respecto a lo de ganar, ahora mismo éste equi... quiero decir, ésta multinacional especuladora de la que usted es supporter, no ganaría ni sería siquiera finalista del torneo de Brunete ni aún estando el resto de equipos descalificados, así que un poco de por favor.

Por cierto, dígale a su jugador franquícia (sí, sí, el megalómano ese que se cree mejor que Messi) que lo de rajar de los compis después de perder está pero feo feo feote, hace de mal compañero, peor profesional y creo que incluso engorda. Si nos lo deja una semana para que entrene con nosotros (en ningún caso alinearlo, Satán nos libre de tal tortura), le garantizamos devolvérselo como un jugador de equipo, no como el modelo frustrado de gallumbos que es ahora. De nada.

penyabogarde ha dit...

Ara el mite de la Penya Bogarde ja creix en escreix,
presentem la darrera estadística de seguiment d'aquest blog:
Visualitzacions de pàgina avui
67
Visualitzacions de pàgina ahir
57
Visualitzacions de pàgina l'últim mes
1.746
Historial de totes les visualitzacions de pàgina
181.699

penyabogarde ha dit...

Extraordinari el gran RAUL BAREA, president de la Penya Florentino Presidente Vitalicio.
Ben escrit i ben sentit.

marga bosch i el seu verb ha dit...

El Madrid ni que sigui un club de ciutat no m'agrada gens ni mica.
El Barça que és de ciutat m'agrada molt i massa.
Els equips que menys m'agraden són els de:

Montgat,
Cabezón de la Sal,
La Almunia de Doña Godina
El Masnou
Port Bou
Chipiona
Canfranch
Premia de Mar
Villadiego
Pinto
Valdemoro
Alella
Móstoles
Argentona


Queda dit per sentència, bruts!
I al petriAlbertSinderes, pueblerino jardiner de poca solta li diré:
magnolies, magnolies, com les que tinc a l'estrada de casa, a la part més maca de Mataró

Joan Oliver El Pirino ha dit...

Aquest noia que canta va amb vosaltres normalment?

Mantis d'Amposta ha dit...

Bestial en Mozart en el faristol de Nacions Unides! Sou collonuts!

MADRIDISTA CON RESPETO ha dit...




YO A LA PRENSA NI CASO.


MAREANDO LA PERDIZ Y EL REAL MADRID VIVITO Y COLEANDO EN LA FASE FINAL DE LA CHAMPIONS CON LA ROMA EN EL BOLSILLO Y AGUARDANDO LA GRAN FINAL.
MENUDO SUSTO OS ESPERA, BOBOS.
A MI ME LA SUDA FLORENTINO Y LO QUE DIGA CRISTIANO, ES MÁS: FLOREN HABLA EN EL DESPACHO Y SABE MANEJAR LOS CAUDALES, CRISTIANO LLEVA SU PARTE DE RAZÓN CUANDO HABLA ANTE LA PRENSA Y ANTE EL CESPED. POR ALGO ES EL JUGADOR NÚMERO UNO DEL MUNDO. EL NUNCA NECESITÓ HORMONAS DE CRECIMIENTO COMO EL PREFABRICADO MESSI-TO.

ESTA ES LA PURA VERDAD.
UNDÉCIMA.
CR7 SIN PASTILLEO.
MENOS RUIDO Y MÁS CESPED.

VAMOS A REIR MUCHO.
LOS BRAZOS DE CR7 ALZARÁN LA OREJUDA.

ONCE COPAZAS DE EUROPA.

A CALLAR, BERZAS.

Ventafocs Artigau ha dit...

calla tú, cap i pota fastigós!
Excrement de mal peix!
Criatura mal criada!
Madridista!

Joan Patateta Williams ha dit...

Aquesta noia de les fotos que canta, és de les habituals en el vostre lloc de trobada?

MADRIDISTA CON RESPETO ha dit...

¡¡NO TE JODE!!
VENTAFOQUI-TAS ARTIGAUI-TA
ME ACABAS DE REGALAR UN BUEN MOTIVO PARA ENGROSAR LA CARPETA DE MI ABOGADO.

MIRA, VENTAFOCHI-TA, NO NOS CONOCEMOS, NI GANAS.
PERO YO SOY PEGAJOSO COMO LA MIEL DE ABEJA BIRMANA.
VAS A MASCAR MIEL, CHICARRONA.

¿SABES QUE ME HAS OFENDIDO?
LO SABES MUY MUCHO.
MIRA, AMIGUI-TA VENTAFOQUI-TAS,
DE LAS QUE VENDEN FOCAS ¿NO?
MIRA QUE TE DIGO, CONMIGO NO SE JUEGA DEBIDO A QUE YO SOY SERIO Y CABALLERO.

PERO CUANDO ME DAN COSQUILLAS ME CONVIERTO EN EL DARTH VADER DEL BALÓN Y LAS PUEDE PASAR CANUTAS CUALQUIER SER HUMANO QUE ME TOSA EN LA CARA.

ADVERTENCIA EFECTUADA.

¿¿¿DE ACUERDO???

Joan Farregarde ha dit...

Em direu murri, però el que menys m'interessa de la senyora Camille és com canta. No sé d'on ha sortit però francament és de bon veure.

Salva Caballero ha dit...

Aneu millorant a cada pas que feu.
Sou Jíbaros, podeu amb tot i quan mossegueu ho feu amb tota la sanya més directa, esteu fets uns cracks, ni Leonardo di Caprio ni hòsties!
Oscar per la Penya Bogarde.
Madrid desfet, noies guapes, alegria i tristesa kaputt per la merengada.

Jíbaros! Jíbaros! Jíbaros!

exPresident captivat ha dit...

Camille Camille Camille Camille Camille Camille Camille Camille Camille Camille Camille Camille Camille Camille Camille
Camille Camille Camille Camille Camille Camille Camille Camille Camille Camille Camille Camille Camille Camille Camille
Cor robat, a primera vista

MADRIDISTA CON RESPETO ha dit...

ESTA CAMILLITI-TA OTRA QUE CAE EN LAS GARRAS DE LA GENTUZA DE LA PEÑI-TA BOGARDERI-TO. UNA CHICA MÁS PARA DANZAR AL SON DEL PODER DE BARTOMEUI-TO EL MECENAS DE LA FIFA.

¿CUÁNTOS HABITANTES TIENE VUESTRA POBLACIÓN?

SE OS APUNTA HASTA LA CANTANTE DE LA PARRANDA DE CARNAVAL.

PERO ESTA UNDÉCIMA HUELE A PÓLVORA BLANCA QUE ES LA MONDA.

BANZAI 11

Mantis d'Amposta ha dit...

compte amb Atlético de Madrid que no està tot al sac i ben lligat i si només mirem la mòmia blanquinosa.

Salva Caballero ha dit...

Ho vaig dir ahir i ho dic ara veient el percal; Sou Jíbaros, menjacaps de la selva.

Arnau Xarrampió ha dit...

Quin tip de riure amb el madridista que es desfà entre lleterades!

Quin tip de bramar d'alegria comptant punts per darrere!

Quin tip de blat de moro que em menjo mirant la damissela que heu fitxat per cantar les victòries!

Quin tip de dir que el madridista de cada putu dia és una caca!

Conrad Canaló Stewart ha dit...

D.O.T.Z.E.
12 PUNTS
(.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.)
Infame Madridista Banzai
Jo li dedico els 12 (dotze) punts!
Vostè és nipó?
Vostè és japonès?
No embruti el crit Banzai
per finalitats horroroses.
D
O
T
Z
E
............ (12)
A callar (mutis=mut+is)

nNN / NiCoNuBiOla ha dit...

Bon migdia i les aloses volen baix al meu voltant quan surto a estirar les potes cansades de donar tombs per l'estudi, allí on mortifico les meves dèries com la cullera que manté el nivell de la sopa.
Sembla ser que el meu projecte-croquis no té el vostre vist i plau, ni remou cap tipus de curiositat entre els penyistes receptors d'un detall que mereix la més educada atenció. Per què no teniu el petit detall de dir si us agrada o si us molesta?
No esperava aquest menyspreu, gelidament i enforquillat en un rebuig quasi socratic per part vostre.
Penseu per un moment: No és especial el fet de rebre un croquis que anticipa una obra que de fer-se serà privilegiadament apadrinada per vostès mateixos?
No em passa pel cap tanta indiferència. Serà el futbol que acaba succionant les neurones i peta la massa subcranial?
Si m'esvero és per que em sento quasi fet en el buit.

O potser m'equivoco? I són les aloses que volen baix al meu voltant quan surto a estirar les potes cansades de donar tombs per l'estudi, allí on mortifico les meves dèries com la cullera que manté el nivell de la sopa. És per això?
Si és per això, puc admetre que estic equivocat, però dubto que sigui cosa de les aloses que volen baix al meu voltant quan surto a estirar les potes cansades de donar tombs per l'estudi, allí on mortifico les meves dèries com la cullera que manté el nivell de la sopa.

Ho dubto amb perspicàcia granítica i estorament de fusteria.



Junta Directiva Penya Bogarde ha dit...

No tenim noticies del paquet, amic Nico.
I tant que l'esperem i ja l'agraïrem abans d'hora i tot.

Ted Ferrigan Fàstic Bonada ha dit...

Soc d'efectes retardats, però m'ha tocat les aixelles el fet de veure que m'associeu fotogràficament al Real Madrid fent ús de la típica mania dels nacionalismes de fer del teu adversari un enemic, o sigui que si no soc exactament igual que vosaltres per molt barcelonista que sigui ja he pecat i s'em comdenarà a ser de l'enemic i em poseu al costat del president del Real Madrid. La tipica maledicció del nacionalisme que patiu que em converteix en heretge per ser diferent de vosaltres i ben disfressat de broma i acudit però a la iugular i que m'hi fiqui fulles. Si penso el que penso és per experiència i no em mossego la llengua de dir que això de barrejar barcelonisme i política passa factura i ja ho vaig dir que amb la Colau quan sigui presidenta tot això s'escombrarà i es podrà ser culé sense ser de la religió que amb broma o amb serio ens fiquen a tots i pena fot que sigui també la Penya Bogarde un altre feudo d'aquesta manera d'actuar.

La foto meva estic guapo, que "lo cortés no quita lo valiente", amb pipar i bona barbeta sense bigotis i ulleres de conxa bona.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

A.L.E.R.T.A.
Els madrids van guanyar sengles matxs d'ahir nit i abans d'ahir.
P-U-N-T-S per els dos madrids (2).
Caldrà que guanyem (G) a l'altre club de Madrid, que és el R.A.Y.O. per seguir fent forat (F).

Calculadores Canaló SA, sumes, restes, multiplicacions, divisions i PREVISIONS.

Ventafocs Artigau ha dit...

barça és bon gust

El Buzo ha dit...

Teniu por senyor Canalons?

Esclop Romesco SKLOP BORDILS ha dit...

Com va tot bogardians?
Jo bé, rebé i preparant el triplet!
Si voleu ho dic en lituà, mireu-lo bé que posa la pell de gallina, ventatges de tenir parella bàltica.
Yle Uutisluokka Triplet muuttaa uutiset opetusmateriaaliksi. Opettajan käytössä on joka aamu kolme uutista sekä niihin liittyviä tehtäviä. Palvelu on tarkoitettu ...

NN / NiCoNuBiOla / cosmic no comic ha dit...

Em costa de creure que no tingueu el croquis-projecte a les vostres mans.
Em pesa el neguit. Sospito o tantmenfotisme o negligència del servei de correus d'aquesta colònia de l'estat picanyol. Ara em grato un eczema que produeix picor. No estic per masses bromes. Quina picor, eczema malvingut!

Marcel "Gibby" ha dit...

Senyor Canals i Nubiola, a mi el que em fa creixer els eczemes és aquesta senyoreta que acabeu de fer entrar en la penya, canta com un estel dolç i és més maca que una patena de neta i fina.

Gibby

exPresident de la Penya Bogarde ha dit...

Senyor Nico,

acabem de rebre l'envelop degudament tancat i llepat.
No l'hem obert. Esperem el retorn del nostre secretari que està viatjant per l'Alt Empordà.
Cal seguir els rituals de participaciò que ens caracteritzen.
Gràcies anticipades.
En parlarem molt.

LA JUNTA

MADRIDISTA GUANTE BLANCO ha dit...

USTEDES SIGUEN CON LA MATRACA,
PERO LO DE VALLECAS ES PARA DENUNCIARLO.
JAMÁS HE VISTO ALGO IGUAL.
UN ROBO ACOJONANTE FOMENTADO CON ORGÍA DE EMPUJONES, FALTAS NO PITADAS, FUERAS DE JUEGO CONSTANTES, TOSQUEDAD, MALOS MODALES Y INCOMPETENCIA DEL COLEGIADO.
CANTE A MENEO DE TALONARIO A CARGO DEL ZAFÍO BARTOMEU-I-TO. DESCARO VISTO POR MEDIO MUNDO ANTE LOS TELEVISORES DE PAGO Y ATESTIGUADO EN LOS NOTICIARIOS Y PROGRAMAAS DE DEPORTE QUE REGISTRARON ESTE POMPOSO HURTO.

UN HURTO SIN PALIATIVOS A TODA VENA.
BANZAI CULEBRA

NN / NiCoNuBiOla / cosmic no comic ha dit...

Teniu un protocol molt especial, em molesta però al mateix temps l'aprovo, senyal de seriositat sens dubte.
Pregunto igualment si el testimoni que diuen vostès que viatja per terres empordaneses, pensa tornar per cap d'any o què? Un croquis mereix llum verda per fer-se realitat definitiva en forma de consumada obra. La paciència d'un autor està sotmesa al pas del temps.

Joan Patateta Williams ha dit...

mata-records barça com mai!
quin equip!
quin club!
Ho tenim tot!
Baaaarça!

Riko Sanahuja soc teva ha dit...


hola

comento coses que veig

1/ noia maca que canta
2/ bogardians sevillans? Raro, molt raro
3/ ous a cada banda de la pantalla, en veneu?
4/ quin fastic de l'explosió de llet del Madrid
5/ seguiu així que sou els millors

Marta Coma & your Lipstick Killer ha dit...

Alguna persona necessita un bon brillo de llavis? No us tireu d'esquenes que si feu servir Bourgois, Rouge d'Amour, del calibre 44, quedareu ben a gust, per nois i per noies

fijo, soberano!

EX Pr. Penya ha dit...

Senyor Nubiola,

el nostre secretari tornarà aviat i per tant podrem des-llepar l'envelop seguint les instruccions que vostè ens acostuma a dictar. Ens comprometem a ser efectius i afectuosos.

L'expresident de la Penya Bogarde

nnnnnnn nico nubiola aaaaaaaa ha dit...

quan direu alguna cosa? Em moro de ganes per iniciar el projecte i necessito el votre OK.

MADRIDISTA COLOMO CON ALTAS COPAS ha dit...

¿¿¿¿¿¿ALGUIEN DUDA DE LO QUE VA A HACER ESTE AÑO EL REAL MADRID EN LA CHAMPIONS??????

EL 7-1 ANTE EL CELTA ES DESCOJONANTE COMO UN BÓLIDO DESBOCADO.

CRISTIANO MENEA UN CUATRO EN PUERTA AJENA.

BANZAI CULEBRA QUE LO PODEMOS TODO ENTERO.

MADRID UNDÉCIMA.

CRISITIANO EL MEJOR DE TODOS LOS TIEMPOS.


¡¡¡¡¡BASTA YA DE ESTAFA CULERA!!!!!


SALUDEN AL CAMPEÓN:

ASQUEROSOS BOGARDI-TOS
TRUHANES DE GAZMOÑOLANDIA

ESTÚPIDOS
NINFOS
MERMELADOS
SOBONES DE MOSCAS


SALUDEN AL MEJOR JUGADOR DEL MUNDO, CR7.

SALUDEN Y RÍNDASE ANTE EL REAL MADRID PARA SIEMPRE ÚNICO Y DE PALMARES INSUPERABLE.


A LA MIERDA USTEDES

BANZAI

Laura Llompart ha dit...

Bançai: Estas tocat de s'ala!

nn nico nubiola ha dit...

Encara no?

Arnau Xarrampió ha dit...

Quina poca cultura que tens, Madridista!
Rabiós com un gos i poca cosa més, estas fet una piltrafa.
Fora Fora !!!
Tú dius BANZAI


jo et dic TORA TORA TORA

M A D R I D I S T A J O D E R ha dit...

ARNAUI-TO TE VAS A COMER TODO LO QUE HAS DICHO PERO NO SERÁ EN UN RESTAURANTE.
VAS A COMER BERZAS BOBAS DEL MENÚ DE LA MODELO ¿VALE?
ERES EL SER MÁS ABOMINABLE DEL MUNDO, EMPATADO CON CHUSEP.
ERES UN CERDO SODOMIZADO EN HUNGRÍA.
ERES UN POZO DE ESCORIA FUNGIBLE CON TREMENDINA GRIEGA.
ERES LA GRAN MIERDA POLAR QUE IMPERA EN EL POLO OESTE.
ERES LA CACA MÁS CACA DE LA VACA MÁS VACA.

ARNAUI-TO, MASTICAS BERZAS EN LA CÁRCEL.


¡¡¡¡BANZAI CULEBRA!!!!!

NN / NiCoNuBiOla / cosmic no comic ha dit...

Jo estic preocupat, per pura lògica d'artista.

MADRIDISTA CON RESPETO ha dit...

LO DEL REAL MADRID OS VA A ESTALLAR EN LAS NARICES.


ONCE COPAS DE EUROPA, MUY PRONTO.
CR7 BALÓN DE ORO
CR7 PICHICHI


¿QUÉ TAL OS SIENTA?