PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dissabte, 17 d’octubre del 2015

"ÉS FANTÀSTIC" I EL BARÇA DETERMINA LA REALITAT I "LA GROSSA" A GETAFF. NIT D'EMBOTITS A EXTREMADURA. VICTÒRIA DENTAL DAVANT DE L'EIBAR. BATE-SHOW. LA XERRAMECA DELS FRACASSATS ENS ANIMA

És fantàstic! 
GETAFF 0, BARÇA 2


El Barça és fantàstic. 0-2 amb el Getaff i via lliure cap a la plena llibertat catalana i cap a la victòria eterna. Som un equipàs i anem molt forts. La Grossa ja és nostra.


El FC Barcelona de Barcelona, capital de la República Catalana, aterra en terres d'Extremadura i desferma el seu catàleg de generositat esportiva assortint una petita vila a base d'embotits, calerons i festa. 


Som una ONG i juguem massa bé. Un 0-0 de caràcter diplomàtic i simpàtic. I retorn triomfal a mitjanit cap a la República. Entrada la nit, Pep Botifarra, el bogardià de Xàtiva, reparteix classes de català a dojo i entra per la porta gran en el nostre món de felicitat. Us convidem a veure el filmet d'en Botifarra, en companyia de gent molt potent del món de la cultura:



VISIONS I LECTURES 
DEL PARTIT DENTAL

Parlem clar: El Barça guanya amb les dents i ho celebra amb el Hat-Trick d'en Suárez. Esponsor Pablo Marmol. 3-1 i a barraca.


Atenció: La millor vaca del món entra en l'escena bogardista. Informació del nostre corresponsal a l'Empordà, Henry To Sea.


Més atenció: En temps de castanyada arriba el fenomenal Pep Horror Albert. L'home que fa por. Un bogardista brutal.


Més atenció: Florentino Rossi etziba patades a Leo Márquez. Greu, molt greu. 


     
 I finalment, Eduard Punset , desde la seu de la Penya: És fantàstic!


La Russia d'en Biel 0, El Barça Estelat 2

Som així. Anem a la terra freda i escalfem l'ambient. Marquem i marxem. Ha estat un plis-plas i feina feta. Som els campions i renovem el títol. Poca cosa més. Només dir que ens agrada tot i anem molt forts. "Tauromáquia en Borisov". Ben aviat en aquesta pantalla. Ara el trailer:


**********************
DARRERA HORA
DES DELS PEUS DE MONTCABRER.


El nostre Kalikenyo sap el que és guardar fusta al moll. Pica, rasca, clava i guanya. El nostre home espanta els mals esperits del bosc, atura la xerrameca dels falsos profetes i proclama als quatre vents la dignitat de tot un poble. Mireu-lo! En el moll i en el bosc. Pletòric, expressiu, polivalent, valent, intocable, bogardià!



Partidet de futbolet al Camp Nou.

BARÇA 5 - RAIG VALLECÀ 2

Una vesprada amable. Un Raig Vallecà espavilat i carregat d'il·lusió davant d'un Barça de circ. Anem molt forts.
'La Ciudad de los Muchachos'. Terror, aromes de castanyada a la vista. Sang. Fakirisme vampirista. Psicofonies. Por.



Presència del Vampir Fakir Bayo de Vallvidrera. El nostre vampir bogardià entra a la gespa i fa el "servei d'honor".


Un Barça farcit d'estrelles del trapezi, de les feres, del somriure i de la fantasia. Pallassos, domadors, genis! La ciutat dels 'mutxatxos'. Un gust infinit per la feina ben feta. L'espectacle infinit. Mireu el nostre equip. Mireu el nostre circ. Les figures del Barça en plena exhibició.

 
La xerrameca dels fracassats ens anima a seguir avançant per la pista de la més abogardada de les vides. Som gent de bar i de fonda. Estem a tot arreu. Pareu atenció. Imatges impagables de la xarxa de bars i restaurants que s'adhereixen al bogardisme. L'Escorpí Joan ens mostra el poderós restaurant Gatsby d'Amposta. Heus aquí l'Escorpí acompanyat del gran Quim Anxaneta a les portes del magnific establiment ampostí. Senyeres i xiquets al vent.

Seguiu parant l'atenció. Aquí tenim el restaurador Cesc Gorgui Fortuny davant del seu flamant Kentucky Fried Chicken KFC. L'acompanyen el comandant de la Flota Bogardiana  l'Esperit d'Esnaola i el nostre alfamatemàtic Conrad Canaló.


Seguiu parant atenció. Aqui tenim l'Eduard, en Ramon Espadaler , l'Olga Xirinacs i en Nico Nubiola a les portes del Teïna de Reus. Exhuberància de senyeres i alegria.


Seguiu parant atenció: La Calandria del Masnou. Mireu-los. Els nostres bogardians ocatomasnovins. Joan Patateta -llavis augmentats per petició pròpia-, Joan Farregarde, El Pirino Oliver i en Goliat Valls Tarzán. Senyeres i alegria. Brutal.

 
Seguiu parant l'atenció: Heus aquí el sector jueu del bogardisme prenen unes copes al Mur de les Lamentacions. Albert Calls i tot el seu dispositiu liturgic ortodox. Tirabuixons, trajo negre, camisa blanca, barret.... Acompanyat dels altres jueus bogardians: Vicenç Villatoro, Pilar Rahola i Joan B Culla. Gent ben vestida segons marquen les sagrades escriptures.



80 comentaris:

No callarem ha dit...

el call de calldetenes està encantat de la vida veient que això ja és un alçaprem davant dels murs de la ciutat sagrada de jerusalem. Ja no callarem mai més veient que l'amo calls no calla i surt a la premsa esportiva.
Albert Calls és el fitador de fites de Cabrera.

Joan Estruch ha dit...




És pistonut!

I poc més que pistonut que ja és prou

cesc gorgui fortuny ha dit...

Gràcies ara faré pasta amb el Kentucky

Joan Patateta ha dit...

he escoltat les sicofonies i tremolo de pànic. I aprofito l'avientesa per donar les gràcies al doctor que m'ha refet els llavis com mai. Soc un putu afortunat.

vampir Bayo FAKIRISTIC Prados†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A ha dit...

۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A

۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A

۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A

Alegria Bayo, alegria Prados.
La meva alegria sagnant de felicitat.

Saque de honor. Sac d'honor.

۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A

۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A

۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A

Em fa feliç

Escorpí Joan d'Amposta ha dit...

Ara ja només resta que fixar un dia
per que vingui la penya al Gatsby i no us en penedireu,
sobretot per com es prepara el llom amb cargols
i el gall dindi vaporejat amb romaní i un raig de vi blanc.
El lloc està a pocs metres de l'Ebre i ja busco una data per veure que també us vagi bé. Bona foto, no sé com us ho feu.

Cesc 'gorgui' Fortuny ha dit...

ja m'està bé que es reconeixi el millor pollastre fregit de tot el món encara que sigui dels americans

Arnau Xarrampió (Vilassar de Mar) ha dit...

que graciós i simpàtic el detall del circ sempre donaré les gràcies a la meva mare de que em portava al circ de petit i m'ha fet pensar en records meus

(((((((N N Nico Nubiola N N))))))))) ha dit...

Reafirmo principis. El mamut va bé en temps freds. La fusta escalfa més que la pedra. Riure és d'imbècils menys quan és per inducció-pessigolles. L'art vol art. Jo de vostès, llegiria i més. El futbol és un error funcional de la ment. A vegades es pot mirar el futbol sense traumatitzar el cervell: Només cal mirar-lo com si es tractés d'un telenotícies o d'un reportatge de paisatges des de dalt del cel. Principis reafirmats. Necessiteu l'escalfor del pel d'un mamut i la fusta aspra d'una bona cadira. Em sento rar en la nova imatge que vostès m'han encolomat. Però no ric. Per tant no corro el risc de caure en la més palmària de les imbecil·litats. Tinc un pla de comunicació per aquesta tardor. Vostès tindran notícia. Els meus amics de Mèxic ja estan informats de vell antuvi.

Joan Oliver El PIRINO de l'Ocata ha dit...

Trobo que la Penya Bogarde té mandra de parlar del gran Neymar.
No cau prou bé i es nota. La fotografia bé, ara jo al manso del Patata li hauré de dir que pari de desenvolupar els morros o tindrà problemes per conduir el cotxarro que ell és el xofer quan anem de festa i ja m'enteneu

Born in the Re-usa ha dit...

Les sicofonies de la Ciudad de los Muchachos m'han ginyat molt.
M'interessa tot aixo de la ruta gastronomica bogarde.
Em preocupa aquest fanatisme israelià a la Penya.
Veig que hi ha gent que té una drogadiccio amb la boca creixent.
Pispo la idea del mamuts encara que no l'entenc massa.
Em sumo a la pregunta de si teniu mania a Neymar.
Si em podeu dir alguna cosa del que he dit jo, gràcies us donaré.

Eduard, ara que et faig cas ara no et veig ficat escrivint però si que et veig treient l'estelada, ja en saps!

Laura Llompart ha dit...

Com mos estira el vent dalt sa Serra i què dir sinó que les flors de baladre llisquen més o manco per florir com la copa d'Europa. Jo pens que encara veurem el Barça dalt de tots els trofeos.

El Cigró de Tona ha dit...

Temps i temps sense venir a la pantalla màgica i veig ous frescos a cada banda. Ja sabeu que uns ous frescos ben petats i en companyia del mític cigró d'Oristà que s'escampa fins a Tona, és el plat del segle. I això li fots un porró de Penedès i ja tenim allò que ara us plasmo:

Barça amb cigrons, ous i bon ví, per llepar-se els dits.

Un xic de propaganda, va!

Coses d'en Miquel i de la Imma:

Després dels esforços per recuperar la varietat local del Cigró d'Oristà i tenir un mínim de llavor per conrear anualment, hem decidit comercialitzar el cigró, que està àmpliament reconegut entre els millors restauradors. Ara queda la feina de consolidar la comercialització d'una varietat local garantint la continuïtat de la seva producció, un projecte de gran interès si volem mantenir un mínim de diversitat entre els nostres conreus. Si voleu comprar el cigró d'Oristà, us podeu adreçar al Mas Terricabras. I si en voleu fer un tastet, us podeu dirigir als restaurants locals. Formem part de la Cooperativa Plana de Vic. Què més volem!

Si aneu a l'Oristà demaneu per Miquel i Imma, els cigroners. No fallaran.

Nota personal: Cony de temps que no surto a les fotos i mireu que ho he repassat amb lupa.

M A D R I D I S T A T O T A L M E N T E B A N Z A I A C O J O N A N T E ha dit...



UNO DE EUGENIO.

MALOS DÍAS A TODA LA CHINGADA BOGARDI-TA.
¿SABEN AQUEL QUE DIU QUE UN BIELORRUSO Y UN CATALÁN SE ENCUENTRAN EN UN ASCENSOR?
PUES NADA, QUE EL BIELORRUSO VA Y APRIETA EL BOTÓN NÚMERO 5 Y SUBE, Y QUE EL CATALÁN TACAÑO Y TONTO APRIETA EL BOTÓN NÚMERO 0 Y BAJA.


JO JO JO JO JO
BATE 5
BARCELONI-TA 0


OS JODE, PUES A JODERSE.
BANZAI ADIÓS EUROPA BARCELONI-TA.

Caballo Bronco ha dit...

yiiiiiiiiiiiiii
mi amo, espuela en toda la sien
yiiiiiiiiiiiiii

Goliat Valls Tarzan ahooooooo oooooooahhhhhhhh ha dit...

a mi no m'agraden massa els cavalls però què hi farem si m'hi porten en manilles. Però el Bronco aquest em fa pena de veure'l sotmès a la bronquitis del seu fastigós amo madridista pallissa.

Francesc García i Miret ha dit...

Soc en Francesc García i Miret, m'agrada aquesta web i segueixo atentament tot el relatiu al Barça però des del vessant holandès. M'interessa la presència d'Holanda en la història del club i cercant informació sobre el jugador Winston Bogarde he anat a parar a aquesta sorprenents plana web. L'aniré seguint amb la màxima frequència. Tinc relació amb alguns culés holandesos residents a Amsterdam i a Rotterdam, també a Barcelona. Coneixem a Zenden i a Cocú, podriem fer alguna gestió per parlar amb el mateix Bogarde. A vegades visita la ciutat i es troba amb amics que va fer en el seu pas per la ciutat. Si us interessa aquesta possibilitat, m'ofereixo.

Francesc García i Miret

LA JUNTA DE LA PENYA BOGARDE ha dit...

S'acumulen les ofertes.

a) haurem de fer reunió de Junta per si toca anar a Amposta a fer-nos un Gatsby amb tots els plats que proposa el Sr. Escorpí. De ben segur que Na Marga Bosch s'enfadarà.

b) Interessant aportació del senyor Francesc García Miret. Vostè faci gestions. Per nosaltres això de coneixer al nostre amo Winston podria ser el summum.

c) Nico, com sempre, amatents al Mamut.

d) Madridista: No manipuli l'obra del gran Eugenio. Ha tornat a fallar. Vostè i el seu cavall-gos.

Albert Sinderes ha dit...

Petúnies, Petúnies,
Ratkitic, Ratkitic.
Noteu la coincidència?

Francesc García i Miret ha dit...

Faré les gestions encomanades però no dóno totes les garanties d'exit encara que el contacte per via interposada és fiable de la gent holandesa culé de Barcelona. Jo de totes maneres m'afegeixo a seguir aquesta web i de tant en tant donaré alguna mostra de vitalitat, ara bé, cal tenir molt sentit de l'humor que ja en tinc però a l'hora d'escriure no és gens fàcil.
Rebeu una cordial salutació.

Francesc

LA JUNTA DE LA PENYA BOGARDE ha dit...

molt bé Francesc. Pot ser meravellós. Trobar-nos cara a cada amb en Winston, només pensar-ho...Etern!

(((((((((((((((((NicooooooNubilolaaaaaaaa)))))))))))))) ha dit...

El circ sempre m'ha fet plorar. Ho sento molt. Veig un pallasso i no ric, ploro. Veig un equilibrista i no sento res més que pena i ploro. Veig un domador i sento pudor i ploro. El circ és un disbarat. El circ només m'interessa quan es refereix als circs romans. M'agrada veure en Charlton Heston a Ben-Hur, els cristians mossegats per feres famèliques. M'agrada el circ romà. M'agrada tant que voldria ser Juli Cesar i estar en el palco i empenyer el dit gros cap a terra per autoritzar la comdemna dels presos cristians. M'agraden les feres escampant membres humans ensangonats damunt de l'arena cirquenca de Roma. M'agrada tot això. Els tocs de corneta quan surten els lleons, els soldats amb faldilles de llautó. M'agrada el circ romà. Després del circ romà res va ser igual. Hi ara tenim el circ imbècil dels trapezistes, pallassos, equilibristes i domadors que produeix una hilarant desesperació humana. És com el futbol que bàsicament és un error en el temps, una errada endèmica de l'espècie humana. Sort del Bogarde que ho gira tot com un mitjó. Imagineu-vos un circ romà en els limits del vell imperi, tocant a les línies de foc dels barbars, quan Roma entrava a la vella Europa interior. Imagineu-vos un circ romà amb mamuts en comptes de lleons, menjant suaus, barbars i vikings en comptes de patètics cristians pixa-piles amb sotana.
El circ romà és el que queda de bo de tot plegat.

marga bosch i el seu verb ha dit...

i tant que em molesta que aneu a Amposta i és que ja us he dit mil vegades que encara us espero en una cantonada de Mataró des del dia ja vell i llunyà de la meva convidada a venir. No soc rancuniosa però soc de ciutat i tinc unes bones maneres per afrontar el que per mi és un mal tractar.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Penso el que diu el nicoooo nunbiolaaaa o com s'escrigui. No aniria gens malament un circ de mamuts i soldats romans a la Meda Gran. la reina de les Medes. Parlem-ne quan vullgau.

(((((((((((((NicoooooNubiolaaaa)))))))))) ha dit...

(((((((((ens veiem Esnaola Espiritual i ho parlem)))))))
(((((((((ho dic seriosament i ja saps que jo només ric si em fan pessigolles amb plomes d'estruç)))))))))))

((((li estic agafant gust als parèntesis per que ajuden a limitar el que és plausible i ni fan riure ni fan plorar))))))))))

Conrad Canaló Stewart ha dit...

torno un moment
estic sec d'idees i resto (-)
tornaré per sumar (+)
ara veig jueus
ara veig la terra promesa
tornaré i sumaré (+)

Joan Faregarde ha dit...

m'agrada el Barça i m'agrada el meu nas. Tot el que jo represento està sempre al costat del meu amiguissim Patata.

Pep Botifarra ha dit...

Aço em causa alegria. Reenvio una abraçada amb mascletà incorporada i un bon crit des del País Valencià.

Albert Sinderes ha dit...

petúnies, petúnies, petúnies
suárez, suárez, suárez.
Per un dia triplico les petúnies però jo em conformo sempre amb dues i una en cada mà dels meus dos braços.

Pep Botifarra ha dit...

m'agrae molt, detallet per detallet i acabes trobant el trellat.

Cesc 'gorgui' Fortuny ha dit...

Heu sentit parlar dels alçaprems?

Una palanca brutal o alçaprem carcamal que és una màquina simple composta per una barra rígida com un plom que pot girar lliurement al voltant d'un punt de suport totalment culé, o fulcre. Pot utilitzar-se per a amplificar la força mecànica i animal de manera bestial ique s'aplica a un objecte, o per a incrementar la distància collonuda recorreguda per un objecte en resposta a l'aplicació d'una força sobrenatural.
Això és el que necessitem per fotre a la foguera als enemics del Barça.

Pep Botifarra ha dit...

Ho anote en la llibreta açò de l'alçaprem, ja veig que la Penya Bogarde és una universitat.

Pep Botifarra ha dit...

Per cert, em presente: Pep Botifarra, cantant valencià per a servir-vos.

Pep Botifarra ha dit...

Accepto el risc de ser culé a la meua València orxatera, no fallaré.

Joan Farregarde ha dit...

e perdo pero no descartaré la cremallera a la boca per estalviar el madridista que reparteix hòsties a destajo. Jo soc en Tarzan.

Pep Botifarra ha dit...

Ningú em diu res de profit pero menda lerenda aprofite per saludar este Tarzan, hola Tarzan, soc el Botifarra, cantautor que t'he cagues ja veuras si no em coneixes al meu raconet soc més famós que Lady Gaga.

SECRETARI DE LA PENYA ha dit...

Benvingut a la Penya amic Pep Botifarra et saludem amb un bon got d'orxata de la teua Valencia ja et pots considerar un bogardià més ens agrada la teva arribada i volem sentir les teues cançons , considerat a casa teva !!!

Pep Botifarra ha dit...

Testicles de bou arnat!
Quina benvinguda me doneu!
Promete tralla!
I cassalla!

Pep Botifarra ha dit...

tinc uns monigots que us xupareu els dits, per si les mosques ix a internet, que soc home de fama

Servei info-Bogarde ha dit...

Pep Botifarra: ‘Cal que vigilem, sempre, entre qui entre al poder’
El cantant de Xàtiva acaba de publicar dos discs



Pep Botifarra

Passen nou minuts de les cinc d’una vesprada d’octubre i en fa cinc que busquem la caseta de camp on hem quedat amb Pep per a l’entrevista. Ell, il·localitzable via tecnologia mòbil per la seua negativa militant a dur aquests aparells. Finalment és ell que ens troba, a cavall d’una motocicleta negra i amb un somriure juganer: ‘A vore on aneu!’ Recorrem un caminet ple de gallines, galls, gossos, gats i més elements de la fauna, senyal indiscutible del seu amor per la terra, i ens ofereix dues cadires de boga on seiem com qui fa una conversa d’amics, interessats per les novetats musicals d’un artista que encara no s’acaba de creure tantes coses que li han passat.

—Ara ja els fas de dos en dos?
—A parelles. En deu dies hauré presentat dos discos nous.

—Un és el que has enregistrat amb Pau Chàfer, ‘A un home que ve del poble ningú fa abaixar la cara’, una barreja poc habitual, potser, fins i tot, estranya. De qui fou la idea de versionar les cançons tradicionals amb piano?
—Doncs d’ell mateix, del pianista. Son pare, amic meu des que vaig entrar en Sarau fa trenta-cinc anys, em va dir un dia que el fill tenia un projecte per a mi. D’això fa cinc anys, i es va quedar en l’aire perquè gravàvem el segon disc i ell tenia també les seues coses. L’any passat em va nomenar que faria dos o tres arranjaments perquè jo els escoltara. Li vaig dir que avant, però que si no m’agradava no faríem res, que si no m’apanyava ‘cadascú a sa casa i Déu en la de tots’. La bona qüestió és que vam fer ‘L’U d’Antella’ i va quedar preciós. Com de bé sonava amb el piano! I ja va anar tot avant. Fins i tot vam gravar en gener passat un vídeo amb aquesta peça. Va costar més l’enterro que la ‘uela’ [riu].

—L’espectacle el vas presentar el 14 d’octubre al Teatre Olympia de València. Com el va acollir el públic?
—Bé. Vaig trobar la gent molt contenta i el teatre estava molt ple. Els espectadors, els veia emocionats. Fem un xicotet homenatge a Al Tall. Allà hi havia el Vicent Torrent, que es va emocionar molt, perquè fem el Tio Canya, i el nom del disc, ja ho sabeu, és un vers d’aquesta esplèndida cançó. També és un homenatge a Sarau, el grup en què vaig començar, perquè a mi em va emocionar molt la ‘Masurca de l’Agredolç’, que havíem musicat amb el grup. I alhora és un recordatori per un gran artista que ja no és entre nosaltres, Carlos Cano, una persona que va dignificar la cobla. La cançó de ‘L’Havanera de Cadis’ era d’ell. Després tot el repertori és popular.

En el concert de presentació havia de participar també Miquel Gil, que col·labora en la ‘Jota de la Serra’ o l’esmentada ‘Tio Canya’, però el pobre estava malalt. Li va saber molt greu no poder vindre… En general estic content, m’agrada molt el treball.

ExPresident de la Penya ha dit...

Neix la fase Botifarra del bogardisme!

Pep Botifarra ha dit...

Quina eficàcia investigadora que tenen vostès. Jo per a servir-vos i reste a disposar per la causa de Bogarde, que Xativa captive la pitança i el bombonet.

penyabogarde ha dit...

Pep, et responem amb un bonic video que acostarà la teva persona al cosmos bogardià. Estem molt contents de que siguis un dels nostres.

Joan Patateta ha dit...

No vaig veure el partit però em diuen que va ser interessant

Calldetenes Poble Hebreu de la Plana ha dit...

el call de Girona calla però observa els que callen en els calls. El 0-0 és un senyal de Salomó i una picada d'ullet a Abraham que era del Barça. La fotografia que han publicat vostès ens agrada per sempre.

Cesc 'gorgui' Fortuny ha dit...

Assistim A UN PARTIT DE FUTBOL EXTREMENY en que l'estat ha ideat un rival-victima per fer-nos vudú d'estat, mig perplexos mig assentint amb el cap com aquell qui ja ho veia venir, Merda!!!! als últims espeternecs d’un projecte fracassat. D’ací a uns quants anys es dirà que el van matar perquè era seu. Fastic i CANYA FORTA. Es comporta com una fera mal ferida. I és FUTBOL que Colpeja l’aire i esbufega. Devasta sense mirar. Té els ulls inflats d’una ira que no el deixa pensar. Brama, xiscla, gemega, rugeix… Els seus esgarips tallen la respiració cada nit i cada matinada. És el final d’una era. D’un domini. D’una obsessió. Espanya es contorç entumida davant una fi que s’havia promès que mai no s’esdevindria.
ESPANYA ENS VOL FER MAL I HAN CREAT UN BOC EXPIATORI AMB AQUEST EQUIP DE POBLE D'EXTREMADURA, els pobrets els fan fer de figurant per que EL REAL MADRID NO VOL DONAR LA CARA.

d'ACORD eh?????????????

Són intransigents i cabuts, els governants de l’Espanya dels últims quaranta anys. Però no són rucs. Els guanya més una indigesta herència imperial que no la seva capacitació tècnica. La fumera d’imperi fallit els emboira el pensament. Dotze homes que venien de veure torturar uns toros van tombar un estatut referendat per tot un poble, en una sala de reunions, nocturna, plena de fum i cendra. Van canviar un rei vell i decrèpit que matava elefants sedats i que es trencava ossos en aventures nocturnes per un nou monarca que porta el nom del més sàdic enemic dels catalans.

VISCA EL BARÇA I LA PENYA BOGARDHE !!!!

Francesc García i Miret ha dit...


Tant bon punt pugui restablir un contacte em posaré a garbejar la possibilitat de que d'una trobada dels fans del Barça holandès en surti el tema que us vaig anunciar.
Com que m'agrada la confitura que és la literatura, us lliuro uns versots que vaig escriure quan vaig escoltar el ministre francès Manel Valls dient allò de que el FC Barcelona podria jugar com el Monaco a la lliga francesa.

A veiam si us agraden.


Les aloses canten de bon matí
i el mal Madrid ja no es fadrí
de la nostra vida n'és el botxí
ti-ri-rí ta-ra-rí ti-ri-rí
guillem aviat de la lliga del veí
i canviem la Cibeles per l'Eiffel
Barça a Paris, Madrid a l'infern.

Bon diet que és el dia petitet
i quin tiet! De Pariset ben net.

Francesc

Goliat Valls 'Tarzan d'Ocata' ha dit...

Joan Farré, sí Joan Farré, què vols dir amb això de que tú ets en Tarzan? A veure si encara ens pegarem entre amics.

M A D R I D I S T A T O T A L M E N T E B A N Z A I A C O J O N A N T E ha dit...

HOLA ENFERMOS PUTREFACTOS Y BERZAS MÍOS.

OS VOY A MENEAR LA LARINGE CON UNAS DE MIS CONCLUSIONES TRAS LEER EL INFORME MÉDICO DE VUESTRA LAMENTABLE PUTREFACCIÓN.

BARCELONI-TA NO ES MÁS QUE DEFECACIÓN ON LINE, NO OS JODE, PERO OS JODE.

EL BOTIFARRATI-TA SE ME ANTOJA UN CULEBRAS DE MALA BABOSIDAD VERDE VISCOSA CON AZAFRÁN VIEJO COLGANDO DE UNA CRUZ DE ESPARTO COLGADA CON UN CLAVO EN EL FIRMAMENTO DE UNA TORMENTA FRITA DE CHORIZO BERZAL Y DE TAMARINDOS PODRIDOS.

SOIS UN CAMIÓN BOBO. SOIS LA RUEDA DE UN BULLDOZER TUERTO Y TURULATO COMO LA SUEGRA DE RODOLFO VALENTINO EN FEO.

CARCOMATIZANDO LA VIDA SOLO SE OBTIENE LA TINTA INVISIBLE DEL CENTOLLO.

LO SABEIS.

LO SABEIS.

PERO NO LO VAIS A RECONOCER.

PREGUNTO:

¿ALGUIEN DE USTEDES ES VENANCIO?

¿ALGUIEN DE USTEDES TIENE COCHE?

BANZAI LA TEZ Y LA VEZ DE LAS VECES.

Arnau Xarrampió (Vilassar de Mar) ha dit...

què és un "Banzai la tez y la vez de las veces" ?

Arnau Xarrampió (Vilassar de Mar) ha dit...

I jo tinc cotxe. Un Citroën Berlingo de color blanc com la teva samarreta però amb sang culé.

Call de Calldetenes ha dit...

No m'ho puc callar. El call quan calla no diu la veritat. Per molts calls que hi hagin, sempre pringuem els jueus i l'Albert Sau Calls és un magnífic orador quan ho demostra a les cerimonies del sabbat.

M A D R I D I S T A J O D E R ha dit...

SEÑORÍAS, A SALUDAR AL CAMPEÓN, HEMOS MENEADO A LAS PALMAS Y NOS HAN APLAUDIDO CON PALMAS.


BURRE-TE ARNAUI-TO CHARRAMPIONI-TO:

HE PREGUNTADO QUIÉN TIENE COCHE, NO QUIÉN TIENE UNA CHAPA CON RUEDAS BIZCAS DE MARCA BERLINGO.

¿ VALE, BOBO ?


BANZAI

Escorpí Joan d'Amposta ha dit...

se sent mala llet

Joan Patateta ha dit...

fracasaràs bé, madridista.

Fèlix González Leal ha dit...

Madridista has llepat. El Barça apreta i juga molt bé.

Albert Sinderes ha dit...

Petúnies, petúnies, ho veuen vostès? dues petùnies com dos gols.

Pep Botifarra ha dit...

Insuperable, xicotets.

Caifàs Calls ha dit...

El Barça sempre guanyarà, sempre i sempre, si no guanya és per temes politics però és com si guanyés per que el Barça és el bé i el tot del bé del món i m'agrada la penyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


Caifàs Calls

Josep ha dit...

Per quan una actuació conjunta del Punset i la Núria Feliu??

M A D R I D I S T A J O D E R ha dit...

¡¡¡¡¡¡¡PERO QUÉ VEN MIS OJOS!!!!!!!!!!!
MI QUERIDO CHUSEPI-TO, EL CINTA ROJA EN LOS OJAZOS DE BERZA BOBA.
MIRA CHUSEP, LO TUYO ES GRAVE Y ES COMO EL PORTAVIONES DE JAZMÍN DEL JARDÍN DE LA ABUELA DOLORES.
YA ME ENTIENDES BOBO MÁS QUE BOBO.
TE LA TENGO JODIDAMENTE JURADA, PATÁN,
ESO, PATÁN, PATÁN DE BOLETO DE FERIA TOMBOLERA EN SETÚBAL.
LO SABES Y ERES UN SOLOMILLO DE PAVO ASADO CON ESCUADRA DE GEOMETRÍA LIQUIDA DE VOZ NASAL.
ERES GRAVE COMO UN CHIMIENEO MACHO QUE ES EL MASCULINO DE LA CHIMENEA MUJERIEGA.
ME PONES MAL.
BERZAS.
CHUSEPI-TO CARA PALO CON CINTA ROJA OCULAR.

¡¡¡¡¡¡BANZAI!!!!!!!!

Josep ha dit...

M'encaaanta el Banzai, com diria el Punset.

M A D R I D I S T A T O T A L M E N T E B A N Z A I A C O J O N A N T E ha dit...

CHUSEP:
¿BROMEAS?
RECUERDA QUE TUS OJOS OCULTOS ME TOCAN LAS NARICES Y QUE ERES UN AUTOBÚS CHINO PERDIDO EN AUSTRALIA.
¿VALE?

Josep ha dit...

Austràlia és molt gran, però ha perdut la final del mundial de rugbi contra Nova Zelanda.
Autobusos xinesos a Austràlia, xinesos propieraris del Reial Club Deportiu Espanyol de Barcelona Cornelprat Power Eight Stadium.

M A D R I D I S T A T O T A L M E N T E B A N Z A I A C O J O N A N T E ha dit...

CHUSEP: NO TE DAS POR VENCIDO Y SIGUES PROVOCANDO A MI PERSONA. NO HAS CAPTADO EL FONDO DE MI MENSAJE. LO DE CHINO IBA POR LOS ALBATROS SUELTOS EN TU SOBACO SEBOSO Y LO DE AUSTRALIA ES POR EL AUSTROBOMBO QUE TIENES EN CADA OJO.

CHUSEP: ERES MALO Y ME PONES A CIEN. LA PRIMERA VEZ QUE ME PERCATÉ DE TU FOTO DE HOMBRE ESCONDE-OJOS, ME DIJE: ESTE CHUSEP LO VA A PASAR FATAL CONMIGO PUES YO SOY BUENA GENTE, NO FALTO AL RESPETO, PERO CUANDO ME TOSEN ME CONVIERTO EN UN ESCALADOR DE CIMAS DEL HIMALAYA E INTENTO HACER BUEN USO DE LOS CLAVOS.

CHUSEP: ¿¿¿¿ YA ME ENTIENDES MEJOR, VERDAD ????

¡CHUSEP!

penyabogarde ha dit...

Madridista, en Josep és bo. Madridista, tú ets dolent.

Albert Sinderes ha dit...

Mimoses, mimoses

M A D R I D I S T A T O T A L M E N T E B A N Z A I A C O J O N A N T E ha dit...




SINDERITAS CARA PALO,
DEBES ESTAR EN EL PARO O VENDES FLORES AL MUNDO HARAPIENTO
¿A QUÉ SÍ? PUES QUE VA A SER QUE NO, SO-BERZAS. MATAHIERBAS VANANCIO CON PATINES, MEMO. MÁS QUE MEMO.

PENYI-TA BOGARDI-TA,
NO TE METAS CON MIS ASUNTOS CON CHUSEP PUES OS TENGO CALADOS A LA LEGUA Y YA SOIS LA PARTE MONTANTE DE LA CARPETA JUDICIAL QUE OS ESPERA EN LA CIUDAD DE LA JUSTICA.

SINDERI-TAS Y PEÑI-TA BOGARDI-TA, ESTAIS MUY AVISADOS.

CHUSEPI-TO
¿TE SACARÁS EL ANTIFAZ?
ERES UN SAPO TUERTO QUE TOMA EL SOL EN LA PLAYA MÁS BOBA DE BORNEO.

Mantis Forner Culé Megacatalà tinc un Simca tunejat ha dit...

Quan es troba la penya bogarde i a quin lloc? La meva curiositat és curiosa i m'agradaria contactar.

Arnau Xarrampió (Vilassar de Mar) ha dit...

Mantis Culé, a mi també m'interessa aquesta informació. Vull fer acte de preséncia al lloc central dels Bogards.
Com? Quan?

jArtiach el bretol de La Llagosta ha dit...

També, jo també us vull coneixer IN PERSON

el Pirino i el globus que porto de tant de beure ha dit...

quan i com?

Mantis Forner Culé Megacatalà tinc un Simca tunejat ha dit...

Cap indicació, amics?

Arnau Xarrampió ha dit...

aquests bogardes es fan l'orni i no responen les peticions de la massa social o què?

penyabogarde ha dit...

seu de la Penya : Bar Marina , Plaça de l'Ajuntament Premià de Mar els dies de partit , us hi esperem a tots !!!

Pirino Oliver ha dit...

el dia del Madrid ja podeu guardar-me un coixinet però imagino que si jo vinc el Patata voldrà fer el mateix sinó té torn de nit a la feina, el brutu.

Joan Estruch ha dit...

pistonut bate batejat i estelat

vampir Bayo FAKIRISTIC Prados†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A ha dit...

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A no us jode tot?
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A
I la sang que rajarà?
Ai quina merda de politics enemics!
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A
El Barça té estelades de sang d'herois que lluiten i jo aprofito per beure plasma i sang al mateix tempo
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Jo passo una crisi mental i no veig si un 3 a 0 és bo (+) o dolent (-) i res més (*) només que estic atabalat i perdo empenta intel·lectual.

syd barretina ha dit...

maco tot
umma-maco-gumma
pispo i canto out/in