PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


diumenge, 27 de setembre del 2015

QUI VA A SEVILLA PERD LA SEVA CADIRA...PERÒ NO PERD RES MÉS. EUROPA BLAUGRANA I LA CULMINACIÓ BOGARDIANA DE LA INDEPENDÈNCIA SIDERAL


ANEM MASSA BÉ. MASSA BÉ.
SEMPRE ASSOLIM LES MILLORS FITES.
BOGARDISMO  MORT.


Primer de tot, us presentem aquesta noble parella d'intel·lectuals. El video és oscaritzable.
"Qui va a Sevilla per la seva cadira". Però no perd res més. Som així. Ens deixem portar per la llei de la gravetat i la pilota llisca damunt la ratlla de coca de la porteria contrària i els bastons de la mateixa porteria es fiquen allà a on ningú els hi demana. Total que ja canta tot plegat. Però som grans i sabem crear atmosfera de triplet. 1-2 i no hi ha pal que ens aturi. Anem massa bé. Massa bé. Com el país.


I estrenem un nou bogardista. Amb tots vostès, Escorpí Joan d'Amposta. El nostre home vol ser com nosaltres i ja el tenim aquí. Mireu-lo i gaudiu del seu escorpí mecànic. Tot ajuda en la cursa que ens portarà cap al triplet i la independència brutal. Som-hi!

 
INFORMACIÓ INTERNACIONAL


L'Europa blaugrana es rendeix als peus del Barça i el Bayer Aspirina cau espaterrat front l'allau ofensiu del tauró dental Suárez. 2-1 i liders europeus per sempre. Anem massa bé.


Localitzem els Ciudadanos anti-culés a les portes del Golden Corner: Arrimadas, Rivera, CR7, Xavier Sardà, Mario Lenin i Alberto Boadella...vestits del Real Madrid davant de la terrible pancarta taronja amb logotip C's i el text totalitari de: 
"La Ñ con sangre entra".


Es gira feina a la Corachán. El doctor William Sbobet encapçala el tractament de shock que guarirà la gran dama del bogardisme. Núria Feliu apreta fort l'estelada. 

Tot ben lligat. 


L'equip català del Vila-Reial lider de la vella lliga BBVA. El Barça pica fort al poderós equip insular de la UD Las Palmas (2-1). Messi és víctima de l'atac del Partido Popular i visita el departament de traumatologia de la clínica Sbobet. Els doctors Sbobet, Caparrós i la infermera Mentxu Alpari , acompanyats dels auxiliars masnovins ,Goliat Valls Weismuller, Farregarde i Patateta, fan de tot per salvar el nostre Déu.

Entretant al Golden Corner....Els bogardians reben la visita del senyor Espadaler i celebren l'art antiartista del bon futbol. Eduard de Reus imparteix el seu mestratge i tots dos celebren un dels gols de la tarda ...


I la cosa no queda així. L'aclapadora victòria independentista dels Junts pel Sí i dels de la CUP provoquen l'orgia absoluta a la plaça de l'Ajuntament de Premià de Mar. Antonio Baños, Raül Romeva i el gat xinès comparteixen amb el mestre Conrad Canaló la pancarta del procés. Diu la pancarta:

"Els ordinadors catalans 
ja tenen una lletra menys 
que els espanyols. La Ñ". 

   
Gatzara i xerinol·la absoluta als carrers de Premià:
Pep Albert, Quim Anxaneta, Lord Demian, Jordi Rovelló , Raul Matalasser i els Hnos.Quintero de Puigcerdà exploten d'alegria enmig de les masses estelades.


Gatzara total a Sants amb una Núria Feliu desfermada i imponent aixecant una enorme ampolla de Ratafia junt amb Les Bogardettes .Ja som un poble lliure. Ja som el bogardisme definitiu.


 Kalikenyo i Capri embolicats amb la senyera estelada roja davant de la botiga Doctrina Mistinguet.

 

94 comentaris:

Artiach / La Llagosta culé ha dit...

És com ara de ciència ficció que estic veient que les eleccions ja estan fetes i jo tot just acabo de venir de votar i és que el Penyabogarisme és la pera i sempre va dues passes per davant de la realitat. Collons que bo.

Mantis Forner Culé Megacatalà tinc un Simca tunejat ha dit...

pobre Messi visca catalunya

Prados Fakiristic vampir Bayo FAKIRISTIC Prados†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

Capri ummmmm m'agrada, m'agrada.
Però en aquesta festa hi falta sang
A ๑۩۞۩๑†A†
A ๑۩۞۩๑†A†

Artiach / La Llagosta culé ha dit...

Saben aquel que diu que un madridista de ciutadans no sabe donde vive i pensa que això és la piel de toro i resulta que és la pell del senglar del Bergadà?

Artiach / La Llagosta culé ha dit...

i això no va bé per que saben que Bergadà no existe nunca que es diu Berguedà!!!

Albert Sinderes ha dit...

petúnies petúnies a la tauleta de nit de la cambra del malalt Messi

niCo NuBIoLa ha dit...



Fusta de roure o el crepuscle de les nostres vides. Ja veurem a on ens menarà la incontinència riallera. Tal vegada a la més tenebrosa imbecil·litat. O no.

Salva Caballero ha dit...

Les irrealitats de la caca ciutadana han de ser tractades per la llimona bogardiana.
Taronja fastigosa, llimonada bogardiana.
La taronja xi-xi fot cagar de fastic.
Visca la mare dels ous que pengen d'aquesta web.
Pitàgores no ho sap, esqueixada i mostassa.
Mare meva de Arrimadas, merengota estanquera fastic de vidre fumat.
merda merda i sol i ombra.
Cagamanent!

Joe, el tanca la Barra del Teïna ha dit...

No sé si l'Eduard sap que va de picos pardos amb el democristià Espadaler, però aquesta segur que donarà la volta a Reus i el sentiran fins i tot a la pèrfida Tarragona. Al tanto que va de canto.

Joe, el tanca la Barra del Teïna ha dit...

ENTREVISTA HISTÒRICA A L'EDUARD LÓPEZ.

Estimat Eduard, després de llegir el llibre, una imagina que els personatges eren dins teu fa molt de temps, que s'han covat amb tu, fins que han decidit prendre la iniciativa de mostrar-se al món. Quan comença l'aventura d'interseccions?

L'aventura aquesta comença farà uns quatre anys, com a conseqüència d'un repte dins el web "Relats en català", que crec que tots coneixeu bé. Es tractava de fer un relat curt assumint algunes normes mínimes, i un seguit de paraules obligatòries. Això em va obligar a ser molt concís i precís, cosa que va afectar la meva manera d'escriure, que fins llavors tendia a un cert barroquisme en el llenguatge i a esplaiar-se en les descripcions. A partir d'aquells primers relats vaig anar fent la resta, aplicant aquest nou estil.

Un cop els vaig tenir enllestits, es van quedar a un "calaix" informàtic. Va ser l'atzar, la sort, o el destí, que em va fer trobar una adreça d'email, precisament al teu blog, d'una nova editorial que no sabia ni on estava localitzada. D'això fa ara més d'un any. Els editors, pel que m'han dit després, de seguida van creure en el llibre, però el procés d'edició ha trigat uns mesos.

SD: El llibre és molt original ja que no hi ha un fil conductor. Quan pensava en interseccions, pensava en personatges que es creuaven entre ells per motius d'atzar, i, en canvi, vas descrivint la història a partir de l'últim personatge del capítol anterior. Deixa'm felicitar-te per aquest fet. Aquesta manera ha estat fortuïta o intencionada?

Va ser intencionada, així ho vaig calcular a partir dels dos o tres primers relats. Els vaig anar escrivint consecutivament, en el mateix ordre que apareix al llibre, amb una excepció: el conte "Glòria del matí". El tenia escrit de feia uns anys, i el vaig encabir fent encaixar la seqüència de personatges. He de dir que responia a un estil molt diferent, i els editors m'ho van assenyalar, de manera que el vaig revisar totalment, i vaig escurçar-lo suprimint tota una primera secció que en la versió definitiva queda reduïda a un parell de frases. També els editors em van aconsellar suprimir uns quants contes, alguns dels quals ja havia publicat a la revista "Valors", cosa que va suposar haver de revisar algun altre per respectar la concatenació.

En realitat, ho vaig veure com un conjunt des de gairebé el principi. Jo partia de la imatge de les relacions humanes com una analogia amb els mapes d'una ciutat, on carrers i avingudes es creuen formant interseccions, cruïlles, o tracen paral·leles o quasi paral·leles que no arriben a trobar-se. Com un plànol redueix a dues dimensions múltiples plans superposats d'una ciutat, en aquest llibre es redueix a uns instants, uns contactes fugissers, el continu entrellat de vides que conforma un mapa virtualment infinit de relacions. He deixat que un cert atzar resolgui el retrat d'aquestes relacions, d'aquestes trobades entre éssers humans que poden o no esdevenir més duradores. En tot cas, la narració no va més enllà. En ocasions pot mirar al passat per explicar el present fugaç que queda atrapat al relat, però després, com si diguéssim, obre la mà i deixa que els personatges continuïn amb la seva vida ja fora de camp.

Joan Patateta ha dit...

acollonidor tot el que es diu. ciutadans és la lepra.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

callo i miro. No puc comptar. El meu psiquiatra em diu que deixi la matemàtica durant 48 hores (quaranta vuit). Fastic madridista i fastic ciutadanos. (ciudad+anos) Ciudad de los anos (culos).

Joan Patateta ha dit...

oblidava de dir que em preocupa mogollón el tamany microscopic dels meus llavis. No sé si entra per la seguretat social això, però estaria bé i ja m'enteneu socis meus.

FERRAN ROCA, reusenc passavolant ha dit...

Eduard, t'has fer d'Unió ara?

Escorpí Joan d'Amposta la gran ha dit...

la presència de lo Boadella en aquesta web ha fet sortir fum del meu ordinador.
Jo soc un escorpí amb verí.
Si em voleu coneixer, vindré més sovint per aquí.

Visca Catalunya Ebrenca

Soc nou per aquí...vos faré companyia camandules.

penyabogarde ha dit...

Hola Escorpí Joan.

Seras molt benvingut en aquesta penya, fins i tot pots sortir retratat. Però ens hauries d'enviar una imatge teva o quelcom que ens serveixi de guia per fer bon ús del teu personatge en la nostra galeria d'articles. Ho agraïrem de tot cor.

La Junta.

Escorpí Joan d'Amposta ha dit...

Tot un honor em doneu, jo no soc un qualsevol arran d'Ebre i ja sabeu que lo riu vol vida però no entenc com procedixo per sortir enviant enllaç amb imatge que tinc i per triar.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Un (1) escorpí és 'pi' (de 2-pi-erra)
Amposta, imposta, però no imposa.
Si jo fós biòleg estudiaria l'escorpinatge o ciència que estudia els moviments dels escorpins (el plural. 2 o més pins fan allò de 2/doble-pi/erra).
Barça pica (pi) sense erra (r) i 'i' llatina per distingir de la 'y' grega.
Ja sabeu que si pica no 'pryca' (magatzem que claven el preu com el flibó d'un escorpí (tornem-hi amb el '2-pi-erra').

penyabogarde ha dit...

Amic Escorpí:

pots enviar un enllaç d'internet amb la imatge que creguis més escaient a la teva personalitat i nosaltres farem la resta.


Comprens?

Escorpí Joan d'Amposta la gran ha dit...

d'acord però només que consti allò de Joan L'Escorpí d'Amposta. No toqueu la política.

http://ebreexpres.com/wp-content/uploads/2013/11/joan_castellano.jpg

és això el que em demanau xiquets?

penyabogarde ha dit...

Gràcies de tot cor, ES-COR-PÍ.

Escorpí Joan d'Amposta la gran ha dit...

o sigui que ho fet bé? Manois, ara soc el putu amo.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Això dels escorpins sempre m'ha tocat molt en el meu interior bucal, just allà on la campaneta de la gola fa dring i comença el parlar, el meu VERB. A les ciutats no hi arriben els escorpins, tot i que recordo una pizzeria mig argentina de Mataró ciutat que duia el nom de Pizzeria Scorpio per la part de dalt tocant a Cirera. Les ciutats prou feina tenim amb netejar les rates de clavaguera que van arribar a les grans urbs espantades de la pudor que feien els poblots dels voltants. Però els escorpins no podran amb nosaltres. Busqueu escorpins a Barcelona, Berlin, París, Lisboa, Mataró o Estocolm i no en trobareu. Així que aneu ara amb compte en admetre un insecte com aquest poblorós ampostí vestit de veninós escorpí que ens embrutarà una web prou bruta ja d'infecta cutreria de poble fastigós habitat per gent que planta la gent a les cantonades. No us ho perdonaré mai i vaig venir dues vegades al vostro bar, una vegada asseguda enmig del griterio i una altra mirant des el carrer el vostre espectacle de crits i borratxera fins que vaig anar a parar a un bar més gran que hi ha si mal no recordo al carrer que surt del vostro bar i va cap al final en una mena de bar molt gran que fan cinema. Ja sabeu doncs que no em portareu escorpins a Mataró. Advertits esteu.

Escorpí Joan d'Amposta ha dit...

No esperava entrar per la porta gran i em sap greu que sigui amb una derrota però l'escorpí us portarà sort, moltisismes gràcies pel detall i ara ho veuran els meus amics, crec que serà un exit.

MADRIDISTA SABE IDIOMAS ha dit...

ME SIENTO COMO UN BOMBÓN EBRIO
EL BARCELONI-TA FALLECE SIN REMEDIO
JA
JE
JI
JO
JU
MALOS MUY MALOS
PURA TIÑA
MALOS DE MALDAD
MIERDA
SOIS ESO: MIERDA.

VUESTRA MIERDA ME SUBE POR EL CUELLO Y ME PARTE EL ANO.
MIERDA GRANDE.

PERO QUE VEN MIS OJOS....VEN UN PETARDO CALVOROTAS DE AMPOSTA Y UN BICHO MIERDA MECÁNICO COMO UN EXCALEXTRIC BIZCO.

SEVILLA
SEVILLA
SEVILLA


BANZAI YUGULAR BANZAI


caballo Bronco ha dit...

Yiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ippppppppppppppppppppppppp
mi amo
bronco potrea la coz
yiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Mantis Forner Culé Megacatalà tinc un Simca tunejat ha dit...

entenc que la penya bogarde és optimista amb el que està passant a Can Barça.
AIXÒ ESPERO.
Tiennniii!

Joan Estruch ha dit...

és pistonut
el resultat
l'escorpí
el nou bogarder
i sobretot, jo soc pistonut

Prados Fakiristic vampir Bayo FAKIRISTIC Prados†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

El que més m'agrada del Barça és la sang culé.
El que més m'agrada dels escorpins és que causen sangoteig.

A ๑۩۞۩๑†A†
A ๑۩۞۩๑†A†
A ๑۩۞۩๑†A†

Escorpí fa sang
Barça del fang la sang

Doctrina Mistinguet. Cargols i Xinxetes. ha dit...

celebrarem aquest maginific encontre sevillà doncs d'entrada veia negatiu el resultat però no sé com s'ho fa la penya bogarde que acabes veient les coses del dret i collons quin resultat més bo!

Esclop Romesco ha dit...

el malparit REAL MADRID ha empatat i tot va bé a la vida blaugrana

vampir Bayo FAKIRISTIC Prados†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A ha dit...

Que hi pensin:
El Barça va guanyar en el Calderón de la Barca.
El Real Madrid va empatar en el Calderón de la BARÇA.
Plis-Plas EL DESTÍ rectifica el pas zebra de dissabte i us dóna sort el diumenge.
Més que mai l'estadi del Atlético és el CALDERÓN DE LA BAR-Ç-A
A ๑۩۞۩๑†A†
A ๑۩۞۩๑†A†
SANG A LA CALDERA
SANG AL CALDERÓN DE LA BARÇA

Marc Filbà -NAT KING COLE de Mollet ha dit...

ni flowers de tanta madriditis

Cesc 'gorgui' Fortuny ha dit...

Saben aquel que diu que un madrileny es troba amb un altre madrileny i es peguen entre ells? Doncs preneu nota per que això és el passa quan fan el seu putu derbi:

Ja n'estic fins als cristalls de tanta mania de dir Derbi i robar-nos la paraula catalana que és nostra. Derbi fou una marca de motocicletes, escúters i quads produïts a Catalunya amb fàbrica a Martorelles, Vallès Oriental, entesos? I tot això fins que aquesta marca traslladaria la producció de motocicletes a Itàlia.Però no van defallir com a bons culés i al juliol del mateix any reconsiderà la seva decisió i es marcà un termini de futur per a la planta de Martorelles,i després va i vé la crisi del sector i la merda japonesa de sempre i tanquen la nostra Derbi culé.

Joder. Es posava així punt final a 90 anys d'història d'una empresa que ha deixat una forta empremta en el motociclisme. Tot sempre per la merda de contactes entre el Real Madrid i les motos japoneses infames.

A més un tal Nieto va ser alguna cosa a la seva vida gràcies a la moto catalana Derbi. I ara resulta que un derbi és un putu partit entre els del xiste de l'EUGENIO.

Diu el xiste complet:
Saben aquel que diu que un madrileny es troba amb un altre madrileny i es peguen entre ells? Estaven de derbi però la Derbi era catalana fins que la van furtar els de sempre.

Conrad Canaló Stewart ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Conrad Canaló Stewart ha dit...

D.E.R.B.I.
Com diu Francesc Fortuny, moto catalana
D.E.R.B.Y.
Com diu el mapa mundi, ciutat anglesa
D.E.R.B.I.
Com diu Conrad Canaló és:
DIABLES
ENFADATS
REMENEN
BROSSA
INFECTA
D.E.R.B.I. DELS ESCOMBRIAIRES.

I ara felicito al senyor Escorpí
que de l'escorça en treu un pi.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Em faltava un detall que ara afegeixo, afegir és sumar (+).

Proposo que seguint les orientacions (Orient! Karate!)
del senyor Fakiristic el camp del Atlético de Madrid
es passi a denominar CALDERÓN DE LA BARÇA
o en tot cas CALDERÓN DE LA BALSA (en xinès, mi quelel balsa)

I ara vé el millor:
Si el madridista és Banzai,
el barcelonisme és Orient! Karate!

Yamato, Orient! Mi quelel Balsa!

Laura Llompart , de Bunyola ha dit...

Ai pos per davant la por de que no fem figa, sa serena reposa no fos cas que s'entusiasme ens faiga perdre nord en el camí. Necessitam reforços, doblers no en manquen però el que és pot m'en faig creus d'acer esperant Messi i el turc Arda.

Albert SINDERES ha dit...

cada vegada que obro aquesta web descobreixo coses més espaterrants.

Un escorpí elèctric, un Calderón de la Barça i un karateka culé que diu Orient!

Això no té preu.

Petúnies, petúnies.

Fernando Atienza ha dit...

Buenas tardes casi noches

Manteniendo el tono ácido pero horterizante lo único que se precia es que este otrora gran blocg en tiempos de Ronaldinho y Eto'o, ahora es una sombra que deja al barcelonismo en un lugar aún peor de lo que ya está.

Sigo atento, si quereis mi ayuda.

F.A.

Escorpí Joan d'Amposta ha dit...

d'acord ja soc un bogarde, i ara què fareu de mí?

Joan Patateta ha dit...

He d'escriure una instància per sol·licitar un augment substancial i significatiu del volum carnal dels meus petits llavis d'actriu formosa? O en teniu prou amb aquestes ratlles dignes d'una petició de matrimoni civil? Espero resposta.

Joan Patateta ha dit...

No hi ha ningú per aquí que em contesti?

penyabogarde ha dit...

estmat Patateta hem rebut la teva petició i estem treballant en el tema BigLavial , el Dr.Sbobet i el seu equip hi estan treballant pendents de les analítiques corresponents,no cal cap instància , aviat tindrem resultats ...

penyabogarde ha dit...

voliem dir estimat ...

Joan Patateta ha dit...

Agraït d'avantmà. Una darrera cosa: Teniu bosses especials per traslladar els llavis, els pintallavis, els complement necessaris per mantenir-los sans i protegits de qualsevol inclemència. No sé com dir-ho, potser necessitaré un Kit addicional per trasllats, excursions, situacions delicades. Per exemple, si vaig a veure un partit al Camp Nou puc tenir problemes amb les empentes de la gent i el cutis d'uns llavis és delicat i pot sagnar amb facilitat. M'enteneu?

Cesc 'gorgui' Fortuny ha dit...

Em sento pletòric com escuradents. El greix de pollastre sintètic que em va quedar a les dents i que el porto incrustat des d'ahir té una explicació: Kentucky Fried.
No vull fer propaganda a favor rotllo publicitat però tampoc en contra rotllo denúncia pureta, ja m'enteneu. Però em limito a dir que els KFC són bons al paladar, cruixents i satisfactoris a la gola, una altra cosa és que siguin mal fotuts, veninosos per ser com plastificats, però a ara no té massa importància. Tot és BARCELONISME.
Harland Sanders els va inventar per pebrots i això que va néixer a Henryville (Indiana) i des de ben jove es va apassionar per la cuina normaleta i tirant a catalana, li agradaven les piules a la manresana. En Sanders tenia una pubilleta a Navarcles i això marca lo seu. Va exercir diversos oficis entre ells el de soldat a la Guerra Hispano-estatunidenca, o sigui que poca broma Bogarderos!Després obrí un motel restaurant a la mateixa ciutat i en va fotre un d'igual a Ribes de Fresser LA FONDA DELS CAÇADORS.

molta punyetera atenció...ara:

Segons llegenda, la recepta del pollastre fregit KFC és un secret comercial CATALÀ i es diu que incorpora 11 herbes culinàries i espècies moltes d'elles inèdites als estats units i totes triades al Ripollès, Osona i El pla del Bages.Les parts de la mescla secreta es fan en diversos llocs dels Estats Units però no saben res els americans de que aquest misteri té un ORÍGEN CATALÀ i relació amb el BARÇA i l'única còpia completa de la recepta, que està manuscrita, es guarda en una caixa forta a la seu de la companyia i...a on més? a ón?

Al magazem de galetes BIRBA de CAMPRODON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I què té a veure el BARÇA?

Doncs que el Sanders tenia un amic molt proper que va estar a LA JUNTA DE JOAN GAMPER a la fundadora, es va trobar amb Sanders a Lausana i van parir a mitjes la RECEPTA, LA RECEPTA !!!!!!

Una cosa: si em trobeu pesat, disculpeu-me, però tinc temps de sobres per explicar coses que em semblen interessants per la PENYA BOGARDE.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Escolti senyor Gorgui,

Puc muntar un Kentucky a les Illes Medes amb la bandera del FC Barcelona.

Només necessito que un comercial de l'empresa em visiti. Em passo el dia fondejat entre la Meda Gran i la Petita, fàcil de trobar, soc el mariner de la meva foto de sempre.

Aixi que com els bons grumets, fumando espero, amb pipa marinera de llop de mar.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Millor que sigui al Port esportiu de la ciutat de Mataró.
Segur que podrem tenir un espai escaient per ubicar el restaurant Kentucky Fried Pollastreting. Només faltaria que una proposta com aquesta anés a parar als illots d'un poblot de la Costa Brava que cada dia és més brava que una patata brava i que un toro bravo. Vergonya de poble, boines i més boines. Una mica de vista pueblerinos.

Lo Pipita ha dit...

Ni que sigui per si un cas els recordo que el Barça està....
ficat en un merder de tribunals que fa mal al país.
Messi family a la garjola, escandol dels nens de la Masia, bollo total del president, mala imatge nanos, molt mala imatge.
Aneu parlant de pollastres fregits que tapareu les vergonyes.
Força Lleida
Força Nastic
Visca l'Espanyol
i si us pica rasqueu, abans el Real Madrid.
Catalunya no és el mafiós Barça.
Lo Pipita ja està aquí i ha vingut per quedar-se.
Soc el ganivet de la Seu Vella.
Ponent Salvatge!

Força Lleida i mori el Barça!

Albert Sinderes ha dit...

Pipita, Pipita.
quin clima d'agressivitat que arriba carregat de borraska des de les terres nobles de la catalana Lleida, terres que han vist forjar les llegendes d'en Torres, el Bojan, el Puyol, en Fusté i els meus avis que van neixer a Les Borges Blanques entre oliveres i bestiar. Pipita fas mal. Petúnies, petúnies.

marga bosch i el seu verb ha dit...

De les terres de Ponent només salvo Lleida que és ciutat i té una seu dalt del turó damunt del Segre. Conec Almacelles i és bruta com un cau de rates. Recorda Premià i Montgat.

Lo Pipita ha dit...

Vos fotran a tots per que el que diu que té avis de les Borges Blanques que pensi per que són blanques i no blaugranes. Pillats in fraganti bogardes i ben pillats. Ja no entro en ciutats o pobles el que vull dir és que Catalunya no és Barça, pillats tots in fraganti.
Lo Pipita ha vingut per quedar-se i no treu la vista del que diguin els fangosos de la dictadura culera.

Lleida salvatge, abans Madrid que Barça.

penyabogarde ha dit...

Ens hem reunit la Junta -un minut, ahir- i hem valorat que tot va molt bé, que farem gestions amb el doctor Sbobet i que celebrem que estigueu tots molt actius en els comentaris.
Bon Nadal a tothom.

Mantis Forner Culé Megacatalà tinc un Simca tunejat ha dit...

el dia que em passi per la teulada us convido a pujar-vos al Simca i sabreu el val un peine i un didalet de iaia cosidora.

M'agafa fort per la penya Bogarde, molt bestialment, és que la trobo acollonidorament brutal.

No sé com dir-ho per que entengui la gent el que crec:

Arri arri Simca volador Penya brutal!

El Mantis.

FERRAN ROCA, reusenc ha dit...

Es diu per Reus que l'Eduard gran poeta s'ha fet de l'Espanyol. Eduard? I el que ens ho explica és en Martinell.

marga bosch i el seu verb ha dit...

M'agradaria anar un cap de setmana a Reus.
Intueixo una ciutat meravellosa.
Encara no la conec.
Però els informes que tinc són fiables.
Algú dels de Reus em pot fer de 'cicerone' si vinc.
Quan podeu estar per trobar-nos.
Portaré les meves experiències sobre ciutats com la meva.
Mataró i Reus poden ser el pont que faci d'aquesta penya un senyal de categoria.
Ni Barcelona centralista i massa 'ensimismada', ni els poblots pudents i putrefactes que la segueixen seran cap escull per ser el que ara us parlo.

Quan pot ser? I com?

Fernando Atienza en son de paz y amistad ha dit...

Buenos días,


¿Aceptareis un consejo más? Este otrora gran blogc merece un poco de aliento.
Comencemos por el civismo.

El civismo (del latín civis, ciudadano y civitas, civitatis, ciudad) o urbanidad se refiere a las pautas mínimas de comportamiento social que nos permiten convivir en colectividad.1

Un ejemplo de civismo es cómo se comporta la gente y cómo convive en sociedad. Se basa en el respeto hacia el prójimo, el entorno natural y los objetos públicos; buena educación, urbanidad y cortesía. El uso del término civismo tuvo su origen en la Revolución francesa e inicialmente, aparece unido a la secularización de la vida que esta supuso.Como cuando ordinario.

Las normas del civismo son diferentes en cada país aunque la mayoría tienen la misma función, que es, respetarse mutuamente para tener una convivencia agradable. Por ejemplo, los vecinos usan continuamente las instalaciones y los servicios de la comunidad y se ven todo el tiempo, por eso, es vital que haya una buena convivencia entre ellos (es decir, ser educado y amable de manera que no haya conflictos).

Se puede entender como la capacidad de saber vivir en sociedad respetando y teniendo consideración al resto de individuos que componen la misma, siguiendo unas normas de conducta y de educación, que varían según la cultura del colectivo en cuestión.

La educación a veces es vista como un prerrequisito que ayuda a los ciudadanos a tomar siempre buenas decisiones y lidiar con los demagogos que les engañen. Roger Soder escribe que en una democracia, donde se colocan las exigencias del buen ciudadano a todos, «solo las escuelas comunes puede proporcionar a todos la educación que necesitan.»2

En Ecuador celebran el Día del Civismo el 27 de febrero en conmemoración a la Batalla de Tarqui, esta se libró en 1829 entre los ejércitos de Gran Colombia y Perú, en Ecuador se celebra el Día del Civismo, del Ejército Ecuatoriano y también de la Unidad Nacional. Estos tres momentos, de contenido histórico forman parte de la nacionalidad ecuatoriana al conmemorar esta batalla que cubrió de Gloria a la Patria.

Mantis Forner Culé Megacatalà tinc un Simca tunejat ha dit...

Què s'ha pres aquest Fernando?
Un valium de sidral de llimona amb caca de pardal?
Ecuador, la batalla de Tarqui, el respeto, el latín, el civismo, quina merda tot plegat, no?
Estic pensant de comprar un Fernando de plastic i començar a fer vudú amb agulles de cosir tricotosament mitja.

sod borrotono ha dit...

baile de parejas solteras en el DOYEN de Vilassar de Mar domingo a las 19 horas
se permite ir con perros y suegras, bohemios abstenerse. Cantaremos De Colores son los pajaritos que vienen de afuera.

Jo canto espu-pum, espu-pum mami panchita.

Pink Floyd amb gambes!

Escorpí Joan d'Amposta ha dit...

Us queda lluny Amposta però jo sé d'un petit restaurant
que porta un amic meu de l'ànima com és en Jessus,
al costat de l'Anna i el Manolo.
Es podria fer una trobada de penya,
què us sembla la idea?
Aquest escorpí promet no mossegar-vos ni picar-vos.


Mireu el restaurant per sucar-vos els dits:
http://www.restarium.com/ca/restaurant/gatsby/amposta/

Quan digueu, anem al Gatsby.

Escorpí Joan d'Amposta ha dit...

Jessus, amb dues essas, no és una errada.

penyabogarde ha dit...

Molt interessant això del restaurant Gatsby. Ben segur que aviat tindrem imatges d'aquest establiment en el nostre blog. I qui sap si un dia fem camí cap a Amposta o si Amposta fa camí cap a Premià de Mar. Un poblot ben maco per molt que rondini la senyora Bosch.

penyabogarde ha dit...

I el tema del Kentucky que proposa en Cesc, també és digne de tenir present a totes els efectes gràfics i textuals...

penyabogarde ha dit...

i el tema del Simca tunejat, també, també.

El Pirino Oliver ha dit...

De debó creieu que Amposta és digna de ser visitada?
Francament. Amposta no té massa per oferir.

Mme. d'À Badà-Badà ha dit...

Estimats amics, Els adreço aquestes quatre ratlles per fer-los saber que he detectat una nova sinapsi en el complexe neuronal bogardià que s'esdevé en el lòbul literari. Es tracta de la que m'he permés d'anomenar "connexió Calls" en honor de l'amic Albert, "un referent" pel que fa a l'activisme cultural, amb importants lligams històrics amb el nostre poble benvolgut i recentment estrenat com a editor i presentador del llibre que el consoci antiartista Eduard va composar junt amb altres.
Prego a la junta de la secció corresponent corresponent que verifiqui l'existència de la sinapsi esmentada i en faci l'ús que cregu
Afectuosament, D'À BadaBadà-i convenient.rresponent que verifiqui l'existència de la sinapsi esmentada i en faci l'ús que cregui convenient.ecció corresponent que verifiqui l'existència de la sinapsi esmentada i en faci l'ús que creguila junta de la secció corresponent que verifiqui l'existència de la sinapsi esmentada i en faci l'ús que cregui més convenient.
Afectuosament,
d'À Badà-Badà

penyabogarde ha dit...

Però si en Calls és perico de tota la vida!
I una pregunta tonta: Què dimonis és una sinapsi?
Som gent de taverna i no passem d'en Folch i Torres.

penyabogarde ha dit...

Consulta realitzada. Ara que el doctor Sbobet en ha explicat l'assumpte de les sinapsis i dels lobuls literaris aplicats al complexe neuronal, ja podem dir que assumirem la 'connexió Calls' amb tots els riscos i boires que de ben segur ens portarà.

penyabogarde ha dit...

Ben aviat en aquesta pantalla...L'Albert Calls en imatges.

Joan Patateta ha dit...

Més valdria que cap pericot arribi mai a entrar en aquesta penya.
Aviso amb bala, si entra aquest pericot, igual jo em repenso el bogardisme.
per molta sinapsis i demés barrila de savis de mercadillu.
Jo soc dels que quan veig un savi amb sinapsia em tanco la cremallera de l'angonal.
Ja m'els conec a la periconada graciosa i a la seva sinapsia dallonses i daixonses.

cesc gorgui fortuny ha dit...

Mantinguem la possibilitat d'anar a un Kentucky Fried Chicken, oh grans amics bogardians!

Escorpí Joan d'Amposta ha dit...

L'olor dels olis del pollastre del Kentucky em fa angunia. Mos trobem al Gatsby. Ratatatapum que veureu les estrelles amb los vinatxos comprats a Gandesa, a bota plena.

penyabogarde ha dit...

Ben aviat en aquesta pantalla, mister Escorpí i el Restaurant Gatsby i mister Gorgui inflant-se a pollastre del KFC.

Els calls dels alls ha dit...

Estimulació sense badall
si dorm la bona dama
i el mirall és pou obert
del partit i del gol
i com entra, la pilota.

Callador de calls ha dit...

Mireu com canta l'estornell
que s'estima en Martinell
i dels xuts entreu patates
quan del cop la sang en surt

marga bosch i el seu verb ha dit...

Només a un curt de gambals amb bonia se li acut d'anar a menjar en un verinós Kentuqui i només a un cateto a babor de poble pudent se li acut d'anar a dinar al poble més brut de l'Ebre, Amposta.
I vosaltres sou els que ara anireu a les cites més fastigoses i en canvi encara espero de vosaltres la tornada a la plantada que mai perdonaré del Blinco i ja no dic res més que noto massa aprop la vostra hedor de tifarada a l'aixella. Com a mínim si no netejeu els carrers almenys dutxeu les vostres parts intimes. Pueblerinos amb boina. Mataró sempre gran, neta i capital.

Mossen Bramut depen del dia Bramit ha dit...

Sou uns dracs!
S'acosta el meu dia, el dia dels Morts!
Teranyines, bufeta plena d'orins, sang de rat penat.
I visca el BaRRRRRRRRRRRRRRRR-ÇA-!

NN Nico Coni Olanubi Nicossia Xipre Costa Brava ha dit...

La tardor: Estació seriosa per excel·lència. L'estiu: Estació imbècil per definició.
l'hivern: Estació estrident per decret. La Primavera: Estació de creació per que ho dic jo.

Per la primavera el mamut té la pell llisa.
Per l'estiu el pel creix i sua.
Per la tardor el pel ja ha crescut i llueix.
Per l'hivern el pel es glaça i declina.

La tardor és ara i ha arribat el moment.

El trajecte del mamut apunta totes la més esperada de les benvingudes.

I ho dic seriosament, amb la marfaula en els llavis i el sistac a la ment.

Ara és el bon moment i la fusta del roure cria bolets i fongs que alimenten la matèria vital que ultrapassa la pedra erosionable de l'escultura tradicional.

Serra que serraras.

Amos Goldman, l'Anticalls de Calldetenes ha dit...

Dedicat a Mne Da-badà

si poses un call dins d'un barri o calles o ets jueva i si el call les calle totes potser resultarà que no és jueu de call sinó callista de peus. Però no descartis un call llatinoamericà, de El Callao, que pot ser la trista capital d'un que calla i atorga. Callarem, millor que callem. No vindrà d'un call.
Jo em pentino els tirabuixons, tinc un mur lamentador a casa meva, talmutejarem a dojo i ens posarem l'enorme barret negre abombinat com un bolet i pregarem entre lectures de Isaies, Samuel i Aaró de la Creu de Montcabrer.

Cesc 'gorgui' Fortuny ha dit...

No em pendria en conya lo del Kentucky. És molt difícil menjar un pollastre tant bo.
A més heu de saber que Kentucky és un estat dels Estats Units d'Amèrica considerat un estat del sud. Va ser el 15è estat admès a la unió. No sé si enteneu que això vol dir que som barcelonistes. O què? Ho som, i ja està, no?
Pregunto, pregunto, pregunto.

Born in the Re-usa ha dit...

hosti Eduard, a on m'has ficat? Em dius entre copetes que vagi a veure això i em trobo que estas ballant no sé quina dança amb l'Espadaler. O és una manera de dir que ets un espadatxí. entramaliat de les poesies...i aquesta Web que és d'or.

Joan Farregarde ha dit...

Una pregunteta.
Ara no recordo el nom del doctor que em va operar la careta. Em va quedar molt bé, cap queixa. El que vull preguntar al doctor si és que em llegeix o si li poden vostès dir a ell mateix en persona és que amb el canvi de meteorologia les primeres humitats em causen dolors en el punt d'encaix entre el meu rostre antic i la part bogàrdica de la cara. No sé si té relació amb els cosits i els punts. Fins ara no havia notat molèsties però de bon matí necessito fer moure la mandibula per posar-me en marxa. Em poden recomanar alguna crema o algun producte que pugui apaivagar aquesta molèstia?
Em sento bé de ser mig Bogarde i mig Farré, això no vull canviar-ho i només parlo de tenir solucions atenuants.
Moltes gràcies i sempre Barça al cor i a la cara.

Arnau Xarrampió (Vilassar de Mar) ha dit...

Cristiano i Bale no es parlen. Oju.

Escorpí Joan d'Amposta ha dit...

jo ahir vaig anar a defensar el president Mas.
Hi ha coses que estan fora de lloc i hem d'alçar la vara.
Aviat en parlarem fortament al Gatsby.

M A D R I D I S T A T O T A L M E N T E B A N Z A I A C O J O N A N T E ha dit...

SE MASCA EN EL AMBIENTE DE LA MANERA MÁS JOJOJOJOZA DE LA VIDA
ESTE FINDE VAIS A CAGAR LECHE CADUCADA POR EL ANO ANAL DE LA ESPALDA.
VEO UN REAL MADRID INSACIABLE E INHUMANO EN EL TRATO QUE OS VA A CASCAR LA MARRANA.
ME JUEGO UN CHEVROLET DEL 53 QUE TENEIS LAS HORAS CONTADAS.
REAL MADRID LIDER SOLITARIO ESTE FINDE.
LO DEMÁS YA SABEIS, COPEANDO EN PENTAGANANCIA Y A BEBER CABRALES LÍQUIDO.

¿SOIS MIERDA O SOIS CACA?

BANZAI MONIGOTES, BANZAI.

Caballo Bronco ha dit...

yiiiiiiiiiiiiiiiiii
recorcholis mi amo i jinete
yiiiiiiiiiiiiiiiiii
vamos al hipódromo de la Zarzuela,
trotando con herraduras de oro
yiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Escorpí Joan d'Amposta ha dit...

Merengot:

Mai creuaràs l'Ebre, malparlat, maleducat feixista i pepero.
Amposta no pot més!

Escorpí

MADRIDISTA HABLA CON ESCORPIÓN ha dit...

ESCORPIÓN, MONADA:

¿ME PUEDES DAR TU DIRECCIÓN?

TENGO UNA NECESIDAD ACOJONANTE DE VISITAR TU MORADA.

POR SI LAS MOSCAS PREPARA MUCHO SERRÍN.

ESPERO TU RESPUESTA.

(CABALLO BRONCO NO RESPONDAS A MI LLAMADA, TE DOY UN DÍA DE ASUETO)

vampir...Bayo ha dit...

em sento gelós, no surto mai en el web

El vampir Bayo FAKIRISTIC Prados†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A ha dit...

ara us ho torno a dir amb els meus senyals vitals complets:
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A

penyabogarde ha dit...

sortiras mestre de la sang, sortiras!

Alfred Sidharta ha dit...

miri miri miró.

giaonhanquocte ha dit...

Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

FadoExpress là một trong những top công ty chuyển phát nhanh quốc tế hàng đầu chuyên vận chuyển, chuyển phát nhanh siêu tốc đi khắp thế giới, nổi bật là dịch vụ gửi hàng đi đài loangửi hàng đi pháp và dịch vụ gửi hàng đi canada uy tín, giá rẻ