PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 18 de gener del 2016

Dos-cents mil cognoms catalans!

Una nova incursió al cor de les tenebres. El Barça visita la jungla de la violència i guanya amb ofici i estil. 
Real Bilbao 1, Barça 2. Un viatge memorable fins al més enllà de l'apocalipsis (Now) del Santiago Mamesbeu. Som colossals. Som els herois de la República Catalana. 





Primer round del combat a tres partits entre el Barça de Catalunya i l'Athletic d'Espanya. El club blaugrana no juga a futbol. El FC Barcelona senzillament practica l'esgrima virtuosa damunt l'herba i els fa de sis en sis. No podem dir res més que això: Som tremendament superiors en tots els aspectes, ordres i factors de la vida, de la glòria, de l'esport i de l'espectacle. L'arma secreta del nou Barça 2016 és el serrell. Mireu-los: Messi, Neymar i Suárez ja pentinen el serrell presidencial. És fantàstic. 6-0.


Observem la presència d'un grup de manifestants amb serrell. Porten una pancarta en castellà. Són homes-bascos de la Penya Bogardiana de Bilbao. El lema de la pancarta és prou evident i clar: "Urkullu cabrón, saluda al Puigdemont"
Uns euskobogardians del morro fort. Catalanistes bestials!


La primera setmana de la presidència 'Beatle' va a tota vela. En blanc i negre, tenim The Beatles. El quintet de Liverpool, integrat per George, Paul, Ringo, John i Carles, toca de valent. Cinc serrells en blanc i negre. Bones guitarres. Bones americanes i perruques al vent.



La segona instàntania de l'agència Gomelsky ens ofereix una imatge panoràmica del bogardisme enserrelat. Serrells i més serrells. Molta gent bogardiana exhibeix el serrell de les grans ocasions. Mireu-los!


Més coses, més enllà de la bola: La clínica Sbobet treballa nit i dia. Gran intensitat dermoestètica. Cesc Gorgui Fortuny passa per les mans del doctor i la seva intervenció és del tot reeixida. La closca encabellada més salvatge, la llampant i i felina Barbarella, versió Jane Fonda, esdevé el nou look del nostre intel·lectual. En Gorgui destrossa tots els limits en matèria capilar. Encàrrec arriscat. Feina feta.


I la volta de cargol que faltava a can Sbobet...Joan Patateta, el masnoví dels llavis creixents, ens descol·loca amb els seus nous llavis superpintats, Una rèplica gegantina de la molt exhuberant boca de l'exministra sociata Carmen Alborch. Una comanda degudament servida.


I per si no n'hi ha prou: Ratafia de la pastisseria Puigdemont d'Amer, coneguda com "Can Crous"




39 comentaris:

Arnau Xarrampió (Vilassar de Mar) ha dit...

la vida en un xip i el xip en un potosí
serrell a sac, baaaaarça!

Goliat Valls Tarzan ha dit...

sou els putus amos!

Joan Patateta ha dit...


Goliat que gràcies per la trucada, ja no veig bé amb pantalla grossa.
Ai mare de Déu, ai mare de Déu, ho heu fet possible, no em fa mal ni gens ni mica i teniu pagada una birra per quan em digueu que vingui a veure un partit amb vosaltres amics amics que teniu una imaginació fora de sèrie i aixó que sou d'una vila enemiga com Premià que ja sabeu que els masnovins sempre arrufem elm nas amb els pobles del costat però això és com un conte de fades o de la Maria Salamiento.

XXX

marga bosch i el seu verb ha dit...

Galdosa estic i no em sé avenir, em molesta una cosa del president nou:
Si és de poble per què diu que és de Girona?

Conrad Canaló Stewart ha dit...

El 130 president
vol dir això.
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
11
11
11
11
11
11
11
11 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
1

Cesc 'gorgui' Fortuny ha dit...

TOT EL MEU AGRADESSIMIENTO PER LA PELAMBRERA
Barbarella es una pel·lícula super guapa de collons i de ciencia ficci franco-italiana de 1968, dirigida per el bèstia Roger Vadim iinterpretada per la meva deesa brutal i cabelluda Jane Fonda, Ugo Tognazzi, Anita Pallenberg, John Phillip Law y Milo O'Shea i això em fa sentir el meu cor dins del cel·luloide.

GGRASSIES AGRADESSIMIENTO PETONASSOS I VISCA EL BARÇA I EL PRESI CATALÀ

Bonada ha dit...

Què us han fet els bascos per odiar-los tant?
Ja vindrà la Colau i us escombrarà que sou uns carques de la ceba.
Ridicul total nanos, total.

Anònim ha dit...

Anada d 'olla que veneu perruques ara. No teniu res mes a comentar pobrets

Servei info-Bogarde ha dit...

Llegim comentaris de gent que té poc sentit de l'humor.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Amics (i+c+s) Bogard's:
Els (e-l-s) que reaccionen (reaktion achtung) amb amargor (amar'gor de gore)
són propis del P.P.
Partido Popular que es queixa de Bogard's:

S.E.R.R.E.L.L.
Societat
Estimada
Rostida
Refregida
Efectiva
Lectora
Llaminera

Oi que és així, Junta directiva?

Cesc 'gorgui' Fortuny ha dit...

Als que es queixen i que són massa prim mirats, els diria que la meva perruca de la Barbarella em proporciona un augment de la felicitat. Gràcies una vegada més a la gent que porta el somriure a la cara com Bogarde Penya de la bona.

Anònim ha dit...

tonteries i molta anada d 'olla o és que veneu perruques ara? No teniu res mes a comentar pobrets de vosaltres? Pur nacionalisme de pena.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Veig mala maror de mar i jo n'entenc amb mar salada i dolça. Des de les MEDES controlo la costa amb els meus torpediners X56-7H i una Zodiac que són de pell de pressec avellutades.

Veig insults contra Catalunya des de les forçes monàrquiques que fan comentaris axaronats amb xarol i pox xarel·lo.

Jo soc el far que guaita la costa, si em necessiteu, emeteu un cable "TANGO, tallo, CURT, tallo, punts, callo, TANGO, STOP" tu-tu-tu morse català.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Per cert, ja que soc dels que saben encaixar l'humor, em podeu enviar una perruca impermeable per tenir-la dins de la zodiac? La meva adreça és
Esperit d'Esnaola, Meda Gran. Les Medes. L'Estartit-Torroella de Montgrí.
Gràcies tingueu.

(((((((N N Nico Nubiola N N))))))))) ha dit...

Benvolguts membres de la germanor del Mamut: Ara que ja sou gent marcada per les ombres i els rascalls del mamut, vull sortir al pas dels atacs espanyols que esteu rebent en aquests comentaris. Ja he dit milers de vegades que riure és d'imbècils, no defensaré ara la rialla fàcil, però els meus amics de la Penya d'en Bogarde em mereixen confiança i el reconeixement de fusta que reclama el seu peculiar estil humoristic. Mireu bé que dic "humoristic" i no dic "rialler". L'humor bo com el vostre fa riure o fa plorar, però primer de tot és virtuós. Una cosa diferent és el riure, la imbecilitat supina del riure que s'explica per les fallides en sèrie de l'especie humana.
Però hi ha una cosa pitjor que el riure.
No hi ha cosa més imbècil que la manca de sensibilitat humorística i més encara si aquesta és manifesta de manera anònima.
Tot sigui per l'ermot que ja teniu, el mamut que creix dins de l'envelop i el rictus de serp que us fa més grans.

NN

LA JUNTA DE LA PENYA BOGARDE ha dit...

Nico president per l'any 2018!

Albert Sinderes ha dit...

Una petúnia barcelonista
una petúnia al president

petúnies, petúnies

Cesc 'gorgui' Fortuny ha dit...

Ara que ja soc l'encarnació terrenal de la Barbarella i que de ben segurot que em posareu al damunt de la vida d'aquest bloc a partir de ara mateix, vos dic que els insults flamigents a la meva terra catalana que estic llegint per aquí signats per anonims llepaculs del Reino de España els diré que una befa és greu i és probablement de l'it. beffa, diuen com befa, tot un mot antic i constant en aquesta llengua que estimem, tot i la possibilitat de ser un mot de creació expressiva en català com qui diu Burla injuriosa o una mena de derisió.

No m'agrada que l'anonimat insulti al camí de la bogardiana guàrdia.

Bonada ha dit...

Us feu les victimes com toca fer a la gent que sou malalts de poca solta que s'us en va l'olla nacionalista, esteu pastats del mateix patró i els pactes no són bons quan comencen sinó quan es veuen com s'acaben i esteu fent un homenatge a un president que fot més pena que un pobre molsós, la Colau escombrarà aquesta tonteria, no teniu res més de que parlar?

Escorpí Joan d'Amposta ha dit...

a mi m'agrada el que surt a aquestes fotos, no veig el motiu de tant rebuig, francament convé prendre les coses amb una mica de somriure. Jo quan em veig em fa gràcia.

Joan Farregarde ha dit...

Patateta, estas com mai.

Joan Patateta ha dit...

Farre-Garde
segur que tu em comprendras quan em vegis ben d'aprop amb els llavis més macos de la terra. Ara penso en la cara maca que et van fer aquests de la clínica Bogarda i la de vegades que hem fet broma alegre gràcies a aquesta colla de genis de Premià de Mar. I com ens la varem jugar animant al Pirino a que donés el pas. Eh, Farré?

M A D R I D I S T A T O T A L M E N T E B A N Z A I A C O J O N A N T E ha dit...

ME ENCANTA SOMERAMENTE LEER BATALLITAS ENTRE USTEDES.
YO SOY DE LOS QUE DESEO EL FRACASO DE ESTE PRESIDENTE DEL FLEQUILLO VOLANTE.
SOY COMO LOS ANÓNIMOS QUE OS HACEN PERDER LOS NERVIOS CON SUS SINCERAS PALABRAS CONTRA VUESTRA LOCURA BOBA.

BANZAI REAL MADRID Y ABAJO LA CATALUÑA BOBA, BANZAI PISUERGA, BANZAI DUERO, BANZAI TAJO, BANZAI GUADIANA, BANZAI NERVIÓN, BANZAI COMO MARCA EL MADRID SIN AYUDITAS COMO EN EL PARTIDUCHO DEL BARCELONI-TA FRENTE AL BILBAO.

Y ESOS ODIOS PARA EL BILBAO, ME JODE Y SE ME ANTOJA QUE LOS QUE OS COMENTAN CRITICAS RAZÓN LLEVAN.

IROS AL PUNTO CERO DEL ANO.
FUERA EL PRESIDENTE DEL BARCELONI-TA.
FUERA EL PRESIDENTE DE CATALUÑA.
QUE VENGA OTRO GOBIERNO Y NO ESTE SAINETE, LLEVAN RAZÓN LOS ANÓNIMOS.


BANZAI CULEBRA

La grip escarlata ha dit...

"Dios los crea y ellos se juntan" ben juntets en Banzai Madriles, els anònims i el tal Bonada, a una por el Reino de España. Units contra el país, el Barça i l'alegria.

Bonada ha dit...

Vols guerra o només ens vols contagiar la teva grip escarlata? Us heu anat de l'olla amb les perruques i no sabeu distingir el futbol de la política, per si esteu així amb erre que erre aleshores jo us dic que us empasseu el vostre president de fireta amb serrell i amb mofletes

La fura escarlata ha dit...

PEFFFF!!!!!! Bonada, pefffffff!!!!

L'Anònim que us vigila per si un cas ha dit...

Odiar el Bilbao és de rebut?

Joan Patateta ha dit...

jo no entro en les provocacions del tiu aquest que ens vigila i manifesto el meu amor per Bogarde-Barça-Catalunya i els meus llavis de nova factura s'han fet per saborejar les mels dels campions.

LA JUNTA DE LA PENYA BOGARDE ha dit...

Patateta, ja pots comptar amb que la teva nova imatge, com la del gran Gorgui, tindrà el relleu i la presència que mereix cada cas. SOU MOLT BONA GENT.

Gudulermi ha dit...

El Bilbao juga amb mala llet

jArtiach el bretol de La Llagosta ha dit...

M'agrada el toc d'Iniesta, l'estil de Neymar i la força d'en Arda.

No m'agrada el public de Bilbao, no m'agrada l'estil del Bilbao i no m'agrada la força bruta dels seus jugadors sense estil.

penyabogarde ha dit...

A nosaltres ens agraden els bons comentaristes esportius com l'amic Artiach. Gràcies per les aportacions tècniques que ens ha lliurat.

vampir Bayo FAKIRISTIC Prados†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A ha dit...

La sang culé és fruit de l'esforç i és esportiva ๑۩۞۩๑† La sang culé és honor de bon atleta i no residu de la jeta
๑۩۞۩๑†๑۩۞۩๑† Segueixo a bocajarro el que fa el web de la Penya Bogarde ๑۩۞۩๑†

Gudulermi ha dit...

Gudulermi

Bonada vigila ha dit...

La comparació entre San Mames i Apocalipse Now em sembla la xarlotada que us faltava des que heu perdut l'olla amb tot el que s'escriu per aquí.
No us ha passat pel cap la idea d'ingressar-vos voluntàriament en un frenopatic? Fa falta acabar amb aquesta bobada que atonta Catalunya i que ara tant us agrada. Pena feu.

La Junta de la Penya ha dit...

Bonada:
Quí et paga per vigilar?
El Ministerio del Interior?
Florentino Pérez?
O ets el nou Anacleto Agente Secreto?
Tens un sentit de la broma un xic ajustat.
Prova amb un triplet de ratafia.

MADRIDISTA GOLOSO, GLOTÓN Y FELIZ ha dit...





OS PIDO MUCHA ATENCIÓN A ESTE MENSAJE.




¡¡¡ME PARTO EL ANO CARAMBOLA CARAMBOLO!!!!

TENEIS UN JODIDO PROBLEMA EN LA PEÑI-TA.
ME ESTAIS PONIENDO DE UN CACHONDO GLOTÓN DE LO MÁS GOLOSO Y GOLFO.

¡¡¡ESTAIS A HOSTIAS ENTRE VOSOTROS!!!
OS HA SALIDO UN DEDECTIVE QUE OS JODE DE NARICES ¿VERDAD, BOBOS?

ESTAIS DE UN FANÁTICO INSULTANTE QUE MENEA LA PULFILLA DE RABO A CABO CON LA BANDERITA CATALANA Y LOS HELECHOS DE RIACHUELO SUCIO QUE OS RODEA EL COCO LOCO.

¿¿¿OS ACORDAIS DE MI ETAPA GLOTONA???
AHORA YA NO ESTOY POR DIETAS, JODER LA LECHE, QUE SE ACABÓ LA CUARESMA.

VOY A ENGORDAR PARA OLVIDAR MI VIDA DE OSCURA GOLONDRINA SOLO SALVADA POR MIS ODIOS FAVORITOS HACIA CHUSEP, BOGARDI-TO Y BARCELONI-TA.

VUELVO A SER EL MADRIDISTA QUE VIVE LA VIDA A PANZA SUELTA.

MI GLOTONERÍA GOLFA ME PERMITE ESCRIBIR CON LA BOCA OCUPADA POR MANJARES ACOJONANTES.

PASO A LOS BOQUERONES FRITOS AL PIL-PIL.
A LOS CENTOLLOS AHUMADOS.
A LOS RÁBANOS RELLENOS DE PANCETA.
PASO A MI BOCA LLENA DE ALMEJAS Y GARBANZOS TAQUEADOS CON JAMÓN NEGRO.
MIS CHANQUETES A LA GADITANA.
MIS PLATOS DE GOLINERAS CON SALSA MORA.
MIS CAZOS DE POTAJE DE HIERBABUENA Y MENISCOS DE CABRA AL TUÉTANO VIVO.

SOY EL GRAN MADRIDISTA BANZAI
COMEDOR SIN LÍMITE
GLOTÓN
GOLOSO
FELIZ
HARTO DE USTEDES

¡¡¡¡¡HALA MADRID!!!!

SIGAN CON SU PELEA POLÍTICA, CACHIBACHES DE GORILA VERDE. MOMIAS. BOBOS.

ME GUSTA VUESTRO MAL ROLLO, LECHE.

Doctrina Mistinguet. Cargols i Xinxetes ha dit...

Sempre és millor un madridista aficionat a la gastronomia que un madridista aficionat a les bufetades. Nosaltres ens mantindrem al marge doncs som del gremi del ferro i no és el mateix menjar cargols a la llauna que cruspir-se cargols de ferreteria i un empatx de cargols, claus i xinxetes pot ser nociu per les tripes d'un madridista que vol salvar la seva vida endrapant vianda i bon peix.

Albert Sinderes ha dit...

Petúnies, petúnies! No són comestibles.