PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


diumenge, 31 de gener del 2016

Lluís Enric li etziba una ratxa insuperable a Pepe Hucha / Llevantada al quadrat + Taronjada elevada a la setena potència + Guardiola no mola + Matalassos de plom i respostes de cracks!


Les coses clares. Lluís Enric li etziba una ratxa insuperable de partits sense perdre al botifler Pepe Hucha. 1-1 amb els reserves i juvenils a Mestalla i feina feta. Daglas dirigeix i Kaptoum marca. El nostre Daglas juga com els àngels i el xicotet Kaptoum la fa molt grossa. Bogardisme. Una cosa, Pepe Hucha: El Barça no es toca. Estas advertit.


******************************************

Poca feina. Vermut amb llevantada. 0-2 al Llevant de València, amb 'nyam-nyam' d'en Suárez i molta calma a Can Bogarde.  Destaquem la germanor que uneix el bogardisme amb l'entrenador del Llevant. El maresmenc Rubi, fill de Vilassar de Mar i exalumne de l'IES Jaume Almera de Vilassar de Dalt, mereix un aplaudiment.
IMATGES IMPAGABLES 

EL FOOTBALL BASE MARESMENC
Hem tastat un nou episodi del tribunerisme bogardià, però ha estat avortat amb la força del nostre Quim Anxaneta. Ressenyem la fotografia del dia: Quim Anxaneta i l'Escorpí d'Amposta, junts i contents, a la manifestació en defensa de l'Ebre. Lo riu és vida. Acabada l'acció reivindicativa, els dos homes han anat amb l'estelada roja al bar Gatsby. Amposta Solutions! Poca cosa més. Som massa campions.



****************************************
Guardiola no mola. El botifler Beguiristain i el liquidador de companyies d'aviació Soriano, han fitxat el nen de Santpedor. I el nen del timbal, només signar per la marca Man'City Corporation, ja ens vol robar el nostre Bravo. Molt barcelonista no serà aquest timbaler afectat reconvertit en tocapebrots internacional. 

"No mola, Guardiola
en Bravo és del Barça 
i atura cada bola" 

Mireu-lo a la foto. Un madridista més. El nen vol revenja...Ja ha llepat. El bogardisme no perdona.




Taronjada elevada a la setena potència. Set taronges té el taronger, de set una, de set una...



7-0 del Barça estratosfèric del parell de genis com Messitresgols i Nyamyamsuárezquatregols davant del València d'en Neville. Un bon cantant, Neville, que ens cau prou bé. Video musical:




********

Matalassos de plom. Respostes de cracks. Heus aquí el campió. El FC Barcelona de Barcelona, capital de la República Catalana. 2-1 als de Simeone. Ball de bastons, plom, matalassos brutals i una bonica resposta a càrrec de la simfónica culé. Som així. El crit de guerra del nostre maulet és prou clar. Com diu l'astut vailet Pol Korea:
Visca la Terra! Mireu-lo, és el nostre futur.



Ambient de gala al Golden Corner. Raul Barea, matalasser bogardià, apareix just al final del matx i saluda la nostra Núria Feliu


Tenim imatges molt bones. Cesc Gorgui i Joan Patateta segueixen enamorats d'ells mateixos i graven el seu primer EP i que us presentem en exclusiva . Exhibició de sengles cabelleres i morros 'made in Sbobet'. 


Espectacular descoberta de la Zepo. Els nostres agents enxampen amb les mans a la massa als protagonistes de la terrible operació Neymar. Tenim les imatges a on podem veure -vestits de blanc- els impulsors de l'avortat fitxatge de l'astre brasiler: Ada Colau, Florentónguez i Felipe González apreten fort per furtar-nos en Neymar, sota la mirada del representant del jugador, el senyor Bonada (aquest darrer amb la cara coberta amb un passamuntanyes). Una gran acció de la nostra Zepo. Genials i grans. Som una penya segura i lliure.



Aquí tenim una de les noves perles del madridisme mediàtic Ricard Torquemada, acompanyat de l'inquisidor Tomàs de Torquemada. El periodista botifler i l'inquisidor madridista del segle XV, comparteixen objectius, equipació i madridisme. Cau un mite. Malgrat les diferències d'edat, els dos Torquemada fan bon aspecte. Madridistes! 


67 comentaris:

M A D R I D I S T A A C O J O N A N T E ha dit...

LA LECHE PUTA DE LA BOBADA GARMINOLONERA, ESO ES.
LEER BOBADAS Y MÁS BOBADAS Y VER QUE HASTA COLAU SE MUESTRA MADRIDISTA COMO MENDA LERENDA.
PERO NO INVENTEIS MIERDA QUE LO GRAVE ES EL TOCOMOCHO ANTE LOS INDIOS. MENUDA MIERDA LECHE.
DOS EXPULSIONES DE INDIOS BOBOS QUE OS FACILITAN EL FRAUDE LIGUERO AMAÑADO POR BARTOMEU-ITO
EL MUY BERZAS DE LOS NEGOCIOS CHUNGOS.
ESTE BARCELONI-TA ES UNA MÁQUINA DE TRAPICHEOS EN EL MARCO DE LA COMPETICIÓN MÁS ADULTUREADA DE JAMÁS DE LOS JAMASES Y VIENDO LA QUE SE ESTÁ GESTANDO EN LA DICHOSA FIFA, LA MIERDA UEFA Y TODOS LOS LUGARES DE DECISIÓN MÁS TENEBROSOS.

ME VOY A METER TODA LA PITANZA POSIBLE EN MI ESTÓMAGO.
HAGAN BOCA BELLACOS:

ONCISLAS DE ESTURIÓN AL DENTE
RABOS DE TORO CON PIÑONES A LA SARTÉN
MERLUZA ASADA COM PERLAS DE ACEITUNA
MEDALLONES DE CERDO RELLENOS DE QUESO TETA GALLEGA
PECHUGONES DE PAVO A LA GRANADINA CON SAL GORDA
RODABALLO A LA MENTA
PATATAS BRAVAS CON SALSA AMORA
MUCHO PAN FRITO
VIÑA BERBERANA
MORILES
CAFETÓN
MONTECRISTO
Y UN ERUCTO ACOJONANTE A VUESTRA SALUD.

FELIZ DOMINGO, BERZAS BOBAS ENGAÑA PERSONAS

Bonada ha dit...

la bola us pesa i no us deixa, cada dia més penjats i el que feu amb la Colau ja veig que m'ho dediqueu amb guasa. Si em poseu la cara tapada més val que us espavileu a saber qui soc i un dia us la podreu posar en els vostres horribles reportatges.

Joan Estruch ha dit...

pistonut, liders

Joan Patateta ha dit...

Cada vegada que miro i miro em sento més gustós sense tos de ser un afortunat amb fortuna de llavis en carn viva i ben posada i operada, com també de que aquesta boca volcànica meva pugui assaborir els triomfs del Barça i ser amic de la gran Penya Bogarde, he de fer el que sigui per coneixer en persona al doctor que em fa el favor de ser guapo i també per coneixer d'una vegada per totes a la gent sencera de la Penya Bogarde.

Arnau Xarrampió (Vilassar de Mar) ha dit...

Què passa ara amb el Torquemada, s'ha passat a l'enemic? Com ha estat això? Informeu datils, informeu datils!

Cesc 'gorgui' Fortuny ha dit...

Sí amics sí, soc Barbarella Gorgui, ja està clar, i no és pas per la tonteria dels carnestoltes i de la Vella Quaresma que vaig a palambrera boja, que va.
El Rei Carnestoltes és un personatge fictici més aviat tonto que presideix totes les activitats del cicle festiu de carnaval i no és el meu cas. Tant pel caràcter com per la indumentària, em fot com un Bogarde en zel i representa l’ambient de disbauxa tonta d'aquesta festa: sol anar disfressat d’una manera estrambòtica però es nota massa pel meu gust i en tot moment manté una actitud arrauxada, burleta i descarada.Cosa que jo no penso fer com a BOGARDENC.

Habitualment EL REI CARNESTOLTES NO BOGARDENC apareix el dissabte de carnaval, cosa que no penso fer de moment. Inauguraré millor el cicle carnavalesc si es fa al BERNABEU, amb un discurs que repassaré les principals CAGADES BLANQUES de l’any i en cacabat picaré la penya convidant tota la ciutadania a unir-se a la diversió desenfrenada però jo NO NO NO VAIG DISFRESSAT, ESTIC OPERAT. La resta de dies fins al Dimecres de Cendra es tot allò de presidir balls de màscares, rues i tota mena de desfilades que a mi més aviat em rellisquen.

Finalment jo CESC GORGUI BARBARELLA FONDA, el dimarts de carnaval puc ser jutjat pel meu mal comportament i condemnat a mort però he d'explicar que no soc disfressat i que soc operat pel DOCTOR DE LA PENYA BOGARDE. Després de llegir el testament, sempre impregnat pel missatge de gaudir de la vida despreocupadament, em serà cremat el disfressament que no ho és per que soc operat i en un lloc públic. Agafant el Rei Carnestoltes com si fos jo CESC GORGUI BARBARELLA FONDA com a boc expiatori: d’aquesta manera es representa el final del període de carnaval i l’inici de la Quaresma, set setmanes presidides per l’austeritat i l’abstinència. Però jo SOC OPERAT I BEN OPERAT per la qual cosa dono les gràcies a BOGARDE.

DAMOCLES SANFELIU ha dit...

No crec en buixes però m'oloro un cop del Madrid a base de talonaris i els veig campions de la champions, no és per amargar la festa però aquesta gentussa no poden seguir esclafats per la poderosa màquina culé

Purpurina Estomacal Sánchez ha dit...

m'ha deixat intrigada, el nano de la barretina és cambrer?

penyabogarde ha dit...

No contestarem al madridista, ja parla prou clar.

Senyor Bonada, vostè segueix curt d'humor. Si va amb la cara tapada serà per raons evidents: No sabem res del seu aspecte. Per què no ens envia una imatge per identificar-lo i així podrà gaudir de la seva estampa enmig de la gran colla bogardera? Ànims, Bonada!

Company Xarrampió, el cas Torquemada és clamorós: Va declarar abans del partit que el Barça no guanyaria als Matalassers i la seva presumpta intel·ligència ha fet fallida.


Resposta a la senyora Purpurina Estomacal Sánchez: El sapastre de la barretina, efectivament, és cambrer i és bogarder.
Senyora Purpurina: Vos sou bogardista? Ens coneixem? Ens agrada molt el seu nom combinat amb els dos cognoms.

niCo NuBIoLa IDEA IDEA IDEA ha dit...

Benvolguts amics,

El concepte de matalassos de plom m'ha commogut la dèria i estic processant un circuit d'idees que necessito ordenar. M'heu obert una possibilitat escultòrica inèdita i vosaltres podreu ser els privilegiats de rebre el croquis abans que la mateixa i probable obra faci les seves primeres passes. Reconec que la meva relació amb Can Bogarde és especial, sou de riure fàcil però no us puc qualificar d'imbècils ja que treballeu amb un fons prou culte i al mateix temps sou gent de futbol i jo segueixo pensant sobre el caràcter erroni de l'esport en relació al que en direm humanitat. Dues coses que poden semblar oposades i que si les observo en fred i aplico la marfaula o el sistac indistintament, resulta que és natural.
Tindreu notícies ben aviat, de matalassos de plom no s'en parla cada dia, "desde luegu" com diria en Ricard Sala, "desde luegu" i "hasta luegu, cocodrilu" com els Sirex que agradaven a la xicotada dels envelats.

Hasta luegu cocodrilu jo diria fins aviat matalassos de plom.

NN

Lluís Colom Honori Causa ha dit...

Nico ja et veig venir com em vas dir

penyabogarde ha dit...



La junta directiva de la penya ja espera amb gran passió l'arribada del nou projecte del molt amable i honorable artista i amic, Nico Nubiola. També ens agraden els Sirex. Moltes gràcies.

Informació tècnica:
El nostre blog ha obtingut un record d'assistència i de visites que supera la marca històrica. El mes de gener de 2016 ha estat el cim de la participació popular. Us mostrem les estadístiques i us animem a enfortir aquesta manera de viure:

Visualitzacions de pàgina avui
79

Visualitzacions de pàgina ahir
73

Visualitzacions de pàgina l'últim mes (gener 2016)
5.486

Historial de totes les visualitzacions de pàgina
180.236

Joan Patateta ha dit...

Mareta meva, 180236 visites dieu?
i milers de persones m'han vist la boca,
zas zas les patates van cap amunt!

Marta Coma ha dit...

Aquestes dades d'audiència m'han deixat bocabadada com per dir que caldria fer una romeria a Premià per celebrar l'exit, ja preparo maleta de pintallavis Bourgois Rouge d'Amour del 44, pastós i petoner per a tota la bogardinada masculina, ja sabeu que els homes amb les dones i les dones amb els homes i res de fer el maricó o la truitera. Petonassos a destajo.

Goliat Valls Tarzan ahooooooo oooooooahhhhhhhh ha dit...

Sirex i matalassos com un cocktail acollonidor a càrrec d'un artista, ja pico mans per si un cas

niCo NuBIoLa nIàgarA ha dit...

Afegitó tècnic i seriós.
Es parla d'enllaçar Sirex i matalassos de plom i no ho descarto si això no em suposa suar la cansalada. Darrerament he optat per la fusta i aquest repte pot ser feixuc. Els Sirex ben pensat em fan pensar en el Silex que és una forma sedimentària criptocristal·lina del quars, també coneguda com el pedrenyal en la seva varietat de color negre i recordo vagament d'haver fet alguna provatura amb Silex comú.
Tindreu notícies i el privilegi de l'esbos serà per la Penya d'en Bogarde.

NN

Germans Quintero Puigcerdà Bar Central ha dit...

Sou la pera, admirats amics de Bogardilàndia!

Artiach de La Llagosta ha dit...

Visca el Barça d'en Luís Enrique!
Teniu raó, Guardiola ja no és el que era, mala sang li raja.

Joan Patateta ha dit...

M'estic enfadant amb en Guardiola, compteu amb mi per si cal fer un viatge a Manchester o a Munic per cantar-li l'himne del Barça i oferir-li la possibilitat de tornar a ser estimat.

Goliat Valls Tarzan ha dit...

Guardiola darrerament esmorza "churros con chocolate" i mira La Sexta. Això sembla.

LA JUNTA DE LA PENYA BOGARDE ha dit...

Ja han començat per l'ANC, a veure si l'audiència nacional ordernarà investigar la Penya Bogarde. Nosaltres de moment estarem amatents.

La Junta

Conrad Canaló Stewart ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Conrad Canaló Stewart ha dit...

G.U.A.R.D.I.O.L.A.
El guardià diu hola
i li treu la lletra "h"
i suspendrà el doble dictat:
a) de català
b) de castellà
Motiu:
per no posar la lletra "h" i fer la paraula "hola".
No és el mateix ser el guàrdia d'una "ola" castellana (ona, onada, en català) que ser el guàrdia que diu "hola".

G.U.A.R.D.I.O.L.A:
M'has caigut per terra

Purpurina Estomacal Sánchez ha dit...

M'ha emocionat que em digueu que us agrada el meu nom i els meus cognoms, de petita feien burla de mi a l'escola per dir-me així. Gràcies macos.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Ja pot anar amb avions del senyor SORIANO que en Pep Guardiola m'ha caigut molt baix. Mariner com soc ara m'he enfadat com si la tempesta m'hagués fotut la corbeta en ple cabotatge cercant bon port.

Ja es va deixar escrit en el seu dia i per aquestes pàgines encantadores.

La navegació de cabotatge fa referència a com es navegava antigament, quan les tècniques de navegació no permetien allunyar-se mar endins i es navegava amb la costa a la vista. Es creu que aquest terme pot venir de la paraula francesa cabota, que es refereix a la navegació realitzada entre caps (o de cap a cap), ja que aquesta és l’enfilació que pren el patró com a següent punt a sortejar a la línia de costa durant la navegació cap a un destí remot.

També hi ha la teoria que el nom d'aquest tipus de navegació s'encunyà gràcies a Sebastià Cabot, explorador marí que va recórrer la costa oriental d'Amèrica del Nord durant el segle XVI, aplicant aquest sistema de navegació.

Actualment s’utilitza per definir els serveis de transport tant a nivell marítim com aeri i terrestre, entre dos punts del mateix país, o entre dos punts de dos països però, vorejant la costa.

Bonada vigila ha dit...

La gota que fot vessar el got nanos, la bola se us ha anat definitivament insultant la Colau i a mi insisteixo que o em fotareu pas amb la broma de la passamuntanyes que ja us vidré a cantar la canya un dia si el dieu on pebrots us trobeu, se us va la bola.

Burking, Ariato i Yablochy,Germans Quintero ha dit...


set gols cantats a Puigcerdà abraçades als amics de la costa

MADRIDISTA ABSOLUTAMENTE HARTO DE BARTOMEU ha dit...

VAYA MIERDA DE QUNTERI-TOS
¿DE DÓNDE SALE ESTA ESCORIA DE FRENOPÀTICO TASMANO?
TAL VEZ DE TASMANIA O DE RHODESIA CAPITAL SALISBURY, NO TE JODE LA MARRANA.
PER ESTO ES SOLO LA EPIDERMIS DE LA MIERDA DE VACA CHIPRIOTA AL PIL-PIL.
ESTO DEL BARCELONI-TA APAÑANDO PARTIDOS ES DE ASCO INDIO,
MIERDA GRANDE DE TOCOMOCHO BIRMANO O TAL VEZ EL CHUSEP ESE, EL CHUSEP.

CHUSEP, CHUSEPI-TO, ERES EL BOCAZAS QUE HAS DROGADO LA JAURÍA BOGARDA.

CHUSEPI-TO
COÑO DE NUERA TUERTA
MAL BOBO DE LECHE
ERES ZOPENCO DE OJOS TAPADOS EN CINTA

EL BARCELONI-TA ES DELINCUENCIA
AMAÑA PARTIDOS
EXPLUSIONES DEL CONTRARIO
TRIBUNALES
FRAUDE FISCAL NEYMARI-TO MESSI-TO
SOIS BOBALICOLANDIA FRITA EN PECHO DE HALCÓN COGORCEANTE

SOIS LOS SENADORES DEL LOMO AHUMADO
PESTILENTE Y FASCINEROSO

LAGARTO LAGARTO

YO ME COMO UN BALLENO MACHO CON MOSTAZA LUXEMBURGUESA
COMO MUCHAS AVES DE PRESA FRITA
ME ZAMPO UN COYOTE AL HORNO
VIVO EN UN ASADOR RIOJANO
BEBO MARQUÉS DE RISCAL
CAGO MIERDA METABOLIZADA DE MI PITANZA DE MIL RANAS MALTESAS AL PIL PIL

SOY UN CACO
SOY SUPERIOR
SOY FELIZ

ME CAGO EN VUESTRA PENA

BANZAI BANZAI CULEBRA

CHUSEP CULPABLE

VENTE A BOGARDEAR QUE TE COMO LA NUEZ DEL CUELLO

BOBO

MADRIDISTA GOLOSO, GLOTÓN Y FELIZ ha dit...




¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿CHUSEP?????????????

MADRIDISTA GOLOSO, GLOTÓN Y FELIZ ha dit...



¿CHUSEP?

YA NO MENEAS EL GALLITO ¿VERDAD?

ERES DE LA FIFA. FIJO.

Salva Caballero ha dit...

Un dia s'ha de parlar del que amaga aquest cara girada del Guardiola Pepet contra els nostres colors, el pesseteru.

Purpurina Estomacal Sánchez ha dit...

Jo sempre estava amb en Pep i m'agradava però quan va anar a la patria de les salsitxes i de les cerveses ja vaig veure que no anava per bon camí, ara és un mal home que està cec de diners i s'ha juntat amb el napia de Txiqui per fer mal i el que li passa és que està envejós del Luís Enrique que li està passant la ma per la cara i li fa un bon repasset de futbol amb pocs dies i aixo a ell l'enerva i el solivianta molt fins decidir que des del Manchester City podrà fer més mal per això en Pep vol fitxar jugadors del Barça i posar-se enmig dels plans de la nostra directiva, mireu com avui informa la premsa de que tots els jugadors que està seguint el Barça per Europa ara els segueix el Manchester City per ordre del Pep i el més lleig és que està treballant contra el Barça i contra el seu propi equip actual que és el Bayern Munic sense respectar a ningú, és la mala gana del diner el que ha fet d'en Pep un autentic monstre de l'ambició i un home que cada vegada que marxa d'un club el tracta com paper de WC.
M'ha decebut molt aquest noi i estic enfadada amb ell.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Purpurina, purpurineta, ai la nena, que ets de poble? Et dutxes? O ets com els homes mascles que fan pudor d'aixella amb la boina posada al pap?
Mira Purpurina, a mi en Guardiola sempre m'agradarà, a més a més resulta que era de poble i en canvi va saber ser de ciutat a Barcelona i ara a Munich i aviat a Manchester, menys bobades, Purpurineta.

Purpurina Estomacal Sánchez ha dit...

Quí ets tú, margariteta pesadeta?

Joan Patateta ha dit...

Dones que es barallen,
Patateta que s'excita
i jo les vol juntes una a cada costat
o és que no heu vist els hiper-morros
que tinc de la Carmen Alborch?
No us faig enveja, bruixes?
Em posa a mil per hora veure dues dones que s'esgarrapen,
no hi ha res més eròtic, xicones!

Pirino Oliver ha dit...

Patatetaaaa que no deixes ni una ocasió manca, com el dissabte a Alella que et van fer un bon bocata sopant amb la Lourdes i la Sandra a cada costat i tu menjant vedella com un bèstia

nn nico nubiola ha dit...

Bona tarda fresca,

He començat a preveure com s'encaixarà la idea del SILEX amb els Sirex i amb els matalassos de plom.
Em pot costar una mica a nivell de material i alguna cosa l'he de trobar en un drapaire, però ja començo a veure les possibilitats. La idea tindrà una base filosòfica sobre la inconsistència de la vida i la relació d'aquesta amb les multituds.
Primer he de fixar les idees de l'obra i després localitzar materials, i com us vaig dir, tindreu la primicia del projecte, començant per l'esquema croquis.

Suposo que mica en mica anirem deixant tot això del futbol, ni que sigui per remarcar el seu caràcter erroni.

NN

Joan Estruch ha dit...

Pistonut aperitiu del migdia bambolines de farina

Albert Sinderes ha dit...

Fixis vostès que dos gols són dos rams de petunies
petúnies, petúnies

Caifàs Calls ha dit...

En Guardiola m'ha caigut a terra, s'ha tornat boig o què? Quin 'endiosado' que està fet.

Escorpí Joan d'Amposta ha dit...

m'agrada el concepte ENDIOSADO i jo ficat per aquí com un actor de Hollywood.

Laura Llompart , de Bunyola ha dit...

Sa serena mos porta penyora de punts i més o manco ja tenim lligada LLIGA

Cesc 'gorgui' Fortuny ha dit...

Sento els tendons del nas com si ensumessin que el Guardiola ens farà un salt amb molta mala llet, un salt traidor, un alçaprem en les hores baixes de l'arracada i serà per un sol fet que sap prou bé LA TRAICIÓ. La traïció és un delicte xunguissim contra la seguretat dels bons amb accions que perjudiquin els interessos d'un país o d'una penya o d'un club. Legalment la traïció implica intentar derrocar el poder de l'Estat, del club o d'una penya, revelar secrets oficials o ajudar l'enemic en cas de conflicte i l'enemic és el Manchester City que és el Madrid anglès. També implica causar decepció a les persones properes com és el cas dels socis, anant contra els ideals del club o costums establerts i defraudant la confiança d'altri com és el cas nostre, sigui un cap, un amic o un familiar. La traïció suposa abandonar l'honor. Aquest és el vertader Guardiola, COLLONS DE BOU!

Arnau Xarrampió (Vilassar de Mar) ha dit...

Discrepo amb el fet de que parlis de collons de bou, ho dic en defensa de les vitel·les que com bé diu el nom és plural de vitel·la i era la cosa més refinada per fer pergamins de fa segles i segles. No crec que Guardiola sigui capaç de res sense haver signat un document amb un suport de vitel·la refinada o pell noble de la zona subcutània part del cutis de la vedella catalana. El Guardiola és una mica robot, ben mirat és el robot que es va trobar la joguina preparada i engreixada per un gran Reikjard.

Purpurina Estomacal Sánchez ha dit...

M'agradava més abans d'ahir que ahir i avui encara m'agrada menys

Bonada ha dit...

No teniu pels a la llengua, ja ho veig, però és molt valent això de parlar lliurement quan teniu la Generalitat al costat, no teniu tampoc masses pebrots de treure'm la caputxa que m'heu posat per saber qui soc, com soc i quin és el meu rostre honrat. Fanàtics de la bandera tapadora de cartera i les retallades què?

Conrad Canaló Stewart ha dit...

SUMATORIAMENT
0-2
ZERO / DOS
zeritat dual
zerització dualista
duet a zero
zero a duet
duet és fuet
fuet és cansalada comprimida
com-pri-mi-da
complexos
primitius
da da da
o dit millor
COMPLEXOS DIVERGENTS DE DUET A ZERO
Sabeu el zero i el seu mero?
Un mero és peix d'aigua mitjana
el zero és la salinització entre la zona del mero i el seu llantiol
llantiol és la taca del gol:
una llàntia és una taca,
una taca i gol, el gol llantiós.
EL LLANTO DEL GOL en castellà,
el plor del gol és doble dual
quan entra dins de les xarxes del rival.
Dos (dual) de zero.
Zero-llantiol-llanto-plor
contra
Dos-dual-mar-aiguabarreig-escuma
resultat de gol
contra plor
llanto de llorar
plor, zero, el dol de perdre
el gol dual
el doble gol
el 2
DOS

Patufet Francesc Miró ha dit...

No crec en gent que canvia de jaqueta per revenja senyor Pep

nnNico NNnubiola (PROJECTE PLOM A MI PLIM-PLOM) ha dit...


Regular tarda a tothom. Tarda tarada de dimarts.

El que més m'agrada dels dimarts és que dins de la paraula dimarts apareix la paraula ART.

El que menys m'agrada dels dimarts és que avui dimarts veig un home amb caçadora vermella i no puc amb això.

Hom creu que un dimarts serà el dia ben triat per ensobrar el croquis que unirà la matèria silex, el conjunt Los Sirex i els matalassos de plom, ho vaig pensant amb rigor extrem.

Projecte PLOM, A MI PLIM-PLOM

Arnau Xarrampió (Vilassar de Mar) ha dit...

Jo tinc una caçadora vermella i pregunto a on està el problema? Senyor com es digui Nubiola?

Una cosa que m'agrada de veure, el meu poble Vilassar de Mar ben rebut a la Penya.

Gràcies.

Pep Botifarra ha dit...

ara el burru de guardiola ens vol cardar en Busquets, no et fotrà el dolentot

NNico NNubiola NN croquis ha dit...

Bon o mal dia tingueu,
he fet l'esboç, aviat ho sabreu de manera epistolar.
Res més per avui, marxo aquest migdia cap a Lisboa.

NN

Joan Patateta ha dit...

Si en Guardiola segueix provocant a mi s'em posaran els llavis d'ivori i faran conjunt amb les dents i mossegaré molt.
En tinc els morros plens d'aquest titella caragirada

Bonada ha dit...

Com està el pati a casa dels pota negra bogardes! Mireu que us ho he dit per activa i per passiva i vosaltres insistiu en blasmar la gent que no té la sang tant autèntica com la vostra de culés perfectes i sobretot mega-catalans com sou. Se us va la bola cada dia més. No sabrem mai quina droga us foteu per ser tant caràpules? Volen dir ses senyories de que no estan fent una mica de rosca amb les acusacions a Guardiola per mi injustes. Mirin que el Pep em cau mitjanament malament amb tot el seu suport a l'altre nacionalista Romeva, però per futbol no serà i per això em surt dels cataplins de defensar-lo.
Ara que veig un sesgo de fanatisme nacionalista en aquesta web i ara repeteixo el que vaig dir en veure com li fan la rosca al Puigdemont hereu d'en Mas, i insisteixo en dir que l'Ada Colau us farà un tall de manigues quan sigui presidenta.
Un detallito que em deixo, us molaria coneixer-me i segur que per això em plantifeu la meva cara amb caputxa, em casca la moral que em vestiu de caco.Segur que em coneixeu, nacionalistillos de patibul.

penyabogarde ha dit...

Senyor Bonada, malgrat que diferim amb tot el que vostè exposa en relació al nostre catalanisme ben orientat i divertit, li fem una proposta conciliadora: Si no li agrada que el cap aparegui dins d'una inquietant caputxa que pot portar a equívocs i mals pensaments, li demanem que ens faci arribar una imatge seva o de quelcom que l'identifiqui millor, així podrà formar part de la galeria de gent que ocupa la pantalla de la nostra penya.
Ens pot lliurar un enllaç procedent del google, del facebook o del Twitter, ens el ressenya en aquest mateix espais de comentaris i tindrà un tractament respectuós i ben rebut.
Li sembla bé? Senyor Bonada?

Salva Caballero ha dit...

Ahir vaig veure nous valors damunt la gespa, compro la idea del negret golejador i felicito la idea de posar en Kirk Douglas fent de Douglas o Daglas com heu escrit

Bonada ha dit...

un enllaç o sigui una captació de google amb imatges, per exemple?

Bonada ha dit...

En tinc una que fot fastic i tot

https://fastic.files.wordpress.com/2014/08/berrigan.jpg?w=640

penyabogarde ha dit...

Moltes gràcies, amable Bonada.
Per cert, només ets "Bonada" o tens un nom davant del cognom?

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

voleu massa, però soc generós.

"Ted Berrigan Fàstic Bonada"

per servir-vos.

I ara no us passeu un munt.

penyabogarde ha dit...

Tingui confiança amb la nostra responsable manera de fer i encarar la vida. Moltíssimes gràcies, Ted.

Ted Berrigan Fàstic Bonada ha dit...

Espero que el vostre tracte sigui de tot menys xungu

Cesc 'gorgui' Fortuny ha dit...

Ara miro això d'en Kirk Douglas i tinc espasmes, l'actor era futbolista com ara va passar amb tots els que toquen bola i el drac pebroteja Bogarde:
Tot i que en Son Gohan vol passar desapercebut, Videl, la filla del campió del món Mr. Satán, el descobreix i l'obliga a entrenar-se per participar en els pròxims campionats d'arts marcials. Algun personatge malèfic, però, roba la força de Son Gohan en aquests campionats i els guerrers hauran d'esbrinar qui ha estat i amb quina intenció. Aviat descobriran que al darrere hi ha en Bogardeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Joan Farregarde ha dit...

Estic a Kinshassa

MADRIDISTA ACOJONANTE ha dit...

BASTA DE MIERDA Y DE BURLA
LO DE MESSI-TO CON EL PENALTY ÉS PARA ENCERRARLO EN GUANTÁNAMO
BANZAI

Joan Estruch ha dit...

pistonut barça golejador amb penalty guapasso

thulannguyen ha dit...


Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

FadoExpress là một trong những top công ty chuyển phát nhanh quốc tế hàng đầu chuyên vận chuyển, chuyển phát nhanh siêu tốc đi khắp thế giới, nổi bật là dịch vụ gửi hàng đi đài loangửi hàng đi pháp và dịch vụ gửi hàng đi canada uy tín, giá rẻ