PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


diumenge, 8 de febrer del 2015

DESPLEGAMENT DE PLAER A TOTA VELA I EL SUBMARÍ GROC TOCAT I ENFONSAT


Video: Syd Barretina empeny la bola i peta el mur.
 
FC BARCELONA 3 - SUBMARÍ GROC 1

Impressionant. Un resultat impressionant. La novetat més destacada de la nit ha estat la retransmissió en directe des de les noves i modernes instal·lacions del Camp Nou a càrrec del nostre locutor bogarder Saül Gordillo  i els seus ajudants Joan PatatetaCesc"Gorgui"Fortuny, la tecnología no té límits...


 
Hola!

El meu nom és Alexander Betway. La meva feina és aquesta: Oferir un bon servei al bogardisme. Comença l'espectacle. Anem de cara a la crònica de la jornada.



La catastrofe blanca mereix un festival de cambrers a tota pastilla. 4-0 matalasser contra un Florentónguez Team de vergonya i caca-seca. Cambrers, a l'atac!





Primer de tot. Homenatge bogardià al gran atleta Cristiano Ronaldo. L'astre blanc menja, menja i menja a la festa del seu 30è aniversari.


i també canta, molt i molt !!!



Destaquem la jornada dental del gran Suárez. El jugador d'ivori mastega, goleja i mostra la seva descendència dental infantil.



Oferim imatges especials del Golden Corner de Premià de Mar. Avui el Barça n'ha fet 5 al Santiago Mamés. 2-5 a la catedral xiuladora basca. No entenem aquesta fixació bilbaina per xiular al Barça.
Tenim fotos de la gran festa. Comencem per la presència del Trio Bombí de Gràcia i per la colla dels germans Quintero de Puigcerdà. Bogardisme intercomarcal de poble i de ciutat, present i ardent al nostre local. El doctor William Sbobet treu el cap entre la follia de felicitat del poble bogarder.


Arnau Xarrampió, El Pirino d'Ocata, Cesc "Gorgui" Fortuny i Syd Barretina la fan grossa vestits amb trajos típics d'Euskadi. Mireu-los!


 
 Imatge entranyable de l'aliança literària i plàstica entre l'escultor Nico Nubiola i el poeta antiartista Eduard de Reus. Mireu-los, junts i agermanats, amb les seves parelles Diana i Sylvia,  a dins del Teïna. La seu bogardiana de Reus. 



Ara anem de cara a barraca. El nostre matemàtic Conrad Canaló, transmutat en un Alain Delon pletòric, espera l'arribada de la seva estimada Marta Coma. Mireu-lo, Mundo Deportivo Vintage al davant i ben plantat a la terrassa del Cafè Zurich de la ciutat de Barcelona. La segona foto reflexa la trobada posterior de la Marta i en Conrad, besats i servits, a l'interior de la prestigiosa cafeteria barcelonina. 



I una darrera informació des de la República Bogardiana de les Illes Medes. El nostre almirall Esperit d'Esnaola insisteix en la glaçada i obté el suport del trencagels Feliu Mark IV. El poderós vaixell de salvament entra en escena just el dia en que l'Estartit s'independitza de la tirania de Torroella de Montgrí i s'incorpora a la República Medenca.


59 comentaris:

Josep ha dit...

El Reial Club Deportiu Espanyol de Barcelona Cornelprat Power Eight Stadium pot guanyar la Copa del Rei en una final catalana.

La darrera final de Copa del Rei que el Barça jugui.

MADRIDISTA ANT-BARCENAS Y ANTI-BARCELONI-TA ha dit...

CHUSEP QUERIDI-TO CHUSEPI-TO,
COMO TE EXTRAÑABA CUATE MÍO.
VAMOS A VER VAMOS A VER.
RESULTA QUE UN CLUB CON PRESIDENTE ENCAUSADO Y DELICTIVO SE MENEA CON UN JUGADOR FRUTO DE UN ACTO ATROZ DE CONTRATO FALSO BRASILEÑO, RESULTA QUE ESTAIS EN LA MIERDA CORRUPTA Y AHORA LA LECHE SE LLAMA FUTBOL.
UN POCO DE DECORO, SO-BERZAS DE NEÓN Y DE TORTILLA A CUADROS.
SOIS DELITO Y NO PODEIS HABLAR DE BALONES Y JUGONES CUANDO SOIS CARCELARIAMENTE JODIDOS.
CIUDAD DE LA JUSTICA, CALVARIO CULEROTE.
IROS AL W.C. CON CHUSEP A LA CABEZA.
BANZAI, BANZAI, ASCO FUERTE Y PESTILENTE.
BANZAI A CUADROS.

Conrad Canaló Stewart ha dit...


Molt bon dia (+)
i per tres (3) raons (***)

raó 1 (*)
el bon futbol (+)

ráo 2 (**)
la pau al món (+)

raó 3 (***)
ho explico, Marta? (+)

Burking i Ariato / El Central ha dit...

S'agraeix beaucoup que penseu amb la Quinterada, el Central ha tret fum amb els cinc gols i li passem un pefffffff al madridista de mal nom. peffffffffff
peffffff peffffff escudella ben calenta que fa fred a la nostra terra.

Joan Estruch ha dit...

collonut que vol dir més que pistonut

Marta Coma ha dit...

I si no ho expliquem, Conrad?

Sod Borrotono ha dit...

Soc un artista multiusos que igual li xapo a Pink Floyd com la ballo a la bilbaina i si voleu em poso d'astronauta i m'en vaig a la cara oculta de la lluna. De futbol jo diria meravelles beautifuls com punys, caldo caldo!

sid birritini ha dit...

Borquin Arhiatto soi escudella, jo dic caldo caldo

marga bosch i el seu verb ha dit...

Conrad i Marta, que llombrius heu d'explicar si segur que us inventareu una de la caseta de xocolata, cuentistas!

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Ja pots dir el que vulguis Marga.
Explicarem el que considerem adequat.
Cafè (c),
cinema (c) i
un (1) bon sopar
i sobretot l'inici exponencial d'una suma (1+1) de persones que tenen afinitats (=) i que es respecten.
Detalls?
Per a una envejosa i rencorosa com tú:
res de res
(zero de zero / 0-0).

Agraïts a Penya per habilitar aquest espai de comentaris que tranporten a la felicitat.

Felicitat = plenitud = 1000000
i si el Barça suma (+)
i el Madrid resta (-),
molt millor (*)

Enveja = Problema.
E=P.

Joan Patateta ha dit...

Bon dia,
estic esportivament content.
Però estic bogardianament molest.
No entenc per que El Pirino té aquest protagonisme en el blog. No és el millor representant del bogardarisme ocatomasnoví tenint en compte l'esforç que he fet jo per defensar el pabelló bogardià a la vila.
Què en penseu d'això, bogards?

Eduard ha dit...

Magnífica fotografia, molt bona tenint en compte la poca llum que hi ha al soterrani del teïna. Presa minuts abans de repassar tots els millors poemes d'ABBA i procedir en acabat a una minuciosa anàlisi de tècnica poètica, semàntica i semiòtica: Chiquitita dime por qué...
Després de l'exhibició de futbol poesia a San Mamés, vam cantar a cor The winner takes it all.
L'explicació que busqueu, amics bogardians, de l'estranya fixació de la Catedral de xiular la víctima (Iniesta, Luis Suárez) i no l'agressor, només pot buscar-se fora de la lògica aristotèl·lica, i cal acudir a l'anàlisi freudiana, o més aviat junguiana. És una pista. Per tant, no acudiu a Conrad Canaló, sinó més aviat a aquell il·lustre bogardià anomenat Dirk en l'immarcescible retrat del sadomasoquisme que va fer la Cavani a Il portiere di notte.

Angelot ex-president i amic del Teïna ha dit...

eduard.

parles amb un tremp descomunal, Cavani, Dirk Bogarde, Plath, molta bellesa referencial, penso també en la Charlotte Rampling ja que hem anar a parar al porter de nit, tot molt bé.
Estas fet un antiartista de primera.

Per cert: Quin porter de nit és millor, l'alemany Stegen o el colombiá Bravo?

Arnau Xarrampió (Vilassar de Mar) ha dit...

Piltrafa cristianeta ronaldeta gordeta xunga bobalina

un sepi!

Joan Patateta ha dit...

Faig preguntes al vent o les parets?
No m'ha plagut que EL PIRINO sigui la veu única ocatomasnovina.
Veu única o veu túnica? Quin diantres d'intrús que un dia el vam pillar animant els pericos.

Fray Berengario ha dit...

Oré y obtuve el voto del altísimo. Amigos bogardianos esto funciona muy bien.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Gràcies humanes per la vostra ajuda humanitària, el gel m'estava matant i ara m'assabento de que L'Estartit s'ha separat de terra ferma i és una nova illa de la nació de les Medes. El gel no em permetia veure el mapa. I el Barça molt bé i ara qui està gelat és el real gelit, no li envieu socors que ja tenen prous calers per espavilar-se.

Marc Filbà -NAT KING COLE de Mollet ha dit...

Vist el google i no trobo massa informació del senyor Alexander Betway

Joan Farregarde ha dit...

Quanta raó que tens Patata amb la jeta del Pirino, que es pensa que és l'amo de la vila o què? Pirino super-estrella? Què ha fet per mereixer aquest tracte d'honor?

Goliat Valls ha dit...

El Pirino és perico, joder la jeta!

Cesc 'gorgui' Fortuny ha dit...

Si em sento danzari euskalduno és per que m'adapto a qualsevol situació que facim feliç la gent de bona voluntat i la voluntat és un concepte filosòfic que s'ha definit de formes molt diferents al llarg del temps. A un primer nivell es podria dir que és la capacitat de dur a terme accions contràries a les nostres tendències immediates en un moment donat.
Si la voluntat Bogarda és BONA...
ÉS BENAURANÇA BOGARDINA i les benaurances descriuen les característiques de les persones que són considerades beneïdes per Déu, o que van trobar felicitat espiritual per tenir dita característica, sota un estàndard "celestial".
Quin bogarder?
Quin bogarder és mereixedor de ser-ho?
SAUL GORDILLO: AQUEST ÉS EL MILLOR BOGARDER QUE CONEC I QUE SEGUEIX CADA DIA AQUEST BLOG.
SAUL GORDILLO: Va començar a treballar de corresponsal d'El Punt entre 1989 i 1993, i de redactor entre 1993 i 1995.[1] El 1995 va formar part de l'equip fundacional d'El Punt Maresme, edició on va exercir de cap de secció, i posteriorment va ser-ne director.[1] També va dirigir El Punt Rubí i va ser redactor en cap d'El Punt Barcelona.[1] A més, va fundar i dirigir la revista mensual de l'Alt Maresme Repòrter, avui desapareguda per MALA PEÇA a cada teler de la imprenta.

Visca el bogardista Saül Gordillo de Calella!

Toni Xiulet ha dit...

sms sms bombins, ens han retratat, sms sms sms

Laurejada Merçona Llops i Barrals ha dit...

ja ho veig Xiutetty! quin bé de Déu de gentada SMS SMS

niCo NuBIoLa ha dit...

L'antre eduardià de Reus té un aire a absenta francesa i surrealista, tal com m'agrada a mi i a la gent seriosament perdurable i probable.
Soc probable. Molt probable i agradable sempre i quan la seriositat sigui el distintiu de l'acció de l'home damunt de la terra i en els moments de vida pública. La Diana és més seriosa del que penseu. Eduard i jo ens coneixem de quatre instants seriosos amb beguda continguda i agradable com probable a Miramelindo en els temps en que llegir un poema o ensenyar els dits nafrats pel treball d'escultor eren trets d'orgull i amabilitat seriosa.

Hangar? Instal·lació? Pabelló? Cub gran? Garatge? Magatzem?
gran Bar? gran bazar?

Mamut!

Marta Coma b e s a d o r a ha dit...

Conrad,

deixel's amb la mel a la boca i no detallis res del que va ser una trobada inoblidable.

Què et sembla, Delon?

Cesc 'gorgui' Fortuny ha dit...

Ahir us parlava d'en Saül Gordillo i no vull que passi desapercebut bandarres! En Gordillo és el periodista que més ha fet per explicar a la gent de la premsa que això del Bogarde de Premià paga la pena com que ja sabeu, en Gordillo gesticulava en una roda de premsa del Mataró Escrit quan un del públic parlava de futbol i deia no sé que de la penya Bogarde. En Gordillo la sap llarga que és un mira i no hi toquis com la gallarda de la Silvia Torner que n'està feta una bogardireta de mil parells de taronjes! I dels matalassos què? Què s'ha perdut aquí sobre el malalàs. Resulta que n matalàs o matalaf és la part del llit que consisteix en una mena de sac rectangular de tela cosit de tots costats, ple de llana, cotó, escuma, molles, crin, ploma, poliuretà expandit, etc., que serveix ordinàriament per a jeure-hi al damunt i QUÈ? QUÈ?
Una mica de Gordillo i ja està fet que no fa mal.

Parleu d'en Saül Gordillo, cony!

Joan Oliver El PIRINO d'Ocata ha dit...

Que mon pare hagués estat perico no vol dir que jo ho sigui. Calandries, us heu passat un ou de mico amb mí, dimecres pagueu la birra capullus!

Gerard Zarza ha dit...

Ni flowers idea del tipo aquest Alexander Betway que puc dir jo ara si no entenc quasi res però remola gramola la bola del pavo.

Ni flowers dels camareros i què? Molen carambolen i plis-plas, apuntat.

Ni flowers del gordito relleno ronaldo i què? Mola remola ben gordito i plis-plas. Apuntat.

Que els bailongos vascos salten com libelulas? Pués res que molen la mola molecula que apunto també. Dabuten ballarins vascos.

Que els parellos posan per la premsa i tenen titis plasti de plasti, què s'ho passen bolinga? Pués eso apuntat!

Que os mola un barco i els icebergs del Capitán de la Nieves, que tal i qual, pues mola remola bolinga remolatxa i apuntat.

Joder d'on ha sortit aquesta molada de blog?

Gerard Zarza ha dit...

Teniu cada setmana l'actualitat actualitzada?
Molada molona!
Molada de pa de molde!
Molada moldava!
Mola la muela!
Moldavia moluda!
Mola de muela la mola del muelo!
Mola molinero!
Moliendo café molinero!
Molina la Molina pista ski
Molienda Molina
Molina Tomas Molina humus tempus.

Com em molo de pillar-vos aquest blog molón
SOU DE REUS, pues jo de Badalona

penyabogarde ha dit...

CESC "GORGUI" FORTUNY :
ens agrada que el Saül sigui seguidor del nostre blog , ben aviat debutarà en pantalla ...

GERARD ZARZA :
benvingut a la casa gran del Bogardisme, si segueixes els posts anteriors pots veure que estem actualitzats després de cada partit, per cert , estem molt aprop ja que nosaltres som de Premià de Mar ...

Gerard Zarza ha dit...

Hòstia molona, quina rebuda que em dispensa aquest penyot culerot. hòstia molada que la molecula !
I què passa ara? M'ho miro des de la barrera molona o entro i em faig soci? Què puc fer per ser un molador bogardenc o també he de tenir el careto barbut o el rostre immaculadament molon del Alain Delon Molon el parisino que mola?
De xicotets anavem a buscar llimones d'estranquis quan encara vivia a Castelló per que lo que s'en diu taronjes a Badalona poca cosa que no sigui al mercat i encara no mola.
Les llimones em recordaven els pits i les pilotes de futbol, van ser les primeres pilotes a xutar per carrers molons de la guillada.
Mola Moldavia gràcies molant cafè que m'heu rebut amb catifa roja com a hollywood la molona festa dels oscars molons.

Gerard Zarza ha dit...

si este Gorgui parla de les taronges mil parelles, jo li disc que a baDALONA llimones.

Arnau Xarrampió ha dit...

Taronges? Llimones? Esteu ratalls amb els citrics: Xampinyons, osti, xampinyons! com ha de ser.

marga bosch i el seu verb ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
marga bosch i el seu verb ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
marga bosch i el seu verb ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
marga bosch i el seu verb ha dit...

vinga i vinga amb poblots i més poblots i poblots i sorra i camps de llar de foc i què?
Al final el terrible Canaló i la seva dòcil Marta s'han hagut de trobar en el cor d'una ciutat com BARCELONA la ciutat comtal.

Ho veieu boines i espardenyes de poblot brut i fastigós, ho veueu?

Tanta pueblerinalilla i al final els hipocrites es troben en una ciutat. Falsos com una boina de poble són els que foten mala llet contra Mataró i després ding dong i cap a Barcelona a fer el que no tenen nassos de fer en els seus poblots de pols i basura al carrer.

Marta Coma ha dit...

fes el favor de deixar-me en pau, Marga.

Gerard Zarza ha dit...

Mola moladament el Ted Stergen aquest molador de moles moludes d'Alemanya la molera del molador molant amb molinet i molotov de molsa molada com el molonet de molona


mola la mola de la molada barça

Salva Caballero ha dit...

El Barça és maco
i el Madrid és lleig

Goliat Valls ha dit...

Venus, lluna, plutó, saturn, mart, sol.
Barça acollonant!

marga bosch i el seu verb ha dit...

Marteta, filleta, menja sopes i ja creixeras. Pedant i de poble, pitjo no pot ser el teu cas.

vampir Bayo FAKIRISTIC Prados†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A ha dit...

†A ๑۩۞۩๑†A
†A ๑۩۞۩๑†A
†A ๑۩۞۩๑†A
†A ๑۩۞۩๑†A
†A ๑۩۞۩๑†A

el madrid es desagna
però no li xuclaré res
no m'agrada la sang blanca


†A ๑۩۞۩๑†A
†A ๑۩۞۩๑†A
†A ๑۩۞۩๑†A

el barça té la millor sang
sembla de Transilvania
estimo la sang culé


†A ๑۩۞۩๑†A
†A ๑۩۞۩๑†A
†A ๑۩۞۩๑†A

Lo Pipita ha dit...

Mos veiem a la final
Espanyol Espanyol!
jo soc del LLEIDA i NO aguanto la dictadura del Barça i la TV-3
per això abans el Madrid,
abans el Zaragoza,
abans el Europa.
abans el Badalona
i primer l'Espanyol

els catalans som primer catalans
i no del barça dictador

Lo Pipita ja vingut per quedar-se pero mai ha marxar encara que ho semble

Sud Burrutunu ha dit...

thank you por el video

Joan Patateta ha dit...

no tinc l'honor de coneixer el senyor Gordillo o Gordet. Espero que estigui envejós dels meus llavis Jolie, soc l'enveja del Mediterrani, parole parole.

Cesc 'gorgui' Fortuny ha dit...

Explicació tècnica de la retransmissió del partit.
En Saül i jo baixem del cotxe unitat mòbil i pastem fang amb xiruques velles i empastifats anem a la banda del camp de futbol i ens trobem un travesti que li diuen Patateta, no el conec i què? Mai havia tingut un travesti al costat i fot una oloreta que embruixa de debó. I el Gordillo està com sempre, valent i decidit que ell afana el micro i radiafonitza com un cosac amb el metode Solano que és el metode de les llagostes o dels palinúrids que són una família de crustacis decàpodes més coneguts sota el nom de llagostes, i molts apreciats en gastronomia. La seva gran mida i el seu interès culinari fa que alguns el confonguin amb el llamàntol, tot i que tenen característiques força diferents. Mentre que els llamàntols tenen unes grans pinces i unes antenes petites, les llagostes no tenen pinces i sí que tenen unes antenes llargues i espinoses.
Total que SAÜL GORDILLO és un jabat microfoner de ml parell d'ones herzianes. I el travesti Patateta em preocupa relativament i de moment.

Edgar & Martina ha dit...

Seguim cada dos per tres el web bogardià i n'estem enganxats com el pagament UHU. Ja que us agrada empatitzar amb la clientela no fariem fastics a veurens fotografiats amb un tub de UHU gegantí ja que això de sortir al web bogarde s'està posant de moda en aquest país pues mireu que no pixem fora de la pica si ho diem.
El Barça d'ara enamora per la seva capacitat d'aixecar marcadors adversos i alegra la vida

Manel Cuyàs ha dit...

Si heu sentit parlar de les bicorses ja sabeu de que parlo.
Aprenents de buixot o les arcades d'un Pipita. I l'afecte per tot un Saül que de les lletres en treu or i de les cròniques la més bella de les corrandes.

niCo NuBIoLa ha dit...

No tinc ni la més mínima del que pot ser una bicorsa, tal vegada en italià una bicorsa sigui una "doppia corsa" o cursa doble.
Siguem seriosos i sobretot respectem l'espai que necessita un mamut.

Albert SINDERES ha dit...

Solemnement:
VISCA EL BARÇA
I FORA L'ESPANYOL
del Pipita ni res de res.

Arnau Xarrampió ha dit...

Algú parla més del compte per aquí.
Resulta que entro a l'abaixador de Cabrera i em para el meu amic Miqui i em deixa anar d'una peça algo com "Arnau, ara t'has fet famós" i vet ho aquí li contesto a què vé això i el Miqui em planxa amb que ja ha vist que Bogarde no perd detall amb mi. Com aneu de seguidors i de cobertura per internet? Estem capaços de dir que aquesta web va per tot arreu o és cosa dels més propers i fidels. La cosa és que tampoc té merit que el Miqui ho vegi per que aquest és un malalt de la xarxa i no para de restrejar a la gent que coneix, ara el que no goso de dir és si això va més endavant dels cercles que teniu controlats o és realment com una onada expansiva.

Arnau Xarrampió (Vilassar de Mar) ha dit...

no interessa el que us vaig explicar ahir?

MADRIDISTA ZOBOLINARIO ha dit...

PIPITA:

ERES UN HOMBRE CON TODOS LOS ATRIBUTOS.


BANZAI A CUADROS.

Cesc 'gorgui' Fortuny ha dit...

Bon migdia, avui el cos em demana dedicar una parrafada xatilonga al MADRIDISTA A CUADROS.
Nen ets com el Comermena de Granollers clavadito clavadito de gota a gota vamos vamos.

L'espavento del marro morrocotudo que gasta el teu desfase melindro.
Calibombonzao ets un calisay sense botella.

Macanut tonto i cum laude en departament i boscos de la feina del palau del centre de Sau que mira la Trulla I CAU DE LA TORre de nova materifinada amb gabardina civil i parrac demosofic com una guineu.

Premiat o no tens un cap de setmana a París pagat per la ONCE i amb una mical de Calabria a la bagia per si no obstant penses en el cessament de credencial de vinya.


entesos, segment d'home?

MADRIDISTA CONTRA GORGUI-TO ha dit...

EL SEGMENTO DE HOMBRE ERES TU IMBECIL GORGUI-TO

EL REAL MADRID SUMA DOS PUNTOS MÁS Y BANZAI

Esclop Romesco ha dit...

si us serveix d'informació, he guanyat un torneig de Petanca a Figueres i a la darrera bola he cridat "aquesta va per Bogarde"

Josep ha dit...

Petanca nocturna, mola molt.

MADRIDISTA CONTRA CHUSEP ha dit...

CHUSEP CHUSEP, ERES DELEZNABLE

BANZAI