PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


diumenge, 8 de març del 2015

EL NERVI DE LA BOGARDIDAT LLIURE I CAMPIONISSIM

MEL DE GAT A CAN BARÇA

Un euroentrenament amb el Mantxester Siti (1-0) i ja encarem el camí de la Xampinyons. Meravelles. El nostre joc està marcat per la "mel de gat" (ho diuen els comentaristes bogarders i ja entenem el missatge redemptor d'aquest curiós producte gastronòmic).



En Salva Hammer presideix el Golden Corner i ja tenim collat a l'Il·legal Madrid. Tremola l'enemic.


La Orquestra Simfònica de Premià de Mar interpreta la Marxa de Rakitic (l'heroi de la nit). Mireu i escolteu la nostra orquestra:




EIBAR 0, BARÇA 2

COMPÀS D'ESPERA


EL MARTIRI BLANC SERÀ LENT I EXCITANT


CRISTIANO ESTÀ TRIST



LA EX- DE CRISTIANO RONALDO HA ESTAT LA GRAN SORPRESA DE LA TARDA I ES PRESENTA AL GOLDEN CORNER MARINA DE PREMIÀ JUNT AMB L'HOME DE LA SEVA VIDA, EN JOAN PATATETA ...
 
VISCA LA NOVA SÒCIA DE LA PENYA, 
IRINA SHAYK!



 FC BARCELONA 6 - LLAMP VALLECÀ 1
 
És evident que estem de festa grossa. Primer de tot ens toca rebre el somriure desfermat dels nostres cambrers antimadridistes que tenen tot el dret del món a expressar la seva satisfacció per la derrota blanca a can Bilbao. 

Cambrers, endavant!



Crònica del Vermut Blaugrana 
al Golden Corner Marina: 
  
Som aixó . Mireu el Xavi Gascó Kalikenyo d'Oc com s'hi posa amb la premsa i el bon vermut.



El Bogardisme en plè ja celebra els gols
 i el títol de Lliga, bogería desfermada, 
anem forts, molt forts !!!


El mossèn de Premià de Mar segueix amb "cristiana" atenció el partit d'avui darrera la porta del Golden Corner Marina ...

Especial desplaçament 
de la Penya Bogarde al Priorat.

( dissabte 7-3-2015)
 
Una gran coalició formada per diverses associacions ha conquerit el Priorat per les dues bandes del Montsant. Ressenyem les entitats coaligades: El Nervi de la Llibertat, Els Amics d'Alan Smithee, la Penya Bogarde i la Cooperativa Gafarrons. Membres de cadascuna d'aquestes associacions rupturistes han encardinat les seves intencions de pedra picada en una acció tot terreny de caminada, bicicletada i, sobretot, menjada col·lectiva al Restaurant La Graella d'Ulldemolins.
  Tenim les imatges més definidores.


Gran prestació de l'acordionista diatònic
 i biciclista arlequinat Belda ...


Gran exhibició de catalanitat madridista i valenciana a càrrec del xef Marianu -el mestre de la graella- i germanor totalment insurgent, modernista, biciclista, caminadora i rabiosament gastronómica. 



Els reunits han cantat i han xalat. Fins i tot s'ha cantat el Bogarde-da-ba-da-ba-dà en pujar el gol del Bilbao al marcador.

I ara anem de cara al futbol-base. Estem preocupats per la situació del Sabadell. Estimem el Sabadell. Tenim la imatge de la presentació oficial del nou davanter centre Carles Belda junt amb el  president nipó Manga Bola de Drac 
El contracte ha estat signat i els dos protagonistes es comprometen a fer del club arlequinat l'orgull del catalanisme piloter i la referència de la represa d'una entitat històrica.
 "Junts som més forts"


96 comentaris:

Josep ha dit...

M'apunto al futbol-vermut.

Montsià Salvatge ha dit...

som la pinya d'oros!

MADRIDISTA ANT-BARCENAS Y ANTI-BARCELONI-TA ha dit...

DE ENTRADA, RECUERDA CHUSEP QUE LO MÍO CONTIGO ES PARA PARTIRNOS LA CARA A TRIZAS, PERO SOLO LA TUYA.

VEO IMÁGENES DE LOCURA PARA TAPAR LA CORRUPTA GESTIÓN DE UN CLUB QUE VA A DIARIO POR LOS TRIBUNALES.

EN EL NOU CAMPI-TO EL MADRID RESOLVERÁ LA LIGA EN UN SANTIAMÉN.

¡¡¡¡QUE VIENE MODRIC!!!!

INSULTEN INSULTEN

VAMOS A REIR CON LA UNDÉCIMA Y CON ESTA LIGA

Conrad Canaló Stewart ha dit...

La propera (next) vegada
conviqueu EXCURSIÓ
des del blog:
Necessiteu un agrimensor que compti els metres de cada excursió.
Jo, Conrad, soc el vostre home i vull excursionar amb vosaltres.

Per sumar (+) com el FC Barcelona.
Peus i mans
P+M

Albert Sinderes ha dit...

Com diria Manel Solanas, el trabucaire de Cardedeu: "Si lo se no vengo pero yo vengo", que és com dir allò de que no vinc però vinc, excursió bogardista, s'ensuma una bona ocasió per fer amistats en carn i osos. Venen senyores solteres? Senyores interessades amb persones de cara fina com la meva?

jArtiach el bretol de La Llagosta ha dit...

Felicitem l'expansió de la Penya Bogarde als quatre vents d'aquesta nació burlada per l'odi madridista i espanyolista, visca Bogarde!

Joan Oliver El PIRINO d'Ocata ha dit...

Acollonidora superioritat culé i rehòstia bogardiana, vull ser un més dels que fan excursions Bogarde!

Joan Patateta ha dit...

Sou gumersindos
vull ser vostre
vull que els meus morrets resegueixin les vostres passes de muntanyers filibusters

Aquesta primavera serà
la Cosina Vera
i jo entaforo tota la masnovinada per ser més al vostre costat

paraula de Patateta

marga bosch i el seu verb ha dit...

Quina burrada la vostra,
poblots van a poblots, brutissia i què? res de res, només per dir que ja no sou bogardistes que això és cosa de la capital del Maresme i punt pilota. Us aviso que en Marc Moliner de Mataró agafa el càrrec de preparador de la web bogardemataró.cat i quedareu de quadres quan veieu com fa les planes web en Marc.

Enveja pueblerina.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

si feu una idea de fer excursió naval jo us faig de guia per les Medes a veure la fauna abissal i les pedres més angostes de la Mediterrània

penyabogarde ha dit...

comandant Esnaola prenem nota de la teva proposta , una visita a les Medes i un bon tiberi mariner per celebrar el triplet serà fantàstic !!!

Cesc 'gorgui' Fortuny ha dit...

necessiteu una bona bandurria proles!

Salva Caballero ha dit...

Ara també sou del Sabadell?
Doncs jo demano un lloc per Badalona del meu cor.

Arnau Xarrampió ha dit...

Jo vull dir que si això del bogardisme és així ara mateix em faig bisbe del bogardisme, ja teniu un capellà, doncs ara un bisbe.

Doctrina Mistinguet. Cargols i Xinxetes. ha dit...

aMEN TOTALMent liders de tot i la farem de tres copes mínim Força Luisito Enriquete!
La Doctrina brama per tot el que sigui aixoplic cargol i xinxeta

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Soc al Corte Inglés comprant números, quans en vol la Penya Bogarde?

cesc "gorgui" fortuny ha dit...

M'agradaria començar per explicar el boomerang culé, de tretruc les natges em fan ring i no sé massa bé si les patranyes de la zimbombada fastigosa d'en Cristiano Ronaldo em provoca la llaga nafrosa del culet de saltimbanqui que em diu sempre si he de ser com un BOGARDE o si m'he de conformar amb el que tinc. JO VULL SER BOGARDE i no sé si mereixo l'honor, gorguicament en puc sentir com un pedaç de l'escudellómetre a on encara veig les arrecades, les bicorses i els honors de dir que cal festejar la canonada del Suárez. Però jo no soc digne de ser BOGARDE, o si? No em trobo bé quan veig que sou tanta gent i jom tant i tant timit com un tatano abans de sortir de festa major amb el papu fred i l'airet de matinada. Quan burxes trobes calçat per caminar i si m'em poso i estic amb gent experimentada com la que surt en el fotografiam que hen clavar penso, serè jo digne de ser bogardià?
Les ferides i les malalties s'obliden caminant? I les bicorses? Com dir-ho si vinc amb vosaltres tindrè tema de conversa? segur que en tinc pero soc timit i parlo més per panralleta que de viva veu i tinc por de quedar arreconat en una d'aquestes taules que fei per celebrar i menjar, per tant ho demano en veu baixa, serè BOGARDE? i les coses més maques em queden de farvalans i de llana esquifida, la meva germana ho diu, "si ets vergonyós no faras mai amistats", però m'ho deia de petit i encara m'ho diu però quan CANTO soc valent i penso, Cesc soc el més ideal per cantar el cançoner a la bogardista gent. Valent soc hòstia! VULL CANTAR CANÇONS A BOGARDE, he pujat escentaris petits i davant del microfon perdo la timidesa, i molt perduda aleshores en transformo en un home obert que por amenitzar les festes, pe`ro una taula plena de gent forta esportiva caminadora em pot resultar d'intimidació com la foto. Que no, que vull venir a cantar unes tonades o de compromís politic o de mer amor a la parella en plant floreta i poesia. Domino tots els pals de la cançó, pero he de ser rapit i pujar a l'escenari sense previes, per que entre la gent tinc timidesa i la força em vé quan canto i miro endavant cap al fons de local on em lloguen. Soc music de lloguer pero per vosaltres puc fer com qui no diu res i ajudar la bona causa que us fa brollar de carrer. A més que pel Barça jo toco i no paro, depen del respectable i de vostès amfitrons i si cau alguna virolla de propina no em faré un lleig no pas, ni molt menys que respiro com un atleta si cal i no camino tant com vosaltres, pero he vist algun gordo a la foto vostra per tant jo no ho faria desentonant. VULL SER BOGARDE, ja està i venir a cantar pero amb seguretat de no vergonya i desinibició.

Anònim ha dit...

"QUE VENGA LA REINA SI QUIERE"
El PNV arremete contra Florentino Pérez y propone jugar la final de Copa en Inglaterra
Propone disputar la final en Inglaterra, y "si quiere venir la Reina de Inglaterra y el Rey español, pues adelante".

q'els petin ha dit...

"QUE VENGA LA REINA SI QUIERE"
El PNV arremete contra Florentino Pérez y propone jugar la final de Copa en Inglaterra
Propone disputar la final en Inglaterra, y "si quiere venir la Reina de Inglaterra y el Rey español, pues adelante".

Eduard ha dit...

Espero suposo i desitjo que el vermut fos de Reus. L'esdeveniment no es mereixia un vermut qualsevol.

expresident ha dit...

Doncs....era Yzaguirre, de Reus. Amic Eduard!

Conrad Canaló Stewart ha dit...

G.O.R.G.U.I.
ets valent quan cantes, dius (+)
doncs canta sempre i seras valent sempre (*) com els ocells fusters que canten quan serren fusta (*).
Jo soc valent quan compto coses, mira:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
i quan no les compto, escric amb lletres
a e i o u
o sigui DOBLE (2) VALENTIA

VALENTIA NO ÉS VALÈNCIA
PERÒ TÉ CIÈNCIA

Esclop Romesco ha dit...

Tinc dues cames i puc ser excursionista, per ser bogardià cal caminar? Pregunto, pregunto i visca el Barça.
Pregunto, fareu més excursions?
Voleu fer-ne una a l'Empordà profund?
Eh?

La Junta ha dit...

Fem un parèntesi a la salut de l'Ovidi Montllor. Un dels nostres!

Doctrina Mistinguet. Cargols i Xinxetes ha dit...

Ja sabeu, estem a la disposició i teniu la denominació del nostre negoci als servei de la lluita bogardista.

niCo NuBIoLa ha dit...

M'escama molt que no tingueu cap mena d'interès manifest per la probabilitat d'un mamut en temps de pau o de guerra. No crec que faci riure, ergo seria d'imbècils. Aleshores em pregunto per les intal·lacions apropiades, hangars, magatzems, places segures, polígons industrials o zones habilitades per acollir presències de volumetria indefinida.

Lo Pipita ha dit...

Avui estic amb valtros:
Reconeixer un espai al Sabadell és una bona forma i manera de dir que Catalunya no vol la dictadura del Barcelona Qatar.
Ja sabeu que Lo Pipita quan està aquí parla per quedar-se.
La meva jerarquia és aquesta:
Lleida
Espanyol
Real Madrid
i ara li meto el gran equip i el gran club Sabadell Mala Pell,
i el Barcelona Qatar sempre el darrer i a la cua per dictadors.
Ja esteu advertits, Lo Pipita ja està aquí, ha vingut per a quedar-se.

Marc Filbà -NAT KING COLE de Mollet ha dit...

ara sou atletes que endrapen i canten com uns cosacs, aquesta penya em posa a mil per hora, enveja total de la meva banda del cervell

marga bosch i el seu verb ha dit...

Repasso la manipulació que feu de la penya i em plantejo de venir el dia del partit del real madrid en so de pau per negociar que sigueu una delegació local de poble del que ja tenim a mataró com a ciutat principal de la penya bogarde.
Dues visites timides i amagades, dues plantades de carrer, i tot el que esteu fent i dient em fan pensar que potser és millor facilitar que sigueu com una secció de la penya central a Mataró, potser aixi podrem estar en pau i que cadascu sigui del poble o ciutat que cregui però deixant clar que la capital del maresme és la ciutat de les Santes, Mataró i que els pobles son menors però poden ser veïns si accepten aquest aspecte de ser uns més en el refet de la Penya Bogarde que ja és part de la manera de ser de Mataró.

niCo NuBIoLa ha dit...

Senyora Margarita,
em confirma la nova adreça o he de ser fidel a l'adreça que fins ara he emprat? Els mamuts saben fer via però sense riure ni imbecilitat d'adapten als canvis.

Senyor de can Bogarde,
Faig el que em diguin i li dic al mamut?

nICo NuBioLA ha dit...

No contesteu?
Per què?
Conya?

nICo NuBioLA NNUBIoLa ESCULTURA SEMPRE SINCER Nic! ha dit...

Anem clausurant el camió TIR?

Bierzo Azulgrana y Culé Antimadridista ha dit...

ridiculo merengue
Visca el Schalke 34
saludos bercenses

penyabogarde ha dit...

Estimat Nico,

la Penya Bogarde només té una seu social i una sola denominació. L'adreça del nostre punt de trobada segueix tal i com ja coneixes. Bar Marina, Plaça de l'Ajuntament, 08330 Premià de Mar.

Tot i això el bogardisme té adherits i simpatitzants arreu dels Països Catalans i en altres contrades ibèriques, d'ultramar i del món en general.

Estem amatents a qualsevol moviment de correu electrònic, telemàtic o convencional, per terra, mar i aire.

Atenta i seriosament,

LA JUNTA DE LA PENYA BOGARDE

NiIiCcOo NnUuBbIiOoLlaA ha dit...

Ho entomo amb la més discreta seriositat i procedeixo seguint les instruccions rebudes. Li demanaria a la senyora Margarita que si s'escau en el seu cas, em faciliti les seves dades per tal de lliurar-li un mamut d'imitació.

Seriosament i sense cap mena d'imbecilitat, els saluda,

NN

Albert Sinderes ha dit...

hem de parlar clar:
El Madrid s'està morint.
EL Chelsearinho també.
El Barça viu.
Serà un any històric, ja veureu.
Deixem-nos de gossos baladrers i de fills bords de mares gosses. És el gran moment de...
el gran moment de...
de les Petunies.

Joan Farregarde ha dit...

Necessitem unes graelles de foc lent, ha tocat el moment de passar el Real Madrid per la fase martiri de Sant Llorenç.

Arnau Xarrampió (Vilassar de Mar) ha dit...

Vull dir que cada dia soc més del Bogarde i que vull estar al vostre costat el dia del real madrid

Cesc 'gorgui' Fortuny ha dit...

Les bafarades de merda que transpúa el santiago bernabeu em fan pensar en que vull la final de la copa de braga en aquell estadi i practicar el xiulet és a dir el xiulet que és més que el sol fet de fotre quatre remoretes amb les llavis amb bufamentes, també es pot anar amb xiulets instrumentals com ara el mateix xiulet metall o de plastic o de fusta el xiulet que es refereix aquest humil servidor, en general, com a un instrument de vent d'una única nota, que produeix so mitjançant un flux forçat d'aire. Bogardit! Xiularem amb algun estil de xiulet com els
diversos tipus de xiulets, des dels més petits com els de la policia o els utilitzats en els esports, a uns molt més grans, de vapor, que s'utilitzen en les màquines de tren o en els vaixells. Aquests tipus de xiulets no són considerats "musicals", però existeixen versions que sí que ho són.
xiulets fets de fusta, els quals s'arriben a escoltar en música alegre, com en algunes cançons del gènere samba.
Samba xiulet de can Neymar!
Hi ha xiulets d'alta freqüència, els quals són pràcticament inaudibles als humans, més alguns animals, com ho són els gossos, poden escoltar-lo com el xiulet de vaixell o el del cap d'estació antic i de gorra vermella en plat de dalt. Xiulem joder xiulem fort forts i fortificadors.

Joan Patateta ha dit...

Anem a concretar d'una puta vegada.
Els dia del Barça-Madrid venim el destacament ocatí i masnoví a veure el partit amb vosaltres. Ja ens toca intercanviar panses als llavis i fer una de les mil i una nits amb orgia, despilotament, sexe infernal, cara grossa, barruerisme i tendresa yepa-yà.
Ens ho passarem de requetxeputa mare tots junts i la liarem parda com quan el borinot Pirino va entrar a l'estació d'Ocata el 9N. Fotarem un merder de mil micos antimadristes i serem la conya marinera. Podem venir? serem el menda, el farres Farragarde i el Goliat i a vore si fem baixar de la parra de la seva torreta del Figaró el pijeres Pirino.

Sebastià Sanabria ha dit...

Si vé en Patateta morrut jo vinc al darrere

Joan Patateta ha dit...

No tinc ni puta idea de quí ets Sebastià, però si que et dic que a mi m'es igual que home o dona, els meus mega-llavis que em van fer els bogardons són tant grans que no fan diferències amb el sexe de les boques que petonejo cada moment del putu dia. Ara bé que vol dir moro, el que no sé si la porta del bar dels bogards és prou grossa per que pugui passar la meva boca el dia del partit, sabeu quin és el meu politic preferit i favorit?
L'emperador Bokassa, quin xist, eh?

El Pirino Oliver ha dit...

ets molt graciós, Patateta, ens veiem al Torino de copeta

penyabogarde ha dit...

estimats ocatins i masnovins us esperem al Golden Corner el diumenge vinent per veure el Barça-Madrit tots plegats i a tothom que vulgui venir també l'esperem , cal celebrar el títol de Lliga tots junts !!!

Joan Patateta ha dit...

vist el que veig intentaré que vingui la meva esposa Irina, sempre que suporti les meves besades que ofeguen per raons evidents en un partit de llavis desproporcionat ja que la meva Irina té bons llavis però petits al costat dels meus. Teniu aparcament de llavis davant del bar aquest Gollden?

Esclop Romesco ha dit...

he guipat el partit del barcelona FC amb un equip que anava vestit com el barcelona FC i he pensat en les afinitats que descodifiquen les bajanades salsitxeres del real madrid que moueu les temporalitzacions amb sorra acadèmica amb mel de gt. La mel de gat acostua a passar factura per que és la més enganxosa de totes les mels i a la vegada és dopant i pot ser que passin el control amb corrupció i no els sancionin als madridistes que no poden jugar al camp nou per estar sota els efectes de la mel de gat. la mel de gat és substancia prohibida per la fifa, la uefa i el coi. pero son tramposos i prenen mel de gat i salten els controls per enxufe dels metges que paga la butxaca carregada dle prsident del madrid que és l'usuari number one de la mel de gat.
la penya bogarde ha de fer una campanya contra els mals usos de la mel de gat.

Joan Andreu Ordeig ha dit...

Mel de gat, quin horror !

El Pirino (Joan Oliver) ha dit...

La mel de gat és molt perillosa per la salut humana

SAD BARRATANA ha dit...

La mel de gat em fa pensar en el gos que mossega cues de gat mesquer, la iaia tenia un gat mesquer però no sé si prenia mel de gat, visca el mundillu Floyd

Artiach / La Llagosta culé ha dit...

la mel de gat es compatible amb la senyora Irina en els meus braços?

MADRIDISTA BANZAI ACOJONANTE ha dit...

EL REAL MADRID ESTÀ SOBRADAMENTE PREPARADO PARA ARRASAR A DOMICILIO AL BARCELONI-TA. SERÁ UNA JORNADA HISTÓRICA CON LA B.B.C. ENGRASADA, TRIPLETE DE CR7, DOBLETE DE BALE Y CABEZAZO DE BENZEMA.
UN 0-6 DEBIDAMENTE FACTURADO EN LA TRONCHA DE VUESTRA ASQUEROSA WEB.

BANZAI SOLIMONISTA DE MADROÑO DE LA JODIENDA.

Joan Patateta ha dit...

Em sento temptat de fer servir la mel de gat per les relacions amb l'Irina

cesc "gorgui" fortuny ha dit...

Si tot s'ha de resumir en la mel de gat us faré la meva aportació sagaç i dir que la mel de gat és com la petjada del cargol que fa lliscar tot el que hi al darrere amb una espurna filarossada de morter. Com ara la de romaní que surt de les butxaques de nit, en treu perles d'aire amb dring cristal·lí i poms plens de flaire i mel de romaní. Però els homes no estan per històries i es busquen cabòries que és el cas de la de gat que és mel com més de dolça i begudota de ginebra. En el mateix instant en què el invoques has de moure amb ímpetu aquesta vara de fleix i immediatament apuntar cap al gat Senior, que quedarà atrapat en la sala de mel. La mel que ens espera és com ara la del bon grat i penseu que el Barça la farà de gat com la millor mel.

Doctrina Mistinguet. Cargols i Xinxetes. ha dit...

feu ús de la meva doctrina potser també va bé pels gats de mel o pels homes melosos de gat.

Manel Cuyàs ha dit...

No m'estalvio el desig de ficar-hi cullerada. La mel de gat em suggereix un aliment d'alta densitat nutritiva. Imagino aquesta mel aplicada als curts de gambals que gasten neurones en creuades contra el nostre país, contra el nostre equip i contra la vida dels altres.

Joan Patateta ha dit...

Advertència, amb la mel de gat que vulgueu però aquest diumenge El mASNou ocuparà els carrers de Premià de Mar.
Va bé, cirerer?

Gerard Zarza ha dit...

Mola la molada de la moleta de fer del barça una mola que passarà per la mola al sity i al madrits i lo de la mel de gat em mola més que el mateix gat o la mateixa mel per saparat, em moles els gats i em molen les mels. Mel de gat pot ser molon.

Doctrina Mistinguet. Cargols i Xinxetes. ha dit...

mel de gat, sí senyor!!!
la millor de totesc!!!

Montsià Salvatge ha dit...

visca el barça i el bon porró.
força bogarde penyeros.

Joan Estruch ha dit...

pistonut no tinc res més per dir i tut tut pistonut

Salva Caballero ha dit...

En ma vida no he vit mai un Barça-Bandadarà tant bo com el que estem veient de cromo de cromo.
Aquest tema que heu tret a la llum de la mel de gat podria ser el secret de tant bon futbol.

Mel de gat doncs benvinguda.

MADRIDISTA ZAMPÓN DE GOLFERÍA ha dit...

¿SABEN AQUEL QUE DIU QUE UN EQUIPO FALLA ANTE EL PORTERO MIL VECES Y TIENEN LA CARA DE DECIR QUE JUEGA BIEN?
ESTO ES MANIPULACIÓN PERIODISTICA NO ME JODAIS AHORA LA MARRANA VIENDO A ESTE IMPOTENTE BARCELONI-TA QUE SE MEA DE MIEDO ANTE EL META VISITANTE.
¿CÓMO SE PUEDE FALSEAR LA REALIDAD PESE A VER EL PARTIDO POR LA TELEVISIÓN? UN BARCELONI-TA ATROZ QUE NO DA PIE CON BOLA EN EL TERRENO ENEMIGO, ESTO AHORA LO LLAMAN JUGAR BIEN.

OS COMEIS EL GATO, OS BEBEIS LA MIEL Y OS VAS A DAR POR EL TRASERO ANAL A LOS MARQUESES DE CHINGARRONES.

SOIS UN FOCO DE MENTA MIRANDO HACIA LA GRUTA DE ALFREDO EL PICATOSTE.

BOBOS DE CULEBRA GORDA.
SEGISMUNDOS SIN MUNDOS.


SOIS SEGISMUNDOS SIN MUNDOS.
BANZAI AL CATRE SIN PATAS.
NADA DE NADA.

BANZAI

Montsià Salvatge ha dit...

Què li passa al senyor del Madrid?
A La Senia tenim dos oculistes i una òptica.

Sud Burrutunu ha dit...

No sé si heu pillat que guanyarem a Wimbledon, Roland Garros, OPEN d'Australia i els Masters d'Augusta.

Ho heu pillat ?

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Faig calculs alfanumèrics i no trobo la solució sintagmental de la pregunta del senyor Burrutunu.

Estic en baixa forma des que petonejo amb ma Marta.

Ahir: 1-0 que sumat al 1-2 en són 3-1, això SÍ/YES/OUI

syd byrrytyny ha dit...

Pilleu poc catxo. Repeteixo la pregunta i atents:

No sé si heu pillat que guanyarem a Wimbledon, Roland Garros, OPEN d'Australia i els Masters d'Augusta.

Ho heu pillat ?

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Em costa encaixar les peces entre el tennis i el golf.
A veure:

WIMBLEDON = TENNIS
ROLAND GARROS = TENNIS
OPEN D'AUSTRALIA = TENNIS
MASTERS D'AUGUSTA = GOLF

El que s'en diu pillar, pillo en fraccions parcials.

tres (3) de tennis i un (1) de golf.

Però no entenc la teva amable pregunta.

Sod Borrotono ha dit...

Un parell de pistes per endevinar i pillar resposta, fieras:

Si el tennis es cosa de raquetes i homes, el golf és cosa de golfos.


heu pillat ara?

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Dimiteixo de mestre i em passo integralment a les arts del bon petó i a ser el gran barroc de la cafeteria Zurich. No encerto la doble pregunta del preguntador.

Ariato i els Quintero del Central de Puigcerdà ha dit...

Ressaca cerdana de gran futbol europeu, guanyarem la Champions.

Sad Barratana ha dit...

Pilleu, amb què es juga a tennis?
què és un golf?
Fàcil, xupat.

Syd Barretina mal de cap amb aspirina ha dit...

ja veig que no ho pilleu.

el tennis es juga amb raqueta com rakitic i per tant guanyarem els grans slams.

el golf és millor que el golfo, i el golfo és el madrid, per tant sempre corre més un volkswagen golf que no pas un golfo ferit.

a vegades sembleu curtets
necessiteu Money i una mica de The Wall.

m'encanteu sibarites

Joan Oliver El PIRINO de l'Ocata ha dit...

Aquest diumenge armarem la cucafera ja veureu

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Salpo cap al Maresme, vull estar amb tot el bogardisme terrestre i els de mar hem de desambarcar per fer la pinya ben grossa

Arnau Xarrampió (Vilassar de Mar) ha dit...

Si lirón i lirereta Girona no es rindesca, si mirón i mironeta el blat està al saqueta, miro goito canto bé, soc el noi vilassaré, caspa, clenxa, sabó, xampú, xarrampió escruta el follet Benet, Mira mistela, mira la truja que passa, esquellot, carn de vaca, el barça la serp mata i diumenge abracadabra. Sopa de galets, escaleta i canto amb solfa la tramesa. Socarrat i ben inflat, el nas no m'he tapat, canto ja per dir que sí que soc barbat i gens mestís. jupa, jopa, sarapinya que el barça és com la farina.

niCo NuBIoLa ha dit...

Seriosament.
Lo de la mel de gat m'ha deixat una mica entotsolat i no acabo de trobar-ne l'entrellat.
Seriorament.
El mamut també esquiva controls. Mamuts grans, mamuts petits, modalitats de mamuts, manuts de bosc, mamuts d'altiplà.
Seriosament.
M'agrada l'escultura del Rei de la mala Espanya que ha estat refusada per la mala despatxeria del MACBA i els politics.
Conec per afinitat i estil als autors de tant bella escultura Ines Doujak i John Barker, n'he seguit les seves passes i tenen una obra de materials afins als meus.
Jo de vosaltres bogardistes, estaria a l'aguait de tanta mala maror.
L'art vol art i els artistes ens hem d'ajudar seriosament els uns amb els altres.
Sabeu de que va això de l'escultura del MACBA?
He de suposar que sou gent de món i gent llegida.
Mamut i familia Mamut a la safata i avançant com fletxes sageta a la ranura.
Odio el futbol però vull que el Barça convertexi el Madrid en cendra.

Sense riure.

penyabogarde ha dit...

mamuts i mels de gat, això del bogardisme va cada vegada a més i més.

Esclop Romesco ha dit...

lo de la mel de gat és que no hi ha manera de que ho entengui, perdoneu però algú ho havia de dir.

Esclop Romesco ha dit...

si l'altre dia vaig treure el tema de la mel de gat és per que hi un periodista que sempre insisteix en que tot passa per la mel de gat però això no vol dir que jo ho entengui però em va fer gràcia, ara bé que pel que veig tot déu està amb la mel de gat com si fos clar el que vol dir, per això dic que com a frase m'agrada però em costa pensar en com s'obté aquesta mel.

Toni Xiulet ha dit...

Ja tenim les panxes preparades per rebre litres de cava aquest diumenge
SMS a tota llet

Espronceda Bous i Esquelles ha dit...

jo passo de fer règim, em petaré una caixa de cava Torell

gràcies per el SMS consigna bombina per bogarde fans

Laurejada Merçona Llops ha dit...

jo directament güisqui xeli para el personal, güisqui spanish per fotre més conya, Som la bombinada SMS a barril

MADRIDISTA FELIZ DE SER UNA PERSONA CON SUERTE Y CULTA ha dit...

SOY EL HOMBRE MÁS FELIZ DEL GLOBO TERRAQUEO.

LA UNDÉCIMA, CHICOS, LA UNDÉCIMA-


BARCELONI-TA A LA MIERDA GRACIAS AL PARIS ST GERMAIN DEL ASTUTO IVRAIMOVIC.

OS VA A JODER DE RABO A CABO EL SUECO.


ME PARTO EL ANO.


POBRE SIMEONI-TO,
ARRASADOS EN CUARTOS POR LA MÁQUINA BLANCA.


FINAL EN BERLIN.

GOZADA DE GOLEADA, RECUERDEN RECUERDEN EL AÑO PASADO, AL BAYERN GUARDIOLI-TEN.


A PLACER

A PLACER



VIVA EL SAINT GERMAIN

AJAAAAAA AJAAAAAAA


BANZAI

CETRO BLANCO



BANZAI


SOIS UNOS PARÁSITOS DE ESPALDA DE MARSOPA HUÉRFANA


BANZAI

BANZAI BANZAI BANZAI


Y EL DOMINGO VAIS A CONOCER LO QUE ES EL MEJOR CR7.


LIGA BLANCA Y A DOMICIO FETÉN NOU CAMPI-TO



MIERDA PARA VOSOTROS, NICANORES.

BOBOS

CLOROFORMOS DE ATÚN


CHUSMA DE FECHORÍA LIADA EN PARDA


GENTE DE SOBACO SEPIA CRUZADO EN CALAMAR GRIEGO

BOBOS


ARTILLEROS DE SOLDADITO EN PLOMO BOBO


CAMPEONES BLANCOS


BANZAI

cesc "gorgui" fortuny ha dit...

Ja està aquí el llangardaix més maligne i fastigós de la terra EL MADRIDISTA DEL BANZAI. No podia faltar a la cita el molt imbècil cara de vellut i moc de mosca prenyada. Ets un tiu molt estupit i ho saps. Ets la cosa més llefiscosa i verinosa que s'ha vist mai a la capa de la terra que no et mereix. Ets una cruïlla entre l'entrecot d'una cabra boja i les espatlles d'un dofí en zel. Ets el madridista de la cagarada dissecada en un orinal de cartó pedra farcit de ous de pixabandurria sulfatada amb verí de foca coixa. Què et penses tú? Què et creus que som nosaltres uns cagats i no sabem dir coses ben dites. No ens ensenyaras pas a parlar, burot de cara cremada, nafatalina coixa, merda seca de pneumatic cremat, cloroform de cullera, saltador goril·la.
Ets un merda. Un merda de la merda. Ets la merda confidatada amb fornol de piscifactoria de WC.

Ets un WC. Banssai.

Josep ha dit...

A quina hora és el clàssic?

MADRIDISTA JUDICIALMENTE RESOLUTIVO Y MORTARAZ ha dit...

PIJERI-TAS XUSEP EL CLÁSICO ES BLANCO.
POR CIERTO TE TENGO MUCHAS GANAS. CHUSEP, MUCHAS GANAS.

SEÑORI-TO GOGUI-TO CESQUI-TO FORTUN-OITO:
VAS A MASCAR BOLA DE PRESO, LO SABES Y CALLAS.
NADIE HA OSADO SUPERAR EL GRADO DE INSULTEZ COMO TÚ, HIJO DE MADRE BOBA.
VAS DIRECTO AL TALEGO.
UNOS AZOTES EN EL CULO TE IRÁN DE COJONES.
ERES DELEZNABLE Y LO SABES.
LO SABES, ERES LO PEOR DE ESTE MUNDO INMUNDO, CESQUI-TO GORGUI-TO FORTUNYI-TO, MAL NACIDO EN UNA PARRA DE NETOL.

LO TIENES CRUDO CONMIGO,
TÚ I CHUSEP, LOS DOS.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Veig que l'el·legant Josep de la ratlla vermella als ulls vol anar a veure el partit amb la penya, em sembla que ens veure tots al poblot, per que no m'ho perdo gens ni mica, vull negociar de ciutat a poblot. Diuen que venen els del Masnou, em penso reafirmar en nom de Mataró.

Diumenge tots ens coneixerem al detall i a mi em demanareu perdó.

Joan Farregarde ha dit...

intensa nit de porra a la Calandria i decidim enviar una delegació de gent masnovina a Premià de Mar, el Pirino com sempre està dubtós i es fa pregar, el Patata depen de son germà i no sé quin lio té. Jo vinc, de Farré, no de Farregarde, ara no em confongueu, tot i que soc feliç de ser farré + garde

marga bosch i el seu verb ha dit...

Reunió de pastors, ovelles mortes? Jo per si un cas vindré a veure el clàssic al costat vostre, però vull respecte i comença una nova etapa de cordialitat amb vosaltres, puc perdonar al plantador de cites Canaló i a tots els que un dia em van dir que vindrien al Blinco.
Per mi no serà, soc de ciutat i sé com tractar els baixos instints dels envejosos. Fins diumenge, tinc cotxe.

Arnau Xarrampió ha dit...

estic desvetllat pensant en la golejada que li fotarem al REAL XUNGUIT

Goliat Valls ha dit...

Avui és la diada de la matança del porc

Albert SINDERES ha dit...

matarem el porc però menjarem xai, no fós cas que prenguessim una infecció de carn de porc. Per si un cas a la taula estovalles i petúnies, petúnies de festa.

Esclop Romesco ha dit...

Això de la matança del porc m'agrada i si al porc li untem lem de gat ja és la pera pereta. La mel de gat és el secret bogard. Madrid fastic! independència!

Prados Fakiristic vampir Bayo FAKIRISTIC Prados†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

sang al cub
sang de porc

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

Albert SINDERES ha dit...

petúnies petúnies

Salva Caballero ha dit...

Me la bufa la conya marinera de la merda seca madridista, hem de guanyar pebrots!